רק תזכיר לי מה המשתמש השני שלי פה?RedDrifter כתב: ↑03 אוגוסט 2025, 23:33לא מספיק יש לך פה 2 משתמשים שאתה מפיץ בהם ספאם, קליקבייטים ודברי בלע, לא מספיק שאתה מקור הספאם השקרים בערוצי הטלגרם בטוויטר - עכשיו אתה גם מנסה לגרום לrage bait מהצד שלי? אשמח שתראה לי מתי בדיוק הצהרתי שאני מקורב יא מסכן אחד יא משועמם בלי חייםמיכאלנקו כתב: ↑03 אוגוסט 2025, 23:27 מה מעמדו של Redrifter? משחק אותה מקורב ובעיקר מנסה להתלקלק על המקורבים באמת כנראה (טלבי ואדוםאדום) וכל חצי שעה שואל אותם מה עם ההוא ומה עם רכש. מרגיש קצת כמו ראש המל״ל של המקורביזם. להפיץ שמועה ולדחוף כל משפט להבנתי אולי גורם לזה להישמע אמין אבל זה לא. מה אומרים המומחים לענייני קרבה?
אעשה לכם סדר ״מקורבים״
-
- קיבל.ה 137 לייקים
מי שבטוויטר מכיר אני מניח את חי טי ויודע שהוא יודע לפעמים דברים מהסל
אני השבוע ראיתי שהוא הזמין משתמש בטוויטר עם הכינוי אדוםאדום לארוחת צהריים
אולי זה יתרום לעלילה של האשכול לא יודע לא קראתי את כל ההודעות
אני השבוע ראיתי שהוא הזמין משתמש בטוויטר עם הכינוי אדוםאדום לארוחת צהריים
אולי זה יתרום לעלילה של האשכול לא יודע לא קראתי את כל ההודעות
-
- קיבל.ה 2814 לייקים
הרשימה לא שונה, לא שונתה, אין חשד להתערבות בפרוטוקולים, מה שהיה, זה מה שזה. די מיקמתי את כולם איפה שהם באמת נמצאים, אולי חוץ מכמה שאני משתדל להיות מאוד ממלכתי והמציאות פחות מחמיאה מהכתוב.
אולי זה יצא יום אחד בועדת חקירה ממלכתית שתקום בפורום בראשות אדמין.
היו ונותרו שניים שקישרתי אותם להפועל מההתחלה ושם זה מסתיים בכל הקשור להגדרה ״מקורב״ שרלוונטי למקורב להפועל.
וקוביד שיותר שקט, ככה שקשה להגיד ולמקם אותו. בזה הועדה נכשלה. הוא מתחת לרדאר.
אולי זה יצא יום אחד בועדת חקירה ממלכתית שתקום בפורום בראשות אדמין.
היו ונותרו שניים שקישרתי אותם להפועל מההתחלה ושם זה מסתיים בכל הקשור להגדרה ״מקורב״ שרלוונטי למקורב להפועל.
וקוביד שיותר שקט, ככה שקשה להגיד ולמקם אותו. בזה הועדה נכשלה. הוא מתחת לרדאר.
-
- קיבל.ה 160 לייקים
אחלה חי אבל אין לי קשר אליו ובחיים לא דיברתי איתו, ככה שזה לא אני.
כמו כן, אני לא מקורב להפועל ואף פעם לא טענתי ככה. אני עובד בעולם הכדורגל וכך גם חבריי (אנליסטים/סקאוטים/סוכן שחקנים) ולכן יש לי קשרים ומידע (לא רק על הפועל). מניח (אני לא באמת יודע ולא מכיר אותם אישית) שטל l.s וקוביד הם מקורבים להפועל ובאופן אישי אני מאמין להם למה שהם כותבים בנושא הפועל.
אני אתן את רוב המידע שיש בידי פשוט לא תמיד אהיה לי סקופים/מידע ראשוני. דברים מתגלגלים אליי בגלל עבודתי.
יש לי גם מקור בלאן (לנושא ספירת כרטיסים ומנויים)
נ.ב אין לי אפשרות להשיג לכם כרטיסים לשער 5/דרבי/משחק אחר
נערך לאחרונה על ידי אדוםאדום ב 05 אוגוסט 2025, 14:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 160 לייקים
אם יש שם של שחקן שעולה אני יכול די בקלות לאמת/להסיר את השם מהרשימות.
-
- קיבל.ה 551 לייקים
דינו - אתה הראש, אתה אשם. תתפטר.
-
- קיבל.ה 2814 לייקים
אני קורא מכאן מאשכול צנוע זה ללוסיאנו, להוציא תוכנית ראיונות חדשה בפורום. משהו חדש שעוד לא קרה פה, שבא הוא יראיין כל יום שני בצהריים את אחד ״המקורבים״.
-
- קיבל.ה 2814 לייקים
בנתיים ״במקורבים״
בהמשך להודעה הפותחת, בה מובהר מי זה מי ומי איתנו ומי פחות.
נראה שL.S יצא מהצללים ומתפקידו ״במוסד״, אך עדיין לשמחתי מצליח לשמור על עמימות באשר למה שהוא יודע.
