להבדיל ממשחקים אחרים בליגה, למשחק נגדנו הם מוכרים כרטיסים - לפחות כרגע - רק לבעלי מנוי למשחקי חובנטוד. יתכן והם חוששים מאוהדי הפועל שייקנו כרטיסים ליציעי חובנטוד, או שהם צופים ביקוש גדול מאוד ולכן נותנים כרגע קדימות לבעלי מנוי (בדומה לאצלנו) ויותר מאוחר יאפשרו לקהל הרחב לקנות.
רבע גמר חוץ בבדאלונה: טיסות, לינה כרטיסים ולוגיסטיקות
רעיון למי שעשוי להתעניין - אני הולך גם לתפוס את המשחק של סביליה נגד מנצ'סטר יונייטד ביום חמישי הבא (20.4), משחק הגומלין ברבע גמר הליגה האירופית (2:2 במשחק הראשון ששוחק אתמול). בחמישי בצהריים אני טס לסביליה מברצלונה (עלות טיסה Vueling $128), ובשישי בצהריים חוזר לארץ בטיסה מסביליה דרך מדריד (שילוב של Iberia Express וארקיע ב-$260).Pumpkin כתב: ↑14 אפריל 2023, 16:15 מספר אופציות סבירות לטיסות ישירות לברצלונה, המחירים והזמינות נכונים לרגע זה:
אלעל - הלוך ברביעי בבוקר (05:45-09:25) חזור במוצ"ש (23:55-05:05) - $812 (LITE - רק טרולי ותיק אישי במטוס).
Vueling - הלוך בשני בבוקר (05:05-08:55) חזור בחמישי בלילה (23:00-04:15) - $475 (עם תיק אישי בלבד במטוס, אם רוצים להוסיף מזוודה זה כבר יעלה $614).
Iberia - הלוך בשלישי בבוקר (05:05-08:55) חזור בחמישי בלילה (23:00-04:15) - $860 (עם טרולי ומזוודה).
אפשר גם לטוס ישיר הלוך ושוב למדריד, למשל:
ישראייר - הלוך בשני בבוקר (08:45-13:15) חזור בשישי אחה"צ (17:50-23:30) - $298 (רק טרולי במטוס).
ואפשר גם לשלב חברות תעופה ולהרכיב טיסה הלוך לברצלונה ברביעי וחזור בחמישי בסדר גודל של $700-$500, דוגמאות אפשר לראות כאן:
https://www.skyscanner.co.il/transport/ ... oPlusStops
יש שפע כרטיסים למשחק הזה ב-Viagogo, החל מ-600 ש"ח לכרטיס (לפני עמלות).
נערך לאחרונה על ידי Pumpkin ב 14 אפריל 2023, 16:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
עשו ככה גם מול לונדון אז אין מה להתרגש, אבל בהחלט יש שם מודעות לנושא כמות הקהל של הפועל שתגיע וקוראים בכל מקום לאוהדים מקומיים להגיעPumpkin כתב:להבדיל ממשחקים אחרים בליגה, למשחק נגדנו הם מוכרים כרטיסים - לפחות כרגע - רק לבעלי מנוי למשחקי חובנטוד. יתכן והם חוששים מאוהדי הפועל שייקנו כרטיסים ליציעי חובנטוד, או שהם צופים ביקוש גדול מאוד ולכן נותנים כרגע קדימות לבעלי מנוי (בדומה לאצלנו) ויותר מאוחר יאפשרו לקהל הרחב לקנות.
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
וואי וואי
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 490 לייקים
באתר הרשמי של היורוקאפ כבר כתוב ב21 

-
- קיבל.ה 522 לייקים
לגבי viagogo לא רוצה להרוס שמחות,Pumpkin כתב:רעיון למי שעשוי להתעניין - אני הולך גם לתפוס את המשחק של סביליה נגד מנצ'סטר יונייטד ביום חמישי הבא (20.4), משחק הגומלין ברבע גמר הליגה האירופית (2:2 במשחק הראשון ששוחק אתמול). בחמישי בצהריים אני טס לסביליה מברצלונה (עלות טיסה Vueling $128), ובשישי בצהריים חוזר לארץ בטיסה מסביליה דרך מדריד (שילוב של Iberia Express וארקיע ב-$260).Pumpkin כתב: ↑14 אפריל 2023, 16:15 מספר אופציות סבירות לטיסות ישירות לברצלונה, המחירים והזמינות נכונים לרגע זה:
אלעל - הלוך ברביעי בבוקר (05:45-09:25) חזור במוצ"ש (23:55-05:05) - $812 (LITE - רק טרולי ותיק אישי במטוס).
