האוהדים השקטים

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

Red Or Dead כתב: 27 אוגוסט 2024, 16:49
בני12 כתב: 27 אוגוסט 2024, 16:30
Red Or Dead כתב: 27 אוגוסט 2024, 16:15

תודה על המחמאה, אישית ראיתי דברים מצחיקים יותר לאורך השנים אבל אולי הסטנדרטים שלנו שונים
בינתיים, דמיין אותנו מארחים ביד אליהו, עם 30-40 אחוז תפוסה לאורך רוב העונה, בלי הארגון והגוש המעודד, ותגיד לי כמה זה טוב ומקדם את הפועל תל אביב
ואחר כך, כאשר הולכים לבעלי היורוליג או לפטריק בברלים למיניהם, אל תשכחו לציין שעל סרטוני הקהל והתפאורות אותם מראים ובהם מתפארים, אחראי אותו ארגון המכונה כאן ״ארגון טרור״.
אחלה סיבות (לא שמישהו מאיתנו יכול לדעת מה תהיה התפוסה) אבל
1. כל הסיבות הללו היו נכונות גם אתמול ואז עדיין לא החלטת כלומר הסיבות האלה לא היו מספיקות בשביל לשכנע אותך
2. אף אחת מהן לא קשורה לפרסום המכתב
3. לא הצלחת להסביר את הסתירה בין לתמוך באולטראס ולהתנגד למי שמשחק לידי שונאינו
לגבי תפוסה - אם כמות הממתינים היא 4,000, כלומר בפוטנציאל אנחנו על 7,000 מנויים, אם 100% ממי שרכש זכאות רוכש מנוי. עכשיו תוריד את אלו שלא יבואו ליד אליהו, ותוריד את אלו שיודעים שיש אלפי כרטיסים למכירה בכל משחק, וכבר לא כ״כ בוער להם לממש זכאות בשביל משחקים ספורדיים אליהם ירצו להגיע.

בנוגע למכתב, ספציפית הפסקה שמדברת על אירועי האלימות היא הרמה להנחתה עבור כל שונא הפועל, העלאה מהאוב של אירועים שבהם היו מעורבים בודדים ולא מייצגים את הרוב המוחלט של האוהדים(כן כן, גם את אלו שיושבים ב-1).
לא הייתי מתפלא אם אותו טקסט בדיוק היה נכתב על ידי דוברות היריבה העירונית ואני נגעל מההכללה הגסה והרוח הגבית שהוא נותן לכל מי שמעוניין לייצר דה לגיטימציה לקהל שלנו.
לארגון יש את הבעיות שלו, אף אחד לא מתכחש לכך, אבל גם המון צדדים חיוביים וזכויות רבות, ואם אני צריך לבחור בין הצד שלו לבין החרא הזה, וול, אני ״תומך טרור״ גאה.
עניין התפוסה, אי הגעת האולטראס והשפעתו על העידוד היה נכון גם אתמול ולטענתך זה לא גרם לך להתנגד למעבר (אני דווקא מאמין שבגלל ההייפ סביב הקבוצה התפוסה תהיה גבוהה יותר אבל שנינו נגלה עוד חודש וחצי).
לי מוזר שאתה חושב שאזכור המעשים עוזר לשונאינו אבל המעשים עצמם ממש לא.
אנשים ממש לא שמעו על הכאת האוהד או האבוקות בדרבי עד המכתב
כשהמשטרה התנגדה לתת רשיון עסק בגלל מקרי עבר, לאלו מעשים אתה חושב הם התכוונו? לשליחת המכתב?
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  230 לייקים

בלי קשר לדיון הזה שחוזר על עצמו וטוחן את עצמו אם כדאי לעבור או לא והאם האולטראס צודק או לא - התוצאות לא ישקפו בצורה טובה את המצב והדעות ביציע מהסיבה הפשוטה שזה לא מפורסם בשום מקום.

זה מפורסם פה בפורום שספק כמה חברי עמותה באמת קוראים פה ונחשפו לפרסום של זה, בפורום הספציפי הזה ובאשכול הספציפי הזה.
המקום היחיד הנוסף שראיתי את העניין הזה של האסיפה זה קבוצת פייסבוק מצומצמת שזה פורסם בה.
זה לא פורסם באף דף רשמי של הפועל, אף ניוזלטר או בפרסום רשמי במדיה.

