מייקל ואלקאניס
- Hapolo
- קיבל.ה 669 לייקים
וואלה חי את החלום הגידי הזה יד חופשית לטנף ולטרחן בפלטפורמות מרכזיות מעניין מה הוא מחזיק על מי בתעשייה הזו
- 7even
- קיבל.ה 2245 לייקים
הכעס שלהם על שחרור המדליפים גובר מיום ליום.
נשבע שאני מאוהב בהנהלה הזו על מה שהיא מעוללת להם.
נשבע שאני מאוהב בהנהלה הזו על מה שהיא מעוללת להם.
יחד, רק יחד!
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 442 לייקים
אפשר להתייחס לזבל הזה בזלזול ולהגיד 'כתב בדיחה', אבל בפועל ההנפצות המלוכלכות האלו מזיקות לקבוצה ומרעילות את האווירה.
מקווה מאד שההנהלה החדשה כן תגיב (וכמו שכתבתי פה לא פעם - מקווה שיבוא יום ו-'עיתונאי' בשקל כמו ליפקין עוד יחטוף תביעה מהמועדון על פרסום שקרים שמובילים לפגיעה במוניטין הקבוצה, באווירה בקבוצה ובהכנסותיה).
אישית אני אנסה לפעיל קשרים מקצועיים שיש לי, כדי שליפקין יקבל בעצמו את המסר הזה ממני. מקווה שעוד עיתונאי חצר, רכילאים וכתבלבים שאין להם גרם של כבוד עצמי, קוראים כולם את הפוסט הזה.
תבינו טוב - נגמרו הימים של הניסנובים ונגמרו הימים של הבלגן של כבירי ושות'. כבר לא מתאים התקופה הזו שמלכלכים על הפועל חרטא בשביל כותרות זבל. 'הקהל אמר' עאלק.
גם אני הקהל, אז תקרא טוב ליפקין מה אני אומר... אתה מוזמן לפרסם את זה בכותרת הראשית של האתר פח שמעסיק אותך:
השופטים יחזרו בחודשים הקרובים לכבד את הפועל - כקבוצה גדולה עם מסורת, השפעה ועם הקהל הטוב והנאמן בישראל.
הקבוצות האחרות יחזרו בחודשים הקרובים לכבד את הפועל (ודא"ג, גם בזמנים קשים הפועל זה מועדון שכל שחקן וכל מאמן רוצה להגיע אליו)
וכן כן - גם תיקשורת הזבל שיש פה, תחזור לכבד את הפועל ותפסיק לפרסם על הקבוצה רעל, רק כדי להרוס ולסכסך או להתנקם בהנהלה.
נ.ב
גילוי נאות: מחזיק מאד מוולקאניס ומקווה שיגיד מה שהוא רוצה, מתי שהוא רוצה.
מקווה מאד שההנהלה החדשה כן תגיב (וכמו שכתבתי פה לא פעם - מקווה שיבוא יום ו-'עיתונאי' בשקל כמו ליפקין עוד יחטוף תביעה מהמועדון על פרסום שקרים שמובילים לפגיעה במוניטין הקבוצה, באווירה בקבוצה ובהכנסותיה).
אישית אני אנסה לפעיל קשרים מקצועיים שיש לי, כדי שליפקין יקבל בעצמו את המסר הזה ממני. מקווה שעוד עיתונאי חצר, רכילאים וכתבלבים שאין להם גרם של כבוד עצמי, קוראים כולם את הפוסט הזה.
תבינו טוב - נגמרו הימים של הניסנובים ונגמרו הימים של הבלגן של כבירי ושות'. כבר לא מתאים התקופה הזו שמלכלכים על הפועל חרטא בשביל כותרות זבל. 'הקהל אמר' עאלק.
גם אני הקהל, אז תקרא טוב ליפקין מה אני אומר... אתה מוזמן לפרסם את זה בכותרת הראשית של האתר פח שמעסיק אותך:
השופטים יחזרו בחודשים הקרובים לכבד את הפועל - כקבוצה גדולה עם מסורת, השפעה ועם הקהל הטוב והנאמן בישראל.
