עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1855 לייקים
יצירת קשר:

לכאורה זה גם בגלל שזה משרת את החמאס. שזה רק עוד יותר גרוע, לאמר ל(רוב) משפחות החטופים שהן משרתות את החמאס.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  923 לייקים

ללא קשר לסיפור של היום , שאני חושב לגביו שונה מהבעלים , קהילת אוהדי הפועל ת"א כדורסל וכדורגל מכילה בתוכה את כל הקבוצות בחברה הישראלית:
ימניים , שמאלניים , מרכזיים , מתנחלים (כן יש המון אוהדים שגרים בהתנחלויות) , חרדים , דתיים לאומיים , צפוניים , דרומיים , פריפריה ומרכז.

כל ניסיון לייחס לקהילת אוהדי הפועל ת"א כדורגל וכדורסל גוון מחשבתי או חברתי ספציפי הוא שקר מכוער ופטרנליסטי , והוא מתעורר בכל פעם , שיש איזו דיון בנושא שלא קשור לספורט מקצועני , גורם לסלידה אצל אוהדים שחושבים קצת אחרת , וגרוע מכך מרחיק דור חדש של אוהדים חדשים.
מי שרוצה להשפיע שיילך להשפיע במקומות אחרים לא במועדון ספורט מקצועני.
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 17 אוגוסט 2025, 17:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1920 לייקים

הפועל כתב: 17 אוגוסט 2025, 17:37 לכאורה זה גם בגלל שזה משרת את החמאס. שזה רק עוד יותר גרוע, לאמר ל(רוב) משפחות החטופים שהן משרתות את החמאס.
אני מת להבין באיזה מובן ובאיזו דרך מה שקורה היום משרת את החמאס אבל ללבוש חולצה עם תמונות החטופים באירוע פומבי שמשודר לכל העולם לא משרת את החמאס
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
קירקגור
קיבל.ה  261 לייקים

teknoboy כתב: 17 אוגוסט 2025, 17:33
תא מרבוטא כתב: 17 אוגוסט 2025, 17:29
teknoboy כתב: 17 אוגוסט 2025, 17:22
1. לגבי "טעות באופן ההתנהלות": זה תירוץ שתופס פעמיים, שלוש אולי ארבע, מקסימום חמש. אי אפשר כל שבוע לחולל סערה חדשה ואחר כך לסגור את זה ב"טעות באופן ההתנהלות, סליחה, נחדד את הנהלים".
2. (אזהרת אוף-טופיק חמורה!!) לגבי "הוא מאמין שההשבתה היום פוגעת בחטופים": אולי הוא לא מזלזל בחטופים, אבל הוא בהחלט מזלזל בנו (או במי שלא יהיה קהל היעד של הטענה הזאת).
ללבוש חולצה עם תמונות חטופים, לעשות להם טקסים במחצית וכל שאר הדברים שהוא מתגאה בהם - לא פוגע, ורק ההשבתה החלקית הזאת פוגעת?
כמה מאמץ צריך להשקיע כדי לפספס את הסתירה הזאת, ולא להבין את מה שבאמת מפריע לו פה?
מה באמת מפריע לו? שואל ברצינות,כאחד שמאד תומך במחאה ובהשבתה
כמו לרוב (כל?) מי שמתנגדים להשבתה הזאת למרות שהם מצהירים שוב ושוב שאין חשוב מהחזרת החטופים: הזיהוי שלה עם התנגדות לממשלה.
כרגע קשה לי להאמין שזה משהו אחר, אבל אני פתוח להצעות.
זאת גם ההצדקה היחידה לכך שהוא רצה לעשות זאת באופן פומבי. כי אם מה שהפריע לו בציוץ זאת האפשרות שחמאס יעלו את המחיר - למה צריך לעשות את זה בפומבי?

ואם הוא באמת עשה זאת מדאגה כנה לחטופים, ולא לשמו הטוב, מדוע הוא חיכה לציוץ שלא על דעתו כדי לשתף עם הציבור הישראלי את החשש שהשביתה מרחיקה את חזרת החטופים?
לא היה עדיף להביע את העמדה נגד השביתה מראש?
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1855 לייקים
יצירת קשר:

אז כשהפועל מציינת חגים יהודיים, למרות שבוודאות יש אתאיסטים ביציע שזה מפריע להם - זה גם לא בסדר וצריך להפסיק?
כשהפועל משבחת ומחבקת חיילים שנלחמים בעזה, למרות שבוודאות יש אוהדים שחושבים שהמלחמה צריכה להיפסק, ושחיילים שלנו מבצעים פשעי מלחמה - זה גם לא בסדר וצריך להפסיק?
מה לגבי שתיקה כשמשחקים בשבת, ויש בוודאות אוהדים דתיים שזה מאד מפריע להם - זה גם לא בסדר וצריך להפסיק?

