מנויי פלייאוף
- מילפורד
- קיבל.ה 2313 לייקים
יש פה הרבה טענות נכונות והגיוניות , מציע לכל מי שיש לו טענה כזאת לשלוח לווטסאפ ששמתי מקודם.
את הטענה לגבי מועדי המשחקים אני לא מבין , כשקונים מנוי רגיל לכל העונה מישהו יודע מתי יהיו המשחקים? מה ההבדל?
את הטענה לגבי מועדי המשחקים אני לא מבין , כשקונים מנוי רגיל לכל העונה מישהו יודע מתי יהיו המשחקים? מה ההבדל?
-
- קיבל.ה 1605 לייקים
הבנתי שעופר תיקן/הבהיר את נושא הקדימות במשחקי החוץ
לכל מי שיש מנוי רגיל יש קדימות במשחקי החוץ
מי שלא מנוי וקונה מנוי לפלייאוף יצטרף לפול הזה
לכל מי שיש מנוי רגיל יש קדימות במשחקי החוץ
מי שלא מנוי וקונה מנוי לפלייאוף יצטרף לפול הזה
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
התנהלות מביכה, מה התפקיד של אמסלם??
למה לא עושים ישיבה עם אוהדים להבין אם הכיון הזה הגיוני?
מהלכים שאפילו מכבי לא עושים
למה לא עושים ישיבה עם אוהדים להבין אם הכיון הזה הגיוני?
מהלכים שאפילו מכבי לא עושים
שזה לא מנוי? שיש הבדל בין 20 משחקים ל2-3?
שגם במקרה של מנוי עונתי לפחות יש תאריכים משוערים למשחקים?
במקרה של הפליאוף מספיק משחק אחד שיוצא על תאריך שאני לא זמין (ושוב, הבעיה פה שאין יכולת לדעת תאריכים משוערים של כל סדרה, וזה כבר על המנהלת) וזה יוצא לא משתלם לרכוש את המיני מנוי הזה.
- מילפורד
- קיבל.ה 2313 לייקים
תאריכים משוערים למשחקים? ממתי יש כאלה? הרי אנחנו מתלוננים פה (ובצדק) כבר שנים ששבוע שבועיים לפני משחק אי אפשר לדעת באיזה יום ושעה הוא ישוחק.
כמו בכל מנוי אחר , אם אתה לא יכול להגיע למשחק תוכל למכור את הכרטיס לאותו משחק.
ושוב , אתה לא חייב לקנות , אתה יכול להחליט שזה לא משתלם לך ולקנות רק למשחקים שתדע בודאות שאתה מגיע.
זה שאתה לא יודע עכשיו לעשות את החישוב של מה משתלם ומה לא כי לא פורסם כמה יעלה כרטיס בודד , זאת כן טענה רלוונטית , הטענה שאתה לא יודע מתי יהיו המשחקים , זה לא חדש למי שעושה מנויים בארץ.
כמו בכל מנוי אחר , אם אתה לא יכול להגיע למשחק תוכל למכור את הכרטיס לאותו משחק.
ושוב , אתה לא חייב לקנות , אתה יכול להחליט שזה לא משתלם לך ולקנות רק למשחקים שתדע בודאות שאתה מגיע.
זה שאתה לא יודע עכשיו לעשות את החישוב של מה משתלם ומה לא כי לא פורסם כמה יעלה כרטיס בודד , זאת כן טענה רלוונטית , הטענה שאתה לא יודע מתי יהיו המשחקים , זה לא חדש למי שעושה מנויים בארץ.
-
- קיבל.ה 152 לייקים
אני בעד עופר (לרוב) ומנוי ליד אליהו.
ההתנהלות של כל השנה אחרונה היא טעות, הרבה פעמים מפרסמים ואז מודים בטעות ומתקנים. מפרסמים דברים לא ברורים ומתקנים.
איפה ההנהלה (לא עופר) אמסלם, צחי ואפילו ברגר שהוא חלק מהקהילה. למה הדברים יוצאים בצורה ככ עקומה שעושים רק יותר גרוע?
התנהלות כל-כך גרועה שרק גורמת לכולם לכעסים ואכזבות.
לא יודע אם אעשה מנוי לפלייאוף, ורק כי זה נעשה ככ גרוע. נקווה שלא יעשקו את האוהדים שלא יכולים להתחייב מראש כי אין מועדים ולא רוצים לשלם מאות שקלים (3 מנויים) מראש על ״מה אם״.
