סגל ל24/25 - עונת המלפפונים
בספורט 5 הדר פרסמה כי מסאי הודיע לחזוט כי הוא לא בתוכניות המקצועיות.
מקווה שזה אומר שגוני נאור/שמיר יחתמו . לא הייתי מתנגד לשניהם .
מקווה שזה אומר שגוני נאור/שמיר יחתמו . לא הייתי מתנגד לשניהם .
-
- קיבל.ה 26 לייקים
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
עזריה זה לגרושניקים
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
רוצה להאמין כי הוחתם מתוך מחשבה שלא צפוי רכש משמעותי ללאומית במקרה ועסקת ספרא תיפול .
ועכשיו שבוצעה העסקה וקיבל אפשרות להביא שחקנים באיכות גבוהה יותר אז לא בונים עליו. חושב שאפשר להשאיר אותו להיות בסגל בספסל אלא במידה ובונים על אל ים כקשר מהספסל .
ועכשיו שבוצעה העסקה וקיבל אפשרות להביא שחקנים באיכות גבוהה יותר אז לא בונים עליו. חושב שאפשר להשאיר אותו להיות בסגל בספסל אלא במידה ובונים על אל ים כקשר מהספסל .
-
- קיבל.ה 26 לייקים
מביך... איזו הגזמה. הגיעה בהעברה חופשית ולא מדובר בשחקן בקליבר גבוה.
כנראה הייתה חוסר וודאות עם עסקת ספרא, רצו להחתים שחקן זול לעמדה זו במקרה והעסקה תיפול.
אם גוני או עדן שמיר יגיעו במקומו גם תטען שזה מביך?
אנחנו לא יודעים מה קורה מאחורי הקלעים ומה השיקולים. סומך על מסאי שלא מדובר בבובה כמו המימרים שהבעלים מנחיתים להם שחקנים ומתערבים להם בהרכבים.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
אם יש אי וודאות עדיף לא להחתים שחקן ברמה הזאת מאשר כן להחתים, לא מקבל את התירוץ הזה.
פשוט החלטה רעה של דגו שעד כה קיבל הרבה החלטות טובות.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 14 אוגוסט 2024, 12:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
-
- קיבל.ה 2302 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
-
- קיבל.ה 2302 לייקים
-
- קיבל.ה 213 לייקים
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
החתמה טובה. מזכיר קצת את ליאור לוי למי שזוכר.
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
ממה שזכור לי היה טוב בסכנין השנה. מגן ימני שיודע גם לשחק כמגן שמאלי עם רגל ימין
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
איך אני אוהב מגן עם רגל הפוכה. חובה כמה כאלו.
אם יש גם חלוץ שהוא קשר, בלם שהוא מגן, קשר שהוא בלם. כל הרפרטואר, שיהיה לגיבוי.
אם יש גם חלוץ שהוא קשר, בלם שהוא מגן, קשר שהוא בלם. כל הרפרטואר, שיהיה לגיבוי.
-
- קיבל.ה 438 לייקים
רוחנא הושאל להפועל פתח תקווה וליעד רמות הושאל למכבי יפו
-
- קיבל.ה 2302 לייקים
-
- קיבל.ה 438 לייקים
בפייסבוק של יפולירון האדום כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 16:42ליעד רמות הושאל? איפה היה כתוב?
זה אומר כנראה שיש חלוץ בדרך.
וייר זאת החתמה סבירה לעמדת המגן
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
טוב שרמות הושאל, שיהיה לו הרבה בהצלחה שם
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 2302 לייקים
מקווה שיפתיעו את חלאיילה ולא את סהר
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
ספורט 5
בן שהר בדרך הבטוחה לשוב למדים האדומים של הפועל תל אביב. החלוץ בן ה-35 צפוי להצטרף לקבוצה, כאשר נותרו עוד פרטים אחרונים לקראת השלמת המהלך. על המהלך פורסם לראשונה באתר ערוץ הספורט.
החלוץ כזכור שיחק בקבוצה ב-2010/11 והבקיע 16 שערים ב-34 הופעות, וכעת הוא צפוי לנסות לסייע לקבוצה של מסאי דגו לשוב לליגה הבכירה.
בעונה האחרונה שהר שיחק במכבי פתח תקווה, זכה איתה בגביע המדינה והבקיע ארבעה שערים ב-27 הופעות בכל המסגרות. החלוץ הוותיק זכה בגביע גם עם הפועל ת"א והפועל באר שבע, וב-5 אליפויות במצטבר בב"ש ובמכבי חיפה.
אם שהר יגיע, הוא יתחרה עם מילאן מקראיץ` שחתם לשנתיים בקבוצה וזוכה להערכה רבה מצידו של דגו. בתוך כך, הקבוצה ממשיכה להביע עניין בלירן רוטמן ממכבי נתניה וחמזה שיבלי ממכבי חיפה.
שמישהו יגיד להדר שרוטמן חתם
בן שהר בדרך הבטוחה לשוב למדים האדומים של הפועל תל אביב. החלוץ בן ה-35 צפוי להצטרף לקבוצה, כאשר נותרו עוד פרטים אחרונים לקראת השלמת המהלך. על המהלך פורסם לראשונה באתר ערוץ הספורט.
החלוץ כזכור שיחק בקבוצה ב-2010/11 והבקיע 16 שערים ב-34 הופעות, וכעת הוא צפוי לנסות לסייע לקבוצה של מסאי דגו לשוב לליגה הבכירה.
בעונה האחרונה שהר שיחק במכבי פתח תקווה, זכה איתה בגביע המדינה והבקיע ארבעה שערים ב-27 הופעות בכל המסגרות. החלוץ הוותיק זכה בגביע גם עם הפועל ת"א והפועל באר שבע, וב-5 אליפויות במצטבר בב"ש ובמכבי חיפה.
