אוהדי מכבי מותקפים באמסטרדם
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
גם נהגי המוניות קבעו כמובן, עוד ריב חוליגנים, אין מה לראות פה, אפשר להתקדם
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
גם האוהדת שדיברה עכשיו ברדיו שהיא מתחבאת בבית של יהודיה מקומית (אשכרה) , ייתכן והיא לבשה מכנס קצרצר, לא כזאת תמימה
-
- קיבל.ה 338 לייקים
זה שמועות, אבל היו דיווחים בתקשורת על איומים מצד אוהדי אייקס. אערוך את זה.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
...רק מדמיין מה היו אומרים אוהדי מכבי וביתר אם אלו היו אוהדי הפועל שהיו חוטפים שם את הפוגרום הזה.
ועד כמה מהר ביבי היה מוציא לשם מטוסי חילוץ
(זה לא אומר שאני לא מגנה לחלוטין את כל האירוע)
ועד כמה מהר ביבי היה מוציא לשם מטוסי חילוץ
(זה לא אומר שאני לא מגנה לחלוטין את כל האירוע)
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
כרגע, 7.טכנית לארז כתב:כמה מנותקי קשר יש כרגע?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 798 לייקים
הגיוני, חלק מהנהגים משתייכים לפסולת שהיגרה לאירופה ותקפה את היהודים שםגביזון כתב:נהגי מוניות לקחו חלק בציד
-
- קיבל.ה 798 לייקים
שייחנקוSickleCell כתב:גם כאן בפורום יש היתממות. המעשים שלנו בעזה בשנה האחרונה, הדיבורים על התנחלות שם. האלימות בשטחים ובאופן כללי האגרסיביות של הצבא שתחת מטרייתו מתרחשים גם פשעי מלחמה (בגלל צבא המשיח שמכרסם במוסריותו של צה״ל). אי אפשר להתנהג כמו חארות ולצפות מכולם לפתוח חלון ולהגיד כמה נפלא ריח הטוליפים.
כמובן שאצל ההולנדים זה גם ביטוי של הגזענים בתוך קהל תומכי הפלסטינים שהרימו ראש השנה ומשתמשים במאבק הלגיטימי למדינה עצמאית כדי לשחרר את האלימות והשנאה שלהם.
לא היו ארועים כאלה במפגשים קודמים באירופה בגלל שנהנינו מהספק ולכל החשוכים המטומטמים אצלם ואצלנו לא היתה תמיכה ציבורית של מי שלא מבינים (בשל בורותם) מה המשמעות של שתי גדות לירדן זו שלנו זו גם כן/ פרום דה ריבר טו דה סי.
שיסתכלו איזה כבישים יפים סללנו לאורך פילדלפי וציר נצרים. לא כדי לעזוב מחר. הבתים שהיו שם פעם - היו ואינם.
התנחלויות? יכול להיות שיחזרו. בינתיים החרבנו אותם וקיבלנו בתמורה 7.10 .
ככה זה - אתה תוקף את ישראל ומאבד שטח.
מקווה שעם טראמפ נוכל לגנוב סוסים יחד.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אין קשר בין מחט לתחת.
אם וכאשר(ואני מסייייייג) הפנאטיקס התחילו באיזו התארגנות שם לבלגן, אז זה אומנם הרחיק לכת ולא קשור לזה באופן ההתלקחות והגודל, אבל יתכן שזה היה גפרורון קטן.
שוב- כן אנחנו יהודים ושונאים אותנו כולם ופלדרמאוס מתהפך בקברו, אבל רק לעיתים, לעיתים נדירות, אנחנו לא כזה תמימים ואפשר לשאול שאלות, לעלות ספקולציות מבלי שאדם שעשה את זה יחשב עוכר ישראל, אוכל ישראל, או מחבל, או הרמן גרינג.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
לא היו מוציאים כלום וכל התקשורת עכשיו היו מאשימים את אוהדי הפועל מלבד יואב לימור ואולי בן כספית שהיו מדברים על זה בקטנה.
