עופר ינאי
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
כבר שמעתי לא מעט קולות כאלה.
לדעתי אבל זה לא ישנה את התמונה הכללית. זה יעבור ובפער גדול.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
מכיר גם כמה כאלה, בעיקר מקשקשים אבל לפחות חלקם בסוף יצביעו בעד כי הקשקושים האלה זה סתם פוזות של רומנטיקה ובסוף גם הם רוצים לנצח.
מסכים שאין שום סיכוי שזה לא עובר ברוב מוחץ
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
על פניו נשמע טוב, אבל צריךלהיות זהירים פה, להבין יותר, כי כרגע זה קצת עמום... צריך לקבל יותר פרטים ולהבין טוב יותר מי הבנאדם, מה מקורותיו הפיננסיים, מה התכניות שלו ביחס לקבוצה וכו'.
ובאותו הקשר - מקווה שבכל אופן הפועל לא תיגרר למלחמת תקציב עם מכבי והפועל אדלסון, בקטע של לשלם מאות אלפי יורו לשחקני ספסל, בצורה שלא תואמת בכלום את פוטנציאל ההכנסה של הקבוצה.
במלחמות תקציבים כאלו (גם עם איזה מיליונר חדש נמצא בצד שלנו), אנחנו צפויים להפסיד. הפתרון האמיתי להגברת התחרותיות בכדורסל הישראלי בטווח הארוך הוא אחד בלבד - תקרת שכר וחוקי פייר פליי. לא לשכוח חברים יקרים.
אבל כן, זה בהחלט יהיה נחמד אם פתאום ימצאו תקציב כבר העונה לאיזה אלפא קאבה או אונואקו וכו'.
ובאותו הקשר - מקווה שבכל אופן הפועל לא תיגרר למלחמת תקציב עם מכבי והפועל אדלסון, בקטע של לשלם מאות אלפי יורו לשחקני ספסל, בצורה שלא תואמת בכלום את פוטנציאל ההכנסה של הקבוצה.
במלחמות תקציבים כאלו (גם עם איזה מיליונר חדש נמצא בצד שלנו), אנחנו צפויים להפסיד. הפתרון האמיתי להגברת התחרותיות בכדורסל הישראלי בטווח הארוך הוא אחד בלבד - תקרת שכר וחוקי פייר פליי. לא לשכוח חברים יקרים.
אבל כן, זה בהחלט יהיה נחמד אם פתאום ימצאו תקציב כבר העונה לאיזה אלפא קאבה או אונואקו וכו'.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 271 לייקים
מהפייסבוק של עופר ינאי, הוא כותב:
הפועל תל אביב.
אני מצטרף היום (בכפוף לאישור סופי של חברי העמותה) למשפחה נוספת מעבר למשפחה הרגילה ומשפחת נופר אנרגיה Nofar Energy I, משפחת הפועל תל אביב (כדורסל)
כמי שחי צמוד למנהלים אוהדי הפועל ידעתי שמדובר בתופעה מיוחדת אבל השנה האחרונה שבה הייתי מעורב מאחורי הקלעים והחודשים האחרונים של המו״מ גרמו לי להבין עד כמה.
הפועל עבור אוהדיה היא הדבר הכי יקר שיש, כמו בן משפחה כמו תינוק שרק לומד ללכת. בשם האהבה הזו כשאוהד הפועל נהרג (חייל בודד) 1500 אוהדים הגיעו להלויה ובשם אותה אהבה הם נלחמו להתחיל מחדש את המסע של הקבוצה כקבוצת אוהדים ממש מאפס עד לגמר ליגת העל בשלושה משחקים ועונה נהדרת באירופה בשנה שעברה.
המעורבות שלי בשנה האחרונה הייתה מאחורי הקלעים בשביל ללמוד את המערכת וההחלטה להכנס מבטאת את הכבוד וההערכה שלי לקהילה של הפועל.
מתווה העסקה הנוכחי הוא גם אות הכבוד שלי למסע שהאוהדים עשו עם הקבוצה עד היום בכוחות עצמם. כמישהו שעשה את כל מה שיש לו בעבודה קשה מאפס אני מתחבר ומעריך את זה. מעבר לכך כבן למשפחה של שמונה ילדים מעיירת פיתוח עם זוג הורים אנשי חינוך ששמו אותי ואת אחיי בחינוך איכותי שהיה יקר כל כך עבורם רק בשביל לתת לנו את הסיכוי להצליח. מתווה העסקה הנוכחי מאפשר בדיוק את זה - סיכוי להצליח.
