עניין התפוסה, אי הגעת האולטראס והשפעתו על העידוד היה נכון גם אתמול ולטענתך זה לא גרם לך להתנגד למעבר (אני דווקא מאמין שבגלל ההייפ סביב הקבוצה התפוסה תהיה גבוהה יותר אבל שנינו נגלה עוד חודש וחצי).Red Or Dead כתב: ↑27 אוגוסט 2024, 16:49לגבי תפוסה - אם כמות הממתינים היא 4,000, כלומר בפוטנציאל אנחנו על 7,000 מנויים, אם 100% ממי שרכש זכאות רוכש מנוי. עכשיו תוריד את אלו שלא יבואו ליד אליהו, ותוריד את אלו שיודעים שיש אלפי כרטיסים למכירה בכל משחק, וכבר לא כ״כ בוער להם לממש זכאות בשביל משחקים ספורדיים אליהם ירצו להגיע.בני12 כתב: ↑27 אוגוסט 2024, 16:30אחלה סיבות (לא שמישהו מאיתנו יכול לדעת מה תהיה התפוסה) אבלRed Or Dead כתב: ↑27 אוגוסט 2024, 16:15
תודה על המחמאה, אישית ראיתי דברים מצחיקים יותר לאורך השנים אבל אולי הסטנדרטים שלנו שונים
בינתיים, דמיין אותנו מארחים ביד אליהו, עם 30-40 אחוז תפוסה לאורך רוב העונה, בלי הארגון והגוש המעודד, ותגיד לי כמה זה טוב ומקדם את הפועל תל אביב
ואחר כך, כאשר הולכים לבעלי היורוליג או לפטריק בברלים למיניהם, אל תשכחו לציין שעל סרטוני הקהל והתפאורות אותם מראים ובהם מתפארים, אחראי אותו ארגון המכונה כאן ״ארגון טרור״.
1. כל הסיבות הללו היו נכונות גם אתמול ואז עדיין לא החלטת כלומר הסיבות האלה לא היו מספיקות בשביל לשכנע אותך
2. אף אחת מהן לא קשורה לפרסום המכתב
3. לא הצלחת להסביר את הסתירה בין לתמוך באולטראס ולהתנגד למי שמשחק לידי שונאינו
בנוגע למכתב, ספציפית הפסקה שמדברת על אירועי האלימות היא הרמה להנחתה עבור כל שונא הפועל, העלאה מהאוב של אירועים שבהם היו מעורבים בודדים ולא מייצגים את הרוב המוחלט של האוהדים(כן כן, גם את אלו שיושבים ב-1).
לא הייתי מתפלא אם אותו טקסט בדיוק היה נכתב על ידי דוברות היריבה העירונית ואני נגעל מההכללה הגסה והרוח הגבית שהוא נותן לכל מי שמעוניין לייצר דה לגיטימציה לקהל שלנו.
לארגון יש את הבעיות שלו, אף אחד לא מתכחש לכך, אבל גם המון צדדים חיוביים וזכויות רבות, ואם אני צריך לבחור בין הצד שלו לבין החרא הזה, וול, אני ״תומך טרור״ גאה.
לי מוזר שאתה חושב שאזכור המעשים עוזר לשונאינו אבל המעשים עצמם ממש לא.
אנשים ממש לא שמעו על הכאת האוהד או האבוקות בדרבי עד המכתב
כשהמשטרה התנגדה לתת רשיון עסק בגלל מקרי עבר, לאלו מעשים אתה חושב הם התכוונו? לשליחת המכתב?