בקיצור, על איזו החלטה *כן* מותר להשפיע במועדון ספורט מקצועי, בהתחשב בכך שכמעט בכל דבר יהיו אנשים שזה מפריע להם?
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
תא מרבוטא
קיבל.ה  651 לייקים

teknoboy כתב: 17 אוגוסט 2025, 17:22
1. לגבי "טעות באופן ההתנהלות": זה תירוץ שתופס פעמיים, שלוש אולי ארבע, מקסימום חמש. אי אפשר כל שבוע לחולל סערה חדשה ואחר כך לסגור את זה ב"טעות באופן ההתנהלות, סליחה, נחדד את הנהלים".
2. (אזהרת אוף-טופיק חמורה!!) לגבי "הוא מאמין שההשבתה היום פוגעת בחטופים": אולי הוא לא מזלזל בחטופים, אבל הוא בהחלט מזלזל בנו (או במי שלא יהיה קהל היעד של הטענה הזאת).
ללבוש חולצה עם תמונות חטופים, לעשות להם טקסים במחצית וכל שאר הדברים שהוא מתגאה בהם - לא פוגע, ורק ההשבתה החלקית הזאת פוגעת?
כמה מאמץ צריך להשקיע כדי לפספס את הסתירה הזאת, ולא להבין את מה שבאמת מפריע לו פה?
כמו לרוב (כל?) מי שמתנגדים להשבתה הזאת למרות שהם מצהירים שוב ושוב שאין חשוב מהחזרת החטופים: הזיהוי שלה עם התנגדות לממשלה.
יכול להיות למרות שאם זה המצב אני במקומו לא הייתי רוכש את המןעדון *שהכי* מזוהה (אם גם לא באותה מידה כמו פעם) עם השמאל. היה אפשר ללכת על חולון, או חיפה סל או אפילו גליל.
אני יותר חושב שהוא חושב מסחרית מה יפגע לו בעסקים. לא השיקול הכי ערכי הומניסטי, אבל נשמע לי יותר הגיוני מהזדהות עם הממשלה. בטח לאור הכתבות על העסקים שלו והפעילות שקושרה אליו בוועדת הכלכלה אם אני זוכר נכון. https://www.themarker.com/news/politics ... a3c93a0000
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1920 לייקים

תא מרבוטא כתב: 17 אוגוסט 2025, 17:45

יכול להיות למרות שאם זה המצב אני במקומו לא הייתי רוכש את המןעדון *שהכי* מזוהה (אם גם לא באותה מידה כמו פעם) עם השמאל. היה אפשר ללכת על חולון, או חיפה סל או אפילו גליל.
אני יותר חושב שהוא חושב מסחרית מה יפגע לו בעסקים. לא השיקול הכי ערכי הומניסטי, אבל נשמע לי יותר הגיוני מהזדהות עם הממשלה. בטח לאור הכתבות על העסקים שלו והפעילות שקושרה אליו בוועדת הכלכלה אם אני זוכר נכון. https://www.themarker.com/news/politics ... a3c93a0000
יכול להיות שהוא חושש לעצבן את הממשלה מסיבות אינטרסנטיות ולא מתבאס מהתנגדות לממשלה מסיבות אידאולוגיות.
לא מכיר אותו ואת השיקולים שלו.
בכל מקרה, לא נראה לי שזה משנה יותר מדי בהקשר של הטענה שההשבתה פוגעת בחטופים אבל הטקסים, החולצות, הפוסטים וכו' לא פוגעים בהם בשום צורה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
תא מרבוטא
קיבל.ה  651 לייקים

קירקגור כתב: 17 אוגוסט 2025, 17:40

זאת גם ההצדקה היחידה לכך שהוא רצה לעשות זאת באופן פומבי. כי אם מה שהפריע לו בציוץ זאת האפשרות שחמאס יעלו את המחיר - למה צריך לעשות את זה בפומבי?

