חצי גמר יורוקאפ: ולנסיה-הפועל משחק 3- 02.04 21:30
אולי עוד ניפגש ביורוליג שנה הבאה.
מבטיח לזכור.
מבטיח לזכור.
אדום-לבן. 

- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
אחחח הנימוס האירופאי, לכו תדחפו נאבאחס לתחת יא קבוצה צבועה מסריחה ומתועבת,
איזה ערכים?? לא נותנים להתאמן במגרש, מלהיטים את האווירה, הנהלה של שימונים שרמוטות מחממים בכוונה.
אגב, האוהדים שלהם בטוויטר נאצים דה פקטו.
בינתיים בשביל הכיף שלא נגמר, טימור וביגהאם חולים ומקווים שהם יתאוששו עד המשחק.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
באמת הגיע הזמן שנתרחב מהשוק המקומי ונעבור לשוק האירופי בגזרת יריבות שנואות שאשמח שכולם שם ימותו
-
- קיבל.ה 190 לייקים
מועדון של מחבלים נאצים בכיינים, במיוחד המאמן שלהם עם הפרצוף תחת שלו. מקווה שיום יבוא ונסגור חשבון איתם..
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
למשל ביום רביעי הקרוב, אחלה הזדמנות.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
צריך לשבור את הנאחס הזה כבר של משחק שלישי מכריע , פעמיים קודמות הפסדנו לחלאות בגמר הפלייאוף אחריי ניצחון ביתי
איזה אופטימיים אתם. הקבוצה חבולה
לא רואה סיכוי
לא רואה סיכוי
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
מה יש לחבורת ליצנים הזאת מולנסיה? זה שיש להם קהל מנומנם של פנסיונרים וסנדלרים מקומיים והם לא רגילים לקצת יריבות ספורטיבית זאת בעיה שלהם, זה לא NBA פה.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
דיווח בוואן שברטי ובינגהאם חולים אבל כנראה ישחקו.
מקווה שזה רק נסיון להרדים אותם שאין לנו גארדים ושזו לא המציאות.
מקווה שזה רק נסיון להרדים אותם שאין לנו גארדים ושזו לא המציאות.
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
אני כבר חושש לפתוח את הטלפון מחר בבוקר ולגלות שאיטודיס עם קלקול קיבה ודדאס יעמוד על הקווים.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 950 לייקים
מכל המדיה שעלתה ב24 שעות האחרונות אין זכר לבינגהאם, לא באימון בבולגריה ולא בהגעה לולנסיה.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
אז ,
חוץ ממדר פצוע בברך פציעה לא פשוטה
רגלנד עם גב שמצריך ניתוח
בינגהאם חולה
וטימור חולה
what have the romans ever done for us?
חוץ ממדר פצוע בברך פציעה לא פשוטה
רגלנד עם גב שמצריך ניתוח
בינגהאם חולה
וטימור חולה
what have the romans ever done for us?
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
להרבות בתפילות, צריך ניסי-ניסים.
אני אישית שמתי בפינה של החדר פסלון של גיא פלטין, ואני מאכיל אותו במבה ומשתחווה אליו פעמיים ביום.
אבל בפינת הוולקאם באק למציאות, חשוב לזכור שאם מנצחים, זה לא שהבטחנו מקום ביורוליג לעונה הבאה. ..
זה כולה החצי גמר. דהיינו יש עוד דליים מפוארים לבעוט בהם עד התואר הנכסף.
אני אישית שמתי בפינה של החדר פסלון של גיא פלטין, ואני מאכיל אותו במבה ומשתחווה אליו פעמיים ביום.
אבל בפינת הוולקאם באק למציאות, חשוב לזכור שאם מנצחים, זה לא שהבטחנו מקום ביורוליג לעונה הבאה. ..
זה כולה החצי גמר. דהיינו יש עוד דליים מפוארים לבעוט בהם עד התואר הנכסף.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
תפילות לצערי לא יעזרו פה, ההתמודדות כבר הוכרעה.
