רבע גמר גביע: הפועל-ר"ג
-
- קיבל.ה 368 לייקים
*הודעת איגוד הכדורסל*
מיום רביעי בלילה, לאחר ניצחונה של מכבי רמת גן באירופה, איגוד הכדורסל בחן חלופות לתאריך אחר לקיום משחק הגביע של הקבוצה מול הפועל תל אביב. בגלל בעיית לוח זמנים, לא ניתן לקיים את המשחק במועד אחר. משכך, משחק הגביע בין הפועל תל אביב למכבי רמת גן יישאר במועדו המקורי. איגוד הכדורסל מודה למכבי רמת גן על ההבנה ומאחל בהצלחה לשתי הקבוצות במשחק הגביע.
מיום רביעי בלילה, לאחר ניצחונה של מכבי רמת גן באירופה, איגוד הכדורסל בחן חלופות לתאריך אחר לקיום משחק הגביע של הקבוצה מול הפועל תל אביב. בגלל בעיית לוח זמנים, לא ניתן לקיים את המשחק במועד אחר. משכך, משחק הגביע בין הפועל תל אביב למכבי רמת גן יישאר במועדו המקורי. איגוד הכדורסל מודה למכבי רמת גן על ההבנה ומאחל בהצלחה לשתי הקבוצות במשחק הגביע.
- גביזון
- קיבל.ה 3079 לייקים
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 110 לייקים
הפתרון הכי חכם היה פשוט לשחק את המשחק במוצש בדרייב אין.
יש לי תחושה שתהיה אווירה קשה ביום ראשון, מקווה להתבדות.
יש לי תחושה שתהיה אווירה קשה ביום ראשון, מקווה להתבדות.
-
- קיבל.ה 195 לייקים
-
- קיבל.ה 368 לייקים
ממכבי קבוצת כנען רמת גן נמסר בתגובה להודעת איגוד הכדורסל : "הקבוצה תגיע למשחק
ביום ראשון כפי שנקבע.
לצערנו, המשחק איבד כל ערך ספורטיבי
ואנחנו מתרכזים במשחק שלנו במסגרת האירופית ביום שלישי בהונגריה".
ביום ראשון כפי שנקבע.
לצערנו, המשחק איבד כל ערך ספורטיבי
ואנחנו מתרכזים במשחק שלנו במסגרת האירופית ביום שלישי בהונגריה".
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
אם עוד הייתה לי תקווה בלב שרגלנד יירשם בראשון במקום בברלי היא נעלמה עכשיו.
-
- קיבל.ה 522 לייקים
מה אתה רוצה מדדאס
באיזו זכות יש לשחקן טוב ככל שיהיה
לדבר ככה ולהתחצף .
באיזו זכות יש לשחקן טוב ככל שיהיה
לדבר ככה ולהתחצף .
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
-
- קיבל.ה 294 לייקים
-
- קיבל.ה 368 לייקים
בדרייב אין זה לתת מתנה לאולטראס
רק בעלים מזוכיסט שמקולל בכל משחקי חוץ ועובר השפלה במטוס, יעתיק את המשחק לדרייב-אין שם יפגוש את...
.
.
.
האוטלראס וישמע שוב את הקללות
- רדנקו
- קיבל.ה 1578 לייקים
נכון. לצערי עם כמה שגם אני חושב שזו היתה יכולה להיות הזדמנות נהדרת להפרד מהדרייב אין, אני מבין לגמרי את ההחלטה של עופר לאור ההתנהגות של האולטראס כלפיו.nirgo כתב:בדרייב אין זה לתת מתנה לאולטראס
רק בעלים מזוכיסט שמקולל בכל משחקי חוץ ועובר השפלה במטוס, יעתיק את המשחק לדרייב-אין שם יפגוש את...
.
.
