גם לסבול את העונה המחורבנת הזאת שבה אם אתה לא מנצח כל משחק אתה לא עולה וגם לא לעלות בסוף? יצטרכו להכניס אותי לאשפוז כדי שלא אפגע בעצמי
הטיות ומכירות משחקים בכדורגל הישראלי
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
ברגע שמגיעים ל75% מהמשחקים,אז זה כבר לא משנה עם יקפיאו את הליגה.
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
למשהו יש ספק שהגול שקיבל שוער אום אל פאחם מכור?
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 506 לייקים
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1320 לייקים
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
בעיטה ישירה ממרחק כזה ושוער שאפילו לא עושה כאילו
הזיה
הזיה
-
- קיבל.ה 1555 לייקים
-
- קיבל.ה 368 לייקים
זה רק ענין של זמן שהליגה הלאומית תוקפא
כולי תקווה שזה יקרה רק בעונה הבאה
כולי תקווה שזה יקרה רק בעונה הבאה
-
- קיבל.ה 398 לייקים
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
-
- קיבל.ה 752 לייקים
מהיכן לקחת את ה 75%?
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 752 לייקים
הנהגות מוזרה של כל תקשורת הספורט. בקושי מזכירים מדברים או כותבים על זה.
על סיפורי עמבר חגגו שבועיים ברציפות בכל תוכנית אפשרית!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
אני יכול לתת לך לפחות עשרה שערים מוזרים יותר מהעונה האחרונה בלאומית.אדום ותיק כתב: ↑02 מרץ 2025, 11:09הנהגות מוזרה של כל תקשורת הספורט. בקושי מזכירים מדברים או כותבים על זה.
על סיפורי עמבר חגגו שבועיים ברציפות בכל תוכנית אפשרית!
ולא שמעת עליהם מילה.
בחיאת
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
אם הפועל הייתה נותנת שער קריטי כזה, כבר היו על זה כותרות.
"שינו, לבדיקתך: צפו בשער המוזר של הפועל ת"א".
"'אתם בטוחים שלא צריך להקפיא גם את הלאומית?' הרשת גועשת בעקבות השער של הפעול מ-40 מטר"
"שינו, לבדיקתך: צפו בשער המוזר של הפועל ת"א".
"'אתם בטוחים שלא צריך להקפיא גם את הלאומית?' הרשת גועשת בעקבות השער של הפעול מ-40 מטר"
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
נו מה קורה עם זה?
מה "שינו" קפץ על ערבים בליגה א' ומאז לא קורה עם זה כלום? אין מכירות בליגה א דרום ובלאומית?
ליגת העל בכלל זה עסק נקי ולא מוטה בכלל.
איזו הפתעה.
מה "שינו" קפץ על ערבים בליגה א' ומאז לא קורה עם זה כלום? אין מכירות בליגה א דרום ובלאומית?
איזו הפתעה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
ראיתי שבלאומית קבוצות ביקשו להקפיא את היורדות
תאכלס? צודקים
בוא נראה מה יעשו בהתאחדות, לדעתי כלום ויהיו יורדות כרגיל
תאכלס? צודקים
בוא נראה מה יעשו בהתאחדות, לדעתי כלום ויהיו יורדות כרגיל
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
טכנית לארז כתב: ↑31 מרץ 2025, 14:51 נו מה קורה עם זה?
איזו הפתעה.
מדהים כמה שדייקתיL.S כתב: ↑20 פברואר 2025, 08:40אתה פשוט יוצא מנקודת הנחה שהם עשו את כל זה מתוך רצון לטפל פה במשהו.הלוטוס הלבן כתב: ↑19 פברואר 2025, 18:58 הטיפול של התאחדות עד עכשיו בפרשייה, מרושל.
לא יוצאים במסיבת עתונאים ואחרי זה חושבים מה לעשות.