ההתנהלות של כל השנה אחרונה היא טעות, הרבה פעמים מפרסמים ואז מודים בטעות ומתקנים. מפרסמים דברים לא ברורים ומתקנים.
איפה ההנהלה (לא עופר) אמסלם, צחי ואפילו ברגר שהוא חלק מהקהילה. למה הדברים יוצאים בצורה ככ עקומה שעושים רק יותר גרוע?
התנהלות כל-כך גרועה שרק גורמת לכולם לכעסים ואכזבות.
לא יודע אם אעשה מנוי לפלייאוף, ורק כי זה נעשה ככ גרוע. נקווה שלא יעשקו את האוהדים שלא יכולים להתחייב מראש כי אין מועדים ולא רוצים לשלם מאות שקלים (3 מנויים) מראש על ״מה אם״.
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
יעשקו ועוד איך את האוהדים שלא יעשו מנוי
250 שח היה המחיר לדרבי ליגה
250 שח היה המחיר לדרבי ליגה
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
-
- קיבל.ה 945 לייקים
הרבה טעויות נעשו בכל עניין הכרטיסים והמנויים העונה לאורך כל העונה
כן אירופה לא אירופה , כן יד אליהו לא יד אליהו, כן פלייאוף לא פלייאוף
עונה לא רגילה ומאתגרת וחבלי לידה של מערכת חדשה
עונה הבאה אני מצפה מהם לייצר מודל הרבה יותר ברור ונוח, העונה אני אסלח להם
כן אירופה לא אירופה , כן יד אליהו לא יד אליהו, כן פלייאוף לא פלייאוף
עונה לא רגילה ומאתגרת וחבלי לידה של מערכת חדשה
עונה הבאה אני מצפה מהם לייצר מודל הרבה יותר ברור ונוח, העונה אני אסלח להם
long live the zapta
-
- קיבל.ה 368 לייקים
אני שאילה
300₪ לחצי ולגמר
שני משחקים בייתים בחצי
אם עפים בחצי, מקבלים החזר או שכרטיס עלה לי 150₪?
300₪ לחצי ולגמר
שני משחקים בייתים בחצי
אם עפים בחצי, מקבלים החזר או שכרטיס עלה לי 150₪?
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
לדעתי הסיבה היחידה שיוצאים עם זה עכשיו היא האפשרות למי שאין לו מנוי לרכוש מנוי לכל הפלייאוף.
אחרת היה נכון לצאת במנוי רק אחרי שעוברים את רבע הגמר (למרות שאין לי שום ספק שזה יקרה).
לפי המייל יש זמן עד ה-1.5 להחליט אם לרכוש את המנוי.
אחרת היה נכון לצאת במנוי רק אחרי שעוברים את רבע הגמר (למרות שאין לי שום ספק שזה יקרה).
לפי המייל יש זמן עד ה-1.5 להחליט אם לרכוש את המנוי.
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
- Scofield
- קיבל.ה 230 לייקים
אני רק שאלה - לא מנויים יכולים לקנות רק ליציע (טבעת שניה) ב700 שקל. זה כמובן אם הם מזדרזים לעשות את זה עד יום רביעי, ואז זה 800 שקל.
כל זה עם היתכנות שהם ישלמו רק על משחק 1.
הבנתי נכון?
כל זה עם היתכנות שהם ישלמו רק על משחק 1.
הבנתי נכון?
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
- מילפורד
- קיבל.ה 2313 לייקים
לא , ללא מנויים זה כולל את הרבע גמר , שיהיה במינימום 2 משחקים גם בתסריט לא סביר שנפסיד 3-0 בסדרה.
-
- קיבל.ה 368 לייקים
-
- קיבל.ה 437 לייקים
בסוף קניתי לי ולאבא שלי שאין לו מנוי כי הרצון שלי אולי לראות סוף סוף אליפות עם אבא שלי יותר גדול מהרצון למחאה עכשיו, אבל אני אשקר אם אני לא מרגיש ממש חרא עם המחירים האלה ומעצמי שעדיין קניתי רבאק
-
- קיבל.ה 530 לייקים
וואלה לא מבין למה המועדון שולח את המנויים שלו לעשות קזינו כרטיסים לפלייאוף.
למה אני צריך להתחיל להתעסק ולחשב את השיט הזה.