אם שהר יגיע, הוא יתחרה עם מילאן מקראיץ` שחתם לשנתיים בקבוצה וזוכה להערכה רבה מצידו של דגו. בתוך כך, הקבוצה ממשיכה להביע עניין בלירן רוטמן ממכבי נתניה וחמזה שיבלי ממכבי חיפה.
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
וואלה ספורט הפולניה
הפועל תל אביב תצרף בקרוב מנהל מקצועי חדש למועדון, החלטה שהתקבלה עם רכישת הקבוצה על ידי אדמונד ספרא. לוואלה נודע היום (רביעי) כי פנייה בנושא נעשתה לאליניב ברדה.
במועדון פנו לאחרונה לברדה, מאמנה של הפועל באר שבע בשנים האחרונות, שסיים את עבודתו בקבוצה בסיום העונה שעברה.
לפחות בשלב הזה ברדה מעדיף להתרכז באימון ולא בניהול מקצועי, על כן בקבוצה בודקים אופציות נוספות.
בנוסף לברדה, אצל אנשיו של ספרא עלה גם שמו של שי אהרון, המנהל המקצועי של הפועל ירושלים שנכון לכתיבת שורות אלו רוצה להמשיך במועדון שאותו הוא מוביל בשנים האחרונות.
הפועל תל אביב תצרף בקרוב מנהל מקצועי חדש למועדון, החלטה שהתקבלה עם רכישת הקבוצה על ידי אדמונד ספרא. לוואלה נודע היום (רביעי) כי פנייה בנושא נעשתה לאליניב ברדה.
במועדון פנו לאחרונה לברדה, מאמנה של הפועל באר שבע בשנים האחרונות, שסיים את עבודתו בקבוצה בסיום העונה שעברה.
לפחות בשלב הזה ברדה מעדיף להתרכז באימון ולא בניהול מקצועי, על כן בקבוצה בודקים אופציות נוספות.
בנוסף לברדה, אצל אנשיו של ספרא עלה גם שמו של שי אהרון, המנהל המקצועי של הפועל ירושלים שנכון לכתיבת שורות אלו רוצה להמשיך במועדון שאותו הוא מוביל בשנים האחרונות.
שיתייבש בספסלdino כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 19:22 ספורט 5
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
אני גם הייתי מעדיף צדק ושהוא לא יחתום אחרי כל ההברזות שלו ופתאום אנחנו כן מקום נוח ואולי נשמע גם את המילה ״בית״ בוולקאם שהדובר כותב, אבל עם כל זה, אם להסתכל מקצועית, כחלוץ מחליף או נוסף ללאומית, עם כל הניסיון שלו, זאת החתמה שיכולה להיות יעילה לנו. אם הוא שומר על עצמו אז הוא יכול לתת עוד עונה בלאומית של 10 גולים ומעלה בלי הרבה בעיה.
נשאר להביא את עדן שמיר ולשים קבוע את מורגן בשמאל ואנחנו בסדר.
אם היה אפשר במקום סמפאיו איזשהו פרופיל יותר גבוה, היה יותר טוב.
נשאר להביא את עדן שמיר ולשים קבוע את מורגן בשמאל ואנחנו בסדר.
אם היה אפשר במקום סמפאיו איזשהו פרופיל יותר גבוה, היה יותר טוב.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
אחרי הקטע שהוא עשה לנו עם חיפה לא מגיע לו לדרוך כאן, בושה אם הוא מגיע תעודת עניות למועדון.
-
- קיבל.ה 2302 לייקים
מקווה שיש מי שמייעץ לספרא ולדגו ושידאגו שסהר לא יגיע להפועל
-
- קיבל.ה 170 לייקים
מה ההיגיון להביא סוס מת בן 35 ולא חלוץ צעיר עם פוטנציאל שיהיה גם לשנים הבאות?
הרי סהר לא ישאר לליגת העל אז באמת זאת החתמה שאני לא מבין
הרי סהר לא ישאר לליגת העל אז באמת זאת החתמה שאני לא מבין
-
- קיבל.ה 438 לייקים
איזה חלוץ צעיר עם פוטנציאל ירד לליגה לאומית?
אולי רק איזה מישהו שבא מליגת הנוער וזהו, גם אני לא סובל את בן שהר אבל הוא אופציה סבבה לגמרי ללאומית ביחד עם מקאריץ, העיקר לעלות ליגה כמה שיותר בקלות.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
דלפ
בן שהר כוכב בלאומית. דו ספרתי
בן שהר כוכב בלאומית. דו ספרתי
-
- קיבל.ה 152 לייקים
פורסם בוואן (כלפי) שאופיר חיים מועמד למנהל מקצועי (נגיד וזה אמין)
אני ממש לא בעד על מנהל מקצועי ישראלי. לעונה הזו אין צורך הרי במישהו כזה והייתי מצפה שיקחו את הזמן וינסו להביא מישהו מחו״ל שיוכל איכשהו להביא שחקנים (ראה ערך כדורסל) ללכת עם אופיר חיים כמנהל מקצועי זה מיותר במיוחד שיש את דגו
אני ממש לא בעד על מנהל מקצועי ישראלי. לעונה הזו אין צורך הרי במישהו כזה והייתי מצפה שיקחו את הזמן וינסו להביא מישהו מחו״ל שיוכל איכשהו להביא שחקנים (ראה ערך כדורסל) ללכת עם אופיר חיים כמנהל מקצועי זה מיותר במיוחד שיש את דגו
-
- קיבל.ה 107 לייקים