מוזר העניין שאפילו סוכנים לא משחררים ידיעות, כי האינטרס שלהם הוא לייצר באז סביב שחקנים שלהם ולהשתמש בנו כמקפצה לחוזה גדול יותר. ולהפועל אין את הפריוולגיה של לומר לסוכן שאם משהו יצא לתקשורת העסקה תיפול, כי אין בזה שום הגיון. זה פשוט מעלה חשש שהכל עדיין ברמת הגישושים ולא בתחומי הלהחליף חוזים ולעשות תיקונים, בטח שלא בשלב שבו יורדים לרכב להביא מטען. בסוף יולי זה כבר קצת מוזר להיות בעמדה הזאת, אם אכן כך, כשזה נוגע ל- 5-6 שחקנים להרכב.בן לוז כתב: ↑28 יולי 2025, 13:31לאנשים קשה להיות רגועים בהתחשב בזה שאנחנו בואך אוגוסט עם זר וחצי בהרכב, אחרי העשור השחור שעבר על הקבוצה והמועדון הזה, ואני יכול להבין אותם לגמריRedDrifter כתב: ↑28 יולי 2025, 13:08 הייתה לי שיחה עם מקורב אבל איני יכול לשתף למה ואיך איפה (מי שמעוניין להאמין אחלה, מי שלא לא, אינני מקורב ולא מתיימר להיות)
המועדון שם לעצמו מטרה להגיע לאירופה, האם זה יקרה? לא יודעים להגיד בוודאות. ״מפחדים״ שכמו בשנים האחרונות שוב משהו לא יתחבר ולכן לא רוצים לצאת בהצהרות. תיאורטית כמובן יכולים למצוא את עצמנו בפלייאוף תחתון, זה לא הצהרה שאף אחד פה לא יתבלבל לי, רק שואפים.
מאמינים בהפועל שהשנה ננצח דרבי ועובדים קשה מאוד על הפן המנטלי (והפיזי) וחלק מהשתיקה הזאת היא ליצור מעין בועה סביב השחקנים שיוכלו להתרכז במקסימום כדורגל ללא רעשי רקע.
יש עוד כמה דברים שהוא סיפר לי אבל בשורה תחתונה, אפשר להיות רגועים.
אני אישית סומך על המערכת לגמריי ובטוח שתהיה לנו עונה טובה ובקרוב נראה כאן שחקנים
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 289 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3079 לייקים
אם פה מתוסכלים, תארו לכם באיזה סיכאון נמצאים עכשיו צנצי, סער, וחבריהם.
אופיר סער כבר חודש ממחזר את אותן כתבות בספורט 1... רק מחליף את מילות הקישור.
העורך עוד לא שם לב.
אופיר סער כבר חודש ממחזר את אותן כתבות בספורט 1... רק מחליף את מילות הקישור.
העורך עוד לא שם לב.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 372 לייקים
התאוריה שלך לא הגיונית כי מספיק אפילו "גישוש" כדי שסוכן יילך להוציא כתבות. אני בטוח שהסוכן של ג'אבר היה משוכנע שלהוציא החוצה גישוש מהפועל יעשה טוב לשם של השחקן שלו, והופס הלכה לו העמלה.Mendelson כתב: ↑28 יולי 2025, 14:33מוזר העניין שאפילו סוכנים לא משחררים ידיעות, כי האינטרס שלהם הוא לייצר באז סביב שחקנים שלהם ולהשתמש בנו כמקפצה לחוזה גדול יותר. ולהפועל אין את הפריוולגיה של לומר לסוכן שאם משהו יצא לתקשורת העסקה תיפול, כי אין בזה שום הגיון. זה פשוט מעלה חשש שהכל עדיין ברמת הגישושים ולא בתחומי הלהחליף חוזים ולעשות תיקונים, בטח שלא בשלב שבו יורדים לרכב להביא מטען. בסוף יולי זה כבר קצת מוזר להיות בעמדה הזאת, אם אכן כך, כשזה נוגע ל- 5-6 שחקנים להרכב.בן לוז כתב: ↑28 יולי 2025, 13:31לאנשים קשה להיות רגועים בהתחשב בזה שאנחנו בואך אוגוסט עם זר וחצי בהרכב, אחרי העשור השחור שעבר על הקבוצה והמועדון הזה, ואני יכול להבין אותם לגמריRedDrifter כתב: ↑28 יולי 2025, 13:08 הייתה לי שיחה עם מקורב אבל איני יכול לשתף למה ואיך איפה (מי שמעוניין להאמין אחלה, מי שלא לא, אינני מקורב ולא מתיימר להיות)
המועדון שם לעצמו מטרה להגיע לאירופה, האם זה יקרה? לא יודעים להגיד בוודאות. ״מפחדים״ שכמו בשנים האחרונות שוב משהו לא יתחבר ולכן לא רוצים לצאת בהצהרות. תיאורטית כמובן יכולים למצוא את עצמנו בפלייאוף תחתון, זה לא הצהרה שאף אחד פה לא יתבלבל לי, רק שואפים.