הקבוצות האחרות יחזרו בחודשים הקרובים לכבד את הפועל (ודא"ג, גם בזמנים קשים הפועל זה מועדון שכל שחקן וכל מאמן רוצה להגיע אליו)
וכן כן - גם תיקשורת הזבל שיש פה, תחזור לכבד את הפועל ותפסיק לפרסם על הקבוצה רעל, רק כדי להרוס ולסכסך או להתנקם בהנהלה.
נ.ב
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- הפוסט קיבל 10 לייקיםshaharot • 7even • יאללהפועלמלחמה • cholo • L.S • בר קולמוסא • סומך • SickleCell • Red Wolf • Piz
-
- קיבל.ה 39 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2245 לייקים
המאמצים שלך ראויים להערכה אבל תופעת השקרים הבזויים היא ממש לא תופעה שקיימת רק בספורט. עיתונאים משלל תחומים מנפיצים דברים חסרי כל קשר למציאות השכם וערב.קפטן ג'ק כתב: ↑07 ספטמבר 2023, 08:18 אפשר להתייחס לזבל הזה בזלזול ולהגיד 'כתב בדיחה', אבל בפועל ההנפצות המלוכלכות האלו מזיקות לקבוצה ומרעילות את האווירה.
נ.ב
העניין הוא שליפקין וחבריו הולכים כאן(וכל הזמן למעשה) על תחום אפור שקשה מאד לתבוע או להוכיח נזק ממנו. וגם אם כן זה יקח לא מעט זמן.
אני כן חושב שצריך פעם או פעמיים כן לעשות את זה למען יראו ייראו והלוואי והם יחטפו חתיכת עונש כספי על הראש.
המצב הזה שבימינו אתה קורא ידיעה חדשותית באינטרנט ובסבירות מאד מאד גבוהה היא מנותקת כמעט לחלוטין מהמציאות הוא מטורף בעיניי. הפכנו לעולם של פייק ניוז מוחלט כמעט בכל דבר.
בד"כ אין קשר בין הכותרת לבין הכתבה (קליק בייט), ובמקרים רבים מאד שום קשר בין הכתבה למציאות. איך אמר דוביד - 'בעיתון של היום עוטפים מחר דגים'. באינטרנט זה מקבל משנה תוקף.
אגב במקרים רבים תביעה לא מזיזה לעיתונאים. קח למשל כתב של כאן 11 שחטף תביעה לא מזמן. הוא ענה לזה ב: 'מצדי תתבעו גם במיליאד שקל'. מי משלם את את התביעה שבה הוא הולך להפסיד בענק? אני ואתה שמממנים אותו.
יחד, רק יחד!
-
- קיבל.ה 683 לייקים
אבל דווקא פה יעשו בשכל במועדון אם יגיבו. בעולם של מציאות אלטרנטיבית (כזו שבה החדשות נוצרות ע״י התקשורת במקום שזו תדווח אותם) הקרב ההסברתי חשוב.
-
- קיבל.ה 462 לייקים
אני לא הייתי מתעסק עם "מקורבים לקהל" ובזאת נקבע שיא חדש של של תאי מוח מתים מתובלים בחוסר מודעות.
- הפוסט קיבל לייק אחדdino
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
אין לו שמץ של מושג צר לי, אני באמת רציתי לטעות אבל הוא לא מבין כלום בכלום.
דראפיץ האוסטרלי.
הופעה מחרידה לא זוכר מטווח כזה.
דראפיץ האוסטרלי.
הופעה מחרידה לא זוכר מטווח כזה.
-
- קיבל.ה 1297 לייקים
-
- קיבל.ה 3198 לייקים
-
- קיבל.ה 284 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
יש לו כלים מאד רכים למשחק ההגנה.וזה לא ישתנה עם אף מאמן.
בנו סגל לא מספיק חזק הגנתית.
