אעשה לכם סדר ״מקורבים״

קנסו דחוף, עכשיו יותר מתמיד! פתוח 24 שעות! משקה ראשון חינם! הנחה לפוחדים מ-5G!
מיכאלנקו
קיבל.ה  4 לייקים

RedDrifter כתב: 03 אוגוסט 2025, 23:33
מיכאלנקו כתב: 03 אוגוסט 2025, 23:27 מה מעמדו של Redrifter? משחק אותה מקורב ובעיקר מנסה להתלקלק על המקורבים באמת כנראה (טלבי ואדוםאדום) וכל חצי שעה שואל אותם מה עם ההוא ומה עם רכש. מרגיש קצת כמו ראש המל״ל של המקורביזם. להפיץ שמועה ולדחוף כל משפט להבנתי אולי גורם לזה להישמע אמין אבל זה לא. מה אומרים המומחים לענייני קרבה?
לא מספיק יש לך פה 2 משתמשים שאתה מפיץ בהם ספאם, קליקבייטים ודברי בלע, לא מספיק שאתה מקור הספאם השקרים בערוצי הטלגרם בטוויטר - עכשיו אתה גם מנסה לגרום לrage bait מהצד שלי? אשמח שתראה לי מתי בדיוק הצהרתי שאני מקורב יא מסכן אחד יא משועמם בלי חיים
רק תזכיר לי מה המשתמש השני שלי פה?
זרתותח
קיבל.ה  137 לייקים

מי שבטוויטר מכיר אני מניח את חי טי ויודע שהוא יודע לפעמים דברים מהסל
אני השבוע ראיתי שהוא הזמין משתמש בטוויטר עם הכינוי אדוםאדום לארוחת צהריים
אולי זה יתרום לעלילה של האשכול לא יודע לא קראתי את כל ההודעות
dino
קיבל.ה  2814 לייקים

הרשימה לא שונה, לא שונתה, אין חשד להתערבות בפרוטוקולים, מה שהיה, זה מה שזה. די מיקמתי את כולם איפה שהם באמת נמצאים, אולי חוץ מכמה שאני משתדל להיות מאוד ממלכתי והמציאות פחות מחמיאה מהכתוב.
אולי זה יצא יום אחד בועדת חקירה ממלכתית שתקום בפורום בראשות אדמין.
היו ונותרו שניים שקישרתי אותם להפועל מההתחלה ושם זה מסתיים בכל הקשור להגדרה ״מקורב״ שרלוונטי למקורב להפועל.
וקוביד שיותר שקט, ככה שקשה להגיד ולמקם אותו. בזה הועדה נכשלה. הוא מתחת לרדאר.
אדוםאדום
קיבל.ה  160 לייקים

זרתותח כתב: 05 אוגוסט 2025, 00:19 מי שבטוויטר מכיר אני מניח את חי טי ויודע שהוא יודע לפעמים דברים מהסל
אני השבוע ראיתי שהוא הזמין משתמש בטוויטר עם הכינוי אדוםאדום לארוחת צהריים
אולי זה יתרום לעלילה של האשכול לא יודע לא קראתי את כל ההודעות
אחלה חי אבל אין לי קשר אליו ובחיים לא דיברתי איתו, ככה שזה לא אני.
כמו כן, אני לא מקורב להפועל ואף פעם לא טענתי ככה. אני עובד בעולם הכדורגל וכך גם חבריי (אנליסטים/סקאוטים/סוכן שחקנים) ולכן יש לי קשרים ומידע (לא רק על הפועל). מניח (אני לא באמת יודע ולא מכיר אותם אישית) שטל l.s וקוביד הם מקורבים להפועל ובאופן אישי אני מאמין להם למה שהם כותבים בנושא הפועל.
אני אתן את רוב המידע שיש בידי פשוט לא תמיד אהיה לי סקופים/מידע ראשוני. דברים מתגלגלים אליי בגלל עבודתי.
יש לי גם מקור בלאן (לנושא ספירת כרטיסים ומנויים)
נ.ב אין לי אפשרות להשיג לכם כרטיסים לשער 5/דרבי/משחק אחר
נערך לאחרונה על ידי אדוםאדום ב 05 אוגוסט 2025, 14:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
אדוםאדום
קיבל.ה  160 לייקים

אם יש שם של שחקן שעולה אני יכול די בקלות לאמת/להסיר את השם מהרשימות.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  551 לייקים

דינו - אתה הראש, אתה אשם. תתפטר.
dino
קיבל.ה  2814 לייקים

אני קורא מכאן מאשכול צנוע זה ללוסיאנו, להוציא תוכנית ראיונות חדשה בפורום. משהו חדש שעוד לא קרה פה, שבא הוא יראיין כל יום שני בצהריים את אחד ״המקורבים״.
dino
קיבל.ה  2814 לייקים

בנתיים ״במקורבים״

בהמשך להודעה הפותחת, בה מובהר מי זה מי ומי איתנו ומי פחות.
נראה שL.S יצא מהצללים ומתפקידו ״במוסד״, אך עדיין לשמחתי מצליח לשמור על עמימות באשר למה שהוא יודע.

