רבע גמר. ריאל-הפועל 29.04 21:45
-
redead
- קיבל.ה 867 לייקים
לגמרי עושה חשק להגיע
אין לי כרגע שותפים וקצת מפחיד אותי גם שיהיה שם חצי ריק
אין לי כרגע שותפים וקצת מפחיד אותי גם שיהיה שם חצי ריק
-
Adam
- קיבל.ה 233 לייקים
מזכיר לך שזה שאתה אומר דברים בביטחון לא אומר שהם נכונים.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑25 אפריל 2026, 23:22כי נוצר מצב בו כנראה רוב אוהדי הפועל ברגל מתנגדים לשיתוף פעולה עם מועדון הסל.
אין למה ללכת נגד הזרם.
אני אישית אשאר בבית כי לא אספיק גם למשחק של הסל, אבל בצער אני מבין למה הרגל נמנעים מכך. קל לשכוח שלפני שנתיים היחס עם הקהל היה שבור והרגל עבדו מאוד קשה (וגם תודה לינאי שהרחיק אנשים) כדי לשחזר את הרגש. אין להם סיבה "לגעת" בנושא.
במהלך העונה והעונה הקודמת, כל פעם שהיה ניסיון באיצטדיון הכדורגל לשיר שיר בגנות הבעלים של הפועל בכדורסל זה נענה בשריקות בוז צורמות ומחרישות אוזניים מרוב האוהדים באיצטדיון. הייתה גם פעם אחת ששריקות בוז אלה נענו באיומים על ידי מי שהתחיל את השירים, אך זה לא גרם להם להפסיק.
לאור ראיות אלה, הקביעה שלך ברישא של הודעתך היא לא נכונה.
אפשר להמשיך הלאה, יום טוב לכולם.
- מילפורד
- קיבל.ה 3730 לייקים
גם אם יהיה שלשת רבע ריק , זאת פעם ראשונה שלנו ברבע גמר יורוליג (ולך תדע אם ומתי פעם הבאה) נגד ריאל מדריד, אני לא מפספס את זה.
-
Adam
- קיבל.ה 233 לייקים
מקפיץ
- מילפורד
- קיבל.ה 3730 לייקים
ממה שהבנתי, רק מנויים של ריאל מדריד יוכלו להיכנס למשחקים האלה, אז אתה צריך למצוא אחד כזה שיסכים להעביר לך את הכרטיס שלו.
רציתי לטוס גם למשחקים האלה , אבל זה לוגיסטית כבד עלי (התוכנית שלי היתה לחזור לארץ בין משחק 2 ל3 אבל אין טיסות ישירות ממדריד אחרי המשחק ועם קונקשינים שהופכים את זה לטיסה של 12 שעות זה לא הגיוני), ואם הם מכניסים רק מנויים אז עוד יש סיכוי לטוס עד לשם ולא להיכנס...
רציתי לטוס גם למשחקים האלה , אבל זה לוגיסטית כבד עלי (התוכנית שלי היתה לחזור לארץ בין משחק 2 ל3 אבל אין טיסות ישירות ממדריד אחרי המשחק ועם קונקשינים שהופכים את זה לטיסה של 12 שעות זה לא הגיוני), ואם הם מכניסים רק מנויים אז עוד יש סיכוי לטוס עד לשם ולא להיכנס...
-
בני12
- קיבל.ה 2924 לייקים
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8501 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1847 לייקים
אין לו מושג מה קורה בבלומפילד במשחקים של הפועל, אלא אם זה דרבי. וגם אז, מניח שקשה לקלוט הכל כשאתה יושב ב10-11Adam כתב: ↑26 אפריל 2026, 11:43מזכיר לך שזה שאתה אומר דברים בביטחון לא אומר שהם נכונים.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑25 אפריל 2026, 23:22כי נוצר מצב בו כנראה רוב אוהדי הפועל ברגל מתנגדים לשיתוף פעולה עם מועדון הסל.
אין למה ללכת נגד הזרם.
אני אישית אשאר בבית כי לא אספיק גם למשחק של הסל, אבל בצער אני מבין למה הרגל נמנעים מכך. קל לשכוח שלפני שנתיים היחס עם הקהל היה שבור והרגל עבדו מאוד קשה (וגם תודה לינאי שהרחיק אנשים) כדי לשחזר את הרגש. אין להם סיבה "לגעת" בנושא.
