עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
אדוםאדום
קיבל.ה  100 לייקים

קפבלנקה כתב: 28 יולי 2025, 23:33
אדוםאדום כתב: 28 יולי 2025, 23:29 בנוגע למגן ימני מחליף, זוהר זסנו וינון אליהו הם האופציות המובילות ברשימות של הצוות המקצועי.

אני מעריך שפיבן יהיה המגן הימני הראשון אלא אם כן יביאו את נחמיאס (קלוש) ואז זה יהיה זר (סיכוי נמוך מאוד)

גאבר לא רלוונטי כבר, הבעלים שם בנתניה לא יוכל למכור אותו ובטח לא להפועל.
פיבן מגן ימני ראשון זה רע מאוד, רע מאוד. על גבול הפשע המקצועי.

תגיד להם שזה לא יכול לקרות, שחייבים שחקן זר נורמלי בעמדה הזאת. לא צריך זוהר זסנוים וינון אליהוים. גם לא צריך בלם זר, צריך מגן ימין זר.
יש אופציה שיביאו מגן ואז פיבן כבלם. ממה שאני יודע בכל מקרה יותר סיכוי שזה יהיה בלם. וגם כפי שראינו מברדה עד כה הוא אוהב את המגן שנכנס כבלם שלישי.
אונישנקו
קיבל.ה  443 לייקים

אדוםאדום כתב: 28 יולי 2025, 23:29 בנוגע למגן ימני מחליף, זוהר זסנו וינון אליהו הם האופציות המובילות ברשימות של הצוות המקצועי.

אני מעריך שפיבן יהיה המגן הימני הראשון אלא אם כן יביאו את נחמיאס (קלוש) ואז זה יהיה זר (סיכוי נמוך מאוד)

ינון אליהו?
הוא לא שיחק כדורגל שנה.
קפבלנקה
קיבל.ה  372 לייקים

אדוםאדום כתב: 28 יולי 2025, 23:36

תגיד להם שזה לא יכול לקרות, שחייבים שחקן זר נורמלי בעמדה הזאת. לא צריך זוהר זסנוים וינון אליהוים. גם לא צריך בלם זר, צריך מגן ימין זר.
יש אופציה שיביאו מגן ואז פיבן כבלם. ממה שאני יודע בכל מקרה יותר סיכוי שזה יהיה בלם. וגם כפי שראינו מברדה עד כה הוא אוהב את המגן שנכנס כבלם שלישי.
אין בעיה שברדה אוהב את ה"בלם בצד ימין", רק שזה לא יכול להיות פיבן כי אין לו איכויות לשחק על הקו. זה חייב להיות שחקן אחר ורצוי זר.

בשום אופן לא להביא זר כבלם צד שמאל ואז להשאיר שם את פיבן כמגן ימני, זה הפקרות לשמה.

תגיד להם, תעדכן.
נערך לאחרונה על ידי קפבלנקה ב 28 יולי 2025, 23:39, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אדוםאדום
קיבל.ה  100 לייקים

אונישנקו כתב: 28 יולי 2025, 23:36

ינון אליהו?
הוא לא שיחק כדורגל שנה.
היה פצוע מנובמבר. קרע את הרצועה. חזר לשחק בהפועל חיפה עכשיו בגביע הטוטו
אדוםאדום
קיבל.ה  100 לייקים

קפבלנקה כתב: 28 יולי 2025, 23:38

אין בעיה שברדה אוהב את ה"בלם בצד ימין", רק שזה לא יכול להיות פיבן כי אין לו איכויות לשחק על הקו. זה חייב להיות שחקן אחר ורצוי זר.

בשום אופן לא להביא זר כבלם צד שמאל ואז להשאיר שם את פיבן, זה הפקרות לשמה.

תגיד להם, תעדכן.
יכול להבין את מה שאתה אומר (לי באופן אישי אין בעיה עם פיבן כמגן יש לנו בעיות יותר גדולות) ואני לא המאמן.

נ.ב אין לי תקשורת עם הצוות המקצועי של הפועל.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1287 לייקים

אדוםאדום כתב: 28 יולי 2025, 23:40
קפבלנקה כתב: 28 יולי 2025, 23:38

בשום אופן לא להביא זר כבלם צד שמאל ואז להשאיר שם את פיבן, זה הפקרות לשמה.

תגיד להם, תעדכן.
יכול להבין את מה שאתה אומר (לי באופן אישי אין בעיה עם פיבן כמגן יש לנו בעיות יותר גדולות) ואני לא המאמן.

