שלומי אזולאי (החלוץ)
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
לשמחתי ראיתי את הפנדל השני קורה כמה מטרים ממני כמות השמחה שהתפרצה אצלו שם לאיזו עבודה עם הכדור הוא עשה לפני שהוא סחט את הפנדל הזה פשוט תענוג
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 2311 לייקים
סחט את הפנדל יפה מאד
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
בדיוק. יש לו אחלה ראיית משחק ויכולת לשמור על כדור, בניגוד לשק תפוחי אדמה שהבאנו תחת המשבצת של זר.אונישנקו כתב:לפעמים הוא נראה אדיש שזה מטריף.
אבל הוא שחקן מאוד חכם והכי חלוץ שיש לנו כרגע.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
קלאץ'
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
וקלאס
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
משחק אדיר.
כל המצבים שלנו במשחק - הוא יצר.
גם שני הפנדלים וגם המצבים של ורד וטרידובסקי.
נראה שאם עושים לו תנועת עומק (שהוא תמיד מחפש) - הוא ייתן כדורי עומק חכמים וייצור מצבים.
לדעתי הרבה מהיכולת שלו זה עניין של ביטחון ואולי מצברוח.
בכל מקרה נתן היום משחק 10.
כל המצבים שלנו במשחק - הוא יצר.
גם שני הפנדלים וגם המצבים של ורד וטרידובסקי.
נראה שאם עושים לו תנועת עומק (שהוא תמיד מחפש) - הוא ייתן כדורי עומק חכמים וייצור מצבים.
לדעתי הרבה מהיכולת שלו זה עניין של ביטחון ואולי מצברוח.
בכל מקרה נתן היום משחק 10.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 101 לייקים
נשמע כמו שם של דרדס.DJSavta כתב:ברבארע
אבל אחלה משחק. גם הקודם כמובן. יופי שלומי.
- 7even
- קיבל.ה 2673 לייקים
נהנה ממנו מאד כבר 2 משחקים. משהו השתנה בו.
יחד, רק יחד! 

- רדפוקס
- קיבל.ה 4733 לייקים
הסופרלטיבים המוגזמים שלכם אליו מצחיקים. תמשיכו אבל אל תיתנו לי להפריע.
בינואר חובה להביא חלוץ להרכב.
בינואר חובה להביא חלוץ להרכב.
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
אין ספק.
הוא אדיש, לא מהיר, ברוב שלבי המשחק הוא לא מעורב, ובכדורי גובה הוא בכלל לא פאקטור.
מה שכן יש לו זה מדי פעם הבלחות כמו המסירה לדוידה נגד אשדוד והפנדל שסחט היום.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
לא סותר.
אזולאי עשה משחק טוב מאוד היום ועדיין בינואר צריך להגיע חלוץ ואזולאי צריך לחזור לספסל.
היום היכולת שלו לקבל כדור עם הגב ולהסתובב על המגן שלו זה בערך הדבר היחיד שעבד אצלנו. חוץ מזה הוא סחט פנדל יפה ושם לורד כדור ענק שהיה צריך להסתיים בגול.
אחלה משחק.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
ב2 המשחקים האחרונים הוא נותן יכולת של חלוץ שלא היה פה עשור.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
לא יודע עם עשור לא היה פה חלוץ ברמת המשחק שלו ב2 המשחקים האחרונים אבל אין ספק שמאז שרפואה על הקווים הוא נראה הרבה יותר טוב.
אני ממש לא מחזיק מאזולאי אבל הלוואי וימשיך להשתפר ולהתקדם כמו ב2 המשחקים האחרונים.
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
מה שיש לו ברגליים ומבחינת ראיית משחק אין לרוב החלוצים בליגה, אם היה לו קצת רוע ופחות אדישות הוא אחלה חלוץ אבל אין לו ולכן זה יום עסל יום בסל, אי אפשר לבנות רק עליו
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 142 לייקים
אחלה שלומי,
המגבלות שלו ברורות, אבל הוא החלוץ הכי טוב בסגל בפער.
קלינגר זה בית קברות לחלוצים ושחקני התקפה.
- 7even
- קיבל.ה 2673 לייקים
לכל מי דאומר שצריך חלוץ בינואר...
אני לא חושב שכל מי שנותן לאזולאי מחמאות אחרי 2 המשחקים האלו חושב שלא צריך להביא חלוץ בינואר.
בינתיים אפילו מאמן אנחנו לא מצליחים לשים על הקוים אז...
אני לא חושב שכל מי שנותן לאזולאי מחמאות אחרי 2 המשחקים האלו חושב שלא צריך להביא חלוץ בינואר.