אני רוצה להודות לאנשי גליל עליון שנתתי להם חסות בשלוש השנים האחרונות. את המעט שאני מבין בכדורסל ישראלי למדתי שם.
הפועל תל אביב.
אני מצטרף היום (בכפוף לאישור סופי של חברי העמותה) למשפחה נוספת מעבר למשפחה הרגילה ומשפחת נופר אנרגיה Nofar Energy I, משפחת הפועל תל אביב (כדורסל)
כמי שחי צמוד למנהלים אוהדי הפועל ידעתי שמדובר בתופעה מיוחדת אבל השנה האחרונה שבה הייתי מעורב מאחורי הקלעים והחודשים האחרונים של המו״מ גרמו לי להבין עד כמה.
הפועל עבור אוהדיה היא הדבר הכי יקר שיש, כמו בן משפחה כמו תינוק שרק לומד ללכת. בשם האהבה הזו כשאוהד הפועל נהרג (חייל בודד) 1500 אוהדים הגיעו להלויה ובשם אותה אהבה הם נלחמו להתחיל מחדש את המסע של הקבוצה כקבוצת אוהדים ממש מאפס עד לגמר ליגת העל בשלושה משחקים ועונה נהדרת באירופה בשנה שעברה.
המעורבות שלי בשנה האחרונה הייתה מאחורי הקלעים בשביל ללמוד את המערכת וההחלטה להכנס מבטאת את הכבוד וההערכה שלי לקהילה של הפועל.
מתווה העסקה הנוכחי הוא גם אות הכבוד שלי למסע שהאוהדים עשו עם הקבוצה עד היום בכוחות עצמם. כמישהו שעשה את כל מה שיש לו בעבודה קשה מאפס אני מתחבר ומעריך את זה. מעבר לכך כבן למשפחה של שמונה ילדים מעיירת פיתוח עם זוג הורים אנשי חינוך ששמו אותי ואת אחיי בחינוך איכותי שהיה יקר כל כך עבורם רק בשביל לתת לנו את הסיכוי להצליח. מתווה העסקה הנוכחי מאפשר בדיוק את זה - סיכוי להצליח.
אני רוצה להודות לאנשי גליל עליון שנתתי להם חסות בשלוש השנים האחרונות. את המעט שאני מבין בכדורסל ישראלי למדתי שם.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
הפיתרון להגברת התחרותיות בכדורסל הישראלי הוא שיריון ביורוליג מדי שנה/תקציב ענק מבעלים מדי שנה. אחד מהם. סורי, זו האמת.קפטן ג'ק כתב: ↑19 יולי 2023, 16:26 על פניו נשמע טוב, אבל צריךלהיות זהירים פה, להבין יותר, כי כרגע זה קצת עמום... צריך לקבל יותר פרטים ולהבין טוב יותר מי הבנאדם, מה מקורותיו הפיננסיים, מה התכניות שלו ביחס לקבוצה וכו'.
יורוליג זה איכסה ושריונים זה איכסה והם הרסו והחריבו את מה שנקרא פעם כדורסל אירופאי, אבל אלו כללי המשחק וצריך לשחק בהם. או שתצפה מהצד.
ראינו השנה מה קפיצה מקצועית עשתה לחיבור בין הקהל לקבוצה. הקפיצה לא הגיעה סתם ככה. היא באה כי שמת כסף. כי החלטת להעמיד קבוצה שוברת שוויון.
רק מזכיר שהפועל הפסידה השנה למכבי בכל 5 המשחקים שלא שוחקו בדרייב אין. הגרוש הזה ללירה....
נ.ב - מסכים לגמרי לגבי תשלומים מופקעים לשחקני ספסל רק כדי שיישבו ולא ישחקו. זו לא הדרך.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 426 לייקים
-
- קיבל.ה 426 לייקים
החברה שלו בורסאית, אין שום בעיה לדעת מה מקורותיו הפיננסיים וכמה הוא שווהקפטן ג'ק כתב: ↑19 יולי 2023, 16:26 על פניו נשמע טוב, אבל צריךלהיות זהירים פה, להבין יותר, כי כרגע זה קצת עמום... צריך לקבל יותר פרטים ולהבין טוב יותר מי הבנאדם, מה מקורותיו הפיננסיים, מה התכניות שלו ביחס לקבוצה וכו'.
