עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 2738 לייקים
אופיר סער, שמסקר את הפועל תל אביב בוואלה ובספורט1, עלה אתמול (ראשון) לשידור בתוכנית הספורט של 103FM והתייחס, בין השאר, לכך שהאדומים עדיין לא התחזקו כפי שהם מצפים.
סער התייחס לנושא החיזוק: "יולי מסתיים והפועל תל אביב צריכה שחקנים. גם הזרים שיגיעו, חמישה, בוא נגיד, הם לא יצאו למחנה האימונים ולא משחקים במשחקי גביע הטוטו. הפועל תל אביב בלחץ של זמן. הייתה רשימת A – רשימת שחקנים שהיא מאוד חיכתה להם, וחלק נפלו. גם רשימה B – לא קל, לא קל. עדיין אומרים לי שבשבועות הקרובים יגיעו לפחות שלושה זרים לקבוצה. עד סוף החלון חמישה, אבל בשבועיים-שלושה הקרובים – שלושה זרים אמורים להצטרף.
"מחכים לשחקנים, אבל אמרתי לכם – לא מחתימים כל שחקן. כל שחקן צריך הסבר למה הוא מתאים לפרויקט. יש מגבלות גם בלהביא שחקנים, לא כלכליות, אלא רוצים לראות שבונים משהו לטווח הארוך בכל פעולה. בוא נראה, אנחנו נבחן את הפועל תל אביב בהמשך. אנחנו יכולים להגיד עכשיו שהמצב רע, ופתאום עוד שבועיים לראות שהם החתימו ארבעה זרים ונדבר אחרת. הפועל תל אביב, בתקציב שלה, צריכה להיות קבוצת פלייאוף עליון ולא מאלה שבשנייה האחרונה מזדנבות לשם. יש תקציב לקבוצה חזקה. גם אליניב ברדה אמר את זה, נביא חמישה זרים טובים, אז בואו נמתין".
סער התייחס לנושא החיזוק: "יולי מסתיים והפועל תל אביב צריכה שחקנים. גם הזרים שיגיעו, חמישה, בוא נגיד, הם לא יצאו למחנה האימונים ולא משחקים במשחקי גביע הטוטו. הפועל תל אביב בלחץ של זמן. הייתה רשימת A – רשימת שחקנים שהיא מאוד חיכתה להם, וחלק נפלו. גם רשימה B – לא קל, לא קל. עדיין אומרים לי שבשבועות הקרובים יגיעו לפחות שלושה זרים לקבוצה. עד סוף החלון חמישה, אבל בשבועיים-שלושה הקרובים – שלושה זרים אמורים להצטרף.
"מחכים לשחקנים, אבל אמרתי לכם – לא מחתימים כל שחקן. כל שחקן צריך הסבר למה הוא מתאים לפרויקט. יש מגבלות גם בלהביא שחקנים, לא כלכליות, אלא רוצים לראות שבונים משהו לטווח הארוך בכל פעולה. בוא נראה, אנחנו נבחן את הפועל תל אביב בהמשך. אנחנו יכולים להגיד עכשיו שהמצב רע, ופתאום עוד שבועיים לראות שהם החתימו ארבעה זרים ונדבר אחרת. הפועל תל אביב, בתקציב שלה, צריכה להיות קבוצת פלייאוף עליון ולא מאלה שבשנייה האחרונה מזדנבות לשם. יש תקציב לקבוצה חזקה. גם אליניב ברדה אמר את זה, נביא חמישה זרים טובים, אז בואו נמתין".
-
- קיבל.ה 41 לייקים
לפי מה אתה קובע בדיוק? אם ברשותך מידע כמו שאתה מציג את הדברים אשמח ואני בטוח שיש פה עוד כמה שישמחו שתשתף. מה גורם לך להיות כל כך בטוח? אתה מנחשצ'ימבויקה כתב: ↑28 יולי 2025, 18:21פוגודין כתב: ↑28 יולי 2025, 17:45כמובן שנצטרך לתת זמן בין אם הקבוצה תתחבר ובין אם לא,המועדון הזה עבר תהפוכות בשנתיים האחרונות כמו שאף מועדון בארץ לא עבר,החלפת 3 סוגי בעלים,מאמנים,צוות מקצועי,מטרות ועוד..צ'ימבויקה כתב: ↑28 יולי 2025, 17:29
לגמרי אלמנטרית, רק במועדון שלך לא ביצעו את הפעולה הזו בצורה טובה. וגם עד עכשיו לא מבצעים אותה בצורה טובה מהסיבה הפשוטה שאין פה שחקנים. וואלה יופי, מפרגנים פה על ההתנהלות להחתמת שחקנים בגלל שאין שחקנים. דיסוננס פנימי אדיר.
גם להגיד ש-15 שנה לא הגיע למועדון אף זר טוב זו גניבת דעת מטורללת.
גם כי זה לא נכון, וגם כי פעלת בתקציבים הרבה יותר נמוכים.
ממש לא כל אחד יודע לבחור זרים, אבל מספרים לי שהם אנשי מקצוע אז מהם אני מצפה לא להפקיר מועדון בלי זרים ובלי סגל 3 שבועות לפתיחת עונה.