מאמינים בהפועל שהשנה ננצח דרבי ועובדים קשה מאוד על הפן המנטלי (והפיזי) וחלק מהשתיקה הזאת היא ליצור מעין בועה סביב השחקנים שיוכלו להתרכז במקסימום כדורגל ללא רעשי רקע.
יש עוד כמה דברים שהוא סיפר לי אבל בשורה תחתונה, אפשר להיות רגועים.
אני אישית סומך על המערכת לגמריי ובטוח שתהיה לנו עונה טובה ובקרוב נראה כאן שחקנים
פשוט מפעילים כל אמצעי שאפשר כדי לבודד את המערכת מכל הופעה לא נחוצה בתקשורת.
אני באמת מאמין שהדממה הזאת היא בין היתר תוצאה של מאמץ חסר תקדים של המועדון, וזה מעודד כי זה מסמן את כמה הדברים באמת חשובים וקריטיים למי שעוסק בהם.
יהיה בסדר.
- Red Wolf
- קיבל.ה 959 לייקים
השקט הזה הוא פשוט כי לא קורה כלום
לא הייתה עד עכשיו שום החתמה שלא דלפה לתקשורת שבוע (אם לא שבועות) לפני שהשחקן חתם
מאחר ואף אחד מאנשי המועדון לא התחלף או הצטרף, יש שקט מהסיבה הפשוטה ששקט, אין כלום
מוכן לשים כסף שלא יהיו פה 5 זרים נוספים עד תחילת הליגה
לא הייתה עד עכשיו שום החתמה שלא דלפה לתקשורת שבוע (אם לא שבועות) לפני שהשחקן חתם
מאחר ואף אחד מאנשי המועדון לא התחלף או הצטרף, יש שקט מהסיבה הפשוטה ששקט, אין כלום
מוכן לשים כסף שלא יהיו פה 5 זרים נוספים עד תחילת הליגה
-
- קיבל.ה 100 לייקים
כמה זרים אתה חושב שיגיעו?
-
- קיבל.ה 1287 לייקים
-
- קיבל.ה 197 לייקים
-
- קיבל.ה 100 לייקים
זה יותר היה נשמע כאילו הוא חושב שנרוץ כל העונה עם 3-4 זרים מתוך 7
- Red Wolf
- קיבל.ה 959 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5310 לייקים
ממש לא, הוא אמר שפשוט לערב פתיחת הליגה הוא לא חושב שיהיו פה 7 זרים, עדיין אפשר להביא זרים בשבועות שלאחר מכן.
לא הבנתי את האלרגיה לשחקנים חופשיים, זה יפה שמנסים להביא שחקנים מקבוצות אבל נראה שפרט לפלקאו זה לא עובד כרגע, שמביאים שחקן חופשי יש גורם אחד פחות להסתבך איתו וזאת עסקה זולה יותר לרוב, בשלב הזה של הקיץ מניח שיש פחות שחקנים טובים שהם עדיין חופשיים אבל בטוח שעדיין יש.
-
- קיבל.ה 100 לייקים
-
- קיבל.ה 377 לייקים
זה לא העניין של כמה זרים יגיעו, כי אני כן חושב שיגיעו 5 זרים, אלא באיכות שלהם.
אני באמת מאמין שעד עכשיו, כן כיוונו גבוה מאוד ובשל אילוצי מלחמה/כסף/שחרור מהקבוצה הדברים לא צלחו, העניין שעכשיו כשהגב לקיר, בסופו של דבר, כן יתפשרו באיכות הזרים ויגיעו לכאן זרים ב-LEVEL פחות, שכן יכלת להביא (או לפחות את חלקם) כבר למחנה האימון - וכאן יצאת Lose Lose סיטואשיין.
גם אם בסוף אוכל את הכובע (ומקווה מאוד שכך יקרה), ככה לא צריכה להתנהל מערכת רצינית, לחכות לחצי הרכב עד לשבוע לפני משחק ליגה ראשון.
אין בעיה לחכות לזר או שניים שוברי שיוויון, לגיטימי מאוד, אבל לא ל-5 זרים + 2 ישראלים כאשר לפחות 5-6 צריכים להיזרק ישירות להרכב.
- פוגודין
- קיבל.ה 153 לייקים
משיחה נוספת ונקבתי בשאלות שנשאלו כאן והוספתי כמה מעצמי.פוגודין כתב: ↑27 יולי 2025, 12:07 קודם כל איני מקורב וגם לא שואף להצטייר כמקורב אבל מרגיש בנוח לשתף כאן שיחה שהייתה לי עם אחד כזה שאולי תשקף חלק מההתנהלות.
מתקשים למצוא זרים?
הכל טוב המערכת עובדת,שתבין שהיום יש להפועל יותר אנשים שמתעסקים ברכש מאשר בב"ש.
פרימור עובד חזק על הרכש ברמה של לילות בלי שינה ולא רוצים שם לטעות.
כששאלתי מה בדבר פלקאו,זה הפרופילים?