נ.ב אין לי תקשורת עם הצוות המקצועי של הפועל.
אתה יודע אם יש להם דד ליין לסגירת סגל (להוציא נניח שחקן או 2 שאפשר לחכות לרגע האחרון)?
RedDrifter
קיבל.ה  41 לייקים

אסור שזסנו יגיע להפועל לא מתאים לרמה בכלל מתים להיפטר ממנו בביתר

גם לא כמחליף
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  938 לייקים

העיכוב בהחתמת הזרים ממש לא מפריע לי מבחינת זה שיש עכשיו גביע הטוטו/שהליגה מתחילה עוד שלושה שבועות. לסיים בפלייאוף העליון זה מבחינתי אחלה מטרה לעונה ואין לה כמעט שום משמעות מעבר לסמליות, הרבה יותר חשוב לי שיבנו פה בסיס חזק לשנים הבאות.

זה כן מדאיג אותי כי מרגיש שבסוף יחתימו שחקנים שרחוקים מלהיות האופציה הראשונה או השניה לכל עמדה, והסיכוי שלהם להצליח כנראה יהיה בהתאם.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5310 לייקים

אדוםאדום אמר שהוא מקבל מידע מסוכני שחקנים שהוא מכיר, הייתי לוקח בערבון מוגבל את הקביעות שלו לגבי מה הפועל רוצים ועושים.
אדוםאדום
קיבל.ה  100 לייקים

רדפוקס כתב: 28 יולי 2025, 23:56 אדוםאדום אמר שהוא מקבל מידע מסוכני שחקנים שהוא מכיר, הייתי לוקח בערבון מוגבל את הקביעות שלו לגבי מה הפועל רוצים ועושים.
תמיד לקחת מה שכל אחד (כולל אני) אומר בעירבון מוגבל.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5310 לייקים

אדוםאדום כתב: 29 יולי 2025, 00:06
רדפוקס כתב: 28 יולי 2025, 23:56 אדוםאדום אמר שהוא מקבל מידע מסוכני שחקנים שהוא מכיר, הייתי לוקח בערבון מוגבל את הקביעות שלו לגבי מה הפועל רוצים ועושים.
תמיד לקחת מה שכל אחד (כולל אני) אומר בעירבון מוגבל.
אם talb55, שיש לו קשר עם מישהו המערכת של הפועל, היה רושם את זה אז הייתי לוקח את זה בצורה אחרת, אתה טענת שאתה מקושר לסוכנים ורושם לנו דברים כאילו מינימום בוקסה סיפר לך על התוכניות שלו - אז כן, בערבון מוגבל.
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  372 לייקים

ביתר שילמה על זסנו מיליון שקל עבור 50 % מהכרטיס שלו. שזה 255 אלף יורו בערך.
קשה לי להאמין שהפועל תשלם את זה על זסנו + הוא מגן מאוד התקפי שהצד ההגנתי אצלו בכלל לא קיים
RedDrifter
קיבל.ה  41 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 29 יולי 2025, 00:39 ביתר שילמה על זסנו מיליון שקל עבור 50 % מהכרטיס שלו. שזה 255 אלף יורו בערך.
קשה לי להאמין שהפועל תשלם את זה על זסנו + הוא מגן מאוד התקפי שהצד ההגנתי אצלו בכלל לא קיים
לא פראייר בכלל ג׳קי בן זקן אה

לא להאמין שנלחמנו עליו לפני שנתיים..

מקווה שיש אופציה שלישית בכל מה שקשור למגן ימני לדעתי פיבן יגרום לנו לשלם על זה בענק אם לא נמצא מישהו אחר שיפתח בעמדה הזאת.
כל שחקן עם קצת מהירות טוחן אותו, מול הגדולות זה פשוט לא יחזיק כפי שהיה ניתן לראות במשחק מול באר שבע בחצי גמר.
yoni143
קיבל.ה  111 לייקים

מדברים איתי על זוהר זסנו , זה מרגיש קיץ של אמיר כבירי.
שחקן הכי גרוע שהיה בבית"ר אבר.

יש לנו תקציב 50 מיליון שקל בתחת שלי. אולי 33 מיליון שקל וזה רק בגלל הסכומים של דאפה ואלטמן .
אדוםאדום
קיבל.ה  100 לייקים

yoni143 כתב: 29 יולי 2025, 00:49 מדברים איתי על זוהר זסנו , זה מרגיש קיץ של אמיר כבירי.
שחקן הכי גרוע שהיה בבית"ר אבר.

