דרבי חוץ 20/11
-
- קיבל.ה 221 לייקים
אפשר הכוונה לאיפה אפשר לקנות מהם כרטיסים?
די עם ה-נו
-
- קיבל.ה 419 לייקים
שלחתי פה קבוצת טלגראם של אוהדי מכבי, שם קניתי מהם כבר כמה פעמים.
ואין דבר כזה שנשארים ביציע שאליו קניתם. מנסים לעבור ליציע של הפועל או שלכל הפחות יושבים בסמוך אליו.
ואין דבר כזה שנשארים ביציע שאליו קניתם. מנסים לעבור ליציע של הפועל או שלכל הפחות יושבים בסמוך אליו.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
ועכשיו תומר גבעתי מפרסם שטוקוטו בספק לדרבי.
בחייאת.
בחייאת.
-
- קיבל.ה 411 לייקים
כמעט שעתיים אחרי ואני עדיין בהלם מהביזיון של הכרטיסים.
בכל אופן, מחפש כרטיס אם למישהו צץ משהו.
בכל אופן, מחפש כרטיס אם למישהו צץ משהו.
-
- קיבל.ה 229 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3081 לייקים
פציעת אימון?הוקיץ' כתב:ועכשיו תומר גבעתי מפרסם שטוקוטו בספק לדרבי.
בחייאת.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
-
- קיבל.ה 221 לייקים
קלטו כנראה מה קורה אז הוציאו מהקבוצה את כל מי שנכנס הערב. כל קישור, קבוצה או כרטיס יתקבל בברכה
די עם ה-נו
-
- קיבל.ה 645 לייקים
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
ספורט5 דיווחו שהוא אמור לחזור מחר לאימונים ושיהיה כשיר לדרביהוקיץ' כתב:ועכשיו תומר גבעתי מפרסם שטוקוטו בספק לדרבי.
בחייאת.
- גביזון
- קיבל.ה 3081 לייקים
לפי האווירה ביציע העיתונות, בעיקר צבי שרף שביקש דה פקטו שיפנו אליו בשביל להחליף את ווייצ'יץ' , אוחנה , קופמן ושות', אני לא זוכר כזה עליהם נגד הפועל ( על מה למען השם??) מעולם.
ערוץ התעמולה נקרא ערוץ הספורט, נורא.
יחפשו את הקהל שלנו בדרבי הזה בפינצטה.
אגב, שרף אמר שטוקוטו פצוע כבר איזה 10 ימים, לא יודע אם בהלצה.
- Scofield
- קיבל.ה 230 לייקים
מת לדעת כמה כרטיסים נמכרו בפועל לדרבי. מת.
בחיים לא נכשלתי בקניה. בדרבי רגל 500 איש (שכמובן מכרו אליו אולי 100-150 בתכלס בלאן) הצלחתי לקנות.
לא אני ולא אף חבר שלי הצלחנו לראות בכלל את המכירה (היה הבזק של שניה שאחד משלושת הגושים היה כביכול עם האייקון של ״מעט כרטיסים״).
בחיים זה לא היה קרוב למה שקרה אתמול כשמדובר במכירה לדרבי סל.
אין בעיה עם שמירת כרטיסים לאולטראס (מובן לגמרי), אין בעיה לתת כרטיסים למקורבים של שחקנים/הנהלה.
צריך לדעת למנן ולא לדפוק את חברי העמותה.
לא יודע איך. שיעלו את זה לדיון/הצבעה ויתחייבו ש70 אחוז או משהו מהכרטיסים ימכרו לחברי עמותה ומנויים באופן הוגן בלאן.
בדרבי הזה אני כמובן אהיה בפנים כי להשיג כרטיס מ״אוהד מכבי״ זה הכי קל בעולם. אבל מה שקרה אתמול זה לא בסדר בכלל.
שלא לדבר על זה שחברי עמותה, מנוי לסל ומנוי ליורוקאפ, שקול מבחינת זכות קניה למי שהוא, נגיד, רק מנוי ליורוקאפ. בכל מקום יש מדרגות הוגנות יותר. בכל מקום זה ככה ואין סיבה שלא יהיה סדר כזה אצלנו.