עוד אפשר לשים לב שגם כשמישהו יכנס ללאן כי הייתה בוואן איזו ידיעה שזה יבוא להצבעה - הוא לא יוכל להגיע לזה (גם אם התחבר ליוזר שלו והוא חבר עמותה) - אפשר להגיע לזה רק אם יש לך את הלינק הספציפי שפורסמו פה (זה לא מופיע סתם ככה בלאן, אפילו אם אתה מחובר ליוזר שלך כמנוי/חבר עמותה).
בקיצור, ביצוע גרוע.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה 🍭
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

ביצוע גרוע בתמימות אבל, זה לא בכוונה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  768 לייקים

7even כתב: 27 אוגוסט 2024, 16:27
בני12 כתב: 27 אוגוסט 2024, 15:35

אתה לא חייב להסביר אבל הסיבה שלך היא אחת המצחיקות בתולדות הפורום.
גם אם הסיבה שלך לא היתה אמורה לגרום לך להצביע בדיוק הפוך
ברמה של החלטתי להצביע בעד המעבר כי ראיתי היום מישהו מהאולטראס שלא עזר לזקנה לחצות את הכביש
תודה על המחמאה, אישית ראיתי דברים מצחיקים יותר לאורך השנים אבל אולי הסטנדרטים שלנו שונים
בינתיים, דמיין אותנו מארחים ביד אליהו, עם 30-40 אחוז תפוסה לאורך רוב העונה, בלי הארגון והגוש המעודד, ותגיד לי כמה זה טוב ומקדם את הפועל תל אביב
ואחר כך, כאשר הולכים לבעלי היורוליג או לפטריק בברלים למיניהם, אל תשכחו לציין שעל סרטוני הקהל והתפאורות אותם מראים ובהם מתפארים, אחראי אותו ארגון המכונה כאן ״ארגון טרור״.
אני אשאל אותך רגע ברצינות.
אתה חושב שהארגון המתקרא אולטראס הפועל ת"א, גורם יותר נזק או יותר תועלת להפועל ת"א?
בוא תענה בכנות. עזוב כינויים, עזוב עופר ינאי ועזוב פטריק בברלי.

כשלוקחים את המכלול. את כל הדברים שהוא עושה, לטוב ולרע...הוא יותר מזיק או יותר מועיל?
אני חושב שכל אדם שקרא כמה תגובות שלי בפורום בתקופה האחרונה יודע בדיוק מה אני חושב על האולטראס ומה דעתי על אלימות ביציע ועדיין בשאלה הזאת אני חייב להגיד: כשלוקחים במכלול את האולטראס אי אפשר לא להתחשב בזה שהוא יותר מועיל מאשר מזיק.

האולטראס נתן לנו כל כך הרבה כקהל, יצר פה קהילה שלא התפרקה גם כשהיה קל מאוד להתרסק, משך אלינו דור צעיר של אוהדים שלא מתנים את האהבה שלהם לקבוצה בהצלחות והביא פה תצוגות עידוד ענקיות שלא כזה רחוק להגיד שהביאו דרבים ומשחקים גדולים באולם הכי ביתי ביורוקאפ וישראל.

עדיין - אם נכמת תועלת ל9 ונזק ל7 נגיד, זה לא אומר שלא צריך לעשות הכל כדי להוריד את ה7 הזה ל5, 2, 1 או בשאיפה גם 0.
יש המון דברים טובים באולטראס, פעילויות הנצחה וזכויות שאף אחד לא יקח להם - הם לא הפועל תל אביב. אין להם בעלות על הפועל תל אביב. אין להם סמכות להחליט עבור קהל שלם ויפה שעה קודם שהם יתחילו לכבד את דעות הקהל "הרחב" ולא לחשוב שהם בעלי הבית כאן.

אה ואם אפשר? תטפלו בחרא שרץ אצלכם מבפנים כי נמאס כבר שאתם/הם/אנחנו(same shit) זורקים חרא למאוורר, מופתעים שהוא משפריץ על כולנו ומאשימים את מי ששם מאוורר מול הפרצוף שלנו
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
הדגל האדום
קיבל.ה  156 לייקים

עופר מפמפם את המכתב הזה באינסטגרם. מאוד מאוד מבאס

מאוד

חוסר חיבור מוחלט לחלק מהקהל שמתנגד למעבר, ופעולה הפוכה מכאלה שהצהיר שיעשה בעתיד בנוגע למעבר.