יש לנו תקציב 50 מיליון שקל בתחת שלי. אולי 33 מיליון שקל וזה רק בגלל הסכומים של דאפה ואלטמן .
אין שום קונסטלציה או סיטואציה שהתקציב יהיה 33 מיליון. אפשר לבקר ולהתעצבן אבל לא לחרטט ולשקר.
אני יכול להוכיח לך שהתקציב לא יהיה 33 וגם לא 40 אלא יותר והרבה יותר
אסון למכבי
קיבל.ה  4 לייקים

לא הגיוני לטעמי שבשביל להחליף את פיבן כמגן יגיעו מגהים .ימנים שלא יודעים לעשות הגנה, נשמע מופרך
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  85 לייקים

ינון אליהו?
בקושי באימונים הוא היה פעיל
איש גדול
קיבל.ה  110 לייקים

ינון אליהו ?
זסנו?
איזה שמות אלוהים ישמור
מקווה שזה סתם הנפצות
בכל מקרה אם חייב לבחור בינהם אז כבר עדיף זסנו לפחות הוא צעיר ויש איזה תקווה קטנה שעם מאמן טוב יקרה איזה נס.
ינון אליהו זה מביך
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  991 לייקים

הזייה מוחלטת האמון שפיבן מקבל..
לשיטתו של ברדה, זיו מורגן צריך להיות שחקן שולי בסגל, בלם שלישי ומגן שמאלי שלישי…
בזמן שלפיבן אין תחרות בעמדה כי יבוא בלם וינון אליהו זו לא תחרות..

איך לא הלכו על עופרי ארד כבלם לצד מאיימבו ?
זה בלם שיודע להניע כדור וגם לשחק כקשר אחורי ..

ואז היה אפשר להביא מגן זר שיודע גם בלם בעת הצורך..

ככ חבל
ShaniHTA
קיבל.ה  2 לייקים

אני חושב שהטירוף השנה בהפועל לא נובע מכך שאין רכש, אלא נובע מכך שאנחנו לא יודעים לאיזה רכש אנחנו מחכים וחוסר הידיעה מחרפן אותנו.
אנחנו מתפללים שיגיעו שחקנים בפרופיל של דיארה ודנילסון, אבל חוששים שיגיעו עוד בפרופיל של פלקאו ומחמיד.
כולנו יודעים שיגיע, רק לא מסוגלים לעמוד במתח של מה יגיע.
האם דאפה זאת הוצאה חד פעמית? האם זאת החתמה רגילה של ספרא? אנחנו מתחרפנים מהעובדה שאנחנו עם תקווה גדולה לצד אופציה מאוד ריאלית שנתאכזב בסוף.
dino
קיבל.ה  2738 לייקים

ShaniHTA כתב: 29 יולי 2025, 08:25 אני חושב שהטירוף השנה בהפועל לא נובע מכך שאין רכש, אלא נובע מכך שאנחנו לא יודעים לאיזה רכש אנחנו מחכים וחוסר הידיעה מחרפן אותנו.
אנחנו מתפללים שיגיעו שחקנים בפרופיל של דיארה ודנילסון, אבל חוששים שיגיעו עוד בפרופיל של פלקאו ומחמיד.
כולנו יודעים שיגיע, רק לא מסוגלים לעמוד במתח של מה יגיע.
האם דאפה זאת הוצאה חד פעמית? האם זאת החתמה רגילה של ספרא? אנחנו מתחרפנים מהעובדה שאנחנו עם תקווה גדולה לצד אופציה מאוד ריאלית שנתאכזב בסוף.
סיכמת די נכון(רק לא חושב שהאופציה שנתאכזב היא מאוד ריאלית) ונחמד שאתה גם חולק דעות ולא רק חולק ראשי תיבות של שחקנים :sh-grin:
נערך לאחרונה על ידי dino ב 29 יולי 2025, 08:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
talb55
קיבל.ה  115 לייקים

הצבי ישראל כתב: 28 יולי 2025, 12:45 @אדום אדום @talb55
יש עדכון?
הורדתי רגל מהגז מבחירה, לא רוצה להעיק מדי בקיץ מורכב כזה. אמרתי כבר שהיו הרבה דברים מאוד קרובים שהתפספסו שגרמו לדעתי לעשות את הדברים עוד יותר בעמימות.
מקווה ומאמין שבימים הקרובים יהיה משהו מעניין.
nirgo
קיבל.ה  410 לייקים

אני אופטימי. נתחזק בינואר
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  991 לייקים

talb55 כתב: 29 יולי 2025, 08:57
יש עדכון?
הורדתי רגל מהגז מבחירה, לא רוצה להעיק מדי בקיץ מורכב כזה. אמרתי כבר שהיו הרבה דברים מאוד קרובים שהתפספסו שגרמו לדעתי לעשות את הדברים עוד יותר בעמימות.
אתה מבורך כאן, גם הבחירה שלך להוריד רגל מהגז מבורכת בעיניי.