.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 110 לייקים
עם כל הכבוד לאולטראס, יש עוד 3000 אוהדים שמגיע להם להיפרד בכבוד מהאולם.רדנקו כתב: ↑17 ינואר 2025, 21:20נכון. לצערי עם כמה שגם אני חושב שזו היתה יכולה להיות הזדמנות נהדרת להפרד מהדרייב אין, אני מבין לגמרי את ההחלטה של עופר לאור ההתנהגות של האולטראס כלפיו.nirgo כתב:בדרייב אין זה לתת מתנה לאולטראס
.
.
.
מעבר לזה שזה יכול היה להיות מהלך ראשון כדי לנסות להרגיע את כל המצב.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
קצת פרופורציה לא תזיק, פרידה בכבוד זה לא אדם שעומד למות, זה אולם שהולך לשיפוץ.אורי כתב: ↑17 ינואר 2025, 22:29עם כל הכבוד לאולטראס, יש עוד 3000 אוהדים שמגיע להם להיפרד בכבוד מהאולם.רדנקו כתב: ↑17 ינואר 2025, 21:20נכון. לצערי עם כמה שגם אני חושב שזו היתה יכולה להיות הזדמנות נהדרת להפרד מהדרייב אין, אני מבין לגמרי את ההחלטה של עופר לאור ההתנהגות של האולטראס כלפיו.nirgo כתב:
בדרייב אין זה לתת מתנה לאולטראס
.
.
.
מהלכים להרגיע את המצב? להבין שזאת המציאות ולראות איך מתקדמים קדימה ולא איך נתקעים בעבר. לדעתי לשחק שם עכשיו זאת טעות כי זה יצור אשליות לאנשים מסוימים ויתדלק אותם. הרכבת הזאת יצאה מהתחנה והגיע הזמן להתעורר על החיים ולהתקדם.
בינתיים ב-לאן מופיע המשחק לצורך רכישת כרטיסים, אך כשמנסים להיכנס לרכוש … לא מצליחים (מקבלים שגיאת http ארבע מאות וארבע)
- רדנקו
- קיבל.ה 1578 לייקים
אין שום מהלך להרגיע את המצב כי שום רצון להרגיע. יש פה צד אחד שהחליט לגרש את הבעלים בכל מחיר וזה לא ישתנה.אורי כתב:עם כל הכבוד לאולטראס, יש עוד 3000 אוהדים שמגיע להם להיפרד בכבוד מהאולם.רדנקו כתב: ↑17 ינואר 2025, 21:20נכון. לצערי עם כמה שגם אני חושב שזו היתה יכולה להיות הזדמנות נהדרת להפרד מהדרייב אין, אני מבין לגמרי את ההחלטה של עופר לאור ההתנהגות של האולטראס כלפיו.nirgo כתב: בדרייב אין זה לתת מתנה לאולטראס
.
.
.
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
איזה משחק ים אווירה מבאסת מכל כיוון.
האולטראס לא באים והעידוד יהיה כנראה עדיין חלש...
ר"ג עושים טובה שמופיעים ובטח לא יתאמצו מדי...
וההנהלה מכריחה אותי לממש את ההטבה בניגוד למה שהודיעה מלכתחילה, וללכת לצפות בזה...
האלטרנטיבה זה פשוט לראות מהבית ו"לשרוף" את הכרטיס
וההנהלה מכריחה אותי לממש את ההטבה בניגוד למה שהודיעה מלכתחילה, וללכת לצפות בזה...
-
- קיבל.ה 294 לייקים
איזה לא יתאמצו. אל תיפול למלכודת הזאת ואני מאוד מקווה שגם השחקנים לא יפלו אליה.DavidSheriff9 כתב: ↑18 ינואר 2025, 09:00 איזה משחק ים אווירה מבאסת מכל כיוון.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
בדיוק! (המשפט שהדגשתי בהודעת קודמי)gershon כתב: ↑18 ינואר 2025, 09:43איזה לא יתאמצו. אל תיפול למלכודת הזאת ואני מאוד מקווה שגם השחקנים לא יפלו אליה.DavidSheriff9 כתב: ↑18 ינואר 2025, 09:00 איזה משחק ים אווירה מבאסת מכל כיוון.
