המועדון <> המשטרה

פורום אוהדי הפועל תל אביב
L.S
קיבל.ה  1899 לייקים

Xavi כתב: 15 דצמבר 2025, 18:22 בלי קשר לכלום גם, זה מטורף במה המשטרה מתעסקת. כאילו קנדה פה
מאות מתים בכבישים, רציחות, מטענים מתפוצצים, גניבות, אלימות בכל מקום. אבל לא, הכי קריטי כרגע זה מה יש על החולצה של אוהדים במשחק כדורגל
הכל פוליטי והכל כדי להביא עוד כמה קולות מקרב ציבור הבוחרים שלך

אנחנו סתם כלי במשחק. היום זה אנחנו מחר זה מישהו אחר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
NARKOTIKA
קיבל.ה  395 לייקים

Red Wolf כתב: 16 דצמבר 2025, 10:00 התכילו את התהליך בשביל לפנות לבג״צ
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=528012
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... hk4vuatmwl
גורמי משטרת ישראל חרגו מסמכותם באופן בוטה. הם הפרו זכויות יסוד של ציבור שלם. כך, חופש ביטוי הוא מאבני היסוד של משטר דמוקרטי. ברור כשמש כי ביטוי מחאתי או ביקורתי, לרבות באמצעות לבוש או חולצות הנושאות מסר פוליטי או ביקורת כלפי רשות שלטונית, מצוי בליבת ההגנה של חופש הביטוי. הוא אינו נופל בגדר אלימות מילולית, אינו מהווה הסתה ואינו יוצר כשלעצמו סכנה ממשית".

"משטרת ישראל הצהירה כי היא מתכוונת למנוע כניסת אוהדים שלובשים את החולצה", נכתב, "נוכח דחיפות העניין, נדרש כי משטרת ישראל תפרסם הודעה רשמית לפיה היא מתכוונת לבטל את הנוהל הלא חוקי ולא תמנע כניסת אוהדים לובשי חולצות כאמור ולאפשר ביטוי לגיטימי לאוהדי הקבוצה".
רציתי להתחיל את התהליך בעצמי, התייעצתי עם הצט וזה בדיוק מה זה שצריך לעשות

פונים למשטרה עם המכתב ובקשה לתשובה עד X זמן ומכתבים את כל גופי התקשורת
אם הם לא עונים או לא מתכוונים לשנות את ההחלטה אפשר לפנות באופן דחוף לבית הדין המחוזי (או בגצ במקרים חריגים, פה אני לא עו״ד אבל אולי זה מספיק)
כמובן שלקבל דיון יכול לקחת זמן, מה שבית המשפט יכול בנתיים לעשות זה להוציא צו עיכוב עד הדיון ובכך למנוע את האכיפה כבר במשחק הקרוב

אז תודה רבה למשרד עורכי הדין בן צור קורב ושות' שהרימו את הכפפה!
ובושה שזה לא הגיע מעורכי הדין של המועדון

כמובן ההכנסה של דגל כך לטדי אתמול עוזרת לנו מאוד, כי על החולצה שלנו אשכרה יש את אותו דגל עם קו עליו ואת זה המשטרה מונעת
מועדון של סמרטוטים, עלובי נפש.
מוציאים אוהדים שלהם מהאצטדיון והדבר הכי קיצוני שהם עושים זה לעלות פוסט "לא נשברים!"

כולם שם סמרטוטים. מספרא עד פרימור.
אם הוא לא יתעורר, אתם פעם בחודש תחזרו לפה לבכות
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  181 לייקים

דובר המשטרה היה עכשיו בערוץ 12. דיברו על נושא החולצות.
איזה איש דוחה וכסיל. הביא לי את הג'ננה.
רינגו סטאר המלך
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  733 לייקים

עוד שנייה היה עוצר את בן כספית על העלבת שוטר. איזה אפס.
לירון האדום
קיבל.ה  2753 לייקים

בעל(ת) האוב כתב: 16 דצמבר 2025, 19:51 דובר המשטרה היה עכשיו בערוץ 12. דיברו על נושא החולצות.
ככה נראית המשטרה שלנו, עצוב
וולף
קיבל.ה  25 לייקים

אם לא תהיה התערבות של הקבוצה בנושא אני יוצא להפסקה ללא תוקף מלהיות אוהד הפועל, הרגשה חרא להיות אוהד של קבוצה עם הנהלה בלי ביצים שמזלזלת בזכויות שלי
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5920 לייקים