ביטר וההם היו מעלים שלטים שצוחקים על האירוע. כמו לצפות משרים בממשלה לעשות משהו כדי לשחרר את החטופים
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 472 לייקים
כמובן שפה לא פספסו הזדמנות להזכיר כמה שהם אוהדי פח של מועדון פח.
-
- קיבל.ה 239 לייקים
אתה באמת לא מבין את הקשר הנסיבתי בין האירועים שקדמו למשחק לבין התוצאה הלילה? אין שקוף מזה.
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
ומנהלים יקרים שכתבו שהבא שכותב לגופו של בנאדם עף, או ששנינו עפים או שאף אחד
למרות שאתם באים מפוזיציה
למרות שאתם באים מפוזיציה
- SickleCell
- קיבל.ה 468 לייקים
נשבע שאני לא יודע אם אתה רציני או צוחק. נוטה לחשוב שרציני. עדיין מצחיק.Charlie כתב: ↑08 נובמבר 2024, 11:43שייחנקוSickleCell כתב:גם כאן בפורום יש היתממות. המעשים שלנו בעזה בשנה האחרונה, הדיבורים על התנחלות שם. האלימות בשטחים ובאופן כללי האגרסיביות של הצבא שתחת מטרייתו מתרחשים גם פשעי מלחמה (בגלל צבא המשיח שמכרסם במוסריותו של צה״ל). אי אפשר להתנהג כמו חארות ולצפות מכולם לפתוח חלון ולהגיד כמה נפלא ריח הטוליפים.
כמובן שאצל ההולנדים זה גם ביטוי של הגזענים בתוך קהל תומכי הפלסטינים שהרימו ראש השנה ומשתמשים במאבק הלגיטימי למדינה עצמאית כדי לשחרר את האלימות והשנאה שלהם.
לא היו ארועים כאלה במפגשים קודמים באירופה בגלל שנהנינו מהספק ולכל החשוכים המטומטמים אצלם ואצלנו לא היתה תמיכה ציבורית של מי שלא מבינים (בשל בורותם) מה המשמעות של שתי גדות לירדן זו שלנו זו גם כן/ פרום דה ריבר טו דה סי.
שיסתכלו איזה כבישים יפים סללנו לאורך פילדלפי וציר נצרים. לא כדי לעזוב מחר. הבתים שהיו שם פעם - היו ואינם.
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
יש מאבק לגיטימי למדינה עצמאית? למה לא עדכנו אותם?SickleCell כתב:נשבע שאני לא יודע אם אתה רציני או צוחק. נוטה לחשוב שרציני. עדיין מצחיק.Charlie כתב: ↑08 נובמבר 2024, 11:43שייחנקוSickleCell כתב:גם כאן בפורום יש היתממות. המעשים שלנו בעזה בשנה האחרונה, הדיבורים על התנחלות שם. האלימות בשטחים ובאופן כללי האגרסיביות של הצבא שתחת מטרייתו מתרחשים גם פשעי מלחמה (בגלל צבא המשיח שמכרסם במוסריותו של צה״ל). אי אפשר להתנהג כמו חארות ולצפות מכולם לפתוח חלון ולהגיד כמה נפלא ריח הטוליפים.
בבקשה, הלוואי, רוצה לשכנע אותם גם שזה המאבק שלהם? שייקחו 2 מדינות, 5, 20. יפה שאתה מחליט עבורם עבור מה המאבק שלהם, שמעת את קלינטון השבוע? הציעו להם הכל כולל הכל.
אני מוכן לעקור אותי ואת משפחתי עבור שתהיה להם מדינה וגם לי. עד כדי כך.
מאבק לגיטימי למדינה עצמאית לווולללללל
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
נשמע שאתה לא מבין את הקשר הסיבתי, המותקפים נולדנו עם העורלה הלא נכונה, סיבה תוצאהעובדיה כתב:אתה באמת לא מבין את הקשר הנסיבתי בין האירועים שקדמו למשחק לבין התוצאה הלילה? אין שקוף מזה.
כמו שחיפשו יהודונים על המטוס בדגסטן.
לקחת את האירוע הזה ולהפוך אותו לעוד חלוגניזם מיותר בספורט זו גניבת דעת.
