אשכול מעקב אחרי יריבות היורוקאפ
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
במשחק בין לונדון לפריז ביום שלישי בעצם כל תוצאה טובה לנו (אם אכן ננצח את המבורג )
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
אני עדיין רוצה את המקום הראשון.
יאללה לונדון!
יאללה לונדון!
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
מבין.
מה שאני לא מבין זה מאיפה הביטחון שננצח את המשחקים הבאים:
באשיקטש חוץ
באדלונה חוץ
לונדון בית
פריס בית
פרומיתאי בית
כל זה כשאנחנו משחקים בלי בית באמת ועם פציעות שלא ברור עדין החומרה שלהן.
לונדון מהצד השני מארחת גם את באשיקטש וגם את באדלונה אצלה בבית.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
לא אמרתי שאני בטוח שננצח את כל המשחקים.
בעיני הוכחנו שאנחנו טובים משאר הקבוצות בבית למעט פריז. גם הוכחנו יכולת לנצח משחקים קשים בחוץ. למעט ג'ייקובן, כל הפציעות הן פציעות קלות ולג'ייקובן הבאנו מחליף ברמה גבוהה.
לא רואה סיבה בעולם שלא נכוון למקום ראשון.
בעיני הוכחנו שאנחנו טובים משאר הקבוצות בבית למעט פריז. גם הוכחנו יכולת לנצח משחקים קשים בחוץ. למעט ג'ייקובן, כל הפציעות הן פציעות קלות ולג'ייקובן הבאנו מחליף ברמה גבוהה.
לא רואה סיבה בעולם שלא נכוון למקום ראשון.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
גם לא רואה את לונדון מנצחים את כל המשחקים שנשאר להם.
-
- קיבל.ה 256 לייקים
בואו נתחיל בלעבור את המבורג, ואולי גם וולבס, עם חצי סגל ובלי כמה שחקנים מאוד מרכזיים.
לא רגוע גם מבדאלונה שעושה רושם שחזרה לעצמה, ועוד צפוי לנו משחק חוץ מולם.
לא רגוע גם מבדאלונה שעושה רושם שחזרה לעצמה, ועוד צפוי לנו משחק חוץ מולם.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
לונדון מעצבנים, הן בכלל לא היו אמורים להיות רלוונטים למקום השני הם לא בטופ מבחינת רמה לדעתי
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
לונדון ניצחה את שפילד שארקס בבית 64:83 ועלתה למאזן 3:20. קונור מורגן עם 15 ו-10, לוק נלסון עם 14, מאט מורגן עם 12. דונטה גרנת'האם ומו סולואדה המשיכו להיעדר.
בשיקטאש הפסידה לגלאטסריי בחוץ 83:89 וירדה למאזן 4:9. מאט מיצ'ל ואנחל דלגאדו עם 15 ו-7 כ"א, קייל אולמן עם 13, ג'ונה מת'יוז עם 12, ברק אוגורלו שנעדר באמצע השבוע עם 11. סאמט ייגיטוגלו חזר אחרי שבוע היעדרות עם נקודה אחת ב-10 דקות. ברקאן דורמאז נעדר, לייטון האמונדס ממשיך לא להירשם בליגה.
טורק טלקום מחתימה במקום ג'יילן אדאמס אקס ירושלים אחר, ברנדון בראון, ששוחרר מפלנסיה הספרדית אחרי פתיחת עונה חלשה.
בשיקטאש הפסידה לגלאטסריי בחוץ 83:89 וירדה למאזן 4:9. מאט מיצ'ל ואנחל דלגאדו עם 15 ו-7 כ"א, קייל אולמן עם 13, ג'ונה מת'יוז עם 12, ברק אוגורלו שנעדר באמצע השבוע עם 11. סאמט ייגיטוגלו חזר אחרי שבוע היעדרות עם נקודה אחת ב-10 דקות. ברקאן דורמאז נעדר, לייטון האמונדס ממשיך לא להירשם בליגה.
טורק טלקום מחתימה במקום ג'יילן אדאמס אקס ירושלים אחר, ברנדון בראון, ששוחרר מפלנסיה הספרדית אחרי פתיחת עונה חלשה.
