הוקיץ' כתב: ↑29 דצמבר 2024, 00:12
פצצת כישרון.
גם אם קבוקלו יותר מוכשר (ואני בכלל לא בטוח), בינגהאם הרבה יותר יציב ואמין, וגם הרבה יותר פייטר באופי שלו על אף החולשה הפיזית.
הפוטנציאל של קו קדמי שלו ושל מוטלי מטורף.
חייב לעבור את התהליך שהורד עובר בכל קיץ.
ברמת הכישרון שלו, אין סיכוי שלאורך קריירה שלמה שחקן של 2.13 נמצא בנחיתות פיזית מול סנטרים באירופה.
גם לי זה עבר בראש, אבל נראה שזה גם תלוי במבנה גוף גנטי ולא התברך כמו הורד. בלי קשר נכון שהוא חייב לקחת על עצמו החלטה להתנפח והלתזק בקיץ כמו שהורד לקח על עצמו
תן לו לשחק 4...
הוא לא היה נראה כמו עלה נידף בשום שלב למיטב זכרוני.
אבל הוא בהחלט עבד על עצמו בכל קיץ.
גם מבחינה פיזית וגם מבחינת סקילז.
אותי מטריד שבינגהאם לא זורק אצלנו בכלל משלוש ואנחנו לא מצלים את היכולת הזו כדי לייצר ריווח נהדר.
זה פשוט לא מובן לי.
אני כן מקווה שבקיץ יצמידו לו מאמן או יתנו לו תוכנית עבודה להעלות את מסת השריר שלו בצורה משמעותית.
להבדיל מהורד שחזר אחרי כל פגרה עם מסת שריר יותר רצינית, בינגהאם נראה בדיוק כמו שהיה בשנה שעברה בחיפה.
הלך המומנטום כתב: ↑30 דצמבר 2024, 12:05
לא מסכים. בעונה הראשונה הורד נראה כמו עלה נידף ופשוט עבד על עצמו.
אולי התקרה שלו אחרת משל הורד, אבל הוא חייב להעלות מסת שריר.
לא מסכים בכלל, כבר מהדקה הראשונה של הורד על הפרקט אפשר היה לראות שמדובר באתלט על
בינגהם ממש לא דומה לו וזה לא קשור לעבודה אישית ומסת שריר.
עלה נידף אולי לא, אבל קרנף? רחוק מאוד מזה וממליץ לכם לראות סרטונים שלו מהעונה הראשונה אצלנו. הוא היה די רך וחלש פיזית. אני זוכר עוד את הקיץ שלפני העונה שעברה שכולם היו בשוק מהזרועות שלו כשהוא חזר מהפגרה.
האם לבינגהאם יש פוטנציאל להתחזק ככה? לא יודע, זה מאוד תלוי במבנה גוף ספציפי, אבל בוודאי שאפשר לעבוד על זה. יאניס אגב עבר תהליך מאוד דומה.
בכל מקרה, אני חושב שההשוואה להורד היא לא מקרית. סגנון המשחק שלהם הוא שונה, אבל יש לא מעט קווי דמיון. ספציפית, השילוב הזה בין נתונים פיזיים חריגים לבין המון אקטיביות משני צידי המגרש שמביא לאימפקט גדול מאוד, למרות כל מיני ליקויים טכניים. לשניהם יש הרבה מה לשפר מבחינה טכנית (אם כי הורד הבן זונה לא מפסיק להשתפר והוא שחקן הרבה יותר שלם היום), אבל הם עדיין מביאים דברים שהם בלתי עצירים.
בינגהאם אפילו צעיר יותר ועם נתונים פיזיים עוד יותר מרשימים.
הוקיץ' כתב: ↑30 דצמבר 2024, 13:25
עלה נידף אולי לא, אבל קרנף? רחוק מאוד מזה וממליץ לכם לראות סרטונים שלו מהעונה הראשונה אצלנו. הוא היה די רך וחלש פיזית. אני זוכר עוד את הקיץ שלפני העונה שעברה שכולם היו בשוק מהזרועות שלו כשהוא חזר מהפגרה.
האם לבינגהאם יש פוטנציאל להתחזק ככה? לא יודע, זה מאוד תלוי במבנה גוף ספציפי, אבל בוודאי שאפשר לעבוד על זה. יאניס אגב עבר תהליך מאוד דומה.
בכל מקרה, אני חושב שההשוואה להורד היא לא מקרית. סגנון המשחק שלהם הוא שונה, אבל יש לא מעט קווי דמיון. ספציפית, השילוב הזה בין נתונים פיזיים חריגים לבין המון אקטיביות משני צידי המגרש שמביא לאימפקט גדול מאוד, למרות כל מיני ליקויים טכניים. לשניהם יש הרבה מה לשפר מבחינה טכנית (אם כי הורד הבן זונה לא מפסיק להשתפר והוא שחקן הרבה יותר שלם היום), אבל הם עדיין מביאים דברים שהם בלתי עצירים.
בינגהאם אפילו צעיר יותר ועם נתונים פיזיים עוד יותר מרשימים.
גביזון כתב:טוב, זה שחקן שעבר פציעה בעבר שהשביתה אותו להמוווןןן זמן.
הוא חתום גם לעונה הבאה אני חושב, אני מקווה מאד שאין לו משהו כרוני.
שיעכנו מה קורה איתו.
מקווה שזה לא בעיה כרונית ונפלנו על שחקן עם פציעות לימון....
Sent from my 22101320G using Tapatalk
מרקוס בינגהאם סובל מדלקת במעטפת שריר הלב, הנגרמת בדרך כלל כתגובה למחלה ויראלית. בשלב זה הוא מושבת מפעילות.
ההערכה נוספת תתבצע בעוד עשרה ימים.
מתוף דף הפייסבוק
איזה רחמים על השחקן, בחור צעיר בתחילת דרכו מגיע סוף סוף לקבוצה שרואים אותו בכל אירופה.
ופתאום הכל נכנס להולד על משהו שלא ידוע ומחכים לתוצאות, מאוד מאוד מאוד מתסכל מפחיד מבאס.
מאחל לו שיחלים מההר וייצא לחלוטין מהבעיה הזאת!
להפועל זאת מכה גדולה. הוא היה בכושר טוב. אנחנו בפני משחקים קובעים עם גראן קנריה והפועל ירושלים ולבינגהם אמור היה להיות תפקיד מרכזי בסבב מולם.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
משיחה שערכתי עם קרדיולוגית נראה שצריך לחפש שחקן לעונה, במצב כזה צריך לנוח לפחות חצי שנה כי במאמצים של ספורטאי המחלה הדלקתי יכולה לחזור ולגרים נזק לשריר הלב.
על הדרך, בחשקשיר הביאה שחקן יורוליג ממונקו.
Sent from my 22101320G using Tapatalk