ranjef כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 12:26
קירקגור כתב:bambo_leo כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 11:34
ההתבטאות של עופר היא לא רק "אומללה", והיא חלק משרשרת ארוכה של התבטאויות ומעשים. למי אכפת ממיצ'יץ' לעזאזל אם הפועל היא לא הפועל?
ניסחת את ההודעה הזאת עם הראש בתוך ערימת חול?
המשפט הראשון בהודעה שהוא כתב לדעתי מלמד שמה שחשוב לו יותר מאשר מילים כמו "ערכים", "מוסר", "אנושיות" זאת הצלחה מקצועית.
לכן הניסיון להפחית במה שעופר עשה. כי מצד אחד ברור שעופר ינאי מבחינה מקצועית הוא הדבר הכי טוב שקרה להפועל. מצד שני, ברור שמבחינה אנושית אחרי הציוץ שלו אתמול, אין לו מקום במועדון שמתיימר להיות משהו שהוא לא רק "השקעה טובה" או "עסק מצליח". אז את הדיסוננס הקוגניטיבי פותרים על ידי טכנוקרטיה, והקטנה של ההיבט המוסרי.
משמח אותי לראות שלמרות שיש גם טכנוקרטים של הצלחות, יש פה אנשים רבים בתגובות שעבורם הצלחה מקצועית היא לא חזות הכל. פייר? זה אפילו מרגש. משתמשים כמו הוקיץ', רנדקו, נרקוטיקה, ואנשים שהיו בעד עופר ינאי מהרגע הראשון מראים שהצלחה בלי לב לא מושכת אותם.
מקווה שגם הוא יצטרף לאחר שהוא יבין שוב מה עשה הבעלים של הפועל תל אביב אתמול.
אני מבין טוב מאוד מה הוא עשה וזה ביאס אותי מאוד.
אני בניגוד לאחרים (שלא לומר האולטראס ששום דבר לא יספק אותם גם אם יעשה מה שירצו, כי זאת כבר שנאה אישית) לא שוכח לו את הדברים הטובים. וזה לא רק המקצועי. זה גם המטוס של המשפחות השכולות והחטופים שמימן על חשבונו בזמן שכולנו היינו במקלטים. מי עשה משהו קרוב לזה בקבוצה כלשהי? לא מדבר על העמותה ולאן הביאה אותנו.
הוא עשה טקס מרגש ביום הזיכרון בדרייב אין שבכיתי שם כמו ילדה. הוא עבר קבר קבר עם הגביע בכל הארץ. אף אחד מהדברים האלה לא מקצועי ואף אחד לא עשה את זה לפניו. אז אני לא רוצח אותו על איזה ציוץ מטופש ועצוב. לא הכל דיכוטומי, או שהוא אליל או שהוא אויב הפועל.
יש גם להבין שהוא טירון בספורט ובתקשורת שלה ועושה טעויות לפעמים. תמיד תזכרו מה החלופה.
ובתור אחד שהיה בכל מגרש רפתות עם רועי גופר ועופר נעים, אני מכיר את החלופה טוב מאוד
שים לב לאירוניה פה. אתה אומר שלא הכל דיכוטומי, אבל מציג את החלופה באופן דיכוטומי. אתה אומר שזה או עופר או מקום שמיני בליגה הלאומית. שזה או עופר או מגרש רפתות.
הוא לא אליל ולא אויב הפועל. עם זה אני מסכים.
הוא פשוט אדם, שיש בו גם טוב, אין שום ספק, אבל שהגישה שלו לא מתאימה לאופי של קהילת האוהדים, וההתבטאות של אתמול לצערי מוכיחה את זה.
זאת לא התנהלות שמתקבלת על ידי חלק עצום מהקהל של הפועל, ולראיה התגובות פה, ולראיה הכאב האדיר שחשו אתמול אוהדים יקרים שגם עשו משהו למען הפועל תל אביב, כמו למשל מאור הראל.
בסוף עופר ינאי הוא לא איש טיפש. הוא זיהה שהייתה מגמת עלייה ברמת העניין בקבוצה אחרי ההגעה לגמר הגביע, והוא הגיע למועדון עם בסיס אוהדים אדיר ופוטנציאל גדול מאוד. גם בלי עופר ינאי הפועל תל אביב תוכל להיות קבוצת צמרת בכדורסל הישראלי. גם בלי עופר ינאי הפועל תל אביב צריכה להיות קבוצת צמרת בכדורסל הישראלי. הציוץ שלו אתמול הוכיח שהוא משתמש בהפועל תל אביב כמקפצה לפוליטיקה. הציוץ הזה הוכיח שעופר ינאי שם את עצמו לפני הפועל תל אביב (ומצידו זה בסדר, מי שזה לא בסדר מצידם צריכים להיות אנחנו. ולדעתי התגובות פה אתמול מוכיחות שזה באמת לא בסדר על-ידי רוב מוחלט של האוהדים שהיו אוהדי הפועל לפני שעופר הצטרף.)