מה שיפה אצל כל התומכים פה, זה שברגע שהקבוצה חלילה לא תתחבר, אתם כבר תהיו מוכנים עם הנרטיב של לתת זמן.
להביא זרים זה לא ככ קשה וזה כשלון שלהם. וככל שהזמן עובר זה מתחדד.
ההבדל בינינו זה שאני שופט לפי המציאות שהיא קשורה למצב הסגל כיום ולכמה זמן נותר לפתיחת העונה: אתה שופט לפי הכוונות שלהם, ומניח הנחה לגבי איכות הזרים שתגיע.
אני בטוח שפרימור את ברדה צמאים להחתמות לא פחות ממני וממך ואם באמת הקו המנחה הוא שלא מתפשרים (לפחות לא כרגע) אז אני מכבד את זה.
שלא תטעה לרגע גם אני צמא להחתמת זרים והשלמת הסגל בדיוק כמוך אך באותה מידה אני מבין את הקושי והאתגר לנסות לכוון גבוה.
אתה לא מתמודד לאליפות לפחות לא השנה אז יידרש כמה זמן שיידרש אני רוצה לראות את הפועל חוזרת.
המשוואה הזו לפיה
לכוון גבוה, לא להתפשר, לאתר שחקנים טובים = לא להחתים שחקנים ערב פתיחת עונה ולחכות עד הרגע האחרון במטרה להגיד במסיבת עיתונאים שלא התפשרנו
מי המציא אותה?
מה זה הנדסת התודעה הזו?
אתה מניח שאם מחתימים זרים בסוף החלון אז לא מתפשרים..
אני מניח שזה סימן שאין להם מושג מהחיים שלהם ושהם לא מצליחים להחתים שחקנים משום שהם לא יודעים לנהל מו״מ
גם אם הם כיוונו גבוה מדי זו טעות שלהם שאולי נשלם עליה.. באורח פלא, רק אצלנו בוחרים בשיטת לעשות הכל הכי לאט שאפשר.. והיצע השחקנים קטן עם הזמן, לא גדל
אלא אם כל השחקנים פה יבואו מקבוצות שהודחו מאירופה, אני פה כדי לקבוע חגיגית שזה לא יהיה המצב
אופיר סער לא קשור להפועל בשום צורה שיתעסק בצבע התחתונים של שועה
והוא כל הזמן ממחזר כתבות
והוא כל הזמן ממחזר כתבות
-
- קיבל.ה 2738 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 991 לייקים
אין לי שום מידעRedDrifter כתב: ↑28 יולי 2025, 18:25לפי מה אתה קובע בדיוק? אם ברשותך מידע כמו שאתה מציג את הדברים אשמח ואני בטוח שיש פה עוד כמה שישמחו שתשתף. מה גורם לך להיות כל כך בטוח? אתה מנחשצ'ימבויקה כתב: ↑28 יולי 2025, 18:21פוגודין כתב: ↑28 יולי 2025, 17:45
כמובן שנצטרך לתת זמן בין אם הקבוצה תתחבר ובין אם לא,המועדון הזה עבר תהפוכות בשנתיים האחרונות כמו שאף מועדון בארץ לא עבר,החלפת 3 סוגי בעלים,מאמנים,צוות מקצועי,מטרות ועוד..
אני בטוח שפרימור את ברדה צמאים להחתמות לא פחות ממני וממך ואם באמת הקו המנחה הוא שלא מתפשרים (לפחות לא כרגע) אז אני מכבד את זה.
שלא תטעה לרגע גם אני צמא להחתמת זרים והשלמת הסגל בדיוק כמוך אך באותה מידה אני מבין את הקושי והאתגר לנסות לכוון גבוה.
אתה לא מתמודד לאליפות לפחות לא השנה אז יידרש כמה זמן שיידרש אני רוצה לראות את הפועל חוזרת.
המשוואה הזו לפיה
לכוון גבוה, לא להתפשר, לאתר שחקנים טובים = לא להחתים שחקנים ערב פתיחת עונה ולחכות עד הרגע האחרון במטרה להגיד במסיבת עיתונאים שלא התפשרנו
מי המציא אותה?
מה זה הנדסת התודעה הזו?
