ברדה אולי יכל להחשב לבן אם לא היה הורס לנו סיכוי לאליפות ב06/07 עם כל החמצות שלו באותה עונה.
ועוד יותר מזה עם הנגיחה שלו בדרבי לשער 6 כשהיה חופשי לגמרי מ5 מטר הייתה מעלה אותנו ל0-4.
ברדה אולי יכל להחשב לבן אם לא היה הורס לנו סיכוי לאליפות ב06/07 עם כל החמצות שלו באותה עונה.
הוא הגיע לקבוצה שעזבו אותה השחקנים הכי בכירים שלה+ השוער הטוב בליגה ועשה שם עבודה מעולה.הוקיץ' כתב:מה השקר פה? הוא הגיע לקבוצה מצוינת, גם אם היא ספגה כמה מכות מקצועיות. ללכת ראש בראש עם מכבי זה לא הישג גדול עם הסגל שהיה לו שם.Asafasraf כתב: ↑09 דצמבר 2024, 21:57לספר שקר כמה פעמים לא הופך אותו לאמת.הוקיץ' כתב: בעיני ההבדל העיקרי הוא שברדה הגיע לקבוצה זוועה, עשה שינוי בקבוצה ואז המשיך לכמה שנים מוצלחות.
דגו הגיע לקבוצה אדירה שפשוט איבדה את המאמן שלה. היו כמה משחקים גדולים בדרך, אבל הסגל שהיה לו ושיתוף הפעולה שנוצר שם עם השנים שם סימן שאלה גדול על כמה מזה אפשר לשייך אליו.
כשדגו הגיע לחיפה אצילי עזב.
אחרי ה-7.10 התחיל הבלגן עם סבע שגם עזב.
באמצע העונה שרי חזר להולנד.
למרות כל זה חיפה היו מול מכבי עד אמצע הפלייאוף ראש בראש (זוכר איך הורידו להם נקודה על אבוקות, בזמן שלמכבי החזירו נקודה שהורידו להם).
תיקח את מכבי של עונה שעברה ותוציא להם את מילסון, זהבי ואת ואם אובריים והם היו מסיימים מקום שישי.
אני חושב שמה שהר לדגן זו ההתעקשות המיותרת על קשר אחורי בודד, ככה שכל התקפה נגדנו מרגישה כמו התקף לב.
Sent from my iPhone using Tapatalk
יכול להיות שהוא עשה שם עבודה מצוינת, אני לא מספיק עוקב אחרי חיפה כדי לקבוע, אבל הנקודה שלי היא שאין משהו בהישגים שלו שם על הנייר כדי לקבוע אם הוא מאמן טוב או לא. ברדה זה סיפור אחר.
וצריך לעצום עיניים בצורה די רצינית כדי לחשוב שמה שהרס לדגו בהפועל זה שהוא שיחק עם קשר אחורי אחד. קודם כל, אין שום דבר חריג במערך הזה. בדרך כלל כשיש שלישיית קישור יש לך קשר אחד יותר אחורי, אחד שהוא יותר אמצע ואחד שהוא התקפי. הפועל לא שונה מהבחינה הזו.
דבר שני, אני יכול לכתוב פה מגילה על הטעויות של דגו העונה בהפועל בכל הנוגע לבניית הסגל, בחירת הזרים, הקישור הרך בהיסטוריה האנושית, ניהול הסגל והמשחקים, ועוד ועוד ועוד. אבל האמת היא שגם אם מתעלמים מכל זה, בשורה התחתונה הוא עשה עבודה רעה מאוד באימון הסגל הזה. הייתה אפס מגמת שיפור לאורך העונה, הכדורגל ששיחקנו היה מאוד סטטי, מאוד לא חכם, עם משמעת טקטית זוועתית.
ברדה חתם לשלוש וחצי שנים, וצפוי להרוויח בדיוק כמו דגו - 110 אלף דולר לעונה. אם יעלה לליגת העל, ברדה יקבל מענק של 65 אלף שקל ברוטו וחוזהו ישודרג ל-55 אלף שקל בחודש. רק לצורך השוואה, שכרו של ברדה בבאר-שבע היה 42 אלף שקל וזה של רן קוז'וך בבירת הנגב עומד על 35 אלף.