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
מותר לאנשים לחשוב אחרת.
גם כשפתחו את הפועל אוסישקין, היו כאלה שהמשיכו ללכת לקבוצה של שאול.
מעריך שההצבעה תעבור באחוזים של בחירות בסוריה
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
זאת לא אינדיקציה יותר מידי חזקה. המסחר היום בבורסה לא כזה שמאפשר הנזלה רצינית של ההחזקות, מה גם שההחזקות שלו שם (ששוות קרוב למיליארד שקל) הן לא יהיו מקור המימון של הפועל.Segev כתב: ↑19 יולי 2023, 16:38החברה שלו בורסאית, אין שום בעיה לדעת מה מקורותיו הפיננסיים וכמה הוא שווהקפטן ג'ק כתב: ↑19 יולי 2023, 16:26 על פניו נשמע טוב, אבל צריךלהיות זהירים פה, להבין יותר, כי כרגע זה קצת עמום... צריך לקבל יותר פרטים ולהבין טוב יותר מי הבנאדם, מה מקורותיו הפיננסיים, מה התכניות שלו ביחס לקבוצה וכו'.
אבל עופר ינאי שווה הרבה מאוד.
מה גם שההתחייבויות שלו בעסקה לא נגמרות ב-30 מיליון. מדובר בעסקה שכוללת התחייבויות בסדר גודל של 50 מיליון שקל.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
בשום פנים ואופן לא.
מצער שבכלל צריך לציין את זה.
מצער שבכלל צריך לציין את זה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אבל אתה לא טועה. כי מתישהו הוא יעזוב. ויהיה קשה. ואתה תבוא ותגיד אמרתי לכם. ותשכח את כל מה שהיה קודם, את הניסיון להיות תחרותיים, אפילו אם נקח אליפות תגיד אמרתי לכם. אמרתי לכם שזה רגעי.
איך שאני רואה את זה, זה זנב לאריות או ראש לשועלים קלאסי. וגם קצת מזוכיסזם ותובסתנות שורשית. לא קונה את הרומנטיקה, סורי חבר.
איך שאני רואה את זה, זה זנב לאריות או ראש לשועלים קלאסי. וגם קצת מזוכיסזם ותובסתנות שורשית. לא קונה את הרומנטיקה, סורי חבר.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
נשמע עוד יותר טובoleg neduda כתב: ↑19 יולי 2023, 16:43זאת לא אינדיקציה יותר מידי חזקה. המסחר היום בבורסה לא כזה שמאפשר הנזלה רצינית של ההחזקות, מה גם שההחזקות שלו שם (ששוות קרוב למיליארד שקל) הן לא יהיו מקור המימון של הפועל.Segev כתב: ↑19 יולי 2023, 16:38החברה שלו בורסאית, אין שום בעיה לדעת מה מקורותיו הפיננסיים וכמה הוא שווהקפטן ג'ק כתב: ↑19 יולי 2023, 16:26 על פניו נשמע טוב, אבל צריךלהיות זהירים פה, להבין יותר, כי כרגע זה קצת עמום... צריך לקבל יותר פרטים ולהבין טוב יותר מי הבנאדם, מה מקורותיו הפיננסיים, מה התכניות שלו ביחס לקבוצה וכו'.
מה גם שההתחייבויות שלו בעסקה לא נגמרות ב-30 מיליון. מדובר בעסקה שכוללת התחייבויות בסדר גודל של 50 מיליון שקל.
