עונת המלפפונים 25/26
מה עם murat thagalegov? עשה שנה שעברה עונה אדירה ורצף מדהים. הבנתי הוא מועמד לקבוצה. שחקן נפלא בעיקר במאניטיים.
להחתים כמה שיותר מהר
להחתים כמה שיותר מהר
-
- קיבל.ה 272 לייקים
-
- קיבל.ה 372 לייקים
-
- קיבל.ה 100 לייקים
דווקא אני רואה פה הטרלה איכותית. מוראט הזה הוא הזמר הרוסי ששר את השיר שמבוסס עליו אחרייך הפועל.
עדיף מדיבורי רוסלנה ושאר הזיות
-
- קיבל.ה 100 לייקים
-
- קיבל.ה 2738 לייקים
-
- קיבל.ה 289 לייקים
ככה אני מדמיין את מערך הסקאוטינג שלנו:
-
- קיבל.ה 289 לייקים
כבר שלושה שבועות שאין מידע, רק מחזור של ידיעות מלפני חודש...
- Sin Queso
- קיבל.ה 607 לייקים
אני בעד החוקים הבאים:
1. כל דיבור על נושא שאינו מלפפון דינו אזהרה ואז הרחקה (ע"ע רוסלנה)
2. אסור הפצת שמות של שחקנים מהטלגרם כל שם שעולה צריך לבוא ממקור ראשון מקורב או כתבה מחו"ל.
4. משתמש שיעלה שוב את השמות דיע סבא,יונתן כהן,אבו פאני,דאבור,גאנדלמן וכו' יחסם.
5. כל משתמש יוכל לבכות על זה שאין רכש אחת לשלושה ימים, נהי יומי יוביל לחסימה.
6. שתו מים
1. כל דיבור על נושא שאינו מלפפון דינו אזהרה ואז הרחקה (ע"ע רוסלנה)
2. אסור הפצת שמות של שחקנים מהטלגרם כל שם שעולה צריך לבוא ממקור ראשון מקורב או כתבה מחו"ל.
4. משתמש שיעלה שוב את השמות דיע סבא,יונתן כהן,אבו פאני,דאבור,גאנדלמן וכו' יחסם.
5. כל משתמש יוכל לבכות על זה שאין רכש אחת לשלושה ימים, נהי יומי יוביל לחסימה.
6. שתו מים
-
- קיבל.ה 2738 לייקים
-
- קיבל.ה 1997 לייקים
-
- קיבל.ה 111 לייקים
יש מצב שמתכננים ביום אחד לתת לנו 3 וולקאמים? הרי זה לא הגיוני שאף כתב לא מעלה ידיעה חדשה על משא ומתן עם שחקן, אפילו לא התעניינות מצד הפועל.
כנראה שאין הדלפות ויש שיתוף פעולה מלא מצד הסוכנים של השחקנים.
כנראה שאין הדלפות ויש שיתוף פעולה מלא מצד הסוכנים של השחקנים.
נערך לאחרונה על ידי yoni143 ב 28 יולי 2025, 10:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 372 לייקים
-
- קיבל.ה 661 לייקים
אנשים פה לא רגועים
זכותו של כל אדם לדבר על כל שחקן שמועמד/שמועה או אפילו המלצה שלו אישית (גם אם זה טרולים), למי אכפת חברים, כולנו אבל כולנו לחוצים על החתמה בטח שמצב הקבוצה הזייה מבחינת זרים, אין לנו ברירה להמתין בסבלנות להתפתחות, הפחד שלי (אולי היחידי) זה שבוקסה חלק מנושא הרכש….
זכותו של כל אדם לדבר על כל שחקן שמועמד/שמועה או אפילו המלצה שלו אישית (גם אם זה טרולים), למי אכפת חברים, כולנו אבל כולנו לחוצים על החתמה בטח שמצב הקבוצה הזייה מבחינת זרים, אין לנו ברירה להמתין בסבלנות להתפתחות, הפחד שלי (אולי היחידי) זה שבוקסה חלק מנושא הרכש….
