אנחנו משחקים עם שני ילדים בני 18 במרכז הקישור, שלומי אזולאי שחלש מאוד היום (אולי הריח משהו מקולקל), בלי שני שחקני ההרכב שלנו באגפים ויכל להיות פה 3/4-0 קליל. תנוח כבר.
נס ציונה גביע הטוטו - שלישי 20:30
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 16 אוגוסט 2022, 21:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
התקפית אנחנו טובים היום, אבל נס ציונה מגיעה בקלות גדולה מדי לרחבה שלנו עם הרבה שחקנים
-
- קיבל.ה 1076 לייקים
בנימין מפתיע אבל עדיין חייב ליטוש
בעיקר למסור יותר מדויק ולקחת החלטות בהתקפה
בעיקר למסור יותר מדויק ולקחת החלטות בהתקפה
-
- קיבל.ה 428 לייקים
אתה כנראה שכחת מהכדורגל ששיחקנו עם קלינגר. עושה מעל ומעבר מהסגל הזה שיש לנו. הצטרפות יפה בהתקפה החמצות מזעזעות ואחלה בנימין זה מה לקחתי מהסיבוב של הטוטו
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אני לא מדבר על פתיחת העונה, המשחק מול ביטר היה מצוין לדעתי.האדס כתב:שמע אני לא חסיד של אג׳נדות, גם לי יש קטעים, אבל אתה סתם נראה מגוחך שאתה ממציא שטויות.
אתה לא חייב לאהוב את קובי, אבל די. הפועל משחקת טוב היום ופרט למשחק שבו הוא נשאר דיי בלי סגל (אשדוד) הפועל מציגה פתיחת עונה יפה.
יספיק לליגה? אף אחד לא באמת יודע. אבל זה באמת נראה אחלה לעכשיו.
היום באו רדומים. ודווקא אני חושב שרפואה המאמן המתאים להפועל בתקופה הנוכחית כי הוא מתוך המערכת כשהגיעו 9 שחקנים חדשים ולא מעט שעזבו וגם בלאגן עם המנהל המקצועי שלא כל אחד היה מסתדר איתו.
בכל מקרה אני מוכן לחתום של סיבוב שני רפואה לא יגיע, הכל מסריח שם למעלה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
פנדל 300 אחוז.
מחצית זוועה של ריינשרייבר.
מחצית זוועה של ריינשרייבר.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
גם התקפית בזבזנו הרבה מצבים טובים בקלות.אדום כתב:התקפית אנחנו טובים היום, אבל נס ציונה מגיעה בקלות גדולה מדי לרחבה שלנו עם הרבה שחקנים
אבל אל תהרוס, אם מובילים 2-0 סימן שהכדורגל מצוין.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
אני מסכים איתך שנגד בית״ר היינו טובים יותר ובמשחק הזה השחקנים מנומנמים (זה מספיק בינתיים בשביל לרדת למחצית ביתרון קליל), אבל יש לנו בשבת משחק ונגד בית״ר הייתה אינטנסיביות של משחק ליגה והוא היה רק לפני שלושה ימים, אז זה מובן מאוד שיש ירידת מתח וירידה ביכולת.Chegi כתב: ↑16 אוגוסט 2022, 21:17אני לא מדבר על פתיחת העונה, המשחק מול ביטר היה מצוין לדעתי.האדס כתב:שמע אני לא חסיד של אג׳נדות, גם לי יש קטעים, אבל אתה סתם נראה מגוחך שאתה ממציא שטויות.
אתה לא חייב לאהוב את קובי, אבל די. הפועל משחקת טוב היום ופרט למשחק שבו הוא נשאר דיי בלי סגל (אשדוד) הפועל מציגה פתיחת עונה יפה.
