בקרוב: "אמרו לו" פודקאסט אוהדי הפועל בכדורסל
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
תשמע, אני לא מחפש להקטין בכח את מה שעשינו השנה. אבל יש פה עניין של עובדות היסטוריות.
הפועל מועדון שזכה ב5 אליפויות כולל אחת בדאבל. מלבד זאת היו עוד שלושה גביעים, שני חצאי גמר גביע קוראץ הי"ד, חצי גמר גביע אירופי ב2004, ועוד איזה 5-6 פעמים לפחות (אל תתפוס אותי במספר) שהגיעו למשחק מכריע על אליפות בסדרת גמר, או בליגה הסדירה (לפני שהיה פלייאוף).
כך שכן, אלא אם הפועל השנה עושה באמת משהו יוצא דופן בסדרת הגמר, כל אחת ואחת מהעונות הנ"ל (יותר מ-10) היתה בשורה התחתונה יותר מוצלחת מקצועית מהעונה הנוכחית. מה לעשות, זאת המציאות. קשה לי לראות איך אפשר להתווכח עם זה
הפועל מועדון שזכה ב5 אליפויות כולל אחת בדאבל. מלבד זאת היו עוד שלושה גביעים, שני חצאי גמר גביע קוראץ הי"ד, חצי גמר גביע אירופי ב2004, ועוד איזה 5-6 פעמים לפחות (אל תתפוס אותי במספר) שהגיעו למשחק מכריע על אליפות בסדרת גמר, או בליגה הסדירה (לפני שהיה פלייאוף).
כך שכן, אלא אם הפועל השנה עושה באמת משהו יוצא דופן בסדרת הגמר, כל אחת ואחת מהעונות הנ"ל (יותר מ-10) היתה בשורה התחתונה יותר מוצלחת מקצועית מהעונה הנוכחית. מה לעשות, זאת המציאות. קשה לי לראות איך אפשר להתווכח עם זה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
הוויכוח הוא לא על זה. הביטול של הנצחונות וההישגים של הקבוצה השנה ביחס לאיפה היינו בעונות האחרונות מתבטא כבר בחזירות.
מבחינתי גם הדחה לירושלים בחצי גמר לא תבטל את הקפיצה המדהימה העונה ומגיע כל הכבוד להנהלה, למאמן ולשחקנים.
ולמרות הכל - יאללה מאמץ אחרון, נצחון חוץ קטן בארינה (בבית לא נפסיד להם שוב) ואנחנו בגמר
מבחינתי גם הדחה לירושלים בחצי גמר לא תבטל את הקפיצה המדהימה העונה ומגיע כל הכבוד להנהלה, למאמן ולשחקנים.
ולמרות הכל - יאללה מאמץ אחרון, נצחון חוץ קטן בארינה (בבית לא נפסיד להם שוב) ואנחנו בגמר
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
הודעה אחרונה שלי בנושא - הגבתי אך ורק לאמירה הזאת שכתבת " אף אחד לא זוכר שגם אם העונה מסתיימת ברבע גמר מדובר באחת מהעונות הכי טובות שלנו בליגה הראשונה". והתגובה שלי לא מבטלת ולא מזלזלת שום קפיצה ולא מתייחסת בכלל לעונות האחרונות.
היא מתייחסת ישירות למה שאתה אמרת, שמדובר "באחת מהעונות הכי טובות שלנו בליגה הראשונה". וכמו שהסברתי, עובדתית נטו, זאת אפילו לא אחת מהעונות הטופ 10 שלנו בליגה הראשונה.
סה טו
היא מתייחסת ישירות למה שאתה אמרת, שמדובר "באחת מהעונות הכי טובות שלנו בליגה הראשונה". וכמו שהסברתי, עובדתית נטו, זאת אפילו לא אחת מהעונות הטופ 10 שלנו בליגה הראשונה.
סה טו
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
הפרק האחרון עצמחו של אמרו לו אגב אחלה, כדאי להאזין (כרגיל)
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
העונה הכי טובה מאז הקמת הפועל אוסישקין, נקווה שגם תסתיים בטובהפועל כתב: ↑16 מאי 2023, 10:38 הודעה אחרונה שלי בנושא - הגבתי אך ורק לאמירה הזאת שכתבת " אף אחד לא זוכר שגם אם העונה מסתיימת ברבע גמר מדובר באחת מהעונות הכי טובות שלנו בליגה הראשונה". והתגובה שלי לא מבטלת ולא מזלזלת שום קפיצה ולא מתייחסת בכלל לעונות האחרונות.