בעל(ת) האוב כתב: 16 דצמבר 2025, 19:51 דובר המשטרה היה עכשיו בערוץ 12. דיברו על נושא החולצות.
הוא הצטרף למשטרה רק לפני כמה שנים אחרי שהתגלה ע"י סקאוט כשניהל איזה מתנ"ס והשתתף בתור פאנליסט ואף מנחה בתוכניות תוכן פוליטי בתור פעיל ליכוד.
מינוי נהדר, אתה לא חושב?
דל פיירו
קיבל.ה  73 לייקים

אגב באותו ראיון שדובר המשטרה מדבר, הוא מסביר שהסמכות ניתנה לשוטרים מתוקף חוק האלימות בספורט.
אם אינני טועה אבו-וילן ממרצ בזמנו חוקק את החוק או את אחד מהתיקונים אליו. מה שמראה פעם נוספת איך עודף חקיקה לרב רק פוגעת באזרח ומשרתת את זרועותיה הפאשיסטיות של המדינה כשהן בידיים הלא נכונות. כל זאת גם כשהכוונות טובות.
L.S
קיבל.ה  1899 לייקים

עלתה כתבה בכאן 11, ששלחה תחקירן שלה להכנס למשחקי ביתר ומכבי עם חולצות שנויות במחלוקת, כדי לאמת את דובר המשטרה שהם נוהגים באותה צורה לכל הקהלים.

תנחשו לאיזה משחקים התחקירן נכנס ולאילו לא הכניסו אותו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
Niro
קיבל.ה  2047 לייקים

איפה אפשר לעיין בעתירה שהוגשה היום?
uriazu
קיבל.ה  10 לייקים

דובר המשטרה עכשיו בספורט 5 ציין שאם בגצ תגיד שאפשר להיכנס עם החולצות אז המשטרה תקשיב לבגצ ויכולו להיכנס עם החולצות
יהלום14אדום
קיבל.ה  1277 לייקים

uriazu כתב: 17 דצמבר 2025, 13:58 דובר המשטרה עכשיו בספורט 5 ציין שאם בגצ תגיד שאפשר להיכנס עם החולצות אז המשטרה תקשיב לבגצ ויכולו להיכנס עם החולצות
דובר דמגוג שמנהל שיח עם מטומטמים שלא מסוגלים לאמת אותו עם האלימות של החברים שלו.
ברור שיש טענות לאותם אלה שהורסים אצלנו, אבל אפשר לחשוב ששנים אנחנו, כל אוהדי הספורט, לא סובלים מאלה שמחליטים
שאלימות וכוח הם הדרך להתייחס לאוהדים.
הם מדברים על איך אוהדים מדברים לשוטרים? מה עם הדרך שבה שוטרים מדברים לאוהדים?
ממש ל"ו צדיקים נמצאים במשטרת ישראל.
נערך לאחרונה על ידי יהלום14אדום ב 17 דצמבר 2025, 15:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
יאללה הביתה!!!
L.S
קיבל.ה  1899 לייקים

uriazu כתב: 17 דצמבר 2025, 13:58 דובר המשטרה עכשיו בספורט 5 ציין שאם בגצ תגיד שאפשר להיכנס עם החולצות אז המשטרה תקשיב לבגצ ויכולו להיכנס עם החולצות
הכי מרגיז אותי זה הגזלייט על חשבון השוטרים שנרצחו ב7.10
עצם השימוש בנופלים כדי להתנגח בנו הוא בלתי נסבל, דוחה, מביך, מבזה את כבוד המת

גועל נפש
מדינה בפשיטת רגל

*עריכה:

וזה ממשיך "למה חבר כנסת צריך ללבוש חולצה שמעליבה את מכבי תל אביב?"
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
uriazu
קיבל.ה  10 לייקים

L.S כתב: 17 דצמבר 2025, 14:05

גועל נפש
מדינה בפשיטת רגל

ניסיתי להתעלם מזה
התשובה המעשית לזה אגב, מגעילה ככל שתהיה, זה שמותר להביע ביקורת ואם השוטרים נעלבים זה בעיה שלהם.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5920 לייקים

