טכנית לארז כתב: ↑25 מאי 2025, 15:13
לא הבנתי. מתי כל השחקנים פח האלה שיחקו בביטר ת"א? כי הם כבר איזה 3 שנים קבוצת ליגה א (או ארצית, לא יודע).
ממה שלי נראה, אלה שחקנים די גרועים שרק בזכות העובדה שהם שייכים למכבי ת"א עם כל היחצ של הנוער שלהם, היה מי שרצה לקחת אותם כמושאלים אליו.
בפועל על הדשא רואים, או יותר נכון לא רואים, מה הם שווים.
זה בדיוק דוגמא למה ההשאלות האלה לא נותנות כלום.
מי ששחקן פח יישאר כזה גם אם תשאיל אותו ללאומית, ומי ששחקן טוב לא צריך משחקים נגד כפר שלם.
אתה רוצה להשאיל עכשיו את ארי כהן לרמת השרון כדי שעוד שנה הוא יהיה שחקן פח כמו שחר רוזן?
תנסה להשאיל אותו לליגה העליונה כבר עכשיו. לא חושב שהוא צריך את החוויה בלויטה בשביל זה עוד שנה.
זה שכל טאלנט שיוצא מהמכרה של מכבי ישר קופצות הפועל פ"ת וקטמון ורוצות להשאיל אותו זה הרבה עבודה של יחצ ותעמולה, שבזה הם כידוע טופ 4 בעולם.
בפועל כל השון עדרי האלה בסוף אתה נזכר שהם קיימים רק בדיונים כמו זה.
הם שיחקו בביתר תל אביב או ברמת השרון כשביתר תל אביב ירדה. חלקם בני 23-24.
מסכים איתך, לא בטוח שהם היו מקבלים הרכב בלאומית אם לא היו ממכבי והיה את השת"פ עם קבוצת הבת. זה בדיוק מה שאני אומר, שקבוצת בת מגדילה את הסיכוי ששחקן יקבל דקות בלאומית.
לא מסכים עם הטענה שדקות בלאומית לא נותנות כלום לשחקן צעיר, זו רמה יותר גבוהה משמעותית מהנוער ואף קבוצה בליגת העל לא תיקח שחקן שלא הוכיח את עצמו בלאומית.
אז ארי כהן נתן חצי עונה טובה בלאומית ועוד עונה בינונית אצלנו עכשיו, אז אולי הוא ימצא את מקומו באיזה טבריה.
אבל מה עם שחקנים כמו גניס, ארצ'ל, ליעד רמות, למקין, כל שחקני הנוער הנוכחיים (גלברד, החלוץ הזר...)? מישהו בליגת העל ייקח אותם? לא.
ואין מה לזלזל בשמות האלה של מכבי, כי בסוף על כל כמה שון עדרי יוצא להם איזה עידו שחר (גם התחיל בביתר תל אביב) שמוצא את מקומו במכבי. כנ"ל אורי עזו שאני מניח שיהיה במכבי שנה הבאה, והתחיל בהשאלה לרמת השרון.