ההוא מפעם כתב: ↑19 מרץ 2025, 18:07
אף אחד לא אמר לא להגיש ערער ולא לפנות לאיגוד/ מנהלת זה בוודאי שרצוי.
הכוונה (שלי לפחות ) זה שלא לרוץ לבכות לתקשורת עם כותרות מביכות כמו שעופר ינאי עשה בערוץ 5.
קראת את כל המשפט שלו?
או הסתכלת על הכותרת ובאת לבכות פה? (בכוונה משתמש במושג הזה)
על איזה משחק עופר דיבר?
ברור שעופר דיבר על המשחק ביורוקאפ
הוא התבכיין לערוץ הספורט שצריך לעזור להפועל כי זה הכנה לקראת "המשחק הכי חשוב לכדורסל הישראלי בדור האחרון" ( כלומר חייבים לעזור לנו, ללכת לקראתנו וכד' )
אז
א. להתבכיין לערוץ הספורט לא עוזר שום דבר ( בניגוד לפניה לביה"ד של האיגוד או מיש אחראי )
ב. זה קשקוש מקושקש כי זה אפילו לא המשחק ה 100 הכי חשוב, זה אפילו לא המשחק ה 10 הכי חשוב של הפועל, זה אפילו לא המשחק הכי חשוב שלנו השבוע
כי המשחק הזה הוא הראשון שתי סדרות צפויות והמשחק מול טלקום היה אחד מאחד
* הודעה אחרונה שלי בנושא, מי שחושב שלבכות לערוץ הספורט זה לא בכיינות מיותרת ( תועלת הרי אין בזה)
כנ' שהוא ואני נשאר חלוקים, אין שום רע בקצת מחלוקת.
אני מסכים איתך שבכלל לא צריכים לדבר עם ערוץ הספורט, בשום נושא, מבחינתי לקבל קנס אחרי כל משחק ולא לשלוח אף אחד להתראיין שם
בנוגע לחשיבות המשחק, אני חושב שהוא סופר חשוב אבל כאן כנראה שלא נסכים
אדום ותיק כתב:לא יודע האם מה שנכתב לגבי התוכנה שמזינים את השמות להתאחדות נכון (אין אפשרות לראות מה שהקלדת לפני שעושים SEND, ואז לא ניתן בכלל לתקן גם אם זה לפני 1000), זה בכלל ביזיון שעדיין עובדים עם תוכנה כזאת . באתר קניית כרטיסים הכי פרימיטיבי מבקשים נותנים אפשרות לבדיקה לפני משלוח....
לפי מה שקראתי,זה לא להקליד שם .זה לעשות וי ליד שם השחקן.שם השחקן מתחיל בשם הפרטי שלו.מכאן הגיעה הטעות.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
גביזון כתב: ↑19 מרץ 2025, 21:09
חמישיית ישראלים
אלפקה תחזיק חזק
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אמרתי כבר, בליגה ישראלית זה לא כל כך מפריע לי.
בטח עם הפאשלה היום.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?