הבלם גוראן אנטוניץ׳
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
כמעט כל משחק יש אופציה לגול עליו
גם מול יפו
בלם שמתאים לקבוצות לאומית ולא בשביל זה מביאים זר
לקבוצה שיש לה 8500 מנויים ובעלים עשיר לכאורה.
אני בעד סרבים ואוהד יגוסלבים באשר הם, אבל אני לא הולך לפי מה שאומר הבייס שלי בניגוד לחברי הממשלה.
גם מול יפו
בלם שמתאים לקבוצות לאומית ולא בשביל זה מביאים זר
לקבוצה שיש לה 8500 מנויים ובעלים עשיר לכאורה.
אני בעד סרבים ואוהד יגוסלבים באשר הם, אבל אני לא הולך לפי מה שאומר הבייס שלי בניגוד לחברי הממשלה.
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
שחקן חלש, אני רוצה להגיד בזהירות שצ'יליץ' שדגו שחרר בתחילת העונה עדיף עליו אבל לא באמת ראיתי אותו מספיק.
-
- קיבל.ה 752 לייקים
אחרי כ 14 משחקים אפשר כבר להוציא מסקנות,
לא לילד הזה פיללנו. הוא לא מהיר ולכן בכל התקפת מעבר כשמגיעים מולו עוברים אותו. במשחק מול יפו גוני אפילו הקריב צהוב כדי לא לתת לחלוץ של יפו להיות לבד מולו. משחק ראש ידי חלש. משחק מאד לאט. ברוב הקבוצות ששיחקנו מולן ראיתי ביצועי בלמים טובים יותר.
אבל, זאת לא העמדה שמחייבת חיזוק מידי. עדיפות לקשר נוסף 50:50 וחלוץ מרכזי שיודע להבקיע וגם ליצור לעצמו.
משחק גרוע מאד שלו נגד יפו.
אם ממן קצת יותר מדוייק אנחנו מפסידים.
לא לילד הזה פיללנו. הוא לא מהיר ולכן בכל התקפת מעבר כשמגיעים מולו עוברים אותו. במשחק מול יפו גוני אפילו הקריב צהוב כדי לא לתת לחלוץ של יפו להיות לבד מולו. משחק ראש ידי חלש. משחק מאד לאט. ברוב הקבוצות ששיחקנו מולן ראיתי ביצועי בלמים טובים יותר.
אבל, זאת לא העמדה שמחייבת חיזוק מידי. עדיפות לקשר נוסף 50:50 וחלוץ מרכזי שיודע להבקיע וגם ליצור לעצמו.
משחק גרוע מאד שלו נגד יפו.
אם ממן קצת יותר מדוייק אנחנו מפסידים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
-
- קיבל.ה 270 לייקים
מאמן שמביא בלם זר נופל איתו, משחרר, מביא בלם אחר וגם נפילה, בינואר יפול שוב בזרים.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
הבן אדם לא יכול לרוץ, ולא היום. מביך
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
הוא הגיע כי דגו חשב שציליץ׳ לא מספיק מהיר!!!!!!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 06 דצמבר 2024, 16:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
לך לאלף עזאזל אידיוט
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 370 לייקים
מסאי לא רצה בלם מהיר במקום צליץ?
איזה בושה של מאמן.
איזה בושה של מאמן.
-
- קיבל.ה 270 לייקים
-
- קיבל.ה 372 לייקים
ההגדרה לקבב, מתאים לגולסטאר הוא וירון ברלד באותו כושר
-
- קיבל.ה 1555 לייקים
משחק נוראי... אבל חייבים להעריך את זה שהוא נשכב על הרימון בשביל דגו
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
נראה לי שמאז ימי רך שלמה לא ראיתי דבר כזה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 752 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
המדד התרומה והאיכות מקאריץ׳ עבר אותו בהרבה וזה לא שמקאריץ אפילו בסדר.
באמת הצליחו העונה להביא זרים אחד יותר גרוע מהשני.
בחירת זרים מזעזעת.
זה מתחיל מה0 השקעה כספית מצד הבעלים הנאיבי וממשיך בבחירה/אישור גרוע של המאמן
וכמובן תרומת רוח אוהדים מסויימים שחושבים שהלאומית יתנו לנו משחקים בחינם ויפסידו בכוונה והכל קטן עלינו.