היום באו רדומים. ודווקא אני חושב שרפואה המאמן המתאים להפועל בתקופה הנוכחית כי הוא מתוך המערכת כשהגיעו 9 שחקנים חדשים ולא מעט שעזבו וגם בלאגן עם המנהל המקצועי שלא כל אחד היה מסתדר איתו.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
מחצית טובה מאוד. חצי שני להכניס את הספרדי לעיינים ולהוציא את יתר השחקנים שרשמי 90 דקות מול ביתר
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מסכים, לא באים באותה אינטנסיביות למשחק מול ביטר בשוקו כמו לנס ציונה בשוקו.רדפוקס כתב:אני מסכים איתך שנגד בית״ר היינו טובים יותר ובמשחק הזה השחקנים מנומנמים (זה מספיק בינתיים בשביל לרדת למחצית ביתרון קליל), אבל יש לנו בשבת משחק ונגד בית״ר הייתה אינטנסיביות של משחק ליגה והוא היה רק לפני שלושה ימים, אז זה מובן מאוד שיש ירידת מתח וירידה ביכולת.Chegi כתב: ↑16 אוגוסט 2022, 21:17אני לא מדבר על פתיחת העונה, המשחק מול ביטר היה מצוין לדעתי.האדס כתב:שמע אני לא חסיד של אג׳נדות, גם לי יש קטעים, אבל אתה סתם נראה מגוחך שאתה ממציא שטויות.
וכתוצאה מכך המשחק שלנו אפור.
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
אמנם שיחקנו נגד קבוצות חלשות עד כה, אבל צריך להגיד שגם אנחנו הגענו למשחקים האלה עם סגלים מאוד חסרים שמלאים בשחקני נוער, ועדיין הראינו דומיננטיות גדולה ושיחקנו טוב.
עוד אין לדעת איך זה יראה עם סגל מלא ומול קבוצות רציניות יותר, אבל כשהיו לנו קבוצות גרועות הסרחנו את המגרש גם נגד קבוצות פח.
עוד אין לדעת איך זה יראה עם סגל מלא ומול קבוצות רציניות יותר, אבל כשהיו לנו קבוצות גרועות הסרחנו את המגרש גם נגד קבוצות פח.
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
גם על יונייטד של 95-96 אמרו את זהר.ש כתב:כולם חמודים ונחמדים ולא רעים, וגם יש להם פוטנציאל, אבל אם שחקני נוער יקבלו משקל כל כך גדול בהפועל, *כנראה* לא נגיע לשום דבר.
-
- קיבל.ה 438 לייקים
שנה שעברה נראינו נורא ואיום בטוטו למרות שניצחנו (גם קבוצות די חלשות אגב), לא יודע איך יהיה בליגה אבל לפחות התקפית זה מאוד מאוד מעודד.הוקיץ' כתב: ↑16 אוגוסט 2022, 21:24 אמנם שיחקנו נגד קבוצות חלשות עד כה, אבל צריך להגיד שגם אנחנו הגענו למשחקים האלה עם סגלים מאוד חסרים שמלאים בשחקני נוער, ועדיין הראינו דומיננטיות גדולה ושיחקנו טוב.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
שיחקנו נגד קבוצות חלשות... אבל יש ליגה מאוד חלשה.הוקיץ' כתב: ↑16 אוגוסט 2022, 21:24 אמנם שיחקנו נגד קבוצות חלשות עד כה, אבל צריך להגיד שגם אנחנו הגענו למשחקים האלה עם סגלים מאוד חסרים שמלאים בשחקני נוער, ועדיין הראינו דומיננטיות גדולה ושיחקנו טוב.
הפועל חיפה נראת כרגע מתחת לכל ביקורת למרות הרכש המרשים.
סכנין עם סימני שאלה ולא בטוח תהיה בליגה.
על רינה לא נראה לי יש מה לדבר....
-
- קיבל.ה 506 לייקים
זה שיש חלוץ שהבקיע 2 שערים ב2 משחקים מאוד מעודד
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
וזה מה שנותן לי את הסיבה לאופטימיות.El dudernio כתב:שיחקנו נגד קבוצות חלשות... אבל יש ליגה מאוד חלשה.הוקיץ' כתב: ↑16 אוגוסט 2022, 21:24 אמנם שיחקנו נגד קבוצות חלשות עד כה, אבל צריך להגיד שגם אנחנו הגענו למשחקים האלה עם סגלים מאוד חסרים שמלאים בשחקני נוער, ועדיין הראינו דומיננטיות גדולה ושיחקנו טוב.