ואם הוא באמת עשה זאת מדאגה כנה לחטופים, ולא לשמו הטוב, מדוע הוא חיכה לציוץ שלא על דעתו כדי לשתף עם הציבור הישראלי את החשש שהשביתה מרחיקה את חזרת החטופים?
כאמור יש גם אופציה עסקית כלכלית. להיות מזוהה עם שביתה (בניגוד לציפיה/תקווה/דאגה לחטופים) מאד מזוהה כנוגד לממשלה, ומעלה סיכוי לפגיעה מסחרית (עע אמנים שחוששים מחרמות על הופעות או קמפיינים שנפגעים כי הפרזנטור תומך בשביתה וכו).
לא עמדה מוסרית , אבל גם לא תמיכה בממשלה
קירקגור
קיבל.ה  261 לייקים

תא מרבוטא כתב: 17 אוגוסט 2025, 17:51
קירקגור כתב: 17 אוגוסט 2025, 17:40

כאמור יש גם אופציה עסקית כלכלית. להיות מזוהה עם שביתה (בניגוד לציפיה/תקווה/דאגה לחטופים) מאד מזוהה כנוגד לממשלה, ומעלה סיכוי לפגיעה מסחרית (עע אמנים שחוששים מחרמות על הופעות או קמפיינים שנפגעים כי הפרזנטור תומך בשביתה וכו).
לא עמדה מוסרית , אבל גם לא תמיכה בממשלה
אני לא מכיר מספיק את העסקים שלו ולא יודע כמה הוא תלוי בממשלה בשביל זה. אם אתה אומר שזה חלק גדול מהפעילות העסקית שלו - מקבל. לדעתי הסיכוי שזה יפגע לו בעסקים נמוך מאוד, אבל אני לא מומחה בעסקים של עופר ינאי.
ולדעתי זה לא מסביר את הפומביות.
תא מרבוטא
קיבל.ה  651 לייקים

teknoboy כתב: 17 אוגוסט 2025, 17:48
תא מרבוטא כתב: 17 אוגוסט 2025, 17:45
יכול להיות שהוא חושש לעצבן את הממשלה מסיבות אינטרסנטיות ולא מתבאס מהתנגדות לממשלה מסיבות אידאולוגיות.
לא מכיר אותו ואת השיקולים שלו.
בכל מקרה, לא נראה לי שזה משנה יותר מדי בהקשר של הטענה שההשבתה פוגעת בחטופים אבל הטקסים, החולצות, הפוסטים וכו' לא פוגעים בהם בשום צורה.
בפועל ההבדל בהחלט קוסמטי אם בכלל

מה שכן, ולצג ההיבט הערכי של השערוריה הזו היום
אני די בטוח שבמכבי ובבנק יהב צופים בצד ונהנים לראות איך אנחנו קורסים לתוך עצמנו,בלי שהם נקטו עמדה כלשהי לגבי השביתה.
Red roy
קיבל.ה  185 לייקים

נטע זר !!!
ולא משנה כמה מליונים הוא ישפוך על המועדון .

תרבות הניהול שלו , הכוחניות , חוסר הפשרות שלו , ואי התחשבות בשום דבר חוץ מדעתו , נראתה לרגע אחד אמיתי בציוץ אחד קטן .
אבל אתם תמשיכו להאמין שהוא היה איש של פשרות בשיח עם האוהדים....
טפי עליו .

ברשותכם , אני אעלם מפה שוב .
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 17 אוגוסט 2025, 19:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1766 לייקים