אף אחד לא הלחיץ את המערכת שיש מצב שאנחנו לא נעלה ככה.
בחירת זרים מזעזעת.
וכמובן תרומת רוח אוהדים מסויימים שחושבים שהלאומית יתנו לנו משחקים בחינם ויפסידו בכוונה והכל קטן עלינו.
-
- קיבל.ה 1555 לייקים
מת לדעת מה זה 0 השקעה כספיתdino כתב: ↑07 דצמבר 2024, 10:56 המדד התרומה והאיכות מקאריץ׳ עבר אותו בהרבה וזה לא שמקאריץ אפילו בסדר.
בחירת זרים מזעזעת.
כמה זרים בחיגה הזאת מקבלים יותר מהזרים שלנו?
כמה מהם הגיעו עם רזומה דומה לזה של אנטוניץ?
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
0 השקעה ביחס למה שאני מצפה ממועדון עם בעלים עשיר(לכאורה) ועם 8,500 מנוי.El dudernio כתב: ↑07 דצמבר 2024, 11:23מת לדעת מה זה 0 השקעה כספיתdino כתב: ↑07 דצמבר 2024, 10:56 המדד התרומה והאיכות מקאריץ׳ עבר אותו בהרבה וזה לא שמקאריץ אפילו בסדר.
בחירת זרים מזעזעת.
מאותה התייחסות למי ומה שאנחנו, אני בכלל לא מנסה להסתכל ולהשוות השקעה או רזומה בזרים אחרים בליגה הזו.
אני מצפה להרבה יותר מזה. אפשר לומר שבאופן יחסי, מקאריץ׳ הוא היה אמור להיות מעל לליגה הזו, אבל פה היה מישהו שלא עקב אחריו כנראה באספקטים הנכונים.
אנטוניץ׳ זה לא שחקן שבליגת העל היו חושבים עליו גם התחתית שבתחתית. בטח לא דודו סמפאיו. מבחינתי כל מה שלא יכול להשתלב בליגת העל אני בכלל לא רוצה להסתכל עליו. לא מעניין אותי זר שגם נוף הגליל או כפר סבא יכולות להביא.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
דווקא אם היינו מביאים את החלוץ של כפס יש מצב שמצבנו היה טוב יותרdino כתב: ↑07 דצמבר 2024, 11:290 השקעה ביחס למה שאני מצפה ממועדון עם בעלים עשיר(לכאורה) ועם 8,500 מנוי.El dudernio כתב: ↑07 דצמבר 2024, 11:23מת לדעת מה זה 0 השקעה כספיתdino כתב: ↑07 דצמבר 2024, 10:56 המדד התרומה והאיכות מקאריץ׳ עבר אותו בהרבה וזה לא שמקאריץ אפילו בסדר.
בחירת זרים מזעזעת.
מאותה התייחסות למי ומה שאנחנו, אני בכלל לא מנסה להסתכל ולהשוות השקעה או רזומה בזרים אחרים בליגה הזו.
אני מצפה להרבה יותר מזה. אפשר לומר שבאופן יחסי, מקאריץ׳ הוא היה אמור להיות מעל לליגה הזו, אבל פה היה מישהו שלא עקב אחריו כנראה באספקטים הנכונים.
אנטוניץ׳ זה לא שחקן שבליגת העל היו חושבים עליו גם התחתית שבתחתית. בטח לא דודו סמפאיו. מבחינתי כל מה שלא יכול להשתלב בליגת העל אני בכלל לא רוצה להסתכל עליו. לא מעניין אותי זר שגם נוף הגליל או כפר סבא יכולות להביא.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
אולי כן אולי לא אבל זה לא צריך להיות יעדL.S כתב: ↑07 דצמבר 2024, 12:03דווקא אם היינו מביאים את החלוץ של כפס יש מצב שמצבנו היה טוב יותרdino כתב: ↑07 דצמבר 2024, 11:290 השקעה ביחס למה שאני מצפה ממועדון עם בעלים עשיר(לכאורה) ועם 8,500 מנוי.El dudernio כתב: ↑07 דצמבר 2024, 11:23
מת לדעת מה זה 0 השקעה כספית
בדרך כלל שחקן שיהיה טוב בכפס, במועדון כמו הפועל עם לחץ וציפיות, הוא יהיה פארש
-
- קיבל.ה 230 לייקים
היה גרוע אתמול מאוד. לליגת העל הוא בטוח לא מתאים, ללאומית לדעתי יש עמדות שדורשות חיזוק בדחיפות גבוהה יותר. קודם כל - בלם שישחק לידו.
