הלך המומנטום כתב: ↑30 אוגוסט 2025, 23:55
ההבדל בין ישראל לפולין זה המתאזרח נקודה.
לנו יש מתאזרח ברמה בינונית, להם יש אחד מעל כל שאר הנבחרת.
לא צריכים לבחור מתאזרח לפי חוקים הזויים של משרד הפנים אלא להביא את הכי טוב שאפשר
מה הקשר למשרד הפנים? להבנתי התכנסה ועדה שבחרה את הבינוני הזה. מי חוץ מבית הלחמי וגאון הכדורסל אלי סהר היו בועדה? מישהו יודע?
כי הוועדה צריכה להעלות שמות של שחקנים עם קריטריונים מסוימים, גיל הוא אחד מהם וגם זיקה שזה כמובן קשור לעובדה שהוא משחק בישראל. אם מי רגב הייתה שם קריטריון נוסף הוא העובדה שהוא משחק בבירתנו הקדושה ירושלים.
אם אלה הקריטריונים, למה לא לאזרח את בולדווין ימח שמו? ואם אין קריטריונים בכלל, הכי טוב שהיה בשוק זה קרינגטון???
לא צריכים לבחור מתאזרח לפי חוקים הזויים של משרד הפנים אלא להביא את הכי טוב שאפשר
עופר צייץ בדיוק על זה. כלומר לא בדיוק, הוא רק העלה רמז עבה כפיל שהמתאזרח שלנו משום מה הרבה פחות טוב משל פולין, למרות שלטענתו המתאזרח של פולין היה בשלב מסויים מועמד גם אצלנו להתאזרחות.
בכל מקרה לכל אדם עם טיפה שכל בקודקוד ומינימום הוגנות ברור למה קרינגטון אוזרח, ולא זר אחר הרבה יותר טוב.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
עופר צייץ בדיוק על זה. כלומר לא בדיוק, הוא רק העלה רמז עבה כפיל שהמתאזרח שלנו משום מה הרבה פחות טוב משל פולין, למרות שלטענתו המתאזרח של פולין היה בשלב מסויים מועמד גם אצלנו להתאזרחות.
בכל מקרה לכל אדם עם טיפה שכל בקודקוד ומינימום הוגנות ברור למה קרינגטון אוזרח, ולא זר אחר הרבה יותר טוב.
תגובה מצויינת שלו כנגד רקבון אצלנו לעומת בחירות של נבחרות אחרות, גם על התגובה הזו שלו יש כבר יש כבר תגובות שלפעמים אני לא יודע אם זה אוהבי שימון מגיבים או אוהדי הפועל.
תגובה מצויינת שלו כנגד רקבון אצלנו לעומת בחירות של נבחרות אחרות, גם על התגובה הזו שלו יש כבר יש כבר תגובות שלפעמים אני לא יודע אם זה אוהבי שימון מגיבים או אוהדי הפועל.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
עופר הוא בעצמו בעל אינטרס, ודי ברור (לי לפחות) שהוא בעצמו היה דואג לאזרח שחקן של הפועל אם היה יכול, בדיוק כמו ירושלים. הוא לא מגיע לדיון הזה בידיים נקיות.
ובכללי כל הציוץ שלו זה פתיחת עוד חזית מול כל העולם (ירושלים, איגוד, וכו').
אבל אני מנתק את עצמי מזה, האיזרוח של קרינגטון בשורה התחתונה די מסריח.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
השיפוט שמר את צרפת בתמונה במשך 3 רבעים, היו לי פלאשבקים להתגלגלויות של ריינה אתמול...
אבדיה, מוכשר ככל שיהיה, הוא עדיין תינוק מגודל בקבוצה של גברים.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
J-R כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 20:07
אני חושב שאבדיה זה השחקן הישראלי הראשון שהוא באמת לא ניפוח תקשורתי.
בדיוק נזכרתי במשחקים של הנבחרת עם כספי (עוד כשאירחנו את היורובטסקט בארץ) ואיזה פלופ הוא היה
חשבתי שאבדיה לא יהיה כזה וואו מודה שטעיתי. לא האמנתי שהוא גם יצליח להוביל את הנבחרת בגלל כספי שהיה שחקן קצה רוטציה גם כאן טעיתי. אבדיה שחקן שחקן.
מישהו יודע אם וולף נחשב מתאזרח או ישראלי מבחינת פיב״א? אם הוא ישראלי אז נבחרת של מדר, שרף, אבדיה וולף ועוד מתאזרח על רמה זה אחלה בסיס להתחיל איתו.
הולי שיט!
ראיתי עכשיו שישראל ניצחה את צרפת!
איך זה קרה?!
מי עצר את וומבי?!
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
KingAlpaca כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 22:18
הולי שיט!
ראיתי עכשיו שישראל ניצחה את צרפת!
איך זה קרה?!
מי עצר את וומבי?!
מנקו
WTF?!
טוב, זהו, אני רשמית לא מבין איך כדורסל עובד.
אגב, הוא עדיין במכבי?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
האדום הצורר:
J-R כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 20:07
אני חושב שאבדיה זה השחקן הישראלי הראשון שהוא באמת לא ניפוח תקשורתי.
בדיוק נזכרתי במשחקים של הנבחרת עם כספי (עוד כשאירחנו את היורובטסקט בארץ) ואיזה פלופ הוא היה
חשבתי שאבדיה לא יהיה כזה וואו מודה שטעיתי. לא האמנתי שהוא גם יצליח להוביל את הנבחרת בגלל כספי שהיה שחקן קצה רוטציה גם כאן טעיתי. אבדיה שחקן שחקן.
מישהו יודע אם וולף נחשב מתאזרח או ישראלי מבחינת פיב״א? אם הוא ישראלי אז נבחרת של מדר, שרף, אבדיה וולף ועוד מתאזרח על רמה זה אחלה בסיס להתחיל איתו.
אחלה ים אחלה דני אחלה כולם, אבל אפשר קצת להנמיך להבות. מדובר בהרכב המחליפים של צרפת + יאבוסלה.
זה בערך כמו שישראל תופיע לאליפות בלי אבדיה, וים, סורקין וגינת ותפסיד לאיסלנד החלשה.
עם כל הכבוד לריזאשה ואלכס סאר מדובר בשני שחקנים שלמרות שנבחרו 1-2 בדראפט רק לפני שנה' הם שחקנים מאד מאד בוסריים, מפוצצים בחולשות. כנ"ל מלודון ובילאל קוליבאלי.
לצורך העניין הורד הוא הסנטר החמישי שלהם ובכלל לא זומן לאולימפיאדה. הנבחרת הזו לא עולה מהרבע. ספק אם מהשמינית. אתפלא מאד .