דרבי - לקראת, יום המשחק וסיכומים
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
לצאת מהרחבה רק אם זה כדי להוציא חוץ לטובתנו.
יחד, רק יחד! 

- Red Wolf
- קיבל.ה 805 לייקים
היו קבוצות גרועות (בהרבה) מזאת
אבל לא היו קבוצות שקיבלו השפלות כל שני וחמישי, כבר ניהיה פה נורמה לקבל רביעיות וחמישיות
האדישות הזאת של השחקנים וגם קצת של חלק מהקהל בגלל המלחמה, יכול להוביל פה לתבוסה שלא הייתה (6 ומעלה בדרבי)
מאז שלמה מאמן יש פה גם רכות מטורפת בהגנה, וגם התקפה חלש מאוד, ולכן למרות שהשחקנים אכן טובים יותר מקבוצות פח קודמות שהיו פה, עדיין יש פוטנציאל לתבוסה
אבל לא היו קבוצות שקיבלו השפלות כל שני וחמישי, כבר ניהיה פה נורמה לקבל רביעיות וחמישיות
האדישות הזאת של השחקנים וגם קצת של חלק מהקהל בגלל המלחמה, יכול להוביל פה לתבוסה שלא הייתה (6 ומעלה בדרבי)
מאז שלמה מאמן יש פה גם רכות מטורפת בהגנה, וגם התקפה חלש מאוד, ולכן למרות שהשחקנים אכן טובים יותר מקבוצות פח קודמות שהיו פה, עדיין יש פוטנציאל לתבוסה
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
מסכים. אי אפשר לנצח דרבי כשהוא באמצע. בטח כשלצד השני יש דור פרצים ודן ביטונים שחותכים הגנות מהאמצע.
אני בכלל הייתי משחק עם קו של 4 בהגנה ועם ישראלוב כקשר אחורי שלישי רק מבחינת הקווים. הקו 5 הזה מתפרק בפס אחד.
-
- קיבל.ה 2294 לייקים
בשביל להוציא משהו מהדרבי, אנחנו צריכים להתפלל לאלילת המזל.
יום רע של מכבי ומצד שני לנצל את ה 2 מצבים שנגיע אליהם.
יום רע של מכבי ומצד שני לנצל את ה 2 מצבים שנגיע אליהם.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אני גם מכיר את הבדיחה על הכלב שבנתיים התהפכה עלינו... מתישהוא זה יסתיים... לא בהכרח במשחק גדול וכדורגל מדהים... זה פשוט יסתיים כי לכל דבר יש סוף.. אז למה לא הפעם?לירון האדום כתב: ↑16 ינואר 2024, 09:29 אל דוד - מכיר את המשפט לדרבי חוקים משלו?
תפסנו את מכבי בשנים האחרונות בכמה דרבים בזמן שהם לא היו טובים ואפילו בזמן שאנחנו הינו סביר, זה לא עזר לנו ברגע האמת...
חייבים לעלות עם 5 מאחור, כאשר ארצ'ל מגן וישראלוב בלם.
בקישור צריכים לשחק 4 שאחד מהם זה לאיוס ובצד אפשר את רוחנא/טוריאל שירוצו קצת ויעשו הגנה
למעלה את אוז'בולט
-
- קיבל.ה 308 לייקים
זה יסתיים רק בדרבי בית. אין סרט שמנצחים אותם שהם מארחים.El dudernio כתב: ↑16 ינואר 2024, 18:11אני גם מכיר את הבדיחה על הכלב שבנתיים התהפכה עלינו... מתישהוא זה יסתיים... לא בהכרח במשחק גדול וכדורגל מדהים... זה פשוט יסתיים כי לכל דבר יש סוף.. אז למה לא הפעם?לירון האדום כתב: ↑16 ינואר 2024, 09:29 אל דוד - מכיר את המשפט לדרבי חוקים משלו?
תפסנו את מכבי בשנים האחרונות בכמה דרבים בזמן שהם לא היו טובים ואפילו בזמן שאנחנו הינו סביר, זה לא עזר לנו ברגע האמת...