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
כמו ב7.10, מי שצילם ובהעלה את הלינצ'ים לרשתות החברתיות זה הקו קלוקס קלאן עצמם, גם את פיגוע הדריסה
-
- קיבל.ה 239 לייקים
כשעבדתי בכמה בירות ומוקדי מהגרים באירופה במסגרת עבודתי במשרד החוץ, להוריד שלטי פלסטין, לצעוק מוות לערבים ולהתחיל לריב עם ערבים בכיכר המרכזית לא היה חלק מההוראות שקיבלתי על מנת לשמור על הביטחון האישי שלי. הבולבול שלי חתוך, דיברתי גם עברית, בת הזוג בזמנו אפילו גרה במעוז מוסלמי באחת הבירות, ועדיין שרדתי כדי לספר. לא פנו אלי או אל חבריי פעם אחת.
מי שמחפש, מוצא. צר לי מאוד על האוהדים התמימים שהותקפו, בינהם גם בני משפחה שלי. לילדי הזין שתלשו דגלים ותקפו מפגינים פלסטיניים, מגיע מכות כי הם חיפשו אותם. לגבי אלו ששרו מוות לערבים כשהם מוקפים בערבים בזמן שהם לא חמושים, צר לי עליהם, אבל הפיגור שלהם הביא אותם למצב הזה.
לגבי המשפחות והתמימים לחלוטין, אשמתם הבלעדית של המפגרים למעלה. מהקבוצות האלימות של המוסלמים שם אני לא מצפה כלום, וזו טיפשות גם לצפות מהם. נכון אולי לצפות מהרשויות, וגם זה אבסורד כי הרי כולם שם אוהבים להכריז שאירופה איבדה שליטה על המוסלמים, אז למה ציפו כשהם לא חמושים בשום דבר חוץ מבטחון עצמי מופרז?
אגב, גם עם הפועל אגב טסתי 3 פעמים, אפילו תוך כדי מבצע צבאי כאן בארץ. שום אינטראקציה אנטישמית.
When you fuck around, you find out. אלו החיים בעולמנו האכזר. צר לי על התמימים שעברו לינץ׳ מאנטישמים. מדגדג לי את הביצה כשילד שפיך עם כובע סקי ואדידס סמבה מקבל מכות. רצה להיות חבר באולטראס לאומני, זה מה שקיבל. מגיע לו גם מכות כשיחזור לארץ שכן בשל רשלנותו אוהדים תמימים עברו לינץ׳.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
כמה לא מפתיע שיש פה כמה חלאות שמאשימים את היהודים בבלאגן. הפורום הזה חייב לעבור ניקיון יסודי.
לכולנו, או לרובנו, יש חברים ובני משפחה שהם אוהדי מכבי.
מאחל ומקוה שהכל בסדר עם כל אוהדי מכבי שטסו לראות משחק כדורגל.
אה ואסור גם לעשות האשמת קורבן.
מאחל ומקוה שהכל בסדר עם כל אוהדי מכבי שטסו לראות משחק כדורגל.
אה ואסור גם לעשות האשמת קורבן.
נערך לאחרונה על ידי Adam ב 08 נובמבר 2024, 13:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 939 לייקים
-
- קיבל.ה 239 לייקים
קומוניסים כבר נשלח למצוא בית חם במקום אחר ונראה שהוא מצא אותו ביג טיים ברוטר נט ובטוויטר.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑08 נובמבר 2024, 12:44 כמה לא מפתיע שיש פה כמה חלאות שמאשימים את היהודים בבלאגן. הפורום הזה חייב לעבור ניקיון יסודי.
אם הוראות בסיסיות לשמירה על ביטחון אישי של ישראלי בחו״ל, וההשלכות על אי הקפדה עליהם גורמות לך להקציף על משתמשים אחרים, אתה מוזמן להצטרף אליו. אולי המקום כאן פשוט לא מתאים לך.
-
- קיבל.ה 105 לייקים
לא השוויתי, התכוונתי לומר שאין הבדל בין הפועל למכבי בעיניהם
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
גם המדינהעד המ!!ת הפועל כתב: ↑08 נובמבר 2024, 12:44 כמה לא מפתיע שיש פה כמה חלאות שמאשימים את היהודים בבלאגן. הפורום הזה חייב לעבור ניקיון יסודי.