בינתיים אפילו מאמן אנחנו לא מצליחים לשים על הקוים אז...
יחד, רק יחד! 

- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
בדיוק, והוא גם עקץ אותו שאמר ב2 משחקים האחרונים שיחקתי יותר מששיחקתי בחודשיים.bambo_leo כתב:אחלה שלומי,
עונש היה לנו הקלינגר הזה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 2446 לייקים
ושלומי אזולאי. האחרון, שכבש צמד נגד אשדוד וסחט את הפנדל השני, אמר אחרי המשחק מה הגורם ליכולת שלו בשני המשחקים האחרונים ועקץ: "בפחות משבוע עשיתי 180 דקות וחוץ משני המשחקים האלו, בכל החודשיים האחרונים שיחקתי 180 דקות ביחד, זה ההבדל
-
- קיבל.ה 2446 לייקים
דווקא נדמה לי שהבעיה המרכזית עם קלינגר והוא זה איפה קלינגר העדיף לשים אותו במגרש(קשר באגף)
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
הוא חלוץ שאוהב לבוא לקבל כדור 20-30 מטר מהשער ולחפש מישהו שיעשה תנועת עומק לידו ולתת את הפס הזה שפותח את ההגעה של היריבה ויוצר מצב לגול. וכשיש לו ביטחון ויש מי שעושה לו את התנועות האלה - הוא נותן כדורים אדירים.
אם הייתי גרופר, ליידנר, בן ביטון, אזוגי, ורד, דוידה או רוסה הייתי נהנה מאוד לשחק איתו. זה שחקן שרק מחפש שתעשה לו את התנועה, למרות שהוא מוגדר "חלוץ".
אם הייתי גרופר, ליידנר, בן ביטון, אזוגי, ורד, דוידה או רוסה הייתי נהנה מאוד לשחק איתו. זה שחקן שרק מחפש שתעשה לו את התנועה, למרות שהוא מוגדר "חלוץ".
-
- קיבל.ה 864 לייקים
מוציא מים מן הסלע.
הפנדל (המוצדק) שהוא סחט אתמול זו אומנות.
הפנדל (המוצדק) שהוא סחט אתמול זו אומנות.
-
- קיבל.ה 858 לייקים
כמו שכתבו פה, יש לו המון מגבלות, בטח בשביל חלוץ, אבל צריך לדעת לשחק איתו נכון ולהוציא ממנו מה שאפשר. לנצל את אינטליגנצית המשחק שלו. מי יודע, אולי רפואה יצליח להחזיר אפילו את לוסיו לחיים למרות שמהתגובה שלו לגבי אזולאי אתמול יש לי הרגשה שרפואה לא ממש מחזיק מלוסיו
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
תמיד הוא היה אינטליגנט במשחק שלו ותמיד תנועה של חלוץ יש לו.
בגלל זה רציתי עוד מתחילת העונה שהוא יפתח אצלנו קבוע בחוד כי הוא מועיל לעומת לוסיו הגולם.
אז נכון שמול השער זה עדיין לא זה והוא לפעמים אדיש בטירוף, אבל זה עדיף פי מיליון על מה שיש לנו.
בנוסף, אני חושב שאם הוא ישחק ליד עוד חלוץ סקורר (מה שבחיים לא יהיה לנו) , התפוקה שלו תגדל בהרבה כי הוא חלוץ מאוד לא אנוכי שיוצר לאחרים מצבים ויודע לשמור על הכדור מעולה.
בגלל זה רציתי עוד מתחילת העונה שהוא יפתח אצלנו קבוע בחוד כי הוא מועיל לעומת לוסיו הגולם.
אז נכון שמול השער זה עדיין לא זה והוא לפעמים אדיש בטירוף, אבל זה עדיף פי מיליון על מה שיש לנו.
בנוסף, אני חושב שאם הוא ישחק ליד עוד חלוץ סקורר (מה שבחיים לא יהיה לנו) , התפוקה שלו תגדל בהרבה כי הוא חלוץ מאוד לא אנוכי שיוצר לאחרים מצבים ויודע לשמור על הכדור מעולה.
בתחילת העונה פורסם (לא זוכר איפה) שרפואה המליץ לניסנובס על לוסיו מאוד.redrony כתב: ↑26 דצמבר 2021, 12:36כמו שכתבו פה, יש לו המון מגבלות, בטח בשביל חלוץ, אבל צריך לדעת לשחק איתו נכון ולהוציא ממנו מה שאפשר. לנצל את אינטליגנצית המשחק שלו. מי יודע, אולי רפואה יצליח להחזיר אפילו את לוסיו לחיים למרות שמהתגובה שלו לגבי אזולאי אתמול יש לי הרגשה שרפואה לא ממש מחזיק מלוסיו
גם בעונה שעברה לוסיו נתן עונה לא רעה בכלל תחתיו..
