ככה בדיוק תראה העונה שלנו
בליץ של התלהבות ברבע שעה הראשונה, אם יצליחו לעקוץ אותנו אחלה. יגמר להם האויר ויעברו לאוטובוס
מקאריץ עם כל הנכחות שלו לא מסוגל לתת גוף ככה שאולי בן שהר הכלב זאת לא אופציה רעה.
צריך לקוות שהברזילאי מסוגל להכניס כדור בין שחקנים לרחבה
הקישור שלנו לא קיים אבל זה בסדר במצב של יריבה עם אוטובוס
למרות הפיגור רואים את ההבדלים העצומים
ועוד בלי כמה שחקני הרכב, כמו רובי, ישראלוב, קורין/רוטמן והרמן.
רוטמן יוסיף הרבה וסהכ שלטנו והינו צריכים להבקיע 4.
הגול של שרון שלא יצא לכדור כזה
מחצית הזיה.
5 דקות ראשונות מחרידות ואז 40 דקות של שליטה מוחלטת עם אינסוף החמצות.
אלקוקין וארי כהן אחלה. קופרמן חייב לעוף. מילא אם לא הייתה שום אופציה אחרת, אבל יש שחקן בית מאוד מוכשר על העמדה שלו.
הוקיץ' כתב: ↑05 אוגוסט 2024, 20:08
הפרשן הכי גרוע בארץ. אין לו מושג על מה הוא מדבר וכל מה שיוצא לו מהפה זה שטויות.
6 דקות הכי גרועות שאני זוכר מהפועל.
מסביר יפה למה ארי כהן פחות אפקטיבי בשמאל, מדבר ומסביר למה שלישיית התקפה שכולם צריכים כדור לרגל היא לא אפקטיבית, מסביר מה ההבדלים בשיטות האימון בין לאומית וליגת על.
עדיף פי אלף על פרשנים שמסבירים למה החלטה שהובילה לגול הייתה טובה ולמה החלטה שנגמרה בהחמצה הייתה שגויה.
כל מה שהוא אמר שם זה קשקוש.
ארי כהן בשמאל כי לא עברנו בבקרה ואין שחקנים, זו לא בחירה טקטית. הסיפור על שחקנים של כדור לרגל או לא זה שטויות שמנותקות מהכדורגל המודרני. ואין שום הבדל בין לאמן בליגת העל לבין לאמן בלאומית.
אני בהלם שמישהו מקשיב לדביל הזה, גורם לי לשים על מיוט כל משחק.
בדיוק.
הוא חושב שאם הוא צועק ומתלהב אנשים לא שמים לב לשטויות שהוא פולט בקצב של מכונת יריה.
הכי מדהים ששהוא בחיים לא מודה בטעויות והשטויות שהוא פולט.
וינסנט כתב: ↑05 אוגוסט 2024, 21:14
מקאריץ חלש וכבד מידי
שהוא קיבל שני כדורים ברחבה הוא ייצר מהם בעיטות בנגיעה שזאת העבודה שלו, בראשונה היה ביצוע לא משהו, בשניה רק השוער מנע שער יפה בעקב.
דווקא היום הוא נראה יותר טוב מבשאר המשחקים עד כה.
וינסנט כתב: ↑05 אוגוסט 2024, 21:14
מקאריץ חלש וכבד מידי
שהוא קיבל שני כדורים ברחבה הוא ייצר מהם בעיטות בנגיעה שזאת העבודה שלו, בראשונה היה ביצוע לא משהו, בשניה רק השוער מנע שער יפה בעקב.
דווקא היום הוא נראה יותר טוב מבשאר המשחקים עד כה.