מי שלא מתיישר לפי השלטון הנבחר(שבנתיים יעשה כמה טריקים כדי להבחר לעד)
אסור בתכלית האיסור להביע דעה שונה.
נדמה לי דווקא שזה היה הנרטיב של הימין שאומר שאסור לו להגיד משהו שונה מישראל הראשונה.
מהא מאוד התהפכו היוצרות. מהר כמו המהירות שמגיעים מול הפועל לרחבה.
-
- קיבל.ה 239 לייקים
כשזה הפועל זה שני אינסלים שצועקים חמאס והפגנה של פלסטין חינם. כשזה מכבי, זה מתריס, זה אצבע בעין וזה מושך אש. בכוונה תחילה, ביודעין ולעיניי מצלמות רבות באזור עוין, ללא נשק ותחמושת. מהמוסלמים אין בעיניי מה לצפות לכלום. גם לא מהפריץ התורן בהולנד. לא יודע גם אם יש מה לצפות מהפאנטיקס, שהזקפה שלהם הולכת לפניהם, גם כשזה דופק 80 אחוז של אוהדים תמימים שבאו לראות משחק. מקווה מאוד שהאוהדים שהתסיסו יענשו בברוטליות. כך גם המחבלים שתקפו אותם.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
הייתה מתוכננת הפגנה אנטי ישראלית גדולה ליד האיצטדיון הרבה לפני תלישת הדגלים של אוהדי מכבי.עובדיה כתב: ↑08 נובמבר 2024, 09:06יש חשיבות בלהבין איך האירוע הזה התגלגל לפני המשחק. הפנאטיקס פיצצו מכות מוסלמים וצילמו איך הם מורידים דגלי פלסטין לפני המשחק. מאמין שזה עבר בקבוצות של הקהילות בטלגרם וחימם אותם מאוד. מאמין גם שהתוקפים אנטישמים, אין ספק לגבי זה, אבל ממש לא בטוח שזה היה הסיפור אם היה מדובר בקהל אחר כאן מישראל שלא היה מחפש לריב עם ערבים שם. נראה שהפאנטיקס חיפשו, ומצאו קצת יותר מדי. על הדרך גם דפקו את החלקים הנורמליים בקהל שלהם שרק באו לראות משחק ולא לחפש מכות.SickleCell כתב: ↑08 נובמבר 2024, 08:59 בסך הכל צריך להבין שזה לא מאבק חוליגנים רגיל. אם היו מותקפים על ידי אוהדי היריבה כחלק (אלים אך נפוץ) מהמשחק, מילא. כאן מדובר באנטישמים שחיפשו דם יהודים. בלתי נסבל. אין כאן מקום להיתממות מצד האירופאים שחייבים לגנות בחומרה ולפעול נגד התוקפים. מה שכן, מצידנו הישראלים, צריך חשוב איך הגענו לכאן. העובדה שאנחנו מאפשרים ולא פועלים בחומרה נגד יודונאצים בשטחים ויודונאצים במסווה של חיילי צה״ל כגייס חמישי המבצע פשעי מלחמה. העובדה שאין גינוי מהממסד ו/או התקשורת להתנהגויות האלה - הוא זה שנותן לאנטישמים באירופה ובכל מקום אחר להרים את הראש. אם אנחנו לא רואים מה קורה מתחת לאף שלנו אי אפשר באמת לבוא בטענות לאלימות שמופנה גם כלפינו. בספורט אפשר לציין גם את אוהדי בית״ר ובני יהודה שזכו להתייחסות מקלה בעבר כשתקפו את אוהדינו רק מתוך אנטישמיות (״לאשכנזים״ וערבים בלבד) דומה לזו האירופאית. גם כל הפסטיבלים המכוערים סביב השחקנים הערבים (וערבים ישראלים בכלל), והדרישה הבזויה מהם לגנות ולקחת צד בנושא רגיש מאוד עבורם, הופכים אותנו לקהי לב ולא שונים בהרבה מהאנטישמים באירופה.
