אליניב ברדה

פורום אוהדי הפועל תל אביב
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

L.S כתב:
Nati כתב: 09 דצמבר 2024, 18:24
לירון האדום כתב: מה הבעיה עם זה שהוא סמל באר שבעי?
כשהוא חזר מבלגיה,הוא רצה לחזור אלינו.
אבל אדון מאמן הנבחרת העדיף את זגורי.
גם על חשבון בוזגלו.
אם אתה כבר פה
ברדה הוא חלק מתוכנית השבת הבנים הביתה?
ברדה אולי יכל להחשב לבן אם לא היה הורס לנו סיכוי לאליפות ב06/07 עם כל החמצות שלו באותה עונה.
ועוד יותר מזה עם הנגיחה שלו בדרבי לשער 6 כשהיה חופשי לגמרי מ5 מטר הייתה מעלה אותנו ל0-4.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

אליניב ברדח הניח את היסודות של האלופה לעתיד השנה
OMG עווופררר
הסבתא של הפועל
קיבל.ה  237 לייקים

רווי כתב: 09 דצמבר 2024, 23:10 אליניב ברדח הניח את היסודות של האלופה לעתיד השנה
שטויות. הוא לא הביא את קאנגאווה, ונטורה, דן ביטון וגריטה.
מה שכן, לזכותו, הוא שיפר ממש את שגיב יחזקאל שעכשיו במכבי ונתן במה ראשון לאליאסי וגנאח.
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  468 לייקים

להבדיל מדגו האפור, מדובר באדם עם תשוקה לכדורגל. לדעתי עשה לו טוב לחזור לבאר שבע כי הוא רומנטיקן.
(זה לא שיר אהבה)
היה ברמות גבוהות באירופה ותמיד נתן את המקסימום.
גם שיר השחקן בטופ 3 הכי מלהיב שהיה לנו לפחות בתקופה שאני מכיר.
מכיר את המנכ״ל, ברור גם שבוקסנבוים זה בעיקר בשביל הסדר בנוער והלאה אבל לא מקבל החלטות בלעדי אלא חלק מצוות. הסקאוט הבולגרי זה אחלה, כי בולגרי וגם כי ארסנל זה מודל טוב והבלקן יכול להניב כמה זרים מוצלחים.
ינואר בפתח, להערכתי נצא ממנו קבוצה הרבה יותר רצינית.
אל תירא הפועל, אל תירא!
כי מנצ'סטר הלא אתה!
ואם שלום בא, מי לא יירא?!
מי לא יירא?!
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

אז החליפו את דגו בדגו?

גאונות!!!!!!!!!!!!!!!!
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

הוקיץ' כתב:
Asafasraf כתב: 09 דצמבר 2024, 21:57
הוקיץ' כתב: בעיני ההבדל העיקרי הוא שברדה הגיע לקבוצה זוועה, עשה שינוי בקבוצה ואז המשיך לכמה שנים מוצלחות.
דגו הגיע לקבוצה אדירה שפשוט איבדה את המאמן שלה. היו כמה משחקים גדולים בדרך, אבל הסגל שהיה לו ושיתוף הפעולה שנוצר שם עם השנים שם סימן שאלה גדול על כמה מזה אפשר לשייך אליו.
לספר שקר כמה פעמים לא הופך אותו לאמת.
כשדגו הגיע לחיפה אצילי עזב.
אחרי ה-7.10 התחיל הבלגן עם סבע שגם עזב.
באמצע העונה שרי חזר להולנד.
למרות כל זה חיפה היו מול מכבי עד אמצע הפלייאוף ראש בראש (זוכר איך הורידו להם נקודה על אבוקות, בזמן שלמכבי החזירו נקודה שהורידו להם).
תיקח את מכבי של עונה שעברה ותוציא להם את מילסון, זהבי ואת ואם אובריים והם היו מסיימים מקום שישי.

אני חושב שמה שהר לדגן זו ההתעקשות המיותרת על קשר אחורי בודד, ככה שכל התקפה נגדנו מרגישה כמו התקף לב.

