פטצי הזה שחקן לא רע. אבל בוא אחי, באף עולם הוא לא שווה 8 מ אירורדפוקס כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 12:07 כפסע מהרבעון האחרון של 2025 ואנשים עדיין מתווכחים עם האובססיות והקונספירציות ההזויות של טכנית לצורר בכל מה שקשור למכבי.
אגב, זאת הודעה שאם לא הייתה נכתבת על ידי טכנית היא הייתה פרודיה נהדרת עליו:
viewtopic.php?p=412123#p412123
שאר הליגה 25/26
-
- קיבל.ה 1198 לייקים
-
- קיבל.ה 2182 לייקים
רדפוקס, בתור אחד שרשם לנו פה את ההודעה הזו לפני שנתיים, במקומך הייתי יושב בשקט.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2182 לייקים
מסכים.
-
- קיבל.ה 1197 לייקים
אלי טביב גם מלך שיווק
זהבי ורמוט שכטר דה סילבה נכשלו בחו"ל, נטו יחצ
אפילו אניימה הצליח רק אחרי סיבוב בארץ
ואחרי זה דמארי הטלנט עשה חצי עונה וזהו
וליידנר ודוידה ורז שלמה חזרו מחו"ל עם הזנב בין הרגליים
זהבי ורמוט שכטר דה סילבה נכשלו בחו"ל, נטו יחצ
אפילו אניימה הצליח רק אחרי סיבוב בארץ
ואחרי זה דמארי הטלנט עשה חצי עונה וזהו
וליידנר ודוידה ורז שלמה חזרו מחו"ל עם הזנב בין הרגליים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5506 לייקים
זה המהלך היחיד בפלייבוק שלך? כבר עשינו את זה...טכנית לארז כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 12:36 רדפוקס, בתור אחד שרשם לנו פה את ההודעה הזו לפני שנתיים, במקומך הייתי יושב בשקט.
-
- קיבל.ה 1671 לייקים
הריב של שועה עם אלמוג כהן הוא הסמן הראשון למעבר של השחקן למכבי?
לתחושתי כן אחרי המעבר של פטצ'י התפנתה עמדת הכבף השמאלי שם והוא ימלא את המקום.
לתחושתי גם סדריק דון יגיע אליהם כמחליף של קניקובסקי, אחרי שהתפנה להם מקום של זר, ואם תורג'מן ימכר גם ינחיתו במקומו חלוץ ב 2-3 מליון
לתחושתי גם סדריק דון יגיע אליהם כמחליף של קניקובסקי, אחרי שהתפנה להם מקום של זר, ואם תורג'מן ימכר גם ינחיתו במקומו חלוץ ב 2-3 מליון
לא יביאו כנף שמאל זר? שועה שונה ממילסון ופאטצ'י שכיכבו שם בשנתיים האחרונותEl dudernio כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 14:28 הריב של שועה עם אלמוג כהן הוא הסמן הראשון למעבר של השחקן למכבי?
לדעתי ינסה לצאת לחו"ל
-
- קיבל.ה 1671 לייקים
יש להם מקום ל 2 זרים אחרי שפטאצ'י עזב.לא שכחתי כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 15:53לא יביאו כנף שמאל זר? שועה שונה ממילסון ופאטצ'י שכיכבו שם בשנתיים האחרונותEl dudernio כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 14:28 הריב של שועה עם אלמוג כהן הוא הסמן הראשון למעבר של השחקן למכבי?
לדעתי ינסה לצאת לחו"ל
אם תורג'מן עוזב גם הם צריכים
חלוץ.
קשר שמאל
קשר התקפי.
הם רצו את שועה כבר שנה שעברה והיו דיבורים על זה בתחילת החלון.
הוא האופציה הישראלית הטובה ביותר לעמדות החסרות.
הם רוצים את סדריק דון וכנראה שהוא יעבור אליהם וזה סוגר להם כרגע את המכסה
חיפה קבוצה אבודה.
בלי סבע אין שם כלום ובעיקר מאמן שנראה שהגיע לטיול שנתי.
בלי סבע אין שם כלום ובעיקר מאמן שנראה שהגיע לטיול שנתי.