-
- קיבל.ה 752 לייקים
דווח בחדשות על מהומות בבלגרד בעקבות הבחרות,
האם זה משפיע במשהו על הפועל?
האם זה משפיע במשהו על הפועל?
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
אין בריר אלא לחזור ל דרייב-אין
Sent from my NE2215 using Tapatalk
Sent from my NE2215 using Tapatalk
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
ונציה מחתימה את הסנטר פיונדו קאבנגלה, שפתח את העונה באא"ק עם מקריי.
שחקן אדיר.
שחקן אדיר.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
מעולה, יש להם עוד את בשיקטאש בבית ואנחנו איתם כבר סיימנו.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
לונדון עם עדכון פציעות. כמו שזה נראה, סיכוי טוב שהם יגיעו למשחק נגדנו עוד שבועיים בלי חמשת השחקנים האלה.
גראן קנאריה מחתימה את אמאר גגיץ', ששיחק בעונה שעברה בפריז ובחודשיים האחרונים במטרופוליטנס.
גראן קנאריה מחתימה את אמאר גגיץ', ששיחק בעונה שעברה בפריז ובחודשיים האחרונים במטרופוליטנס.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
מישהו יכול לעשות סדר מה צריך לקרות כדי שנעשה יורוליג?
אם אני לא טועה, שתי הקבוצות שהן על תקן עולות מהיורוקאפ הן מונאקו ופרטיזן. אם אף אחת מהן לא עושה פלייאוף, לכאורה שתי הפיינליסטיות של היורוקאפ עולות ליורוליג, לא? מה קורה אם שתיהן עושות פלייאוף? האם הפלייאין ביורוליג גם נכנס לחישוב איכשהו?
בקיצור, אם למישהו יש תשובות אני אשמח.
אם אני לא טועה, שתי הקבוצות שהן על תקן עולות מהיורוקאפ הן מונאקו ופרטיזן. אם אף אחת מהן לא עושה פלייאוף, לכאורה שתי הפיינליסטיות של היורוקאפ עולות ליורוליג, לא? מה קורה אם שתיהן עושות פלייאוף? האם הפלייאין ביורוליג גם נכנס לחישוב איכשהו?
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
לא רלוונטי אם שתיהן עושות פליאוף.הוקיץ' כתב: ↑28 דצמבר 2023, 14:31 מישהו יכול לעשות סדר מה צריך לקרות כדי שנעשה יורוליג?
רק הבכירה מבין השתיים נשארת והשניה מוחלפת ע"י הזוכה ביורוקאפ.
אם שתיהן לא עושות פליאוף אזי גם הפינאליסטית של היורוקאפ עולה
-
- קיבל.ה 101 לייקים
פרטיזן לא על תקן עולה מהירוקאפ, היא בכלל עפה בשמינית הגמר לפני שנתיים.הוקיץ' כתב: ↑28 דצמבר 2023, 14:31 מישהו יכול לעשות סדר מה צריך לקרות כדי שנעשה יורוליג?
- LucyBscalE
- יצירת קשר:
אותי מעניין אם אנחנו כרגע עוקבים אחרי הבית השני לצורכי הצלבה, כי כרגע הנסיקה של בורג אן ברס מטרידה מאוד.
טרנסלסבית, הפועל, מוזיקאית, שיטפוסטינג ושאר חילול השם. מגחיכה את השיח.

-
- קיבל.ה 5886 לייקים
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
קיצר גם אם במקרה נזכה ונעלה ליורוליג, כמעט בטוח שבשנה אחרי נחזור ליורוקאפ
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
גם אם נזכה באותה עונה ביורוליג ?oleg neduda כתב: ↑28 דצמבר 2023, 15:43 קיצר גם אם במקרה נזכה ונעלה ליורוליג, כמעט בטוח שבשנה אחרי נחזור ליורוקאפ
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
בהנחה שהזוכה מהיורוקאפ בכלל תרצה לעלות (ראה ערך קראן קנריה שנה שעברה).