-
- קיבל.ה 806 לייקים
כדאי שתסביר מדוע לדעתך זה אינטרס של הפועל.RedDrifter כתב: ↑27 יולי 2025, 14:25אדום ותיק כתב: ↑27 יולי 2025, 14:22מסכים לחלוטין בנושא בוסקילה.Mendelson כתב: ↑27 יולי 2025, 14:05
מכל מה ששמעתי וקראתי, נשמע שהוא ילד זין כזה שמרגיש כוכב. היה איזה פרסום מתישהו שהודיעו לו שהוא לא בסגל לאיזה משחק, והוא הודיע שהוא לא מגיע לאימון. היו לא מעט שחקנים כאלו שכולם היו בטוחים שיצא מהם הדבר הבא בכדורגל הישראלי, והאופי זין שלהם גרם לזה להתרסק. גם לנו היו כמה כאלו. וזה בלי קשר לעובדה שזה לא המחיר שהם יבקשו עליו, למרות שזו שנה אחרונה שלו בחוזה לדעתי.
מור בוסקילה משחק פחות או יותר על אותה משבצת, אמנם מבוגר ממנו בכמעט שנה, אבל לדעתי מוכשר ממנו ועם אופי הרבה יותר טוב. ואם יש משהו שאנחנו חייבים זה לעשות הכל כדי לסגור את הסאגה הזאת מול ר"ג ולדאוג שבוסקילה ילבש את המדים שלנו בשנים הקרובות. אני מאמין בו הרבה יותר משאני מאמין בעזו.
מחדל גדול של הפועל שעד עכשיו הבוררות לא התקיימה! ומחדל עוד יותר גדול פסק הדין השכרוריתי שאוסר על השחקן להתאמן בהפועל!
לא מבין למה הפועל לא עושים רעש בנושא הבוררות הזאת!
יש להפועל אינטרס לדחות את הבוררות אם אתה לא יודע. לא כל דבר מצריך רעש וצלצולים ובטח ובטח שלא כתיבה כאן, אין לזה מקום.
אני חושב שהשלמת הסגל, הששתתפות באימוני ומשחקי טרום עונה הם חשובים מאד להמשך העונה! וזאת מעבר להפחתת סימני השאלה לגבי הסגל (יש מספיק כאלה גם ללא בוסקילה).
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 272 לייקים
כן
יונתן כהן, עזו וגלזר
רוצים להגשים לך את החלום להביא את פצועיי מכבי
- Sin Queso
- קיבל.ה 607 לייקים
יש לו יום הולדת באוגוסט ויש משהו עם גיל 21 שאני לא בדיוק זוכר.אדום ותיק כתב: ↑28 יולי 2025, 10:51כדאי שתסביר מדוע לדעתך זה אינטרס של הפועל.RedDrifter כתב: ↑27 יולי 2025, 14:25
יש להפועל אינטרס לדחות את הבוררות אם אתה לא יודע. לא כל דבר מצריך רעש וצלצולים ובטח ובטח שלא כתיבה כאן, אין לזה מקום.
אני חושב שהשלמת הסגל, הששתתפות באימוני ומשחקי טרום עונה הם חשובים מאד להמשך העונה! וזאת מעבר להפחתת סימני השאלה לגבי הסגל (יש מספיק כאלה גם ללא בוסקילה).
-
- קיבל.ה 289 לייקים
יש לו יום הולדת 21 ביום שישי הקרוב, ולהבנתי את התקנון זה אומר שהוא יוכל להתאמן איתנו גם בלי שהסתיימה עדיין הסאגה. זה גם משהו.Sin Queso כתב: ↑28 יולי 2025, 10:55יש לו יום הולדת באוגוסט ויש משהו עם גיל 21 שאני לא בדיוק זוכר.אדום ותיק כתב: ↑28 יולי 2025, 10:51כדאי שתסביר מדוע לדעתך זה אינטרס של הפועל.RedDrifter כתב: ↑27 יולי 2025, 14:25
- רדפוקס
- קיבל.ה 5302 לייקים
זה לא רלוונטי כי הגיל לפי הסעיף הרלוונטי בתקנון הוא הגיל שלו בעונה הקודמת.Sin Queso כתב: ↑28 יולי 2025, 10:55יש לו יום הולדת באוגוסט ויש משהו עם גיל 21 שאני לא בדיוק זוכר.אדום ותיק כתב: ↑28 יולי 2025, 10:51כדאי שתסביר מדוע לדעתך זה אינטרס של הפועל.RedDrifter כתב: ↑27 יולי 2025, 14:25
-
- קיבל.ה 37 לייקים
-
- קיבל.ה 1101 לייקים
-
- קיבל.ה 111 לייקים
אמרתי את זה לאורך כל האשכול, מעדיף אותם על הפצועים שלנו, קנצפולסקי, ארי כהן, ישראלוב שמשחק משחק אחד בעונה, ולירן רוטמן שנותן משחק אחד טוב בעונה. לפחות להם יש קבלות בקריירה. אני רוצה את השחקנים הטובים בהפועל ולא אכפת לי איפה הם שיחקו בעבר.