בנו סגל לא מספיק חזק הגנתית.
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 18 ספטמבר 2023, 22:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
-
- קיבל.ה 1297 לייקים
איזה באסה שלא הביאו אחד מגונבי הדעת הישראלים שקוראים לעצמם מאמנים.
-
- קיבל.ה 400 לייקים
ב"ש שיחקו מצוין היום. זה לא עובד ככה שהיכולת נקבעת רק לפי מה שנוח.
אנטי ביתר לשעבר
-
- קיבל.ה 1678 לייקים
כן כן
במבחן התוצאה בנתיים הוא עומד בסדר גמור
מציע קצת לחכות עם הציון נכשל
במבחן התוצאה בנתיים הוא עומד בסדר גמור
מציע קצת לחכות עם הציון נכשל
- הפוסט קיבל 2 לייקיםdino • לירון האדום
-
- קיבל.ה 1848 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
-
- קיבל.ה 400 לייקים
יחד עם זאת - יכל לנהל את המשחק יותר טוב, בעיקר להכניס את צ'יבוטה מוקדם יותר ולא לתת לו וללאיוס רק דקות ספורות ביחד
אנטי ביתר לשעבר
-
- קיבל.ה 3198 לייקים
נכון ונכון. אבל אני מסתכל על היום, וברוב השנים האחרונות משחק כזה היינו מפסידים בקלילות.
זה לו וגם לשחקנים.
מעבר לזה? מלא החלטות רעות, אני מסכים, הוא לא מאמן טוב. אבל הוא לא דרפיץ
-
- קיבל.ה 462 לייקים
אחרי שהעצבים קצת נרגעו, אתה חופשי מגזים עם ההשוואות שלך לדראפיץ'. חייב לומר שהוא עשה חילופים בזמן, ולא חושב שיש לו בכלל כלים לעבוד איתם. כן רואים הגנה מצוינת וזה קרדיט לו.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1171 לייקים
לא מכיר את דראפיץ׳ ו-ולאניס לעומק ואין לי מושג מה אופיים כמאמנים, אבל בוא, הקבוצה של דראפיץ׳ בשנה שעברה לא היה לה אופי בשיט, אי אפשר להשוות את זה לקבוצה היום, ונכון שאם לא זובאס כנראה שהיינו מדברים אחרת היום.
גם אני לא ראיתי משהו יוצא דופן מוולקאניס, אבל להגיד שהוא תותח או חסר מושג אחרי שלושה מחזורים זה מעיד על חוסר מושג.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
הייתה לו תוכנית משחק היום בכלל? אם הוא תכנן לבנות על מתפרצות (לגיטימי לגמרי גם מול נתניה שיחקנו ככה) אז צ'יבוטה חייב לפתוח.
בכל אופן השחקנים לא הגיעו מוכנים למשחק וראיתי רק דברים רעים עד ההרחקה של אל ים, אחרי זה העמיד אוטובוס לתפארת וזובאס עזר לסגור אותו הרמטית, גם סילבס יודע לעשות את זה.
-
- קיבל.ה 324 לייקים
סך הכל פתיחת עונה לא רעה ובמיוחד היום אחרי הטראומה של ה 6-0 ולהשאר בעשרה שחקנים, שאפו על הנקודה גם אם הדרך פחות יפה.
אבל.. חייב להפסיק להתחכם ולא להיות מקובע על מערך מסוים ובמשחק כזה איך צ'יבוטה לא פותח?
הכי תפור עליו המשחק הזה.
ולא הגיוני שראיתי את האדום של אל ים מגיע והוא לא ראה את זה ובכללי אל ים היה הכי חלש על המגרש לדעתי עד שהורחק ואז זה שיבש את המשחק בדקות טובות שלנו.
הדרבי זה באמת יהיה מבחן מבחינת יכולת והצבת השחקנים וכמובן המערך.
אבל.. חייב להפסיק להתחכם ולא להיות מקובע על מערך מסוים ובמשחק כזה איך צ'יבוטה לא פותח?
