ינואר הגיע
-
- קיבל.ה 673 לייקים
סהר עושה רושם בעיקר של שחקן גמור. אם לוסיו משוחרר לא רואה סיבה למה לא להביא חלוץ זר. גם יותר זול מישראלי שיקבל אותה משכורת וגם ההיצע הרבה יותר גדול.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 472 לייקים
רק לא סהר, שחקן פח. איזה הבדל בינו לבין רוקביצה, לא ברמה. אזולאי עדיף עליו בעשר רמות.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
איזה זר טוב אפשר להביא בכ-100,000 דולרים לעונה?האדום הצורר כתב: ↑07 ינואר 2022, 23:07 סהר עושה רושם בעיקר של שחקן גמור. אם לוסיו משוחרר לא רואה סיבה למה לא להביא חלוץ זר. גם יותר זול מישראלי שיקבל אותה משכורת וגם ההיצע הרבה יותר גדול.
-
- קיבל.ה 2450 לייקים
סגרו התקציב על דיבה וטיייזר. קלאסי ניסנובסטוק פלר׳ס.
מתי יהיה עידן שמביאים 19 שחקנים לסגל עם ממוצע שכר גבוה יותר?
מתי יהיה עידן שמביאים 19 שחקנים לסגל עם ממוצע שכר גבוה יותר?
-
- קיבל.ה 673 לייקים
מילושביץ עומד להיות משוחרר מקש. הייתי מביא אותו.
אינתי עומרי, הפועל.
- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
הצעה לעונה הבאה- לא לינואר הקרוב.
יש לי שחקן תותח.יהיה אחד השחקנים הכי טובים בליגה בקלות.מכבי ת"א וחיפה לא יקחו אותו.כנראה שגם לא באר שבע.ביתר תיקח אותו בעיניים עצומות.למה הגדולות לא יקחו אותו?
כי הוא יהיה בן 36.
מבחינתי לוותר על 2 זרים וללכת עליו בכל הכוח לעונת פרישה או שתיים.
ליאור רפאלוב
יש לי שחקן תותח.יהיה אחד השחקנים הכי טובים בליגה בקלות.מכבי ת"א וחיפה לא יקחו אותו.כנראה שגם לא באר שבע.ביתר תיקח אותו בעיניים עצומות.למה הגדולות לא יקחו אותו?
כי הוא יהיה בן 36.
מבחינתי לוותר על 2 זרים וללכת עליו בכל הכוח לעונת פרישה או שתיים.
ליאור רפאלוב
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
הוא יסיים את הקריירה בבלגיה/חיפה לא רואה שום סרט שיגיע לישראל למקום אחר חוץ מחיפה וזה בהנחה שהוא יעזוב את בלגיה שכולם שם אוהבים אותו
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
בחיפה אין לו מקום והוא לא ירצה לסיים כשחקן ספסל.ההוא שאמרו לו כתב: ↑08 ינואר 2022, 18:38 הוא יסיים את הקריירה בבלגיה/חיפה לא רואה שום סרט שיגיע לישראל למקום אחר חוץ מחיפה וזה בהנחה שהוא יעזוב את בלגיה שכולם שם אוהבים אותו
לגבי בלגיה- לא יודע.אני יודע שהמשפחה שלו מאוד רוצה לחזור לישראל
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
כבר מציעים לו שם תפקידים לאחר הפרישה...בז'רנו כתב: ↑08 ינואר 2022, 18:41בחיפה אין לו מקום והוא לא ירצה לסיים כשחקן ספסל.ההוא שאמרו לו כתב: ↑08 ינואר 2022, 18:38 הוא יסיים את הקריירה בבלגיה/חיפה לא רואה שום סרט שיגיע לישראל למקום אחר חוץ מחיפה וזה בהנחה שהוא יעזוב את בלגיה שכולם שם אוהבים אותו
- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
אין בעיה- שיקבל תפקיד שם אחרי הפרישה.El dudernio כתב: ↑08 ינואר 2022, 18:42כבר מציעים לו שם תפקידים לאחר הפרישה...בז'רנו כתב: ↑08 ינואר 2022, 18:41בחיפה אין לו מקום והוא לא ירצה לסיים כשחקן ספסל.ההוא שאמרו לו כתב: ↑08 ינואר 2022, 18:38 הוא יסיים את הקריירה בבלגיה/חיפה לא רואה שום סרט שיגיע לישראל למקום אחר חוץ מחיפה וזה בהנחה שהוא יעזוב את בלגיה שכולם שם אוהבים אותו
אבל שאת עונת הפרישה או שתיים שיעשה אצלנו
-
- קיבל.ה 371 לייקים
שחקן אדיר אבל כל הסיבובי פרישה האלה של ליגיונרים אף פעם לא מסתיימים טוב.