במהלך העונה והעונה הקודמת, כל פעם שהיה ניסיון באיצטדיון הכדורגל לשיר שיר בגנות הבעלים של הפועל בכדורסל זה נענה בשריקות בוז צורמות ומחרישות אוזניים מרוב האוהדים באיצטדיון. הייתה גם פעם אחת ששריקות בוז אלה נענו באיומים על ידי מי שהתחיל את השירים, אך זה לא גרם להם להפסיק.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 116 לייקים
אני יושב ב-5, די בפינה (צמוד ל-7).Adam כתב: ↑26 אפריל 2026, 11:43מזכיר לך שזה שאתה אומר דברים בביטחון לא אומר שהם נכונים.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑25 אפריל 2026, 23:22כי נוצר מצב בו כנראה רוב אוהדי הפועל ברגל מתנגדים לשיתוף פעולה עם מועדון הסל.
אין למה ללכת נגד הזרם.
יכול להיות שעונה שעברה השורה שלי לא שרה בגנות עופר ינאי, והעונה כולם מצטרפים בקול גדול.
-
redead
- קיבל.ה 867 לייקים
לא שאני בא להקטין את גודל המשבר מול הקהליותם שירן הלא מקורי כתב: ↑26 אפריל 2026, 14:40אני יושב ב-5, די בפינה (צמוד ל-7).Adam כתב: ↑26 אפריל 2026, 11:43מזכיר לך שזה שאתה אומר דברים בביטחון לא אומר שהם נכונים.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑25 אפריל 2026, 23:22
כי נוצר מצב בו כנראה רוב אוהדי הפועל ברגל מתנגדים לשיתוף פעולה עם מועדון הסל.
אין למה ללכת נגד הזרם.
יכול להיות שעונה שעברה השורה שלי לא שרה בגנות עופר ינאי, והעונה כולם מצטרפים בקול גדול.
אבל מצד שני, כמה מתוך כל המושפעים שם בכלל היו אי פעם במשחק כדורסל ?
הם רובם ילדים קטנים ונגררים
יום יבוא והם גם יקללו את ספרא שילך טיפה קשה
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 116 לייקים
רוב הפרצופים שם מוכרים לי גם מהדרייב איןredead כתב: ↑26 אפריל 2026, 14:51לא שאני בא להקטין את גודל המשבר מול הקהליותם שירן הלא מקורי כתב: ↑26 אפריל 2026, 14:40אני יושב ב-5, די בפינה (צמוד ל-7).Adam כתב: ↑26 אפריל 2026, 11:43
מזכיר לך שזה שאתה אומר דברים בביטחון לא אומר שהם נכונים.
אבל מצד שני, כמה מתוך כל המושפעים שם בכלל היו אי פעם במשחק כדורסל ?
הם רובם ילדים קטנים ונגררים
יום יבוא והם גם יקללו את ספרא שילך טיפה קשה
- מילפורד
- קיבל.ה 3730 לייקים
בגובה שלי , אני לא אוהב נסיעות באוטובוס , זה גם יאפשר לי להיות חופשי בשלושה ימים האלה שם.
תכלס , חשבתי לרגע בין המשחקים ליסוע לבלגרד (יש לחברה שלי משרדים שם) , אבל אין ממש כביש שמחבר את בוטבגרד עם בלגרד, צריך ליסוע חזרה בערך עד סופיה וזה נהיה נסיעה של 4 שעות.
אתה מוזמן להצטרף אלי, אם בא לך , תכתוב בפרטי.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8501 לייקים
תודה על ההצעה, אבל אנחנו באים כל המשפחה 
- מילפורד
- קיבל.ה 3730 לייקים
ועכשיו יש גם כרטיס למשחק הראשון (או השלישי , תלוי איך מסתכלים על זה)...
-
ramig76
- קיבל.ה 273 לייקים
אם ננצח משחק אחד במדריד אני טס עם הילדים לחור בבולגריה
- 7even
- קיבל.ה 4373 לייקים
מגיע גם. כנראה עם הילד.
הייתי מאד רוצה להגיע למדריד, אבל להבנתי אין כניסה לאוהדים של הפועל.
אמן וננצח משחק אחד במדריד. אמן.