הכי תפור עליו המשחק הזה.
ולא הגיוני שראיתי את האדום של אל ים מגיע והוא לא ראה את זה ובכללי אל ים היה הכי חלש על המגרש לדעתי עד שהורחק ואז זה שיבש את המשחק בדקות טובות שלנו.
הדרבי זה באמת יהיה מבחן מבחינת יכולת והצבת השחקנים וכמובן המערך.
- הפוסט קיבל לייק אחדgershon
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
הדרבי הוא מבחן גם לחלק מקהל. לא רק לקבוצה.
-
- קיבל.ה 1678 לייקים
אפשר לספר לעצמנו סיפורים עד מחר, אבל אני די בטוח שכמעט כל אחד פה היה חותם על 5 מ-9 נקודות בשלושת המשחקים הראשונים
מציע לחכות שייכשל לפני שמחליטים שהוא כישלון
- רדפוקס
- קיבל.ה 4284 לייקים
התוצאות מתיישרות עם היכולת בסופו של דבר, עזוב אותך.oleg neduda כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 22:59 אפשר לספר לעצמנו סיפורים עד מחר, אבל אני די בטוח שכמעט כל אחד פה היה חותם על 5 מ-9 נקודות בשלושת המשחקים הראשונים
עם כמה נקודות פתחנו לפני שנתיים ב-5 המחזורים הראשונים ועם כמה סיימנו?
אפשר לספר סיפורים עד מחר על צבירת נקודות אבל היה ביזיון היום עד האדום.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 18 ספטמבר 2023, 23:06, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 3198 לייקים
על הנייר עם קצת שכל בסכנין היינו עם 7/9 שהיו נותנים שקט עצום למערכת גם אם נפסיד בדרבי הקרוב.oleg neduda כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 22:59 אפשר לספר לעצמנו סיפורים עד מחר, אבל אני די בטוח שכמעט כל אחד פה היה חותם על 5 מ-9 נקודות בשלושת המשחקים הראשונים
אחרי הדרבי יגמרו הסיפורים ואנחנו הולכים ל-8 משחקים שחייבים לשחק בהם כדי לנצח.
-
- קיבל.ה 1678 לייקים
הכל נכון ואני גם חושב שאת המשחק מול סכנין הוא החריב במו ידיוהאדס כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 23:01על הנייר עם קצת שכל בסכנין היינו עם 7/9 שהיו נותנים שקט עצום למערכת גם אם נפסיד בדרבי הקרוב.oleg neduda כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 22:59 אפשר לספר לעצמנו סיפורים עד מחר, אבל אני די בטוח שכמעט כל אחד פה היה חותם על 5 מ-9 נקודות בשלושת המשחקים הראשונים
אחרי הדרבי יגמרו הסיפורים ואנחנו הולכים ל-8 משחקים שחייבים לשחק בהם כדי לנצח.
ועדיין, לקח כמות נקודות שכמעט כל אוהד היה קונה בשתי ידיים לפני חודש
- הפוסט קיבל לייק אחדgershon
-
- קיבל.ה 3198 לייקים
זה שחצי פורום פה חושב שאנחנו בני יהודה, לא אומר שהיינו צריכים להיות עם פחות מ6/6 מפתיחת עונה מול סכנין בכיכובם של נערים ב׳ ומכבי ״המאמי הלאומית לשעבר״ נתניה בבית. בוא נדבר על הערב כמשחק, הוא עלה עם הרכב רע והצליח לצאת עם תיקו עם המון מזל. שיהיה צנוע.