אגב מעבר לאחזקות של עופר (כאמור, מיליארד שקל), יש גם את האחזקות של נדב ושחר המנהלים שלו שם, שהם אוהדי הפועל שרופים שרופים שמחזיקים יחד ב8 אחוז מהחברה (איזור ה250 מיליון שווי)
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
לאנשים ששווים כמה מיליארדים לרוב אין בעיה של נזילות.oleg neduda כתב: ↑19 יולי 2023, 16:43זאת לא אינדיקציה יותר מידי חזקה. המסחר היום בבורסה לא כזה שמאפשר הנזלה רצינית של ההחזקות, מה גם שההחזקות שלו שם (ששוות קרוב למיליארד שקל) הן לא יהיו מקור המימון של הפועל.Segev כתב: ↑19 יולי 2023, 16:38החברה שלו בורסאית, אין שום בעיה לדעת מה מקורותיו הפיננסיים וכמה הוא שווהקפטן ג'ק כתב: ↑19 יולי 2023, 16:26 על פניו נשמע טוב, אבל צריךלהיות זהירים פה, להבין יותר, כי כרגע זה קצת עמום... צריך לקבל יותר פרטים ולהבין טוב יותר מי הבנאדם, מה מקורותיו הפיננסיים, מה התכניות שלו ביחס לקבוצה וכו'.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
המטרה שלי בראש ובראשונה זו קבוצת כדורסל קיימת, גם אם פחות מצליחה.
אני בעד תארים, אני בעד הצלחה מקצועית. אני נגד הסיכון של גוסינסקים או טביבים או רמונים.
-
- קיבל.ה 2387 לייקים
לא ברור איך יותר כסף מעמיד את עצם קיום הקבוצה בסכנה , מדובר בבנאדם מוכח ולא איזה נוכל סטייל השח שעשה סיבוב על ביתרRkhenin כתב: ↑19 יולי 2023, 16:57המטרה שלי בראש ובראשונה זו קבוצת כדורסל קיימת, גם אם פחות מצליחה.
אני בעד תארים, אני בעד הצלחה מקצועית. אני נגד הסיכון של גוסינסקים או טביבים או רמונים.
מה יקרה כשיימאס לו עוד 5 שנים? מי יבוא אז?רק הפועל כתב: ↑19 יולי 2023, 16:59לא ברור איך יותר כסף מעמיד את עצם קיום הקבוצה בסכנה , מדובר בבנאדם מוכח ולא איזה נוכל סטייל השח שעשה סיבוב על ביתר
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
מה זה עצוב??אני לא מפסיק לבכות.Rkhenin כתב:יום מצער מאוד
-
- קיבל.ה 2387 לייקים
מה זה מי יבוא אז? אתה הפועל תמיד יהיה מישהו , מקסימום נחזור להיות קבוצה נחמדה
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
OrCohen כתב:מהפייסבוק של עופר ינאי, הוא כותב:
הפועל תל אביב.

-
- קיבל.ה 3214 לייקים
ומה יקרה אחרי שנמות? מי ישמור על הילדים שלנו?
קיצר הבנו, אתה פחות בעניין של סיכון. אנחנו כן, מציע לך לשים חגורה ולנשום עמוק.
גם אם נקח אליפות אתה תגיד שזה זמני, ומה יהיה אח״כ והכסף השחית אותנו, ותראו אין ישראלים ותומר בכלל לא שיחק. אנחנו בינתיים נשתדל לשמוח מזה.
בוא נסכם שאני אשמח כשנצליח ואהיה עצוב כשנפסיד ואתה אותו דבר, סבבה?
מותר לאנשים להביע התנגדות או שכל מי שאומר משהו הוא רומנטיקן סתום?
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אם הוא רומנטיקן סתום אז אנשים יגידו לו שהוא כזה.
ואגב אני לא חושב שאתה סתום ממש לא, אני פשוט חושב שאתה מפחד, והאמת שלכל אחד כאן יש פחד פנימי כי אכלנו כל כך הרבה חרא ב-30 שנות האחרונות שקשה להאשים.
אבל שמע בן אדם, לא נתקדם מלהיות בינוניים. ולא רק זה, נאכל עוד הרבה חרא בקצב הזה.
כמה זמן עוד יש לך? 40? 50 שנה? אתה רוצה קצת לשמוח בזמן הזה? תקח סיכונים.
ואגב אני לא חושב שאתה סתום ממש לא, אני פשוט חושב שאתה מפחד, והאמת שלכל אחד כאן יש פחד פנימי כי אכלנו כל כך הרבה חרא ב-30 שנות האחרונות שקשה להאשים.
אבל שמע בן אדם, לא נתקדם מלהיות בינוניים. ולא רק זה, נאכל עוד הרבה חרא בקצב הזה.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
יש בעולם גם שחר וברקת וגולדהאר, לא רק טביב ורמון.Rkhenin כתב: ↑19 יולי 2023, 16:57המטרה שלי בראש ובראשונה זו קבוצת כדורסל קיימת, גם אם פחות מצליחה.
