תקן אותי אם אני טועה אבל הוא לא קצת תואם קבוקלו מבחינת סייז וסט יכולות?גולובורודקו כתב: ↑05 נובמבר 2024, 18:34 מזכיר שוב את ג'ורדן מיקי, שחתם ממש עכשיו בסין, יכול להיות שיחוק, ומתאים גם ל(אין) שיטה של דדאס - שחקן פיקנרול מעולה אבל גם יודע ליצור לעצמו
ג׳ונתן מוטלי
-
- קיבל.ה 9 לייקים
- Red Wolf
- קיבל.ה 841 לייקים
לא הבנתי אם אתה ציני או לא
בכל מקרה נראה לי ה״נראה מה יהיה״ זה לא שהם לא יודעים, אלה ההפך שהם בטוחים מאוד שהדיווח הזה שהוא שוחרר מהחוזה שלו הוא שטויות
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
אם מבטלים לו את החוזה בגלל המלחמה אי אפשר לעשות את אותו הדבר מצידנו לדדאס? 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 214 לייקים
נראה מה יהיה זאת התשובה החכמה והנכונה
"לא ישוחרר בכל מחיר" זאת תשובה מטופשת שמכוונת לאוהדים ולא משרתת את המטרה. - הפוך זה ישרת את מוטלי מול הנהלת המפעל/ים
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 753 לייקים
הסיפור עם מוטלי כשחקן בהפועל גמור.
הכל עכשיו זאת פעילות של ינאי לקבל פיצוי כמה שיותר גבוה ולתבוע נזקים.
מבחינת הפועל הדבר הכי חשוב עכשיו זה החתמת סנטר חדש והחתמת מחליף לבנטיל!
הכל עכשיו זאת פעילות של ינאי לקבל פיצוי כמה שיותר גבוה ולתבוע נזקים.
מבחינת הפועל הדבר הכי חשוב עכשיו זה החתמת סנטר חדש והחתמת מחליף לבנטיל!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
לא חושב שלינאי יש איזשהי כוונה לקבל פיצוי פה.
מה שהוא עושה עכשיו, לדעתי, זה בבחינת "יראו וייראו".
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
נכון זו האסטרטגיה שהוא בחר בהסתכלות עתידית על הקבוצה מול אריות אירופההוקיץ' כתב:לא חושב שלינאי יש איזשהי כוונה לקבל פיצוי פה.
מה שהוא עושה עכשיו, לדעתי, זה בבחינת "יראו וייראו".
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 221 לייקים
בקשר למשפט הזה, מחליף למוטלי אני מאמין שעופר יביא בפרופיל גבוה, אבל בשביל ה4/5 הנוסף במעמד המופחת במקום בנטיל לא הייתי פוסל בכלל את השוק בארץ.
כריס סילבה, סילביו דה סוסה ואמין סטיבנס אלה שמות שצריכים להיות על השולחן, הרבה בגלל המצב.
די עם ה-נו
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
כן. אבל גם שחקנים שרוצים להתקדם יראו ויראו. ויחשבו טוב טוב אם הפועל זה קרש קפיצה עבורם או כלוב זהב.
-
- קיבל.ה 274 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אני בעד לעשות מה שעושים לו. אבל יהיה לזה מחירים.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אויי לא, שחקנים שיקבלו פי 2 ממה שקיבלו עונה קודמת לכן לא כולל בונוסים שיכולים להגיע לעוד חצי חוזה בנוסף, יצטרכו לחשוב פעמיים אם הם אשכרה יכבדו את החוזה עליו הם והסוכן שלהם חתמו ואולי אם זה ממש חשוב להם יסכימו על סכום של סעיף יציאה מראש, מי ירצה לבוא אלינו ככה.האדס כתב:כן. אבל גם שחקנים שרוצים להתקדם יראו ויראו. ויחשבו טוב טוב אם הפועל זה קרש קפיצה עבורם או כלוב זהב.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
בסוף הכדורסל באירופה יותר גמור אפילו מהכדורגל.
שחקנים יכולים לעבור בכל עת לכל מקום.
בלייקני יכול עכשיו לתת 8 משחקים רצופים של 30 ו-10, תבוא מילאנו וביי.
