אין סרט שהם מהרגע להרגע מצליחים לפתח אפליקציה שתתמך ותעבוד בלי באגים גדולים בכל הטלויזיות השונות
שלא לדבר על זה שרוב יישומוני הסמארט TV הותיקים שאני נתקלתי בהן בישראל הן די מחורבנות (סלקום טיוי, פרטנר, כאן, כאלה). להשוות ביניהן לבין האיכות של היישומון של נטפליקס זה כמו להשוות בין פרארי לסובארו לגאסי
חובבנות לשמה, היו לוקחים את משחקי האימון ומנסים את האפליקציה
אצל עופר זה לא היה קורה
אין סרט שהם מהרגע להרגע מצליחים לפתח אפליקציה שתתמך ותעבוד בלי באגים גדולים בכל הטלויזיות השונות
שלא לדבר על זה שרוב יישומוני הסמארט TV הותיקים שאני נתקלתי בהן בישראל הן די מחורבנות (סלקום טיוי, פרטנר, כאן, כאלה). להשוות ביניהן לבין האיכות של היישומון של נטפליקס זה כמו להשוות בין פרארי לסובארו לגאסי
בדיוק!
אפילו דיסני פלוס הגדולה לא הצליחו להרים אפליקציה ראויה והיא עשתה מלא בעיות בזמנו (לא יודע איך עכשיו)
רק הפועל בלב כתב: ↑19 ספטמבר 2024, 09:38
מול מי משחקים בשבת? הרצליה או רמת גן?
+
האולם צפוי להיות מלא או שיהיה אפשר להשיג כרטיס ביום המשחק? 5,500 מושבים זה נראה לי הרבה לגביע טוטו לא?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
לרגע הלחצת אותי, אז נציין שהוא לא היחיד שלא מופיע בסרטון.
גם רגלנד, פוסטר, אנגולה, בלייזר, רבינוביץ ורוינה.
מוטלי לא קיבל קטע משלו אבל לפחות רואים אותו.
מילפורד כתב: ↑10 אוקטובר 2024, 22:36
לרגע הלחצת אותי, אז נציין שהוא לא היחיד שלא מופיע בסרטון.
גם רגלנד, פוסטר, אנגולה, בלייזר, רבינוביץ ורוינה.
מוטלי לא קיבל קטע משלו אבל לפחות רואים אותו.
חחח
תסתכל בתחילת הסרטון כשכל הקבוצה מצולמת יחד. הוא היחיד שלא שם.
ככל שהפועל תהיה חזקה ההתקפת נגדנו בתקשורת יהיו חזקות יותר.
אור שקדי צוואתה וערוץ הספורט כולו שמו לעצמם למטרה לנסות לחסל את הפועל.
בואו ננשום עמוק ולא נתייחס זה הפתרון הכי טוב
Money כתב: ↑14 אוקטובר 2024, 07:25
ככל שהפועל תהיה חזקה ההתקפת נגדנו בתקשורת יהיו חזקות יותר.
אור שקדי צוואתה וערוץ הספורט כולו שמו לעצמם למטרה לנסות לחסל את הפועל.
בואו ננשום עמוק ולא נתייחס זה הפתרון הכי טוב
באמת שאתמןל זה היה זוועה , הרגשתי אפילו שהפסדנו את המשחק הזה עם כל הדיבורים על ההפגנות של האולטראס בבית של עופר פלוס הבדיקת סמים , גמר את כל הכיף של הניצחון