דל פיירו כתב: 17 דצמבר 2025, 00:39 אגב באותו ראיון שדובר המשטרה מדבר, הוא מסביר שהסמכות ניתנה לשוטרים מתוקף חוק האלימות בספורט.
אם אינני טועה אבו-וילן ממרצ בזמנו חוקק את החוק או את אחד מהתיקונים אליו. מה שמראה פעם נוספת איך עודף חקיקה לרב רק פוגעת באזרח ומשרתת את זרועותיה הפאשיסטיות של המדינה כשהן בידיים הלא נכונות. כל זאת גם כשהכוונות טובות.
צר לי אבל זה שטויות.
סעיף 12 לחוק שלפיו המשטרה טוענת שהיא רשאית לאסור על כניסת החולצות מדבר על הפרות סדר, אני לא מצליח להבין איך החולצות מפרות את הסדר וההסברים הלוליניים של המשטרה שהחולצות מתסיסות ועלולות לגרום לאנשים שלובשים אותן להפר את הסדר משעשעת.
הבעיה לא בחוק אלא בפירוש שלו (הלולייני משהו), לכן טוב שפנו לבית המשפט ברגע שהמשטרה הודיעה בריש גלי כי היא תאסור את כניסת החולצה.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 17 דצמבר 2025, 16:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1466 לייקים

L.S כתב: 17 דצמבר 2025, 14:05

גועל נפש
מדינה בפשיטת רגל

*עריכה:

וזה ממשיך "למה חבר כנסת צריך ללבוש חולצה שמעליבה את מכבי תל אביב?"
נהרגו ונרצחו יותר אוהדי הפועל מאשר שוטרים מאז ה7.10
השוואה מגעילה וזה דוחה בכלל שהייתי צריך ללכת לבדוק את זה
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  968 לייקים

L.S כתב: 17 דצמבר 2025, 14:05 הכי מרגיז אותי זה הגזלייט על חשבון השוטרים שנרצחו ב7.10

גועל נפש
מדינה בפשיטת רגל
כדי לחזק את הלגיטימציה לשימוש הדוחה הזה שציינת מייצרים גם מצג כזה שכל משטרת ישראל כולל דורסי הילדים בבלומפילד ופקחי האופנה נלחמו בדרום ב-7.10, משטרת ישראל נלחמה בעזה 600 ימים במלחמה הזו, הפציצה את הכור בפורדו ונתנז ושתלה את הביפרים אצל חיזבאללה.
אבל קטן על הבייס הדמגוגי הזה שאם צריך יגיעו גם עד הסכמי אוסלו כדי להצדיק את האפליה נגד אוהדי הפועל. כל זה מהיוצרים של "תפילות החרדים מצילות את עם ישראל" , "קפלנוחבות", ו-"רדיוס לביתרררררר"
רדיוס לבית"ר!
דל פיירו
קיבל.ה  73 לייקים

רדפוקס כתב: 17 דצמבר 2025, 14:07
דל פיירו כתב: 17 דצמבר 2025, 00:39 אגב באותו ראיון שדובר המשטרה מדבר, הוא מסביר שהסמכות ניתנה לשוטרים מתוקף חוק האלימות בספורט.
צר לי אבל זה שטויות.
סעיף 12 לחוק שלפיו המשטרה טוענת שהיא רשאית לאסור כל כניסת החולצות מדבר על הפרות סדר, אני לא מצליח להבין איך החולצות מפרות את הסדר וההסברים הלוליניים של המשטרה שהחולצות מתסיסות ועלולות לגרום לאנשים שלובשים אותם להפר את הסדר משעשעת.
הבעיה לא בחוק אלא בפירוש שלו (הלולייני משהו), לכן טוב שפנו לבית המשפט ברגע שהמשטרה הודיעה בריש גלי כי היא תאסור את כניסת החולצה.
כך טען הדובר החמוד באחד מהראיונות.
הבעיה לטעמי היא כן בחוק מאחר והוא תמיד יפורש רע איכשהו, אז עדיף להימנע כמה שאפשר מכמה שיותר חוקים.
מזכיר לי קצת את החנויות בפסח שמפרשות שאסור להציג חמץ לראווה כאסור למכור חמץ. חוקים העוסקים באיסורים, הם כר פורה לחלאות לנצל את הכוח שלהם נגד האזרח הקטן.
כל זה בלי קשר שאני ואתה כמובן מסכימים שהמשטרה לא מפרשת נכון את החוק, עושה לוליינות ועוברת עליו בגסות. כמובן שזה מצוין שפנו לבית המשפט וכפי שזה נראה מהלך הרוח הציבורי גם מהימין הפוליטי, הוא הולך לצדד בנו.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1661 לייקים

פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
dino
קיבל.ה  3012 לייקים

האם האוהדת הבכירה מארגון אוהדי המהפכה המשטרית הרוטמנטיקוס- טלי גוטליב מתכוונת להגיע לצעוק על השופטים?
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1212 לייקים