אני מניח שזה סימן שאין להם מושג מהחיים שלהם ושהם לא מצליחים להחתים שחקנים משום שהם לא יודעים לנהל מו״מ
גם אם הם כיוונו גבוה מדי זו טעות שלהם שאולי נשלם עליה.. באורח פלא, רק אצלנו בוחרים בשיטת לעשות הכל הכי לאט שאפשר.. והיצע השחקנים קטן עם הזמן, לא גדל
אלא אם כל השחקנים פה יבואו מקבוצות שהודחו מאירופה, אני פה כדי לקבוע חגיגית שזה לא יהיה המצב
אני מנחש ומוכן לשים את היוזר שלי על זה שלא על חמשת הזרים שיגיעו יצטרפו מקבוצות שהודחו מאירופה
גם לא 3 מהם
-
- קיבל.ה 41 לייקים
לטעמי אתה ועוד הרבה אנשים פה צריכים איזה עונה טובה להחזיר לעצמכם קצת את התקווה נראה שהעשור הזה באמת שבר פה אמונה בקבוצה אצל המון אנשים ובצדק, לדעתי וממה שאני שמעתי אנחנו בדרך לעונה טובה (יחסית למה שהיה עד עכשיו) ויש הרבה עבודה קשה מאחורי הקלעים. בסוף גם אם הזרים יגיעו במחזור 2 ורק אחד או שניים מהם יגיעו מקבוצות שנפלו ונמצא את עצמנו במקום טוב בפלייאוף העליון אתה תדבר אחרת, אתה מסכים איתי?צ'ימבויקה כתב: ↑28 יולי 2025, 18:34אין לי שום מידעRedDrifter כתב: ↑28 יולי 2025, 18:25לפי מה אתה קובע בדיוק? אם ברשותך מידע כמו שאתה מציג את הדברים אשמח ואני בטוח שיש פה עוד כמה שישמחו שתשתף. מה גורם לך להיות כל כך בטוח? אתה מנחשצ'ימבויקה כתב: ↑28 יולי 2025, 18:21
המשוואה הזו לפיה
מי המציא אותה?
מה זה הנדסת התודעה הזו?
אני מנחש ומוכן לשים את היוזר שלי על זה שלא על חמשת הזרים שיגיעו יצטרפו מקבוצות שהודחו מאירופה
גם לא 3 מהם
-
- קיבל.ה 17 לייקים
לא מקורב ולא יודע כלום לגבי מה עושים בוולפסון
אבל יש לי תחושה שפשוט ממתינים עד לסגירת חלון העברות של אירופה (1 בספטמבר ברוב הליגות הבכירות) כדי לנסות ולצרף שחקנים ש״פספסו את הרכבת״
אבל יש לי תחושה שפשוט ממתינים עד לסגירת חלון העברות של אירופה (1 בספטמבר ברוב הליגות הבכירות) כדי לנסות ולצרף שחקנים ש״פספסו את הרכבת״
- פוגודין
- קיבל.ה 153 לייקים
אני נשען על אוסף עובדות שעוטפות את המועדון.צ'ימבויקה כתב: ↑28 יולי 2025, 18:21פוגודין כתב: ↑28 יולי 2025, 17:45כמובן שנצטרך לתת זמן בין אם הקבוצה תתחבר ובין אם לא,המועדון הזה עבר תהפוכות בשנתיים האחרונות כמו שאף מועדון בארץ לא עבר,החלפת 3 סוגי בעלים,מאמנים,צוות מקצועי,מטרות ועוד..צ'ימבויקה כתב: ↑28 יולי 2025, 17:29
לגמרי אלמנטרית, רק במועדון שלך לא ביצעו את הפעולה הזו בצורה טובה. וגם עד עכשיו לא מבצעים אותה בצורה טובה מהסיבה הפשוטה שאין פה שחקנים. וואלה יופי, מפרגנים פה על ההתנהלות להחתמת שחקנים בגלל שאין שחקנים. דיסוננס פנימי אדיר.
ממש לא כל אחד יודע לבחור זרים, אבל מספרים לי שהם אנשי מקצוע אז מהם אני מצפה לא להפקיר מועדון בלי זרים ובלי סגל 3 שבועות לפתיחת עונה.
מה שיפה אצל כל התומכים פה, זה שברגע שהקבוצה חלילה לא תתחבר, אתם כבר תהיו מוכנים עם הנרטיב של לתת זמן.
ההבדל בינינו זה שאני שופט לפי המציאות שהיא קשורה למצב הסגל כיום ולכמה זמן נותר לפתיחת העונה: אתה שופט לפי הכוונות שלהם, ומניח הנחה לגבי איכות הזרים שתגיע.
המשוואה הזו לפיה
מי המציא אותה?
מה זה הנדסת התודעה הזו?
עם כל ההיסטוריה האליפויות והרקע האירופי שלך אתה מועדון שעלה ליגה לאחר שנים נוראיות של בורריות והתנהלות מול בתי הדין בעולם ירידות ליגה והחלפת בעלויות ומאמנים בקצב מסחרר.
אתה כרגע לא נמצא בשום מפעל אירופאי ולא מציע שום דבר אטרקטיבי שמבדיל אותך ממועדון אחר שנאבק איתך על שחקן כזה או אחר ואת כל זה מלווה המצב המורכב במדינה מלחמות,אזעקות ודעה עולמית תוקפנית כלפי ישראל ביחס למורכבות בעזה.
מה שלך מצטייר כמציאות לאחרים נראה טירוף מוחלט,כל זר שיגגל ישראל,מלחמה וייחשף לתמונות הרס וחורבן יחשוב 30 פעם אם להגיע לכאן
למדינה שעד לפני מס' שבועות חטפה מאות טילים בליסטים מאיראן באותה העיר של הקבוצה של אותו מועמד.