הם היו מותקפים ככה או ככה, אפשר להגיד שהם הוסיפו שמן למדורה אבל כל דבר אחר זה בגדר האשמת קורבן.
-
- קיבל.ה 2387 לייקים
כל ניסיון להפוך.את התקיפה הזו למשהו שהוא לא על רק לאומני זו דמגוגיה וגניבת דעת ברמת הפשע
-
- קיבל.ה 239 לייקים
הייתה גם הפגנה אנטי ישראלית כששיחקנו במדריד בזמן עמוד ענן, אפילו הייתי שם ושרדתי כדי לספר. קרה גם בשלל הזדמנויות אחרות בהן שיחקנו באירופה. השמן למדורה הוא ההבדל שבין הפגנה שגם יכולה להיות מכוערת, לבין הלילה הזה. אין לי התנגדות עקרונית לשום תהלוכה וקריאות, גזעניות וקשות ככל שיהיו של אוהדי מכבי. לא אכפת לי. אבל צריך לדעת באיזה שכונה אתה נמצא כשאתה בא להרים את האף על האנשים שגרים בה. אם אתה לא מאובטח, קורא נגד מוסלמים ומוריד דגלי פלסטין, מה אתה מצפה שיקרה כשאתה נמצא בעיר שאתה מספר לכולם כמה המוסלמים השתלטו עליה?רדפוקס כתב: ↑08 נובמבר 2024, 13:37הייתה מתוכננת הפגנה אנטי ישראלית גדולה ליד האיצטדיון הרבה לפני תלישת הדגלים של אוהדי מכבי.עובדיה כתב: ↑08 נובמבר 2024, 09:06יש חשיבות בלהבין איך האירוע הזה התגלגל לפני המשחק. הפנאטיקס פיצצו מכות מוסלמים וצילמו איך הם מורידים דגלי פלסטין לפני המשחק. מאמין שזה עבר בקבוצות של הקהילות בטלגרם וחימם אותם מאוד. מאמין גם שהתוקפים אנטישמים, אין ספק לגבי זה, אבל ממש לא בטוח שזה היה הסיפור אם היה מדובר בקהל אחר כאן מישראל שלא היה מחפש לריב עם ערבים שם. נראה שהפאנטיקס חיפשו, ומצאו קצת יותר מדי. על הדרך גם דפקו את החלקים הנורמליים בקהל שלהם שרק באו לראות משחק ולא לחפש מכות.SickleCell כתב: ↑08 נובמבר 2024, 08:59 בסך הכל צריך להבין שזה לא מאבק חוליגנים רגיל. אם היו מותקפים על ידי אוהדי היריבה כחלק (אלים אך נפוץ) מהמשחק, מילא. כאן מדובר באנטישמים שחיפשו דם יהודים. בלתי נסבל. אין כאן מקום להיתממות מצד האירופאים שחייבים לגנות בחומרה ולפעול נגד התוקפים. מה שכן, מצידנו הישראלים, צריך חשוב איך הגענו לכאן. העובדה שאנחנו מאפשרים ולא פועלים בחומרה נגד יודונאצים בשטחים ויודונאצים במסווה של חיילי צה״ל כגייס חמישי המבצע פשעי מלחמה. העובדה שאין גינוי מהממסד ו/או התקשורת להתנהגויות האלה - הוא זה שנותן לאנטישמים באירופה ובכל מקום אחר להרים את הראש. אם אנחנו לא רואים מה קורה מתחת לאף שלנו אי אפשר באמת לבוא בטענות לאלימות שמופנה גם כלפינו. בספורט אפשר לציין גם את אוהדי בית״ר ובני יהודה שזכו להתייחסות מקלה בעבר כשתקפו את אוהדינו רק מתוך אנטישמיות (״לאשכנזים״ וערבים בלבד) דומה לזו האירופאית. גם כל הפסטיבלים המכוערים סביב השחקנים הערבים (וערבים ישראלים בכלל), והדרישה הבזויה מהם לגנות ולקחת צד בנושא רגיש מאוד עבורם, הופכים אותנו לקהי לב ולא שונים בהרבה מהאנטישמים באירופה.