רוצים לקחת 900 שקל לדרבי, יאללה לכו על זה.
לפרש את התנ"ך יותר קל מאשר את הההצעה הזאת שלהם
למה אני צריך להתחיל להתעסק ולחשב את השיט הזה.
רוצים לקחת 900 שקל לדרבי, יאללה לכו על זה.
לפרש את התנ"ך יותר קל מאשר את הההצעה הזאת שלהם
-
- קיבל.ה 23 לייקים
להבנתי למי שלא מנוי המנוי פלייאוף כולל גם את רבע הגמר, מה שאומר שזה 700-800 שקל ללפחות 2 משחקים ויכול להגיע עד 7 משחקים, שזה עדיין הזיה לדעתי להתחשב בזה ששילמתי על המנוי החצי עונתי מהמעבר בערך אותו דבר וזה כלל 10 משחקי ליגה + רבע גמא פלייאוף + אירופה שעוד נקבל פיצוי...
- סומך
- קיבל.ה 1320 לייקים
רגע, מישהו יכול לאמלק לי?
אם יש לי כבר מנוי ליד אליהו, אני מכוסה או שמצפים ממני לרכוש גם מנוי פלייאוף?
אם יש לי כבר מנוי ליד אליהו, אני מכוסה או שמצפים ממני לרכוש גם מנוי פלייאוף?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
כנראה מישהו במועדון ממש מתגעגע לקזינו בסופיה אחרת אין הסבר למתווה המטומטם הזה
-
- קיבל.ה 329 לייקים
-
- קיבל.ה 129 לייקים
בדיחה.
מקווה שכל מי שמנוי יעשה כמוני ולא ישתף פעולה עם הדבר הזה.
בהנחה ומכבי עולים לא יהיו יותר מ3 משחקי בית עליו ואני לא רואה סיבה הגיונית לשים את הכסף הזה אלא אם כן ידפקו לי מחיר של 150 שקל לכרטיס בחצי\גמר, שזה גם קשה לבליעה בפני עצמו.
מקווה שכל מי שמנוי יעשה כמוני ולא ישתף פעולה עם הדבר הזה.
בהנחה ומכבי עולים לא יהיו יותר מ3 משחקי בית עליו ואני לא רואה סיבה הגיונית לשים את הכסף הזה אלא אם כן ידפקו לי מחיר של 150 שקל לכרטיס בחצי\גמר, שזה גם קשה לבליעה בפני עצמו.
- Scofield
- קיבל.ה 230 לייקים
נכון, יש את הרבע.Jonatan192 כתב: ↑20 אפריל 2025, 14:15להבנתי למי שלא מנוי המנוי פלייאוף כולל גם את רבע הגמר, מה שאומר שזה 700-800 שקל ללפחות 2 משחקים ויכול להגיע עד 7 משחקים, שזה עדיין הזיה לדעתי להתחשב בזה ששילמתי על המנוי החצי עונתי מהמעבר בערך אותו דבר וזה כלל 10 משחקי ליגה + רבע גמא פלייאוף + אירופה שעוד נקבל פיצוי...
אז כרגע זה 700, מיום רביעי כבר 800, ועליית המחיר השלישית היא למי שיבחר לקנות כרטיסים (וישארו המון, מספיק לראות את התגובות ברשתות), שאמור להיות יותר יקר מאפשר לשלם על המשחק במחיר מנוי כמובן - לא רוצה לדמיין כמה הם יבקשו על כרטיס נגד ירושלים/דרבי בגמר אם נגיע.
זו באמת הדרך הטובה ביותר למלא את האולם (ולמשוך אוהדים שהם לא מנויים למטרה הזו) ברגעים הכי חשובים של העונה.
הצעד הכי מטומטם של ההנהלה עד היום.
נערך לאחרונה על ידי Scofield ב 20 אפריל 2025, 14:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
-
- קיבל.ה 530 לייקים
אי אפשר לשלב במסגרת המנוי הזה גם הימורים על תוצאות הרבע גמר כתנאי למחיר ?
אם כבר הלכנו על קזינו אז עד הסוף
אנדר/הובר הפרש ברבע גמר שמוריד/מעלה את סכום המנוי
תנו קצת ריגוש לקהל
אם כבר הלכנו על קזינו אז עד הסוף
אנדר/הובר הפרש ברבע גמר שמוריד/מעלה את סכום המנוי
תנו קצת ריגוש לקהל
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
מחיר של 150 ש"ח לדרבי גמר זה לא מחיר לגיטימי?