בקישור צריכים לשחק 4 שאחד מהם זה לאיוס ובצד אפשר את רוחנא/טוריאל שירוצו קצת ויעשו הגנה
למעלה את אוז'בולט
כל ה-כמעטים היו בדרבי בית.
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
1-1 עם דווידה לא היה חוץ? אגב גם אז הורחק לנו שחק
-
- קיבל.ה 437 לייקים
-
- קיבל.ה 294 לייקים
-
- קיבל.ה 2294 לייקים
-
- קיבל.ה 2294 לייקים
הלוואי ויקרה הפעםEl dudernio כתב: ↑16 ינואר 2024, 18:11אני גם מכיר את הבדיחה על הכלב שבנתיים התהפכה עלינו... מתישהוא זה יסתיים... לא בהכרח במשחק גדול וכדורגל מדהים... זה פשוט יסתיים כי לכל דבר יש סוף.. אז למה לא הפעם?לירון האדום כתב: ↑16 ינואר 2024, 09:29 אל דוד - מכיר את המשפט לדרבי חוקים משלו?
למעלה את אוז'בולט
-
- קיבל.ה 370 לייקים
הזייה שעולים לדרבי בלי מגן ימני בכלל בסגל, בואו נראה באיזה הרכב מונפץ הוא מתכוון לעלות.
למזלנו מילסון לא נמצא, אבל עדיין זה לא ימנע את החגיגה שהולכת להיות בצד ימין.
למזלנו מילסון לא נמצא, אבל עדיין זה לא ימנע את החגיגה שהולכת להיות בצד ימין.
-
- קיבל.ה 419 לייקים
הסיכוי היחיד שלנו כבר שנים, זה כרטיס אדום מוקדם למכבי.
וגם - שער יתרון בדקות הסיום. כל עוד מבקיעים שער יתרון בשעה הראשונה, יש סיכוי של 99% שהם יחזרו
וגם - שער יתרון בדקות הסיום. כל עוד מבקיעים שער יתרון בשעה הראשונה, יש סיכוי של 99% שהם יחזרו
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 308 לייקים
-
- קיבל.ה 372 לייקים
לא היינו באמת קרובים בדרבי הזה של ה 1:1. קלינגר פושע שאחרי הגול הראשון לא לחץ לכבוש את השני ולגמור את המשחק, השחקנים של מכבי לא ידעו מה לעשות עם עצמם 25 דקות ראשונות וקלינגר משום מה ירד לבונקר של החיים ולא עברנו את החצי. גועל נפש של דרבי, אם לא שטקוס זה היה נגמר 5:1.
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
הדרבי הכי מביש אי פעם. יותר משלל האפס-חמשים למיניהם. מאותו יום ייחלתי לכך שקלינגר יילך. הוא פשוט בייש כל אוהד הפועל.modag כתב: ↑16 ינואר 2024, 22:17 לא היינו באמת קרובים בדרבי הזה של ה 1:1. קלינגר פושע שאחרי הגול הראשון לא לחץ לכבוש את השני ולגמור את המשחק, השחקנים של מכבי לא ידעו מה לעשות עם עצמם 25 דקות ראשונות וקלינגר משום מה ירד לבונקר של החיים ולא עברנו את החצי. גועל נפש של דרבי, אם לא שטקוס זה היה נגמר 5:1.
לפי איך שהפועל נראים כרגע (כלום ושומדבר בריבוע ואז בשלישית)...לדעתי היום יהיה יותר מביך. פחות בצורה המשחק, יותר בתוצאה ההיסטורית.
אה, וגם לאמה לא יפוטר/יתפטר
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2294 לייקים
אחד הדרבים הכי מעצבנים של השנים האחרונות, מכבי באו לדרבי במומנטום שלילי, היה וייב שסוף סוף לוקחים דרבים, פותחים את המשחק עם שער מהיר.modag כתב: ↑16 ינואר 2024, 22:17 לא היינו באמת קרובים בדרבי הזה של ה 1:1. קלינגר פושע שאחרי הגול הראשון לא לחץ לכבוש את השני ולגמור את המשחק, השחקנים של מכבי לא ידעו מה לעשות עם עצמם 25 דקות ראשונות וקלינגר משום מה ירד לבונקר של החיים ולא עברנו את החצי. גועל נפש של דרבי, אם לא שטקוס זה היה נגמר 5:1.