Vueling - הלוך בשני בבוקר (05:05-08:55) חזור בחמישי בלילה (23:00-04:15) - $475 (עם תיק אישי בלבד במטוס, אם רוצים להוסיף מזוודה זה כבר יעלה $614).
Iberia - הלוך בשלישי בבוקר (05:05-08:55) חזור בחמישי בלילה (23:00-04:15) - $860 (עם טרולי ומזוודה).
ישראייר - הלוך בשני בבוקר (08:45-13:15) חזור בשישי אחה"צ (17:50-23:30) - $298 (רק טרולי במטוס).
ואפשר גם לשלב חברות תעופה ולהרכיב טיסה הלוך לברצלונה ברביעי וחזור בחמישי בסדר גודל של $700-$500, דוגמאות אפשר לראות כאן:
אך בעבר קראתי שהיו לא מעט תלונות לגבי אספקת כרטיסים.
שיהיה בהצלחה בכל מקרה
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
אוהדי בדאלונה ממורמרים על המחירים וטוענים שלא יהיו מספיק אוהדים שישלמו 25 יורו לכן המשחק יהיה ביתי עבור הפועלפישונט כתב:מחירי הכרטיסים לאוהדים המקומיים
-
- קיבל.ה 221 לייקים
ממש. אני רואה בתגובות באינסטגרם, הרבה ביקורת כלפי ההנהלה שלהם על המחירים וחוסר גיוס קהל מקומי ובכלל מורגש הרבה פחד מההשפעה של הקהל של הפועל, ברמה שקצת יצאה מפרופורציות, הם מדברים שם על 4000 אוהדים שלנו, זה לא באמת יקרה.
די עם ה-נו
tadmored כתב: ↑14 אפריל 2023, 18:04לגבי viagogo לא רוצה להרוס שמחות,Pumpkin כתב:רעיון למי שעשוי להתעניין - אני הולך גם לתפוס את המשחק של סביליה נגד מנצ'סטר יונייטד ביום חמישי הבא (20.4), משחק הגומלין ברבע גמר הליגה האירופית (2:2 במשחק הראשון ששוחק אתמול). בחמישי בצהריים אני טס לסביליה מברצלונה (עלות טיסה Vueling $128), ובשישי בצהריים חוזר לארץ בטיסה מסביליה דרך מדריד (שילוב של Iberia Express וארקיע ב-$260).Pumpkin כתב: ↑14 אפריל 2023, 16:15 מספר אופציות סבירות לטיסות ישירות לברצלונה, המחירים והזמינות נכונים לרגע זה:
אך בעבר קראתי שהיו לא מעט תלונות לגבי אספקת כרטיסים.
שיהיה בהצלחה בכל מקרה
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
קניתי כרטיסים בויאגוגו לאירועי ספורט ותרבות רבים, מעולם לא הייתה לי בעיה, אז אני לא חושש
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
המטוס האדום של ארקיע!
בעקבות בקשת המועדון, חברת ארקיע מוציאה מטעמה טיסה חכורה לרבע גמר היורוקאפ, הטיסה באחריות ארקיע וההזמנות יתבצעו דרכה.
הטיסה תצא ביום רביעי ב-8:00 בבוקר ותחזור לאחר המשחק בשעה 1:55 בלילה.
מחיר הטיסה הוא 549 דולר.
להזמנות יש להיכנס לאתר "ארקיע" -> https://bit.ly/41aLMQa
או ליצור קשר עם הנציגים:
טניה: 0538235451
ליאור: 050-3333385
בעקבות בקשת המועדון, חברת ארקיע מוציאה מטעמה טיסה חכורה לרבע גמר היורוקאפ, הטיסה באחריות ארקיע וההזמנות יתבצעו דרכה.
מחיר הטיסה הוא 549 דולר.
או ליצור קשר עם הנציגים:
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
זה לא זול, אבל בהתחשב במחירים שרצו לפני זה ממש מחיר סביר, וגם לא צריך לקחת מלון נוסעים וחוזרים.מילפורד כתב:המטוס האדום של ארקיע!