בושה לכל מי שחלק מהמכתב הזה

אם עד עכשיו הייתי 50/50, אצביע נגד מעבר ונגד מי שמחליט להכריז ״מלחמה״ על הגרעין הקשה של האוהדים ואלה שסובבים אותו.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

אייבר דה-בונלס כתב: 27 אוגוסט 2024, 18:35
7even כתב: 27 אוגוסט 2024, 16:27

אני אשאל אותך רגע ברצינות.
אתה חושב שהארגון המתקרא אולטראס הפועל ת"א, גורם יותר נזק או יותר תועלת להפועל ת"א?
בוא תענה בכנות. עזוב כינויים, עזוב עופר ינאי ועזוב פטריק בברלי.

כשלוקחים את המכלול. את כל הדברים שהוא עושה, לטוב ולרע...הוא יותר מזיק או יותר מועיל?
אני חושב שכל אדם שקרא כמה תגובות שלי בפורום בתקופה האחרונה יודע בדיוק מה אני חושב על האולטראס ומה דעתי על אלימות ביציע ועדיין בשאלה הזאת אני חייב להגיד: כשלוקחים במכלול את האולטראס אי אפשר לא להתחשב בזה שהוא יותר מועיל מאשר מזיק.

האולטראס נתן לנו כל כך הרבה כקהל, יצר פה קהילה שלא התפרקה גם כשהיה קל מאוד להתרסק, משך אלינו דור צעיר של אוהדים שלא מתנים את האהבה שלהם לקבוצה בהצלחות והביא פה תצוגות עידוד ענקיות שלא כזה רחוק להגיד שהביאו דרבים ומשחקים גדולים באולם הכי ביתי ביורוקאפ וישראל.

עדיין - אם נכמת תועלת ל9 ונזק ל7 נגיד, זה לא אומר שלא צריך לעשות הכל כדי להוריד את ה7 הזה ל5, 2, 1 או בשאיפה גם 0.
יש המון דברים טובים באולטראס, פעילויות הנצחה וזכויות שאף אחד לא יקח להם - הם לא הפועל תל אביב. אין להם בעלות על הפועל תל אביב. אין להם סמכות להחליט עבור קהל שלם ויפה שעה קודם שהם יתחילו לכבד את דעות הקהל "הרחב" ולא לחשוב שהם בעלי הבית כאן.

אה ואם אפשר? תטפלו בחרא שרץ אצלכם מבפנים כי נמאס כבר שאתם/הם/אנחנו(same shit) זורקים חרא למאוורר, מופתעים שהוא משפריץ על כולנו ומאשימים את מי ששם מאוורר מול הפרצוף שלנו
ואם אני חושב שהתועלת 5 והנזק 10?
הרבה אנשים בקהל כבר חושבים שהנזק שלהם עולה בהרבה על התועלת
ארדיטי
קיבל.ה  190 לייקים

הדגל האדום כתב:עופר מפמפם את המכתב הזה באינסטגרם. מאוד מאוד מבאס

מאוד

חוסר חיבור מוחלט לחלק מהקהל שמתנגד למעבר, ופעולה הפוכה מכאלה שהצהיר שיעשה בעתיד בנוגע למעבר.

אם עד עכשיו הייתי 50/50, אצביע נגד מעבר ונגד מי שמחליט להכריז ״מלחמה״ על הגרעין הקשה של האוהדים ואלה שסובבים אותו.
תצביע לפי מצפונך, אחרי ש90% מהעמותה תצביע בעד אני מקווה שתקבל את רצון הקהל. תודה לכותבי ומפיצי המכתב.

Sent from my SM-A536E using Tapatalk

בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

הדגל האדום כתב: 27 אוגוסט 2024, 18:49 עופר מפמפם את המכתב הזה באינסטגרם. מאוד מאוד מבאס

מאוד

ההחזרה של האולטראס לגודלו הטבעי היתה צריכה לקרות כבר לפני שנים בלי שום קשר לעופר או ליד אליהו.
פשוט רמי וההנהלה פחדו (ועדיין מפחדים) מהם.