עד כהL.S כתב: ↑10 דצמבר 2024, 10:09 שידור ישיר מאימון הבכורה של ברדה לנרקומנים טורבו:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=491055
עוד מישהו שם לב שלובשים נייקי עם גרביים של אדידס?L.S כתב: ↑10 דצמבר 2024, 10:09 שידור ישיר מאימון הבכורה של ברדה לנרקומנים טורבו:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=491055
איך זה הגיוני בדיוק? 110 אלף לעונה זה נגיד 9 בחודש, כשהסקאוט ובוקסה ירוויחו בערך 8 לחודש (בדולרים)? לא מסתדר לי...dino כתב: ↑10 דצמבר 2024, 09:30ברדה חתם לשלוש וחצי שנים, וצפוי להרוויח בדיוק כמו דגו - 110 אלף דולר לעונה. אם יעלה לליגת העל, ברדה יקבל מענק של 65 אלף שקל ברוטו וחוזהו ישודרג ל-55 אלף שקל בחודש. רק לצורך השוואה, שכרו של ברדה בבאר-שבע היה 42 אלף שקל וזה של רן קוז'וך בבירת הנגב עומד על 35 אלף.
בנוגע לבוקסנבוים, שהיה זה שייעץ להחתים את ברדה כמאמן על חשבונו של דגו, וראש מערך הסקאוטינג החדש איבן סלאבוב הבולגרי כל אחד מהם ירוויח 30 אלף שקל לחודש.
טוב לפי צנציפר זה הרבה פחות ממה שאופיר סער חושב
סבבה, עזבו אותה כמה שחקנים בכירים. עדיין, כשאתה מסתכל על הסגל, עלי מוחמד, ג'אבר, פיירו, דין דוד, סק, קורנו וכו', אוי ואבוי אם הוא לא היה מתמודד על האליפות. אולי הוא עשה שם עבודה מצוינת, אין לי מושג, אבל התוצאות בפני עצמן לא מצביעות על זה.Asafasraf כתב: ↑10 דצמבר 2024, 05:06הוא הגיע לקבוצה שעזבו אותה השחקנים הכי בכירים שלה+ השוער הטוב בליגה ועשה שם עבודה מעולה.הוקיץ' כתב:מה השקר פה? הוא הגיע לקבוצה מצוינת, גם אם היא ספגה כמה מכות מקצועיות. ללכת ראש בראש עם מכבי זה לא הישג גדול עם הסגל שהיה לו שם.Asafasraf כתב: ↑09 דצמבר 2024, 21:57
לספר שקר כמה פעמים לא הופך אותו לאמת.
כשדגו הגיע לחיפה אצילי עזב.
אחרי ה-7.10 התחיל הבלגן עם סבע שגם עזב.
באמצע העונה שרי חזר להולנד.
למרות כל זה חיפה היו מול מכבי עד אמצע הפלייאוף ראש בראש (זוכר איך הורידו להם נקודה על אבוקות, בזמן שלמכבי החזירו נקודה שהורידו להם).
תיקח את מכבי של עונה שעברה ותוציא להם את מילסון, זהבי ואת ואם אובריים והם היו מסיימים מקום שישי.
אני חושב שמה שהר לדגן זו ההתעקשות המיותרת על קשר אחורי בודד, ככה שכל התקפה נגדנו מרגישה כמו התקף לב.
יכול להיות שהוא עשה שם עבודה מצוינת, אני לא מספיק עוקב אחרי חיפה כדי לקבוע, אבל הנקודה שלי היא שאין משהו בהישגים שלו שם על הנייר כדי לקבוע אם הוא מאמן טוב או לא. ברדה זה סיפור אחר.
וצריך לעצום עיניים בצורה די רצינית כדי לחשוב שמה שהרס לדגו בהפועל זה שהוא שיחק עם קשר אחורי אחד. קודם כל, אין שום דבר חריג במערך הזה. בדרך כלל כשיש שלישיית קישור יש לך קשר אחד יותר אחורי, אחד שהוא יותר אמצע ואחד שהוא התקפי. הפועל לא שונה מהבחינה הזו.
דבר שני, אני יכול לכתוב פה מגילה על הטעויות של דגו העונה בהפועל בכל הנוגע לבניית הסגל, בחירת הזרים, הקישור הרך בהיסטוריה האנושית, ניהול הסגל והמשחקים, ועוד ועוד ועוד. אבל האמת היא שגם אם מתעלמים מכל זה, בשורה התחתונה הוא עשה עבודה רעה מאוד באימון הסגל הזה. הייתה אפס מגמת שיפור לאורך העונה, הכדורגל ששיחקנו היה מאוד סטטי, מאוד לא חכם, עם משמעת טקטית זוועתית.
הוא עשה לא מעט טעויות, בעיקר בפן ההגנתי, ולהתלונן על איכות של זרים ב-120 אלף יורו, שהגיעו לכאן בזמן מלחמה זה לא הוגן.
ההתעקשות על רוטמן הכלומניק ומשחק ההגנה המזעזע גמרו אותנו.