שחקנים בפרופיל טיפה יותר גבוה ממה שהורגלנו לא ממהרים להכנס להרפתקה הזו ללא פיקנטריה כלשהי.
אז כל זה פלוס הרצון לבנות כאן קבוצה איכותית ולנצל את התקציב בצורה בריאה ונכונה על שחקני רכש שבאמת יכולים לשדרג את הסגל,מביאים אותי לגבש את עמדתי בנושא.
ובכל זאת אני מכבד גם את דעתך ומבין מאיפה היא נובעת אנחנו קהל פוסט טראומתי שחווה שנים נוראיות,קהל שחווה לא פחות מהתעללות והצלקות עדיין לא הגלידו.
וראש מלא בפחדים לא מתיר מקום לחלומות.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
- קיבל.ה 1287 לייקים
אין סרט בעולםפאביו ג׳וניור כתב: ↑28 יולי 2025, 18:45 לא מקורב ולא יודע כלום לגבי מה עושים בוולפסון
-
- קיבל.ה 372 לייקים
יאללה בשביל שיהיה מה לקרוא.
אופיר סער הבית"רי דיבר באיזה פודקאסט על המצב של הפועל. זה דומה למה שדינו כתב, אבל בקיץ כזה אני מרשה לעצמי להביא לכם תמלול של הדברים.
אופיר סער:
"יש לחץ. זה לא סוד שיש לחץ. דברים קצת השתבשו עם הזרים. היה להם את ה-A ליסט של שחקנים, דיארה, דנילסון. הם לא ירדו מהם עדיין. הם מחכים, מנסים, מציעים מתווים. עדיין רוצים את דיארה ודנילסון אבל כבר מתחילים להבין שיכול להיות שזה לא יקרה. ואז, בוא נגיד מה-B ליסט, היו להם אופציות שגם נפלו. פתאום כאלה שלא רוצים לבוא מפעת המלחמה עם איראן. קצת השתבש להם (להפועל). מציעים סכומים אדירים על 2-3 שחקנים, מקווים להביא אותם. 2-3 זרים ספציפיים, אבל שוב, הסתבך להם קצת, הסתבך. לא כזה קל להביא חמישה זרים, לא עשו מחנה, לא עושים גביע הטוטו, זה פחות טוב".
בסוף בסוף מבחינתי אני מסכם את זה שאני מודאג מזה שלא מצליחים להביא, ומעודד מזה שיש שקט, ומחפש עמוק בליבי את האמונה שיהיה בסדר.
אופיר סער הבית"רי דיבר באיזה פודקאסט על המצב של הפועל. זה דומה למה שדינו כתב, אבל בקיץ כזה אני מרשה לעצמי להביא לכם תמלול של הדברים.
אופיר סער:
"יש לחץ. זה לא סוד שיש לחץ. דברים קצת השתבשו עם הזרים. היה להם את ה-A ליסט של שחקנים, דיארה, דנילסון. הם לא ירדו מהם עדיין. הם מחכים, מנסים, מציעים מתווים. עדיין רוצים את דיארה ודנילסון אבל כבר מתחילים להבין שיכול להיות שזה לא יקרה. ואז, בוא נגיד מה-B ליסט, היו להם אופציות שגם נפלו. פתאום כאלה שלא רוצים לבוא מפעת המלחמה עם איראן. קצת השתבש להם (להפועל). מציעים סכומים אדירים על 2-3 שחקנים, מקווים להביא אותם. 2-3 זרים ספציפיים, אבל שוב, הסתבך להם קצת, הסתבך. לא כזה קל להביא חמישה זרים, לא עשו מחנה, לא עושים גביע הטוטו, זה פחות טוב".
בסוף בסוף מבחינתי אני מסכם את זה שאני מודאג מזה שלא מצליחים להביא, ומעודד מזה שיש שקט, ומחפש עמוק בליבי את האמונה שיהיה בסדר.
-
- קיבל.ה 941 לייקים
לא מניח שום הנחה. כל מה שכתבתי מבוסס על עובדות ידועות.צ'ימבויקה כתב: ↑28 יולי 2025, 17:29נועם שחם כתב: ↑28 יולי 2025, 17:18למה הם אנשים יהירים בדיוק?צ'ימבויקה כתב: ↑28 יולי 2025, 17:08 הם מוזמנים להמשיך לאונן על עצמם ולספר לעצמם ולנו סיפורים על דיוק ועל פינצטה..
פשוט יתר הקבוצות בארץ ובעולם לא עושות תהליך קפדני בבחירת זרים…
רק אצלם הפרמטר שמודד עבודה מקצועית ומדויקת זה כמה מאוחר אתה מביא שחקן.
כדי שהחלון הזה לא ייזכר ככשלון קולוסאלי נדרשים כמה תנאים:
- פרופיל זרים שהולם את העובדה שחיכינו ככ הרבה זמן: למשל, זר שהגיע מקבוצה שהודחה מהמפעלים האירופאיים
- מחיר וסטטוס : אני לא אתרשם משחקן חופשי שמקבל 120 אלף יורו. פרופיל כזה אפשר היה להביא גם לפני חודש ולתת לו לרוץ עם הקבוצה
- שיהיה טוב על הדשא: אם הם חושבים שהם ייקחו את הזמן ככה, ייגרמו לנו לשלם מחיר.. ובסוף יביאו שחקן לא טוב או שחקן שלא ישתלב, ויבקשו מאיתנו סבלנות בגלל החידלון שלהם, אז הם יכולים לקפוץ.
לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין ש-3 האנשים החזקים במועדון (פרימור, בוקסה וברדה), הם אנשים יהירים. ואני עדין.
מה שלי מפריע, זה שאם הזרים חלילה יבואו מאוחר, ונפתח עונה לא טוב.
אז כל המערכת תרגיש לא נעים מהמאמן ותתן לו ולזרים שלו ימי חסד. כי לוקח זמן להתחבר וכל השיט הרגיל.
אם הקבוצה הזו במבחן התוצאה לא מתחברת למוצר סביר, שלושתם צריכים לעוף הביתה.
הם לא נותנים למועדון תנאים להצלחה. לבחור שחקנים לעולה חדשה זה פעולה אלמנטרית בניהול מועדון כדורגל. תפסיקו לעשות מזה מדע טילים.
ולגבי פעולה אלמנטרית, היא כ"כ אלמנטרית ש15 שנה בערך לא עשו אותה במועדון. אולי זה לא כזה אלמנטרי.
אני חושב שדי ברור שמכוונים לשחקנים בפרופיל גבוה. אולי כיוונו גבוה מדי. אבל לחשוב שזה קל והחתמת זרים טובים במועדון זה משהו שכל אחד יכול להצליח בו זה קשקוש.
להביא זרים טובים זה לא אלמנטרי, הרבה קבוצות נכשלות בזה גם עם תקציבים גבוהים מאד. העובדות הן שמכוונים גבוה ומחפשים להביא שחקנים שישדרגו את הקבוצה. לא בטוח שיצליחו אבל זו הכוונה וזו כוונה טובה מבחינתי.
עובדות - בשנים 2011-2015 השקעת לא מעט כסף בזרים שלא הצליחו. חוזים גבוהים ותקציבים גבוהים, אז נא לא לסלף. אבל שוב, גם בתקציב גבוה זה לא "אלמנטרי". אם זה היה אלמנטרי כולם היו מצליחים בזה.
המקום היחיד שבו כולם מצליחים ותמיד צודקים זה פורום אוהדים. כל מוחות הכדורגל של העולם מתבזבזים להם פה. ממש עצוב.
-
- קיבל.ה 123 לייקים
הפועל חיפה הביאה זרים מהר, אחד כבר חתך הביתה הבין שהוא לא מתאיםצ'ימבויקה כתב: ↑28 יולי 2025, 17:29נועם שחם כתב: ↑28 יולי 2025, 17:18למה הם אנשים יהירים בדיוק?צ'ימבויקה כתב: ↑28 יולי 2025, 17:08 הם מוזמנים להמשיך לאונן על עצמם ולספר לעצמם ולנו סיפורים על דיוק ועל פינצטה..
פשוט יתר הקבוצות בארץ ובעולם לא עושות תהליך קפדני בבחירת זרים…
רק אצלם הפרמטר שמודד עבודה מקצועית ומדויקת זה כמה מאוחר אתה מביא שחקן.
כדי שהחלון הזה לא ייזכר ככשלון קולוסאלי נדרשים כמה תנאים:
- פרופיל זרים שהולם את העובדה שחיכינו ככ הרבה זמן: למשל, זר שהגיע מקבוצה שהודחה מהמפעלים האירופאיים
- מחיר וסטטוס : אני לא אתרשם משחקן חופשי שמקבל 120 אלף יורו. פרופיל כזה אפשר היה להביא גם לפני חודש ולתת לו לרוץ עם הקבוצה
- שיהיה טוב על הדשא: אם הם חושבים שהם ייקחו את הזמן ככה, ייגרמו לנו לשלם מחיר.. ובסוף יביאו שחקן לא טוב או שחקן שלא ישתלב, ויבקשו מאיתנו סבלנות בגלל החידלון שלהם, אז הם יכולים לקפוץ.
לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין ש-3 האנשים החזקים במועדון (פרימור, בוקסה וברדה), הם אנשים יהירים. ואני עדין.
מה שלי מפריע, זה שאם הזרים חלילה יבואו מאוחר, ונפתח עונה לא טוב.
אז כל המערכת תרגיש לא נעים מהמאמן ותתן לו ולזרים שלו ימי חסד. כי לוקח זמן להתחבר וכל השיט הרגיל.
אם הקבוצה הזו במבחן התוצאה לא מתחברת למוצר סביר, שלושתם צריכים לעוף הביתה.
הם לא נותנים למועדון תנאים להצלחה. לבחור שחקנים לעולה חדשה זה פעולה אלמנטרית בניהול מועדון כדורגל. תפסיקו לעשות מזה מדע טילים.
ולגבי פעולה אלמנטרית, היא כ"כ אלמנטרית ש15 שנה בערך לא עשו אותה במועדון. אולי זה לא כזה אלמנטרי.