-
- קיבל.ה 2311 לייקים
מה עם אנסה כחלוץ יכול לשחק?
לא נספר כל כך בב"ש
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
לא נספר כל כך בב"ש
-
- קיבל.ה 428 לייקים
וואו אנסה זה שיחוק להביא. יכול להשלים שלישיה מעניינת עם רוסה ודווידה ומתחת שלומי אזולאי הקשר שיכנס קצת לכושר. קשה לי להאמין שבאר שבע ישחררו הם צריכים סגל עמוק הם הולכים לרוץ עד הסוף עם חיפהלירון האדום כתב: ↑08 ינואר 2022, 19:09 מה עם אנסה כחלוץ יכול לשחק?
לא נספר כל כך בב"ש
-
- קיבל.ה 635 לייקים
מה שבאמת מפחיד זה הרצף נצחונות, בדגש הנצחון האחרון עם הרכב התלאים של הנוער.
ניסמוב לא יביאו חיזוק, כי אנחנו מקום 3, ואנחנו קבוצה טובה עם רצף של ארבעה משחקים.
קובי רפואה - יריב איתם, כי הוא אכן רואה שצריך חלוץ ובלם מחליף, ואז הכל יתפוצץ והוא יתפטר.
תסריט בלהות
ניסמוב לא יביאו חיזוק, כי אנחנו מקום 3, ואנחנו קבוצה טובה עם רצף של ארבעה משחקים.
קובי רפואה - יריב איתם, כי הוא אכן רואה שצריך חלוץ ובלם מחליף, ואז הכל יתפוצץ והוא יתפטר.
תסריט בלהות
- Nivik
- קיבל.ה 243 לייקים
צנציפר מפרסם שפולהאם הגישו הצעה של 1.2 מיליון יורו על ליידנר.
IdanTheLittle/״עידן הקטן״ לשעבר
מעולה! יאללה למכור. הסיכוי שעוד שנה הוא יעלה במחיר תלוי בזה שימשיך לשחק טוב, שלא יפצע ושיהיו קונים. כרגע אין לנו כסף לרכש ויש אפשרות להסתדר גם בלעדיו (מה שכבר קרה בחצי מהמשחקים העונה). שיכניסו כל מיני סעיפים לרווחים עתידיים וקדימה לנצל את המיליון יורו האלה להנחית פה חלוץ זר או לקנות את ירדן שועה ולסגור את פינת החלוץ.
שלא יהיו גרידיים, יחכו לסוף השנה וימכרו בחצי מיליון יורו לחיפה או מכבי.
-
- קיבל.ה 878 לייקים
שווה הרבה יותר מזה.
לפחות 3 מיליון יורו.
לפחות 3 מיליון יורו.
-
- קיבל.ה 858 לייקים
לא הבנתי האמת מה ייצא לנו ממכירת שחקנים? ליידנר, דוידה
האם זו האסטרטגיה של המועדון עכשיו?
האם זו האסטרטגיה של המועדון עכשיו?
אולי בעתיד, שוב זה לקחת סיכון. קיים תרחיש שימכר בסכומים האלה, קיים תרחיש שישאר בהפועל ויהיה סביר וימכר כמו בואטנג באיזה חצי מיליון יורו או קצת יותר. מבחינת כסף אנחנו מועדון קטן שצריך כל שקל לחיזוק. סליחה אם מעדיף שילכו על בטוח, ימכרו אותו ויביאו רכש. נשרוד עד סוף העונה עם גרופר (אולי יתנו לו חוזה חדש נורמלי בכסף) וטידרובסקי כגיבוי.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
ככל הנראה שלא נתחזק בגלל הערבויות לבוזגלו ועאבד שצריך להפקיד במידה והתקציב יגדל, התקציב לא יגדל ועל כל שחקן שרוצים צריך לשחרר שחקן. כרגע אין כוונה לשחרר את עידן ורד והוא לא ישוחרר כך שאי אפשר להתחזק. לוסיו ירוויח מעט עד תום העונה (60,000 דולרים) ולא רואה קבוצה שתשלם את כל המשכורת וזה אומר שנצטרך להשלים חלק משכרו ונחסוך רק כ-40,000 דולרים, מה שמספיק להחתים שחקן בעלות של 80,000 דולרים בעונה..
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
בספורט 5 רשום שקובי רוצה להביא שחקן לאגף אם יצליחו לשחרר את לוסיו. לא ממש ברור לי למה אגף ולא
חלוץ.
באגף יש לנו את דוידה ורוסה שהם ברמת הרכב, מחליפים ברמה נמוכה כמו טוויזר וורד ושחקני נוער עם פוטנציאל גדול. זה מספיק.