מכבי בלחץ, במקום לשים את השני, קלינגר בחר להחנות את האוטובוס והרג אותנו.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
זה הולך להיות לא נעים ולא רק בגלל פערי הרמות, אלא בגלל שיש לנו מאמן שלא יודע להגיב למשחק, מאמן שאפילו ניסו אביטן עשה שינוי שהביא לחדרה יתרון והוא לא ידע איך להגיב ולהחזיר את השליטה.
יש לנו שחקנים שלא סופרים את המאמן ולא סומכים עליו ואם לא דורשים מאוז׳בולט, לאיוס וצ׳יבוטה לעשות הגנה אז הם לא יעשו כלום.
יש לנו שחקנים שלא סופרים את המאמן ולא סומכים עליו ואם לא דורשים מאוז׳בולט, לאיוס וצ׳יבוטה לעשות הגנה אז הם לא יעשו כלום.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
בעיני הדרבי הכי מעצבן, נטו מבחינת כדורגל (להוציא מעמד של גמר גביע), זה הדרבי שבו טננבאום כמעט רצח את אלטמן ובמקום לקבל פנדל ואדום, אפילו עבירה לא נשרקה ואז הגיע השער הבזיוני של דור פרץ שגלש לתוך הגוף של שטקוס שבמקום להישכב על הרצפה ולאחוז את החזה קם מיד על הרגליים וגלגל את הכדור לכיוון האמצע.לירון האדום כתב: ↑17 ינואר 2024, 09:33אחד הדרבים הכי מעצבנים של השנים האחרונות, מכבי באו לדרבי במומנטום שלילי, היה וייב שסוף סוף לוקחים דרבים, פותחים את המשחק עם שער מהיר.modag כתב: ↑16 ינואר 2024, 22:17 לא היינו באמת קרובים בדרבי הזה של ה 1:1. קלינגר פושע שאחרי הגול הראשון לא לחץ לכבוש את השני ולגמור את המשחק, השחקנים של מכבי לא ידעו מה לעשות עם עצמם 25 דקות ראשונות וקלינגר משום מה ירד לבונקר של החיים ולא עברנו את החצי. גועל נפש של דרבי, אם לא שטקוס זה היה נגמר 5:1.
מכבי בלחץ, במקום לשים את השני, קלינגר בחר להחנות את האוטובוס והרג אותנו.
שתי החלטות מבזות של שמואלביץ׳ וה-ואר גמרו אותנו.
-
- קיבל.ה 2294 לייקים
ולענייננו - ברור לכולנו שאם נהיה בפיגור 1:0, זה נגמר והשאלה היא רק כמה.
אנחנו חייבים לנסות להעביר את העשרים דק' חצי שעה הראשונות בלי לתת למכבי להגיע להזדמנויות.
לנסות לא להרחיק סתם כדורים, אלא להעביר אותם מהר לכיוון לאיוס ואוזב'ולט, לנסות להוציא פאולים, לבזבז את הזמן,
לא לתת למכבי לפתח מומנטום ולחץ.
חייבים שהם יתחילו להילחץ מעצמם...
אנחנו חייבים לנסות להעביר את העשרים דק' חצי שעה הראשונות בלי לתת למכבי להגיע להזדמנויות.
לנסות לא להרחיק סתם כדורים, אלא להעביר אותם מהר לכיוון לאיוס ואוזב'ולט, לנסות להוציא פאולים, לבזבז את הזמן,
- Red Wolf
- קיבל.ה 805 לייקים
מסכים, חייבים להרוס את השטף של המשחק, פאולים קטנים, לריב על כל כדור, למשוך זמן, רק ככה קבוצות חלשות מנצחות קבוצות חזקות יותרלירון האדום כתב: ↑17 ינואר 2024, 09:41 ולענייננו - ברור לכולנו שאם נהיה בפיגור 1:0, זה נגמר והשאלה היא רק כמה.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
מסכים- חייבים לא לספוג בחצי הראשון והכל כשר לשם כך- להעביר זמן, להוציא פאולים.. הלחץ בסוף יעבור למכבי זה משחק שאסור להם לפספסלירון האדום כתב: ↑17 ינואר 2024, 09:41 ולענייננו - ברור לכולנו שאם נהיה בפיגור 1:0, זה נגמר והשאלה היא רק כמה.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
חד משמעית.לירון האדום כתב: ↑17 ינואר 2024, 09:41 ולענייננו - ברור לכולנו שאם נהיה בפיגור 1:0, זה נגמר והשאלה היא רק כמה.
