ערוץ הספורט

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

רק הפועל כתב: 02 דצמבר 2024, 14:45 אבל אוליי הוא צודק על מה שאומר על האולטראס ורמי כהן באיזשהו מקום
מאד מתנגד לקו שרמי ואנשיו מובילים,
ומאד מקווה שמה ששאול אמר זה עיוות נורא!
לא יודע איך יסתיים העניין.
לרמי לאראל ועוד טובים יש חלק גדול שקמנו מההריסות. הם אמנם טועים ופוגעים באוהדים ובקבוצה אבל לא פושעים (כפי שנרמז עי שאול).
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

7even כתב:מעדיף את שאול על האולטראס.
אחרי אתמול לדעתי כל דבר בעולם נראה שגם עדיף על מקבלי ההחלטות בעמותה.
אפילו הניסנובס הגרועים עשו כל טעות אפשרית כי הם לא יודעים להתנהל והם סתם חסרי מושג ויושר לכאורה.
העמותה אתמול עשתה ביודעין את הנזק הכי גדול שראיתי שמישהו עושה להפועל אי פעם.
הגזמה פרועה.
שאול אייזנברג זה אלי טביב של הכדורסל- נוכל, פושע וגנב.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2650 לייקים

Asafasraf כתב: 02 דצמבר 2024, 19:07
7even כתב:מעדיף את שאול על האולטראס.
אחרי אתמול לדעתי כל דבר בעולם נראה שגם עדיף על מקבלי ההחלטות בעמותה.
אפילו הניסנובס הגרועים עשו כל טעות אפשרית כי הם לא יודעים להתנהל והם סתם חסרי מושג ויושר לכאורה.
העמותה אתמול עשתה ביודעין את הנזק הכי גדול שראיתי שמישהו עושה להפועל אי פעם.
הגזמה פרועה.
שאול אייזנברג זה אלי טביב של הכדורסל- נוכל, פושע וגנב.

Sent from my iPhone using Tapatalk
טוב נו, אז הוא מפסיד להם בנקודות. אבל ממש בנקודות.
יחד, רק יחד! :heart:
רק הפועל
קיבל.ה  2383 לייקים

לא יודע לדעתי אין פשע חמור יוצר מאשר למנוע מאוהדים של הקבוצה שלך לרכוש מנויים , זה משהו שאין לו תקדים גם נראה לי
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2650 לייקים

רק הפועל כתב: 02 דצמבר 2024, 19:39 לא יודע לדעתי אין פשע חמור יוצר מאשר למנוע מאוהדים של הקבוצה שלך לרכוש מנויים , זה משהו שאין לו תקדים גם נראה לי
הם לא אוהדי הפועל אז לא מזיז להם.
אבל היי, הם בכותרות....
רק הפועל
קיבל.ה  2383 לייקים

גמרו אותנו ב5 באוויר , מדברים עליינו כבר בלשון עבר עוד שנייה
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

רק הפועל כתב: 03 דצמבר 2024, 15:53 גמרו אותנו ב5 באוויר , מדברים עליינו כבר בלשון עבר עוד שנייה
הם נהנים מזה, פחות לצפות בהם
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

שואל בשיא הרצינות, למה אתם מתייחסים או צופים בכלל בחמש באוויר הזה? לי אין שום כיוון לראות את זה מבחינת השעה בכלל אבל גם אם כן זה פאקינג תוכנית ברמת משכל של הטלטביז. ממש משעמם לכם יעני?
OMG עווופררר
indiferent
קיבל.ה  78 לייקים

אז ככה. אני בעד המעבר. הזמני, זמני ליד אליהו.
בערוץ הספורט מדבר רז זהבי כמו דביל שלא למד לעשות חשבון במכולת. קודם תעלה ליורוליג ואז תעבור ליד אליהו!? יש פוטנציאלי של עוד 4k מנויים...מוריד את עומס ההשקעה של ינאי או כל בעלים אחר, מעלה את האטרקטיביות של משקיע.
אם רוצים הפועל של העמותה, שהיתה הדבר הכי טוב שקרה לנו, סיימנו בעליה לליגת העל. הרומנטיקה נגמרה. עכשיו צריך להחליט אם אנחנו ממשים את הפוטנציאל של הקהל שלנו או שהופכי לעוד שחקן בהצגה של מ@@י...
עברנו את ההסתדרות, עברנו את העיריה שבעזרת שאול הרסו את אוסישקין וחירבו את המותג, עברנו שנים במדבר ליגות ב' וא', חזרנו לתל אביב, עלינו ללאומית, עלינו לליגת העל...נעבור גם את יד אליהו (טפו טפו טפו, מלח מים מלח מים שמן שום בצל)...
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