מהאופן שבו אתה מתנסח, שאני מניח שעולה בקנה אחד עם תודעתם של מקבלי ההחלטות, נוצר רושם כאילו המועדון הוא קורבן.
כאילו רק אצלנו יש איראן, כאילו אי אפשר היה לדבר עם הקהל טיפה ולהרגיע או לתאם ציפיות בצורה מסודרת כפי שמצופה לעשות.

לא ייאמן שבשנה שעברה, עוד לפני שעלינו שמענו מטרות ויעדים לעונה שלנו בליגת העל, ועכשיו יש דממה.
פרימור ובוקסה הם זוג פחדנים שעד כה עושים עבודה רעה. צריך לומר זאת.

הם ביודעין לא מציבים לעצמם מטרה ולא מדברים עם הקהל, כי הם מבינים שייבחנו אותם על זה. ברגע שחלילה לא נפתח טוב, או לא נפגע בזרים אנחנו כבר נתחיל לשמוע תדרוכים מהם.

האחריות והחידלון עד כה רשום על שמם בלבד.
יש דרכים להתגבר מכשולים במשא ומתן, פה מתבטאת היכולת של הנהלה. בין אם זה להציע כמה גרושים, להוריד פחד מהגעה לארץ או למצוא מסגרת לעסקה שתרצה את הקבוצה של השחקן במידה והוא תחת חוזה.

שום דבר לא ״מתפספס״.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3079 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 29 יולי 2025, 09:42
יש עדכון?

מהאופן שבו אתה מתנסח, שאני מניח שעולה בקנה אחד עם תודעתם של מקבלי ההחלטות, נוצר רושם כאילו המועדון הוא קורבן.
כאילו רק אצלנו יש איראן, כאילו אי אפשר היה לדבר עם הקהל טיפה ולהרגיע או לתאם ציפיות בצורה מסודרת כפי שמצופה לעשות.

לא ייאמן שבשנה שעברה, עוד לפני שעלינו שמענו מטרות ויעדים לעונה שלנו בליגת העל, ועכשיו יש דממה.

הם ביודעין לא מציבים לעצמם מטרה ולא מדברים עם הקהל, כי הם מבינים שייבחנו אותם על זה. ברגע שחלילה לא נפתח טוב, או לא נפגע בזרים אנחנו כבר נתחיל לשמוע תדרוכים מהם.

יש דרכים להתגבר מכשולים במשא ומתן, פה מתבטאת היכולת של הנהלה. בין אם זה להציע כמה גרושים, להוריד פחד מהגעה לארץ או למצוא מסגרת לעסקה שתרצה את הקבוצה של השחקן במידה והוא תחת חוזה.

שום דבר לא ״מתפספס״.
קשר קונגולזי מהליגה השניה באלבניה ירגיע אותך?
שיקחו ת'זמן אם מה שצריך זה להנחית פה שחקנים איכותיים.

מי שמתפשר מקבל high רגעי ואז נוחת למציאות במאבקי פלייאוף תחתון.
יחד, רק יחד! :heart:
L.S
קיבל.ה  1296 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 29 יולי 2025, 09:42
יש עדכון?

שום דבר לא ״מתפספס״.
אתה לא היחיד שהיה לו איראן

אתה היחיד שעלה ליגה ומנסה להביא זרים שהם ברמת קבוצה שמשחקת במפעל אירופאי.

לא כל דבר שלא מצליח הוא תחת הגדרת כשלון וחידלון

קח קצת אויר לפני שאתה כותב.
כמה שחקני רכש סגרת בחיים שלך לקבוצת כדורגל?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אסון למכבי
קיבל.ה  4 לייקים

פגשתי עכשיו את כלפי בערוץ הוא אומר שיש כמה מגעים מתקדמים ועובדים בשקט ושהוא הפציר בהם להןציא כמה שמות ולא נותנים לו. אותי באופן אישי זה מרגיע. יכול לשאול גם את נימני אם אתם רוצים. :smoke:
בר לב אדום
קיבל.ה  377 לייקים

אסון למכבי כתב: 29 יולי 2025, 10:53 פגשתי עכשיו את כלפי בערוץ הוא אומר שיש כמה מגעים מתקדמים ועובדים בשקט ושהוא הפציר בהם להןציא כמה שמות ולא נותנים לו. אותי באופן אישי זה מרגיע. יכול לשאול גם את נימני אם אתם רוצים. :smoke:
לא מחדש דבר..
כולם יודעים שיהיו וולקאמים בקרוב ויש שמות על הכוונת, השאלה היא מתי ובאיזה איכות.
dino
קיבל.ה  2738 לייקים