לדעתי לגמרי. גם יותר מזה.
לדעתי לגמרי. גם יותר מזה.
-
- קיבל.ה 530 לייקים
שיהיה גם 250 ש"ח
יש כאן אנשים שהולכים וקונים מספספרים במחירים גם יותר גבוהים.
עדיין מועדון לא צריך להוציע מנוי קזינו שאף אחד לא יודע לפרש אותו.
אם כן נעלה או לא נעלה ואם ננצח חס ושלום משחק חוץ שיוריד לנו "זכאות" להגיע למשחק בית שכבר שילמנו עליו.
-
- קיבל.ה 1605 לייקים
היו צריכים לצאת עם המנוי פלייאוף רק ללא מנויים כדי לסגור את המקומות הריקים באולם וזהו
- מילפורד
- קיבל.ה 2313 לייקים
המחיר ללא מנויים אכן יקר , הוא כולל בתוכו הבטחה שיש לך מקום שמור לפלייאוף ונותן לך גם קדימות אם תרצה לקנות מנוי שנה הבאה.
-
- קיבל.ה 430 לייקים
אין אף משחק בכדורסל הישראלי שצריך לעלות יותר מ-120 שקל לכרטיס. המוצר שאתה מקבל וכל החוויה (מחירים במזנונים, הליך רכישת הכרטיסים, מגרשים, תורים, שוטרים וכו - שחייב לציין שהשניים האחרונים השתפרו פלאים מאז שאין אולטראס) לחלוטין לא מצדיק את הסכומים האלה. תוסיף לזה את עלויות המנוי שמלכתחילה היו יקרות וסינדלו אותנו למרות שאין אירופה. אבל נניח ואני אלך עם מה שאתה אומר לגבי דרבי גמר, שהוא מכל הבחינות משחק כדורסל איכותי ואטרקטיבי, הייתי אומר ניחא למכור ב-120-150 ולא שקל יותר מזה.
כל מחיר מעל זה הוא פשוט ביזיון שאסור להסכים לו.
-
- קיבל.ה 530 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2313 לייקים
בוא לפחות נדייק בפרטים אם כבר.
אין פה הימור על הרבע גמר , כי אמור שאם לא עולים לחצי גמר יהיה זיכוי כספי.
ה"הימור" היחיד הממשי פה , הוא אם בחצי גמר נפגוש את ירושלים ונפסיד להם 2-0.
אם זה מדאיג אותך , ואתה לא רוצה את הסיכון , אל תקנה את המנוי.
רק קח בחשבון , שאם יהיו שני משחקי בית בחצי גמר , ומשחק בית אחד בגמר , שלושתם יעלו לכל הפחות (ובתכלס הגיוני שגם יותר) 450ש"ח.
אם יהיה משחק בית אחד בחצי ואחד בגמר , תגיע בערך להוצאה של 300ש"ח (שוב , לא מופרך להערך ליותר מזה).
בקיצור , מי שיכול לסגור את כל הפלייאוף כבר מעכשיו ב300ש"ח זה סה"כ נשמע דיל טוב.
-
- קיבל.ה 430 לייקים
למה זה הגיוני ששני משחקים בחצי גמר יעלו ביחד 300 שקל ואולי יותר? אני מפספס פה משהו? מדובר במשחק יורוליג נגד אולימפיאקוס??מילפורד כתב: ↑20 אפריל 2025, 14:45בוא לפחות נדייק בפרטים אם כבר.
אין פה הימור על הרבע גמר , כי אמור שאם לא עולים לחצי גמר יהיה זיכוי כספי.
ה"הימור" היחיד הממשי פה , הוא אם בחצי גמר נפגוש את ירושלים ונפסיד להם 2-0.
אם זה מדאיג אותך , ואתה לא רוצה את הסיכון , אל תקנה את המנוי.
רק קח בחשבון , שאם יהיו שני משחקי בית בחצי גמר , ומשחק בית אחד בגמר , שלושתם יעלו לכל הפחות (ובתכלס הגיוני שגם יותר) 450ש"ח.
אם יהיה משחק בית אחד בחצי ואחד בגמר , תגיע בערך להוצאה של 300ש"ח (שוב , לא מופרך להערך ליותר מזה).