-
- קיבל.ה 1547 לייקים
-
- קיבל.ה 157 לייקים
מכבי חיפה נראית הצל של עצמה למרות שעלתה עם חצי הרכב
לא בטוח שהחלפת מאמן זה מה שיציל אותם, לי זה נראה שהם מיהרו מאוד עם הרכש וזה פשוט לא עובד להם
לא בטוח שהחלפת מאמן זה מה שיציל אותם, לי זה נראה שהם מיהרו מאוד עם הרכש וזה פשוט לא עובד להם
-
- קיבל.ה 427 לייקים
יעזור או לא יעזור אין להם ברירה. יום אחרי שארגנטינאי יפוטר,איש לא יזכור שהיה פה.RedDrifter כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 21:34 מכבי חיפה נראית הצל של עצמה למרות שעלתה עם חצי הרכב
-
- קיבל.ה 249 לייקים
המאמן שמכבי חיפה הביאו אימן, קודם לכן, בארבע קבוצות.הלוטוס הלבן כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 21:49יעזור או לא יעזור אין להם ברירה. יום אחרי שארגנטינאי יפוטר,איש לא יזכור שהיה פה.RedDrifter כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 21:34 מכבי חיפה נראית הצל של עצמה למרות שעלתה עם חצי הרכב
אחת עזב בהסכמה הדדית ובשלוש פוטר.
-
- קיבל.ה 427 לייקים
אימן קבוצה אחת פעמיים. בפעם הראשונה עונה שלמה. אחרי זה חזר למספר חודשים. קבוצה שניה ושלישית למספר חודשים כל אחת.קובי כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 21:50המאמן שמכבי חיפה הביאו אימן, קודם לכן, בארבע קבוצות.הלוטוס הלבן כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 21:49יעזור או לא יעזור אין להם ברירה. יום אחרי שארגנטינאי יפוטר,איש לא יזכור שהיה פה.RedDrifter כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 21:34 מכבי חיפה נראית הצל של עצמה למרות שעלתה עם חצי הרכב
אחת עזב בהסכמה הדדית ובשלוש פוטר.
-
- קיבל.ה 51 לייקים
אשכרה חיפה הביאה סזאר מנדיונדו 2.0
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
מחזור שני יש לחיפה בית״ר בטדי מה שאומר שסיכוי טוב שהוא יעזוב אחרי. אני במקומו הייתי אומר לילדים שלו לא להיקשר למחרת יותר מדי לילדים בכיתה.
-
- קיבל.ה 332 לייקים
-
- קיבל.ה 403 לייקים
וואלה ספר היה מריינה אחלה שחקן, היה על המדף
אם לא יבוא 10 עד סוף החלון פספוס שלא הבאנו אותו
אם לא יבוא 10 עד סוף החלון פספוס שלא הבאנו אותו
-
- קיבל.ה 550 לייקים
חיפה נראית רע מאוד.
אנשים אומרים שהוא לא יאכל כאן סופגניות. יש מצב שהוא לא יישב בסוכה או שאפילו גפילטע הוא לא יזכה (או ״יזכה״) לטעום.
אנשים אומרים שהוא לא יאכל כאן סופגניות. יש מצב שהוא לא יישב בסוכה או שאפילו גפילטע הוא לא יזכה (או ״יזכה״) לטעום.
-
- קיבל.ה 128 לייקים
-
- קיבל.ה 2182 לייקים
מה ציפיתם ממועדון שמוכר כל שחקן טוב שלו, גם אם זה באמצע מוקדמות באירופה או מחזור 3?
מועדון שמוכר את השחקן הכי טוב שלו לפני צמד משחקים באירופה שמכריעים לגבי שלב בתים אירופי, ועוד במחיר מצחיק של 600 אלף יורו, זה מועדון שאין לו שאיפות. לראיה גם מינו מאמן שהיה ברור שאין לו מושג רק מהדרך בה מינו אותו.
עם שחר הם גמורים ולא רלוונטיים.
מועדון שמוכר את השחקן הכי טוב שלו לפני צמד משחקים באירופה שמכריעים לגבי שלב בתים אירופי, ועוד במחיר מצחיק של 600 אלף יורו, זה מועדון שאין לו שאיפות. לראיה גם מינו מאמן שהיה ברור שאין לו מושג רק מהדרך בה מינו אותו.
עם שחר הם גמורים ולא רלוונטיים.
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
אין מה לצחוק אן לזלזל בהם. אנחנו עדיים רחוקים מהם מאד מקצועית.
יחד, רק יחד! 

אני דווקא חושב שאם הרכש הנכון יגיע, אנחנו יכולים לעבור את חיפה העונה, בניגוד אליהם, אנחנו כרגע מועדון בריא מאוד, הם לעומת זאת מועדון חולה כבר הרבה מאוד זמן, אם לא יגיע לשם מאמן ורכש נכון ואצלנו יגיעו השחקנים המתאימים אפשר יהיה להחליף את חיפה העונה הזאת
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
הבאת פה 3 התניות. חתיכת התניות.