indiferent כתב: 03 דצמבר 2024, 16:33 אז ככה. אני בעד המעבר. הזמני, זמני ליד אליהו.
בערוץ הספורט מדבר רז זהבי כמו דביל שלא למד לעשות חשבון במכולת. קודם תעלה ליורוליג ואז תעבור ליד אליהו!? יש פוטנציאלי של עוד 4k מנויים...מוריד את עומס ההשקעה של ינאי או כל בעלים אחר, מעלה את האטרקטיביות של משקיע.
אם רוצים הפועל של העמותה, שהיתה הדבר הכי טוב שקרה לנו, סיימנו בעליה לליגת העל. הרומנטיקה נגמרה. עכשיו צריך להחליט אם אנחנו ממשים את הפוטנציאל של הקהל שלנו או שהופכי לעוד שחקן בהצגה של מ@@י...
עברנו את ההסתדרות, עברנו את העיריה שבעזרת שאול הרסו את אוסישקין וחירבו את המותג, עברנו שנים במדבר ליגות ב' וא', חזרנו לתל אביב, עלינו ללאומית, עלינו לליגת העל...נעבור גם את יד אליהו (טפו טפו טפו, מלח מים מלח מים שמן שום בצל)...
רז זהבי לקח צד מוחלט לטובת המעסיקים שלו (ערוץ מכבי) ועובד בשיטת "אל תבלבל אותי עם העובדות".

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

אדום ותיק כתב:
indiferent כתב: 03 דצמבר 2024, 16:33 אז ככה. אני בעד המעבר. הזמני, זמני ליד אליהו.
רז זהבי לקח צד מוחלט לטובת המעסיקים שלו (ערוץ מכבי) ועובד בשיטת "אל תבלבל אותי עם העובדות".
רז זהבי הוא כמו של האנשים במדינה שלא מבינים כלום בכדורסל ומבחינתם בתחום הזה קיימת רק מכבי שאותה הוא אוהד.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

gershon
קיבל.ה  294 לייקים

להקיא עליהם ועל הכתבה החדשה שלהם על יד אליהו.
עריכה: הם בעיקר הפנו לכתבה בmako. עדיין להקיא עליהם.
תבור
קיבל.ה  221 לייקים

רדנקו כתב: 04 דצמבר 2024, 12:57
אדום ותיק כתב:
רז זהבי הוא כמו של האנשים במדינה שלא מבינים כלום בכדורסל ומבחינתם בתחום הזה קיימת רק מכבי שאותה הוא אוהד.

עם האיש הזה לא הייתי ממהר לקבוע שזה באשמת אהדה, זה הרבה יותר רדוד מזה. רז זהבי שם כדי לייצר פרובוקציות ולזרוק לאוויר הצהרות מפוצצות ריקות מתוכן, בכדורסל, בג'ודו, באתלטיקה, הוא כבר ימצא לך שערורייה שאין לו בה חצי מושג. ככה זה שהיית אתר רכילות של איש אחד בליגות הנמוכות וקיבלת קידום, אתה ממשיך עם מה שעבד לך.
די עם ה-נו
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2313 לייקים

דוקא הכתבה הזאת מחדדת את הצורך בעוד של 10,000 מקומות? לא?
gershon
קיבל.ה  294 לייקים

מילפורד כתב: 04 דצמבר 2024, 13:45 דוקא הכתבה הזאת מחדדת את הצורך בעוד של 10,000 מקומות? לא?
אתה אומר שבלי להתכוון הם בעדנו
ranjef
קיבל.ה  1453 לייקים

מילפורד כתב: 04 דצמבר 2024, 13:45 דוקא הכתבה הזאת מחדדת את הצורך בעוד של 10,000 מקומות? לא?
ברור, וגם יותר מזה אם מסתכלים 10-15 שנה קדימה.
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

מתי עופר יקים ערוץ מתחרה ויזיין את ערוץ מכבי אחת ולתמיד?
רק הפועל
קיבל.ה  2383 לייקים