הפואנטה זה אם אתה ב"יורוליג" או לא. אם אתה לא שם זה לא משנה יותר מדי.
את הכסף ינאי היה צריך לשים על שוחד ליורוליג, לא על שחקנים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
בקשר למחליף לבנטיל/מוטלי, לא הייתי מביא אף אחד עד שהמאמן החדש יחליט כדי שלא יהיה שוב מקרה רגלנד שהפילו על דדאס יענתו.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1477 לייקים
אני מאוד מקווה שהוא לא כזה לוזר
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 753 לייקים
לוח השנה ותוכנית המשחקים לא הוקפאו, כדי להמשיך במסע שלנו לתארים חייבים לחזק את הסגל.
כבר בשבת יש משחק לא קל שפשוט צריך לנצח אותו עם כל המגבלות שיש לנו (שחקנים, מאמן וכו..).
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
תביא שחקן. אחרי כמה ימים מאמן שלא בחר את השחקן, ואתה ממשיך באותו הבלאגן.אדום ותיק כתב:לוח השנה ותוכנית המשחקים לא הוקפאו, כדי להמשיך במסע שלנו לתארים חייבים לחזק את הסגל.
כבר בשבת יש משחק לא קל שפשוט צריך לנצח אותו עם כל המגבלות שיש לנו (שחקנים, מאמן וכו..).
-
- קיבל.ה 2434 לייקים
תאכלס אם היה רוצה היה יכול כבר בקלות לקבל את הפיצויי , ואפילו דיי גדול , לא באמת מעניין אותו במקרה הזה כנראהKingAlpaca כתב: ↑06 נובמבר 2024, 19:02אני מאוד מקווה שהוא לא כזה לוזר
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
פורסם בוואן ב17:30 ליפקין:
רקע הסאגה הגדולה עם ג’ונתן מוטלי, שעזב באישון לילה וללא אישור את הפועל תל אביב, הערב (רביעי) נודע לראשונה ל-ONE כי המועדון האדום לא מתכוון לוותר לשחקן והוציא צו עיקול לחשבון של מוטלי כאן בארץ.
מוטלי קיבל 300 אלף דולר מענק חתימה ועוד משכורת אחת של 100 אלף דולר, והמועדון האדום לא מתכוון לעבור על כך בשתיקה ולצאת פראייר, ובשל כך הוציא צו עיקול על הכספים בחשבונו של השחקן כאן בארץ.
כזכור, בשבוע שעבר הודיעה הקבוצה שמוטלי ארז את חפציו באישון לילה והחליט לעזוב את המועדון. הבעלים של האדומים, עופר ינאי, חשף מאוחר יותר שזה היה ככל הנראה בגלל הצעה של הכוכב האדום בלגרד, אך המנהל המקצועי של הכוכב האדום הכחיש זאת.
רקע הסאגה הגדולה עם ג’ונתן מוטלי, שעזב באישון לילה וללא אישור את הפועל תל אביב, הערב (רביעי) נודע לראשונה ל-ONE כי המועדון האדום לא מתכוון לוותר לשחקן והוציא צו עיקול לחשבון של מוטלי כאן בארץ.
מוטלי קיבל 300 אלף דולר מענק חתימה ועוד משכורת אחת של 100 אלף דולר, והמועדון האדום לא מתכוון לעבור על כך בשתיקה ולצאת פראייר, ובשל כך הוציא צו עיקול על הכספים בחשבונו של השחקן כאן בארץ.
כזכור, בשבוע שעבר הודיעה הקבוצה שמוטלי ארז את חפציו באישון לילה והחליט לעזוב את המועדון. הבעלים של האדומים, עופר ינאי, חשף מאוחר יותר שזה היה ככל הנראה בגלל הצעה של הכוכב האדום בלגרד, אך המנהל המקצועי של הכוכב האדום הכחיש זאת.
- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
אם איך שהספקנו להכיר את פאפא עופר אני בטוח שיונתן מות לי לא יכדרר העונה בשום מקום.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 802 לייקים
ככה זה היה תמידעידן סרור כתב:אנחנו לא נדע נחת לעולם..