הלוואי, אבל אנחנו לא נחליף את חיפה כנראה העונה. על פני עונה שלמה הם קבוצה טובה בהרבה מאיתנו והם עוד יכולים להתחזק. הבסיס שלהם לא רע והם סובלים מתקופת מעבר.
אם נביא רכש טוב יש מה לפלרטט עם מקומות 4-5, כרגע עוד חסר לנו הרבה אפילו לשם.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 79 לייקים
"לפלרטט עם מקום 4-5" עד מתי תקטינו ציפיות? מה אנחנו בליגה ספרדית?7even כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 10:53הבאת פה 3 התניות. חתיכת התניות.
הלוואי, אבל אנחנו לא נחליף את חיפה כנראה העונה. על פני עונה שלמה הם קבוצה טובה בהרבה מאיתנו והם עוד יכולים להתחזק. הבסיס שלהם לא רע והם סובלים מתקופת מעבר.
אם נביא רכש טוב יש מה לפלרטט עם מקומות 4-5, כרגע עוד חסר לנו הרבה אפילו לשם.
קחו, נגיד ומובן מאליו שנסיים מאחורי מכבי, חיפה, בש ואולי ביתר. כל דבר שהוא מתחת למקום 5 העונה הזאת הוא כישלון. הבאנו פה זרים בהרבה כסף וישראלים בכסף שאף פעם לא היה פה... יש לך מאמן שיודע להיאבק בצמרת וצוות מקצועי רחב ומנוסה. צריכים לכוון להיאבק על אירופה.
-
- קיבל.ה 141 לייקים
אני מציע לכם להסתכל על הסגל של הפועל חיפה עונה קודמת
אנשים פה היו אומרים פלייאוף תחתון
בסוף סיימו מקום 5 ולא התבזו בכלל מול הגדולות וגם לא היה חסר שהיו מסיימים באירופה מעל ביתר.
אז קצת פרופרציות אנשים, הסגל שאמור להיות לנו השנה הרבה יותר חזק משל הפועל חיפה עונה קודמת
הגדולות נחלשו גם כי עזבו שחקני מפתח שם,
עם חיזוק נכון ומדוייק של הפועל אפשר לעשות מקום 4
בסוף סיימו מקום 5 ולא התבזו בכלל מול הגדולות וגם לא היה חסר שהיו מסיימים באירופה מעל ביתר.
אז קצת פרופרציות אנשים, הסגל שאמור להיות לנו השנה הרבה יותר חזק משל הפועל חיפה עונה קודמת
-
- קיבל.ה 79 לייקים
עם חיזוק נכון ומדויק אפשר אפילו לעשות מקום 2.אדום לבן כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 11:28 אני מציע לכם להסתכל על הסגל של הפועל חיפה עונה קודמת
את בש ראינו, חיפה נראים מפורקים, מכבי גם בינתיים איבדה כמה שחקני הרכב משמעותיים (קניקובסקי, זהבי, תורגמן, פטאצי, למקין, ואן אובריים ואולי עוד שכחתי מישהו) ולא ברור מה היכולת של המחליפים וביתר קבוצה בלי הגנה ועם זרים שאם היו מגיעים לפה היו דפים של 200 עמודים על כמה שההנהלה זונה.
לא מפתח יותר מדי ציפיות כי אנחנו הפועל - אבל השילוב של ליגה חלשה, כל הגדולות שיחסית בנפילה ואין קבוצה דומיננטית מובהקת (אין אף קבוצה שהיא כמו מכבי של איביץ / חיפה של בכר/ בש של בכר), והאנרגיות החיוביות של המועדון אמורות להוביל אותנו כבר השנה להיות למעלה. לא אומר להיאבק על התואר, אבל להיות שם באיזור, לנצח משחקים גדולים, ועם קצת מזל וחיזוק טוב בחלון הזה ובינואר אפילו לגנוב איזה מקום 2-3 זה לא כזה מנותק...
-
- קיבל.ה 1441 לייקים
נצחון אחד על ב"ש והשתגעתם לגמרי
תנחתו
צריך לעשות עונה יפה בליאוף עליון
מקום 4 יהיה הישג.
כמובן שאסור לזלזל אף אחת מהקבוצות, גם ב"ש בעונה שעברה נראתה רע מאוד בתחילת הדרך והפכה להיות הקבוצה הכי מפחידה בליגה.
מכבי יביאו עוד רכש ואנחנו כבר יודעים שהם יודעים להנחית תותחים
גם ביתר וב"ש יתחזקו
תנחתו
תנחתו
מקום 4 יהיה הישג.