הם מעלים שם לשידור בכוונה רק אנשים שמתנגדים למעבר אני מבין
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

רק הפועל כתב: 04 דצמבר 2024, 15:59 הם מעלים שם לשידור בכוונה רק אנשים שמתנגדים למעבר אני מבין
מן הסתם

הם רועדים מהשינויים האלו
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

תבור כתב: 04 דצמבר 2024, 13:07
רדנקו כתב: 04 דצמבר 2024, 12:57
אדום ותיק כתב: רז זהבי לקח צד מוחלט לטובת המעסיקים שלו (ערוץ מכבי) ועובד בשיטת "אל תבלבל אותי עם העובדות".

עם האיש הזה לא הייתי ממהר לקבוע שזה באשמת אהדה, זה הרבה יותר רדוד מזה. רז זהבי שם כדי לייצר פרובוקציות ולזרוק לאוויר הצהרות מפוצצות ריקות מתוכן, בכדורסל, בג'ודו, באתלטיקה, הוא כבר ימצא לך שערורייה שאין לו בה חצי מושג. ככה זה שהיית אתר רכילות של איש אחד בליגות הנמוכות וקיבלת קידום, אתה ממשיך עם מה שעבד לך.
דבר אחד לא סותר את השני.
לדעתי שני הדברים נכונים במקרה שלו.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1109 לייקים

יש יותר ערוץ הבית מלראות דרבי בטלוויזיה ולהרגיש בגלל השידור כאילו אתה יושב באמצע אולטראס מכבי? וההתמוגגות מההתגרויות של הורד, פיכס. עופר שלח עולב כבר שנתיים, גיל ברק מקווה שיזכרו כאן שמדובר בטינופת חלאתית
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2650 לייקים

כל אחד מאיתנו היה מחוייב למי שמשלם לו את המשכורת.
אז גם שדרני ופרשני ערוץ הספורט.

לא רשום להם בחוזה שהם צריכים להיות אובייקטיבים.
תצפו על מיוט אם זה מפריע לכם.
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

וואו מי שראה את חדשות הספורט
עוקצים את הפועל ועופר בלי הפסקה
אפילו לא מנסים להסתיר את זה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2650 לייקים

גביע הליגה הסקוטית הוא תחרות כדורגל פתוחה לכל המועדונים הסקוטיים שמשחקים באחת מליגות הכדורגל הסקוטיות המקצועיות (הליגות ה:1, 2, 3, 4).
כיום התחרות היא בשיטת נוקאאוט, כמו בגביע הסקוטי.
נכון להיום, זכויות השידור של המשחקים בגביע הליגה מוחזקות על ידי BBC סקוטלנד.

משחקי חצי הגמר משוחקים במגרש נייטרלי שנקבע בהתאם לגודל קהלי הקבוצות המתמודדות.
משחק הגמר משוחק באופן מסורתי בהאמפדן פארק בגלאזגו,
אם כי בשל שיפוצים התקיימו כמה משחקי גמר במקומות אחרים, כגון סלטיק פארק או אצטדיון אייברוקס.
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

Xavi כתב: 08 דצמבר 2024, 23:34 וואו מי שראה את חדשות הספורט
עוקצים את הפועל ועופר בלי הפסקה
אפילו לא מנסים להסתיר את זה
זה לא מיקרי. זאת האסטרטגיה שלהם נגדו.
השתמשו לצורך כך , לצערי , גם באוהדי הפועל יקרים שמתנגדים לעופר ובעבר שופדו עי הערוץ (רמי כהן) כי זה משחק לידיים שלהם.
אני מאד מרוצה מהגישה של עופר להתעלם מהם ולהראות כמה הם חד צדדיים. ממליץ לעופר לקבוע מגיב קבוע בלבד, שיענה רק על שאלות עיניניות ויתעלם מרכילות ו FAKE NEWS.