אני חושב שדי ברור שמכוונים לשחקנים בפרופיל גבוה. אולי כיוונו גבוה מדי. אבל לחשוב שזה קל והחתמת זרים טובים במועדון זה משהו שכל אחד יכול להצליח בו זה קשקוש.
-
- קיבל.ה 41 לייקים
הפועל חיפה צריכה להתפלל שלא תרד ליגה השנה אין לנו את אותם שאיפותfidel כתב: ↑28 יולי 2025, 20:00הפועל חיפה הביאה זרים מהר, אחד כבר חתך הביתה הבין שהוא לא מתאיםצ'ימבויקה כתב: ↑28 יולי 2025, 17:29נועם שחם כתב: ↑28 יולי 2025, 17:18
למה הם אנשים יהירים בדיוק?
-
- קיבל.ה 110 לייקים
מעניין מתי אני אכנס לאשכול מלפפונים ואני אראה באמת שם חדש של מלפפון כלשהו.
בינתיים אתה יותר חלש מהם.RedDrifter כתב: ↑28 יולי 2025, 20:05הפועל חיפה צריכה להתפלל שלא תרד ליגה השנה אין לנו את אותם שאיפותfidel כתב: ↑28 יולי 2025, 20:00הפועל חיפה הביאה זרים מהר, אחד כבר חתך הביתה הבין שהוא לא מתאיםצ'ימבויקה כתב: ↑28 יולי 2025, 17:29
יש שאיפות ויש מציאות.
ותגיד למי ששלח אותך לפה, שיתחיל להתעורר.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 991 לייקים
כן.RedDrifter כתב: ↑28 יולי 2025, 18:41לטעמי אתה ועוד הרבה אנשים פה צריכים איזה עונה טובה להחזיר לעצמכם קצת את התקווה נראה שהעשור הזה באמת שבר פה אמונה בקבוצה אצל המון אנשים ובצדק, לדעתי וממה שאני שמעתי אנחנו בדרך לעונה טובה (יחסית למה שהיה עד עכשיו) ויש הרבה עבודה קשה מאחורי הקלעים. בסוף גם אם הזרים יגיעו במחזור 2 ורק אחד או שניים מהם יגיעו מקבוצות שנפלו ונמצא את עצמנו במקום טוב בפלייאוף העליון אתה תדבר אחרת, אתה מסכים איתי?צ'ימבויקה כתב: ↑28 יולי 2025, 18:34אין לי שום מידעRedDrifter כתב: ↑28 יולי 2025, 18:25
לפי מה אתה קובע בדיוק? אם ברשותך מידע כמו שאתה מציג את הדברים אשמח ואני בטוח שיש פה עוד כמה שישמחו שתשתף. מה גורם לך להיות כל כך בטוח? אתה מנחש
גם לא 3 מהם
רק אני מבקש שבמידה והזרים לא טובים או אם הקבוצה לא מתחברת מקצועית בגלל העיכוב הזה.. אל תבוא ותסנגר עליהם
תהיה מספיק ישר להגיד שיש מצב שהם פשוט לקחו סיכון
-
- קיבל.ה 372 לייקים
במבחן התוצאה הם כבר נכשלו מזמן כי לא יכול להיות מצב שפחות מחודש לתחילת הליגה חסרים לנו 5 שחקניי הרכב פלוס רק 2 זרים בסגל ו 0 מגנים ימניים.
שקט או לא שקט אותי זה לא מעניין, לא צריך לעבוד בפאניקה אבל היה להם מספיק זמן להנחית פה יותר שחקנים ופה זאת אשמה ישירה של הצוות המקצועי.
שקט או לא שקט אותי זה לא מעניין, לא צריך לעבוד בפאניקה אבל היה להם מספיק זמן להנחית פה יותר שחקנים ופה זאת אשמה ישירה של הצוות המקצועי.
-
- קיבל.ה 171 לייקים
אני באמת כל יום מאמין מחדש שאין מצב שהיום הזה עובר במינימום בלי דיווח על "x סיכם בהפועל"
עוד רגע אוגוסט, פאקינג 2 זרים
מודה שהסקרנות גומרת
עוד רגע אוגוסט, פאקינג 2 זרים
מודה שהסקרנות גומרת
-
- קיבל.ה 382 לייקים
בסוף הם יעבדו בפאניקה כי הזמן יגמראנחנו בתהליך כתב: ↑28 יולי 2025, 20:23 במבחן התוצאה הם כבר נכשלו מזמן כי לא יכול להיות מצב שפחות מחודש לתחילת הליגה חסרים לנו 5 שחקניי הרכב פלוס רק 2 זרים בסגל ו 0 מגנים ימניים.
-
- קיבל.ה 1287 לייקים
זה מבחן תוצאה אם יש תחרות החתמות שחקנים.אנחנו בתהליך כתב: ↑28 יולי 2025, 20:23 במבחן התוצאה הם כבר נכשלו מזמן כי לא יכול להיות מצב שפחות מחודש לתחילת הליגה חסרים לנו 5 שחקניי הרכב פלוס רק 2 זרים בסגל ו 0 מגנים ימניים.