חחח זה ענק
OMG עווופררר
אלון1
קיבל.ה  269 לייקים

להגיד לכם תאמת?
לא בא לי שנזכה מחר בדיון.
תא מרבוטא
קיבל.ה  756 לייקים

אלון1 כתב: 17 דצמבר 2025, 22:52 להגיד לכם תאמת?
למה
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1466 לייקים

רווי כתב: 17 דצמבר 2025, 22:16

חחח זה ענק
המשטרה העלתה את זה?
NARKOTIKA
קיבל.ה  395 לייקים

תא מרבוטא כתב: 17 דצמבר 2025, 22:54
למה
כי זה ייגמר בזה ובעוד חודשיים ימצאו דרך חדשה להתנכל אליך.
אם מי שלקח את ההחלטה השערורייתית הזאת לא ייענש על המקבילה של פקודה בלתי חוקית בעליל, הוא יעשה את זה שוב.
אלון1
קיבל.ה  269 לייקים

למה
כדאי שיהיה בלאגן קצת.לא מגיע למשטרה שקט
מגיע להם שיקללו אותם,שיציקו להם,שיעסיקו אותם.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1212 לייקים

Red Wolf כתב: 18 דצמבר 2025, 06:43
רווי כתב: 17 דצמבר 2025, 22:16

חחח זה ענק
המשטרה העלתה את זה?
שואל ברצינות? זה עמוד עם שירי הפועל בAI . האמת יש שם כמה חזקים מאוד
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  582 לייקים

המחאה המוצדקת שלנו הגיעה לארץ נהדרת אתמול, לא היה מספיק עוקצני אבל גם לא רע.

והיום בג״צ, מקווה שדפנה ברק ארז סוף סוף תצדיק את קיומה.
תא מרבוטא
קיבל.ה  756 לייקים

אלון1 כתב: 18 דצמבר 2025, 06:56
למה
כדאי שיהיה בלאגן קצת.לא מגיע למשטרה שקט
מגיע להם שיקללו אותם,שיציקו להם,שיעסיקו אותם.
1. כבר יש בלגן
2. זכיה במשפט תהווה דווקא תקדים לטובתנו שיזהרו יותר
3. המשטרה, ובעיקר השר שלה *רק מחכים* שתתעסק איתם. זה ממש לתשדירים לבחירות. בזה הם הכי נהנים להתעסק. למה לחפש גנבים או לעצור עברייני תנועה כשיש מטרה נוחה?

אם היית אומר לי שהעתירה הבאה בפתח, או שהשלב הבא זה עתירה להסדרת פירו- מילא

לקוות להפסיד במשפט בשביל להציק למשטרה זה סתם לחפש לריב בלי תכלית.
תא מרבוטא
קיבל.ה  756 לייקים

NARKOTIKA כתב: 18 דצמבר 2025, 06:56
למה
כי זה ייגמר בזה ובעוד חודשיים ימצאו דרך חדשה להתנכל אליך.
אם מי שלקח את ההחלטה השערורייתית הזאת לא ייענש על המקבילה של פקודה בלתי חוקית בעליל, הוא יעשה את זה שוב.
ואז נעתור על הדבר הבא
להפסיד היום זה להצדיק את ההתנכלויות הבאות
L.S
קיבל.ה  1899 לייקים

אני באמת לא יודע מה עדיף, שנזכה היום בבית משפט או לא
מצד אחד, נזכה במאבק סופר צודק שהוא הרבה מעבר לכדורגל, מצד שני, לדעתי זה יהיה פתח לדבר חדש ותקדימי על הראש שלנו.

המשטרה פתחה על הפועל במלחמה, אז את החולצות יכניסו והם יפלו על משהו חדש להתעלל בנו. זה לא יגמר בזה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
Nati
קיבל.ה  2484 לייקים

L.S כתב:אני באמת לא יודע מה עדיף, שנזכה היום בבית משפט או לא
מצד אחד, נזכה במאבק סופר צודק שהוא הרבה מעבר לכדורגל, מצד שני, לדעתי זה יהיה פתח לדבר חדש ותקדימי על הראש שלנו.