פלקאו ראו ועקבו אחריו הרבה מאוד זמן והוא מתאים לשיטה של ברדה,זה לא שחקן משוחרר,מדובר כאן בעיסקה שעלתה יותר ממליון שקל.
אתה צריך להבין האוהדים הורגלו לכך שפעם בהפועל היו מחליפים כל עונה חצי סגל או יותר והיו מחתימים שחקנים בסיטונאות.
לצורך העניין היה צורך בקשר
אז היו בודקים מהמשוחררים בזרים/ישראלים מי הקשר עם הרקע הכי טוב או עם הפוטנציאל הכי גבוה שלא מומש במסגרת התקציב ומחתימים.
אבל מה שצריך להבין שעל כל עמדה במגרש יש תת עמדה והתאמה טקטית למאמן ולכדורגל שלו.
והיום פועלים לפי זה לא יקנו קשר והוא ימציא את עצמו מחדש ויתאים את עצמו לקבוצה רוצים שחקנים שנוח להם בתפקיד שלהם בהרכב.
והסחבת זה כי לא מתפשרים ולא רוצים לטעות גם אם זה יעלה בזמן.
מה בדבר וולקאם?
נראה לי שברדה ענה לך אחרי המשחק,יהיו החתמות עד סגירת החלון,מאמין שאת אחת מהו יציגו כבר במהלך השבוע.
שאלה אחרונה הייתה על רמת מעורבתו של בוקסה,התשובה הייתה שהוא מעורב.
בנוגע לרכש והשקט סביב המועדון
- מבחינתם השקט הוא מקור לגאווה בשונה מתקופת ניסנוב דברים לא יוצאים החוצה.
בגזרת הרכש - עיקר הפוקוס מופנה כרגע לזרים (מה שלא מאפשר לעיתונאים לבחוש בביצה המקומית ומשאיר את המועדון סטרילי מהדלפות)
- ככל הנראה מדנילסון התקדמו הלאה.
- היה איזה קשר התקפי במשא ומתן מתקדם,אך העיסקה נפלה
(ללא פירוט מה הסיבה)
- ועדיין יש שחקן 1 שקרוב לחתימה.
בנוגע למסיבת העיתונאים והצהרת כוונות לקראת פתיחת העונה:
מסיבת עיתונאים תהיה ושם יצהירו לאן מכוונים,אך לא לפני שישלימו את מכסת הזרים,ברדה לא רוצה לזרוק הצהרות באוויר לפני שהוא מבין מה יש לו בידיים.
עלתה כאן שאלה על השקיפות ופירוט תחומי אחריות במועדון ובעלי תפקידים,לא ידע לתת לי על זה תשובה כרגע.
לדעתי נראה שכרגע עיקר העיסוק הוא השלמת הסגל ולאחר מכן יתפנו לשאר הדברים.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5310 לייקים
איזה שקט? חוץ מדפאא שעלתה עליו כתבה רק כמה שעות לפני הוולקאם ידעו פה על כל שחקן הרבה זמן מראש, כולל שחקנים שניסו להביא ולא הצליחו (דיארה, דנילסון).
בחיים שלי לא ראיתי כל כך הרבה רעש סביב המועדון עם כל מיני מקורבים למקורבים שצצים ברשתות, כמות הרעש שיש ביחס לרכש שהגיע היא אולי הגדולה שאני זוכר.
חבר שלך הזה לא מחובר בכלל, עאלק מקור לגאווה.
בחיים שלי לא ראיתי כל כך הרבה רעש סביב המועדון עם כל מיני מקורבים למקורבים שצצים ברשתות, כמות הרעש שיש ביחס לרכש שהגיע היא אולי הגדולה שאני זוכר.
-
- קיבל.ה 100 לייקים
רוב האנשים לא בפורום או בטוויטר. בתקשורת מיינסטרים כבר שבועות לא נתנו שום דבר חדש. חוץ מדיארה שבמקרה או לא הסוכן שלו זה פרנק בלחסן הישראלי.רדפוקס כתב: ↑28 יולי 2025, 15:26 איזה שקט? חוץ מדפאא שעלתה עליו כתבה רק כמה שעות לפני הוולקאם ידעו פה על כל שחקן הרבה זמן מראש, כולל שחקנים שניסו להביא ולא הצליחו (דיארה, דנילסון).
דנילסון כדוגמא והרוב פורסם בתקשורת הזרה ופה רק מעתיקים
- רועי גווארה
- קיבל.ה 389 לייקים
"שקט הוא רכש"
ז'בוטינסקי היה כלכך קרוב
ז'בוטינסקי היה כלכך קרוב
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
- רדפוקס
- קיבל.ה 5310 לייקים
כי התקשורת היא ישראלית ומקושרת לגורמי כדורגל ישראלים ולכן רוב הדיווחים שלה יהיו על שחקנים ישראלים.אדוםאדום כתב: ↑28 יולי 2025, 15:32רוב האנשים לא בפורום או בטוויטר. בתקשורת מיינסטרים כבר שבועות לא נתנו שום דבר חדש. חוץ מדיארה שבמקרה או לא הסוכן שלו זה פרנק בלחסן הישראלי.רדפוקס כתב: ↑28 יולי 2025, 15:26 איזה שקט? חוץ מדפאא שעלתה עליו כתבה רק כמה שעות לפני הוולקאם ידעו פה על כל שחקן הרבה זמן מראש, כולל שחקנים שניסו להביא ולא הצליחו (דיארה, דנילסון).
