לא מסכים, אין באמת שיפור ביכולת, אתה ממשיך לספוג שערים בקלות.קירקגור כתב: ↑05 נובמבר 2024, 13:29 אני מאוד מאוד אהבתי את רפואה, אבל השאלה אם הוא אדם שניתן לעבוד איתו. יש לו אופי לא פשוט, ולא צריך למנות מאמן רק בשביל שהשחקנים יעלו עם אקסטרה מוטיבציה בשני משחקים (לפחות לא במצב הנוכחי.)
מה שצריך פה זה מנהל מקצועי שיתחיל להכין את רשימת הקניות של ינואר. דגו טעה בגדול ברכש, אבל אני לא חושב שהוא מוציא פחות מהסגל הקיים ממה שמאמן אחר בסבירות גבוהה יוציא.
לדעתי זאת כן קבוצה מאומנת, על אף הליקויים שיש במשחק. באופן כללי, בשני המשחקים האחרונים יש שיפור ביכולת - ולכן אני לא בטוח שפיטורים נחוצים, אלא אם הוא איבד את חדר ההלבשה. אבל לא נראה לי שהוא איבד אותו.
יותר מידי פעמים אתה רואה את המגנים באמצע, כאשר השחקני אגף נמצאים לבד בפינה, אף אחד לא בא לעזור להם את הקו.
טוריאל כרגיל לוקח כדור בשמאל ובא להיכנס לאמצע ואז יוצא עוד בלם וסוגר אותו ואותו דבר צד שני.
למה לא לשים את טוריאל בשמאל שירים כדור לרחבה? השוערים בליגה הזאת בקושי יודעים לצאת לכדורי גובה.
יש לך את מקאריץ שהוא חלוץ עם נוכחות וכבד, זרוק עליו כדורים לרחבה, שיעצור ויוריד כדור לקשר שיגיע, תגביה לו כדורים, במקום זה משחקים מסביב.
אין בעיטות מרחוק לשער.
אתה נותן ליריב לצאת להתקפות מהירות נגדיות במקום לעצור בעבירה, אתה רואה שהרמן יוצא לכדור לתקאל מספיק והופ הם ב 3 על 3, מה הבעיה לעשות עבירה?
למה בכלל לתת ליריב לצאת להתקפה מהירה נגדך? תעשה עבירה, תקריב צהוב גם אם צריך.
עוד דוגמה זה החילופים המוזרים שלו - ממתי מוציאים מגן במהלך המשחק שהוא לא פצוע?
שרף את אל ים למרות שלא נתן לו דקה בכלל, שרף גם את ארצ'ל מהר מידי ומצד שני נותן דקות לאלקוקין שעוד לא ברמה.
רוטמן שחקן שכל העונה לא פוגע ורק מחריב התקפות, אז במקום זה הוא משחק 90 דק' ובאנקר בהרכב.
על ההחתמה של אעבד ובריהון עדיף לא להוסיף