Sent from my iPhone using Tapatalk
מה השקר פה? הוא הגיע לקבוצה מצוינת, גם אם היא ספגה כמה מכות מקצועיות. ללכת ראש בראש עם מכבי זה לא הישג גדול עם הסגל שהיה לו שם.
יכול להיות שהוא עשה שם עבודה מצוינת, אני לא מספיק עוקב אחרי חיפה כדי לקבוע, אבל הנקודה שלי היא שאין משהו בהישגים שלו שם על הנייר כדי לקבוע אם הוא מאמן טוב או לא. ברדה זה סיפור אחר.

וצריך לעצום עיניים בצורה די רצינית כדי לחשוב שמה שהרס לדגו בהפועל זה שהוא שיחק עם קשר אחורי אחד. קודם כל, אין שום דבר חריג במערך הזה. בדרך כלל כשיש שלישיית קישור יש לך קשר אחד יותר אחורי, אחד שהוא יותר אמצע ואחד שהוא התקפי. הפועל לא שונה מהבחינה הזו.
דבר שני, אני יכול לכתוב פה מגילה על הטעויות של דגו העונה בהפועל בכל הנוגע לבניית הסגל, בחירת הזרים, הקישור הרך בהיסטוריה האנושית, ניהול הסגל והמשחקים, ועוד ועוד ועוד. אבל האמת היא שגם אם מתעלמים מכל זה, בשורה התחתונה הוא עשה עבודה רעה מאוד באימון הסגל הזה. הייתה אפס מגמת שיפור לאורך העונה, הכדורגל ששיחקנו היה מאוד סטטי, מאוד לא חכם, עם משמעת טקטית זוועתית.
הוא הגיע לקבוצה שעזבו אותה השחקנים הכי בכירים שלה+ השוער הטוב בליגה ועשה שם עבודה מעולה.
הוא עשה לא מעט טעויות, בעיקר בפן ההגנתי, ולהתלונן על איכות של זרים ב-120 אלף יורו, שהגיעו לכאן בזמן מלחמה זה לא הוגן.
ההתעקשות על רוטמן הכלומניק ומשחק ההגנה המזעזע גמרו אותנו.

dino
קיבל.ה  2441 לייקים

oleg neduda כתב: 09 דצמבר 2024, 17:25
dino כתב: 09 דצמבר 2024, 17:22 אליניב ברדה אולי לא יאמן בליגת העל העונה, אבל בכל הקשור לשכר הוא יזכה לחוזה גבוה במיוחד. למעשה, מייד אחרי ז'ארקו לאזטיץ' וברק בכר, יתייצב ברדה עם חוזה של 250 אלף יורו נטו לעונה למשך שלוש עונות וחצי.

סער
אם זה נכון, זה מעודד מאוד. אבל נשמע לי מאוד מוגזם
ברדה חתם לשלוש וחצי שנים, וצפוי להרוויח בדיוק כמו דגו - 110 אלף דולר לעונה. אם יעלה לליגת העל, ברדה יקבל מענק של 65 אלף שקל ברוטו וחוזהו ישודרג ל-55 אלף שקל בחודש. רק לצורך השוואה, שכרו של ברדה בבאר-שבע היה 42 אלף שקל וזה של רן קוז'וך בבירת הנגב עומד על 35 אלף.
בנוגע לבוקסנבוים, שהיה זה שייעץ להחתים את ברדה כמאמן על חשבונו של דגו, וראש מערך הסקאוטינג החדש איבן סלאבוב הבולגרי כל אחד מהם ירוויח 30 אלף שקל לחודש.

טוב לפי צנציפר זה הרבה פחות ממה שאופיר סער חושב
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

בנתיים לפי one אפשר ללמוד שהוא צירף לצוות את האנליסט שעבד איתו בהפועל באר שבע- אביחי כליף
ובנוסף, חזר לתסרוקת הפטריה שלו מימים עברו
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

שידור ישיר מאימון הבכורה של ברדה לנרקומנים טורבו:

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=491055
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

L.S כתב: 10 דצמבר 2024, 10:09 שידור ישיר מאימון הבכורה של ברדה לנרקומנים טורבו:

עד כה
בריהון שחקן ליגת וותיקים מבחינת כושר
בכללי העסק מרגיש זול מבחינת האימון והרצינות
נקווה לשיפור עם ההחתמות החדשות. בנו פה בתחילת העונה על מינימום השקעה ועלייה בהליכה(הרבה בזכות זלזול של אוהדים, גם פה)
וככה זה גם מרגיש.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

השחקנים האלו והמועדון הזה חייבים להביא איזה מאמן כושר עצבני כמו הצרפתי שהיה פעם לביטר
די עם הגן ילדים הזה
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

L.S כתב: 10 דצמבר 2024, 10:09 שידור ישיר מאימון הבכורה של ברדה לנרקומנים טורבו:

עוד מישהו שם לב שלובשים נייקי עם גרביים של אדידס?
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

זה בסה"כ חימום של תחילת אימון תרגע דינו :rofl:
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

הדבר המרגש באמת זה שהוא חזר לפטריה ולא עם השיער הקצר
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  519 לייקים

Red Wolf כתב: 10 דצמבר 2024, 11:10 הדבר המרגש באמת זה שהוא חזר לפטריה ולא עם השיער הקצר
אם הוא מעלה אותנו ליגה אני גם עושה תספורת דורה
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 10 דצמבר 2024, 11:16
Red Wolf כתב: 10 דצמבר 2024, 11:10 הדבר המרגש באמת זה שהוא חזר לפטריה ולא עם השיער הקצר
אם הוא מעלה אותנו ליגה אני גם עושה תספורת דורה
תשמע, לא כולם יכולים
גם אם רוצים
רק הפועל בלב
קיבל.ה  189 לייקים

dino כתב: 10 דצמבר 2024, 09:30
oleg neduda כתב: 09 דצמבר 2024, 17:25
dino כתב: 09 דצמבר 2024, 17:22 אליניב ברדה אולי לא יאמן בליגת העל העונה, אבל בכל הקשור לשכר הוא יזכה לחוזה גבוה במיוחד. למעשה, מייד אחרי ז'ארקו לאזטיץ' וברק בכר, יתייצב ברדה עם חוזה של 250 אלף יורו נטו לעונה למשך שלוש עונות וחצי.

סער
אם זה נכון, זה מעודד מאוד. אבל נשמע לי מאוד מוגזם
ברדה חתם לשלוש וחצי שנים, וצפוי להרוויח בדיוק כמו דגו - 110 אלף דולר לעונה. אם יעלה לליגת העל, ברדה יקבל מענק של 65 אלף שקל ברוטו וחוזהו ישודרג ל-55 אלף שקל בחודש. רק לצורך השוואה, שכרו של ברדה בבאר-שבע היה 42 אלף שקל וזה של רן קוז'וך בבירת הנגב עומד על 35 אלף.
בנוגע לבוקסנבוים, שהיה זה שייעץ להחתים את ברדה כמאמן על חשבונו של דגו, וראש מערך הסקאוטינג החדש איבן סלאבוב הבולגרי כל אחד מהם ירוויח 30 אלף שקל לחודש.

טוב לפי צנציפר זה הרבה פחות ממה שאופיר סער חושב
איך זה הגיוני בדיוק? 110 אלף לעונה זה נגיד 9 בחודש, כשהסקאוט ובוקסה ירוויחו בערך 8 לחודש (בדולרים)? לא מסתדר לי...
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

Asafasraf כתב: 10 דצמבר 2024, 05:06
הוקיץ' כתב:
Asafasraf כתב: 09 דצמבר 2024, 21:57
לספר שקר כמה פעמים לא הופך אותו לאמת.
כשדגו הגיע לחיפה אצילי עזב.
אחרי ה-7.10 התחיל הבלגן עם סבע שגם עזב.
באמצע העונה שרי חזר להולנד.
למרות כל זה חיפה היו מול מכבי עד אמצע הפלייאוף ראש בראש (זוכר איך הורידו להם נקודה על אבוקות, בזמן שלמכבי החזירו נקודה שהורידו להם).
תיקח את מכבי של עונה שעברה ותוציא להם את מילסון, זהבי ואת ואם אובריים והם היו מסיימים מקום שישי.

אני חושב שמה שהר לדגן זו ההתעקשות המיותרת על קשר אחורי בודד, ככה שכל התקפה נגדנו מרגישה כמו התקף לב.