כמובן שאסור לזלזל אף אחת מהקבוצות, גם ב"ש בעונה שעברה נראתה רע מאוד בתחילת הדרך והפכה להיות הקבוצה הכי מפחידה בליגה.
גם ביתר וב"ש יתחזקו
תנחתו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 163 לייקים
אני בעד שנבנה קבוצה שיכולה לרוץ לאליפות אבל נתנהג כאילו אנחנו עולה חדשה שפלייאוף עליון זה עבורה הצלחה.
מכביזם זה חרב פיפיות, הגרמנים שורקים בוז למאמן שלקח אליפות עם קבוצה פחות מוכשרת מב"ש, בחיפה לשחקנים שהם בטופ יחסית לארץ הרגליים רועדות מרוב הלחץ של הקהל. לא רוצה שנהיה במקום הזה, זה לא מייצר הצלחות זה מייצר לחץ מיותר.
הפועל צריכה לבוא כאנדרדוג ולנשוך מלמטה
מכביזם זה חרב פיפיות, הגרמנים שורקים בוז למאמן שלקח אליפות עם קבוצה פחות מוכשרת מב"ש, בחיפה לשחקנים שהם בטופ יחסית לארץ הרגליים רועדות מרוב הלחץ של הקהל. לא רוצה שנהיה במקום הזה, זה לא מייצר הצלחות זה מייצר לחץ מיותר.
הפועל צריכה לבוא כאנדרדוג ולנשוך מלמטה
אף אחד לא מזלזל, אבל הגיוני מאוד שהמטרה שהנה תהיה מקום 5 ולא מתחת. מקום 4 זה כבר הישג והצלחה ענקית.L.S כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 11:45 נצחון אחד על ב"ש והשתגעתם לגמרי
תנחתו
מקום 4 יהיה הישג.
גם ביתר וב"ש יתחזקו
תנחתו
-
- קיבל.ה 1441 לייקים
ההודעה שלי פונה למפנטזים פה על מקום 2tormenta כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 11:51אף אחד לא מזלזל, אבל הגיוני מאוד שהמטרה שהנה תהיה מקום 5 ולא מתחת. מקום 4 זה כבר הישג והצלחה ענקית.L.S כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 11:45 נצחון אחד על ב"ש והשתגעתם לגמרי
תנחתו
מקום 4 יהיה הישג.
גם ביתר וב"ש יתחזקו
תנחתו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
חחחח האוהדים שלנו הכי מצחיקים בארץL.S כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 11:54ההודעה שלי פונה למפנטזים פה על מקום 2tormenta כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 11:51אף אחד לא מזלזל, אבל הגיוני מאוד שהמטרה שהנה תהיה מקום 5 ולא מתחת. מקום 4 זה כבר הישג והצלחה ענקית.L.S כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 11:45 נצחון אחד על ב"ש והשתגעתם לגמרי
תנחתו
מקום 4 יהיה הישג.
גם ביתר וב"ש יתחזקו
תנחתו
אחרי נתניה ״יורדים ליגה!!!! זהו!!! פרימור ברדה ובוקסה בבני זונות מה זה הסגל החלש הזה כוסאמא שלכם״
אחרי באר שבע ״פחחח מי יכול עלינו מקום 1-3 קללללל מזיינים את מכבי השנה זהו אירופה בכיס״
-
- קיבל.ה 214 לייקים
עם כל הכבוד לגביע הטוטו, זה עדיין בגדר ״משחקי אימון״ וגם אי אפשר להגיד שהיינו טובים באופן מיוחד. נכון צברנו ניצחונות, אבל היכולת לא הייתה מזהירה ברמה שאפשר לחלום על מקום 2-4.
כן זה מעודד, כן יש רצון, כן נראה שיש מערכת מתפקדת בכל נושא האימונים. אבל! חסרים לנו לפחות 3 שחקנים שאחרי מחזור 5 נוכל להגיד אם יש פה קבוצה שיכולה להתמודד על אירופה. עדיין אנחנו 5 ימים למחזור ראשון וחסרים 2-3 שחקני הרכב שזה משמעותי.
מעודד מאוד הניצחונות, אבל לא צריך להיסחף.
כן זה מעודד, כן יש רצון, כן נראה שיש מערכת מתפקדת בכל נושא האימונים. אבל! חסרים לנו לפחות 3 שחקנים שאחרי מחזור 5 נוכל להגיד אם יש פה קבוצה שיכולה להתמודד על אירופה. עדיין אנחנו 5 ימים למחזור ראשון וחסרים 2-3 שחקני הרכב שזה משמעותי.