יתאמצו ועשו ככל יכולתם לעבור שלב. זה גביע!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- גביזון
- קיבל.ה 3079 לייקים
לא יתאמצו?DavidSheriff9 כתב:איזה משחק ים אווירה מבאסת מכל כיוון.
זה גביע, אם יש תואר אליו הם מכוונים זה זה, על מה אתה מדבר.
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
אין מצב שר"ג לא מתאמצים, זה סתם ניסיון להרדים אותנו (לפחות בקרב האוהדים זה גם מצליח)
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
לא יודע למה אתה חוזר שוב על כך שזה בניגוד למה שהודיעו בהתחלה.DavidSheriff9 כתב: ↑18 ינואר 2025, 09:00 איזה משחק ים אווירה מבאסת מכל כיוון.
זה בדיוק מה שהודיעו בהתחלה
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
בהתחלה אמרו שזה יהיה למשחק רבע הגמר או למשחק מכריע אחרבני12 כתב: ↑18 ינואר 2025, 11:08לא יודע למה אתה חוזר שוב על כך שזה בניגוד למה שהודיעו בהתחלה.DavidSheriff9 כתב: ↑18 ינואר 2025, 09:00 איזה משחק ים אווירה מבאסת מכל כיוון.
-
- קיבל.ה 256 לייקים
הדיווחים הם על כ-3,000 כרטיסים שנרכשו/נמשכו, איפה כל האוהדים שכל כך חיכו ליד אליהו?
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
על פי החלטת המועדון לאיזה מהשניים.DavidSheriff9 כתב: ↑18 ינואר 2025, 12:49בהתחלה אמרו שזה יהיה למשחק רבע הגמר או למשחק מכריע אחרבני12 כתב: ↑18 ינואר 2025, 11:08לא יודע למה אתה חוזר שוב על כך שזה בניגוד למה שהודיעו בהתחלה.DavidSheriff9 כתב: ↑18 ינואר 2025, 09:00 איזה משחק ים אווירה מבאסת מכל כיוון.
לא בחירה שלך
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
נראה לי שאתה לא מעודכן. יש לנו קרוב ל-8000 מנויים.Red Or Dead כתב: ↑18 ינואר 2025, 13:07 הדיווחים הם על כ-3,000 כרטיסים שנרכשו/נמשכו, איפה כל האוהדים שכל כך חיכו ליד אליהו?
אלה האוהדים שחיכו ליד אליהו בזמן שאתה סיפרת לנו שהם שילמו 150 סתם כדי לשריין מקום.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
מת על אנשים כמוך שרק מחכים בפינה.Red Or Dead כתב: ↑18 ינואר 2025, 13:07 הדיווחים הם על כ-3,000 כרטיסים שנרכשו/נמשכו, איפה כל האוהדים שכל כך חיכו ליד אליהו?
בניגוד אליך אני זוכר משחק שמינית גמר גביע נגד קריית גת שטפירו קלע סל ניצחון על הבאזר. אם היו באולם 1,000 אוהדים אני אהיה מופתע. הלכתי לויקיפועל אפילו שם המשחק שכוח ברמה שבקושי יש עליו ערך. לא מצאתי כמה אוהדים היו שם, אבל אם אתה שואל את עצמך למה אני זוכר כל כך טוב משחק כל כך נשכח אז הסיבה היא שאני הייתי שם. חבל שאז לא שאלת איפה כולם ולמה לא חוזרים להדר יוסף.
נקודת בונוס יציע 1 ריק והעידוד חלש ועלוב במשחק הזה. אפילו נגד ירושלים בנוקיה הייתה אוירה יותר טובה. עכשיו שהאולטראס ימשיך למצוץ לעצמו בבקשה.
https://wiki.red-fans.com/index.php?tit ... 7%9E%D7%A8
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
זוכר טוב את המשחק הזה.
