ג'ו רגלנד חתם
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
לא רק שהוא חייב להישאר, הוא נותן ערך אדיר לקבוצה.
8 נקודות, 6 אסיסטים, 2 חטיפות, 0 איבודים ב-20 דקות.
אחרי בברלי, יש לו את המדד הכי גבוה יחד עם בלייקני.
האנדרייטד הכי גדול בסגל הזה.
ים מדר במשחק יחסית טוב עם 9 נקודות, 4 אסיסטים ו-3 איבודים.
8 נקודות, 6 אסיסטים, 2 חטיפות, 0 איבודים ב-20 דקות.
אחרי בברלי, יש לו את המדד הכי גבוה יחד עם בלייקני.
האנדרייטד הכי גדול בסגל הזה.
ים מדר במשחק יחסית טוב עם 9 נקודות, 4 אסיסטים ו-3 איבודים.
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
אני לא חושב שאיטודיס יוותר עליו
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 632 לייקים
שיחק מעולה ואוי כמה שהוא חסר לליגה
יחסית לשחקן בקושי משחק העונה היה מצוין אתמול .
להרכיב ברוב משחקי הליגה
להרכיב ברוב משחקי הליגה
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
אחלה שחקן. כל הבלגן של תחילת העונה נובע מזה שהוא היה אמור להיות הרכז של הקבוצה וההחתמה של בברלי טרפה את כל הקלפים.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
לפעמים דברים שאמורים לקרות בסוף קורים. בשעה טובה.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
לדעתי שילוב שלו עם מוטלי יכול להיות קטלני על הנייר
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
הדבר הכי טוב שיכול לקרות לנו הוא ג'ו רגלנד מנהל את הבלגן שלנו
אגב אני מאוד מאמין שהוא יכול להירשם גם עם פט וגם על חשבונו
אגב אני מאוד מאמין שהוא יכול להירשם גם עם פט וגם על חשבונו
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
itudis you listen to me now:
רגלנד- מדר - פוסטר\איש\בלייקני
מוטלי - בינגהאם\קבוקלו
רגלנד- מדר - פוסטר\איש\בלייקני
מוטלי - בינגהאם\קבוקלו
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
מעניין עד כמה יוכל לראות את המשחק שלנו בליגה , מאמין שזה יכול להראות טוב יותר איתו
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
מיובש בליגה, חוזר מהקפאה, וגם באירופה מקבל פירורים.
ובכל זאת היום ב-14 דקות נתן 6 נקודות ו-7 אסיסטים ב-75% מהשדה.
ובכל זאת היום ב-14 דקות נתן 6 נקודות ו-7 אסיסטים ב-75% מהשדה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
-
- קיבל.ה 294 לייקים
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
ברגע שאיטודיס נותן לים את המפתחות של הקבוצה (והוא נותן), ים ישחק בערך 25 דקות, לרגלנד נשארות גג 15 דקות. אני גם טוען שים יכול לשחק כמה דקות ליד רגלנד. אולי הוא ינסה את זה כששחקנים יהיו גם עם חשק לשחק
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
מובילי הכדור שלנו ב99 אחוז מהזמן צריכים להיות רגלנד ומדר. וזהו!
לא בברלי, לא בלייקני לא אף אחד אחר
-
- קיבל.ה 213 לייקים
היה שם פעם ישראלי צעיר ומבטיח שלא רואה דקה
תזכירו לי איך קוראים לו למה הוא ממשיך לקבל משכורת ולמה לא משחררים אותו שייתקדם בקבוצה אחרת ?
תזכירו לי איך קוראים לו למה הוא ממשיך לקבל משכורת ולמה לא משחררים אותו שייתקדם בקבוצה אחרת ?
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
בכל קבוצה נורמלית משחקים היום עם שני מובילי כדור ביחד על המגרש.Xavi כתב:מובילי הכדור שלנו ב99 אחוז מהזמן צריכים להיות רגלנד ומדר. וזהו!
אחד יותר רכז והני קומבו שיכול לעזור בהובלת הכדור.
לך יש שניים כאלה שלא ממש יכולים לשחק יחד, בעיקר כי רגלנד מחזיק את הכדור אצלו לאורך כל ההתקפה.
בלייקני ופוסטר אינם מובילי כדור (הם יותר שלשים מאשר שניים) ובר פשוט לא ברמה.
לולא הפציעה של בברלי עדו היה אפשר להסתדר במצב הזה איכשהו. אחרי הפציעה שלו אנחנו בבעיה רצינית מהבחינה הזאת.
אם. זה היה תלוי בי הייתי משחרר את בלייקני ומביא קומבו ברמה גבוהה במקומו.
זה יסדר לנו את הרוטציה טוב יותר גם כשפט בב יחזור.
אם הייתי יכול הייתי מחליף גם את רגלנד, למרות שאני מת עליו, אבל הוא בעייתי עבור הקבוצה שלנו, וגם יש גבול לכמות הזעזועים שהקבוצה הזו יכול לספוג.