@הפועל תל אביב כדורסל
בחיים לא נכשלתי בקניה. בדרבי רגל 500 איש (שכמובן מכרו אליו אולי 100-150 בתכלס בלאן) הצלחתי לקנות.
לא אני ולא אף חבר שלי הצלחנו לראות בכלל את המכירה (היה הבזק של שניה שאחד משלושת הגושים היה כביכול עם האייקון של ״מעט כרטיסים״).
אין בעיה עם שמירת כרטיסים לאולטראס (מובן לגמרי), אין בעיה לתת כרטיסים למקורבים של שחקנים/הנהלה.
לא יודע איך. שיעלו את זה לדיון/הצבעה ויתחייבו ש70 אחוז או משהו מהכרטיסים ימכרו לחברי עמותה ומנויים באופן הוגן בלאן.
בדרבי הזה אני כמובן אהיה בפנים כי להשיג כרטיס מ״אוהד מכבי״ זה הכי קל בעולם. אבל מה שקרה אתמול זה לא בסדר בכלל.
שלא לדבר על זה שחברי עמותה, מנוי לסל ומנוי ליורוקאפ, שקול מבחינת זכות קניה למי שהוא, נגיד, רק מנוי ליורוקאפ. בכל מקום יש מדרגות הוגנות יותר. בכל מקום זה ככה ואין סיבה שלא יהיה סדר כזה אצלנו.
@הפועל תל אביב כדורסל
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
תפנה במייל לעמותה יתנו לך מספר מנוי וסיסמאNati כתב: ↑16 נובמבר 2022, 06:35תודה על המידע.Scofield כתב:אין שם איזה רישום מיוחד באיזור האישי כמו המנוי לרגל והסל (וחבל, לצערי) שאפשר לראות אותם בפרטי המשתמש שלך. לאן פשוט אמורים להכיר בזה. זה מסתנכרן עם המייל שלך או משהו כשאתה רוכש מהפועל.
לפעמים יש עם זה בעיות ובגלל זה יש את הבדיקת זכאות. אם אתה מצליח להזמין את זה אתה מוכר כחבר עמותה.
הבדיקת זכאות לא עבדה לי.
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
אני הצלחתי לקנות ואפילו היה לי מזל והצלחתי להיכנס לעמוד רכישה כשכל היציעים על ירוק.Scofield כתב: ↑18 נובמבר 2022, 09:29 מת לדעת כמה כרטיסים נמכרו בפועל לדרבי. מת.
@הפועל תל אביב כדורסל
לדעתי השנה זה היה יותר חריג משנים קודמות כי המאגר של אנשים שיכולים לקנות הרבה יותר גדול.
פעילות לשבת: מי לדעתכם חמשת הזרים שצריכים להירשם לדרבי, ותסבירו למה כ"א ספיציפית ולמה לא האחר?
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
בראון
מנפורד
מקריי
טוקוטו
אונווקו
די מובן מאליו לטעמי
מנפורד
מקריי
טוקוטו
אונווקו
די מובן מאליו לטעמי
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
בראון - לא באמת צריך לנמק.
מנפורד - כנ"ל.
בין טוקוטו ומקריי הייתי רושם את מקריי בטח עם טוקוטו סובל מפציעה, אבל חייבים זר שישחק ב 3, ולכן בטוח אחד משניהם, בטח אם אדם אריאל פצוע ולכן צריך איום מעמדה 3 על הסל.
עכשיו נשאלת השאלה החשובה, מאחר והייתי משחק עם מקרי ב 3, זה אומר שתומר גינת לבד ב 4, ולכן חייבים את הורד, הבעיה היא שהורטון והורד ביחד בצבע כבר הראו חולשה ונחיתות נגד מכבי ולכן אין ברירה לשחק עם הסבתא, והורטון ביחד, אבל אני בכלל לא בטוח שהם מסוגלים לשחק ביחד...
מנפורד - כנ"ל.