בכל ההתקפות האחרונות טפירו עשה פיק אנד רול עם השחקן שטיילור באטל שמר עליו, כפה חילוף, ואז לקח אותו באחד על אחד. ככה קלע גם את סל הניצחון.
ימי הזוהר.
בכל ההתקפות האחרונות טפירו עשה פיק אנד רול עם השחקן שטיילור באטל שמר עליו, כפה חילוף, ואז לקח אותו באחד על אחד. ככה קלע גם את סל הניצחון.
ימי הזוהר.
-
- קיבל.ה 100 לייקים
שחרר אותנו.Red Or Dead כתב: ↑18 ינואר 2025, 13:07 הדיווחים הם על כ-3,000 כרטיסים שנרכשו/נמשכו, איפה כל האוהדים שכל כך חיכו ליד אליהו?
כמעט 4000 מנויים הצטרפו עם המעבר הזה.
- הפועל
- קיבל.ה 1708 לייקים
- יצירת קשר:
הייתי במשחק הזה. לטעמי רגע השפל שלנו מאז החזרה לליגת העל. לדעתי היו משהו כמו 500-600 צופים.Red_man כתב: ↑18 ינואר 2025, 14:03מת על אנשים כמוך שרק מחכים בפינה.Red Or Dead כתב: ↑18 ינואר 2025, 13:07 הדיווחים הם על כ-3,000 כרטיסים שנרכשו/נמשכו, איפה כל האוהדים שכל כך חיכו ליד אליהו?
בניגוד אליך אני זוכר משחק שמינית גמר גביע נגד קריית גת שטפירו קלע סל ניצחון על הבאזר. אם היו באולם 1,000 אוהדים אני אהיה מופתע. הלכתי לויקיפועל אפילו שם המשחק שכוח ברמה שבקושי יש עליו ערך. לא מצאתי כמה אוהדים היו שם, אבל אם אתה שואל את עצמך למה אני זוכר כל כך טוב משחק כל כך נשכח אז הסיבה היא שאני הייתי שם. חבל שאז לא שאלת איפה כולם ולמה לא חוזרים להדר יוסף.
נקודת בונוס יציע 1 ריק והעידוד חלש ועלוב במשחק הזה. אפילו נגד ירושלים בנוקיה הייתה אוירה יותר טובה. עכשיו שהאולטראס ימשיך למצוץ לעצמו בבקשה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
כן רק שאם נייט (וקונגר) לא מגיע והופך לנו את העונה היינו יורדים. במקום זה הוא הגיע ונתן סדרה עצומה נגד ירושלים.הפועל כתב: ↑18 ינואר 2025, 14:17הייתי במשחק הזה. לטעמי רגע השפל שלנו מאז החזרה לליגת העל. לדעתי היו משהו כמו 500-600 צופים.Red_man כתב: ↑18 ינואר 2025, 14:03מת על אנשים כמוך שרק מחכים בפינה.Red Or Dead כתב: ↑18 ינואר 2025, 13:07 הדיווחים הם על כ-3,000 כרטיסים שנרכשו/נמשכו, איפה כל האוהדים שכל כך חיכו ליד אליהו?
נייט הגיע לא בזכות יכולות הניהול המופלאות או הכיסים העמוקים. הוא הגיע כי זה התאים לו לבוא לחודשיים לשחק עם טריי סימונס.
עונה איומה ומשחק משפיל, בואו נחזור לשם כמה רגש וערכים.
-
- קיבל.ה 23 לייקים
איך שהתחילה המכירה קניתי כרטיס למקום שלי במנוי שנמצא למעלה (כי אז זה מה שהיה פתוח לי), אבל נראה שלא יהיו הרבה אנשים ונשאר מלא מקום למטה... אם הייתי יודע הייתי מחכה וקונה לאולם.