תבור
קיבל.ה  221 לייקים

כמו שאפשר לראות, מעבר לסחורה הרגילה השנה הם ממש בקמפיין.
מהפרומואים המביכים ( bcl- הליגה השנייה בטיבה וחשיבותה באירופה, "הלב של מכבי מול השאיפות של הפועל" בדרבי, המשחק בין חולון למכבי ש"מפגיש את שתי הקבוצות הבכירות שלנו באירופה" וכו') ועד לאילוצי שידורים עאלק ופינג פונג ערוצים כמו שעברנו אתמול ואני כמעט בטוח שזוכר עוד מקרה כזה העונה אולי סוף עונה שעברה.
אני טוען שאלו סימנים טובים, ערוץ הספורט בקרייסס וכמו כל אחד בקרייסס הם עושים טעויות ומשאירים ראיות, כל ההתעסקות שלהם בהכחשת הירוקאפ היא וואחד טעות כזאת, כי זה גלוי מדי ומביך מדי ואת זה כולם רואים לא כמו דברים שרק אנחנו ראינו גם שהיו מתחת לשולחן.
בקיצור, תתכוננו לעונת קמפיין מלאה, אבל תזכרו, של ערוץ בצרות.
לראייה רשימת העוזבים של ספורט 5 בעת האחרונה:
שי האוזמן, עופר ג'ובה גרוס, ניר קפלן, דרור הופמן, דני דניאלי.
קרייסס
די עם ה-נו
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

לא לצפות. רק משחקים לייב שמשדרים אצלם וזהו.
לאתר שלהם בכלל אין סיבה להיכנס.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
רק הפועל
קיבל.ה  2383 לייקים

למה הם עדיין לא משדרים את החגיגות של הגביע הסקוטי ? אפילו הקהל שם בקושי נשאר לראות את זה פחחחחחחחח
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

כואב הלב על ערוץ הספורט.
מסכנים סובלים
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

הכי סובל זה המכביסט החדש מר״ג.
קוף קטן,למה אתה בוכה?
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

מי זה מרג?
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  806 לייקים

מה יש לקופמן עם הפועל שעולה לו הסעיף כל פעם שעולה השם שלה
רדיוס לבית"ר!
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

Hapolo כתב:מה יש לקופמן עם הפועל שעולה לו הסעיף כל פעם שעולה השם שלה
המעוז האחרון של ההסתדרות.
בשנתיים האחרונות,יותר ויותר מאחד השונאים הכי גדולים של מכבי,הוא הופך לאחד מהם.
תעיף ליציע
קיבל.ה  172 לייקים

הפך בשנים האחרונות לדובר של שימון .לקקן מבחיל.
שמח שהוא סובל ,אני במקום עופר מחרים את כל הערוצים
שמייצג כולל רדיו.
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

בינתיים כל מה שאמר הקוף בכזה ביטחון מתפוצץ לו בפנים. זה לא מונע ממנו שנים לזיין את השכל.
יאללה הביתה!!!
indiferent
קיבל.ה  78 לייקים

תמונה

לכל מי שלא הצליח להבחין שיש צמרת בליגת הכדורסל...שהוא לא מ@@י....
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2650 לייקים

indiferent כתב: 25 דצמבר 2024, 23:25 תמונה

לכל מי שלא הצליח להבחין שיש צמרת בליגת הכדורסל...שהוא לא מ@@י....
הזיה שהפועל אחראית לבערך רבע מכל הפרש הסלים של מכבי...
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

אוחנה אתה כבר לא צעיר.
מבין שהפועל זה סדין אדום בשבילך.אבל אתה צריך להרגע,זה לא בריא בשבילך לצרוח כל פעם שאפשר להכנס בהפועל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2313 לייקים

הרבה פעמים יש טענות קטנוניות לגביהם שלדעתי מסתירות את הבעיות הגדולות והמהותיות.
הבוקר, אני רוצה להיות קצת קטנוני, נכנסתי לאתר לקרוא תגובות על המשחק, מה אני רואה?
4-5 כתבות ראשונות, דני אבדיה.
עם כל הכבוד למה שעשה הלילה דני (ויש כבוד), היה דרבי אתמול…
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

מילפורד כתב: 03 מרץ 2025, 07:50 הרבה פעמים יש טענות קטנוניות לגביהם שלדעתי מסתירות את הבעיות הגדולות והמהותיות.
הבוקר, אני רוצה להיות קצת קטנוני, נכנסתי לאתר לקרוא תגובות על המשחק, מה אני רואה?
4-5 כתבות ראשונות, דני אבדיה.
עם כל הכבוד למה שעשה הלילה דני (ויש כבוד), היה דרבי אתמול…
גם בחדשות בגלי צה"ל הבוקר בשעה 7:00 דיברו על אבדיה ולא הזכירו את הדרבי.
שליחת תגובה