זאת שאלה של מתי נקבל את השער, האם נקבל איזה אדום אדיוטי (ניחוש שלי, אחרי התגלגלות מתמשכת של דור פרץ) ועד כמה ננסה להשוות בצורה לא אחראית.
מה שיכול לעזור לנו מאוד זה להחזיק כדור, לרוב במשחקים נגדם ונגד חיפה של בכר אנחנו לא מצליחים להחזיק את הכדור יותר מחמש שניות, לא מצליחים לחלץ ואז זה חסר סיכוי מלכתחילה.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 101 לייקים
משחק שאפשר וצריך לנצח
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 1031 לייקים
לא מבין למה מחכים עם המלחמה בצפון
קדימה זה הזמן לשבור את הכלים ולהכניס אותנו לממד
משהו חייב לקרות לפני שיגיע הערב
קדימה זה הזמן לשבור את הכלים ולהכניס אותנו לממד
משהו חייב לקרות לפני שיגיע הערב
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 939 לייקים
גם לסיים את זה במינימום נפגעים (או בתקווה תיקו) זה גם בסדר
-
- קיבל.ה 295 לייקים
משחק שאפשר לנצח. בוא לא ניסחף עם הצריך.
יותר מדי זמן. הגיע הזמן להוריד להם את הראש.
תשחטו אותם!
-
- קיבל.ה 152 לייקים
לשרוד עד המחצית ואם אפשר בלי אדום מה טוב
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אפשר לפני תחילת המשחק להראות להם תתחת כמו בלב אמיץ?
-
- קיבל.ה 2294 לייקים
דרך אגב, מאחר ולאינבינדר גם ככה אין כח לרוץ, עדיף שישב לליבה על האוזן כל המשחק.
אולי זה יעזור
אולי זה יעזור
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
זה לא יעזור. הדרבי זו הזדמנות קלאסית של השופטים לפצות את מכבי. ביטח עם בלומפילד צהוב. זה הולך לכאוב אלוהים.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
אשכרה אנשים פה רושמים שניצחון הוא ריאלי.
טוב, כשיתחיל המשחק אתם תבינו. זה לא קרוב. ההבדלים תהומיים ולנו אין מאמן שאפילו מקשיבים לו בכאילו. שכונה.
הלוואי ואתבדה.
טוב, כשיתחיל המשחק אתם תבינו. זה לא קרוב. ההבדלים תהומיים ולנו אין מאמן שאפילו מקשיבים לו בכאילו. שכונה.
הלוואי ואתבדה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1076 לייקים
שטויות הם לא הצליחו לנצח את חדרה ובני ריינה ומול חיפה בבית היו צריכים לחטוף לפחות 4
לא שאני מזלזל כי אנחנו קבוצת פח, אבל לא צריך להגזים. בליגת פח שלנו כרגע כל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה בכל רגע נתון
חצי מהדרך לניצחון הוא באמונה
לא שאני מזלזל כי אנחנו קבוצת פח, אבל לא צריך להגזים. בליגת פח שלנו כרגע כל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה בכל רגע נתון
חצי מהדרך לניצחון הוא באמונה
-
- קיבל.ה 1031 לייקים
אתה ראית את המשחק שלהם נגד חדרה וריינה?
כי אתה הולך לראות אותם בהילוך אחר לגמרי היום
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
לא מנצחים היום גם אם אלוהים יתערב.
אבל ביום מן הימים שננצח אני חושב מה ילך ביציעים, החגיגות יהיו יותר גדולות מהחגיגות בטדי ב2010.
אבל ביום מן הימים שננצח אני חושב מה ילך ביציעים, החגיגות יהיו יותר גדולות מהחגיגות בטדי ב2010.
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
-
- קיבל.ה 2388 לייקים