פעם אחרונה שבדקתי המשימה היתה לבנות קבוצה חזקה ותחרותית
ימים יגידו אם הם נכשלו או לא
-
- קיבל.ה 41 לייקים
אין בעיה, אני מתערב פה עם כולם שפחות מפלייאוף עליון לא יהיה פה השנה - אני לא יודע בוודאות אבל אני מאמין בזה מאוד ואני בדרך כלל לא מהאופטימים.צ'ימבויקה כתב: ↑28 יולי 2025, 20:20כן.RedDrifter כתב: ↑28 יולי 2025, 18:41לטעמי אתה ועוד הרבה אנשים פה צריכים איזה עונה טובה להחזיר לעצמכם קצת את התקווה נראה שהעשור הזה באמת שבר פה אמונה בקבוצה אצל המון אנשים ובצדק, לדעתי וממה שאני שמעתי אנחנו בדרך לעונה טובה (יחסית למה שהיה עד עכשיו) ויש הרבה עבודה קשה מאחורי הקלעים. בסוף גם אם הזרים יגיעו במחזור 2 ורק אחד או שניים מהם יגיעו מקבוצות שנפלו ונמצא את עצמנו במקום טוב בפלייאוף העליון אתה תדבר אחרת, אתה מסכים איתי?
רק אני מבקש שבמידה והזרים לא טובים או אם הקבוצה לא מתחברת מקצועית בגלל העיכוב הזה.. אל תבוא ותסנגר עליהם
תהיה מספיק ישר להגיד שיש מצב שהם פשוט לקחו סיכון
-
- קיבל.ה 372 לייקים
זה לא הענייןאוגוסטוס היל כתב: ↑28 יולי 2025, 21:22זה מבחן תוצאה אם יש תחרות החתמות שחקנים.אנחנו בתהליך כתב: ↑28 יולי 2025, 20:23 במבחן התוצאה הם כבר נכשלו מזמן כי לא יכול להיות מצב שפחות מחודש לתחילת הליגה חסרים לנו 5 שחקניי הרכב פלוס רק 2 זרים בסגל ו 0 מגנים ימניים.
הטיימינג פה מאוד חשוב
אי אפשר להביא 6 שחקנים שבועיים לפניי פתיחת הליגה ולצפות שהקבוצה תתפקד
צריך זמן להתחבר
צריך זמן להכיר אחד את השני
הפועל זו קבוצה עם לחץ ומספיק 3 4 משחקים לא טובים מתחיל הבלאגן ואז עוד יותר קשה לחבר את הסגל.
-
- קיבל.ה 1519 לייקים
203 עמודים ה70 האחרונים משעממים מוות
- רדפוקס
- קיבל.ה 5310 לייקים
- covid bryant
- קיבל.ה 89 לייקים
-
- קיבל.ה 111 לייקים
כבר לא רוצה וולקאם, רוצה ספין על מועמד, רוצה אזכור באיזה כתבה, שקט אבסולוטי. אין הרכב אין ספסל, חודש לפתיחת הליגה, וצריך איכשהו לחבר את השחקנים החדשים לטקטיקה ולגבש אותם.
התנהלות של חלון העברות זוועה. לא קנה אותי הרכש חוץ ממאיימבו וליידנר. מחמיד זה טוב לספסל בקושי ומור בוסקילה זה עסקה אדירה אבל שפעם הבאה רק שיעשו אותה על פי החוק למען השם לא התגעגענו לבוררות.
לא יודע אייך אנשים שומרים על אופטימיות כזו .
התנהלות של חלון העברות זוועה. לא קנה אותי הרכש חוץ ממאיימבו וליידנר. מחמיד זה טוב לספסל בקושי ומור בוסקילה זה עסקה אדירה אבל שפעם הבאה רק שיעשו אותה על פי החוק למען השם לא התגעגענו לבוררות.
לא יודע אייך אנשים שומרים על אופטימיות כזו .
עוד מישהו שם לב שבסטורי שהקבוצה העלתה היום רוחנא מתאמן?
-
- קיבל.ה 100 לייקים
-
- קיבל.ה 111 לייקים
במצב שלנו היום משאיר את רוחנא ומשאיר גם את אלטמן.
ארי כהן ורוטמן משאיל. ומביא חלוץ זר כמובן אכזר.
-
- קיבל.ה 1997 לייקים
העשור הזה?RedDrifter כתב:לטעמי אתה ועוד הרבה אנשים פה צריכים איזה עונה טובה להחזיר לעצמכם קצת את התקווה נראה שהעשור הזה באמת שבר פה אמונה בקבוצה אצל המון אנשים ובצדק, לדעתי וממה שאני שמעתי אנחנו בדרך לעונה טובה (יחסית למה שהיה עד עכשיו) ויש הרבה עבודה קשה מאחורי הקלעים. בסוף גם אם הזרים יגיעו במחזור 2 ורק אחד או שניים מהם יגיעו מקבוצות שנפלו ונמצא את עצמנו במקום טוב בפלייאוף העליון אתה תדבר אחרת, אתה מסכים איתי?צ'ימבויקה כתב: ↑28 יולי 2025, 18:34אין לי שום מידעRedDrifter כתב: ↑28 יולי 2025, 18:25 לפי מה אתה קובע בדיוק? אם ברשותך מידע כמו שאתה מציג את הדברים אשמח ואני בטוח שיש פה עוד כמה שישמחו שתשתף. מה גורם לך להיות כל כך בטוח? אתה מנחש
גם לא 3 מהם
פה אפילו בעונת הדאבל האחרונה לא הפסיקו לבכות ולהתלונן.
