גנץ לא קיבוצניק, לא במקור, לא עכשיו. הוא גר שני ק"מ מהקיבוץ שלי, אולי אני יכול לפנות אליו בגוף ראשון רבים?

גנץ לא קיבוצניק, לא במקור, לא עכשיו. הוא גר שני ק"מ מהקיבוץ שלי, אולי אני יכול לפנות אליו בגוף ראשון רבים?
סלח לי, זה לא נועד לרדת עליך אני באמת מנסה להבין
דווקא הבוקר היה סקר , ולא עדכנתי כאן.תא מרבוטא כתב:סלח לי, זה לא נועד לרדת עליך אני באמת מנסה להבין
מה העניין שלך עם כל סקר שמופיע ? כי אם העניין הוא לקדם מהלך, תציע משהו אופרטיבי, רצוי משהו שאתה עושה בעצמך. נניח להתפקד למטה כחולבן אם אתה מאמין בדרכם (מה שהיא לא תהיה) או תצטרף להפגנה, משהו.
אם אתה מעונין לקדם מהלך ורוצה לקבל רעיונות לכזה, אני לא מתרשם שאתה מחפש בצורה ברורה.
ואם סתם בא לך לעדכן כל סקר שעולה בחדשות גם לגיטימי, רק שיהיה ברור שזו המטרה. אם כי לטעמי, מעקב אחרי סקרים נטו, בישראל שבה הסקרים כשלו כמה וכמה מערכות בחירות, זה בין מזוכיזם למדע בדיוני.
אני אולי טועה אבל לא נראה לי שחשבו שהגוש אנטי ביבי מבטיח את נצחונו. מה שכן מה אתה מציע?De Niro כתב: ↑01 מרץ 2021, 11:50דווקא הבוקר היה סקר , ולא עדכנתי כאן.תא מרבוטא כתב:סלח לי, זה לא נועד לרדת עליך אני באמת מנסה להבין
מה העניין שלך עם כל סקר שמופיע ? כי אם העניין הוא לקדם מהלך, תציע משהו אופרטיבי, רצוי משהו שאתה עושה בעצמך. נניח להתפקד למטה כחולבן אם אתה מאמין בדרכם (מה שהיא לא תהיה) או תצטרף להפגנה, משהו.
אם אתה מעונין לקדם מהלך ורוצה לקבל רעיונות לכזה, אני לא מתרשם שאתה מחפש בצורה ברורה.
ואם סתם בא לך לעדכן כל סקר שעולה בחדשות גם לגיטימי, רק שיהיה ברור שזו המטרה. אם כי לטעמי, מעקב אחרי סקרים נטו, בישראל שבה הסקרים כשלו כמה וכמה מערכות בחירות, זה בין מזוכיזם למדע בדיוני.
רשמתי באופן כללי , שכל הסקרים שמעבירים את כל 3 המפלגות האלו (ורובם מעבירים אותן) הם קצת מטעים , ויוצרים תחושה אצל חלק מהציבור שהגוש על סף נצחון.
זה לא המצב לדעתי.
אני לא יודע למה התקבע כאן , שאני תומך בכחול לבן.
אני מדבר על התחושות בציבור הכללי שלפי הסקרים אין לרה"מ 61.תא מרבוטא כתב:אני אולי טועה אבל לא נראה לי שחשבו שהגוש אנטי ביבי מבטיח את נצחונו. מה שכן מה אתה מציע?De Niro כתב: ↑01 מרץ 2021, 11:50דווקא הבוקר היה סקר , ולא עדכנתי כאן.תא מרבוטא כתב: סלח לי, זה לא נועד לרדת עליך אני באמת מנסה להבין
רשמתי באופן כללי , שכל הסקרים שמעבירים את כל 3 המפלגות האלו (ורובם מעבירים אותן) הם קצת מטעים , ויוצרים תחושה אצל חלק מהציבור שהגוש על סף נצחון.
זה לא המצב לדעתי.
אני לא יודע למה התקבע כאן , שאני תומך בכחול לבן.
מרצ לדעתי לא יפרשו בשום מצב.Noam כתב:מה עם גנץ? אמר משהו?
מרצ לדעתך יפרשו?
מעיון בקבוצות ברשתות החברתיות בימים האחרונים אני מתחיל לחשוב שצדקת.תא מרבוטא כתב:לא יודע לאיזו רשת אתה מתכוון אבל לצורך העניין אם מדובר בעוקבים הם יכולים בקלות להיות סקרנים, מתנגדים או בוטים. וגם אם כולם שם תומכים בלבד (וזה כאמור בספק) זה לא מעיד על הנאמנות בקלפי. בנט הגיע למועד א ב2019 עם פוטנציאל ל8-10 מנדטים לפי סקרים ומניח שגם ברשתות. זה נגמר בהפסד צורם ובנס של מועד ב של 2019
רק שאלה איפה הפוסט הזה של לררתתאבד כבר כתב:
בדרך כלל אני נגד אאוטינג אבל דה נירו זה היה מתבקש.
זה לא פוסט, זה ציוץDe Niro כתב:רק שאלה איפה הפוסט הזה של לררתתאבד כבר כתב:
בדרך כלל אני נגד אאוטינג אבל דה נירו זה היה מתבקש.?
כנראה , אני לא הסקרן היחיד
כן , כבר הגעתי לציוץסומך כתב:זה לא פוסט, זה ציוץDe Niro כתב:רק שאלה איפה הפוסט הזה של לררתתאבד כבר כתב:
בדרך כלל אני נגד אאוטינג אבל דה נירו זה היה מתבקש.?
כנראה , אני לא הסקרן היחיד
הוא פחד שמרצ לא תעבור את אחוז החסימה ודאג להעביר לה את המנדט שהם מקבלים מיהודים.its-sick כתב: ↑03 מרץ 2021, 06:44 מפלגת "שמאל"
https://www.maariv.co.il/elections-2021/Article-825367
היא אולי לא "מפלגת שמאל", אבל היא המפלגה ששמאלנים "צריכים" להצביע לה.its-sick כתב: ↑03 מרץ 2021, 06:44 מפלגת "שמאל"
https://www.maariv.co.il/elections-2021/Article-825367