ואם רמי כהן הוא היושב ראש, הוא הביא את העסקה, הבן אדם מוכר לו טוב ושם כבר הרבה כסף בהפועל, העמותה מחזיקה אחוזים, הסיכויים שהסיפור יותר קרוב לעולמות השחר-ברקת הוא גדול בהרבה מאשר טביב-רמון.
האמן לי, אף אחד לא ילמד אותי מה זה הפועל סל בניהול נוכלים. הייתי מגיע למשחקים כשהיינו מספר חד ספרתי של אוהדים
הפועל מאז 2007 העניקה לי המון רגעי אושר.האדס כתב: ↑19 יולי 2023, 17:09 אם הוא רומנטיקן סתום אז אנשים יגידו לו שהוא כזה.
את השבר של הרס אוסישקין וחורבן הקבוצה כשהייתי בתיכון לעומת זאת גרמו לי להרגיש על הבשר שאסור לנו להיות תלויים במישהו אחר לחלוטין. אני עדיין מאמין בזה.
אני לא חושב שמי שתומך בהסכם הוא תאב בצע ומכביסט ובתמורה אני מבקש את הכבוד מכם שלהתנגד להסכם זה לא להיות נגד הפועל הישגית.
דברים הם יותר משחור ולבן וכולנו בעד הצלחת הפועל ומונעים מתוך זה. הלוואי ואתם צודקים ונוכל לקבל גם וגם.
-
- קיבל.ה 2387 לייקים
*כשנקח אליפות
-
- קיבל.ה 426 לייקים
דוגמא נהדרת.
שאול הגיע כי שאול החזיק עוד בימי גוזינסקי באחזקת מיעוט בקבוצה.
עכשיו, מי שמחזיקים אחזקות מיעוט אלה האוהדים (העמותה). אז לפי הדוגמא הזאת, הקבוצה תחזור לאוהדים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אחי, אין לך שום טיעון ענייני חוץ מפחדים ופראנויה. לכן אני אאלץ לטעון שאתה נגד הפועל הישגית ולהסביר שאתה פשוט מפחד ליפול.Rkhenin כתב: ↑19 יולי 2023, 17:14הפועל מאז 2007 העניקה לי המון רגעי אושר.האדס כתב: ↑19 יולי 2023, 17:09 אם הוא רומנטיקן סתום אז אנשים יגידו לו שהוא כזה.
את השבר של הרס אוסישקין וחורבן הקבוצה כשהייתי בתיכון לעומת זאת גרמו לי להרגיש על הבשר שאסור לנו להיות תלויים במישהו אחר לחלוטין. אני עדיין מאמין בזה.
אני לא חושב שמי שתומך בהסכם הוא תאב בצע ומכביסט ובתמורה אני מבקש את הכבוד מכם שלהתנגד להסכם זה לא להיות נגד הפועל הישגית.
דברים הם יותר משחור ולבן וכולנו בעד הצלחת הפועל ומונעים מתוך זה. הלוואי ואתם צודקים ונוכל לקבל גם וגם.
וגם אני כמוך מפחד, אבל מעדיף לנסות. לכן הייתי נגד הניסנובים, לכן אני נגד כל גורם שמשאיר את הפעול בתוך דבר שנקרא ״אמצע״. למעלה או לא. אנחנו הפועל ת״א, לא בני יהודה.
בגלל שאנחנו הפועל אני מלא פחדים ופראנויההאדס כתב: ↑19 יולי 2023, 17:18אחי, אין לך שום טיעון ענייני חוץ מפחדים ופראנויה. לכן אני אאלץ לטעון שאתה נגד הפועל הישגית ולהסביר שאתה פשוט מפחד ליפול.Rkhenin כתב: ↑19 יולי 2023, 17:14הפועל מאז 2007 העניקה לי המון רגעי אושר.האדס כתב: ↑19 יולי 2023, 17:09 אם הוא רומנטיקן סתום אז אנשים יגידו לו שהוא כזה.
וגם אני כמוך מפחד, אבל מעדיף לנסות. לכן הייתי נגד הניסנובים, לכן אני נגד כל גורם שמשאיר את הפעול בתוך דבר שנקרא ״אמצע״. למעלה או לא. אנחנו הפועל ת״א, לא בני יהודה.

-
- קיבל.ה 221 לייקים