מאורעות השנה האחרונה גרמו לכל כך הרבה אוהדים להבין שחייבים לנהל את המלחמה הזאת עכשיו לפני שלא יהיה מועדון להילחם עליו
סמל אישי של משתמש
Gili
קיבל.ה  437 לייקים

חד משמעית תודה.
טקטיקת המסמוס והמריחה שהעמותה מנסה להפעיל בכל הקשור למעבר ליד אליהו היא בושה וחרפה.
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

Gili כתב: 27 אוגוסט 2024, 19:53 חד משמעית תודה.
טקטיקת המסמוס והמריחה שהעמותה מנסה להפעיל בכל הקשור למעבר ליד אליהו היא בושה וחרפה.
אמן.
זה בדיחה להעמיד פנים שעופר מתנהל בצורה מסריחה כאשר מי שהתחיל זו הנהלת העמותה ושולחי המכתב הראשון שניסו לגרום לכך שחברי העמותה בכלל לא יוכלו להצביע על העניין. גועל נפש.
Money
קיבל.ה  878 לייקים

Money כתב: 20 אוגוסט 2024, 17:55 מרגיש חובה לעדכן,
כמו שניסיתי להגיד פה כבר כמה פעמים, רציתי לדחוף את נושא ההצבעה דרך מישהו בכיר יותר ממני במועדון(זאת אומרת כל אחד במועדון).
אני רק אגיד שחוץ מעופר והפמליה שלו, אף אחד בניהול המועדון לא מעוניין ולא דוחף למעבר. מילא לא דוחפים אבל גם שמים מקלות בגלגלים בניסיונות לקדם את זה.
ועכשיו, עמותת הפועל אוסישקין מוציאה הודעה שהיא נוזפת בעופר ואומרת במילים אחרות שרצו לדחות למועד אחר ורחוק(או אף פעם) את עניין ההצבעה. במילים אחרות לא אכפת לנו מזה שאנחנו יודעים שאלפי אוהדים רוצים את זה.
ברנדון מלכה
קיבל.ה  55 לייקים

לא מבין על מה הויכוח. שאלו את מי שמתנגד, ובראשם האולטראס, אם הם ימשיכו להתנגד גם אם היתה מבוטלת הזכות לגלגל מנוי משנה שעברה ולפתוח את המכירה לכלל הציבור או לכל מי שמשלם דמי חבר.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Niro
קיבל.ה  950 לייקים

לפי סעיף 30 לתקנון העמותה, אם עשירית מחברי העמותה דורשים לקיים אסיפה כליית, חובה על הועד המנהל לערוך כזו.
לא מבין את ההודעה של רמי, סליחה, של "הועד המנהל", מדוע לא לפעול לפי התקנון?
תבור
קיבל.ה  221 לייקים

Niro כתב: 27 אוגוסט 2024, 20:50 לפי סעיף 30 לתקנון העמותה, אם עשירית מחברי העמותה דורשים לקיים אסיפה כליית, חובה על הועד המנהל לערוך כזו.
מי הוציא את ההודעה הזאת? ראיתי אותה רק בקבוצות וואטסאפ, הרי אין יוזר נפרד ברשתות לעמותה
די עם ה-נו
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

תבור כתב: 27 אוגוסט 2024, 20:53
Niro כתב: 27 אוגוסט 2024, 20:50 לפי סעיף 30 לתקנון העמותה, אם עשירית מחברי העמותה דורשים לקיים אסיפה כליית, חובה על הועד המנהל לערוך כזו.
מי הוציא את ההודעה הזאת? ראיתי אותה רק בקבוצות וואטסאפ, הרי אין יוזר נפרד ברשתות לעמותה
יוזר חדש בטוויטר בשם הפועל אוסישקין תל אביב.
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  230 לייקים

מאוד מטריד המקלות האלה ש״הועד המנהל״ מתעקשים לשים בגלגלים למרות (אולי) החלטת הרוב.
אם יש את הרוב הדרוש לפי תקנון למה שבכירי ״הועד המנהל״ ימנעו הצבעה? באיזה סעיף זה רשום?

גם אם עופר הוביל את זה - אם יש את האחוז הדרוש לפי תקנון להצבעה - מה זה משנה מי דחף את זה?