מחיר הטיסה הוא 549 דולר.
או ליצור קשר עם הנציגים:
לגבי ויגאגו שמעתי על כמה שנפלו איתם בכרטיסים להופעות מאוד יקרות, לא הייתי סומך על זה בטיסה לחו"ל.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
מעל אלף יהיו במשחק. היום ב9 וחצי שנפתחה המכירה תפסתי 4 כרטיסים מהלחץ (לא חסר לי למי להביא שיטוס) וחלבו אותי 640 שקל. ראיתי שההקצאה הראשונית נגמרה בשנייה אבל אז שחררו עוד כרטיסים. עדיין יש בלאן יכרטיסים. מי שיטוס למשחק הזה לא ישאר בחוץ,הבעיה הגדולה זה לא הכרטיסים למשחק אלא הטיסות. אנשים קנו טיסות ברגע האחרון אז המחירים בשמיים.. למזלי קניתי טיסה לרביעי בבוקר ולא הזיזו את המשחק אז הספקתי לקנות טיסה הלוך בזול. מה שכן,מי שמתכנן על לטוס למשחק ולעוף ישר זה הביתה ישר,המועדון בשיתוף עם ארקיע דאגו לחכירה של מטוס. מה שזה אומר זה שארקיע הוציאה דיל של 550 דולר (יקר מאוד שלא תטעו) טיסה שיוצאת בבוקר המשחק בשמונה בבוקר וחוזרת ישר אחרי ב2 בלילה מברצלונה. לא אידיאלי אבל לאור המצב שאין טיסות אז זה האופטימל. מקווה שעוד שבועיים לא נצטרך לשבור את הראש על טיסות לגראן קנריה (-:scorpio כתב: ↑14 אפריל 2023, 02:41
מקודם המועדון הודיע בטוויטר שההקצאה הראשונית היא 700. בדאלונה לא יביאו יותר מזה. גם הודיעו שבמכירה רק חברי עמותה ומנויים בינתיים יוכלו לקנות,4 כרטיסים לאיש. לא ברור למה.. חבל חבל חבל שאין מנויי חוץ וניקוד,היה פותר כל כך הרבה בעיות ומתגמל אנשים שאשכרה מגיעים לכל משחק (לא חסרים אוהדים שהיו ב5/9 או משהו כזה באירופה שזה ראוי לכבוד)
שי אבוטבול לראשות הממשלה
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
קראתי גם את התגובות הם בפאניקה מוחלטת מהקהל שלנו ואני חושב שהם איבדו פרופורציה לחלוטין. הם בהסטריה שיהיו שם 2000 אוהדים שלנו שזה די ריאלי. הם כנראה חושבים שאנחנו הולכים לעשות להם מה שאוהדי פרנקפורט עשו בקאמפ נואו.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
אני לא נושם. לא יכול לחכות ליום רביעי.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
תגידו...
אם הילד עם דרכון שפג תוקפו ב 24.4 והדרכון החדש טרם נגיע הוא יכול לטוס?
- רדנקו
- קיבל.ה 1579 לייקים
למיטב ידיעתי לא. חייב להיות בתוקף לחצי שנה לפחות.El dudernio כתב:תגידו...
אבל אפשר לעשות דרכון בנתב"ג. זה רק עולה יותר מאלף שקל.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
ברוב הגבולות מבקשים חצי שנה מראש, הוצאת דרכון בנתבג (זמני לשנתיים) זה כ800₪ ואפשר לעשות את זה פעם אחת בחיים.רדנקו כתב:למיטב ידיעתי לא. חייב להיות בתוקף לחצי שנה לפחות.El dudernio כתב:תגידו...
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- Scofield
- קיבל.ה 230 לייקים
כמה כרטיסים נמכרו?