מה שכן, כל הפעולות של ולנסיה עד כה רק מראות כמה אנחנו מפחידים אותם. גם משהו נחמד.
מה שכן, כל הפעולות של ולנסיה עד כה רק מראות כמה אנחנו מפחידים אותם. גם משהו נחמד.
-
- קיבל.ה 53 לייקים
הפועל מגיעה למשחק 3 נגד ולנסיה בחצי גמר היורוקאפ, ואנחנו כבר לא יכולים לחכות לשריקה. בפרק התרפקנו על יום שישי המיוחד בסמוקוב (ובבלומפילד), ועל הר געש אדום באמצע עיירה בולגרית עם אווירה של פעם. וגם – הכנה רוחנית, מנטלית ומקצועית למשחק 3.
מחכה כבר שעות!
https://open.spotify.com/episode/47FlV8 ... y2Vzav9gTw
מחכה כבר שעות!
https://open.spotify.com/episode/47FlV8 ... y2Vzav9gTw
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
כנראה נודח ברביעי בגלל החוסרים והפציעות אבל בגדול אני לא ממש מתחבר לתחושה שולנסיה קבוצה שאי אפשר היה לעבור , בסיכום 2 המשחקים עד עכשיו אנחנו היינו עדיפים סהכל ולא באמת ראיתי שמדובר בקבוצה יותר טובה (בטח לא חד משמעית ) כמו שמצטייר
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
לא אמרתי שהם קבוצה בלתי עבירה, להיפך, אני חושב שהראינו שאנחנו מתמודדים איתם מצוין.
בסגל הנוכחי אבל אין לנו סיכוי. בדיוק באותו אופן, אם ולנסיה היו עולים למשחק בלי ג'ונס ומונטרו, היינו נותנים להם בראש.
בסגל הנוכחי אבל אין לנו סיכוי. בדיוק באותו אופן, אם ולנסיה היו עולים למשחק בלי ג'ונס ומונטרו, היינו נותנים להם בראש.
בסוף בסוף מסתבר שהסגל שלנו, גם בלי בברלי... כן מספיק טוב כדי לעבור כנראה את הקבוצה הטובה במפעל, אם רק היה להפועל סגל מלא.
חבל שהעונה הסה"כ טובה מאד הזו באירופה מתפקששת על שחקן שהגיע (ועזב) עם מניירות של כוכב, כשכנראה היה אפשר להביא במקומו משהו אדיר.
ודווקא בעונה שחשבנו שיש לנו יותר מדי גארדים ייתכן וזה יתפקשש על מחסור בגארד. הזיה.
אני מאד רוצה לראות אותו נותן לפלטין איזה 30 דקות שישתגע שם על המגרש ויכניס את כולם לאטרף. בלי אטרף זה אבוד מול האנטישמים האלה.
חבל שהעונה הסה"כ טובה מאד הזו באירופה מתפקששת על שחקן שהגיע (ועזב) עם מניירות של כוכב, כשכנראה היה אפשר להביא במקומו משהו אדיר.
ודווקא בעונה שחשבנו שיש לנו יותר מדי גארדים ייתכן וזה יתפקשש על מחסור בגארד. הזיה.
אני מאד רוצה לראות אותו נותן לפלטין איזה 30 דקות שישתגע שם על המגרש ויכניס את כולם לאטרף. בלי אטרף זה אבוד מול האנטישמים האלה.
אדום-לבן. 

- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
אולי זה wishful thinking אבל אני מתחיל להאמין ולקוות שים לא פצוע ואנחנו בפעולת הסחה מפוארת מול ולנסיה. הלוואי
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
קבוצה לא צריכה יותר משני רכזים ברמה גבוהה. בהתחלה חשבנו שאלה בברלי ורגלנד, אחר כך הסתבר שבברלי זה לא זה וים הגיע במקומו.OkloHood כתב: ↑01 אפריל 2025, 13:05 בסוף בסוף מסתבר שהסגל שלנו, גם בלי בברלי... כן מספיק טוב כדי לעבור כנראה את הקבוצה הטובה במפעל, אם רק היה להפועל סגל מלא.