סה טו
אתה מתווכח במקור איתי, ואתה יכול לראות שתיקנתי את עצמי ואת כוונתי שמדובר כמובן באחת מהעונות הכי טובות שהיו לנו מאז ההקמה מחדש. אני יודע שגם אם היא תסתיים בסדרה נגד נ"צ זו תהיה העונה שאני כאוהד הכי נהנתי מהקבוצה בכמעט 20 שנה שאני הולך למשחקיםהפועל כתב: ↑16 מאי 2023, 10:38 הודעה אחרונה שלי בנושא - הגבתי אך ורק לאמירה הזאת שכתבת " אף אחד לא זוכר שגם אם העונה מסתיימת ברבע גמר מדובר באחת מהעונות הכי טובות שלנו בליגה הראשונה". והתגובה שלי לא מבטלת ולא מזלזלת שום קפיצה ולא מתייחסת בכלל לעונות האחרונות.
סה טו
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
מאז ההקמה מחדש, אין מבחינתי שאלה. העונה הכי טובה.Rkhenin כתב: ↑16 מאי 2023, 11:04אתה מתווכח במקור איתי, ואתה יכול לראות שתיקנתי את עצמי ואת כוונתי שמדובר כמובן באחת מהעונות הכי טובות שהיו לנו מאז ההקמה מחדש. אני יודע שגם אם היא תסתיים בסדרה נגד נ"צ זו תהיה העונה שאני כאוהד הכי נהנתי מהקבוצה בכמעט 20 שנה שאני הולך למשחקיםהפועל כתב: ↑16 מאי 2023, 10:38 הודעה אחרונה שלי בנושא - הגבתי אך ורק לאמירה הזאת שכתבת " אף אחד לא זוכר שגם אם העונה מסתיימת ברבע גמר מדובר באחת מהעונות הכי טובות שלנו בליגה הראשונה". והתגובה שלי לא מבטלת ולא מזלזלת שום קפיצה ולא מתייחסת בכלל לעונות האחרונות.
סה טו
-
- קיבל.ה 430 לייקים
פרק מצוין. באופן כללי יופי של פודקאסט.
זה יהיה מעולה אם מישהו יוכל לגרום לפרנקו להקשיב גם. לדעתי זה יפתור לנו המון בעיות.
זה יהיה מעולה אם מישהו יוכל לגרום לפרנקו להקשיב גם. לדעתי זה יפתור לנו המון בעיות.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
בזמן האחרון יצא לי כמה פעמים לשמוע את הפודקאסט של צבע אדום.כמה יצורים שהדבר היחיד שיש להם זה שנאה.פישונט כתב:הפרק האחרון אחרי מכבי בלתי נסבל. עוברים שחקן שחקן ומכסחים קבוצה שמתחה את מכבי (טופ 8 ביורוליג) בחוץ עד השניות האחרונות. אני מבין הפסד מתסכל והכל אבל פשוט הזייה דברים שנאמרים שם.
עריכה: רק עכשיו קלטתי שהתבלבלתי בין הפודקאסט של צבע אדום שעוסק בכדורסל, לבין 'אמרו לו'. הביקורת מופנית כמובן לראשון מבין השניים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
שמעתי אותו פעם 1 לפני חצי שנה והגדרתי אותו כפודקאסט הכי מגעיל ודוחה ברשת. צורת הדיבור והמילים שיוצאות מהפה של האנשים שם היא כזאת שמבחנתי הוא זוהמה לא ראויה לשמיעה...Nati כתב: ↑16 מאי 2023, 15:47בזמן האחרון יצא לי כמה פעמים לשמוע את הפודקאסט של צבע אדום.כמה יצורים שהדבר היחיד שיש להם זה שנאה.פישונט כתב:הפרק האחרון אחרי מכבי בלתי נסבל. עוברים שחקן שחקן ומכסחים קבוצה שמתחה את מכבי (טופ 8 ביורוליג) בחוץ עד השניות האחרונות. אני מבין הפסד מתסכל והכל אבל פשוט הזייה דברים שנאמרים שם.