בקיצור , מי שיכול לסגור את כל הפלייאוף כבר מעכשיו ב300ש"ח זה סה"כ נשמע דיל טוב.
על מה ולמה כרטיס לכל אחד מהמשחקים האלה (למעט דרבי גמר שבוא נגיד יאללה בסדר זה משחק דרבי בגמר ואולי פוטנציאלית על תואר) צריך לעלות 150 שקל?
- Scofield
- קיבל.ה 230 לייקים
מה נורמלי ולגיטימי ב150 שקל לכרטיס?
שנה אחורה, יוני 24, שילמתי על הכיסא שלי בדרייב אין בדיוק 75 שקל למשחק מספר 2 בגמר נגד מכבי, בדיוק מסתכל על הכרטיס.
עלייה של 100 אחוז (ויותר מזה) היא לגיטימית?
הבעיה היא שמעבר לזה שמנרמלים את זה, אנחנו קהל שבוי. כי מי שלא יקנה יודע שהוא הולך לשלם יותר אם לא יקנה ובסוף כולנו נרקומנים.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
עלה 100 שקל למשחק 2 בגמר. גם בעונה הסדירה אני בספק רב שכרטיס לדרבי עלה 75 שקלScofield כתב: ↑20 אפריל 2025, 15:04מה נורמלי ולגיטימי ב150 שקל לכרטיס?
שנה אחורה, יוני 24, שילמתי על הכיסא שלי בדרייב אין בדיוק 75 שקל למשחק מספר 2 בגמר נגד מכבי, בדיוק מסתכל על הכרטיס.
הבעיה היא שמעבר לזה שמנרמלים את זה, אנחנו קהל שבוי. כי מי שלא יקנה יודע שהוא הולך לשלם יותר אם לא יקנה ובסוף כולנו נרקומנים.
- Scofield
- קיבל.ה 230 לייקים
אין לי מושג איך להעלות לפה תמונה אבל עלה 75 שקל, נוער/חייל/סטודנט. הכרטיס מולי.Red_man כתב: ↑20 אפריל 2025, 15:05עלה 100 שקל למשחק 2 בגמר. גם בעונה הסדירה אני בספק רב שכרטיס לדרבי עלה 75 שקלScofield כתב: ↑20 אפריל 2025, 15:04מה נורמלי ולגיטימי ב150 שקל לכרטיס?
עכשיו אין הבחנה בין מנוי נוער/חייל/סטודנט למבוגר וזו הקפיצה.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
הייתי אומר שזאת הבהרה חשובה אתה לא חושב?Scofield כתב: ↑20 אפריל 2025, 15:12אין לי מושג איך להעלות לפה תמונה אבל עלה 75 שקל, נוער/חייל/סטודנט. הכרטיס מולי.Red_man כתב: ↑20 אפריל 2025, 15:05עלה 100 שקל למשחק 2 בגמר. גם בעונה הסדירה אני בספק רב שכרטיס לדרבי עלה 75 שקלScofield כתב: ↑20 אפריל 2025, 15:04
-
- קיבל.ה 1605 לייקים
לא נכון.Scofield כתב: ↑20 אפריל 2025, 15:12אין לי מושג איך להעלות לפה תמונה אבל עלה 75 שקל, נוער/חייל/סטודנט. הכרטיס מולי.Red_man כתב: ↑20 אפריל 2025, 15:05עלה 100 שקל למשחק 2 בגמר. גם בעונה הסדירה אני בספק רב שכרטיס לדרבי עלה 75 שקלScofield כתב: ↑20 אפריל 2025, 15:04
יש הנחה של 99 ש"ח למנוי
- מילפורד
- קיבל.ה 2313 לייקים
אם מגיעים לשלושה משחקים , נוער/חייל יעלה לך 67ש"ח למשחק.הפועל תל אביב בדף השאלות ותשובות שצורף לפירסומים על המנוי לפלייאוף כתב:שאלה: אני נוער / חייל – האם אני זכאי להנחה?
תשובה: כן. 15% מהמנויים ליציע ימכרו בהנחה של 99 ש״ח ממחיר המנוי המלא.
אם יהיו רק שניים , יגיע ל100ש"ח למשחק.
אם לא תקנה עכשיו נוער/חייל , יכול להיות שפר משחק יהיה לך יותר קשה להשיג מחיר של נוער/חייל.
הנתונים לפנייך קבל את ההחלטה/סיכון כראות עינייך.