מה השקר פה? הוא הגיע לקבוצה מצוינת, גם אם היא ספגה כמה מכות מקצועיות. ללכת ראש בראש עם מכבי זה לא הישג גדול עם הסגל שהיה לו שם.
יכול להיות שהוא עשה שם עבודה מצוינת, אני לא מספיק עוקב אחרי חיפה כדי לקבוע, אבל הנקודה שלי היא שאין משהו בהישגים שלו שם על הנייר כדי לקבוע אם הוא מאמן טוב או לא. ברדה זה סיפור אחר.

וצריך לעצום עיניים בצורה די רצינית כדי לחשוב שמה שהרס לדגו בהפועל זה שהוא שיחק עם קשר אחורי אחד. קודם כל, אין שום דבר חריג במערך הזה. בדרך כלל כשיש שלישיית קישור יש לך קשר אחד יותר אחורי, אחד שהוא יותר אמצע ואחד שהוא התקפי. הפועל לא שונה מהבחינה הזו.
דבר שני, אני יכול לכתוב פה מגילה על הטעויות של דגו העונה בהפועל בכל הנוגע לבניית הסגל, בחירת הזרים, הקישור הרך בהיסטוריה האנושית, ניהול הסגל והמשחקים, ועוד ועוד ועוד. אבל האמת היא שגם אם מתעלמים מכל זה, בשורה התחתונה הוא עשה עבודה רעה מאוד באימון הסגל הזה. הייתה אפס מגמת שיפור לאורך העונה, הכדורגל ששיחקנו היה מאוד סטטי, מאוד לא חכם, עם משמעת טקטית זוועתית.
הוא הגיע לקבוצה שעזבו אותה השחקנים הכי בכירים שלה+ השוער הטוב בליגה ועשה שם עבודה מעולה.
הוא עשה לא מעט טעויות, בעיקר בפן ההגנתי, ולהתלונן על איכות של זרים ב-120 אלף יורו, שהגיעו לכאן בזמן מלחמה זה לא הוגן.

סבבה, עזבו אותה כמה שחקנים בכירים. עדיין, כשאתה מסתכל על הסגל, עלי מוחמד, ג'אבר, פיירו, דין דוד, סק, קורנו וכו', אוי ואבוי אם הוא לא היה מתמודד על האליפות. אולי הוא עשה שם עבודה מצוינת, אין לי מושג, אבל התוצאות בפני עצמן לא מצביעות על זה.

לגבי הזרים, אני מצטער אבל מדובר בוואחד גניבת דעת. אתה מדבר על זרים ב-120 אלף דולר בזמן מלחמה, אבל שוכח לציין שמרבית הזרים פה מגיעים ב-50 אלף דולר וגם הם הגיעו בזמן מלחמה. איכשהו עדיין יש לא מעט זרים טובים בליגה. עלק לא הוגן.
ויש מיליון סיבות למה הוא נכשל. אנחנו משחקים פח אשפה, על מה יש לדבר בכלל? אפשר לחשוב שאם הוא לא היה מתעקש על רוטמן היינו היום מקום ראשון.
Adom_Adom
קיבל.ה  270 לייקים

הוקיץ' כתב: 10 דצמבר 2024, 13:51
Asafasraf כתב: 10 דצמבר 2024, 05:06
הוקיץ' כתב:

סבבה, עזבו אותה כמה שחקנים בכירים. עדיין, כשאתה מסתכל על הסגל, עלי מוחמד, ג'אבר, פיירו, דין דוד, סק, קורנו וכו', אוי ואבוי אם הוא לא היה מתמודד על האליפות. אולי הוא עשה שם עבודה מצוינת, אין לי מושג, אבל התוצאות בפני עצמן לא מצביעות על זה.