לא נסאר, לא מורגן, לא ישראלוב, לא ארצ'ל, לא נאור.
בלם.
הוא הבלם הטוב בסגל, וזה אומר הרבה.
לא נסאר, לא מורגן, לא ישראלוב, לא ארצ'ל, לא נאור.
בלם.
הוא הבלם הטוב בסגל, וזה אומר הרבה.
-
- קיבל.ה 105 לייקים
הוא גרוע ואיטי אין ספק, אבל הוא לא קבב, המצב שלנו גרוע וההחלפה של צ'יליץ הייתה תמוהה בהתחשב בדודו, אבל אין שום דבר טוב בקבוצה והכל מדכא
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
הוא אמור להיות הבלם המוביל בקבוצה ולצידו בלם ישראלי צעיר, בפועל במקום לעשות את הבלם שלצידו טוב הוא בעצמו גרוע.
בלי קשר לזה שדגו ההזוי שם את נאסר בלם וקורין מגן במקום להוריד את גוני לעמדת הבלם ולתת לאל ים לפתוח
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
אם יש לך בלם ישראלי סביר, עדיף להפטר ממנו ולהביא זר למקומות אחרים.
-
- קיבל.ה 230 לייקים
-
- קיבל.ה 752 לייקים
המהלך של דגו יצר מצב שחצי הגנה - בלם שמאל ומגן שמאלי, שיחקו בתפקידים זרים להם. עד שהוא הצליח לייצר הגנה והרכב סביר הוא במהלך אחד דפק את הכל.לירון האדום כתב: ↑07 דצמבר 2024, 14:35הוא אמור להיות הבלם המוביל בקבוצה ולצידו בלם ישראלי צעיר, בפועל במקום לעשות את הבלם שלצידו טוב הוא בעצמו גרוע.
בלי קשר לזה שדגו ההזוי שם את נאסר בלם וקורין מגן במקום להוריד את גוני לעמדת הבלם ולתת לאל ים לפתוח
יאזן נאסר היה טוב עמדת המגן השמאלי, והיה חסר מאד במשחק הזה, בעיקר כשסרדל (לא ויניסיוס או אצילי..) חרש את הקו והכין מצבים טובים. לעומת זאת לא ידע מה לעשות כבלם.
קורין היה מצויין בהתקפה, ואולי בהרכב של 3 בלמים, כשחקן אגף יכול לתת תרומה גדולה יותר. בפועל כמגן שמאלי כשל בכל פרמטר הגנתי לא תרם להתקפה ובעיקר הפסדנו חילוף התקפי לחצי השני.
ידעו שמורגן פצוע כבר ביום רביעי, למה לא הכינו את ארצל מאז? עם כל הטעויות שלו ארצל כבלם עדיף על פירוק המערך.
את גוני צריך כקשר אחרוי ולדעתי גם את אל ים ומעבר למשחק עם 2 קשרים מאחור.
אנטוניץ בונה משחק? כל "הגאונים ההתקפיים" תקועים למעלה ואף אחד לא בא לקבל כדור מאנטוניץ? פשוט שיחקנו לידים של עפולה.
הפסדנו 2 נקודות.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
כל מילה וזה רק מראה כמה דגו כושל
-
- קיבל.ה 1555 לייקים
זה בפירוש מערך של מאמן שאומר תראו איזה גאון אני יוצא...
זה בפירוש קבוצה שמשדרת הכל בסדר אנחנו הפועל ובסוף נעלה.
יהירות, ושחצנות
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אומנם ניצחנו 2-0 וקוף הגליל בקושי הגיעו למצבים אבל הוא באמת נתן משחק רע באופן חריג. היו 3-4 כדורים פשוטים שהוא פשוט מסר ליריבה.
שחקן לא טוב, עוד תכשיט של דגו.
שחקן לא טוב, עוד תכשיט של דגו.