omersa כתב: ↑22 אפריל 2025, 09:45
מולינאר מבאר שבע מפלצת , חייב להיות בפנקס של הפועל
הולך להיות מלפפון רציני בקיץ , רמת יורוליג קל
אן אכן מיצ'ץ' יגיע (כן כן כן כן כן הלוואי כן כן הלוואי כן) הקו האחורי מורכב ממדר, ופוסטר (רק שיחתום), בלייקני (הלוואי ישיחתום אחרי שהוא שומע איזה סכומים מיצ'יץ' יקבל וזה לא יחרפן אותו להיות גרידי) ומיצ'יץ', יחד עם גיבוי של טימור פלטין ואולי גם נעם(?), איפה תשים אותו?
מולינאר בעיני שחקן חביב ולא יותר.
סקורר מוכשר וצעיר, אבל די נטול קליעה, מאבד המון ולא מספיק מייצר לאחרים. אולי בעתיד זה ישתנה, כרגע זה די רחוק לטעמי.
ג'סטין מקוי של ב"ש אגב, שחקן שחקן.
הוקיץ' כתב: ↑22 אפריל 2025, 10:21
מולינאר בעיני שחקן חביב ולא יותר.
סקורר מוכשר וצעיר, אבל די נטול קליעה, מאבד המון ולא מספיק מייצר לאחרים. אולי בעתיד זה ישתנה, כרגע זה די רחוק לטעמי.
ג'סטין מקוי של ב"ש אגב, שחקן שחקן.
lior777 כתב: ↑22 אפריל 2025, 13:05
חבל מאוד. כנראה הזכייה ביורוקאפ סינוורה את מקבלי ההחלטות, מקווה שזה לא יעלה לנו באליפות..
אני יותר חושב שזה איטודיס שלא רוצה להרוס את חדר ההלבשה
מסכים איתו. מאחר ואתה הולך לרשום 2 גבוהים, אם אתה רוצה להביא זר לסוף עונה הוא ירשם בסגל או על חשבון איש, או על חשבון פוסטר. זה אומר שאו שאתה צריך לוותר על ה-3 היחיד שלך, או שאתה צריך לוותר על גארד מצוין ו-ווינר מוכח בתמורה למישהו שלא שיחק דקה עם הסגל. הגיוני שכל עוד שלא מדובר בשובר שיוויון סטייל מיצ'יץ, שלא תרצה לעשות את זה.
חוץ מזה שזה יוסיף המון רעש שאנחנו לא צריכים. נגיד החתמת מישהו והוא לא טוב ברבע גמר, אתה רושם אותו לי-ם או חוזר לאיש/פוסטר? נגיד הוא טוב ברבע ובינוני מול י-ם, אתה רושם אותו מול מכבי? מה קורה אם הוא משחק טוב אבל קצב ההחלמה של ים מדר מפתיע לטובה?
עם כל הכבוד לפוסטר , ויש המון כבוד.
אני לא רואה אותו מתחרה עם ווינרייט על מקום בסגל , אין לנו תחליף לוויינרייט , אני יודע שיש מי שלא רואה את הערך של וויינרייט אבל לטעמי , אם הוא לא נרשם לסדרה מסויימת זה טעות קשה שיכולה להפסיד את הסדרה.
אם מגיע עוד רכז , ואם הוא משתלב בסגל , הדילמה שתהיה היא בין פוסטר לבין בלייקני.
מילפורד כתב: ↑22 אפריל 2025, 13:56
אני לא רואה אותו מתחרה עם ווינרייט על מקום בסגל , אין לנו תחליף לוויינרייט , אני יודע שיש מי שלא רואה את הערך של וויינרייט אבל לטעמי , אם הוא לא נרשם לסדרה מסויימת זה טעות קשה שיכולה להפסיד את הסדרה.
ב 2 משחקים מול מכבי העונה כולל אחד במאני טיים, חגגו לוינרייט על הצורה, הליטאי שלהם ורנדולף עשו ממנו צחוק ועל התרומה ההתקפית עדיף לא לדבר. אז למה נראה לך שזה ישתנה פתאום? בהנחה כמובן שנשחק מולם בגמר.
התרומה של ווינרייט היא לא בהגנת אחד על אחד בלבד ואני סומך על איטודיס שימצא פתרונות.
בכל מקרה - אני די בטוח שג'קובן בכלל ירשם רק במקרה שים לא יוכל לשחק.