ועניין נוסף- אם עופר דחף לזה, זה מובן. כי לפי מה שראינו כרגע, כל ה״ועד המנהל״ של העמותה הוא נגד המעבר ולא יוביל להצבעה גם אם זה רצון הרוב, אז מי ידחוף את זה?
חברי העמותה הפשוטים שאף אחד מהועד המנהל לא שם עליהם?
נערך לאחרונה על ידי Scofield ב 27 אוגוסט 2024, 21:12, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה 🍭
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

עמותה של ליצנים. מי ישאר בכלל חבר בעמותה הזו אחרי שהם יגרמו לעופר ללכת?
feigenbaum99
קיבל.ה  186 לייקים

הדגל האדום כתב: 27 אוגוסט 2024, 18:49 עופר מפמפם את המכתב הזה באינסטגרם. מאוד מאוד מבאס

מאוד

עונה חדשה ומרתקת לפנינו. יש המון סיבות טובות למה לעבור ליד אליהו. יש תומכים בקהל ויש מתנגדים. רק הוגן שהדבר יוכרע בהצבעה לפי התקנון.

למה לבוא באנטי? בוא בגישה חיובית. תגבש דעה ותצביע לפי מה טוב לקהל ולמועדון.

בנימה אישית, אני רוצה שאלפי אוהדים שרוצים לבוא לראות ולעודד את הקבוצה יוכלו לעשות את זה, אני מחכה לראות תצוגות אדומות של 10,000 אדומים בכדורסל מעודדים, אני חושב שהחיבור הזה של קהל גדול שעכשיו יתאפשר לו להגיע למשחקים יעשה טוב למועדון.

מכבד אנשים שמדברים בצורה מכבדת וחושבים אחרת ממני. בסופו של דבר כדי לפתור את העניין, צריך לעשות הצבעה ולכבד אותה, בלי איומים ובלי חרמות. מקווה שכך יהיה.
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

Pumpkin כתב:החלק הזה מיותר, מייצר אנטגוניזם ומקצין את המחלוקת בין "הקהל השקט" והאולטראס:

"אל לנו לשכוח את האירועים הקשים שליוו את עונת 2023/24. אירועים אלו עדיין מצלקים את ליבינו ומהדהדים בראשינו. ביוש טקס הזיכרון לשוטרים שנרצחו ב-7 באוקטובר, אירוע האלימות החמור במשחק הליגה הביתי כנגד הפועל חיפה, מעצר האוהדים החמושים באמצעי לחימה לפני משחק החוץ בקריית אתא במסגרת הפלייאוף, וכמובן שגם המחזות הקשים שנראו מחוץ ובתוך האולם בו שוחק המשחק המכריע בגמר הפלייאוף. כל אלו, וגם אירועים חמורים אחרים, הובילו, במהלך העונה ובסיומה, לענישה משמעתית קשה כנגד המועדון ואוהדיו. מדובר בענישה שפוגעת ביכולת של המועדון להתמודד על תארים ולזכות בהם. הענישה הזו מטילה כתם על כלל אוהדי הפועל, פוגעת בהנאה שלנו מהמנוי או הכרטיס אותו רכשנו ממיטב כספנו, וגורמת לנו, כאוהדים, להוציא כספים על נסיעות למשחקי רדיוס רחוקים. יתרה מכך, לראשונה בתולדות הפועל ת"א כדורסל, המועדון ספג עונש הפחתת נקודה מעונת המשחקים הקרובה בשל אירועי אלימות ולא בגלל עבירות פיננסיות."
מסכים. מיותר. רצון לסגור חשבון עם האולטראס. מה הקשר? עשו את זה עקום.
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

Scofield כתב:מאוד מטריד המקלות האלה ש״הועד המנהל״ מתעקשים לשים בגלגלים למרות (אולי) החלטת הרוב.
אם יש את הרוב הדרוש לפי תקנון למה שבכירי ״הועד המנהל״ ימנעו הצבעה? באיזה סעיף זה רשום?

גם אם עופר הוביל את זה - אם יש את האחוז הדרוש לפי תקנון להצבעה - מה זה משנה מי דחף את זה?

ועניין נוסף- אם עופר דחף לזה, זה מובן. כי לפי מה שראינו כרגע, כל ה״ועד המנהל״ של העמותה הוא נגד המעבר ולא יוביל להצבעה גם אם זה רצון הרוב, אז מי ידחוף את זה?
מתי הבחירות לעמותה ומי המועמדים ש"זורמים·" עם עופר ומי השמים מקלות בגלגליו?!
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

מי כתב את המכתב בשם "העמותה"? רמי?
הרי רמי לפני כמה ימים צוטט בכותרות שאומרות שבגלל הגודל והביקוש והצורך, נצטרך לעבור להיכל.
אז מי כתב את המכתב הזה? כי זה מרגיש כאילו האולטראס כתבו אותו
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