עריכה: רק עכשיו קלטתי שהתבלבלתי בין הפודקאסט של צבע אדום שעוסק בכדורסל, לבין 'אמרו לו'. הביקורת מופנית כמובן לראשון מבין השניים
-
- קיבל.ה 256 לייקים
כמות הרפש שהולכת בפורום הזה במשחק אחד, יותר גדולה מכלל ה"זוהמה שאינה ראויה לשמיעה" בצבע האדום מאז שהחל פוד הסל.
כן, גם לאוהדי הפועל מותר לבקר, אפילו אם זה לא נעים לאנשים מסוימים.
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
לבקר הכוונה לרמוז כבר כמה פרקים שג'ייקובן שוב אלכוהוליסט?
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
א. כמעט ולא תקרא אותי מטנף על הקבוצה. האמת שזה עיקר הביקורת כלפי בפורום שאני רואה הכל ורוד.Red Or Dead כתב: ↑19 מאי 2023, 18:49 כמות הרפש שהולכת בפורום הזה במשחק אחד, יותר גדולה מכלל ה"זוהמה שאינה ראויה לשמיעה" בצבע האדום מאז שהחל פוד הסל.
ב. לא מתקרב, מה גם שבפורום הטינופת שלדעתי מוגזמת לא פעם היא בעידנה ד'ריתחה... בפודקסט הזה זה לא המצב... וצר לי אם אתה חלק ממנו כי סה םוד קאסט שאסרתי על הילד לשמוע... תבין לבד מה זה אומר
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
או לאחל לטוקוטו אחת ממכות מצרים?פישונט כתב:לבקר הכוונה לרמוז כבר כמה פרקים שג'ייקובן שוב אלכוהוליסט?
-
- קיבל.ה 645 לייקים
צבע אדום פודקאסט גרוע מהמון היבטים. גם לא מבינים מקצועית בכדורסל וגם מרשים לעצמם ללכלך על הקבוצה בצורה מגעילה.
אמרו לו עושים להם בית ספר. פודקאסט אדיר
אמרו לו עושים להם בית ספר. פודקאסט אדיר
נערך לאחרונה על ידי נייט רובינסון ב 20 מאי 2023, 16:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
לא יודע מה אתם רוצים מהם. אותי הפוד הזה מאוד מצחיק. העובדה שאין להם מעצורים לפה והם מדברים שטויות רוב הזמן מאוד משעשעת אותי.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 119 לייקים
הבוקר עלה פרק חדש. מסכמים את שני המשחקים מול נס ציונה.
-
- קיבל.ה 119 לייקים
עלה פרק מס' 15. מסכמים את הסדרה נגד נס ציונה ומתכוננים למשחקים נגד ירושלים.
אתם מוזמנים
אתם מוזמנים
-
- קיבל.ה 119 לייקים
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
שמעתי הכל, אבל כמעט סגרתי כשנאמר שם שספידי סמית' שחקן יותר טוב מג'ייקובן. אני בספק אם אמא שלו חושבת ככה.
חוץ מזה, פרק מעולה.
חוץ מזה, פרק מעולה.
-
- קיבל.ה 136 לייקים
פודקאסט מעולה, עד שלא התחלתם לרוץ איתו לא ידעתי כמה הוא חסר. תענוג!
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
אחלה פרק, כרגיל. מאד מתחבר למה שבן אמר על נושא הזרים.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
שמעתי את החצי הראשון (הפקקים לא נתנו יותר היום). נהדר כרגיל פודקאסט ברמה גבוהה מאוד.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 119 לייקים
-
- קיבל.ה 798 לייקים
בפרק עם שמעון, הוא אמר שהוא לא מתרגש מירושלים. שאי אפשר להגיע לגמר עם הכדורסל שלה. שבסופו של דבר הפועל מוכשרת יותר ואם ניפגש - נדיח אותה בחצי הגמר.
אחרי ההפסד בסיבוב השלישי כבר התחלתי לפתח סקפטיות. אבל אחרי הניצחון בארנה הייתי יותר רגוע הערב - זכרתי את הניתוח של אמסלם ואכן ירושלים בקושי הצליחה במאני טיים להוביל ברבע הראשון , כל שכן לנצח.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אחרי ההפסד בסיבוב השלישי כבר התחלתי לפתח סקפטיות. אבל אחרי הניצחון בארנה הייתי יותר רגוע הערב - זכרתי את הניתוח של אמסלם ואכן ירושלים בקושי הצליחה במאני טיים להוביל ברבע הראשון , כל שכן לנצח.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לא יודע אם כבר הוקלט פרק לגמר, אבל שווה להביא קצת קולות מקצועים לפרק כזה.