נראה לכם הם יביאו למי שקנה למעלה לרדת למטה אם יהיה הרבה מקום למטה? אני מניח שלא כי יש הבדל במחיר..
עדיף לדבר אולי עם הקבוצה/לאן בוואצאפ ולנסות להחליף כרטיס ולשלם את ההפרש?
נראה לכם הם יביאו למי שקנה למעלה לרדת למטה אם יהיה הרבה מקום למטה? אני מניח שלא כי יש הבדל במחיר..
- גביזון
- קיבל.ה 3079 לייקים
כן דבר מה יש לך להפסידJonatan192 כתב:איך שהתחילה המכירה קניתי כרטיס למקום שלי במנוי שנמצא למעלה (כי אז זה מה שהיה פתוח לי), אבל נראה שלא יהיו הרבה אנשים ונשאר מלא מקום למטה... אם הייתי יודע הייתי מחכה וקונה לאולם.
-
- קיבל.ה 256 לייקים
יש לנו קרוב ל8,000 מנויים(תוריד את הארגון ולדעתי עוד לא מעט אנשים שלא מגיעים נכון לעכשיו), ועדיין באזור ה-5000 מתוכם טרם רכשו כרטיסים למשחק הכרעה נגד עירוני ר״ג בגביע. להגיע למשחק פתיחה, לדרבי או למשחקי פלייאוף, ממש חוכמה גדולה.הוקיץ' כתב: ↑18 ינואר 2025, 13:32נראה לי שאתה לא מעודכן. יש לנו קרוב ל-8000 מנויים.Red Or Dead כתב: ↑18 ינואר 2025, 13:07 הדיווחים הם על כ-3,000 כרטיסים שנרכשו/נמשכו, איפה כל האוהדים שכל כך חיכו ליד אליהו?
אלה האוהדים שחיכו ליד אליהו בזמן שאתה סיפרת לנו שהם שילמו 150 סתם כדי לשריין מקום.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
נו עוד דמגוגיה זה כל מה שנשאר לכם.Red Or Dead כתב: ↑18 ינואר 2025, 18:19יש לנו קרוב ל8,000 מנויים(תוריד את הארגון ולדעתי עוד לא מעט אנשים שלא מגיעים נכון לעכשיו), ועדיין באזור ה-5000 מתוכם טרם רכשו כרטיסים למשחק הכרעה נגד עירוני ר״ג בגביע. להגיע למשחק פתיחה, לדרבי או למשחקי פלייאוף, ממש חוכמה גדולה.הוקיץ' כתב: ↑18 ינואר 2025, 13:32נראה לי שאתה לא מעודכן. יש לנו קרוב ל-8000 מנויים.Red Or Dead כתב: ↑18 ינואר 2025, 13:07 הדיווחים הם על כ-3,000 כרטיסים שנרכשו/נמשכו, איפה כל האוהדים שכל כך חיכו ליד אליהו?
איפה הייתם במשחק הכרעה הזה? למה לא דרשנו לחזור להדר יוסף אחריו? איפה הארגון היה?
הגלגל לא הומצא העונה גם בדרייב אין היה דליל ברמה שבקושי הגיעו 1000 אוהדים חוץ מדרבים וירושלים ואז אף אחד לא דרש לחזור להדר יוסף. הגעתי והייתי מנוי שם עוד לפני שחלק מכובד מבעלי האידאה בכלל טרחו להראות את פניהם במשחקים של הפועל. בעונה שעברה מילאנו את בלומפילד במשחק ירידה והיו 18(?) אלף אוהדים בדרבי. וואו כל פעם מחדש אתם מופתעים מזה שמשחקים קריטיים מושכים יותר אוהדים. גם אם המשחק מחר היה בדרייב אין היו מגיעים 3,200 בקושי כי זאת לא בדיוק יריבה סקסית ביג דיל
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
מי שלא מגיע שיש כסף וקבוצה גדולה שווה בדיוק כמו שמי שלא מגיע שיש קבוצה קטנה בתחתית , 2 הסוגים לא מגיעים באש ובמים אז על מי מנסים לעבוד פה בדיוק ?