הכי חשוב שג'ייקובן יבין שהוא נכנס פה למכונה משומנת, והוא יצטרך להשתלב בה ולא להיפך, הוא מגיע לקבוצה הטובה ביותר ששיחק בה אי פעם בקריירה שלו, הוא צריך להוקיר את זה לפני הפרישה, ואולי להביא איתנו עוד תואר ב"ה.
מקווה מאד שיגיע.
ב 2 משחקים מול מכבי העונה כולל אחד במאני טיים, חגגו לוינרייט על הצורה, הליטאי שלהם ורנדולף עשו ממנו צחוק ועל התרומה ההתקפית עדיף לא לדבר. אז למה נראה לך שזה ישתנה פתאום? בהנחה כמובן שנשחק מולם בגמר.
א. יוקובאיטיס חגג עליו בציוותים הגנתיים בעייתים שלא מאמין שנעלמו מעיני המאמן שלנו ושיחזרו על עצמם.
ב. לצערי הרב , לא ראינו אותו שומר על רנדולף (מה שמהיום החתימו את וויינרייט אמרתי שזה היה הדבר הכי חשוב שבו הוא ימדד) אפילו שנייה.
גם מאז המשחקים המדוברים , הוא תרם יופי יופי בסדרות נגד קבוצות כמו ולנסיה וגראן קנריה.
Niro כתב: ↑22 אפריל 2025, 14:46
חחחחח עכשיו מפרסמים שספורט 5 שאנחנו רוצים את פטרושב לעונה הבאה. מתאים לי קו קדמי של מוטלי ופטרושב, קו קדמי סולידי ולא מנקר עיניים
הכי לא מתאים. שחקן רך ושומר חלש ליד מוטלי?
לא מספיק לנו ברונו?
א. יוקובאיטיס חגג עליו בציוותים הגנתיים בעייתים שלא מאמין שנעלמו מעיני המאמן שלנו ושיחזרו על עצמם.
ב. לצערי הרב , לא ראינו אותו שומר על רנדולף (מה שמהיום החתימו את וויינרייט אמרתי שזה היה הדבר הכי חשוב שבו הוא ימדד) אפילו שנייה.
גם מאז המשחקים המדוברים , הוא תרם יופי יופי בסדרות נגד קבוצות כמו ולנסיה וגראן קנריה.
גם יוקובאייטיס לא באמת חגג עליו.
מי שמסיבה לא ברורה יבחר לראות את המשחק הזה שוב, יגלה שוויינרייט אמנם באמת הוצב על יוקובאייטיס, אבל בתכלס הוא כל פעם הביא את הגבוה שיחסום, עשינו חילוף, ואז יוקובאייטיס לקח את מוטלי או גינת באחד על אחד.
מצידי שוינרייט ישחק רבע גמר וחצי כל המשחקים, בהנחה וגייקובן מגיע לפה זה יוצר לנו קו אחורי קטלני עם פוסטר ובלייקני. שלישיית ווינרים, האם אתם באמת מוותרים על אחד מהם בשביל וינרייט? מה גם למכבי אין באמת 3 קלאסי העונה סטייל קולסון אז פלטין גם יכול לתת הגנה חזקה בעמדה 3
הוקיץ' כתב: ↑22 אפריל 2025, 16:11
גם יוקובאייטיס לא באמת חגג עליו.
מי שמסיבה לא ברורה יבחר לראות את המשחק הזה שוב, יגלה שוויינרייט אמנם באמת הוצב על יוקובאייטיס, אבל בתכלס הוא כל פעם הביא את הגבוה שיחסום, עשינו חילוף, ואז יוקובאייטיס לקח את מוטלי או גינת באחד על אחד.
נגיד את זה ככה , יוקובאיטיס חגג כשוויינרייט שמר עליו , אבל לא רק.
הבעיה היתה שבמקביל פוסטר שמר על רנדולף בחוסר הצלחה.
קשה לי להאמין שניתקל בציוות ההגנתי הזה כשיטה שוב.
אז למרות כל הזמן שהיה, כל הדיבורים למינהם, הכל והכל....
אנחנו נשארים בלי חיזוק או גיבוי לפלייאוף.
נקווה ש:
1. ים יחזור טוב ובלי לגמור לעצמו את הקריירה
2. רגלנד באמת יכול לשחק, לשחק טוב, וליותר מ-5 דקות בערב