אם יש עבירות פליליות היו צריכים לפנות למשטרת ישראל מבלי לפרסם בגלוי את המידע שנאסף.
אם כבר החליטו לשחרר את הפרשיה היו צריכים להפסיק מיד את ליגה א צפון . במקביל משחררים רמזים שיש גם מעשים דומים במחוז הדרום וגם בלאומית.
איזה ערך יש למשחקים של מחוז הצפון ? איזה ערך יש למשחקים של מחוז הדרום ואפילו של הליגה הלאומית אם בעלי תפקידים בהתאחדות מדברים על חשדות דומים.
למה לא מחליטים מיד מה קורה עם כפר קאסם (אם יפסלו משחקים שלה, זה משפיע על התחתית ועל הצמרת)?
וזו שגיאה כמובן, מסיבות העיתונאים נועדו כדי לצאת עם זה ראשונים החוצה לפני שזה ידלוף ויביך את כל המערכת עם המכנסיים למטה.
יהיה פה עכשיו פסטיבל של איזה חודש שכל מיני קופמנים ורז זהבים יזמברו קצת את השכל, בעוד חודש נשכח מהפרשה ונתקדם הלאה לאיזה ״אכזבה״ מהנבחרת או שקר כלשהו חדש.
בעוד חצי שנה תעלה כתבה שמדברת על מה שהיה פה ושזה עדיין בחקירות, והופ כולנו נשכח שבכלל היה פה עניין של מכירות ואמרו שיחקרו גם את הלאומית.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
מזכיר איזה משהו עם בנק של איזה מישהו...L.S כתב: ↑31 מרץ 2025, 15:34טכנית לארז כתב: ↑31 מרץ 2025, 14:51 נו מה קורה עם זה?
איזו הפתעה.מדהים כמה שדייקתיL.S כתב: ↑20 פברואר 2025, 08:40אתה פשוט יוצא מנקודת הנחה שהם עשו את כל זה מתוך רצון לטפל פה במשהו.הלוטוס הלבן כתב: ↑19 פברואר 2025, 18:58 הטיפול של התאחדות עד עכשיו בפרשייה, מרושל.
לא יוצאים במסיבת עתונאים ואחרי זה חושבים מה לעשות.
אם יש עבירות פליליות היו צריכים לפנות למשטרת ישראל מבלי לפרסם בגלוי את המידע שנאסף.
אם כבר החליטו לשחרר את הפרשיה היו צריכים להפסיק מיד את ליגה א צפון . במקביל משחררים רמזים שיש גם מעשים דומים במחוז הדרום וגם בלאומית.
איזה ערך יש למשחקים של מחוז הצפון ? איזה ערך יש למשחקים של מחוז הדרום ואפילו של הליגה הלאומית אם בעלי תפקידים בהתאחדות מדברים על חשדות דומים.
למה לא מחליטים מיד מה קורה עם כפר קאסם (אם יפסלו משחקים שלה, זה משפיע על התחתית ועל הצמרת)?
וזו שגיאה כמובן, מסיבות העיתונאים נועדו כדי לצאת עם זה ראשונים החוצה לפני שזה ידלוף ויביך את כל המערכת עם המכנסיים למטה.
יהיה פה עכשיו פסטיבל של איזה חודש שכל מיני קופמנים ורז זהבים יזמברו קצת את השכל, בעוד חודש נשכח מהפרשה ונתקדם הלאה לאיזה ״אכזבה״ מהנבחרת או שקר כלשהו חדש.
בעוד חצי שנה תעלה כתבה שמדברת על מה שהיה פה ושזה עדיין בחקירות, והופ כולנו נשכח שבכלל היה פה עניין של מכירות ואמרו שיחקרו גם את הלאומית.
למעט אוהדי הפועל כדורסל בגדול (שגם שם הדור הצעיר כבר לא כזה מתעניין)... האירוע מבחינת הציבור ותקשורת הספורט מעולם לא התקיים.
אדום-לבן.