אגב, הבית השני, אם הוא ייגמר כמו שהוא עכשיו, יש מצב שעדיף לנו מקום שני בבית.
אגב, הבית השני, אם הוא ייגמר כמו שהוא עכשיו, יש מצב שעדיף לנו מקום שני בבית.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
יש טעם להתייחס לשאלה הזאת בכלל? אני מבין שאם אנחנו במקרה זוכים ועולים ליורוליג, ההישארות של עוד עונה שם תהיה ראש בראש עם מונאקו, והם סביר להניח יעמידו קבוצה של פיינל פור.רק הפועל כתב: ↑28 דצמבר 2023, 15:47גם אם נזכה באותה עונה ביורוליג ?oleg neduda כתב: ↑28 דצמבר 2023, 15:43 קיצר גם אם במקרה נזכה ונעלה ליורוליג, כמעט בטוח שבשנה אחרי נחזור ליורוקאפ
אנחנו אם נעלה שם לטופ 8 נעשה את עונת חיינו
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
התכוונתי לזאת שתזכה שנה אחרינו אם תרצה או לא תרצה לעלות.oleg neduda כתב: ↑28 דצמבר 2023, 15:51לא רואה את הפועל מוותרת. בסוף זה הכל שיקולים כלכליים ועופר כבר אמרו שיורוליג זו מטרה מבחינתו
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
כרגע, נראה שבולוניה חזקה השנה מונאקו.oleg neduda כתב: ↑28 דצמבר 2023, 15:54יש טעם להתייחס לשאלה הזאת בכלל? אני מבין שאם אנחנו במקרה זוכים ועולים ליורוליג, ההישארות של עוד עונה שם תהיה ראש בראש עם מונאקו, והם סביר להניח יעמידו קבוצה של פיינל פור.רק הפועל כתב: ↑28 דצמבר 2023, 15:47גם אם נזכה באותה עונה ביורוליג ?oleg neduda כתב: ↑28 דצמבר 2023, 15:43 קיצר גם אם במקרה נזכה ונעלה ליורוליג, כמעט בטוח שבשנה אחרי נחזור ליורוקאפ
ככה שאם נעלה, זה יהיה על חשבון מונאקו (למי שמאמין שכל הסיפור הזה מתנהל על פי הכללים).
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
נכון, האמת שאי אפשר לדעת מי תיזרק ליורוקאפ (למרות שאני לא רואה את המפעל מוותר על מונאקו). בכל מקרה, השיטה כל כך דפוקה וזה מייאש שאתה יודע שגם את תעשה עונה אדירה ותצליח להשתחל ליורוליג, זה כנראה יהיה חד פעמימילפורד כתב: ↑28 דצמבר 2023, 16:06כרגע, נראה שבולוניה חזקה השנה מונאקו.oleg neduda כתב: ↑28 דצמבר 2023, 15:54יש טעם להתייחס לשאלה הזאת בכלל? אני מבין שאם אנחנו במקרה זוכים ועולים ליורוליג, ההישארות של עוד עונה שם תהיה ראש בראש עם מונאקו, והם סביר להניח יעמידו קבוצה של פיינל פור.
ככה שאם נעלה, זה יהיה על חשבון מונאקו (למי שמאמין שכל הסיפור הזה מתנהל על פי הכללים).
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
גם אם נזכה ביורוקאפ, איזה עורך דין לענייני תעבורה ילחש על אוזניהם של מקבלי ההחלטות שאנחנו שרים שירי שואה, לא מכבדים את ההמנון וקוראים לו להתאבד כבר, אז שלא יסכימו לקבל אותנו.
ביום שאחרי אותו עורך דין יגיד באולפני הערוץ שלו שהוא עשה הכל כדי להכניס אותנו ושזה חשוב שיהיו שתי ישראליות ביורוליג אבל בגלל התנהגות האוהדים לא קיבלו אותנו.