אולי יהיה אפשר לעשות את זה אחרי שנאבד את הסיכויים למשהו ביורוקאפ (אם עופר יהיה מוכן לשחרר קצת).
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
תוסיף לזה שהגבוהים שלנו נעדרי יכולת מסירה וזה רק מחריף את הצורך בשני מובילי כדור אבל אז כאשר פוסטר או בלייקני הם שלוש אנחנו נחלשים מבחינת ריבאונד ןמסה בצבע . הקבוצה לא מאוזנת .רדנקו כתב: ↑12 דצמבר 2024, 18:29בכל קבוצה נורמלית משחקים היום עם שני מובילי כדור ביחד על המגרש.Xavi כתב:מובילי הכדור שלנו ב99 אחוז מהזמן צריכים להיות רגלנד ומדר. וזהו!
לך יש שניים כאלה שלא ממש יכולים לשחק יחד, בעיקר כי רגלנד מחזיק את הכדור אצלו לאורך כל ההתקפה.
לולא הפציעה של בברלי עדו היה אפשר להסתדר במצב הזה איכשהו. אחרי הפציעה שלו אנחנו בבעיה רצינית מהבחינה הזאת.
אם הייתי יכול הייתי מחליף גם את רגלנד, למרות שאני מת עליו, אבל הוא בעייתי עבור הקבוצה שלנו, וגם יש גבול לכמות הזעזועים שהקבוצה הזו יכול לספוג.
אולי יהיה אפשר לעשות את זה אחרי שנאבד את הסיכויים למשהו ביורוקאפ (אם עופר יהיה מוכן לשחרר קצת).
תוסיף לזה שהגבוהים שלנו נעדרי יכולת מסירה וזה רק מחריף את הצורך בשני מובילי כדור אבל אז כאשר פוסטר או בלייקני הם שלוש אנחנו נחלשים מבחינת ריבאונד ןמסה בצבע . הקבוצה לא מאוזנת .רדנקו כתב: ↑12 דצמבר 2024, 18:29בכל קבוצה נורמלית משחקים היום עם שני מובילי כדור ביחד על המגרש.Xavi כתב:מובילי הכדור שלנו ב99 אחוז מהזמן צריכים להיות רגלנד ומדר. וזהו!
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
זה ממש לא נכון. מוטלי מוסר מצוין. גם תומר מוסר טוב וגם ברונו ובינגהאם.shaar7_12 כתב:תוסיף לזה שהגבוהים שלנו נעדרי יכולת מסירה וזה רק מחריף את הצורך בשני מובילי כדור אבל אז כאשר פוסטר או בלייקני הם שלוש אנחנו נחלשים מבחינת ריבאונד ןמסה בצבע . הקבוצה לא מאוזנת .רדנקו כתב: ↑12 דצמבר 2024, 18:29בכל קבוצה נורמלית משחקים היום עם שני מובילי כדור ביחד על המגרש.Xavi כתב:מובילי הכדור שלנו ב99 אחוז מהזמן צריכים להיות רגלנד ומדר. וזהו!
אבל זה לא קשור לעובדה שצריך תמיד שני מובילי כדור על המגרש. פוסטר ובלייקני הם ממש לא מובילי כדור. הם 2/3 לגמרי ואף אחד מהם לא ממש מסוגל לעזור בהובלת כדור.
אני כבר לא מדבר על העובדה שאין לנו גו טו גאי שיכול לקחת כדור בשניות האחרונות של ההתקפה ולייצר לעצמו סל.
הכוונה היית בעיקר לעמדה 3 , אבל גם בגבוהים אולי מוטלי אבל בטח שלא קבוקלו או בינגהםרדנקו כתב: ↑13 דצמבר 2024, 22:26זה ממש לא נכון. מוטלי מוסר מצוין. גם תומר מוסר טוב וגם ברונו ובינגהאם.shaar7_12 כתב:תוסיף לזה שהגבוהים שלנו נעדרי יכולת מסירה וזה רק מחריף את הצורך בשני מובילי כדור אבל אז כאשר פוסטר או בלייקני הם שלוש אנחנו נחלשים מבחינת ריבאונד ןמסה בצבע . הקבוצה לא מאוזנת .רדנקו כתב: ↑12 דצמבר 2024, 18:29 בכל קבוצה נורמלית משחקים היום עם שני מובילי כדור ביחד על המגרש.
אבל זה לא קשור לעובדה שצריך תמיד שני מובילי כדור על המגרש. פוסטר ובלייקני הם ממש לא מובילי כדור. הם 2/3 לגמרי ואף אחד מהם לא ממש מסוגל לעזור בהובלת כדור.
אני כבר לא מדבר על העובדה שאין לנו גו טו גאי שיכול לקחת כדור בשניות האחרונות של ההתקפה ולייצר לעצמו סל.