גם מכבי וחיפה החתימו פה זרים הקיץ בלי שעלתה לגביהם כתבה אחת ואם היו זרים שכן עלו כתבות בישראל לגביהם זה רק כי תרגמו כתבות מתקשורת זרה.
אני עומד על זה שיש יותר הדלפות מאי פעם בקיץ הזה והמון רעש על כלום עד כה, אין להם במה להתגאות בעניין הזה (וגם לא בעניינים אחרים בינתיים).
-
- קיבל.ה 117 לייקים
אני נוטה יותר להסכים עם הדעה שהוזכרה פה שהפורום והטוויטר הן בועות וגם פחות פופולריות כצריכת מידע על הקבוצהרדפוקס כתב: ↑28 יולי 2025, 15:40כי התקשורת היא ישראלית ומקושרת לגורמי כדורגל ישראלים ולכן רוב הדיווחים שלה יהיו על שחקנים ישראלים.אדוםאדום כתב: ↑28 יולי 2025, 15:32רוב האנשים לא בפורום או בטוויטר. בתקשורת מיינסטרים כבר שבועות לא נתנו שום דבר חדש. חוץ מדיארה שבמקרה או לא הסוכן שלו זה פרנק בלחסן הישראלי.רדפוקס כתב: ↑28 יולי 2025, 15:26 איזה שקט? חוץ מדפאא שעלתה עליו כתבה רק כמה שעות לפני הוולקאם ידעו פה על כל שחקן הרבה זמן מראש, כולל שחקנים שניסו להביא ולא הצליחו (דיארה, דנילסון).
גם מכבי וחיפה החתימו פה זרים הקיץ בלי שעלתה לגביהם כתבה אחת ואם היו זרים שכן עלו כתבות בישראל לגביהם זה רק כי תרגמו כתבות מתקשורת זרה.
אני עומד על זה שיש יותר הדלפות מאי פעם בקיץ הזה והמון רעש על כלום עד כה, אין להם במה להתגאות בעניין הזה (וגם לא בעניינים אחרים בינתיים).
וגם תמיד צריך לזכור שהקיץ הזה הוא קיץ שאתה מתכוון להביא בו 15 שחקנים , בכל דרך שתחשב זה מצב שמקשר אלייך כמות הזויה של שחקנים שכל אחד מהם יכול להדליף בצורה ישירה או עקיפה דברים, תוך כדי קיץ משעמם מאוד בשאר הליגה ותקבל אין ספור סיבות למה מרגיש לך הכמות הדלפות האלה
בסוף אם נתייחס למה שהמקורב למקורב ענה כמה הודעות מעליי, מבקשים מאיתנו לשפוט בסוף הקיץ או לפחות בפתיחת הליגה ולא כרגע.
ומי שמבקש בסוף הראה קבלות בליגה לאומית שנה שעברה אם נרצה או לא כי 90 ומשהו אחוז הצלחה גם בליגה לאומית זאת הצלחה
- פוגודין
- קיבל.ה 153 לייקים
יכול להיות שהפרזתי בתיאור 'מקור לגאווה'רדפוקס כתב: ↑28 יולי 2025, 15:26 איזה שקט? חוץ מדפאא שעלתה עליו כתבה רק כמה שעות לפני הוולקאם ידעו פה על כל שחקן הרבה זמן מראש, כולל שחקנים שניסו להביא ולא הצליחו (דיארה, דנילסון).
אך דובר שיש על זה דגש במועדון ועיתונאים צמאים למידע ולא מצליחים להוציא משהו מהמועדון בשונה מתקופות אחרות.
-
- קיבל.ה 272 לייקים
קצת מבאס שהמון עסקאות נופלותפוגודין כתב: ↑28 יולי 2025, 15:20משיחה נוספת ונקבתי בשאלות שנשאלו כאן והוספתי כמה מעצמי.פוגודין כתב: ↑27 יולי 2025, 12:07 קודם כל איני מקורב וגם לא שואף להצטייר כמקורב אבל מרגיש בנוח לשתף כאן שיחה שהייתה לי עם אחד כזה שאולי תשקף חלק מההתנהלות.
מתקשים למצוא זרים?
הכל טוב המערכת עובדת,שתבין שהיום יש להפועל יותר אנשים שמתעסקים ברכש מאשר בב"ש.
פרימור עובד חזק על הרכש ברמה של לילות בלי שינה ולא רוצים שם לטעות.
כששאלתי מה בדבר פלקאו,זה הפרופילים?