ונראה שחבורת הרשתות הבינה(?) שאחוזי ההצלחה ברשתות מחפירים ביותר ויש שקט בגזרה זו לבנתיים, זאת מלבד ניסיון בילוש אחר הבלם הקמרוני, שבנתיים לא התברר לכאן או לכאן.
בהמשך להודעה הפותחת, בה מובהר מי זה מי ומי איתנו ומי פחות.
נראה שL.S יצא מהצללים ומתפקידו ״במוסד״, אך עדיין לשמחתי מצליח לשמור על עמימות באשר למה שהוא יודע.
ונראה שחבורת הרשתות הבינה(?) שאחוזי ההצלחה ברשתות מחפירים ביותר ויש שקט בגזרה זו לבנתיים, זאת מלבד ניסיון בילוש אחר הבלם הקמרוני, שבנתיים לא התברר לכאן או לכאן.
-
- קיבל.ה 1449 לייקים
בערך 20 שנה לא כתבתי בקנסו וכמעט שלא נכנסתי לפה
דינו שאפו

דינו שאפו

הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 403 לייקים
כמקורב הראשון שהתחיל את כל המסחרה הזאת עם ידיעות אקסקלוסיביות על מאיימבו, ליידנר, אסף צור ובוסקילה.
מגיע לי יותר קרדיט ואני מאוכזב קשות
-
- קיבל.ה 33 לייקים
מאשר את המידע
-
- קיבל.ה 2814 לייקים
אתה אדם אמין והכל בסדר איתך, זה לא אתה, אלא זה שאתה ניזון ממקור אחד והחשוב הוא שזה לא מחובר להפועל. זאת מוגבלות מסויימת, כי זה לא מקיף מספיק.אנחנו בתהליך כתב: ↑12 אוגוסט 2025, 03:07 כמקורב הראשון שהתחיל את כל המסחרה הזאת עם ידיעות אקסקלוסיביות על מאיימבו, ליידנר, אסף צור ובוסקילה.
אני יכול לשאול אותך לגבי שחקן מסויים שאתה מעלה, אבל לא יכול לשאול אותך מה התוכניות לגבי שאר הזרים.
מדייק שוב את מטרת האשכול-
לא כמות הסקופים היא החשובה, כמו להבין מה הכיוון ומקור של אנשים ולעשות סדר בבלגן, בין כל ״אחד שיודע״. זה התחיל מתוך תקופת הצפות של משתמשים בידיעות וזה יצר בלבול, מי יודע, מי פחות, מי צודק, על מי לסמוך ובאיזה סיטואציה.
אגב, זה לא תרם במיוחד לנעשה באשכול ההוא, כי עדיין יש ששואלים כל מה שזז את כל מי שזז דברים שהם לא אמורים לדעת וקשה להסתמך עליהם.
-
- קיבל.ה 2814 לייקים
ולרכילס- נראה שלוסיאנו אחרי חיפושים נרחבים ונואשים, שוב(לתחושתו לפחות) מצא מקור טוב להאזין לו(שאין לנו לדעת מהיכן זה), אנד וויל סי וואט האפנס
-
- קיבל.ה 403 לייקים
אח שלי צחקתי חחחח הכל טוב נשמה.dino כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 16:53אתה אדם אמין והכל בסדר איתך, זה לא אתה, אלא זה שאתה ניזון ממקור אחד והחשוב הוא שזה לא מחובר להפועל. זאת מוגבלות מסויימת, כי זה לא מקיף מספיק.אנחנו בתהליך כתב: ↑12 אוגוסט 2025, 03:07 כמקורב הראשון שהתחיל את כל המסחרה הזאת עם ידיעות אקסקלוסיביות על מאיימבו, ליידנר, אסף צור ובוסקילה.
אני יכול לשאול אותך לגבי שחקן מסויים שאתה מעלה, אבל לא יכול לשאול אותך מה התוכניות לגבי שאר הזרים.
מדייק שוב את מטרת האשכול-
לא כמות הסקופים היא החשובה, כמו להבין מה הכיוון ומקור של אנשים ולעשות סדר בבלגן, בין כל ״אחד שיודע״. זה התחיל מתוך תקופת הצפות של משתמשים בידיעות וזה יצר בלבול, מי יודע, מי פחות, מי צודק, על מי לסמוך ובאיזה סיטואציה.
אגב, זה לא תרם במיוחד לנעשה באשכול ההוא, כי עדיין יש ששואלים כל מה שזז את כל מי שזז דברים שהם לא אמורים לדעת וקשה להסתמך עליהם.
-
- קיבל.ה 2814 לייקים
-
- קיבל.ה 160 לייקים
RedDrifter, הבחור יודע וזוכר כל את המידע על הפועל ברשת ועל כל חצי מועמד או עמדה פנויה וכל כתבה שיוצאת על הקבוצה, מסכם ומתכלל את זה לאשכול. עוקב פה אחרי מקורבים ומזקק את המידע שלהם לכדי השלמת פאזל. וואלה שאפו על הזיכרון והמעקב. מקווה שיש לך איזה תיקייה לפחות שאתה שומר שם אחרת אין דרך להסביר את הכמות המידע שאתה זוכר.
-
- קיבל.ה 2814 לייקים
כן הוא באמת מסכם טוב את המידע. מיני צ׳אטגיפיטי.