הפועל ת״א זו רכבת הרים
תמיד קורה משהו
תמיד בלגאן
גם בעונות טובות וגם כשיש כסף
אין רגע משעמם עם הקבוצה הזו….
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
בדיוק בגלל זה חייבים להגיע ליורוליג. שחקנים ברמה רוצים לשחק רק שם (גם תמורת הפסד כסף), ואם אתה לא שם אתה לנצח תהיה טרף קל, לא משנה כמה כסף יש לךטכנית לארז כתב:בסוף הכדורסל באירופה יותר גמור אפילו מהכדורגל.
-
- קיבל.ה 976 לייקים
העונה זה חריג אפילו בשבילנו, יותר מדי כיווני עלילה שכבר אי אפשר לעקוב, ולי לפחות יש תחושה שהקרקס עדיין לא קרוב לשיא.
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
ובצדקרווי כתב:אם איך שהספקנו להכיר את פאפא עופר אני בטוח שיונתן מות לי לא יכדרר העונה בשום מקום.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
לא חושב שפיבא תתן לדבר כזה לקרות. הבנזונה ברח והוא לא צריך לשחק נקודה. גם ברלי אמר בפירוש שהוא אמר שהוא עוזב לכוכב האדום איכושילי אמאמשלהם.ranjef כתב:ובצדקרווי כתב:אם איך שהספקנו להכיר את פאפא עופר אני בטוח שיונתן מות לי לא יכדרר העונה בשום מקום.
אבל אני לא רואה את זה קורה, אני לצערי רואה שהוא ישוחרר במהרה, הלוואי ואני טועה. הכוכב זה שם יורליגי, הפועל זה רבע שם.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
רבים פה מתעלמים מהסכנה והסיכון הלא בטוח מחושב.
אם הסיפור הזה יגיע לפסיקה ייתכן והוא ישוחרר על רקע מלחמה ( וגישה אנטישמית של השופטים )
פסיקה כזאת תהפוך אותנו למחסן החלפים של אירופה למכת מוות לשאיפות שלנו ( כמובן של עופר יותר מכולם )
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אוקי, ואם הוא ישתחרר עם בייאאוט למרות שבחוזה לא היה סעיף יציאה אחרי שהוא פשוט ברח לקבוצה, זה לא שההוא מפעם כתב:רבים פה מתעלמים מהסכנה והסיכון הלא בטוח מחושב.
אם הסיפור הזה יגיע לפסיקה ייתכן והוא ישוחרר על רקע מלחמה ( וגישה אנטישמית של השופטים )
פסיקה כזאת תהפוך אותנו למחסן החלפים של אירופה למכת מוות לשאיפות שלנו ( כמובן של עופר יותר מכולם )
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
לא יכול לערוך. ממשיך:גביזון כתב:אוקי, ואם הוא ישתחרר עם בייאאוט למרות שבחוזה לא היה סעיף יציאה אחרי שהוא פשוט ברח לקבוצה, זה לא שההוא מפעם כתב:רבים פה מתעלמים מהסכנה והסיכון הלא בטוח מחושב.
זה לא שתהפוך למשוך יותר טוב: אתה משחק בישראל? אין לך סעיף יציאה? אין בעיה סע, אתה משוחרר
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
כמו שחשבתי., לפי הפסקה הלפני אחרונה תוך זמן קצר ככל הנראה מוטלי ישוחרר (אלא אם כן תקרה הפתעה ממש ממש גדולה): שחקן על, הפועל עדיין מועדון קטן, הכח של הכוכב, מלחמה בארץ וכו'.רדנקו כתב:
Sent from my NE2215 using Tapatalk
השאלה אם נקבל ממנו פיצוי ומי קובע כמה פיצוי.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
לא בדיוק נכון.גביזון כתב: ↑06 נובמבר 2024, 21:55לא יכול לערוך. ממשיך:גביזון כתב:אוקי, ואם הוא ישתחרר עם בייאאוט למרות שבחוזה לא היה סעיף יציאה אחרי שהוא פשוט ברח לקבוצה, זה לא שההוא מפעם כתב:
רבים פה מתעלמים מהסכנה והסיכון הלא בטוח מחושב.