קירקגור כתב:
red in blood כתב: 17 אוגוסט 2025, 15:26
עמית כתב: 17 אוגוסט 2025, 15:18 חלאס המועדון הזה הוא לא שלו!! עופר ינאי הוא לא הדמות הראשית של הדבר המדהים שבנינו במשך 18 שנה כאן. ברגע שהוא יבין שהוא רק ספונסר שאמור להרוויח ג׳ובות על ההשקעות שלו כמו כל בעלים נורמאלי אחר בספורט, רק שם נוכל להתקדם הלאה, זה עדיין זה לא ברור?? אבל הבן אדם הזה רוצה להכניס רק אוהדים כמו ארי שמאי ויריב לוין ליציעים של הפועל
יש פה טיהור של כל מי שלא הולך בקו הישר שלו יעוף בדרך אחת או אחרת והסיבה שזה מעוור אנשים פה כל כך זה נטו בגלל הכסף וההצלחה. סתימת פיות מהדרגה הראשונה מאז שהתחילה סאגת יד אליהו, הוא לא הפועל וגם כל הרפש שהוא הביא הם לא הפועל.
השאלה היא מתי אנחנו נבין את זה, לא מתי הוא.
ינאי הוא הבעלים של הפועל, אבל הוא לא הפועל. הוא יכול לפעול יותר או פחות לפי הערכים של הפועל, אבל הוא לא קובע מה זה הפועל, ומהלך שלו לא הופך את הפועל למשהו שפחות הפועל או יותר הפועל.
ברגע שנקלוט את זה, אפשר יהיה לתמוך במהלכים ספציפיים שהוא עושה או להתנגד למהלכים ספציפיים שהוא עושה, ולא להתחיל להגיד שהוא הורס את הפועל וחייב לעוף, או שהוא ורק הוא מקדם את הפועל ולכן כל מהלך שעושה הוא טוב.

הפועל זה אנחנו, לא הוא. הוא רק הבעלים של הקבוצה. אנחנו אלו שדואגים לערכי הקבוצה, לא הוא. הוא אחראי לקדם את הקבוצה מקצועית וכלכלית, זה הכל.
אפשר וצריך לדרוש ממנו לפעול כמה שיותר לפי הערכים האלו, וגם לכעוס כשקורים מהלכים כמו היום, מבלי לשבור את הכלים או להגיד שזה כבר לא הפועל. הפועל תומכת בשביתה כי רוב האוהדים תומכים בה, גם אם ינאי מתנגד. הוא חלק מהפועל, חלק עם מקום יפה וחשוב, אבל הוא לא הפועל לבדו. זה לא מוריד ממנו, ההפך בעיני. זה שם את המהלכים שלו בפרספקטיבה נכונה, שמאפשר להתמקד במה שהוא כן עושה טוב, שיש המון ולא צריך להוכיח את זה, ולבקר את מה שהוא לא טוב, שגם זה לצערי קיים בכמות לא קטנה, מבלי לשבור את הכלים ולחשוב שזה מוחק את כל מה שכן עשה.
כתבת יפה, ואני מתחבר מאוד לנקודה שלך בדבר האחריות שלנו על ערכים. ינאי יכול לנוע בסקאלה שבין לייצג ב100% את הערכים של הקהל ובין לא לעשות זאת כלל. אבל אסור לנו לאפשר לו לעשות משהו שמנוגד להם.

ההודעה שלו היום חצתה את הגבול הלגיטימי שבהתנהלות של בעלים. הוא יכל להתנגד לפוסט, הוא יכל גם לפטר את מי שהעלה אותו, הוא לא יכול לעשות זאת ככה. גם ממשלה לא מייצגת בהכרח את אזרחיה, אבל שיתוף פעולה עם הממשלה ללא דרישה ממנה לפנות את מקומה משמעותו הוא לקבל על עצמנו את האחריות על הדברים שהיא עושה.

לאוהדי בית"ר למשל יש גישות שונות בנוגע להאם זה בסדר או לא בסדר שיהיה שחקן מוסלמי בבית"ר, אבל ברגע שהם הולכים למשחקים של בית"ר, ונותנים להתנהלות הגזענית יד, גם אם באופן אישי לא מפריע להם לראות מוסלמי בקבוצה, הם נותנים לכך לגיטימציה ציבורית.

ואם נעשה את זה פשוט - עופר ינאי הוכיח בציוץ הזה שהוא לא ראוי לשמש הבעלים של הפועל תל אביב. מאחל לו בהצלחה בכל העסקים האחרים שלו, לא חושב שהוא שטן, מודה לו על הדברים הטובים שעשה, אבל הוא לא ראוי להיות בראש המועדון. ואם אנחנו נשתף פעולה עם הבעלות שלנו, יש לנו חלק בציוץ הזה.
לצערי, אני חושב שאתה רחוק מלהיות צודק. מה שאני רואה בכל מיני פורומים וקבוצות ווטסאפ של אוהדים זה שהערכים שאתה חו'ב שהם ערכי הפועל תל אביב הם לא בהכרח הערכים של חלק גדול מהאוהדים.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

