גביע ווינר/חדרה

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
נייט רובינסון
קיבל.ה  645 לייקים

ranjef כתב: 22 אוקטובר 2022, 20:18 אבל עם מגע בשלשה
לא. פשוט קפץ לשלשה ונחת לא טוב, בלי שום מגע מאף אחד
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

לא זכור לי כזה, אבל רק מחדד את הנקודה שלפני משחק קריטי על תואר (לא יהיו הרבה כאלה מתוך ה-50-60 משחקים העונה), אתה שומר אותו בפצפצים. מצטער. לאבד את השחקן הכי חשוב שלך באימון יום לפני גמר, אפילו לא במשחק, זה יותר חוסר אחריות וטיפשות מאשר חוסר מזל. ויש פה חוסר מזל.
ארדיטי
קיבל.ה  190 לייקים

ranjef כתב: 22 אוקטובר 2022, 20:29 לא זכור לי כזה, אבל רק מחדד את הנקודה שלפני משחק קריטי על תואר (לא יהיו הרבה כאלה מתוך ה-50-60 משחקים העונה), אתה שומר אותו בפצפצים. מצטער. לאבד את השחקן הכי חשוב שלך באימון יום לפני גמר, אפילו לא במשחק, זה יותר חוסר אחריות וטיפשות מאשר חוסר מזל. ויש פה חוסר מזל.
תסלח לי, אבל עם כל הכבוד, המשחק מחר הוא לא משחק קריטי.
הוא המשחק הכי פחות חשוב השבוע, גם אם היו נותנים לו סתם לנוח מחר כדי שיהיה כשיר לטורקים זה היה לגיטימי מבחינתי.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1709 לייקים
יצירת קשר:

לקרוא למפעל משחקי אימון שאפילו המנהלת לא מתייחסת אליו ברצינות "תואר" זה די מוגזם.
בואו.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
נייט רובינסון
קיבל.ה  645 לייקים

מאמין גם שאם זה היה משחק על האליפות/יורוקאפ הוא היה עולה עם זריקות
יורם
קיבל.ה  169 לייקים

רדנקו כתב: 21 אוקטובר 2022, 09:16 תזכרו שהם משחקים באירופה עם 8 זרים ונגדנו רק עם חמישה.
אמנם כל זר שלהם עולה בערך כמו כל שלנו ביחד, אבל עדיין זה שונה.
ניחוש שלי? ירשמו את בולדווין, בראון, קולסון, ניבו ופויטרס. או יותר סביר - ירשמו את שלושת הגארדים ויוותרו על פויטרס.
המודגש, לא ויתרו על פויטרס.
הוקיץ'
קיבל.ה  5888 לייקים

ranjef כתב: 22 אוקטובר 2022, 20:14
הוקיץ' כתב:אין קשר בין הפציעה הזו לעומס שיש על ג'ייקובן, אבל אין ספק שפרנקו מגזים לגמרי בכמה שהוא סוחט אותו.
בכל מקרה, מבאס מאוד ואין ספק שבלעדיו מכבי פייבוריטים מובהקים. למזלנו זה לא תואר חשוב.
להפחית עומסים בעונה כזאת, במיוחד משחקן שנפצע בדרך למכולת כמו גייקובן, זה לא רק דקות משחק, זה גם להיות חכם ולדאוג שלא ייפצע באימון מסכם יום לפני גמר. ואם אתה רוצה (משום מה) אימון עם מגע יום לפני משחק - שהוא לא יתאמן.
זה בטח עדיף מהמצב שלנו עכשיו
מצטער, אבל אין שום היגיון במה שאתה אומר.
יש למעלה מ-100 אימונים בשנה שהוא צריך להשתתף בהם, מה זה יתן לך אם הוא יחמיץ אימון מסכם לפני משחק? הוא לא יכול להיפצע באימון יום לפני? סתם חוכמה בדיעבד.
גם בוא, עם כל ההתרגשות, כולה גביע הטוטו.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

אין לנו באמת תחליף לבראון ברמה.
כן יש לנו את בר טימור שהוא אחלה רכז, יש לנו את מנפורד שיכול לשמש כרכז בדקות המנוחה לבר טימור, יש לנו את מקריי וגיל בני שיכולים להוריד כדור לרצפה ולנסות לנהל קצת בהרכבים משניים.
השחקן הכי חשוב שלנו לא משחק, אבל יש פתרונות וחלילה אסור להוריד את הראש!!
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