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
עד כמה שידוע לי, כשאתה קונה מנוי אתה קונה את הזכות לבוא למשחקי הבית שנמצאים במנוי, לא את החובה להגיע למשחקים שלא במנוי.Red Or Dead כתב: ↑18 ינואר 2025, 18:19יש לנו קרוב ל8,000 מנויים(תוריד את הארגון ולדעתי עוד לא מעט אנשים שלא מגיעים נכון לעכשיו), ועדיין באזור ה-5000 מתוכם טרם רכשו כרטיסים למשחק הכרעה נגד עירוני ר״ג בגביע. להגיע למשחק פתיחה, לדרבי או למשחקי פלייאוף, ממש חוכמה גדולה.הוקיץ' כתב: ↑18 ינואר 2025, 13:32נראה לי שאתה לא מעודכן. יש לנו קרוב ל-8000 מנויים.Red Or Dead כתב: ↑18 ינואר 2025, 13:07 הדיווחים הם על כ-3,000 כרטיסים שנרכשו/נמשכו, איפה כל האוהדים שכל כך חיכו ליד אליהו?
אתה סיפרת לנו שאין בכלל ביקוש ואנשים סתם שילמו 150 שקל כדי שנעבור והם יוכלו לשריין לעצמם מקום. כמובן שלא היה לך מושג אם זה נכון או לא, אבל מה אכפת לך להגיד את זה? הרי לא באמת אכפת לך כמה אנשים רוצים לבוא, אתה רק רצית שלא נעבור ליד אליהו.
אז הסתבר שאנשים אכן רוצים לבוא וגם מוכנים לקנות מנוי בשביל זה, מה שכמובן לא גרם לך לשנות את עמדתך, אלא רק להסיט את הטענות לעבר משחק גביע נגד רמת גן שבכלל לא נמצא במנוי.
אגב, גם עכשיו אתה לא באמת יודע כמה אנשים יגיעו מחר.
אגב2, אין יותר מביך מלקרוא לאולטראס "הארגון".
-
- קיבל.ה 113 לייקים
אני לא יודע אם אין לך מושג או שאתה סתם רוצה לעשות מניפולציות, אבל לפני ההצלחה שהגיעה הרבה בזכות הכסף של ינאי כל מי שקנה מנוי עשה את זה חצי בהתנדבות כי תמיד היו כרטיסים, והיו גם יוצאים ביוזמות של כרטיס ב-10 כדי למלא את האולם מול קבוצות חלשות/משחקים חשובים.Red Or Dead כתב: ↑18 ינואר 2025, 18:19יש לנו קרוב ל8,000 מנויים(תוריד את הארגון ולדעתי עוד לא מעט אנשים שלא מגיעים נכון לעכשיו), ועדיין באזור ה-5000 מתוכם טרם רכשו כרטיסים למשחק הכרעה נגד עירוני ר״ג בגביע. להגיע למשחק פתיחה, לדרבי או למשחקי פלייאוף, ממש חוכמה גדולה.הוקיץ' כתב: ↑18 ינואר 2025, 13:32נראה לי שאתה לא מעודכן. יש לנו קרוב ל-8000 מנויים.Red Or Dead כתב: ↑18 ינואר 2025, 13:07 הדיווחים הם על כ-3,000 כרטיסים שנרכשו/נמשכו, איפה כל האוהדים שכל כך חיכו ליד אליהו?
אם נגיע למצב שיש 3000 אוהדים שבאים בדיפולט, זה שווה הקמה ופירוק של 3 ארגוני אולטראס אחד אחרי השני שכולם מחרימים את יד אליהו.