- הפוסט קיבל לייק אחדCarajo
-
- קיבל.ה 1678 לייקים
אולי אתה צודק וגם אני לא מתרשם ממנו בנתיים, אבל הוא ייבחן לפי התוצאות ובנתיים הן בסדר גמוררדפוקס כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 23:00התוצאות מתיישרות עם היכולת בסופו של דבר, עזוב אותך.oleg neduda כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 22:59 אפשר לספר לעצמנו סיפורים עד מחר, אבל אני די בטוח שכמעט כל אחד פה היה חותם על 5 מ-9 נקודות בשלושת המשחקים הראשונים
עם כמה נקודות פתחנו שנה שעברה ב-5 המחזורים הראשונים ועם כמה סיימנו?
אפשר לספר סיפורים עד מחר על צבירת נקודות אבל היה ביזיון היום עד האדום.
סה״כ מציע לחכות עוד כמה מחזורים לפני ששולחים אןתן הבייתה.
- De Niro
- קיבל.ה 895 לייקים
האחרון שאפשר להאשים אותו במשהו עד היום.
הבעיות נמצאות במקום אחר.
הבעיות נמצאות במקום אחר.
-
- קיבל.ה 400 לייקים
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
נראה לי שאתה מאוד נחרץ רדפוקס(ולא רק על המאמן)
לא יזיק קצת צניעות
יש לך ידע, אתה לא מהירח, אבל מעט יותר ספק
לא יזיק קצת צניעות
יש לך ידע, אתה לא מהירח, אבל מעט יותר ספק
נערך לאחרונה על ידי dino ב 18 ספטמבר 2023, 23:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפתיע אותי לטובה
קיבל סדרת משחקים מאוד קשה והוציא עד עכשיו 5 נק מתוך 9 נק.
סכנין בחוץ
נתניה בבית
בש בחוץ
הוא מבין כדורגל ללא ספק לעומת הרבה יצורים שעמדו על הקווים.
אופי ולחימה כמו במשחק של היום לא ראיתי הרבה מאוד זמן מהפועל תל אביב, שאפו ולקאניס
קיבל סדרת משחקים מאוד קשה והוציא עד עכשיו 5 נק מתוך 9 נק.
סכנין בחוץ
נתניה בבית
בש בחוץ
הוא מבין כדורגל ללא ספק לעומת הרבה יצורים שעמדו על הקווים.
אופי ולחימה כמו במשחק של היום לא ראיתי הרבה מאוד זמן מהפועל תל אביב, שאפו ולקאניס
- הפוסט קיבל לייק אחדFrenzy
-
- קיבל.ה 666 לייקים
לגמרי.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 189 לייקים
חילופים מאוחרים מאוד היום, היה חייב להוציא את אל ים לפני האדום שהיה באוויר. לא ברור למה למשחק שאנחנו אמורים לשחק בו על מעברים הוא ויתר על שחקן ההתקפה הכי מהיר שלנו.
אני מחבב אותו פלוס, אבל לתת לו קרדיט על היום אין שום סיבה.
הרכב לא מספיק טוב, חילופים מאוחרים מדי, ואדום של קנציפולסקי שהיה צריך לראות ולמנוע.
הרכב לא מספיק טוב, חילופים מאוחרים מדי, ואדום של קנציפולסקי שהיה צריך לראות ולמנוע.
-
- קיבל.ה 3198 לייקים
איזה קשה זה סכנין חוץ ואוו. נורא. משחק קשה!!!
-
- קיבל.ה 666 לייקים
אלטמן היה בסדר גמור ולפני האדום גם נכנס יותר למשחק. נראינו יותר טוב מבאר שבע לפני ההרחקה. אף אחד לא יוציא קשר אמצע לפני מחצית כשהוא במשחק סביר, גם אם הוא עם צהוב.קירקגור כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 23:22 חילופים מאוחרים מאוד היום, היה חייב להוציא את אל ים לפני האדום שהיה באוויר. לא ברור למה למשחק שאנחנו אמורים לשחק בו על מעברים הוא ויתר על שחקן ההתקפה הכי מהיר שלנו.
בכל מקרה, אני גם חושב שהיה עדיף לפתוח עם צ'יבוטה, אבל זה לא איזו טעות מזעזעת או משנת משחק.
אינתי עומרי, הפועל.