לא חלילה בזלזול על הספיקרים, אבל זה מוסיף עוד רובד מעניין (כמו בפרק עם ג׳ובה).
לא חלילה בזלזול על הספיקרים, אבל זה מוסיף עוד רובד מעניין (כמו בפרק עם ג׳ובה).
-
- קיבל.ה 119 לייקים
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
תענוג לשמוע.
עלתה שם נקודה מעניינת. דיברנו הרבה העונה על הבנייה של הסגל, על תעדוף הכשרון על פני ההתאמה ועל כך שפעמים רבות זה לא נראה טוב.
בסוף, כשהכסף היה על השולחן והאגרסיביות בשיא, הכישרון העדיף שלנו ניצח את המשחק והביא אותנו לגמר. שתי הקבוצות שמרו מצוין, אבל להפועל פשוט יש יותר כלים.
עלתה שם נקודה מעניינת. דיברנו הרבה העונה על הבנייה של הסגל, על תעדוף הכשרון על פני ההתאמה ועל כך שפעמים רבות זה לא נראה טוב.
בסוף, כשהכסף היה על השולחן והאגרסיביות בשיא, הכישרון העדיף שלנו ניצח את המשחק והביא אותנו לגמר. שתי הקבוצות שמרו מצוין, אבל להפועל פשוט יש יותר כלים.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
יש גם עניין לירושלים שהם לא יודעים לשחק מהר, חוץ מספידי סמית׳ וקרינגטון.
כשהיה באזור ה-2 דקות ובסביבות ה-10 הפרש כשאתה מצפה שהם ישחקו התקפות של 5-6 שניות, אם סוגרים להם את השניים האלה הם נכנסים להתקפה אחרי 10 שניות. כמה שדיברו על קבוצה מאומנת וחכמה, יש להם לא מעט באגים במערכת.
כשהיה באזור ה-2 דקות ובסביבות ה-10 הפרש כשאתה מצפה שהם ישחקו התקפות של 5-6 שניות, אם סוגרים להם את השניים האלה הם נכנסים להתקפה אחרי 10 שניות. כמה שדיברו על קבוצה מאומנת וחכמה, יש להם לא מעט באגים במערכת.
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
אבל צריך לציין גם שעונה כיום בנויה כך שיש "כסף על השולחן" לא רק ביוני. בסופו של דבר ירושלים עם קבוצה ברמה פחות מאיתנו לפחות בכישרון, יוצאת מהעונה הזאת עם גביע וגמר אירופי, ואנחנו (ככל הנראה) עם גמר פלייאוף. בהנחה שזה באמת יהיה המצב עוד שבועיים, הייתי מתחלף איתם בתכלס.הוקיץ' כתב: ↑04 יוני 2023, 20:24 תענוג לשמוע.
וזה תוצאה ישירה של זה שגמגמנו לאורך כל החצי השני של העונה כמעט בגלל בעיות התאמה.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
אני לא מסכים.הפועל כתב: ↑05 יוני 2023, 09:35אבל צריך לציין גם שעונה כיום בנויה כך שיש "כסף על השולחן" לא רק ביוני. בסופו של דבר ירושלים עם קבוצה ברמה פחות מאיתנו לפחות בכישרון, יוצאת מהעונה הזאת עם גביע וגמר אירופי, ואנחנו (ככל הנראה) עם גמר פלייאוף. בהנחה שזה באמת יהיה המצב עוד שבועיים, הייתי מתחלף איתם בתכלס.הוקיץ' כתב: ↑04 יוני 2023, 20:24 תענוג לשמוע.
וזה תוצאה ישירה של זה שגמגמנו לאורך כל החצי השני של העונה כמעט בגלל בעיות התאמה.
כלומר כן, אין ספק שאנחנו גמגמנו בחלק השני של העונה והם נכנסו לכושר אדיר, אבל אני לא מסכים שזו הסיבה להישגים של כל קבוצה.
