תתעוררו, זה שחקן שחייב מגנים נורמלים וחלוץ נורמלי שעושה חיתוכים פנימה.
תמיד בקבוצות הגדולות של הפועל, שחקן בעמדה שלו היה מקבל כדור, ואחרי שניה זה כבר כדור ארוך למגן המהיר שהיה לנו.
הזילזול בעמדות המגנים תמיד ישפיע גם על קשרי אמצע. זה מה שהפועל של ניסנובס והאמריקאים לא השכילו להבין.
תחשבו על קרייב עם מגנים וקיצונים ברמה גבוהה שמקיפים אותו ותבינו איזה שחקן אנחנו מפספסים פה.
אנדריאן קרייב
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 86 לייקים
לדעתי היה לו משחק ממש סביר
כנראה שלא כולם שמו לב שהתנאים היו ממש לא טובים (וזה בלט גם לביתר מאוד), גשם ודשא זוועה
היה בסדר גמור, עבד קשה וגם הוציא כמה פעמים יפה. התעייף וניכר שאין לנו תחליפים סבירים בקישור כאשר הוא ופלקאו מתעייפים אין לנו שחקנים שיתנו אינטנסיביות (או איכות בשלב הזה)
אני לא מבין איך המשחק הזה מקוטלג כזוועה, אני פשוט לא מבין לפעמים באיזה עולם אנשים חיים באמת
כנראה שלא כולם שמו לב שהתנאים היו ממש לא טובים (וזה בלט גם לביתר מאוד), גשם ודשא זוועה
היה בסדר גמור, עבד קשה וגם הוציא כמה פעמים יפה. התעייף וניכר שאין לנו תחליפים סבירים בקישור כאשר הוא ופלקאו מתעייפים אין לנו שחקנים שיתנו אינטנסיביות (או איכות בשלב הזה)
אני לא מבין איך המשחק הזה מקוטלג כזוועה, אני פשוט לא מבין לפעמים באיזה עולם אנשים חיים באמת
-
קירקגור
- קיבל.ה 297 לייקים
גם הפעולות הטובות שלו, ויש לא מעט כאלה, נעשות לאט. לכן לדעתי הוא מתאים יותר למשחקים נגד קבוצות שמסתגרות מאשר למשחקים שאנחנו צריכים לצאת להתקפות מהירות, או משחקים מאוד אינטנסיבים. פלקאו לדעתי שחקן טוב יותר.
-
ונרקומן
- קיבל.ה 539 לייקים
קרייב שחקן מצוין ולא היה רע אתמול. עמדנו יפה מאוד בקישור.
- 7even
- קיבל.ה 3832 לייקים
חיפש את הצהוב.
ובצדק
ובצדק
יחד, רק יחד! 
-
RedDrifter
- קיבל.ה 374 לייקים
היה במשחק לא טוב היום והוא נהיה כבד כאילו איבד את החשק לשחק
מקווה שיחזור עם מוטיבציה לדרבי אני מתגעגע לבולגרי הרוצח שהוא
מקווה שיחזור עם מוטיבציה לדרבי אני מתגעגע לבולגרי הרוצח שהוא
- רדפוקס
- קיבל.ה 5973 לייקים
הוא היה נורא ואיום היום וממשיך את התקופה הרעה המאוד ארוכה שלו.
השחקן הכי אוברייטד בסגל בפער ענק.
השחקן הכי אוברייטד בסגל בפער ענק.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 667 לייקים
נכון גם להיום.
למרות שבמחצית הראשונה הוא היה עדיף על פלקאו שטכנית היום היה מתחת לכל ביקורת.
- Shacham
- קיבל.ה 1084 לייקים
לדעתי גם היום וגם נגד בית"ר הוא היה לא רע, נותן המון נוכחות עם באמצע עם הפיזיות שלו ומנצח מאבקים בלי להתאמץ. רוב הפעולות הרעות שלו זה כשהוא מנסה להיות פליימייקר כשהוא פשוט לא.
בעולם אידיאלי היו לנו היום על המגרש 2 מגנים טכניים שתורמים להנעת כדור + 10 דומיננטי, ואז לא היינו צריכים לראות את הניסיונות הנואשים שלו לתת עקבים על ה16 של היריבה כדי לשבור את קו ההגנה שלה.
בעולם אידיאלי היו לנו היום על המגרש 2 מגנים טכניים שתורמים להנעת כדור + 10 דומיננטי, ואז לא היינו צריכים לראות את הניסיונות הנואשים שלו לתת עקבים על ה16 של היריבה כדי לשבור את קו ההגנה שלה.
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 720 לייקים
משחק לא טוב שלו אבל כרטיס צהוב אגדי, רגע לזכור.
-
בר לב אדום
- קיבל.ה 432 לייקים
לא מסכים, היה בכל מקום במגרש. מלא נוכחות, משחק ראש משובח.