פלקאו ראו ועקבו אחריו הרבה מאוד זמן והוא מתאים לשיטה של ברדה,זה לא שחקן משוחרר,מדובר כאן בעיסקה שעלתה יותר ממליון שקל.
אתה צריך להבין האוהדים הורגלו לכך שפעם בהפועל היו מחליפים כל עונה חצי סגל או יותר והיו מחתימים שחקנים בסיטונאות.
לצורך העניין היה צורך בקשר
אז היו בודקים מהמשוחררים בזרים/ישראלים מי הקשר עם הרקע הכי טוב או עם הפוטנציאל הכי גבוה שלא מומש במסגרת התקציב ומחתימים.
אבל מה שצריך להבין שעל כל עמדה במגרש יש תת עמדה והתאמה טקטית למאמן ולכדורגל שלו.
והיום פועלים לפי זה לא יקנו קשר והוא ימציא את עצמו מחדש ויתאים את עצמו לקבוצה רוצים שחקנים שנוח להם בתפקיד שלהם בהרכב.
והסחבת זה כי לא מתפשרים ולא רוצים לטעות גם אם זה יעלה בזמן.
מה בדבר וולקאם?
נראה לי שברדה ענה לך אחרי המשחק,יהיו החתמות עד סגירת החלון,מאמין שאת אחת מהו יציגו כבר במהלך השבוע.
שאלה אחרונה הייתה על רמת מעורבתו של בוקסה,התשובה הייתה שהוא מעורב.
בנוגע לרכש והשקט סביב המועדון
- מבחינתם השקט הוא מקור לגאווה בשונה מתקופת ניסנוב דברים לא יוצאים החוצה.
בגזרת הרכש - עיקר הפוקוס מופנה כרגע לזרים (מה שלא מאפשר לעיתונאים לבחוש בביצה המקומית ומשאיר את המועדון סטרילי מהדלפות)
- ככל הנראה מדנילסון התקדמו הלאה.
- היה איזה קשר התקפי במשא ומתן מתקדם,אך העיסקה נפלה
(ללא פירוט מה הסיבה)
- ועדיין יש שחקן 1 שקרוב לחתימה.
בנוגע למסיבת העיתונאים והצהרת כוונות לקראת פתיחת העונה:
מסיבת עיתונאים תהיה ושם יצהירו לאן מכוונים,אך לא לפני שישלימו את מכסת הזרים,ברדה לא רוצה לזרוק הצהרות באוויר לפני שהוא מבין מה יש לו בידיים.
עלתה כאן שאלה על השקיפות ופירוט תחומי אחריות במועדון ובעלי תפקידים,לא ידע לתת לי על זה תשובה כרגע.
לדעתי נראה שכרגע עיקר העיסוק הוא השלמת הסגל ולאחר מכן יתפנו לשאר הדברים.
וגם שיש רק זר אחד שקרוב לסגירה
- רדפוקס
- קיבל.ה 5310 לייקים
אמרת בעצמך שיש רק זר אחד שיש איתו משהו מתקדם, אז ברור שלעיתונאים אין הרבה מה להוציא - לא קורה כלום.פוגודין כתב: ↑28 יולי 2025, 16:37יכול להיות שהפרזתי בתיאור 'מקור לגאווה'רדפוקס כתב: ↑28 יולי 2025, 15:26 איזה שקט? חוץ מדפאא שעלתה עליו כתבה רק כמה שעות לפני הוולקאם ידעו פה על כל שחקן הרבה זמן מראש, כולל שחקנים שניסו להביא ולא הצליחו (דיארה, דנילסון).
אך דובר שיש על זה דגש במועדון ועיתונאים צמאים למידע ולא מצליחים להוציא משהו מהמועדון בשונה מתקופות אחרות.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 991 לייקים
הם מוזמנים להמשיך לאונן על עצמם ולספר לעצמם ולנו סיפורים על דיוק ועל פינצטה..
פשוט יתר הקבוצות בארץ ובעולם לא עושות תהליך קפדני בבחירת זרים…
רק אצלם הפרמטר שמודד עבודה מקצועית ומדויקת זה כמה מאוחר אתה מביא שחקן.
כדי שהחלון הזה לא ייזכר ככשלון קולוסאלי נדרשים כמה תנאים:
- פרופיל זרים שהולם את העובדה שחיכינו ככ הרבה זמן: למשל, זר שהגיע מקבוצה שהודחה מהמפעלים האירופאיים
- מחיר וסטטוס : אני לא אתרשם משחקן חופשי שמקבל 120 אלף יורו. פרופיל כזה אפשר היה להביא גם לפני חודש ולתת לו לרוץ עם הקבוצה
- שיהיה טוב על הדשא: אם הם חושבים שהם ייקחו את הזמן ככה, ייגרמו לנו לשלם מחיר.. ובסוף יביאו שחקן לא טוב או שחקן שלא ישתלב, ויבקשו מאיתנו סבלנות בגלל החידלון שלהם, אז הם יכולים לקפוץ.
לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין ש-3 האנשים החזקים במועדון (פרימור, בוקסה וברדה), הם אנשים יהירים. ואני עדין.