לגבי הגביע, גביע קודם כל בנוי ממשחקים בודדים ולכן הוא יותר רנדומלי מעצם היותו. כשהגענו לגביע אנחנו היינו בכושר מעולה (וגם אחריו, עם ניצחונות גדולים בדרבי ועל טורק) והם היו בעיצומה של עונה מאכזבת. ההפסד שם הייתה הפתעה גדולה מאוד.
יותר מזה, ירושלים היו בדרך להפסד בית מביך מאוד להפועל חיפה בחצי הגמר, ורק שערוריית שיפוט ענקית נתנה להם את המשחק. אם היו שם שופטים נורמלים, אז פתאום העונה שלהם הייתה מאכזבת?
חשוב גם לציין, הליגה עדיין חשובה יותר מהגביע. יותר חשוב להגיע לשיא במאי מאשר בפברואר.
לגבי אירופה, אני לא חושב שאפשר להתווכח על העובדה שנתנו עונה אירופית נהדרת. לקבל את בדאלונה בחוץ ברבע הגמר זו הגרלה מאוד אכזרית וגם שם נתנו משחק ענק והיינו מאוד קרובים לעלות.
המפעל של פיב"א בנוי כך שירושלים ממש לא פגשו קבוצות חזקות לפני הפיינל פור. אא"ק שהם פגשו ברבע לדוגמה, היא קבוצה די חלשה שסיימה מתחת לפרומיתאס את העונה הסדירה ביוון. אין ספק שבחצי הגמר הם נתנו משחק ענק מול קבוצה בפרופיל דומה לבדאלונה וניצחו משחק שהיה יכול ללכת לכאן או לכאן.
ודבר אחרון, מי אמר שנסיים עם גמר?
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
אני לא רואה טעם להסתכל על המשחק המזליקים שלהם, כי גם לנו היו משחקים מזליקים. באותה מידה שנלחמנו עד הרגע האחרון על מקום 1, עם קצת פחות מזל מול הפועל באר שבע לונדון בחוץ ודומיהם או טורק בבית, היינו יכולים לסיים במקום 4 נגיד ביורוקאפ, ואולי אפילו 4 בליגה.
המזל הולך עם הטובים ונצחנו את המשחקים האלו על כל ההשלכות. וכנ"ל ירושלים.
הלוואי שניקח אליפות, וזאת תהיה העונה הכי טובה מזה למעלה מ50 שנה. אבל בהנחה שלא, בשורה התחתונה, הייתי מחליף את זה בגביע וגמר אירופי.
הלוואי שניקח אליפות, וזאת תהיה העונה הכי טובה מזה למעלה מ50 שנה. אבל בהנחה שלא, בשורה התחתונה, הייתי מחליף את זה בגביע וגמר אירופי.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
אבל זה בדיוק ההבדל בין ליגה לגביע. בליגה יש המון משחקים וכמו שניצחנו בפוקס את ב"ש, גם היינו כפסע מלנצח את חולון בחוץ ולסיים מקום שני.הפועל כתב: ↑05 יוני 2023, 12:32 אני לא רואה טעם להסתכל על המשחק המזליקים שלהם, כי גם לנו היו משחקים מזליקים. באותה מידה שנלחמנו עד הרגע האחרון על מקום 1, עם קצת פחות מזל מול הפועל באר שבע לונדון בחוץ ודומיהם או טורק בבית, היינו יכולים לסיים במקום 4 נגיד ביורוקאפ, ואולי אפילו 4 בליגה.
בגביע זה כולה שלושה משחקים. אז לבנות תלי תלים על שלושת המשחקים האלה כשאחד מהם ממש ניתן להם ע"י השופטים, זה לא נכון בעיני.
לגבי אליפות, עוד חזון למועד.
-
- קיבל.ה 119 לייקים
פרק חדש עלה ממש עכשיו, על המשחק אתמול ועל כל העניינים מסביב
-
- קיבל.ה 119 לייקים
ממש עכשיו עלה הפרק על המשחק האחרון בסדרת הגמר.
תקווה שתהנו
תקווה שתהנו
-
- קיבל.ה 511 לייקים
מה עם פרק חדש לסיכום העונה?
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 119 לייקים
ממש לפני שעה סיימנו להקליט. הפרק יעלה מחר
-
- קיבל.ה 119 לייקים
-
- קיבל.ה 511 לייקים
זה פרק 20 (הקודם).
אין אלוהים.
-
- קיבל.ה 119 לייקים