לגבי הזרים, אני מצטער אבל מדובר בוואחד גניבת דעת. אתה מדבר על זרים ב-120 אלף דולר בזמן מלחמה, אבל שוכח לציין שמרבית הזרים פה מגיעים ב-50 אלף דולר וגם הם הגיעו בזמן מלחמה. איכשהו עדיין יש לא מעט זרים טובים בליגה. עלק לא הוגן.
ויש מיליון סיבות למה הוא נכשל. אנחנו משחקים פח אשפה, על מה יש לדבר בכלל? אפשר לחשוב שאם הוא לא היה מתעקש על רוטמן היינו היום מקום ראשון.
יש גם להגיד שהיה לו במכבי חיפה תקציב של יותר מ100 מיליון שקל, 70 מיליון שכר שחקנים, הוא נכשל בחיפה בדיוק כמו שנכשל בכל קבוצת בוגרים שאימן בה, מדובר במפוטר סדרתי שקיבל לאמן את האלופה 3 שנים ברציפות, תקציב עתק, מסכן הוא לא היה שם.
modag
קיבל.ה  372 לייקים

חזר לדורה
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

מבחינתי עבודה טובה שלו זה שנסיים את הליגה הלאומית ב85 אחוז הצלחה לפחות (איתו , לא באופן כללי כמובן ) וכמובן גם עליית ליגה , אנחנו צריכים לראות פחות או יותר אותה דומננטיות כמו של קבוצת הכדורסל בליגה כזו , הלוואי ויצליח
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

דגל אדום בוהק זה התפקוד של רן בנימין היום במשך 90 דקות באגף שמאל.
רע מאוד ומפחיד מאוד.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

רדפוקס כתב: 16 דצמבר 2024, 20:54 דגל אדום בוהק זה התפקוד של רן בנימין היום במשך 90 דקות באגף שמאל.
רע מאוד ומפחיד מאוד.
ממש לא...
שני השערים התחילו מלחץ שלו לדעתי ועבודה שלו באגף.
הוא לא קיצוני כמו טוריאל אבל זה מאפשר לך יותר גיוון במשחק.....לא חושב שזאת העמדה שלו אבל הוא היה שם בכלל לא רע ועשה עבודה מעולה בצד ההגנתי ( כל עוד היו שני קשרי אמצע מאחוריו).
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

El dudernio כתב: 16 דצמבר 2024, 21:37
רדפוקס כתב: 16 דצמבר 2024, 20:54 דגל אדום בוהק זה התפקוד של רן בנימין היום במשך 90 דקות באגף שמאל.
רע מאוד ומפחיד מאוד.
ממש לא...
הוא לא קיצוני כמו טוריאל אבל זה מאפשר לך יותר גיוון במשחק.....לא חושב שזאת העמדה שלו אבל הוא היה שם בכלל לא רע ועשה עבודה מעולה בצד ההגנתי ( כל עוד היו שני קשרי אמצע מאחוריו).
הוא היה מזעזע בקטע חריג. איבד כל כדור, שיחק לאט גם כשקיבל כדורים טובים קדימה. אפילו השער שלהם היה בגלל הרחקה גרועה שלו.
בלי הכדור הוא עושה עבודה טובה, זה נכון. אבל בכדורגל גם חשוב להיות טוב עם הכדור.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

קירקגור כתב: 16 דצמבר 2024, 21:40
רע מאוד ומפחיד מאוד.
ממש לא...
הוא היה מזעזע בקטע חריג. איבד כל כדור, שיחק לאט גם כשקיבל כדורים טובים קדימה. אפילו השער שלהם היה בגלל הרחקה גרועה שלו.
נכון שהוא לא דחף קדימה, אבל לדעתי זאת ההנחיה שהוא קיבל. להחזיק את הכדור ולבנות התקפות לאט ובצורה מסודרת.

אני ממש לא חושב שהוא איבד כל כדור והיה לו חלק חשוב באחזקת הכדור ויצירת המצבים. העבוגה שלו ללא כדור היתה מאוד חשובה ומשמעותית לניצחון.

לגבי ההרחקה שהובילה לשער שלהם שוב אני ארגיש כמו תקליט שרוט, אבל אלו בדיוק הטעויות שלנו שנובעות מבלאגן הגנתי ששני הקשרים באמצע מנעו.
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

El dudernio כתב: 16 דצמבר 2024, 21:47
קירקגור כתב: 16 דצמבר 2024, 21:40

ממש לא...
נכון שהוא לא דחף קדימה, אבל לדעתי זאת ההנחיה שהוא קיבל. להחזיק את הכדור ולבנות התקפות לאט ובצורה מסודרת.