- Sin Queso
- קיבל.ה 607 לייקים
קונסטנטין קושר בכתבה של כלפי לבני יהודה והפועל.
בני יהודה החתימה עכשיו את מאור קנדיל.
בני יהודה החתימה עכשיו את מאור קנדיל.
-
- קיבל.ה 1521 לייקים
התבלבלת- מי שרוצה את השחקנים הכי טובים ולא מעניין אותו כלום, זה בצד השני של הכביש.yoni143 כתב:אמרתי את זה לאורך כל האשכול, מעדיף אותם על הפצועים שלנו, קנצפולסקי, ארי כהן, ישראלוב שמשחק משחק אחד בעונה, ולירן רוטמן שנותן משחק אחד טוב בעונה. לפחות להם יש קבלות בקריירה. אני רוצה את השחקנים הטובים בהפועל ולא אכפת לי איפה הם שיחקו בעבר.
יש שחקנים שאסור להם ללבוש את החולצה של הפועל, גם לא בצחוק.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- רדפוקס
- קיבל.ה 5302 לייקים
כנס לנושא ׳מור בוסקילה׳ ותעבור על העמודים האחרונים, ערכנו כבר את הדיון הזה שם.
-
- קיבל.ה 100 לייקים
-
- קיבל.ה 1633 לייקים
מסבירים לכם שנגמר הכסף עם הרכישה של דאפה.
אל תצפו לכלום.
אל תצפו לכלום.
- Sin Queso
- קיבל.ה 607 לייקים
קודם זה היה אין להם כסף עכשיו זה נגמר להם הכסף?
מה יוצא לכם מזה
-
- קיבל.ה 372 לייקים
למיטב תחושתי אפילו המקורבים כבר לא כל כך מקורבים ולא יודעים כלום.
זה נראה שיש ניסיון אקטיבי מצד המועדון למחוק את כל תרבות ההשפעה של האוהדים והעיתונאים על המועדון ע"י יצירת השקט הזה.
זה מטריף מרוב סקרנות וחבל על הזמן שעובר בלי שהקבוצה מוכנה, אבל ברמת המאקרו אני חושב שזה מבורך - שכולם יסתמו את הפה בזמן שהפועל עובדת.
בסוף בעוד כשלושה שבועות נדע אם זה כי הפועל עובדת או שקט כי אין כלוםקפבלנקה כתב: ↑28 יולי 2025, 12:53למיטב תחושתי אפילו המקורבים כבר לא כל כך מקורבים ולא יודעים כלום.
זה נראה שיש ניסיון אקטיבי מצד המועדון למחוק את כל תרבות ההשפעה של האוהדים והעיתונאים על המועדון ע"י יצירת השקט הזה.
זה מטריף מרוב סקרנות וחבל על הזמן שעובר בלי שהקבוצה מוכנה, אבל ברמת המאקרו אני חושב שזה מבורך - שכולם יסתמו את הפה בזמן שהפועל עובדת.
-
- קיבל.ה 100 לייקים
מעדיף ככה אם זה אומר שהזרים יהיו טובים ולא זבל.קפבלנקה כתב: ↑28 יולי 2025, 12:53למיטב תחושתי אפילו המקורבים כבר לא כל כך מקורבים ולא יודעים כלום.
ולשאלתך, כן. ״מקורותיי״ מספקים לי פחות מידע ומנדבים פחות פרטים מבעבר - לטענתם בהוראה ישירה של המועדון. ולוקח לי יותר זמן להבין ולאמת את החדשות. אני לוקח את זה כדבר טוב. יש אנשים רציניים במועדון.
-
- קיבל.ה 41 לייקים
הייתה לי שיחה עם מקורב אבל איני יכול לשתף למה ואיך איפה (מי שמעוניין להאמין אחלה, מי שלא לא, אינני מקורב ולא מתיימר להיות)
המועדון שם לעצמו מטרה להגיע לאירופה, האם זה יקרה? לא יודעים להגיד בוודאות. ״מפחדים״ שכמו בשנים האחרונות שוב משהו לא יתחבר ולכן לא רוצים לצאת בהצהרות. תיאורטית כמובן יכולים למצוא את עצמנו בפלייאוף תחתון, זה לא הצהרה שאף אחד פה לא יתבלבל לי, רק שואפים.