בין טוקוטו ומקריי הייתי רושם את מקריי בטח עם טוקוטו סובל מפציעה, אבל חייבים זר שישחק ב 3, ולכן בטוח אחד משניהם, בטח אם אדם אריאל פצוע ולכן צריך איום מעמדה 3 על הסל.
עכשיו נשאלת השאלה החשובה, מאחר והייתי משחק עם מקרי ב 3, זה אומר שתומר גינת לבד ב 4, ולכן חייבים את הורד, הבעיה היא שהורטון והורד ביחד בצבע כבר הראו חולשה ונחיתות נגד מכבי ולכן אין ברירה לשחק עם הסבתא, והורטון ביחד, אבל אני בכלל לא בטוח שהם מסוגלים לשחק ביחד...
-
- קיבל.ה 645 לייקים
-
- קיבל.ה 511 לייקים
ומה מקריי? לא נחשב?
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
אם טוקוטו כשיר השאלה היחידה היא בין הורד למקריי ולהערכתי זה יהיה מקריי.
- גביזון
- קיבל.ה 3081 לייקים
זה לשבור את הראש...
בטוחים:
בראון
מנפורד
אונואקו
עכשיו ככה:
אם טוקטו פצוע אז מקרי הורטון
אישית הייתי מת לנסות הרכב או סגל של הורטון ואונואקו. לאונואקו יכולת מסירה ברמה גבוהה אם עושים עליו דאבל אפ, ובכלל, הוא יודע לזהות שחקנים שנמצאים בעמדה לקליעה נוחה ביחס לתפקיד שלהם, אם הוא מקבל את הכדור עם הגב לסל הורטון יכול לחתוך לצבע ולקבל ממנו כדור לדאנק. מה גם שזה הרכב ריבאונד פסיכי והגנתי לקבוצה עם דומיננטיות בצבע כמו מכבי.
עוד עניין בשניהם ביחד בסגל, אונאקו נוטה לעיתים להסתבך בעבירות,ו הורטון מהספסל סו חתיכת פריווילגיה.
אם טוקוטו בריא אז הוא חייב לשחק, ואז ככל הנראה זה מקרי יחד איתו, שניהם פיזים חזקים ואינטנסיבים, ומקריי שחקן באמת עם פוטנציאל גדול, עם קליעה וחדירה חזקה.
איזה שבועיים מחכים לנו מראשון, מטורף!
בטוחים:
בראון
מנפורד
אונואקו
עכשיו ככה:
אם טוקטו פצוע אז מקרי הורטון
אישית הייתי מת לנסות הרכב או סגל של הורטון ואונואקו. לאונואקו יכולת מסירה ברמה גבוהה אם עושים עליו דאבל אפ, ובכלל, הוא יודע לזהות שחקנים שנמצאים בעמדה לקליעה נוחה ביחס לתפקיד שלהם, אם הוא מקבל את הכדור עם הגב לסל הורטון יכול לחתוך לצבע ולקבל ממנו כדור לדאנק. מה גם שזה הרכב ריבאונד פסיכי והגנתי לקבוצה עם דומיננטיות בצבע כמו מכבי.
עוד עניין בשניהם ביחד בסגל, אונאקו נוטה לעיתים להסתבך בעבירות,ו הורטון מהספסל סו חתיכת פריווילגיה.
אם טוקוטו בריא אז הוא חייב לשחק, ואז ככל הנראה זה מקרי יחד איתו, שניהם פיזים חזקים ואינטנסיבים, ומקריי שחקן באמת עם פוטנציאל גדול, עם קליעה וחדירה חזקה.
איזה שבועיים מחכים לנו מראשון, מטורף!
-
- קיבל.ה 190 לייקים
מקריי חייב להירשם. להורד אין מה למכור במשחק כזה, מול קו הפנים הפיזי והחזק של מכבי, וגם אין לו קלעה משלוש שתפתח את הצבע. מקריי בעמדה 2-3 כשטוקוטו ישחק בעמדה 4 בעיקר עם גינת.