אני ממש לא חושב שהוא איבד כל כדור והיה לו חלק חשוב באחזקת הכדור ויצירת המצבים. העבוגה שלו ללא כדור היתה מאוד חשובה ומשמעותית לניצחון.

לגבי ההרחקה שהובילה לשער שלהם שוב אני ארגיש כמו תקליט שרוט, אבל אלו בדיוק הטעויות שלנו שנובעות מבלאגן הגנתי ששני הקשרים באמצע מנעו.
לא התכוונתי שהוא איבד 100% מהכדורים. אבל הוא איבד המון. היה קטע שנסאר נתן לו כדורים טובים על סף הרחבה והוא הסתובב סביב עצמו. ופעמים שחטפו לו כדור בקלות והוא נשכב על הדשא.
לדעתי הוא וארי כהן ביחד בהרכב זה לא שילוב טוב. מעדיף את בריהון על אחד מהם.
שחר
קיבל.ה  1488 לייקים

וואלה אין לי מושג על מה אתם מדברים , בנימין היה היום מספר אחד על הדשא by far..

סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1171 לייקים

בכורה מוצלחת
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

רע מאוד ומפחיד מאוד.
ממש לא...
זה לא חדש שאין לך מושג.
שיחקנו בלי אגף שמאל.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

1. השחקנים עלו להלחם ורואים הבדל בגישה
2. גם אחרי הגול שלהם לא נלחצנו וסהכ עברנו את הדקות האלה ממש סבבה ביחס למשחקים אחרים
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 16 דצמבר 2024, 22:18 1. השחקנים עלו להלחם ורואים הבדל בגישה
2. גם אחרי הגול שלהם לא נלחצנו וסהכ עברנו את הדקות האלה ממש סבבה ביחס למשחקים אחרים
!!!

סוף סוף אפקט המאמן החדש הצליח אצלנו.
HTA14

מה שאהבתי זה תלחץ של ברדה על השופט הרביעי בזכותו מי ששם לב השופט הרביעי סימן לו כמה פעמים פאול במצבים שהשופט (אחד הגרועים) לא שרק
ורן בניימין מספר 1 היום נלחם בצורה מטורפת.
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  227 לייקים

מערך הזוי
אני לא אוהב את הניסיונות האלו לשחק בלי כנף שמאל
פשע שעבאד מקבל אפילו דקה אחת

לחיובי - היו דקות לא מעטות שנראנו כמו קבוצה מאורגנת בעיקר בגלל העיבוי באמצע
לא מצפה ממנו לעשות קסמים תוך שבוע כן? אבל הוא ניצח וכל הכבוד לו על זה

מקווה מאוד לראות השתפרות משבוע לשבוע עד ינואר המיוחל
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

רדפוקס כתב: 16 דצמבר 2024, 22:10
רע מאוד ומפחיד מאוד.
ממש לא...
זה לא חדש שאין לך מושג.
שיחקנו בלי אגף שמאל.
וואוו איזה נימוק. איזה ניתוח מעמיק של המשחק...

בנימין היה מעולה היום, ברור ששיחקנו בלי אגף שמאל כי מבחינתך לשחק על אגף זה רק דריבליסט שעושה 1 על 1...

צר לי אבל הבגנת פה 0 הבנה בכדרוגל.
KingZivos
קיבל.ה  63 לייקים

בגדול הקבוצה נראית חרא- אבל המטרה מאוד פשוטה, לא להיות בדו ספרתי עד ינואר .
בינואר נדע אם לבעלים יש כיס ושאיפות, אם לא, עליית ליגה בטעות אם תקרה היא לא רלוונטית
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

El dudernio כתב: 16 דצמבר 2024, 22:57

ממש לא...
זה לא חדש שאין לך מושג.
שיחקנו בלי אגף שמאל.

בנימין היה מעולה היום, ברור ששיחקנו בלי אגף שמאל כי מבחינתך לשחק על אגף זה רק דריבליסט שעושה 1 על 1...