ארדיטי כתב:
ranjef כתב: 22 אוקטובר 2022, 20:29 לא זכור לי כזה, אבל רק מחדד את הנקודה שלפני משחק קריטי על תואר (לא יהיו הרבה כאלה מתוך ה-50-60 משחקים העונה), אתה שומר אותו בפצפצים. מצטער. לאבד את השחקן הכי חשוב שלך באימון יום לפני גמר, אפילו לא במשחק, זה יותר חוסר אחריות וטיפשות מאשר חוסר מזל. ויש פה חוסר מזל.
תסלח לי, אבל עם כל הכבוד, המשחק מחר הוא לא משחק קריטי.
הוא המשחק הכי פחות חשוב השבוע, גם אם היו נותנים לו סתם לנוח מחר כדי שיהיה כשיר לטורקים זה היה לגיטימי מבחינתי.
נסכים לא להסכים, גם על המשחק בטורקיה
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

הוקיץ' כתב:
ranjef כתב: 22 אוקטובר 2022, 20:14
הוקיץ' כתב:אין קשר בין הפציעה הזו לעומס שיש על ג'ייקובן, אבל אין ספק שפרנקו מגזים לגמרי בכמה שהוא סוחט אותו.
בכל מקרה, מבאס מאוד ואין ספק שבלעדיו מכבי פייבוריטים מובהקים. למזלנו זה לא תואר חשוב.
להפחית עומסים בעונה כזאת, במיוחד משחקן שנפצע בדרך למכולת כמו גייקובן, זה לא רק דקות משחק, זה גם להיות חכם ולדאוג שלא ייפצע באימון מסכם יום לפני גמר. ואם אתה רוצה (משום מה) אימון עם מגע יום לפני משחק - שהוא לא יתאמן.
זה בטח עדיף מהמצב שלנו עכשיו
מצטער, אבל אין שום היגיון במה שאתה אומר.
יש למעלה מ-100 אימונים בשנה שהוא צריך להשתתף בהם, מה זה יתן לך אם הוא יחמיץ אימון מסכם לפני משחק? הוא לא יכול להיפצע באימון יום לפני? סתם חוכמה בדיעבד.
גם בוא, עם כל ההתרגשות, כולה גביע הטוטו.
ברור שהוא יכול להיפצע בכל אימון והוא צריך להתאמן ולשחק, אבל בסוף יש ניהול סיכונים, ועם שחקן כזה פציע והמשקל הלא נורמלי שלו בקבוצה, אלו החלטות שיכולות לשנות עונה. אז באימון יום לפני גמר, אתה מעדיף שיפסיד כמה דקות אימון מאשר לא ישחק בגמר.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2315 לייקים

מי אמר לך שלא היה לו בתוכנית רק אימון קל שבו הוא נפצע?
לא שאני יודע שזה מה שהיה , אבל אתה קופץ למסקנות על בסיס מידע שלדעתי אין לך.
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

קשה לי להאמין שנפצע מזריקה לסל ולא ממגע.
אם כן אז ברור שזה נטו חוסר מזל. לאור הסחיטה של פרנקו אותו עד כה, ואת זה כולם ראו - מעריך שלא.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

ranjef כתב: 22 אוקטובר 2022, 21:44 קשה לי להאמין שנפצע מזריקה לסל ולא ממגע.
אם כן אז ברור שזה נטו חוסר מזל. לאור הסחיטה של פרנקו אותו עד כה, ואת זה כולם ראו - מעריך שלא.
נקע בקרסול זה כנראה מנחיתה לא טובה על הרגל, בדיוק כמו שקרה לסם דקר מולנו.
זה יכול לקרות גם בזריקה פשוטה בלי שמירה.
וחוץ מזה אי אפשר להתאמן בצורה רכה כל השבוע ולשחק באינטנסיביות גבוהה פעמיים בשבוע. זה ניהול סיכונים ולזה חלק מהעסק.
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

הפוך, דווקא בגלל האינטנסיביות של שני משחקים בשבוע וטיסות, האימונים אמורים להיות פחות קשים ועמוסים. ככה זה גם בנבא. כל זה בלי קשר לאימון יום לפני משחק גמר
Nati
קיבל.ה  1761 לייקים

כבר ניצחנו אותם גם בלעדיו
נייט רובינסון
קיבל.ה  645 לייקים

Nati כתב: 22 אוקטובר 2022, 22:11 כבר ניצחנו אותם גם בלעדיו
פעמיים. ובלי שהיה לנו עוד שני זרים כמו מנפורד ומקריי וישראלים כמו תומר ואדם אריאל. יאללה הפועל!
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