הם היו מותקפים ככה או ככה, אפשר להגיד שהם הוסיפו שמן למדורה אבל כל דבר אחר זה בגדר האשמת קורבן.
איך יש עשרות משחקי חוץ בכל שנה ודווקא למכבי זה קורה?
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
זאת שאלה שאתה מעלה שדינה מאסר עולם אחד לפחות.
תתיישר מהר עם העם.
תתיישר מהר עם העם.
-
- קיבל.ה 556 לייקים
יפה אז אנחנו מסכימים שאין טעם לצעוק מוות לערבים, בלי קשר לעובדה שחלאות אנטישמים תקפו ישראלים?
או שמבחינתך רק סלים טועמה ערבי סבבה?
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מילה על החטופים?Charlie כתב: ↑08 נובמבר 2024, 11:43שייחנקוSickleCell כתב:גם כאן בפורום יש היתממות. המעשים שלנו בעזה בשנה האחרונה, הדיבורים על התנחלות שם. האלימות בשטחים ובאופן כללי האגרסיביות של הצבא שתחת מטרייתו מתרחשים גם פשעי מלחמה (בגלל צבא המשיח שמכרסם במוסריותו של צה״ל). אי אפשר להתנהג כמו חארות ולצפות מכולם לפתוח חלון ולהגיד כמה נפלא ריח הטוליפים.
והנאנסים והנאנסות, האנורקסים והאנורקסיות, החיים והחיות בגהנום בעוד אנחנו יכולים לשבת וללגום את הקפה החם בעוד מקליקים לנו בפויירום
-
- קיבל.ה 239 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אין בכלל מה להשוות בין המצב היום למצב בעמוד ענן וגם אין מה להשוות בין כמות אוהדי מכבי שהיו אמש באמסטרדם למשחקי חוץ אחרים.עובדיה כתב: ↑08 נובמבר 2024, 13:48הייתה גם הפגנה אנטי ישראלית כששיחקנו במדריד בזמן עמוד ענן, אפילו הייתי שם ושרדתי כדי לספר. קרה גם בשלל הזדמנויות אחרות בהן שיחקנו באירופה. השמן למדורה הוא ההבדל שבין הפגנה שגם יכולה להיות מכוערת, לבין הלילה הזה. אין לי התנגדות עקרונית לשום תהלוכה וקריאות, גזעניות וקשות ככל שיהיו של אוהדי מכבי. לא אכפת לי. אבל צריך לדעת באיזה שכונה אתה נמצא כשאתה בא להרים את האף על האנשים שגרים בה. אם אתה לא מאובטח, קורא נגד מוסלמים ומוריד דגלי פלסטין, מה אתה מצפה שיקרה כשאתה נמצא בעיר שאתה מספר לכולם כמה המוסלמים השתלטו עליה?רדפוקס כתב: ↑08 נובמבר 2024, 13:37הייתה מתוכננת הפגנה אנטי ישראלית גדולה ליד האיצטדיון הרבה לפני תלישת הדגלים של אוהדי מכבי.עובדיה כתב: ↑08 נובמבר 2024, 09:06
יש חשיבות בלהבין איך האירוע הזה התגלגל לפני המשחק. הפנאטיקס פיצצו מכות מוסלמים וצילמו איך הם מורידים דגלי פלסטין לפני המשחק. מאמין שזה עבר בקבוצות של הקהילות בטלגרם וחימם אותם מאוד. מאמין גם שהתוקפים אנטישמים, אין ספק לגבי זה, אבל ממש לא בטוח שזה היה הסיפור אם היה מדובר בקהל אחר כאן מישראל שלא היה מחפש לריב עם ערבים שם. נראה שהפאנטיקס חיפשו, ומצאו קצת יותר מדי. על הדרך גם דפקו את החלקים הנורמליים בקהל שלהם שרק באו לראות משחק ולא לחפש מכות.