מעודד מאוד הניצחונות, אבל לא צריך להיסחף.
-
- קיבל.ה 2182 לייקים
לא חושב שמישהו פה טען שהפועל אמורה לסיים מעל חיפה העונה. זה לא סותר את זה שהם מועדון גמור.
-
- קיבל.ה 838 לייקים
המגרש בקרית שמונה נפגע במלחמה ויצא משימוש. ממשלתנו הנאורה (ימין על מלא) , טרם מצאה לנכון להקדיש כ 20 -25 מיליון שקל ולהפעיל תוכנית אמיתית לשיקום המגרש כך שיתאפשר לאלפי הילדים ובני נוער של קש להתאמן לשחק ולארח שם.
למרות שזאת עיר ימנית ביתר של הצפון, ושונאת הפועל (ברובה הגדול), היתי שמח מאד אם הפועל היתה יוזמת קמפיין של מימון המונים למען שיפוץ המגרש! אשמח לתרום לפעולה הזאת!
למרות שזאת עיר ימנית ביתר של הצפון, ושונאת הפועל (ברובה הגדול), היתי שמח מאד אם הפועל היתה יוזמת קמפיין של מימון המונים למען שיפוץ המגרש! אשמח לתרום לפעולה הזאת!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- בז'רנו
- קיבל.ה 788 לייקים
וואו,לאן הלכתם? מקום 2? לעבור את חיפה?
לסיים בפלייאוף העליון,זו המטרה.
זו קבוצה,למעשה,חדשה לגמרי.אפילו חסרים 2-3 שחקני הרכב..
עד שמתחברים ולומדים לשחק ביחד לוקח זמן.
מתוך,נניח,8-9 שחקני הרכב חדשים שהבאנו השנה,בכמה נפגע בינגו ?
צריך לתאם ציפיות ולקחת בחשבון שבנייה של קבוצה חדשה לגמרי לוקח זמן.
וואלה,אני מאחל לנו שאת המקום השני ולעבור את חיפה בטבלה נשיג בעונה הבאה.השנה נראה לי לא ישים
לסיים בפלייאוף העליון,זו המטרה.
זו קבוצה,למעשה,חדשה לגמרי.אפילו חסרים 2-3 שחקני הרכב..
עד שמתחברים ולומדים לשחק ביחד לוקח זמן.
מתוך,נניח,8-9 שחקני הרכב חדשים שהבאנו השנה,בכמה נפגע בינגו ?
צריך לתאם ציפיות ולקחת בחשבון שבנייה של קבוצה חדשה לגמרי לוקח זמן.
וואלה,אני מאחל לנו שאת המקום השני ולעבור את חיפה בטבלה נשיג בעונה הבאה.השנה נראה לי לא ישים
-
- קיבל.ה 132 לייקים
גם אם תבנה להם את קאמפ נאו מתרומות של כל אוהדי הפועל הם ימשיכו לתעב ולשנוא אותנו לקוות שתל אביב תעלה באש כמאמר השיר .אדום ותיק כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 12:44 המגרש בקרית שמונה נפגע במלחמה ויצא משימוש. ממשלתנו הנאורה (ימין על מלא) , טרם מצאה לנכון להקדיש כ 20 -25 מיליון שקל ולהפעיל תוכנית אמיתית לשיקום המגרש כך שיתאפשר לאלפי הילדים ובני נוער של קש להתאמן לשחק ולארח שם.
-
- קיבל.ה 838 לייקים
אתה מפרש לא נכון את כוונתי.איל כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 13:07גם אם תבנה להם את קאמפ נאו מתרומות של כל אוהדי הפועל הם ימשיכו לתעב ולשנוא אותנו לקוות שתל אביב תעלה באש כמאמר השיר .אדום ותיק כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 12:44 המגרש בקרית שמונה נפגע במלחמה ויצא משימוש. ממשלתנו הנאורה (ימין על מלא) , טרם מצאה לנכון להקדיש כ 20 -25 מיליון שקל ולהפעיל תוכנית אמיתית לשיקום המגרש כך שיתאפשר לאלפי הילדים ובני נוער של קש להתאמן לשחק ולארח שם.
לא תורם כדי שיהדו את הפועל. שיחשבו ויגידו מה שהם רוצים ומרגישים.
תורם כי זה עולה בקנה אחד עם ערכים שלי (ומקווה של רבים מאיתנו) כמו עזרה לזולת, פעולה למען הנוער, תרומה לחיזוק החברה.
לא כל דבר נשפט אצלי דרך משקפי המפאיניק כדאיניק".
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!