ranjef כתב: ↑28 יוני 2024, 12:33
בכל ראיון אמר שכן, שכל המשפחה שלו הפועל מגיל אפס
כן, אמר גם שהיה מגיע בעיקר לכדורגל בתור ילד אבל זה קיבוץ הפועל וכל הסביבה שלו גם הפועל
בתור אחד שמכיר את הסביבה שלו, הפועל היא ממש לא.
בכדורגל אוהדי מכבי חיפה הם 95% מהאוכלוסיה של הבית ספר והקיבוץ שלו.
לא מכיר אישית אז לא מתיימר אבל זה מה שהבנתי מכמה וכמה ראיונות שדיבר על זה... שהיה הולך עם החברים למשחקים של הפועל רגל וזאת הייתה האווירה בסביבה הקרובה (ברור שצפון זה חיפה מבחינת רוב, אבל הסביבה שלו הפועל לפי מה שזכור לי שאמר)
רק הפועל בלב כתב: ↑28 יוני 2024, 13:29
כן, אמר גם שהיה מגיע בעיקר לכדורגל בתור ילד אבל זה קיבוץ הפועל וכל הסביבה שלו גם הפועל
בתור אחד שמכיר את הסביבה שלו, הפועל היא ממש לא.
בכדורגל אוהדי מכבי חיפה הם 95% מהאוכלוסיה של הבית ספר והקיבוץ שלו.
לא מכיר אישית אז לא מתיימר אבל זה מה שהבנתי מכמה וכמה ראיונות שדיבר על זה... שהיה הולך עם החברים למשחקים של הפועל רגל וזאת הייתה האווירה בסביבה הקרובה (ברור שצפון זה חיפה מבחינת רוב, אבל הסביבה שלו הפועל לפי מה שזכור לי שאמר)
מכל החברים הקרובים שלו, יש אחד אדום. הקרובים יותר מכבי חיפה. בקיבוץ שלו ספציפית אין אף אוהד הפועל נוסף לפי מה שאני מכיר.
אבל שיהיה, מאמין לו אם הוא אמר את זה בראיון.
מלך ככה או ככה
יש שאלה בכלל ? אם תומר גינת עוזב מחר מישהו יגיד שזאת היתה אכזבה? בחיאת. צא מהאג'נדה
עוזב מחר זה אומר מסיים את הרומן בלי תואר? אכזבה.
אני מאד עדין איתו כי הוא אהבת חיי, אבל גם מקצועית
אני מעט מעט מאוכזב ממנו כי ציפיתי שבגיל 28-9
הוא יהיה הרבה יותר חזק פיזית ובכלל שישפר את
הפן האתלטי. בסכומים שהוא הולך לקבל עכשיו אני מצפה
ממנו לקפיצת מדרגה ברמת המקצוענות
(כושר תזונה וכו). כמו הקפיצה שהוא עשה בקליעה.
ואין כאן שום אג׳נדה. כששחקן הוא גם אוהד אין לו קרקע
בריאה ממש. הלוואי ואני טועה. ינקו, אלטמן, רייכרט, וזהבי עדיין יושבים לי בראש.
ניסיתי לברר עם דני דניאלי (eurozone) והתשובה מוזרה.
אם אני מנסה לפרש את העדר המידע, אני חושש שיכול להיות שהחוזה קצר ממה שאנחנו מקווים.
אני מודה באשמה שבנסיון שכנוע יצא לי להגיד לנועם שהיורוקאפ הפך לפלטפורמה מספר 1 להגיע לnba ויכול להיות שהוא הקשיב לי יותר מדי ובונה על דראפט בקרוב
רדנקו כתב: ↑29 יוני 2024, 11:46
נראה לי שכבר למדנו עד כמה נועלים אצלנו שחקנים.
עד שלא נצליח להגיע ליורוליג אני מניח שלכל שחקן צעיר שיחתום אצלנו יהיה סעיף יציאה לשם.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
זה אפשרי מבחינה טכנית להקנות סעיף יציאה ליורוליג אבל להחריג קבוצה אחת ? שואל ברצינות כי אסור שיקרה הורד יחזור על עצמו
אצל נועם יעקב זה לא יקרה, אחרת לא יהיה לו בית לחזור אליו
לא חושב שהוא יעז לעשות דבר כזה , זה יותר באופן כללי
זה ממש מעניין שמשחקן מבטיח מאד והעתיד של הכדורסל שלנו, הוא הפך ברשתות לשחקן שלעולם לא יממש את הפוטנציאל, והחליט את ההחלטה הגרועה בחייו במחי חתימה אחת בהפועל. הם עובדים שעות נוספות.
לא כאילו מדובר במקרה בקבוצה שהגיעה פעמיים לגמר הפלייאוף, מועמדת לרוץ חזק ביורוקאפ, עם בסיס אוהדים גדול מאד, שנהנית מהתקופה הכי טובה שלה ב-30 שנה האחרונות...
לבחור יש הרבה כובעים להאכיל על המגרש ואני מקווה שהוא התחיל לעבוד על זה.
נועם שחם כתב: ↑30 יוני 2024, 14:35
לא רוצה להרוס את המסיבה אבל מעניין לי את התחת את מי השחקן אוהד.
גם ערן זהבי היה אוהד הפועל פעם.
מעניינת אותי האישיות, המחוייבות, הרמה המקצועית. מצידי שיאהד את בית"ר ראש העין.
זה ילד שיש לו את כל הדברים האלה שרשמת (בעיקר עם פוטנציאל גדול מאוד). אז כשיש את כל הדברים האלה ברור שההחתמה עוד יותר מרגשת בהינתן בזה שהוא אוהד שרוף של הפועל. אף אחד פה לא התרגש מההחתמה רק בגלל שהחתימו פה אוהד הפועל. התרגשו כי קודם כל מדובר באחד הכשרונות הכי גדולים בכדורסל הישראלי שגם יכול להיות משמעותי כבר השנה, וכל זה יחד עם זה שמדובר באוהד שרוף מלידה
נועם שחם כתב: ↑30 יוני 2024, 14:35
לא רוצה להרוס את המסיבה אבל מעניין לי את התחת את מי השחקן אוהד.
גם ערן זהבי היה אוהד הפועל פעם.
מעניינת אותי האישיות, המחוייבות, הרמה המקצועית. מצידי שיאהד את בית"ר ראש העין.
זה באמת לא משנה מבחינה מקצועית , נקווה רק שלא יהיה לו לחץ כמו שיש לאוהדים ברגעים מכריעים כי אז זה באמת יכול להיות בעיה , חוץ מזה זה נחמד שאוהד חותם בקבוצה שהוא אוהב בלי קשר , ראינו מקרים כמו גל מקל האפס שהצטייר משום מה כאוהד אבל אף פעם לא לקחת חלק בהפועל בשום צורה
לא מוזר בכלל
שני הצדדים חושבים שקבלת דקות יותר משמעותיות ביורוקאפ ובליגה הישראלית טובה לנועם ולווילרבאן, הפועל הסכימה לתנאי הזה וזה מעולה.
מקווה שיש לנו אופציה לרכישה בתום העונה.
זאת השנה האחרונה לחוזה שלו שם, לכן הפועל לא פרסמה לכמה שנים חתם וכו'... לא ברור עד הסוף מה הדיבור אבל כנראה אם הפועל ונועם ירצו לחתום על חוזה אחרי ההשאלה הזאת כנראה יהיה חוזה