-
- קיבל.ה 239 לייקים
אתמול היה 2700 במדריד היו 1500-2000 אאל״ט. האווירה במדריד הייתה קשה גם כן, אמנם היו יותר שוטרים ואבטחה טובה יותר, אבל גם בלעדיהם היינו מסתדרים. בלונדון בצפון מערב העיר, אזור יחסית מוסלמי, עם הכדורסל היה רגוע לחלוטין, ובכללי אף פעם לא היו בעיות מהותיות שמגרדות את הזרת של הפוגרום הלילה, וברוך השם שיחקנו כבר איזה 2-3 משחקי חוץ באירופה כן?רדפוקס כתב: ↑08 נובמבר 2024, 14:14אין בכלל מה להשוות בין המצב היום למצב בעמוד ענן וגם אין מה להשוות בין כמות אוהדי מכבי שהיו אמש באמסטרדם למשחקי חוץ אחרים.עובדיה כתב: ↑08 נובמבר 2024, 13:48הייתה גם הפגנה אנטי ישראלית כששיחקנו במדריד בזמן עמוד ענן, אפילו הייתי שם ושרדתי כדי לספר. קרה גם בשלל הזדמנויות אחרות בהן שיחקנו באירופה. השמן למדורה הוא ההבדל שבין הפגנה שגם יכולה להיות מכוערת, לבין הלילה הזה. אין לי התנגדות עקרונית לשום תהלוכה וקריאות, גזעניות וקשות ככל שיהיו של אוהדי מכבי. לא אכפת לי. אבל צריך לדעת באיזה שכונה אתה נמצא כשאתה בא להרים את האף על האנשים שגרים בה. אם אתה לא מאובטח, קורא נגד מוסלמים ומוריד דגלי פלסטין, מה אתה מצפה שיקרה כשאתה נמצא בעיר שאתה מספר לכולם כמה המוסלמים השתלטו עליה?
אמנם עם הרגל לא היו יותר מדי משחקים מאז גל המהגרים של 2011, אבל גם לחיפה וב״ש שהוציאו אלפי אוהדים למעוזים של המוסלמים, גם בזמן המלחמה הנוכחית, לא היו בעיות מיוחדות.
רק לפני כמה שבועות התארחנו עם הסל באיטליה באזור עם ריכוז גבוה של קהילות מוסלמיות בצ. איטליה ועבר חלק למרות הפגנות בחוץ וכיוצ״ב.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
אתה בדיוק חלק מהחלאות שדיברתי עליהם.עובדיה כתב:קומוניסים כבר נשלח למצוא בית חם במקום אחר ונראה שהוא מצא אותו ביג טיים ברוטר נט ובטוויטר.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑08 נובמבר 2024, 12:44 כמה לא מפתיע שיש פה כמה חלאות שמאשימים את היהודים בבלאגן. הפורום הזה חייב לעבור ניקיון יסודי.
אם הוראות בסיסיות לשמירה על ביטחון אישי של ישראלי בחו״ל, וההשלכות על אי הקפדה עליהם גורמות לך להקציף על משתמשים אחרים, אתה מוזמן להצטרף אליו. אולי המקום כאן פשוט לא מתאים לך.
תמיד תחפש למה היהודי אשם. בשואה, ב-7/10, בפוגרומים שונים בעולם.
תזכיר לי להחזיר לך באותו מטבע כשהחברים האנטישמים שלך ייפגעו בעתיד.
הלוואי שיעיפו אותך מפה על טיל.
כמה האשמת קורבן, כמה שנאה
לכולנו יש חברים ומשפחה אוהדי מכבי- זה ממש בסדר לאהוד מכבי ולא מגיע לאף אחד לעבור לינץ'
לכולנו יש חברים ומשפחה אוהדי מכבי- זה ממש בסדר לאהוד מכבי ולא מגיע לאף אחד לעבור לינץ'
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
אז אולי תתחיל עם הגלמוד מלוד?
קראת מה רשם כאן?
- סומך
- קיבל.ה 1321 לייקים
אפשר גם לפתח ראייה של מורכבות ולהבין שלא הכל דיכוטומי.
ההתקפות האלה נראות מתוכננות ומתואמות ואני לא אתפלא אם יתגלה שהאיראנים גם שלמו לעבריינים שיקחו בהן חלק.
בתחילת המלחמה רוססו צלבי קרס על בתי יהודים באירופה והתברר שאלה פרוקסים של פוטין.