מאמינים בהפועל שהשנה ננצח דרבי ועובדים קשה מאוד על הפן המנטלי (והפיזי) וחלק מהשתיקה הזאת היא ליצור מעין בועה סביב השחקנים שיוכלו להתרכז במקסימום כדורגל ללא רעשי רקע.
יש עוד כמה דברים שהוא סיפר לי אבל בשורה תחתונה, אפשר להיות רגועים.
המועדון שם לעצמו מטרה להגיע לאירופה, האם זה יקרה? לא יודעים להגיד בוודאות. ״מפחדים״ שכמו בשנים האחרונות שוב משהו לא יתחבר ולכן לא רוצים לצאת בהצהרות. תיאורטית כמובן יכולים למצוא את עצמנו בפלייאוף תחתון, זה לא הצהרה שאף אחד פה לא יתבלבל לי, רק שואפים.
מאמינים בהפועל שהשנה ננצח דרבי ועובדים קשה מאוד על הפן המנטלי (והפיזי) וחלק מהשתיקה הזאת היא ליצור מעין בועה סביב השחקנים שיוכלו להתרכז במקסימום כדורגל ללא רעשי רקע.
חחחח כולם מדברים בסימני שאלה ורמזים זה הכי כיף
מתגעגע לראשי תיבות של שחקנים
מתגעגע לראשי תיבות של שחקנים
-
- קיבל.ה 2156 לייקים
ממך אני הכי מחזיק פה.אדוםאדום כתב: ↑28 יולי 2025, 13:04מעדיף ככה אם זה אומר שהזרים יהיו טובים ולא זבל.קפבלנקה כתב: ↑28 יולי 2025, 12:53למיטב תחושתי אפילו המקורבים כבר לא כל כך מקורבים ולא יודעים כלום.
ולשאלתך, כן. ״מקורותיי״ מספקים לי פחות מידע ומנדבים פחות פרטים מבעבר - לטענתם בהוראה ישירה של המועדון. ולוקח לי יותר זמן להבין ולאמת את החדשות. אני לוקח את זה כדבר טוב. יש אנשים רציניים במועדון.
המקורב הכנה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- 7even
- קיבל.ה 3079 לייקים
תעדכן אותם שיש מצב לדרבי עןד שבועיים וחציRedDrifter כתב: ↑28 יולי 2025, 13:08 הייתה לי שיחה עם מקורב אבל איני יכול לשתף למה ואיך איפה (מי שמעוניין להאמין אחלה, מי שלא לא, אינני מקורב ולא מתיימר להיות)
יחד, רק יחד! 

- Sin Queso
- קיבל.ה 607 לייקים
וייבים של עומרי אלטמן בפודקאסט הפועלRedDrifter כתב: ↑28 יולי 2025, 13:08 הייתה לי שיחה עם מקורב אבל איני יכול לשתף למה ואיך איפה (מי שמעוניין להאמין אחלה, מי שלא לא, אינני מקורב ולא מתיימר להיות)
-
- קיבל.ה 272 לייקים
לאנשים קשה להיות רגועים בהתחשב בזה שאנחנו בואך אוגוסט עם זר וחצי בהרכב, אחרי העשור השחור שעבר על הקבוצה והמועדון הזה, ואני יכול להבין אותם לגמריRedDrifter כתב: ↑28 יולי 2025, 13:08 הייתה לי שיחה עם מקורב אבל איני יכול לשתף למה ואיך איפה (מי שמעוניין להאמין אחלה, מי שלא לא, אינני מקורב ולא מתיימר להיות)
אני אישית סומך על המערכת לגמריי ובטוח שתהיה לנו עונה טובה ובקרוב נראה כאן שחקנים
-
- קיבל.ה 197 לייקים
מצד אחד סומך המערכת ועל השקט וגם זה שברדה הצהיר שעוד יגיעו 5 זרים טובים.
מצד שני אני כל 10 דק׳ עושה סיבוב בפורם-טוויטר-אתרי הספרוט
מצד שלישי המחשבות הם שאנחנו בלופ שלא יסתיים עד ינואר
מצד רביעי יש חלומות שעד שבוע הבא נוחתים פה דילן דיארה ודנילסון
הלכתי לקחת את הציפרלקס ביי
מצד שני אני כל 10 דק׳ עושה סיבוב בפורם-טוויטר-אתרי הספרוט
מצד שלישי המחשבות הם שאנחנו בלופ שלא יסתיים עד ינואר
מצד רביעי יש חלומות שעד שבוע הבא נוחתים פה דילן דיארה ודנילסון
הלכתי לקחת את הציפרלקס ביי