יש גם להגיד שהיה לו במכבי חיפה תקציב של יותר מ100 מיליון שקל, 70 מיליון שכר שחקנים, הוא נכשל בחיפה בדיוק כמו שנכשל בכל קבוצת בוגרים שאימן בה, מדובר במפוטר סדרתי שקיבל לאמן את האלופה 3 שנים ברציפות, תקציב עתק, מסכן הוא לא היה שם.הוקיץ' כתב: ↑10 דצמבר 2024, 13:51סבבה, עזבו אותה כמה שחקנים בכירים. עדיין, כשאתה מסתכל על הסגל, עלי מוחמד, ג'אבר, פיירו, דין דוד, סק, קורנו וכו', אוי ואבוי אם הוא לא היה מתמודד על האליפות. אולי הוא עשה שם עבודה מצוינת, אין לי מושג, אבל התוצאות בפני עצמן לא מצביעות על זה.Asafasraf כתב: ↑10 דצמבר 2024, 05:06הוא הגיע לקבוצה שעזבו אותה השחקנים הכי בכירים שלה+ השוער הטוב בליגה ועשה שם עבודה מעולה.הוקיץ' כתב:
מה השקר פה? הוא הגיע לקבוצה מצוינת, גם אם היא ספגה כמה מכות מקצועיות. ללכת ראש בראש עם מכבי זה לא הישג גדול עם הסגל שהיה לו שם.
הוא עשה לא מעט טעויות, בעיקר בפן ההגנתי, ולהתלונן על איכות של זרים ב-120 אלף יורו, שהגיעו לכאן בזמן מלחמה זה לא הוגן.
ההתעקשות על רוטמן הכלומניק ומשחק ההגנה המזעזע גמרו אותנו.
לגבי הזרים, אני מצטער אבל מדובר בוואחד גניבת דעת. אתה מדבר על זרים ב-120 אלף דולר בזמן מלחמה, אבל שוכח לציין שמרבית הזרים פה מגיעים ב-50 אלף דולר וגם הם הגיעו בזמן מלחמה. איכשהו עדיין יש לא מעט זרים טובים בליגה. עלק לא הוגן.
ויש מיליון סיבות למה הוא נכשל. אנחנו משחקים פח אשפה, על מה יש לדבר בכלל? אפשר לחשוב שאם הוא לא היה מתעקש על רוטמן היינו היום מקום ראשון.
ממש לא...
הוא היה מזעזע בקטע חריג. איבד כל כדור, שיחק לאט גם כשקיבל כדורים טובים קדימה. אפילו השער שלהם היה בגלל הרחקה גרועה שלו.El dudernio כתב: ↑16 דצמבר 2024, 21:37ממש לא...
שני השערים התחילו מלחץ שלו לדעתי ועבודה שלו באגף.
הוא לא קיצוני כמו טוריאל אבל זה מאפשר לך יותר גיוון במשחק.....לא חושב שזאת העמדה שלו אבל הוא היה שם בכלל לא רע ועשה עבודה מעולה בצד ההגנתי ( כל עוד היו שני קשרי אמצע מאחוריו).
נכון שהוא לא דחף קדימה, אבל לדעתי זאת ההנחיה שהוא קיבל. להחזיק את הכדור ולבנות התקפות לאט ובצורה מסודרת.קירקגור כתב: ↑16 דצמבר 2024, 21:40הוא היה מזעזע בקטע חריג. איבד כל כדור, שיחק לאט גם כשקיבל כדורים טובים קדימה. אפילו השער שלהם היה בגלל הרחקה גרועה שלו.El dudernio כתב: ↑16 דצמבר 2024, 21:37ממש לא...
הוא לא קיצוני כמו טוריאל אבל זה מאפשר לך יותר גיוון במשחק.....לא חושב שזאת העמדה שלו אבל הוא היה שם בכלל לא רע ועשה עבודה מעולה בצד ההגנתי ( כל עוד היו שני קשרי אמצע מאחוריו).
בלי הכדור הוא עושה עבודה טובה, זה נכון. אבל בכדורגל גם חשוב להיות טוב עם הכדור.
לא התכוונתי שהוא איבד 100% מהכדורים. אבל הוא איבד המון. היה קטע שנסאר נתן לו כדורים טובים על סף הרחבה והוא הסתובב סביב עצמו. ופעמים שחטפו לו כדור בקלות והוא נשכב על הדשא.El dudernio כתב: ↑16 דצמבר 2024, 21:47נכון שהוא לא דחף קדימה, אבל לדעתי זאת ההנחיה שהוא קיבל. להחזיק את הכדור ולבנות התקפות לאט ובצורה מסודרת.קירקגור כתב: ↑16 דצמבר 2024, 21:40הוא היה מזעזע בקטע חריג. איבד כל כדור, שיחק לאט גם כשקיבל כדורים טובים קדימה. אפילו השער שלהם היה בגלל הרחקה גרועה שלו.El dudernio כתב: ↑16 דצמבר 2024, 21:37
ממש לא...