ונראה שחבורת הרשתות הבינה(?) שאחוזי ההצלחה ברשתות מחפירים ביותר ויש שקט בגזרה זו לבנתיים, זאת מלבד ניסיון בילוש אחר הבלם הקמרוני, שבנתיים לא התברר לכאן או לכאן.
L.S
קיבל.ה  1449 לייקים

בערך 20 שנה לא כתבתי בקנסו וכמעט שלא נכנסתי לפה
דינו שאפו :rofl: :bow:
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  403 לייקים

כמקורב הראשון שהתחיל את כל המסחרה הזאת עם ידיעות אקסקלוסיביות על מאיימבו, ליידנר, אסף צור ובוסקילה.
מגיע לי יותר קרדיט ואני מאוכזב קשות
אסון למכבי
קיבל.ה  33 לייקים

קפבלנקה כתב: 29 יולי 2025, 12:16 כמו כן, אנו עדים בבוקרו של יום זה ל"מקורב" נוסף המחפש את דרכו במעלה צוק התקווה, הלא הוא המשתמש "אסון למכבי" שמודיע קבל עם ועדה כי הוא מתרועע תדיר עם כתבים וסוכנים גדולי שם ככלפי, נמני, ושות', שעה שהוא מפלס עת דרכו לעמדת עריכת הוידאו האפלולית ב"משרדי הערוץ".
מאשר את המידע
dino
קיבל.ה  2814 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 12 אוגוסט 2025, 03:07 כמקורב הראשון שהתחיל את כל המסחרה הזאת עם ידיעות אקסקלוסיביות על מאיימבו, ליידנר, אסף צור ובוסקילה.
אתה אדם אמין והכל בסדר איתך, זה לא אתה, אלא זה שאתה ניזון ממקור אחד והחשוב הוא שזה לא מחובר להפועל. זאת מוגבלות מסויימת, כי זה לא מקיף מספיק.
אני יכול לשאול אותך לגבי שחקן מסויים שאתה מעלה, אבל לא יכול לשאול אותך מה התוכניות לגבי שאר הזרים.

מדייק שוב את מטרת האשכול-
לא כמות הסקופים היא החשובה, כמו להבין מה הכיוון ומקור של אנשים ולעשות סדר בבלגן, בין כל ״אחד שיודע״. זה התחיל מתוך תקופת הצפות של משתמשים בידיעות וזה יצר בלבול, מי יודע, מי פחות, מי צודק, על מי לסמוך ובאיזה סיטואציה.
אגב, זה לא תרם במיוחד לנעשה באשכול ההוא, כי עדיין יש ששואלים כל מה שזז את כל מי שזז דברים שהם לא אמורים לדעת וקשה להסתמך עליהם.
dino
קיבל.ה  2814 לייקים

ולרכילס- נראה שלוסיאנו אחרי חיפושים נרחבים ונואשים, שוב(לתחושתו לפחות) מצא מקור טוב להאזין לו(שאין לנו לדעת מהיכן זה), אנד וויל סי וואט האפנס
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  403 לייקים

dino כתב: 13 אוגוסט 2025, 16:53
אנחנו בתהליך כתב: 12 אוגוסט 2025, 03:07 כמקורב הראשון שהתחיל את כל המסחרה הזאת עם ידיעות אקסקלוסיביות על מאיימבו, ליידנר, אסף צור ובוסקילה.
אתה אדם אמין והכל בסדר איתך, זה לא אתה, אלא זה שאתה ניזון ממקור אחד והחשוב הוא שזה לא מחובר להפועל. זאת מוגבלות מסויימת, כי זה לא מקיף מספיק.
אני יכול לשאול אותך לגבי שחקן מסויים שאתה מעלה, אבל לא יכול לשאול אותך מה התוכניות לגבי שאר הזרים.

מדייק שוב את מטרת האשכול-
לא כמות הסקופים היא החשובה, כמו להבין מה הכיוון ומקור של אנשים ולעשות סדר בבלגן, בין כל ״אחד שיודע״. זה התחיל מתוך תקופת הצפות של משתמשים בידיעות וזה יצר בלבול, מי יודע, מי פחות, מי צודק, על מי לסמוך ובאיזה סיטואציה.
אגב, זה לא תרם במיוחד לנעשה באשכול ההוא, כי עדיין יש ששואלים כל מה שזז את כל מי שזז דברים שהם לא אמורים לדעת וקשה להסתמך עליהם.
אח שלי צחקתי חחחח הכל טוב נשמה.
אדוםאדום
קיבל.ה  160 לייקים

יש לי הצעה לראש המלל בצבא המקורבים
dino
קיבל.ה  2814 לייקים

אדוםאדום כתב: 18 אוגוסט 2025, 13:01 יש לי הצעה לראש המלל בצבא המקורבים

מה הצעתך?
אדוםאדום
קיבל.ה  160 לייקים

dino כתב: 18 אוגוסט 2025, 17:08
אדוםאדום כתב: 18 אוגוסט 2025, 13:01 יש לי הצעה לראש המלל בצבא המקורבים

מה הצעתך?
RedDrifter, הבחור יודע וזוכר כל את המידע על הפועל ברשת ועל כל חצי מועמד או עמדה פנויה וכל כתבה שיוצאת על הקבוצה, מסכם ומתכלל את זה לאשכול. עוקב פה אחרי מקורבים ומזקק את המידע שלהם לכדי השלמת פאזל. וואלה שאפו על הזיכרון והמעקב. מקווה שיש לך איזה תיקייה לפחות שאתה שומר שם אחרת אין דרך להסביר את הכמות המידע שאתה זוכר.
dino
קיבל.ה  2814 לייקים

כן הוא באמת מסכם טוב את המידע. מיני צ׳אטגיפיטי.
שליחת תגובה