מה שלי מפריע, זה שאם הזרים חלילה יבואו מאוחר, ונפתח עונה לא טוב.
אז כל המערכת תרגיש לא נעים מהמאמן ותתן לו ולזרים שלו ימי חסד. כי לוקח זמן להתחבר וכל השיט הרגיל.
אם הקבוצה הזו במבחן התוצאה לא מתחברת למוצר סביר, שלושתם צריכים לעוף הביתה.
הם לא נותנים למועדון תנאים להצלחה. לבחור שחקנים לעולה חדשה זה פעולה אלמנטרית בניהול מועדון כדורגל. תפסיקו לעשות מזה מדע טילים.
- פרופיל זרים שהולם את העובדה שחיכינו ככ הרבה זמן: למשל, זר שהגיע מקבוצה שהודחה מהמפעלים האירופאיים
- מחיר וסטטוס : אני לא אתרשם משחקן חופשי שמקבל 120 אלף יורו. פרופיל כזה אפשר היה להביא גם לפני חודש ולתת לו לרוץ עם הקבוצה
- שיהיה טוב על הדשא: אם הם חושבים שהם ייקחו את הזמן ככה, ייגרמו לנו לשלם מחיר.. ובסוף יביאו שחקן לא טוב או שחקן שלא ישתלב, ויבקשו מאיתנו סבלנות בגלל החידלון שלהם, אז הם יכולים לקפוץ.
לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין ש-3 האנשים החזקים במועדון (פרימור, בוקסה וברדה), הם אנשים יהירים. ואני עדין.
אז כל המערכת תרגיש לא נעים מהמאמן ותתן לו ולזרים שלו ימי חסד. כי לוקח זמן להתחבר וכל השיט הרגיל.
הם לא נותנים למועדון תנאים להצלחה. לבחור שחקנים לעולה חדשה זה פעולה אלמנטרית בניהול מועדון כדורגל. תפסיקו לעשות מזה מדע טילים.
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 28 יולי 2025, 17:14, נערך 4 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 289 לייקים
תודה על העדכון! מוערך מאוד.פוגודין כתב: ↑28 יולי 2025, 16:37יכול להיות שהפרזתי בתיאור 'מקור לגאווה'רדפוקס כתב: ↑28 יולי 2025, 15:26 איזה שקט? חוץ מדפאא שעלתה עליו כתבה רק כמה שעות לפני הוולקאם ידעו פה על כל שחקן הרבה זמן מראש, כולל שחקנים שניסו להביא ולא הצליחו (דיארה, דנילסון).
אבל אני באמת לא מבין למה הם לא משתפים קצת יותר מידע, מיוזמתם, אפילו באפליקציה מצידי (זה גם יתן לה ערך מוסף). נגיד אותו זר שנפלה העסקה מולו, מה מפריע להם לפרסם עם מי היו במו"מ? כי אם מדובר בשחקן בפרופיל שאנחנו רוצים שיהיה פה, אז זה יתן קצת רוגע נפשי ללא מעט אוהדים, להבין את הגבולות גזרה שמכוונים אליהם. בטח בקונטקסט של ההחתמה של פלקאו, שכבר אמרתי שהוא יותר טוב ממה שחשבתי, אבל בטח לא משהו נוצץ או מרשים מבחינת הפרופיל.
חשבתי את זה גם בחלון הקודם של ינואר - כי הרי אמרו משהו על זה ששלושה קשרים אחוריים שניסו להביא לא הצליחו והביאו בסוף את ג'וקו. אם הייתי יודע מי אותם קשרים אחוריים, והם היו נשמעים טוב, הייתי מסוגל להבין שהתפשרו על ג'וקו כי זה הכי טוב שאפשר היה להביא בינואר לליגה השנייה בישראל. אבל מכיוון שאני לא יודע אחרת, אי אפשר שלא לתהות אם גם האחרים שרצו להביא היו ג'וקואים מצויים, וזה מה שהסקאוטינג שלנו מסוגל לדוג. בוא נגיד שפלקאו לא שינה מהותית את מה שראיתי מהסקאוטינג שלנו.
אין להם מה להפסיד מזה, להיפך. אם הזרים שבסוף כן יחתמו יהיה ככה ככה, הם יוכלו לטעון ברצינות שהם ניסו והשתדלו להביא לפה משהו אחר לגמרי והרבה יותר טוב, ומכל מיני נסיבות התפשרו בסוף על זה. וזה כן יראה שיש להם אופציות מגוונות, שהם אשכרה עובדים במקצוע שעליו מקבלים כסף. אני לא מדבר על סאגה נוספת כמו של דנילסון או דיארה, אלא בדיעבד אחרי שנפל, להגיד היינו במו"מ עם כך וכך, בסוף לא הסתדר. אם השחקן הזה מרשים ואיכותי - אתבאס אמנם שלא חתם, אבל אהיה רגוע יותר לגבי מי שמנווט את העסק.