אם מול המועמדת לירידה בסגל חסר ומשחק לא טוב אנחנו רמה מעליהם המצב טוב.
אין לי חלומות על מקום 4, בוא נתחיל בלהבטיח הישארות.
-
- קיבל.ה 1076 לייקים
יאללה להוציא את אוזבולט סלליך ואזולאי
להכניס את הספרדי וסניור
להכניס את הספרדי וסניור
-
- קיבל.ה 2393 לייקים
להבטיח הישארות בליגה שיש בה קבוצות כמו נס ציונה ירושלים ועוד כמה זו מטרה מאוד עלובה .. זה יהיה עצוב אם הישארות תהיה המטרה שלנוChegi כתב: ↑16 אוגוסט 2022, 21:30וזה מה שנותן לי את הסיבה לאופטימיות.El dudernio כתב:שיחקנו נגד קבוצות חלשות... אבל יש ליגה מאוד חלשה.הוקיץ' כתב: ↑16 אוגוסט 2022, 21:24 אמנם שיחקנו נגד קבוצות חלשות עד כה, אבל צריך להגיד שגם אנחנו הגענו למשחקים האלה עם סגלים מאוד חסרים שמלאים בשחקני נוער, ועדיין הראינו דומיננטיות גדולה ושיחקנו טוב.
-
- קיבל.ה 419 לייקים
זה שגאנם ואוזבולט פותחים יחד, זו עוד סיבה להשאיר את תומר.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 1395 לייקים
פורום בני ריינה זה לא כאן.Chegi כתב:וזה מה שנותן לי את הסיבה לאופטימיות.El dudernio כתב:שיחקנו נגד קבוצות חלשות... אבל יש ליגה מאוד חלשה.הוקיץ' כתב: ↑16 אוגוסט 2022, 21:24 אמנם שיחקנו נגד קבוצות חלשות עד כה, אבל צריך להגיד שגם אנחנו הגענו למשחקים האלה עם סגלים מאוד חסרים שמלאים בשחקני נוער, ועדיין הראינו דומיננטיות גדולה ושיחקנו טוב.
מה זו הלוזריות המוגזמת?
בליגה עם הפועל ירושלים, נס ציונה ובני ריינה אתה רוצה רק להישאר?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
הישארות? פחות ממקום 5 יהיה כישלון נחרץ.Chegi כתב: ↑16 אוגוסט 2022, 21:30וזה מה שנותן לי את הסיבה לאופטימיות.El dudernio כתב:שיחקנו נגד קבוצות חלשות... אבל יש ליגה מאוד חלשה.הוקיץ' כתב: ↑16 אוגוסט 2022, 21:24 אמנם שיחקנו נגד קבוצות חלשות עד כה, אבל צריך להגיד שגם אנחנו הגענו למשחקים האלה עם סגלים מאוד חסרים שמלאים בשחקני נוער, ועדיין הראינו דומיננטיות גדולה ושיחקנו טוב.
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
-
- קיבל.ה 940 לייקים
סלליך במשחק רע, ובכללי לא חכם בקבלת ההחלטות שלו
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
נראה שקצת מזלזלים.
יכלו כבר להיות עם 4
יכלו כבר להיות עם 4
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
נס ציונה ממש מביכים.
אבל יופי קייס שיצבור ביטחון.
אבל יופי קייס שיצבור ביטחון.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
טפו טפו טפו אבל נראה שגאנם שיחוק
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 371 לייקים
ענק קייס
הייתה בטוח שהוא גופה, הלוואי שימשיך את זה לליגה
הייתה בטוח שהוא גופה, הלוואי שימשיך את זה לליגה
נערך לאחרונה על ידי מריו פצ'אלקה ב 16 אוגוסט 2022, 21:41, נערך פעם 1 בסך הכל.