הייתי מאד רוצה להגיע למדריד, אבל להבנתי אין כניסה לאוהדים של הפועל.
אמן וננצח משחק אחד במדריד. אמן.
יחד, רק יחד! 
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1303 לייקים
מספר בקשות למי שמקשיב:
א. זה אשכול הפועל-ריאל - אז נא עשו מאמץ והצמדו לנושא. לא כל אשכול צריך להיות פינגפונג של "בגלל עופר" , "לא בגלל עופר" וכו.
ב. מה מצב הסגל- מלקום? אייש? מיציץ? - דובר\דוברות לא היה מזיק להפציץ את האוהדים במידע לקראת המפגש ההיסטורי הזה (כן, פעם ראשונה בפליאוף ונגד ריאל).
א. זה אשכול הפועל-ריאל - אז נא עשו מאמץ והצמדו לנושא. לא כל אשכול צריך להיות פינגפונג של "בגלל עופר" , "לא בגלל עופר" וכו.
ב. מה מצב הסגל- מלקום? אייש? מיציץ? - דובר\דוברות לא היה מזיק להפציץ את האוהדים במידע לקראת המפגש ההיסטורי הזה (כן, פעם ראשונה בפליאוף ונגד ריאל).
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3112 לייקים
אני אומר מפסידים את המשחק הראשון אבל לוקחים את הסדרה
- 7even
- קיבל.ה 4373 לייקים
ניקח אותה רק בלנצח אחד מהשניים הראשונים.
לנצח קבוצה כזו 3 פעמים כשהחרב על הצוואר ואחד מהם בחוץ...ואוו. לא אפשרי בעליל.
הרבה פעמים ב nba המשחק הראשון בסדרות הפלייאוף הוא סוג של גישושים, להבין מה מי מו.
הבעיה שפה אין משחק לזרוק. זה רק עד 3.
לא בא לי לחזור לכאן בסיום הסדרה ולהגיד שזה פספוס.
בא לי לחזור ולהגיד שיכולנו לקחת ב 3 במקום ב 4. ב-5 זה טו מאץ' טו אסק.
לנצח קבוצה כזו 3 פעמים כשהחרב על הצוואר ואחד מהם בחוץ...ואוו. לא אפשרי בעליל.
הרבה פעמים ב nba המשחק הראשון בסדרות הפלייאוף הוא סוג של גישושים, להבין מה מי מו.
הבעיה שפה אין משחק לזרוק. זה רק עד 3.
לא בא לי לחזור לכאן בסיום הסדרה ולהגיד שזה פספוס.
בא לי לחזור ולהגיד שיכולנו לקחת ב 3 במקום ב 4. ב-5 זה טו מאץ' טו אסק.
יחד, רק יחד! 
-
קובי
- קיבל.ה 657 לייקים
אם מנצחים את המשחק הראשון יהיה איזשהו סיכוי
אם מפסידים אותו הסיכוי ישאף לאפס
אם מפסידים אותו הסיכוי ישאף לאפס
- 7even
- קיבל.ה 4373 לייקים
למה?
ההם לקחו בפעם האחרונה את היורוליג אחרי הפסד במשחק הראשון במילאנו וניצחו 1-3 כל הדרך לזכיה מוזרה בפוקס של החיים מול צסקא וגמר נגד ריאל.
לדעתי כמה שנים אח"כ(אולי לפני) הם חטפו איזה 40 הפרש מפאו מיוון במשחק אחד רק כדי לנצח את השני והפסידו בפוזשן האחרון במשחק 5.
גם תבוסה במשחק 1 חלילה אומרת כלום ושום דבר על משחק 2. אם כבר היא בעיקר אומרת שמשחק 2 יהיה צמוד.
יחד, רק יחד! 
-
ranjef
- קיבל.ה 2171 לייקים
שני המשחקים הראשונים יכולים להסתיים בתבוסות.7even כתב:למה?
ההם לקחו בפעם האחרונה את היורוליג אחרי הפסד במשחק הראשון במילאנו וניצחו 1-3 כל הדרך לזכיה מוזרה בפוקס של החיים מול צסקא וגמר נגד ריאל.
לדעתי כמה שנים אח"כ(אולי לפני) הם חטפו איזה 40 הפרש מפאו מיוון במשחק אחד רק כדי לנצח את השני והפסידו בפוזשן האחרון במשחק 5.