-
- קיבל.ה 415 לייקים
רק שהכעס הזה לא יצא על ספרא כי הוא לא הבעיה ולא חסר כסף, ההחתמה של דאפה הוכיחה את זה. הבעיה שיש לנו מנהל מקצועי שלא יודע לנהל משא ומתן, והתירוץ של קשה להביא זרים לא עובד כי שאר הקבוצות הביאו.
חיבור לקבוצה זה חצי קלישאהאנחנו בתהליך כתב: ↑28 יולי 2025, 21:40זה לא הענייןאוגוסטוס היל כתב: ↑28 יולי 2025, 21:22זה מבחן תוצאה אם יש תחרות החתמות שחקנים.אנחנו בתהליך כתב: ↑28 יולי 2025, 20:23 במבחן התוצאה הם כבר נכשלו מזמן כי לא יכול להיות מצב שפחות מחודש לתחילת הליגה חסרים לנו 5 שחקניי הרכב פלוס רק 2 זרים בסגל ו 0 מגנים ימניים.
הטיימינג פה מאוד חשוב
אי אפשר להביא 6 שחקנים שבועיים לפניי פתיחת הליגה ולצפות שהקבוצה תתפקד
צריך זמן להתחבר
צריך זמן להכיר אחד את השני
הפועל זו קבוצה עם לחץ ומספיק 3 4 משחקים לא טובים מתחיל הבלאגן ואז עוד יותר קשה לחבר את הסגל.
בעזרת חיבור טקטיקה ועבודה קשה של חודשים אפשר להביא חסרי מושג לרמת תקשורת מתקדמת ולהוציא מהם קבוצה שיכולה להוות טיפה אתגר ( לא חזקה )
אבל קבוצה שבבסיס שלה היא בינונית ( לדעתי הפועל של עכשיו היא בינונית) והזרים שאתה מביא הם ברמה סבבה פלוס , לא חסרי מושג - תיאום זה עניין של כמה אימונים ו2 משחקים.
אם בסופו של דבר סוגרים את מצבת הזרים גם במחזור השני, כל עוד הזרים איכותיים יהיה טוב, אם זה מה שיקרה- קניתי.
-
- קיבל.ה 2738 לייקים
-
- קיבל.ה 100 לייקים
בנוגע למגן ימני מחליף, זוהר זסנו וינון אליהו הם האופציות המובילות ברשימות של הצוות המקצועי.
אני מעריך שפיבן יהיה המגן הימני הראשון אלא אם כן יביאו את נחמיאס (קלוש) ואז זה יהיה זר (סיכוי נמוך מאוד)
גאבר לא רלוונטי כבר, הבעלים שם בנתניה לא יוכל למכור אותו ובטח לא להפועל.
אני מעריך שפיבן יהיה המגן הימני הראשון אלא אם כן יביאו את נחמיאס (קלוש) ואז זה יהיה זר (סיכוי נמוך מאוד)
-
- קיבל.ה 100 לייקים
מעבר למגן ימני מחליף, הפועל מחפשת קשר ישראלי לספסל (דפנסיבי). וכמובן 5 זרים (בלם, 2 קשרים, כנף וחלוץ)
-
- קיבל.ה 372 לייקים
פיבן מגן ימני ראשון זה רע מאוד, רע מאוד. על גבול הפשע המקצועי.אדוםאדום כתב: ↑28 יולי 2025, 23:29 בנוגע למגן ימני מחליף, זוהר זסנו וינון אליהו הם האופציות המובילות ברשימות של הצוות המקצועי.
תגיד להם שזה לא יכול לקרות, שחייבים שחקן זר נורמלי בעמדה הזאת. לא צריך זוהר זסנוים וינון אליהוים. גם לא צריך בלם זר, צריך מגן ימין זר.
נערך לאחרונה על ידי קפבלנקה ב 28 יולי 2025, 23:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Sin Queso
- קיבל.ה 607 לייקים
-
- קיבל.ה 2738 לייקים
היו ימים שזוהר זוסל׳ה היה חלום רטוב
דויד אמסלם סטייל.
דויד אמסלם סטייל.
-
- קיבל.ה 372 לייקים
-
- קיבל.ה 289 לייקים
זה לכבוד ט׳ באב?אדוםאדום כתב: ↑28 יולי 2025, 23:29 בנוגע למגן ימני מחליף, זוהר זסנו וינון אליהו הם האופציות המובילות ברשימות של הצוות המקצועי.