-
- קיבל.ה 941 לייקים
למה הם אנשים יהירים בדיוק?צ'ימבויקה כתב: ↑28 יולי 2025, 17:08 הם מוזמנים להמשיך לאונן על עצמם ולספר לעצמם ולנו סיפורים על דיוק ועל פינצטה..
ולגבי פעולה אלמנטרית, היא כ"כ אלמנטרית ש15 שנה בערך לא עשו אותה במועדון. אולי זה לא כזה אלמנטרי.
אני חושב שדי ברור שמכוונים לשחקנים בפרופיל גבוה. אולי כיוונו גבוה מדי. אבל לחשוב שזה קל והחתמת זרים טובים במועדון זה משהו שכל אחד יכול להצליח בו זה קשקוש.
- Sin Queso
- קיבל.ה 607 לייקים
עשר שנים מביאים לך זרים ללא מחשבה שעוזבים בינואר לא ראיתי שזה תרם בשום דבר שהם הגיעו ונרשמו כנבחנים בגביע הטוטו כי לא עברו בבקרה. שנה ראשונה שלוקחים את הזמן ואתה מתחרפן. עשור וחצי ניסינו את השיטה שלך היא לא עובדת תשפוט בסוף החלון אם הם עשו חלון טוב או לא.צ'ימבויקה כתב: ↑28 יולי 2025, 17:08 הם מוזמנים להמשיך לאונן על עצמם ולספר לעצמם ולנו סיפורים על דיוק ועל פינצטה..
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 991 לייקים
נועם שחם כתב: ↑28 יולי 2025, 17:18למה הם אנשים יהירים בדיוק?צ'ימבויקה כתב: ↑28 יולי 2025, 17:08 הם מוזמנים להמשיך לאונן על עצמם ולספר לעצמם ולנו סיפורים על דיוק ועל פינצטה..
ולגבי פעולה אלמנטרית, היא כ"כ אלמנטרית ש15 שנה בערך לא עשו אותה במועדון. אולי זה לא כזה אלמנטרי.
אני חושב שדי ברור שמכוונים לשחקנים בפרופיל גבוה. אולי כיוונו גבוה מדי. אבל לחשוב שזה קל והחתמת זרים טובים במועדון זה משהו שכל אחד יכול להצליח בו זה קשקוש.
לגמרי אלמנטרית, רק במועדון שלך לא ביצעו את הפעולה הזו בצורה טובה. וגם עד עכשיו לא מבצעים אותה בצורה טובה מהסיבה הפשוטה שאין פה שחקנים. וואלה יופי, מפרגנים פה על ההתנהלות להחתמת שחקנים בגלל שאין שחקנים. דיסוננס פנימי אדיר.
גם להגיד ש-15 שנה לא הגיע למועדון אף זר טוב זו גניבת דעת מטורללת.
גם כי זה לא נכון, וגם כי פעלת בתקציבים הרבה יותר נמוכים.
ממש לא כל אחד יודע לבחור זרים, אבל מספרים לי שהם אנשי מקצוע אז מהם אני מצפה לא להפקיר מועדון בלי זרים ובלי סגל 3 שבועות לפתיחת עונה.
מה שיפה אצל כל התומכים פה, זה שברגע שהקבוצה חלילה לא תתחבר, אתם כבר תהיו מוכנים עם הנרטיב של לתת זמן.
להביא זרים זה לא ככ קשה וזה כשלון שלהם. וככל שהזמן עובר זה מתחדד.
ההבדל בינינו זה שאני שופט לפי המציאות שהיא קשורה למצב הסגל כיום ולכמה זמן נותר לפתיחת העונה: אתה שופט לפי הכוונות שלהם, ומניח הנחה לגבי איכות הזרים שתגיע.
- פוגודין
- קיבל.ה 153 לייקים
כמובן שנצטרך לתת זמן בין אם הקבוצה תתחבר ובין אם לא,המועדון הזה עבר תהפוכות בשנתיים האחרונות כמו שאף מועדון בארץ לא עבר,החלפת 3 סוגי בעלים,מאמנים,צוות מקצועי,מטרות ועוד..צ'ימבויקה כתב: ↑28 יולי 2025, 17:29נועם שחם כתב: ↑28 יולי 2025, 17:18למה הם אנשים יהירים בדיוק?צ'ימבויקה כתב: ↑28 יולי 2025, 17:08 הם מוזמנים להמשיך לאונן על עצמם ולספר לעצמם ולנו סיפורים על דיוק ועל פינצטה..
לגמרי אלמנטרית, רק במועדון שלך לא ביצעו את הפעולה הזו בצורה טובה. וגם עד עכשיו לא מבצעים אותה בצורה טובה מהסיבה הפשוטה שאין פה שחקנים. וואלה יופי, מפרגנים פה על ההתנהלות להחתמת שחקנים בגלל שאין שחקנים. דיסוננס פנימי אדיר.
ממש לא כל אחד יודע לבחור זרים, אבל מספרים לי שהם אנשי מקצוע אז מהם אני מצפה לא להפקיר מועדון בלי זרים ובלי סגל 3 שבועות לפתיחת עונה.
