כי ניבו שם וכנראה יש להם טובים יותר.
השאלה למה ונציה תוותר על קבנגלה? מסכן כבר עופר עם הבייאאוט על ברונו ועכשיו שוב...
Sent from my 22101320G using Tapatalk
כי ניבו שם וכנראה יש להם טובים יותר.
בקיצור - לא יגיע....הוקיץ' כתב:היה עכשיו משחק בין שני שחקנים שהוזכרו כמועמדים להפועל, קבנגלה מונציה ומקורמק מילאנו.
נגמר 79-78 למילאנו, אבל קבנגלה נתן משחק אדיר. לא זוכר מספרים מדויקים, אבל לדעתי משהו כמו 20 נקודות ו-12 ריבאונדים. דומיננטיות אדירה מתחת לסלים, שליטה מוחלטת בריבאונד. שחקן נהדר.
מקורמק הרבה פחות.
השאלה מה כתוב לו בחוזה, ואם הוא יהיה מוכן לעזוב את השקט של הגונדולות למזרח התיכון במלחמה בשביל עוד כסף ושאיפות בקריירההוקיץ' כתב:לא חושב שהמשחק הזה משפיע במשהו על ההגעה שלו. נותן עונה מעולה גם לפני.
השאלה היא האם ונציה יסכימו לבייאאוט.
כל כך בייאאוטIdan7244 כתב:כריס סילבה !
לא צריך יותר מזה.
ראיתי את המשחק, לקבנגלה יש ממוצע בליגה האיטלקית של 12.7 נקודות ו14 (!!!) ריבאונדים, איזה נוכחות בצבע, להביא!הוקיץ' כתב:היה עכשיו משחק בין שני שחקנים שהוזכרו כמועמדים להפועל, קבנגלה מונציה ומקורמק מילאנו.
נגמר 79-78 למילאנו, אבל קבנגלה נתן משחק אדיר. לא זוכר מספרים מדויקים, אבל לדעתי משהו כמו 20 נקודות ו-12 ריבאונדים. דומיננטיות אדירה מתחת לסלים, שליטה מוחלטת בריבאונד. שחקן נהדר.
מקורמק הרבה פחות.
מריצים עשרות אלפי סימולציות במחשב וסופרים בכמה הוא חזר.
מזמן לא נעלבנו.רק הפועל כתב:אין סרט שהוא חוזר, לא מגיע לו גם לשחק בקבוצה אחריי מה שעשה בלי קשר לא משנה כמה טוב הוא
הפקיר את החברים שלו לקבוצה , במשחקים האחרונים היה אמור להיות פה , זה יותר מדיי באמת וחוץ מזה , איך אפשר לסמוך על בנאדם שעושה דבר כזה בלי קשר לעניין של להעלב ? מה יהיה אם נגיד לגמר הפליאוף נגד מכבי ופתאום יתחשק לו לברוח בזמן שאין לנו מחליף ?
עידן התמימות?
שמע אנחנו יכולים לנצח את סופוט ואת חולון גם עם דדאס , לא מדובר בקבוצות על בלשון המעטה , מקווה שאחריי משחק הירוקאפ יגיע מאמן חדש לפניי חולון וגם עוד שחקןרדנקו כתב: ↑11 נובמבר 2024, 11:03 הבעיה בכל זה היא שאנחנו עולים למשחק מחר מול סופוט ומול חולון עם ברונו קבוקלו כגבוה זר יחיד ועם דדאס כמאמן כך שכל הקבוצה בלחץ אטומי.
וזה אומר כנראה הפסד בסופוט שיגמור לנו לדעתי סופית את הסיכוי לסיים באחד משני המקומות הראשונים בבית.
ולדעתי גם הפסד בטוח לחולון, שיגרום לזה שלא נגיע לדרבי מהמקום הראשון כמו שהיה יכול להיות.
בוא נדייק את הסיטואציה המדוברת.ההוא מפעם כתב: ↑11 נובמבר 2024, 10:37 עידן התמימות?
אתה באמת חושב שהוא באמת יגיד "הציעו לי חצי מיליון יותר בקבוצת יורוליג והסוכן אמר שכדאי שאני אנצל את המקפצה הזאת"
או שהוא יגיד {העו"ד שלי כתב לי את המשפט הב} "הפועל ,... יקרה... לי מלחמה בלבלבלבלה .... אוהב את האוהדים מודה לעופר "
אם התמימות הזאת אמיתית, אני באמת מתרגש בשבילך
אתה חייב להיות באמת אדם מיוחד שאוהב בכל ליבו ( באמת, בלי שום טיפה ציניות )