-
- קיבל.ה 411 לייקים
מישהו יודע להגיד בוודאות ומניסיון בדרבים אם יש מעבר חופשי בטבעת העליונה (יציע) ביד אליהו?
-
- קיבל.ה 645 לייקים
מי שעניתי לו רצה לרשום את הורד במקום מקרייארבעת המופלאים כתב: ↑18 נובמבר 2022, 13:03ומה מקריי? לא נחשב?
לעומת מקריי, הורד הרבה יותר איכותי בצבע, ריבאונדר יותר טוב ויכול לשמור על סורקין.נייט רובינסון כתב: ↑18 נובמבר 2022, 14:18מי שעניתי לו רצה לרשום את הורד במקום מקריי
-
- קיבל.ה 169 לייקים
אמן כן יהי רצון. תזכורת:גביזון כתב: ↑18 נובמבר 2022, 00:24 לפי האווירה ביציע העיתונות, בעיקר צבי שרף שביקש דה פקטו שיפנו אליו בשביל להחליף את ווייצ'יץ' , אוחנה , קופמן ושות', אני לא זוכר כזה עליהם נגד הפועל ( על מה למען השם??) מעולם.
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1000334464
הבן אדם שכב עלי. לא יכולתי לעבוד ככה
החומר שאני מעביר באימון אחד, צביקה לא העביר לי כמאמן במשך ארבע שנים.
והכי טוב לדעתי:בשבילי, מצלמה זה יותר גרוע ממכונת אמת. אם מישהו משקר, זה ישר קופץ לי.
עשיתי טעויות בתקופתי במכבי, לקחתי החלטות לא טובות. על זה אין ספק. ואחת מהן הייתה שאפשרתי לצביקה להיות מנג'ר מקצועי. לא הייתי צריך אותו לידי, אבל באתי חלש למכבי. אחרי שמינו אותי למאמן, במכבי ביקשו ממני לשמור את זה בבטן במשך 24 שעות, לא לספר לאף אחד. אבל לא הצלחתי להתאפק וסיפרתי לאמא שלי. עוד באותו ערב אמרתי לה: 'אמא, עשיתי טעות. חתמתי במכבי'. ואני זוכר שהיא אמרה לי: 'לא נורא, עודד, אתה רוצה לאכול משהו?
-
- קיבל.ה 645 לייקים
זה ברור. אבל אם מקריי בחוץ טוקוטו ישחק 40 דקות בעמדה 3? אדם אריאל פצוע.barbaro כתב: ↑18 נובמבר 2022, 16:06לעומת מקריי, הורד הרבה יותר איכותי בצבע, ריבאונדר יותר טוב ויכול לשמור על סורקין.
-
- קיבל.ה 221 לייקים
פונה לכל החבר'ה שאמרו שמצאו בקלות כרטיסים למכבי... אני נטול פייסבוק וטלגרם ומאוד מתקשה בנתיים.
ממש אשמח לעזרה, אם מישהו יכול לשים ידו על שני כרטיסים וכמובן לקבל העברה בביט (+דמי תיווך באהבה) , אודה לו מאוד
ממש אשמח לעזרה, אם מישהו יכול לשים ידו על שני כרטיסים וכמובן לקבל העברה בביט (+דמי תיווך באהבה) , אודה לו מאוד
די עם ה-נו
שופטים: עומר אסתרון, עמית בלק, אדר פאר
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
חבר עמותה מעל לעשור ומנוי מחפש כרטיס
יודע שאין הרבה סיכויים אבל בכל זאת
יודע שאין הרבה סיכויים אבל בכל זאת
חופש לפורום שדים מPELEGES
מחפש 2-3 כרטיסים למחר, יודע שקשה למצוא אבל אשמח. במצב הנוכחי לכל שער 

-
- קיבל.ה 294 לייקים
-
- קיבל.ה 511 לייקים
אונווקו לא נרשם
אין אלוהים.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אצלנו בראון, מנפורד, מקריי, טוקוטו, הורטון
אצלם: בראון, בולדווין, אדאמס, קולסון ופוייתרס
אצלם: בראון, בולדווין, אדאמס, קולסון ופוייתרס