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
-
- קיבל.ה 229 לייקים
חבר'ה יש איזו קבוצה בווטסאפ לכל מי שטס? או אנשים שהולכים למשחק של ברצלונה גם כן? (חברה צעירים בעיקר)
https://bit.ly/HapoelinBadalonaASAFABADI כתב:חבר'ה יש איזו קבוצה בווטסאפ לכל מי שטס? או אנשים שהולכים למשחק של ברצלונה גם כן? (חברה צעירים בעיקר)
Chegi כתב: ↑15 אפריל 2023, 09:48ברוב הגבולות מבקשים חצי שנה מראש, הוצאת דרכון בנתבג (זמני לשנתיים) זה כ800₪ ואפשר לעשות את זה פעם אחת בחיים.רדנקו כתב:למיטב ידיעתי לא. חייב להיות בתוקף לחצי שנה לפחות.El dudernio כתב:תגידו...
מתחת לגיל 18 עולה בנתב״ג 425 שח
כמו כן יש אפשרות לעשות דרכון זמני בעלות נמוכה יותר במשרד הפנים (בסניף האם בלבד) ללא קביעת תור, מקבלים את הדרכון תוך 5-7 ימים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
שלט המחאה שאוהדי בדאלונה יניפו היום במשחק הליגה במחאה על מחירי הכרטיסים והכמות שהועברה להפועל - למכירה המגרש הביתי של בדאלונה, ברוכים הבאים לתל אביב

-
- קיבל.ה 229 לייקים
יש כבר צפי כמה נהיה?
אני יכול להגיד שיש טירוף שלא ראיתי בחיים שלי, אני טס בפעם הראשונה למשחק בחול, שכנעתי חברים והם גם טסים פעם ראשונה מרגיש לי שאין אוהד שלא טס
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3081 לייקים
כמה הקצו לנו בטוטאל? אלף?פישונט כתב:שלט המחאה שאוהדי בדאלונה יניפו היום במשחק הליגה במחאה על מחירי הכרטיסים והכמות שהועברה להפועל - למכירה המגרש הביתי של בדאלונה, ברוכים הבאים לתל אביב
אחרי יום ראשון לא יהיה ניתן לקנות כרטיס דרך לאן?
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
כרטיס דרך לאן עולה 160 שקל.
גם לצופים של בדאלונה זה אותו מחיר? כל הסיפור של מחיר כרטיסי חוץ שחייב להיות שווה למחיר הכי זול של כרטיסי הבית תקף גם ביול״ב?
אם כן אני מבין לגמרי את המחאה
גם לצופים של בדאלונה זה אותו מחיר? כל הסיפור של מחיר כרטיסי חוץ שחייב להיות שווה למחיר הכי זול של כרטיסי הבית תקף גם ביול״ב?
אם כן אני מבין לגמרי את המחאה
מרגיש שהיינו יכולים להיות פי 2 שם בכנות אם רק היו טיסות נורמליות.
מרגע שאושר תאריך המשחק (ואפילו כבר יום קודם) המחירים נהיו הזויים, וזה עוד כשמדברים על כל מיני קונקשנים או קומבינות של לטוס למדריד ולקחת רכבת וכו'. על טיסות ישירות אין מה לדבר בכלל.
חוץ מזה שקשה מאוד להגיד כמה אוהדים שלנו יהיו שם, כי נראה שמלא קנו ליתר ביטחון, ושעכשיו מנסים להיפטר מכרטיסים ספייר.
בקבוצת הוואטסאפ של הטיסה אנשים מנסים למכור כרטיסים גם מתחת למחיר עלות.
מרגע שאושר תאריך המשחק (ואפילו כבר יום קודם) המחירים נהיו הזויים, וזה עוד כשמדברים על כל מיני קונקשנים או קומבינות של לטוס למדריד ולקחת רכבת וכו'. על טיסות ישירות אין מה לדבר בכלל.
חוץ מזה שקשה מאוד להגיד כמה אוהדים שלנו יהיו שם, כי נראה שמלא קנו ליתר ביטחון, ושעכשיו מנסים להיפטר מכרטיסים ספייר.
אפשר גם לטוס ממדריד לברצלונהKyahs כתב: ↑15 אפריל 2023, 20:24 מרגיש שהיינו יכולים להיות פי 2 שם בכנות אם רק היו טיסות נורמליות.
טיסה קצרה וזולה
-
- קיבל.ה 263 לייקים
עדיף רכבת. קצת יותר מ-3 שעות. התחנות במרכז העירVinb כתב: ↑15 אפריל 2023, 21:45אפשר גם לטוס ממדריד לברצלונהKyahs כתב: ↑15 אפריל 2023, 20:24 מרגיש שהיינו יכולים להיות פי 2 שם בכנות אם רק היו טיסות נורמליות.