המשטרה פתחה על הפועל במלחמה, אז את החולצות יכניסו והם יפלו על משהו חדש להתעלל בנו. זה לא יגמר בזה.
להפך
אם נפסיד זה יהיה רישיון בשבילהם להכנס בנו יותר חזק.
dino
קיבל.ה  3012 לייקים

L.S כתב: 18 דצמבר 2025, 10:23 אני באמת לא יודע מה עדיף, שנזכה היום בבית משפט או לא

אתה מסתכל רק על הפועל, אבל המאבק פה עמוק ורחב יותר וזה בדיוק הסבר למה קריטי, לא פחות, קריטי, שיהיה במדינה שומרי סף.
היום זה אתה עם החולצה, מחר זה המצאה פלילית על משהו אחר. המטרה היא שהמשטרה לא תהיה גוף שמלקק לעצמו את הביצים רק כי הוא יכול. בא להם להתנכל לאוהדי הפועל עכשיו, למרות שעל אותו סעיף הם מתעלמים מ200 דברים אחרים במכוון.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 18 דצמבר 2025, 10:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1466 לייקים

lose lose situation
אבל מי שחושב שאם נפסיד היום בבית משפט זה איכשהו יהיה לטובה, לא מבין כמה רע זה יעשה לנו תוך 2 דק מההחלטה בערך

למשל, אדום זה צבע של דם ומלחמה ולכן הוא מסית ומפר את הסדר ואסור להכנס עם חולצות אדומות למגרשים
dino
קיבל.ה  3012 לייקים

Red Wolf כתב: 18 דצמבר 2025, 10:50 lose lose situation
אבל מי שחושב שאם נפסיד היום בבית משפט זה איכשהו יהיה לטובה, לא מבין כמה רע זה יעשה לנו תוך 2 דק מההחלטה בערך

למשל, אדום זה צבע של דם ומלחמה ולכן הוא מסית ומפר את הסדר ואסור להכנס עם חולצות אדומות למגרשים
ובהמשך כשהם רואים שהם יכולים וזוכים לגיבוי, גם לפרק הפגנות לגיטימיות ושקטות רק כי הם נגד המשטר.
L.S
קיבל.ה  1899 לייקים

Nati כתב: 18 דצמבר 2025, 10:38
L.S כתב:אני באמת לא יודע מה עדיף, שנזכה היום בבית משפט או לא

להפך
אם נפסיד זה יהיה רישיון בשבילהם להכנס בנו יותר חזק.
נכון

ומצד שני זה יצור כעס אצל המשטרה שתנסה להכנס בנו בדרך אחרת. זה לא יגמר ככה.
אלוהים אני לא מאמין שאני כותב את זה אפילו
עצוב
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  582 לייקים

מתוך הכתבה ב- One בכותרת הראשית. האם "מערכת One" זו דרך יפה לתאר ChatGPT?:

מי בהרכב ולמה זה חשוב?
בראש ההרכב עומדת השופטתדפנה ברק ארז, ולצידה השופטיםיחיאל כשרורות רונן. זה הרכב שמאותת כבר מראש על כיוון הדיון: לא “סיפור של אוהדים”, אלא בדיקה משפטית חדה של גבולות הכוח של המדינה מול זכויות אזרח.ברק ארז מזוהה עם קו שמפרק החלטות שלטוניות לשאלות של סמכות ומידתיות; כשר עשוי להתמקד בפרשנות החוק ובשאלה האם באמת אפשר למתוח את “חוק האלימות בספורט” עד כדי חולצה; ורונן, שמוכרת כמדויקת ועקבית, צפויה ללחוץ על מבחני הראיות: איזה מידע קונקרטי יש, מה החשש בפועל, והאם יש דרך פחות פוגענית לשמור על סדר בלי להפוך את השער למחסום דעות.
הדיון הזה הוא הרבה יותר ממחלוקת על הדפס על חולצה. הוא נוגע בשאלה מה מותר למשטרה לעשות במרחב ציבורי כשיש ביקורת, והאם ביציע, בדיוק כמו ברחוב, חופש הביטוי נשאר חופש ביטוי.

לעיונכם. החיבור מילים וה ; נמצאים במקור בכתבה.
dino
קיבל.ה  3012 לייקים

אני באמת שואל את עצמי איך המשטרה מבחינה משפטית מתכוננת לאירוע היום.
זה הרי לא הקרקס של הדוברות שמביך מאוד ומשכנע את עצמו ולא עונה לעניין.
פה מול שופטים צריך לעשות משהו שהדוברות נמנעים מזה וזה לפרט מדוע יש סכנה בכניסת החולצה למגרש, בלי סיסמאות.
היות ואין להם באמת הסבר מקצועי ראוי והכל מסתכם בפגיעה ברגשות(שזה פחות יעזור בפן החוקתי), לדעתי המשטרה מודעת לפסיקה הצפויה והלכה על אלמנט הטירלול והנקמה.
שליחת תגובה