-
- קיבל.ה 256 לייקים
כל כך רוצים לבוא, שמחר מסתמן שנראה את מנורה ב30% תפוסה. טוב, בכל זאת שני הפסדים ברציפות אז למה שיטריחו עצמם למשחק ״בית״ חשוב ממנו אין דרך חזרה ובמועד יחסית נוח?הוקיץ' כתב: ↑18 ינואר 2025, 18:52עד כמה שידוע לי, כשאתה קונה מנוי אתה קונה את הזכות לבוא למשחקי הבית שנמצאים במנוי, לא את החובה להגיע למשחקים שלא במנוי.Red Or Dead כתב: ↑18 ינואר 2025, 18:19יש לנו קרוב ל8,000 מנויים(תוריד את הארגון ולדעתי עוד לא מעט אנשים שלא מגיעים נכון לעכשיו), ועדיין באזור ה-5000 מתוכם טרם רכשו כרטיסים למשחק הכרעה נגד עירוני ר״ג בגביע. להגיע למשחק פתיחה, לדרבי או למשחקי פלייאוף, ממש חוכמה גדולה.
אתה סיפרת לנו שאין בכלל ביקוש ואנשים סתם שילמו 150 שקל כדי שנעבור והם יוכלו לשריין לעצמם מקום. כמובן שלא היה לך מושג אם זה נכון או לא, אבל מה אכפת לך להגיד את זה? הרי לא באמת אכפת לך כמה אנשים רוצים לבוא, אתה רק רצית שלא נעבור ליד אליהו.
אז הסתבר שאנשים אכן רוצים לבוא וגם מוכנים לקנות מנוי בשביל זה, מה שכמובן לא גרם לך לשנות את עמדתך, אלא רק להסיט את הטענות לעבר משחק גביע נגד רמת גן שבכלל לא נמצא במנוי.
אגב, גם עכשיו אתה לא באמת יודע כמה אנשים יגיעו מחר.
אגב2, אין יותר מביך מלקרוא לאולטראס "הארגון".
נתנחם בכך שלפחות קיים סיכוי מסוים שאוהדי עירוני ר״ג לא יאפילו על העידוד האדיר, כפי שקרה במשחק הקודם.
הגענו למצב הזה כבר לפני שנתיים וחצי, בכל התקופות עליהן אתה מדבר(וגם לפני כן בימי אוסישקין) אני הייתי וראיתי מקרוב בדיוק מי האנשים שהגיעו ומי הצטרף בגלי ההצלחה הנוכחיים.סכין_בבטן_האומה כתב: ↑18 ינואר 2025, 18:58אני לא יודע אם אין לך מושג או שאתה סתם רוצה לעשות מניפולציות, אבל לפני ההצלחה שהגיעה הרבה בזכות הכסף של ינאי כל מי שקנה מנוי עשה את זה חצי בהתנדבות כי תמיד היו כרטיסים, והיו גם יוצאים ביוזמות של כרטיס ב-10 כדי למלא את האולם מול קבוצות חלשות/משחקים חשובים.Red Or Dead כתב: ↑18 ינואר 2025, 18:19יש לנו קרוב ל8,000 מנויים(תוריד את הארגון ולדעתי עוד לא מעט אנשים שלא מגיעים נכון לעכשיו), ועדיין באזור ה-5000 מתוכם טרם רכשו כרטיסים למשחק הכרעה נגד עירוני ר״ג בגביע. להגיע למשחק פתיחה, לדרבי או למשחקי פלייאוף, ממש חוכמה גדולה.
אם נגיע למצב שיש 3000 אוהדים שבאים בדיפולט, זה שווה הקמה ופירוק של 3 ארגוני אולטראס אחד אחרי השני שכולם מחרימים את יד אליהו.
על פירוק של האולטראס אתה יכול לחלום רק בחלומות המדומיינים שלך, הוא יהיה פה הרבה הרבה אחרי שהטרמפיסטים יישכחו את הפועל תל אביב פעם נוספת.