טיסה קצרה וזולה
בטיסה, אתה צריך לנסיעה לשדה שעה קודם וגם נסיעה מהשדה.
- הפועל
- קיבל.ה 1708 לייקים
- יצירת קשר:
מצד שני כ"כ הרבה אנשים כבר נסעו לחו"ל עם הקבוצה השנה למשחקים הרבה פחות חשובים. אם בסוף ההבדל הוא במקום 300 דולר לטיסה, שזה 500-600 דולר, קצת משונה בעיניי שזה השיקול. לכמה ימים בספרד רק הלינה כבר יוצאת הרבה יותר מהפער. ולהוציא על משחק קריטי עוד 800 שקל אחרי שכבר הוצאת כמה אלפים על טיסה ללונדון/פריז/ווטאבר...Kyahs כתב: ↑15 אפריל 2023, 20:24 מרגיש שהיינו יכולים להיות פי 2 שם בכנות אם רק היו טיסות נורמליות.
אני אישית לא נסעתי לחו"ל, וגם עכשיו מאד היססתי. כי זה באמת יקר. אבל מי שכאמור כבר נסע השנה לחו"ל, לא חושב שעוד 800 שקל אמור להיות מה שישבור אותו.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
לא הייתי בחו"ל עם הפועל השנה, אבל מבחינתי ה300 דולר האלה הם לגמרי הבדל, במיוחד כשאם אטוס זה יהיה נטו למשחק וחזרה הביתה.הפועל כתב: ↑16 אפריל 2023, 00:26מצד שני כ"כ הרבה אנשים כבר נסעו לחו"ל עם הקבוצה השנה למשחקים הרבה פחות חשובים. אם בסוף ההבדל הוא במקום 300 דולר לטיסה, שזה 500-600 דולר, קצת משונה בעיניי שזה השיקול. לכמה ימים בספרד רק הלינה כבר יוצאת הרבה יותר מהפער. ולהוציא על משחק קריטי עוד 800 שקל אחרי שכבר הוצאת כמה אלפים על טיסה ללונדון/פריז/ווטאבר...Kyahs כתב: ↑15 אפריל 2023, 20:24 מרגיש שהיינו יכולים להיות פי 2 שם בכנות אם רק היו טיסות נורמליות.
אני אישית לא נסעתי לחו"ל, וגם עכשיו מאד היססתי. כי זה באמת יקר. אבל מי שכאמור כבר נסע השנה לחו"ל, לא חושב שעוד 800 שקל אמור להיות מה שישבור אותו.
יש התעניינות עצומה במשחק הזה, הרבה מאוד אנשים שלא היו השנה באף משחק חו''ל מתכוונים להגיע.הפועל כתב:מצד שני כ"כ הרבה אנשים כבר נסעו לחו"ל עם הקבוצה השנה למשחקים הרבה פחות חשובים. אם בסוף ההבדל הוא במקום 300 דולר לטיסה, שזה 500-600 דולר, קצת משונה בעיניי שזה השיקול. לכמה ימים בספרד רק הלינה כבר יוצאת הרבה יותר מהפער. ולהוציא על משחק קריטי עוד 800 שקל אחרי שכבר הוצאת כמה אלפים על טיסה ללונדון/פריז/ווטאבר...Kyahs כתב: ↑15 אפריל 2023, 20:24 מרגיש שהיינו יכולים להיות פי 2 שם בכנות אם רק היו טיסות נורמליות.
קבוצת הוואטסאפ מכילה כבר מעל 1000 איש, כשלשם ההשוואה הקבוצה שהוקדשה ללונדון הייתה 200.
אפילו קבוצה שמוקדשת נטו ליוזמת חכירת מטוס עומדת כבר על 470 אנשים.
-
- קיבל.ה 530 לייקים
רק שיצליחו לפתוח היום עוד מטוס לפחות
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
מאמין שיהיו לפחות 2000.
אם אני טס, שזו בערך עונה ראשונה שלי בכדורסל, זה כנראה מדד שמראה שיש המון עניין למשחק הזה.
אם אני טס, שזו בערך עונה ראשונה שלי בכדורסל, זה כנראה מדד שמראה שיש המון עניין למשחק הזה.