אף קבוצה לא מסוגלת לשרוד סיטואציה שבה שני הרכזים המובילים שלה פצועים. גם לא ולנסיה.
-
- קיבל.ה 189 לייקים
דיי בטוח שים ישחק, אבל הוא לא כשיר ב100%... צריך לקוות שלא יפצע יותר ושיהיה 100% לפליאוף בליגה
לגבי הסיכויים.. אני לא חושב שיש הרבה מהם, אבל הלוואי. אין מה להפסיד

- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
הוא פצוע 100 אחוז סומכיקו, הוא גלדיאטור דביל ולכן אולי ישחק.סומך כתב:אולי זה wishful thinking אבל אני מתחיל להאמין ולקוות שים לא פצוע ואנחנו בפעולת הסחה מפוארת מול ולנסיה. הלוואי
-
- קיבל.ה 190 לייקים
העונה הזאת מתפקששת בעיקר על בחירה לא נכונה של שחקנים בחסות צמד הדבילים הינאס ודדאס שהחליטו לשים 2.5 מיליון דולר על שני רכזים עם רגל וחצי בפנסיה. אם בכסף במקום בברלי היה לנו רכז יורוליג צעיר ותותח היינו עוברים את ולנסיה קל..OkloHood כתב: ↑01 אפריל 2025, 13:05 בסוף בסוף מסתבר שהסגל שלנו, גם בלי בברלי... כן מספיק טוב כדי לעבור כנראה את הקבוצה הטובה במפעל, אם רק היה להפועל סגל מלא.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
מה הקשר בין בחירות הזרים למצב שבו אנחנו נמצאים? אנחנו בחיסרון מול ולנסיה לא בגלל בחירת הזרים, אלא בגלל שאנחנו עולים למשחק בלי שני הרכזים המובילים שלנו.
ים רכז צעיר ותותח ועדיין נפצע. זה מה יש.
ים רכז צעיר ותותח ועדיין נפצע. זה מה יש.
-
- קיבל.ה 270 לייקים
אבל מה זה רכז יורוליג צעיר? הרשימה פה מאוד מוגבלת
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
באמת שאין קשר גם כרגע יש לך קבוצה מספיק טובה לקחת את היורוקאפ בלי פציעותlior777 כתב: ↑01 אפריל 2025, 13:53העונה הזאת מתפקששת בעיקר על בחירה לא נכונה של שחקנים בחסות צמד הדבילים הינאס ודדאס שהחליטו לשים 2.5 מיליון דולר על שני רכזים עם רגל וחצי בפנסיה. אם בכסף במקום בברלי היה לנו רכז יורוליג צעיר ותותח היינו עוברים את ולנסיה קל..OkloHood כתב: ↑01 אפריל 2025, 13:05 בסוף בסוף מסתבר שהסגל שלנו, גם בלי בברלי... כן מספיק טוב כדי לעבור כנראה את הקבוצה הטובה במפעל, אם רק היה להפועל סגל מלא.
לא היינו פוגשים את ולנסיה לפני הגמרlior777 כתב: ↑01 אפריל 2025, 13:53העונה הזאת מתפקששת בעיקר על בחירה לא נכונה של שחקנים בחסות צמד הדבילים הינאס ודדאס שהחליטו לשים 2.5 מיליון דולר על שני רכזים עם רגל וחצי בפנסיה. אם בכסף במקום בברלי היה לנו רכז יורוליג צעיר ותותח היינו עוברים את ולנסיה קל..OkloHood כתב: ↑01 אפריל 2025, 13:05 בסוף בסוף מסתבר שהסגל שלנו, גם בלי בברלי... כן מספיק טוב כדי לעבור כנראה את הקבוצה הטובה במפעל, אם רק היה להפועל סגל מלא.

וגם שם יש מצב שהיה לנו יתרון ביתיות.
אדום-לבן. 