זה לא שתהפוך למשוך יותר טוב: אתה משחק בישראל? אין לך סעיף יציאה? אין בעיה סע, אתה משוחרר
קודם כל מחיר שחרור שיהלום את הנזק ימנע מקבוצות לקחת שחקנים.
לצערי כמובן שלא נקבל את מלוא מחיר הנזק אבל זאת דרישה סבירה וגם פשרה של 50-75% מזה תכביד עליהם מאוד.
בנוסף לניפוח עלות ה"גניבה" המו"מ יגרור המון זמן ולא ייתן לקבוצות האחרות פתרון מיידי לבעיה מסויימת שנוצרה אצלם בסגל. והכח חשוב בצורה הזאת הפתרון יהיה פרטני מול כל שחקן ועל כל עזיבה שתתבקש יהיה דיון נפרד שיגדיל את הסיכון של הגנבים.
מצד שני
עופר "לא נשחרר בשום מחיר" הופך את זה למלחמת עולם של הכל או לא כלום.
מאחר ולא סביר שישאירו שחקן "בן ערובה" למלחמה בעיקר בבתחשב בעובדה שסביר שההכרעה המשפטית
תוצמד לסבב טילים והתקפות עם אירן. החלטה שתתקבל בתנאים כאלה, תהפוך אותנו אוטמטית למחסן חלפים.
-
- קיבל.ה 96 לייקים
חייב להגיד שעם כל הרצון שמוטלי יידפק כמה שיותר אחרי מה שעשה ובעיקר על הדרך, אם אכן הגענו לבקשה לעיקול חשבון אנחנו לא הולכים למקום טוב.
מוטלי לא בסדר אבל ברגע שידעו לאיזה רמה המועדון יכול להגיע במצבים כאלה לא בטוח ששחקנים וסוכנים ממש ירצו להגיע לכאן, בטח על עוד אנחנו לא ביורוליג.
מוטלי לא בסדר אבל ברגע שידעו לאיזה רמה המועדון יכול להגיע במצבים כאלה לא בטוח ששחקנים וסוכנים ממש ירצו להגיע לכאן, בטח על עוד אנחנו לא ביורוליג.
-
- קיבל.ה 635 לייקים
תסלח לי, אני באמת לא מבין אותך ולא מעט תגובות פה ״שחקנים יפחדו״ ״סוכנים לא ירצו לעשות עסקים״ באמת???למה זה טוב כתב: ↑07 נובמבר 2024, 00:13 חייב להגיד שעם כל הרצון שמוטלי יידפק כמה שיותר אחרי מה שעשה ובעיקר על הדרך, אם אכן הגענו לבקשה לעיקול חשבון אנחנו לא הולכים למקום טוב.
החוצפן הזה הפר חוזה באופן חד צדדי (!)
ברור שננקוט בכל דרך אפשרית, אם לצורך העניין אנחנו היינו מפסיקים לשלם לשחקן באופן חד צדדי אז פה הייתי חושש מסוכנים ושחקנים שיעבדו איתנו, במצב הזה אנו חייבים להראות גם לשחקנים הקיימים (ולקבוצות אירופה) שכל הפרת חוזה בצורה כזאת יהיה לה השלכות
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1477 לייקים
גביזון כתב: ↑06 נובמבר 2024, 19:49 פורסם בוואן ב17:30 ליפקין:

להמשיך. יותר חזק.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 96 לייקים
אתה לא אומר משהו שהוא לא דבר ידוע והגיוני.shaolin232 כתב: ↑07 נובמבר 2024, 00:22תסלח לי, אני באמת לא מבין אותך ולא מעט תגובות פה ״שחקנים יפחדו״ ״סוכנים לא ירצו לעשות עסקים״ באמת???למה זה טוב כתב: ↑07 נובמבר 2024, 00:13 חייב להגיד שעם כל הרצון שמוטלי יידפק כמה שיותר אחרי מה שעשה ובעיקר על הדרך, אם אכן הגענו לבקשה לעיקול חשבון אנחנו לא הולכים למקום טוב.