נייט רובינסון כתב: 22 אוקטובר 2022, 22:15
פעמיים. ובלי שהיה לנו עוד שני זרים כמו מנפורד ומקריי וישראלים כמו תומר ואדם אריאל. יאללה הפועל!
אז הם היו קבוצה הרבה פחות טובה ועדיין אני מאמין שאפשר לקחת את זה (ואפשר לקחת את זה)
נייט רובינסון
קיבל.ה  645 לייקים

רק הפועל כתב: 22 אוקטובר 2022, 22:19
אז הם היו קבוצה הרבה פחות טובה ועדיין אני מאמין שאפשר לקחת את זה (ואפשר לקחת את זה)
מסכים
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

רק הפועל כתב:
מסכים
אבל יהיה הרבה יותר קשה בלעדיו.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

ranjef כתב: 22 אוקטובר 2022, 22:07 הפוך, דווקא בגלל האינטנסיביות של שני משחקים בשבוע וטיסות, האימונים אמורים להיות פחות קשים ועמוסים. ככה זה גם בנבא. כל זה בלי קשר לאימון יום לפני משחק גמר
גם אימונים יותר קלים כוללים מגע ואינטנסיביות מסוימת.
אני לא מאמן כדורסל, אבל אני מניח שתרגול של תרגילים בהתקפה או עבודה והכנה למהלכים של היריבה בהגנה או ההתקפה חייבים לכלול 10 שחקנים כשהם משחקים 5 על 5 וממש עובדים על הדברים. זה חייב לכלול מגע ורמת אינטנסיביות מינימלית.
אבל שוב, אני לא מאמן כדורסל ואולי אני טועה.
Red Or Dead
קיבל.ה  256 לייקים

איזה טנטרום פה, יאללה
עם כל הרצון לנצח
יש מטרות הרבה יותר גדולות השנה
תרגיעו
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

כמובן.
סעמק.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
יובל
קיבל.ה  1302 לייקים

להגיד שמשחק על תואר (כן, משני, אבל תואר) נגד מכבי פחות חשוב ממשחק כמעט חסר משמעות ביורוקאפ זה הזיה.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1709 לייקים
יצירת קשר:

אם כבר זו הזיה להתייחס ברצינות ל"תואר" במפעל שהומצא כדי להחליף משחקי אימון ושהמנהלת בעצמה מאשרת לקבוצות להיעדר ממנו בשביל משחקי אימון אחרים. מפעל כ"כ מענין שאם תשאל 99 מתוך 100 אוהדים בדרייב לא ידעו לאמר אפילו מה הפועל עשתה בו שנה שעברה , ושעד שהיתה לנו קבוצה חזקה בו אפילו לדרבי לא היה ביקוש רציני.
אין אף מועדון רציני בליגה שיתייחס לזכיה ב"תואר" הזה כמדד להצלחה מקצועית ולו מינימלית. ובצדק.
בקיצור, בואו נשמור את העצבים למשחקים שאשכרה חשובים.
בני12
קיבל.ה  1607 לייקים

זה מה שיפה בגביע הטוטו
נצחת? זה ואוו
הפסדת? זה כולה גביע וינר
Nati
קיבל.ה  1761 לייקים

הפועל כתב:אם כבר זו הזיה להתייחס ברצינות ל"תואר" במפעל שהומצא כדי להחליף משחקי אימון ושהמנהלת בעצמה מאשרת לקבוצות להיעדר ממנו בשביל משחקי אימון אחרים. מפעל כ"כ מענין שאם תשאל 99 מתוך 100 אוהדים בדרייב לא ידעו לאמר אפילו מה הפועל עשתה בו שנה שעברה , ושעד שהיתה לנו קבוצה חזקה בו אפילו לדרבי לא היה ביקוש רציני.
אין אף מועדון רציני בליגה שיתייחס לזכיה ב"תואר" הזה כמדד להצלחה מקצועית ולו מינימלית. ובצדק.
ההם שלקחו כבר עשרות תארים מתייחסים אל זה בתור תואר.
אבל אצלנו שכבר 30 שנה לא לקחנו כלום מזלזלים.
שוב,הפועל צריכה ללמוד לנצח בגמרים.היום זה גמר.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1709 לייקים
יצירת קשר:

תוכל להראות לי בדיוק איפה כאן הם מתייחסים לזה כתואר?
https://maccabi.co.il/history.asp?hMode=6#anchor
Nati
קיבל.ה  1761 לייקים