נמני היה מקורב, אולי עדיין. טען שתקציב הפועל יהיה 65-70 מיליון ש״ח. קו מחבר בין ספרא לעידן עופר, אם יש או היה שיתוף/התייעצות
כלפי היה הראשון לזהות מגעים עם ד.ד.
קפבלנקה
קיבל.ה  372 לייקים

אסון למכבי כתב: 29 יולי 2025, 10:53 פגשתי עכשיו את כלפי בערוץ הוא אומר שיש כמה מגעים מתקדמים ועובדים בשקט ושהוא הפציר בהם להןציא כמה שמות ולא נותנים לו. אותי באופן אישי זה מרגיע. יכול לשאול גם את נימני אם אתם רוצים. :smoke:
אל תשאל אף אחד ואל תציק ואל תפיץ שמועות.
תן להם לעבוד, הם רוצים שקט, שיקבלו שקט.
אדוםאדום
קיבל.ה  100 לייקים

dino כתב: 29 יולי 2025, 11:02 נמני היה מקורב, אולי עדיין. טען שתקציב הפועל יהיה 65-70 מיליון ש״ח. קו מחבר בין ספרא לעידן עופר, אם יש או היה שיתוף/התייעצות
כלפי היה הראשון לזהות מגעים עם ד.ד.
נמני מקורב בגלל שהוא היה שותף עם פרימור בסוכנות.
D&3
קיבל.ה  1101 לייקים

לא יודע, נראה לי שאם עיתונאי כזה או אחר היה יודע משהו שהיה עשוי לעניין אותנו כבר הייתה כתבה על זה
אלא אם הוא ממש גרוע בעבודה שלו
אסון למכבי
קיבל.ה  4 לייקים

בר לב אדום כתב: 29 יולי 2025, 10:59
לא מחדש דבר..
כולם יודעים שיהיו וולקאמים בקרוב ויש שמות על הכוונת, השאלה היא מתי ובאיזה איכות.
יש פה אנשים שבטוחים שלא עושים כלום.
talb55
קיבל.ה  115 לייקים

עיתונאים לא יודעים כלום, בוודאות מוחלטת.
D&3
קיבל.ה  1101 לייקים

talb55 כתב: 29 יולי 2025, 11:18 עיתונאים לא יודעים כלום, בוודאות מוחלטת.
רואה הודעה של מקורב :D
אין בהודעה דיבור על רכש :cry:

אין לי תקציב לעשות מימ אמיתי מתנצל
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  959 לייקים

דינו
מקורב לעיתונאי, איפה זה נכנס בדירוג?
yoni143
קיבל.ה  111 לייקים

שיתוף פעולה מדהים של הסוכנים והכתבים השנה להנהלה של הפועל ולדוברות שלה. אף אחד לא מוציא דברים, אף אחד לא מפרסם רמיזות אפילו.

שקט שמלחיץ ככל שהימים נוקבים וחסר 7 שחקנים מתוכם 4 להרכב הפותח . אם אתם חושבים שזה בריא אז אתם טועים . כי ברגע שהקבוצה תחבר כמה משחקים לא טובים והרכש לא יפגע, כל הכתבים ינקמו בבוקסה ופרימור ויהיה המון רפש בחוץ. מה שיגרום לקבוצה להילחץ ולקבל החלטות פזיזות .
dino
קיבל.ה  2738 לייקים

Red Wolf כתב: 29 יולי 2025, 11:25
דינו
אמצעי
חשיפה מוגבלת
בעקרון גם תלוי מה מידת קירבתו ואמינותו של העיתונאי, אבל בכל מקרה מוגבלת.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1287 לייקים

talb55 כתב: 29 יולי 2025, 11:18 עיתונאים לא יודעים כלום, בוודאות מוחלטת.
איך אתה יודע להגיד את זה בוודאות?- אין לך באמת יכולת לפקח אל כל התמסורות בין עיתונאים לסוכנים.
כנראה עשו למידה בהנהלה ומצלחים לשמור על דיסקרטיוצ יוצאת דופןם וזה באמת מרשים, אבל אי אפשר לסגור הרמטית את הכל
אסון למכבי
קיבל.ה  4 לייקים

Red Wolf כתב: 29 יולי 2025, 11:25
דינו
תוסיף כזה שעובד בצד האפל של התקשורת אבל בתור עורך וידאו
שליחת תגובה