ברור שננקוט בכל דרך אפשרית, אם לצורך העניין אנחנו היינו מפסיקים לשלם לשחקן באופן חד צדדי אז פה הייתי חושש מסוכנים ושחקנים שיעבדו איתנו, במצב הזה אנו חייבים להראות גם לשחקנים הקיימים (ולקבוצות אירופה) שכל הפרת חוזה בצורה כזאת יהיה לה השלכות
ועדיין, אם אתה רוצה למשוך אליך שחקנים (ואיתם סוכנים), להרים *המון* קשיים על שחרור יכול מאוד להתנקם בנו בעתיד.
שחקנים שפה כבר אולי יפחדו לעשות את זה, שחקנים שלא פה כבר פחות יירצו להיכנס למצב כזה מלכתחילה.
-
- קיבל.ה 1774 לייקים
מי רוצה שחקן שעוד לפני שחותם חושב על מה יקרה כשהוא ירצה לברוח??למה זה טוב כתב:אתה לא אומר משהו שהוא לא דבר ידוע והגיוני.shaolin232 כתב: ↑07 נובמבר 2024, 00:22תסלח לי, אני באמת לא מבין אותך ולא מעט תגובות פה ״שחקנים יפחדו״ ״סוכנים לא ירצו לעשות עסקים״ באמת???למה זה טוב כתב: ↑07 נובמבר 2024, 00:13 חייב להגיד שעם כל הרצון שמוטלי יידפק כמה שיותר אחרי מה שעשה ובעיקר על הדרך, אם אכן הגענו לבקשה לעיקול חשבון אנחנו לא הולכים למקום טוב.
ועדיין, אם אתה רוצה למשוך אליך שחקנים (ואיתם סוכנים), להרים *המון* קשיים על שחרור יכול מאוד להתנקם בנו בעתיד.
שחקנים שפה כבר אולי יפחדו לעשות את זה, שחקנים שלא פה כבר פחות יירצו להיכנס למצב כזה מלכתחילה.
-
- קיבל.ה 96 לייקים
אף אחד.Nati כתב: ↑07 נובמבר 2024, 00:49מי רוצה שחקן שעוד לפני שחותם חושב על מה יקרה כשהוא ירצה לברוח??למה זה טוב כתב:אתה לא אומר משהו שהוא לא דבר ידוע והגיוני.shaolin232 כתב: ↑07 נובמבר 2024, 00:22
תסלח לי, אני באמת לא מבין אותך ולא מעט תגובות פה ״שחקנים יפחדו״ ״סוכנים לא ירצו לעשות עסקים״ באמת???
אבל כל עוד מה שיש לנו להציע זה הרבה כסף, יורוקאפ וסיטואציה של כל יומיים טיסה לא יודע כמה שווה לנו להגיע למצב שאנחנו חותכים אחוזים מרשימת השחקנים שברמה כן היינו רוצים שיגיעו לכאן
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
שחקנים מגיעים לפה בגלל כסף אולי חלקם בגלל יורוקאפ, רובם כנראה שלא כי עופר מכוון לשחקנים בפרופיל גבוה.
אין בעיה ששחקנים וסוכנים שחותמים אצלנו ילמדו מהמקרה וידרשו שיהיה בחוזה ביי אאוט, אבל אז צריך לוודא שהמחיר הולם את רמת השחקן. לשחקן ברמתו של מוטלי הייתי דורש בחוזה לפחות 1.5 דולר.
אני חושב שזה גם יהיה נכון עבור הפועל אם היא תציע בחוזה ביי אאוט לכל שחקן, ככה אף אחד אינו כבול ושיביא את הסכום וישתחרר מהחוזה אין בעיה.
אין בעיה ששחקנים וסוכנים שחותמים אצלנו ילמדו מהמקרה וידרשו שיהיה בחוזה ביי אאוט, אבל אז צריך לוודא שהמחיר הולם את רמת השחקן. לשחקן ברמתו של מוטלי הייתי דורש בחוזה לפחות 1.5 דולר.
אני חושב שזה גם יהיה נכון עבור הפועל אם היא תציע בחוזה ביי אאוט לכל שחקן, ככה אף אחד אינו כבול ושיביא את הסכום וישתחרר מהחוזה אין בעיה.