שיחקנו בלי אגף שמאל כי שיחקנו בלי אגף שמאל, כל פעם שבנימין קיבל כדור באגף זה נגמר בחוץ/איבוד.
הפעמים היחידות שתקפנו מהאגף הזה היו שקופרמן עלה מאוד גבוה.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

רדפוקס כתב: 16 דצמבר 2024, 23:18
זה לא חדש שאין לך מושג.
שיחקנו בלי אגף שמאל.

שיחקנו בלי אגף שמאל כי שיחקנו בלי אגף שמאל, כל פעם שבנימין קיבל כדור באגף זה נגמר בחוץ/איבוד.
נכון כי זה חלק מהמערך.ומשיטת המשחק.
לשחק עם אגף שמאל שעושה אותו דבר כמו אגף ימין זה שבלוני וחסר טעם. אתה לא מאתגר את היריב ותוקע את המשחק שלך.

רוטמן גם שפחות טוב מטוריאל עושה אותו דבר חותך לאמצע ובועט / מגביה. בנימין נכנס יותר לאמצע ייצר ייתרון מספרי / לחץ על היריב.
לזכרוני גם השער הראשון, גם הבעיטה של טוריאל שנעצרה על הקו, גם הבעיטה 2 דק' אחרי זה, גם השער הפסול של סהר וגם השער השני התחילו מהעבודה שלו ושל כהן באמצע שמאל.... הלחץ שאתה מפעיל שם גם משחרר את טוריאל בצד שני ומאפשר לו להיות פנוי לקבלת כדור בקצה ה 16 ל 1:1...
adom4
קיבל.ה  437 לייקים

El dudernio כתב: 16 דצמבר 2024, 23:34
רדפוקס כתב: 16 דצמבר 2024, 23:18

נכון כי זה חלק מהמערך.ומשיטת המשחק.
לשחק עם אגף שמאל שעושה אותו דבר כמו אגף ימין זה שבלוני וחסר טעם. אתה לא מאתגר את היריב ותוקע את המשחק שלך.

רוטמן גם שפחות טוב מטוריאל עושה אותו דבר חותך לאמצע ובועט / מגביה. בנימין נכנס יותר לאמצע ייצר ייתרון מספרי / לחץ על היריב.
לזכרוני גם השער הראשון, גם הבעיטה של טוריאל שנעצרה על הקו, גם הבעיטה 2 דק' אחרי זה, גם השער הפסול של סהר וגם השער השני התחילו מהעבודה שלו ושל כהן באמצע שמאל.... הלחץ שאתה מפעיל שם גם משחרר את טוריאל בצד שני ומאפשר לו להיות פנוי לקבלת כדור בקצה ה 16 ל 1:1...
אגב הכדור החופשי הפסיכי של טוריאל על מה לעזאזל הוא שרק פאול בכלל??
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

דחיפה של אל ים.... לדעתי הוא שרק רק כי זה לא היה שער ואז אל ים כביכול השיג ייתרון במהלך
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

כמה דברים שאהבתי:
1. החזיר לרובי ובן סהר את הביטחון, גם בזה שפתח איתם אבל נראה שזה מעבר לכך.
2. במצב של 1-2 דקה 89, מיד אחרי הגול...לא סתם הרחקנו כדור והתפללנו. מניעים יפה את הכדור גם בחצי המגרש של היריבה.
לדעתי זמן החזקת כדור מרגע הגול של בני יהודה עמד על 20/80 להפועל. אהבתי ממש.
3. שיחוק עם נסאר בעמדת הבלם. הוא חור רציני כמגן, וכבלם הוא לא נדרש להרפתקאות שיוצרות חורים שמזמינים מתפרצות.
4. פתח עם 4 שחקנים שיכולים להחזיק כדור בצורה טובה במרכז. היה קצת הלם בהתחלה אבל מרגע שזה עבר עשינו בערך מה שרצינו במרכז המגרש, גם אחרי השערים שלנו.

ואחרי כל זה - בלי חיזוק רציני בניואר הסגל הזה יצטרך לחרוק שיניים עבור כל ניצחון.
הקבוצה הזו משוועת לחלוץ, בלם, וכושר גופני.
יחד, רק יחד! :heart:
שליחת תגובה