מוסר טוב זה אחד כמו ציף ואז זה ממש חלק מהנעת הכדור שהולך פנימה והחוצה או מסירה לאחד הגבוהים
לגבי פוסטר ובמיוחד בלייקני ומחסור בגוטו גיי מסכים לגמרי
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
לא נרשם גם היום למרות שבברלי בחוץ.
אני באמת לא יודע אם יש טעם להשאיר אותו אם גם ככה לא מתכוונים לרשום אותו.
אני מניח שמחכים להזדמנות להחתים רכז זר אחר שנפלט מאיפשהו אחרת לא מצליח להבין את ההתנהלות איתו.
אני מניח שמחכים להזדמנות להחתים רכז זר אחר שנפלט מאיפשהו אחרת לא מצליח להבין את ההתנהלות איתו.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
אולי(לפחות אני מקווה)מחכים לראות מה מצב הבריאות של הבעל הבית,ואיך הוא מסתדר בעפולה.הלך המומנטום כתב:לא נרשם גם היום למרות שבברלי בחוץ.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
נרשם באיגוד מסתבר. הזר השמיני שנרשם. נותרו 2 מקומות עד סוף המועד לרישום.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
חייב לציין שאני שמח שנרשם לליגה , מאוד
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
האמת? מפתיע.
מקווה מאד שזה לא אומר שלא נראה פה ביג בול, אחרת לא נראה פה תואר אחד העונה בשום מסגרת.
מקווה מאד שזה לא אומר שלא נראה פה ביג בול, אחרת לא נראה פה תואר אחד העונה בשום מסגרת.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
למה מפתיע? בלי נועם ובברלי זה הגיוני, לא?
כי הוא קצת מאכזב באירופה , קבוקלו עם רגל בחוץ וזה אומר שיצטרכו עוד זר שזה כבר 9 , ווינרייט מאכזב בצורה קיצונית לכן צריך להביא לו מחליף שזה כבר 10.
תומר ובר לא מספקים את הסחורה בעליל ואם יש בשוק מחליפים זרים אולי זה נכון ,
Btw לא הבנתי מאיפה עזות המצח שלהם לדרוש העלאות בקיץ אחרי שנה מאכזבת שבפברואר הקבוצה הייתה בקרשים והפסידו רבע גמר גביע ואירופה .
רגלנד כבר תפס את הזר השמיני למרות שעדין לא שיחק או לא ?
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
יופי
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 294 לייקים
-
- קיבל.ה 78 לייקים
הוכיח כמה הוא חשוב כעוד מנהיג לקבוצה
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
פטריק בברלי ברבע מחיר ובלי פוזה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
-
- קיבל.ה 798 לייקים
וזו יכולה להיות בעיה לועד העמותה.IsraelM כתב:רגלנד כבר תפס את הזר השמיני למרות שעדין לא שיחק או לא ?
כעיקרון הפועל אוסישקין אמורה לשחרר את כל הזרים הקיימים ולהחתים 4 זרים זולים במקומם.
אלא שיש לה אפשרות לרשום רק עוד 2 זרים חדשים. מה שאומר שהיא "תקועה" עם 2 זרים של הפועל ת''א ההיסטורית של ינאי.
רגלנד עם חוזה עד סוף העונה בגובה 400 אלף דולר הוא הזול מבין הזרים.
יכול להיות שלא תהיה ברירה אלא להשאיר אותו ויצטרכו לשבור את הראש מי עוד יישאר ולהביא 2 זרים במאה דולר כל אחד כדי לסגור את הסגל (בהנחה וכל הישראלים יישארו מלבד מדר שיעבור למכבי, לירושלים או בחזרה לאירופה).
-
- קיבל.ה 195 לייקים
לא יהיה להם תקציב לרגלנד…Charlie כתב: ↑22 דצמבר 2024, 12:28וזו יכולה להיות בעיה לועד העמותה.IsraelM כתב:רגלנד כבר תפס את הזר השמיני למרות שעדין לא שיחק או לא ?
כעיקרון הפועל אוסישקין אמורה לשחרר את כל הזרים הקיימים ולהחתים 4 זרים זולים במקומם.
אלא שיש לה אפשרות לרשום רק עוד 2 זרים חדשים. מה שאומר שהיא "תקועה" עם 2 זרים של הפועל ת''א ההיסטורית של ינאי.
רגלנד עם חוזה עד סוף העונה בגובה 400 אלף דולר הוא הזול מבין הזרים.
יכול להיות שלא תהיה ברירה אלא להשאיר אותו ויצטרכו לשבור את הראש מי עוד יישאר ולהביא 2 זרים במאה דולר כל אחד כדי לסגור את הסגל (בהנחה וכל הישראלים יישארו מלבד מדר שיעבור למכבי, לירושלים או בחזרה לאירופה).