מה שיפה אצל כל התומכים פה, זה שברגע שהקבוצה חלילה לא תתחבר, אתם כבר תהיו מוכנים עם הנרטיב של לתת זמן.
ההבדל בינינו זה שאני שופט לפי המציאות שהיא קשורה למצב הסגל כיום ולכמה זמן נותר לפתיחת העונה: אתה שופט לפי הכוונות שלהם, ומניח הנחה לגבי איכות הזרים שתגיע.
אני בטוח שפרימור את ברדה צמאים להחתמות לא פחות ממני וממך ואם באמת הקו המנחה הוא שלא מתפשרים (לפחות לא כרגע) אז אני מכבד את זה.
שלא תטעה לרגע גם אני צמא להחתמת זרים והשלמת הסגל בדיוק כמוך אך באותה מידה אני מבין את הקושי והאתגר לנסות לכוון גבוה.
אתה לא מתמודד לאליפות לפחות לא השנה אז יידרש כמה זמן שיידרש אני רוצה לראות את הפועל חוזרת.
נערך לאחרונה על ידי פוגודין ב 28 יולי 2025, 17:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 272 לייקים
-
- קיבל.ה 41 לייקים
ניצחון אחד בדרבי/בש/חיפה פתאום אתה תראה את כל הבכיינים למיניהם מיישרים קו ואומרים איזה מזל שחיכו כל כך הרבה זמן ופגעו בזרים .. ככה זה בסוף לא משנה מה קורה בתקופה הזאת מה שיקבע זה התוצאותפוגודין כתב: ↑28 יולי 2025, 17:45כמובן שנצטרך לתת זמן בין אם הקבוצה תתחבר ובין אם לא,המועדון הזה עבר תהפוכות בשנתיים האחרונות כמו שאף מועדון בארץ לא עבר,החלפת 3 סוגי בעלים,מאמנים,צוות מקצועי,מטרות ועוד..צ'ימבויקה כתב: ↑28 יולי 2025, 17:29נועם שחם כתב: ↑28 יולי 2025, 17:18
למה הם אנשים יהירים בדיוק?
אני בטוח שפרימור את ברדה צמאים להחתמות לא פחות ממני וממך ואם באמת הקו המנחה הוא שלא מתפשרים (לפחות לא כרגע) אז אני מכבד את זה.
שלא תטעה לרגע גם אני צמא להחתמת זרים והשלמת הסגל בדיוק כמוך אך באותה מידה אני מבין את הקושי והאתגר לנסות לכוון גבוה.
אתה לא מתמודד לאליפות לפחות לא השנה אז יידרש כמה זמן שיידרש אני רוצה לראות את הפועל חוזרת.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5310 לייקים
מה שיקבע זה התוצאות... יפה, יש פה עוד איזה משתמש שנרשם בחודש האחרון שרוצה ללמד אותנו איזה משהו חדש ומפוצץ מוח שכזה?
-
- קיבל.ה 41 לייקים
חבל שבכיין כמוך בוחר לעקוץ הרי אתה מאלה שרשמו את אותו דבר במשך השבוע שאני נמצא פה במיליון וריאציות שונות זה ניכר לכל, זה שאני נמצא פה שבוע הופך אותי לפחות צודק?
אגב, חמור קופץ בראש

- רדפוקס
- קיבל.ה 5310 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 991 לייקים
פוגודין כתב: ↑28 יולי 2025, 17:45כמובן שנצטרך לתת זמן בין אם הקבוצה תתחבר ובין אם לא,המועדון הזה עבר תהפוכות בשנתיים האחרונות כמו שאף מועדון בארץ לא עבר,החלפת 3 סוגי בעלים,מאמנים,צוות מקצועי,מטרות ועוד..צ'ימבויקה כתב: ↑28 יולי 2025, 17:29נועם שחם כתב: ↑28 יולי 2025, 17:18
למה הם אנשים יהירים בדיוק?
המשוואה הזו לפיה
לכוון גבוה, לא להתפשר, לאתר שחקנים טובים = לא להחתים שחקנים ערב פתיחת עונה ולחכות עד הרגע האחרון במטרה להגיד במסיבת עיתונאים שלא התפשרנו
מי המציא אותה?
מה זה הנדסת התודעה הזו?
אתה מניח שאם מחתימים זרים בסוף החלון אז לא מתפשרים..
אני מניח שזה סימן שאין להם מושג מהחיים שלהם ושהם לא מצליחים להחתים שחקנים משום שהם לא יודעים לנהל מו״מ
גם אם הם כיוונו גבוה מדי זו טעות שלהם שאולי נשלם עליה.. באורח פלא, רק אצלנו בוחרים בשיטת לעשות הכל הכי לאט שאפשר.. והיצע השחקנים קטן עם הזמן, לא גדל
אלא אם כל השחקנים פה יבואו מקבוצות שהודחו מאירופה, אני פה כדי לקבוע חגיגית שזה לא יהיה המצב