Having said that
אי אפשר להתעלם מסרטונים של אוהדי מכבי מטומטמים שבלב בירה אירופית שורצת מוסלמים, החליטו שהם ברחובות טול כארם וטיפסו על מרפסות כדי לתלוש דגלי פלסטין (מי שאל אתכם בכלל חבורת מטומטמים מוצפי טסטוטרון) וערכו תהלוכות ברחובות בשירי מוות לערבים.
ובסוף, אוהדים תמימים חטפו לינצ' מזעזע.
ההתקפות האלה נראות מתוכננות ומתואמות ואני לא אתפלא אם יתגלה שהאיראנים גם שלמו לעבריינים שיקחו בהן חלק.
בתחילת המלחמה רוססו צלבי קרס על בתי יהודים באירופה והתברר שאלה פרוקסים של פוטין.
Having said that
אי אפשר להתעלם מסרטונים של אוהדי מכבי מטומטמים שבלב בירה אירופית שורצת מוסלמים, החליטו שהם ברחובות טול כארם וטיפסו על מרפסות כדי לתלוש דגלי פלסטין (מי שאל אתכם בכלל חבורת מטומטמים מוצפי טסטוטרון) וערכו תהלוכות ברחובות בשירי מוות לערבים.
ובסוף, אוהדים תמימים חטפו לינצ' מזעזע.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
באמת השוות משחק בסל שאף אחד כמעט לא יודע על קיומו באיטליה לאירוע שהיה אתמול?עובדיה כתב: ↑08 נובמבר 2024, 14:19אתמול היה 2700 במדריד היו 1500-2000 אאל״ט. האווירה במדריד הייתה קשה גם כן, אמנם היו יותר שוטרים ואבטחה טובה יותר, אבל גם בלעדיהם היינו מסתדרים. בלונדון בצפון מערב העיר, אזור יחסית מוסלמי, עם הכדורסל היה רגוע לחלוטין, ובכללי אף פעם לא היו בעיות מהותיות שמגרדות את הזרת של הפוגרום הלילה, וברוך השם שיחקנו כבר איזה 2-3 משחקי חוץ באירופה כן?רדפוקס כתב: ↑08 נובמבר 2024, 14:14אין בכלל מה להשוות בין המצב היום למצב בעמוד ענן וגם אין מה להשוות בין כמות אוהדי מכבי שהיו אמש באמסטרדם למשחקי חוץ אחרים.עובדיה כתב: ↑08 נובמבר 2024, 13:48
הייתה גם הפגנה אנטי ישראלית כששיחקנו במדריד בזמן עמוד ענן, אפילו הייתי שם ושרדתי כדי לספר. קרה גם בשלל הזדמנויות אחרות בהן שיחקנו באירופה. השמן למדורה הוא ההבדל שבין הפגנה שגם יכולה להיות מכוערת, לבין הלילה הזה. אין לי התנגדות עקרונית לשום תהלוכה וקריאות, גזעניות וקשות ככל שיהיו של אוהדי מכבי. לא אכפת לי. אבל צריך לדעת באיזה שכונה אתה נמצא כשאתה בא להרים את האף על האנשים שגרים בה. אם אתה לא מאובטח, קורא נגד מוסלמים ומוריד דגלי פלסטין, מה אתה מצפה שיקרה כשאתה נמצא בעיר שאתה מספר לכולם כמה המוסלמים השתלטו עליה?
אמנם עם הרגל לא היו יותר מדי משחקים מאז גל המהגרים של 2011, אבל גם לחיפה וב״ש שהוציאו אלפי אוהדים למעוזים של המוסלמים, גם בזמן המלחמה הנוכחית, לא היו בעיות מיוחדות.
רק לפני כמה שבועות התארחנו עם הסל באיטליה באזור עם ריכוז גבוה של קהילות מוסלמיות בצ. איטליה ועבר חלק למרות הפגנות בחוץ וכיוצ״ב.
ההשוואות שלך מגוחכות ואם אתה חושב שמאות בני מיעוטים התאספו אתמול לעשות לינץ' לאוהדי מכבי רק בגלל שהם תלשו דגל זה אפילו יותר מגוחך.