ביום שאחרי אותו עורך דין יגיד באולפני הערוץ שלו שהוא עשה הכל כדי להכניס אותנו ושזה חשוב שיהיו שתי ישראליות ביורוליג אבל בגלל התנהגות האוהדים לא קיבלו אותנו.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
נכון בסוף זה נראה מאוד רחוק כרגע (אפילו אם היו שואלים אותי על מטרות העונה לדעתי אליפות וגביע הם המטרה בעוד זכייה ביורקאפ זה בונוס עצום ) למרות שבאופן תיאורטי אם היו אומרים לך לפני שנתיים בדיעבד שהפועל בעונה הבאה (הכוונה לעונה הקודמת ) תהיה קבוצת צמרת בירוקאפ היית מאמין ? דברים רצים פה במהירות מטורפתoleg neduda כתב: ↑28 דצמבר 2023, 15:54יש טעם להתייחס לשאלה הזאת בכלל? אני מבין שאם אנחנו במקרה זוכים ועולים ליורוליג, ההישארות של עוד עונה שם תהיה ראש בראש עם מונאקו, והם סביר להניח יעמידו קבוצה של פיינל פור.רק הפועל כתב: ↑28 דצמבר 2023, 15:47גם אם נזכה באותה עונה ביורוליג ?oleg neduda כתב: ↑28 דצמבר 2023, 15:43 קיצר גם אם במקרה נזכה ונעלה ליורוליג, כמעט בטוח שבשנה אחרי נחזור ליורוקאפ
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
מן הסתם.oleg neduda כתב: ↑28 דצמבר 2023, 15:43 קיצר גם אם במקרה נזכה ונעלה ליורוליג, כמעט בטוח שבשנה אחרי נחזור ליורוקאפ
מכבי ברוב העונות לא עולה לפלייאוף והתקציב שלנו לא הולך לגרד את התקציב שלהם.
תמיד יש לי מחשבה שאם איכשהו נעלה ליורוליג מישהו שם יבין לאורך העונה שעם הקהל העצום שיגיע כל משחק, ודרבים וכל זה אז יירצו שנשאר.
אבל אז אני נזכר שהיגיון כלכלי זה לא הצד החזק שלהם והמסחרה מנצחת,
במקום זה בוא ניתן רישיון קבוע לקבוצות בלי קהל מערים נידחות
אבל אז אני נזכר שהיגיון כלכלי זה לא הצד החזק שלהם והמסחרה מנצחת,
במקום זה בוא ניתן רישיון קבוע לקבוצות בלי קהל מערים נידחות
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
אלא אם הוא יתאבד לפני זההלך המומנטום כתב:גם אם נזכה ביורוקאפ, איזה עורך דין לענייני תעבורה ילחש על אוזניהם של מקבלי ההחלטות שאנחנו שרים שירי שואה, לא מכבדים את ההמנון וקוראים לו להתאבד כבר, אז שלא יסכימו לקבל אותנו.
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
בולוניה לא משתתפת דרך היורוקאפ. היא השתתפה בעונה שעברה דרך היורוקאפ אחרי שזכתה בו לפני שנתיים, אבל מכיוון שלא העפילה לפלייאוף, היא איבדה את הכרטיס הזה. העונה היא משתתפת בזכות ווילד כארד, ולכן התוצאות שלה לא רלוונטיות.
היחידה שמשתתפת העונה ביורוליג דרך כרטיס שהשיגה מהיורוקאפ היא מונאקו, ולכן מספיק שהיא לא עושה פלייאוף בשביל שגם פיינליסטית היורוקאפ תקבל כרטיס.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אני שואל בשיא הרצינות, אתה באמת מאמין שקבוצה כמו מונאקו עם כמות הכסף והבאז שהיא מביאה לענף - תודח מהיורוליג ויתנו לקבוצה כמו הפועל ת״א להיכנס במקומה (נגיד וזכינו ורצינו להשתתף)?
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
זה יותר מורכב כי למונאקו הובטח כבר בעונה שעברה שתקבל מקום ביורוליג גם אם לא תעפיל לפלייאוף. במקרה כזה השאלה היא אם תקבל מקום קבע או ויילד קארד, ואז על חשבון מי או שפשוט יחליטו שרק אחת מעפילה מהיורוקאפ