חלוצים יש לנו את שלומי אזולאי העייף וחסר המעוף ויואב תומר שהוא נגר ברמות של טראורה רק בחלוץ.
חלוץ.
באגף יש לנו את דוידה ורוסה שהם ברמת הרכב, מחליפים ברמה נמוכה כמו טוויזר וורד ושחקני נוער עם פוטנציאל גדול. זה מספיק.
חלוצים יש לנו את שלומי אזולאי העייף וחסר המעוף ויואב תומר שהוא נגר ברמות של טראורה רק בחלוץ.
-
- קיבל.ה 1077 לייקים
דוידה הרבה יותר אפקטיבי כחלוץ ולא שחקן כנףרדפוקס כתב: ↑09 ינואר 2022, 16:12 בספורט 5 רשום שקובי רוצה להביא שחקן לאגף אם יצליחו לשחרר את לוסיו. לא ממש ברור לי למה אגף ולא
חלוץ.
ולהגיד על תומר נגר... זה לא רציני
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
להגיד על דוידה שהוא יותר אפקטיבי כחלוץ זה לא רציני אם כבר משהו פה לא רציני.Xavi כתב: ↑09 ינואר 2022, 16:15דוידה הרבה יותר אפקטיבי כחלוץ ולא שחקן כנףרדפוקס כתב: ↑09 ינואר 2022, 16:12 בספורט 5 רשום שקובי רוצה להביא שחקן לאגף אם יצליחו לשחרר את לוסיו. לא ממש ברור לי למה אגף ולא
חלוץ.
יואב תומר זה שחקן שמקבל כדור עומד איתו שעה חושב ובסוף מוסר לשחקן הפועל חיפה. אם זה לא נגר אז אני לא יודע נגר מהו.
-
- קיבל.ה 428 לייקים
Xavi כתב: ↑09 ינואר 2022, 16:15דוידה הרבה יותר אפקטיבי כחלוץ ולא שחקן כנףרדפוקס כתב: ↑09 ינואר 2022, 16:12 בספורט 5 רשום שקובי רוצה להביא שחקן לאגף אם יצליחו לשחרר את לוסיו. לא ממש ברור לי למה אגף ולא
חלוץ.
אחי תומר נגר מה לא רציני להגיד עליו. ודוידה חלוץ לא יודע איך הגעת לזה אתה וקלינגר היחידים שנראה לי חושבים ככה. חייבים חלוץ לפני הכל ואני אסתפק בינואר הזה בחלוץ טוב וזהו אחד שמרוויח איזה 25 אלף דולר בחודש ולא שלושה שחקנים של שמונה אלף
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לא לפתח ציפיות גדולות לחלון הזה שכנראה יהיה צנוע במיוחד.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
כמה שועה מרוויח בבית''ר? כרגע עדיין לא קונים אותם וכל הפסימיים פה שאמרו שהם לא ימכרו אותו, נראה לי המציאות יורקת להם בפנים.
אם ניתן להם עליו חצי מיליון יורו או משהו כזה ונרוויח חלוץ טוב לכמה עונות באמת שהרווחנו.
אומרים עליו גם אופי בעייתי וכו.. אם רפואה יישר אותו, הוא יראה שהקבוצה מגובשת רצה ומצליחה, אני חושב שהוא יכול להשתלב גם חברתית ולברוח מהספינה השקועת שהוא נמצא בה כרגע.
חוץ ממנו אני לא רואה חלוץ ישראלי אחר (אולי תורג'מן שלא ישחררו בקלות) שיגיע, ואם זרים זה הימור גם אם הם זולים מאפריקה וגם אם הם מלגיה ורשה (כביכול ההיי קלאס שנוכל להביא).
אם ניתן להם עליו חצי מיליון יורו או משהו כזה ונרוויח חלוץ טוב לכמה עונות באמת שהרווחנו.
אומרים עליו גם אופי בעייתי וכו.. אם רפואה יישר אותו, הוא יראה שהקבוצה מגובשת רצה ומצליחה, אני חושב שהוא יכול להשתלב גם חברתית ולברוח מהספינה השקועת שהוא נמצא בה כרגע.
חוץ ממנו אני לא רואה חלוץ ישראלי אחר (אולי תורג'מן שלא ישחררו בקלות) שיגיע, ואם זרים זה הימור גם אם הם זולים מאפריקה וגם אם הם מלגיה ורשה (כביכול ההיי קלאס שנוכל להביא).
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
זה ילד עם כישרון ואופי חרא .michaelm כתב: ↑09 ינואר 2022, 16:46 כמה שועה מרוויח בבית''ר? כרגע עדיין לא קונים אותם וכל הפסימיים פה שאמרו שהם לא ימכרו אותו, נראה לי המציאות יורקת להם בפנים.