הפועל כתב:תוכל להראות לי בדיוק איפה כאן הם מתייחסים לזה כתואר?
בראיונות שלהם אחרי המשחק שלהם באירופה.
אתמול בחדשות הספורט בכתבה על המשחק.
לא רק שכל מי שדיברו איתו אמר שזה משחק על תואר.הם לא הפסיקו להגיד כמה שהמשחק והתואר הזה חשוב להם ולמועדון.
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

Nati כתב: 23 אוקטובר 2022, 06:30
הפועל כתב:אם כבר זו הזיה להתייחס ברצינות ל"תואר" במפעל שהומצא כדי להחליף משחקי אימון ושהמנהלת בעצמה מאשרת לקבוצות להיעדר ממנו בשביל משחקי אימון אחרים. מפעל כ"כ מענין שאם תשאל 99 מתוך 100 אוהדים בדרייב לא ידעו לאמר אפילו מה הפועל עשתה בו שנה שעברה , ושעד שהיתה לנו קבוצה חזקה בו אפילו לדרבי לא היה ביקוש רציני.
ההם שלקחו כבר עשרות תארים מתייחסים אל זה בתור תואר.
אבל אצלנו שכבר 30 שנה לא לקחנו כלום מזלזלים.
שוב,הפועל צריכה ללמוד לנצח בגמרים.היום זה גמר.
כ"כ נכון.
פישונט
קיבל.ה  1024 לייקים

בדיעבד הדחייה המטופשת של הגמר שבכלל באה לשרת את ירושלים וחולון שהודחו, סידרה למכ' עוד 3 שבועות להתחבר ולנו עומס משחקים אליו אנו לא רגילים + סגל חסר
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

הפועל כתב: 23 אוקטובר 2022, 05:35 אם כבר זו הזיה להתייחס ברצינות ל"תואר" במפעל שהומצא כדי להחליף משחקי אימון ושהמנהלת בעצמה מאשרת לקבוצות להיעדר ממנו בשביל משחקי אימון אחרים. מפעל כ"כ מענין שאם תשאל 99 מתוך 100 אוהדים בדרייב לא ידעו לאמר אפילו מה הפועל עשתה בו שנה שעברה , ושעד שהיתה לנו קבוצה חזקה בו אפילו לדרבי לא היה ביקוש רציני.
אוליי התואר לא הכי חשוב אבל כן מדובר במבחן הריי כל תואר מקומי שנרצה להתמודד עליו אנחנו בסבירות גבוהה מאוד חייבים לעבור את היריבה הזו (כי אינמצב שלא נתקל בהם גם בגביע המדינה או בפליאוף בשלבי הנוקאוט אם וכאשר) ולכן יש חשיבות למשחק הזה כי בסוף אין ברירה אנחנו חייבים להתמודד עם מכבי בשביל לסיים את העונה הזו לפחות עם תואר אחד כי הם תמיד יהיו שם
ofri
קיבל.ה  151 לייקים

קודם כל זה דרבי לא משנה אם זה כן משחק אימון או לא משחק אימון צריך לעלות ברבאק . דבר שני ניצחון פה יכול לתת פוש נהדר להמשך העונה לאור הציפיות , מה גם מתי פעם אחרונה ניצחנו את הזבלים האלה במשחק על תואר
Brilliant
קיבל.ה  82 לייקים

במשחק ישיר על תואר - גמר הגביע של 1969.
סמל אישי של משתמש
Haunter
קיבל.ה  337 לייקים

Brilliant כתב: 23 אוקטובר 2022, 13:29 במשחק ישיר על תואר - גמר הגביע של 1969.
מדהים
חופש לפורום שדים מPELEGES

חופש לפורום שדים מPELEGES
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

הפועל כתב: 23 אוקטובר 2022, 07:11 תוכל להראות לי בדיוק איפה כאן הם מתייחסים לזה כתואר?

"בסופו של דבר במשחקים מהסוג הזה אתה עולה בסגל הכי חזק שלך", הסביר אחד מאנשי המועדון, "אם היה לנו משחק ליגה רגיל, ולא דרבי על תואר, בסבירות גבוהה שאחד מבין בראון או בולדווין היה נח, אבל אין לנו את האפשרות לוותר להפועל על הסגל החזק ביותר שלנו".

https://sports.walla.co.il/item/3536314
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

איזה לחץ , עלק משחק אימון
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1109 לייקים

ASAFABADI כתב: 23 אוקטובר 2022, 18:46שידור??
שעובד לפלאפון גם אמן?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3081 לייקים

מנפורד עדיין על הספסל, עדיין לא כשיר מאה אחוז ככל הנראה

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

שליחת תגובה