ההתנהלות של ״הועד המנהל״ היא כמו אוהד הפועל אחר, יריב לוין.
שניהם דוחים הצבעות כי אין להם רוב.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

Red Or Dead כתב: 27 אוגוסט 2024, 13:46
ארדיטי כתב: 27 אוגוסט 2024, 12:54
Red Or Dead כתב: 27 אוגוסט 2024, 12:10 גועל נפש של מכתב
הגועל נפש היחיד זה ארגון הטרור הקרוי אולטראס הפועל.
מעדיף את הארגון בכל יום על פני אוהדים(?) שמשחקים לידיים של שונאינו
עזרתם לי להחליט כיצד להצביע, תודה על זה
נראה לי שהחלטת איך להצביע לפני המכתב...

מי שמשחק לידיים של שןנאינו הם אלו שמעדיפים להישאר קטנים ולוזרים בשם אידיאולוגיה מזוייפת
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

בני12 כתב: 27 אוגוסט 2024, 15:35
Red Or Dead כתב: 27 אוגוסט 2024, 14:32 האמת שלא החלטתי הרבה לפני, ואני לא צריך להסביר לך כלום
בכל אופן, הגישה הזו היא בדיוק מה שיגרום למתנדנדים להתנדנד לכיוון שאתה פחות מעוניין בו
אתה לא חייב להסביר אבל הסיבה שלך היא אחת המצחיקות בתולדות הפורום.
גם אם הסיבה שלך לא היתה אמורה לגרום לך להצביע בדיוק הפוך
ברמה של החלטתי להצביע בעד המעבר כי ראיתי היום מישהו מהאולטראס שלא עזר לזקנה לחצות את הכביש
אני אגיד דבר פשוט.

ההודעה שלך גרמה לי לחתום על המכתב.

אם אתה או כל איד חושב שהוא יכול לנהל את המועדון באיומים הוא טועה טעות גדולה... לך תאיים על מישהו אחר שגעון הגדלות שלכם עבר כל גבול.

את התואר היחיד בכדורסל ראיתי ביד אליהו לפני שהאולטראס קם... ואשמח לראות שם גם שנה תואר ועל הזין שלי האולטראס שיבחרו להיות בחוץ...
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  345 לייקים

עמותת האדומים מודל 2024

בקצב הזה אני כבר אוריד חברות עמותה, נשבר הזין מהזריקת זין הזאת
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

מאוד

מהיום אני 100% בעד
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  230 לייקים

Charlie כתב: 27 אוגוסט 2024, 21:19
Scofield כתב:מאוד מטריד המקלות האלה ש״הועד המנהל״ מתעקשים לשים בגלגלים למרות (אולי) החלטת הרוב.

מתי הבחירות לעמותה ומי המועמדים ש"זורמים·" עם עופר ומי השמים מקלות בגלגליו?!
אני לא מדבר על המועמדים ומי שיגיע בהמשך ויבחר בבחירות.
מי שיגיע בהמשך ובמה הוא מאמין תקרא במצעים המפורסמים.
אני מדבר על העמותה כרגע.
מי ששם מקלות בגלגלים זה כל ״הןעג המנהל״ מבחינתי, כמו שאתה רואה לבד על ההודעה שפורסמה חתומה ״עמותת הפועל אוסישקין תל אביב״.
מסתבר שחברי ״הוועד המנהל״ החתומים על המכתב הזה בשם כל הפועל אוסישקין תל אביב קבעה שכל חברי העמותה הם נגד המעבר.
התפקיד שלהם הוא לייצג את אלפי חברי העמותה.
ההודעה הזו היא ההפך הגמור מלייצג את דעת הרוב.
אם זה לא מקלות בגלגלים לא יודע מה כן.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה 🍭
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

עמית כתב: 27 אוגוסט 2024, 22:45 עמותת האדומים מודל 2024

הפוך.לעשות חברות כדי להשפיע.
Adom_Adom
קיבל.ה  270 לייקים

נראה שיש אוהדים שרוצים חצי חצי עם עופר
הוא ישים את הכסף, הם יקבלו את כל ההחלטות..
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

Adom_Adom כתב:נראה שיש אוהדים שרוצים חצי חצי עם עופר
הוא ישים את הכסף, הם יקבלו את כל ההחלטות..
ב-ד-י-ו-ק
חלק מהאוהדים רוצים להיות מויישיק תאומים סטייל: תביאו פראייר מיליארדר תורן לשים את הכסף ומפה אני כבר אדאג לחרבן.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

De Niro כתב:

אם הועד לא עושה את רצון האוהדים אז איך זה משפיע?

סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

גביזון כתב: 27 אוגוסט 2024, 23:37
De Niro כתב:

כי הדיבורים לא חשובים.רק ההצבעה.
בנוסף , גם בהודעה היום הם טענו שמעולם הם לא אמרו שלא יביאו להצבעה את ההצעה , אלא שהם מעוניינים להבין שמוצו כל האפשרויות.
יתכן שהם הרגישו שלא משתפים אותם מספיק וגם שמדברים בשמם.הם היו חייבים להגיב.
ההודעה לא כזו נוראית.
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  345 לייקים

De Niro כתב: 27 אוגוסט 2024, 23:28

יש פה כבר הליך סיסטמטי שמאז העליה שלנו, הכניסה של המשקיעים והאלימות הלא מגונה מצד האולטראס יש פה זריקת זין עוצמתית על המועדון אוהדים שהיה פעם
העמותה מייצגת את ה*אוהדים* זה לא לתת להם מנדט לעשות מה שבא להם, אנחנו חלק מזה בדיוק כמוהם, הם פשוט שם בשביל לייצג אותנו
הסיטואציה הנוכחית רק מוכיחה את זה
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
אוהד כורסא
קיבל.ה  490 לייקים

הטענה של "הוועד המנהל" שזה עופר ולא חברי עמותה זה אד הומניזם לכל דבר ועניין. זה לא מכתב של עופר זה מכתב של אוהדים אמיתיים שאפשר לברר את זהותם בקלות. להגיד שזה מאבק של הקהל נגד עופר ינאי זה בדיחה ובושה וחרפה.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

אפשר להמשיך לרשום פה מגילות מפה ועד תימן, בפועל בא בן אדם שרוצה להפוך את הפועל להכי טובה וחזקה שאפשר, שרוצה לבנות לנו אולם של 10,000 מקומות והפרחים הרגילים משלשלים לו בפרצוף.
אז ישחקו שנה-שנתיים ביד אליהו רחמנא ליצלן אפשר לחשוב.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

De Niro כתב: 27 אוגוסט 2024, 23:46
De Niro כתב:

בנוסף , גם בהודעה היום הם טענו שמעולם הם לא אמרו שלא יביאו להצבעה את ההצעה , אלא שהם מעוניינים להבין שמוצו כל האפשרויות.
ההודעה לא כזו נוראית.
שטויות...

אפשר להגיב ולהגיד שלאור הרעש התקשורתי והסמיכות לתחילת העונה תתכנס ישיבת חברים בהולה בנוגע ל.....

מבלי לצאת נגד עופר ומבלי לבלבל במוח.
הם החליטו לא לעשות זאת ולהמשיך את מחול השדים שרק פוגע במועדון.

על פחות מזה פרנקו פוטר
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  768 לייקים

תגידו בהצבעות עכשיו לעמותה מתוכנן להיות איזה סשן שאלות ותשובות מוקלט/בלייב או שאנחנו ממשיכים לשחק אותה כאילו יש פה ניסיון למנוע דה פקטו מעבר על ידי דחיית ההצבעה עד שיהיה מאוחר מידי
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

De Niro כתב:
De Niro כתב:

ההודעה לא כזו נוראית.
ואם יש חברי עמותה שרוצים להצביע גם אם לא מוצו כל האפשרויות??
נערך לאחרונה על ידי Nati ב 28 אוגוסט 2024, 05:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

אפשר בקלות לבצע את ההצבעה הזאת ביחד עם הבחירות לעמותה
אוהד כורסא
קיבל.ה  490 לייקים

Nati כתב: 28 אוגוסט 2024, 04:57
De Niro כתב:
גביזון כתב: 27 אוגוסט 2024, 23:37 אם הועד לא עושה את רצון האוהדים אז איך זה משפיע?

ההודעה לא כזו נוראית.
ואם יש חברי עמותה שרוצים להצביע גם אם לא מוצו כל האפשרויות??
בגדול ראוי לתת לוועד מנהל למצות אפשרויות. הבעיה שעוד פחות מחודש מתחילה העונה ואין שום סימן המעיד שתתקיים הצבעה במועד שיאפשר למכור מנויים בצורה נורמלית.
שליחת תגובה