ליאור אסולין כבר היה בהפועל , תודה.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
חחחחחחחחחחח חצי מיליון יורו?michaelm כתב: ↑09 ינואר 2022, 16:46 כמה שועה מרוויח בבית''ר? כרגע עדיין לא קונים אותם וכל הפסימיים פה שאמרו שהם לא ימכרו אותו, נראה לי המציאות יורקת להם בפנים.
-
- קיבל.ה 516 לייקים
מה עם מרמנטיני? שחקן מעניין שיכול להביא טכניקה, בעיטה ומסירה בסגנון שקצת חסר לנו. מסיים חוזה בקיץ.
https://m.one.co.il/mobile/article/400015.html
-
- קיבל.ה 623 לייקים
כל ההצעות האלה פה זה טוב ויפה אבל כרגע אי אפשר להחתים שחקן אחד.
-
- קיבל.ה 2450 לייקים
דע את בעלייךRed Ghost כתב: ↑09 ינואר 2022, 18:28 מה עם מרמנטיני? שחקן מעניין שיכול להביא טכניקה, בעיטה ומסירה בסגנון שקצת חסר לנו. מסיים חוזה בקיץ.
-
- קיבל.ה 342 לייקים
לא מובן מה הקטע של המועדון הזה עם הבאת חלוצים (יותר נכון אי-הבאת חלוצים) במשך כל כך הרבה שנים.
תביאו לפה כבר גולר!
תביאו לפה כבר גולר!
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אני רק שאלה....עד המ!!ת הפועל כתב: ↑10 ינואר 2022, 01:42 לא מובן מה הקטע של המועדון הזה עם הבאת חלוצים (יותר נכון אי-הבאת חלוצים) במשך כל כך הרבה שנים.
תביאו לפה כבר גולר!
כמה גולרים יש בארץ?
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
אתה יודע שהניסנובים יכולים לשים את ה2.5 מיליון שקל ערבות על החובות שהם יצרו ולהחתים את מי שבא להם, כן? המגבלה הזאת של החתמה תמורת שחרור היא לא גזירה משמיים. זה לא ש"אי אפשר" זה שבפעם המיליון הבעלים "לא רוצים".
כל יום שעובר בו אין קונה לבית''ר, המחיר של כל השחקנים שם יורד. הם לא יוכלים לשלם את המשכורת של ינואר... נראה לי הם מחפשים ישועה ושיקנו מהם שחקנים. יש גם עוד מציאות ורק צריך לנצל את המצב הזה555 כתב: ↑09 ינואר 2022, 17:07חחחחחחחחחחח חצי מיליון יורו?michaelm כתב: ↑09 ינואר 2022, 16:46 כמה שועה מרוויח בבית''ר? כרגע עדיין לא קונים אותם וכל הפסימיים פה שאמרו שהם לא ימכרו אותו, נראה לי המציאות יורקת להם בפנים.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
-
- קיבל.ה 623 לייקים
הפועל לא תקנה שחקנים במחיר הזה.michaelm כתב: ↑10 ינואר 2022, 10:48כל יום שעובר בו אין קונה לבית''ר, המחיר של כל השחקנים שם יורד. הם לא יוכלים לשלם את המשכורת של ינואר... נראה לי הם מחפשים ישועה ושיקנו מהם שחקנים. יש גם עוד מציאות ורק צריך לנצל את המצב הזה555 כתב: ↑09 ינואר 2022, 17:07חחחחחחחחחחח חצי מיליון יורו?michaelm כתב: ↑09 ינואר 2022, 16:46 כמה שועה מרוויח בבית''ר? כרגע עדיין לא קונים אותם וכל הפסימיים פה שאמרו שהם לא ימכרו אותו, נראה לי המציאות יורקת להם בפנים.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
למה שלא יוכלו לשלם, חוגג פושט רגל?michaelm כתב: ↑10 ינואר 2022, 10:48כל יום שעובר בו אין קונה לבית''ר, המחיר של כל השחקנים שם יורד. הם לא יוכלים לשלם את המשכורת של ינואר... נראה לי הם מחפשים ישועה ושיקנו מהם שחקנים. יש גם עוד מציאות ורק צריך לנצל את המצב הזה555 כתב: ↑09 ינואר 2022, 17:07חחחחחחחחחחח חצי מיליון יורו?michaelm כתב: ↑09 ינואר 2022, 16:46 כמה שועה מרוויח בבית''ר? כרגע עדיין לא קונים אותם וכל הפסימיים פה שאמרו שהם לא ימכרו אותו, נראה לי המציאות יורקת להם בפנים.
אין ערבויות שהופקדו לחוזים הללו?