-
- קיבל.ה 190 לייקים
עזוב כרגע פציעות, ואת מדר שהגיע העונה במזל גדול אחרי שלא השתלב בבאיירן. לשים סכום כזה גדול על שני שחקנים זרים בעמדה הכי חשובה אולי, בני 35 פלוס, שאתה יודע שבגיל הזה הירידה ביכולת יכולה להיות תלולה מאוד, טעות גדולה לדעתי. רגלנד חלש מאוד העונה וגם אם היה בריא בספק אם היינו מקבלים ממנו תרומה משמעותית הרי גם ככה איטודיס לא כזה נותן לו הרבה דקות בגלל שהוא חלש, והכל נופל על מדר.
נערך לאחרונה על ידי lior777 ב 01 אפריל 2025, 15:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש המלצה למקום נחמד בתל אביב בו ישדרו את המשחק
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
בדיעבד ברור שלא היה צריך להחתים את בברלי ולתת לו את המפתחות. אבל בסוף מדר הגיע לפה בגלל שבברלי היה חלש. אין ספק שבברלי היה טעות, אבל ים היה התיקון שלה. מה לעשות שהוא נפצע בעיתוי רע במיוחד.כשהכוכב היקר של הקבוצה שלך נפצע זה בעיה, כמעט לכל קבוצה. גם כשבולדווין נפצע למכבי שנה שעברה בסדרה לא באמת היה להם פיתרון לזה.lior777 כתב: ↑01 אפריל 2025, 14:15עזוב כרגע פציעות, ואת מדר שהגיע העונה במזל גדול אחרי שלא השתלב בבאיירן. לשים סכום כזה גדול על שני שחקנים זרים בעמדה הכי חשוב אולי, בני 35 פלוס, שאתה יודע שבגיל הזה הירידה ביכולת יכולה להיות תלולה מאוד, טעות גדולה לדעתי. רגלנד חלש מאוד העונה וגם אם היה בריא בספק אם היינו מקבלים ממנו תרומה משמעותית הרי גם ככה איטודיס לא כזה נותן לו הרבה דקות בגלל שהוא חלש, והכל נופל על מדר.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
סבבה, אפשר לתת טיעונים לכאן או לכאן, אבל בסוף זה לא הנושא.lior777 כתב: ↑01 אפריל 2025, 14:15עזוב כרגע פציעות, ואת מדר שהגיע העונה במזל גדול אחרי שלא השתלב בבאיירן. לשים סכום כזה גדול על שני שחקנים זרים בעמדה הכי חשוב אולי, בני 35 פלוס, שאתה יודע שבגיל הזה הירידה ביכולת יכולה להיות תלולה מאוד, טעות גדולה לדעתי. רגלנד חלש מאוד העונה וגם אם היה בריא בספק אם היינו מקבלים ממנו תרומה משמעותית הרי גם ככה איטודיס לא כזה נותן לו הרבה דקות בגלל שהוא חלש, והכל נופל על מדר.
גם אם היית מביא את קודי מילר מקינטייר ומייק ג'יימס והם היו נפצעים, גם אז היית חוטף בראש מולנסיה.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
גם אם נפסיד וזה כנראה יהיה המצב אנחנו לא צריכים לחטוף בראש מהם לדעתי
-
- קיבל.ה 110 לייקים
צמד דבילים ועופר.lior777 כתב: ↑01 אפריל 2025, 13:53העונה הזאת מתפקששת בעיקר על בחירה לא נכונה של שחקנים בחסות צמד הדבילים הינאס ודדאס שהחליטו לשים 2.5 מיליון דולר על שני רכזים עם רגל וחצי בפנסיה. אם בכסף במקום בברלי היה לנו רכז יורוליג צעיר ותותח היינו עוברים את ולנסיה קל..OkloHood כתב: ↑01 אפריל 2025, 13:05 בסוף בסוף מסתבר שהסגל שלנו, גם בלי בברלי... כן מספיק טוב כדי לעבור כנראה את הקבוצה הטובה במפעל, אם רק היה להפועל סגל מלא.