בלי הכדור הוא עושה עבודה טובה, זה נכון. אבל בכדורגל גם חשוב להיות טוב עם הכדור.
אני ממש לא חושב שהוא איבד כל כדור והיה לו חלק חשוב באחזקת הכדור ויצירת המצבים. העבוגה שלו ללא כדור היתה מאוד חשובה ומשמעותית לניצחון.
לגבי ההרחקה שהובילה לשער שלהם שוב אני ארגיש כמו תקליט שרוט, אבל אלו בדיוק הטעויות שלנו שנובעות מבלאגן הגנתי ששני הקשרים באמצע מנעו.
זה לא חדש שאין לך מושג.El dudernio כתב: ↑16 דצמבר 2024, 21:37ממש לא...
!!!אוגוסטוס היל כתב: ↑16 דצמבר 2024, 22:18 1. השחקנים עלו להלחם ורואים הבדל בגישה
2. גם אחרי הגול שלהם לא נלחצנו וסהכ עברנו את הדקות האלה ממש סבבה ביחס למשחקים אחרים
וואוו איזה נימוק. איזה ניתוח מעמיק של המשחק...רדפוקס כתב: ↑16 דצמבר 2024, 22:10זה לא חדש שאין לך מושג.El dudernio כתב: ↑16 דצמבר 2024, 21:37ממש לא...
שיחקנו בלי אגף שמאל.
שיחקנו בלי אגף שמאל כי שיחקנו בלי אגף שמאל, כל פעם שבנימין קיבל כדור באגף זה נגמר בחוץ/איבוד.El dudernio כתב: ↑16 דצמבר 2024, 22:57וואוו איזה נימוק. איזה ניתוח מעמיק של המשחק...רדפוקס כתב: ↑16 דצמבר 2024, 22:10זה לא חדש שאין לך מושג.El dudernio כתב: ↑16 דצמבר 2024, 21:37
ממש לא...
שיחקנו בלי אגף שמאל.
בנימין היה מעולה היום, ברור ששיחקנו בלי אגף שמאל כי מבחינתך לשחק על אגף זה רק דריבליסט שעושה 1 על 1...
צר לי אבל הבגנת פה 0 הבנה בכדרוגל.
נכון כי זה חלק מהמערך.ומשיטת המשחק.רדפוקס כתב: ↑16 דצמבר 2024, 23:18שיחקנו בלי אגף שמאל כי שיחקנו בלי אגף שמאל, כל פעם שבנימין קיבל כדור באגף זה נגמר בחוץ/איבוד.El dudernio כתב: ↑16 דצמבר 2024, 22:57וואוו איזה נימוק. איזה ניתוח מעמיק של המשחק...
בנימין היה מעולה היום, ברור ששיחקנו בלי אגף שמאל כי מבחינתך לשחק על אגף זה רק דריבליסט שעושה 1 על 1...
הפעמים היחידות שתקפנו מהאגף הזה היו שקופרמן עלה מאוד גבוה.
אגב הכדור החופשי הפסיכי של טוריאל על מה לעזאזל הוא שרק פאול בכלל??El dudernio כתב: ↑16 דצמבר 2024, 23:34נכון כי זה חלק מהמערך.ומשיטת המשחק.רדפוקס כתב: ↑16 דצמבר 2024, 23:18שיחקנו בלי אגף שמאל כי שיחקנו בלי אגף שמאל, כל פעם שבנימין קיבל כדור באגף זה נגמר בחוץ/איבוד.El dudernio כתב: ↑16 דצמבר 2024, 22:57
וואוו איזה נימוק. איזה ניתוח מעמיק של המשחק...
הפעמים היחידות שתקפנו מהאגף הזה היו שקופרמן עלה מאוד גבוה.
לשחק עם אגף שמאל שעושה אותו דבר כמו אגף ימין זה שבלוני וחסר טעם. אתה לא מאתגר את היריב ותוקע את המשחק שלך.
רוטמן גם שפחות טוב מטוריאל עושה אותו דבר חותך לאמצע ובועט / מגביה. בנימין נכנס יותר לאמצע ייצר ייתרון מספרי / לחץ על היריב.
לזכרוני גם השער הראשון, גם הבעיטה של טוריאל שנעצרה על הקו, גם הבעיטה 2 דק' אחרי זה, גם השער הפסול של סהר וגם השער השני התחילו מהעבודה שלו ושל כהן באמצע שמאל.... הלחץ שאתה מפעיל שם גם משחרר את טוריאל בצד שני ומאפשר לו להיות פנוי לקבלת כדור בקצה ה 16 ל 1:1...