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
-
- קיבל.ה 858 לייקים
האמת, אני מאוד מקווה. לוסיו חלוץ עם נתונים פיזיים שאין הרבה. בקבוצה שמתקיפה טוב הוא לדעתי יכול לתרום המוןאדום בבית כתב: ↑26 דצמבר 2021, 13:48בתחילת העונה פורסם (לא זוכר איפה) שרפואה המליץ לניסנובס על לוסיו מאוד.
גם בעונה שעברה לוסיו נתן עונה לא רעה בכלל תחתיו..
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
הדריבל והפס על שטח קטן מזכירים את לידור כהן של השנה שעברה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4733 לייקים
נו באמת. הוא יותר חכם מלידור כהן והדריבל שלו הרבה פחות טוב.
מה שכן שניהם מאוד מזכירים אחד את השני בגישה שלהם למשחק - בין אדישות לחוסר אכפתיות.
שניהם תמיד נראים שאם היה להם שביב של נחישות/רצון/מוטיבציה/רעב, ובעיקר תחושת דחיפות במשחק שלהם, הם היו יכולים להיות הרבה יותר מוצלחים.
-
- קיבל.ה 2311 לייקים
כל התקפה עוברת דרכו.
רואים שמשחקים עליו.
היו לו כמה פעולות טובות, סוף סוף מאמן שבא לשחק כדורגל ומפעיל את החלוץ שלו
רואים שמשחקים עליו.
היו לו כמה פעולות טובות, סוף סוף מאמן שבא לשחק כדורגל ומפעיל את החלוץ שלו
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
השינוי המהותי מאז שרפואה חזר. ברור שהוא ירד לספסל שיגיע לכאן חלוץ, אבל הוא החזיר לנו קצת שליטה בכדור בחלק העליון.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4733 לייקים
שחקן בלתי נסבל, גישה תמידית של משחק אימון, אני פשוט לא מסוגל לראות את הנרפות/אדישות/חוסר חשק/חוסר רעב הזה.
עד שלא מביאים חלוץ הוא חייב לפתוח כי אין מישהו אחר.
עד שלא מביאים חלוץ הוא חייב לפתוח כי אין מישהו אחר.
-
- קיבל.ה 858 לייקים
הגזמת קצת למרות שאני מבין אותך, הוא נראה פלגמט לגמרי. איטי ורך. אבל - יש לו כדורגל, שחקן מאוד חכם ותמיד ינסה לתת פס לגול אם הוא יכול (לדעתי יותר מדי). הוא פשוט לא קילר וזו תכונה די חשובה עבור חלוץ
-
- קיבל.ה 2311 לייקים
מסכיםredrony כתב:הגזמת קצת למרות שאני מבין אותך, הוא נראה פלגמט לגמרי. איטי ורך. אבל - יש לו כדורגל, שחקן מאוד חכם ותמיד ינסה לתת פס לגול אם הוא יכול (לדעתי יותר מדי). הוא פשוט לא קילר וזו תכונה די חשובה עבור חלוץ
- רדפוקס
- קיבל.ה 4733 לייקים
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
עדיין נתן כמה פסים טובים לגול היום, משחק פחות טוב שלו.
עדיין חייב לפתוח.
עדיין חייב לפתוח.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
אחלה כשיש לו זמן לחשוב. ברגע שהכדור מגיע אליו בהפתעה הוא צריך לעצור ולחשוב מה לעשות ואז תוקע את המשחק
נערך לאחרונה על ידי Frenzy ב 01 ינואר 2022, 20:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
זה לא שהוא צריך זמן לחשוב לדעתי.
הוא פשוט אוהב לקבל כדור ולחכות שמישהו לידו יעשה איזו תנועת עומק או תנועה לצד כדי לתת לו.
לפעמים כשזה לא קורה זה נראה שהוא סתם מקבל כדור ולא עושה איתו כלום.
הוא גם יודע לשחק יפה מאוד בנגיעה כשיש לו בשביל מה.
לדעתי חייב לפתוח.
הוא פשוט אוהב לקבל כדור ולחכות שמישהו לידו יעשה איזו תנועת עומק או תנועה לצד כדי לתת לו.
לפעמים כשזה לא קורה זה נראה שהוא סתם מקבל כדור ולא עושה איתו כלום.
הוא גם יודע לשחק יפה מאוד בנגיעה כשיש לו בשביל מה.
לדעתי חייב לפתוח.