גם תבוסה במשחק 1 חלילה אומרת כלום ושום דבר על משחק 2. אם כבר היא בעיקר אומרת שמשחק 2 יהיה צמוד.
את המשחק הראשון יהיה יותר קל לקחת מאשר השני. חייבים להתאבד עליו
- 7even
- קיבל.ה 4373 לייקים
לא חושב שזה קשור.
סדרות לאורך ההיסטוריה מלאות בקבוצות שניצחו את המשחק השני.
בפלייאוף כל משחק בפני עצמו
סדרות לאורך ההיסטוריה מלאות בקבוצות שניצחו את המשחק השני.
בפלייאוף כל משחק בפני עצמו
יחד, רק יחד! 
-
Tals2000
- קיבל.ה 121 לייקים
-
Tals2000
- קיבל.ה 121 לייקים
גם אני בא עם הילדה והימרנו להישאר בכל מקרה עד יום שישי
מכיוון שיש 3 ימים וכבר די מיצינו את סופיה גם אנחנו ניקח רכב ונישן בריזורט נחמד ואיכותי על שפת אגם לא רחוק מבוטבגרד. ככה אפשר קצת לטייל
-
Tals2000
- קיבל.ה 121 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 3730 לייקים
בוקר טוב, רק רציתי לציין שזה מתחיל מחר…
ולאלה שהולכים למשחק נגד חיפה ולא מספיקים לחזור לסל - מקום קרוב לבלומפילד ?
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8501 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 4373 לייקים
-
פומפה
- קיבל.ה 678 לייקים
-
Gania23
- קיבל.ה 195 לייקים
מקווה מאוד שנראה הפועל אחרת ממה שראינו במשחק הקודם מולם.
- 7even
- קיבל.ה 4373 לייקים
יש מצב קסלר ישחק לא מעט?
מי בדיוק יכול אצלנו לשמור על הזוניה למעט קצת מלקולם?
מי בדיוק יכול אצלנו לשמור על הזוניה למעט קצת מלקולם?
יחד, רק יחד! 
-
ranjef
- קיבל.ה 2171 לייקים
-
Adam
- קיבל.ה 233 לייקים
יאללה הפועל שלנו, איזו התרגשות.
השגנו את המטרה שלנו באירופה, מעכשיו הכל יהיה בונוס.
השגנו את המטרה שלנו באירופה, מעכשיו הכל יהיה בונוס.
- 7even
- קיבל.ה 4373 לייקים
מתרגש.
למרות כל מה שעבר ועובר על הקבוצה, היא במעמד כזה מטורף.
נשגב מבינתי איך יש קבוצה במעמד שמקביל לרבע גמר הצמפיונס ויש אנשים שגרמו להם לחשוב שעדיף קבוצה חלשה ונחשלת העיקר להיות בעמדת שליטה.
הפועל תהיה שם גם הרבה אחריהם.
בהתחשבות בכל מה שמסביב ההישג הזה משול לזכיה, בחיי.
צביטה חזקה מאד בלב שזה לא בארץ והכל כ"כ מרוחק. איזו חגיגה יכולה היתה להיות פה.
איכשהו אני בראש הרבה יותר שקט ממה שהייתי לפני הבטחת המקום בפלייאוף.
מרגיש שהכל בונוס, ואולי בגלל זה יבוא איזה משהו מתוק
קדימה
למרות כל מה שעבר ועובר על הקבוצה, היא במעמד כזה מטורף.
נשגב מבינתי איך יש קבוצה במעמד שמקביל לרבע גמר הצמפיונס ויש אנשים שגרמו להם לחשוב שעדיף קבוצה חלשה ונחשלת העיקר להיות בעמדת שליטה.
הפועל תהיה שם גם הרבה אחריהם.
בהתחשבות בכל מה שמסביב ההישג הזה משול לזכיה, בחיי.
צביטה חזקה מאד בלב שזה לא בארץ והכל כ"כ מרוחק. איזו חגיגה יכולה היתה להיות פה.
איכשהו אני בראש הרבה יותר שקט ממה שהייתי לפני הבטחת המקום בפלייאוף.
מרגיש שהכל בונוס, ואולי בגלל זה יבוא איזה משהו מתוק
קדימה
יחד, רק יחד! 
- גביזון
- קיבל.ה 4942 לייקים