Vinb
קיבל.ה  87 לייקים

כוס אמק.
עכשיו גם הלכה ההנאה הקטנה שעוד נשארה מלראות הפועל פעמיים בשבוע.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2649 לייקים

teknoboy כתב: 17 אוגוסט 2025, 17:22 2. (אזהרת אוף-טופיק חמורה!!) לגבי "הוא מאמין שההשבתה היום פוגעת בחטופים": אולי הוא לא מזלזל בחטופים, אבל הוא בהחלט מזלזל בנו (או במי שלא יהיה קהל היעד של הטענה הזאת).
אני לא הסנגור פה, ולא מחזיק בדיעה הזאת בעצמי כדי לעמוד אחריה, רק אמרתי שלטעון שהציוץ של עופר היום בא מאיזה מקום של זלזול בחטופים ו/או במשפחותיהם נשמע לי מגוחך ולא לגמרי מחובר למציאות.
קירקגור
קיבל.ה  261 לייקים

מילפורד כתב: 17 אוגוסט 2025, 18:39
teknoboy כתב: 17 אוגוסט 2025, 17:22 2. (אזהרת אוף-טופיק חמורה!!) לגבי "הוא מאמין שההשבתה היום פוגעת בחטופים": אולי הוא לא מזלזל בחטופים, אבל הוא בהחלט מזלזל בנו (או במי שלא יהיה קהל היעד של הטענה הזאת).
אני לא הסנגור פה, ולא מחזיק בדיעה הזאת בעצמי כדי לעמוד אחריה, רק אמרתי שלטעון שהציוץ של עופר היום בא מאיזה מקום של זלזול בחטופים ו/או במשפחותיהם נשמע לי מגוחך ולא לגמרי מחובר למציאות.
הוא באמת לא מחובר למציאות.
אף אחד לא טען אותו גם.
אף אחד לא טען שהוא עשה את זה כדי לזלזל במשפחות החטופים או בחטופים.
הטענה היא שלא היה מספיק אכפת לו לשקול את איך שהם ירגישו, את איך שעובדי המועדון ירגישו, את איך שחלק גדול בקהל ירגיש.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2649 לייקים

תקרא את התגובות פה מהיום.
זה בהחלט נטען
קירקגור
קיבל.ה  261 לייקים

מילפורד כתב: 17 אוגוסט 2025, 19:08 תקרא את התגובות פה מהיום.
זה בהחלט נטען
לא זה לא. עברתי על התגובות.
נטען פה שזה עלול לפגוע בהרבה מהם (שזה נכון)
לא נטען פה שזה "בא מאיזה מקום של זלזול בחטופים ו/או במשפחותיהם" - אף אחד לא טען שזאת הייתה המטרה שלו.

שים לב שזאת לא הפעם הראשונה שאתה טוען משהו שלא היה כדי לצאת על מתנגדי עופר. לא אומר שזה בכוונה, אבל שים לב לזה. מותר להיות בעד עופר, אבל
אל תתקוף "איש קש".

לדעתי, אפילו תומכיו המובהקים צריכים להרהר במידת ההתאמה שלו אחרי הציוץ של היום. אני הרגשתי בושה גדולה היום. כמו שמישהו כתב, לדעתי הוקיץ', זה בכלל לא עניין של פוליטיקה, אלא של מוסר בסיסי.
Asafasraf
קיבל.ה  1533 לייקים

למה אי אפשר שבוע אחד של שקט בקבוצה הזו? אין כבר כוחות, והעונה עוד לא התחילה בכלל.

Sent from my iPhone using Tapatalk
קובי
קיבל.ה  244 לייקים

עד הבוקר הייתי בעדו לטוב ולרע.
מבחינתי, המעשה הזה שלו בלתי נסלח.
זה גט כריתות.
כמו ש NARKOTIKA כתב "תזדיין אתה והכסף"
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1766 לייקים

אני חושב שמי שמייחס לו פה חשיבה רציונלית ברמה העסקית או הפוליטית שבגללה הוא כתב מה שהוא כתב נותן לו יותר קרדיט ממה שמגיע לו בענין הזה.
לדעתי הוא ענה מתוך אימפולס ברגע שראה את זה. בלי להקדיש לזה מחשבה כפי שהוא עשה לא מעט פעמים בעבר.
אין כאן שום דבר מעבר לכך.

תא מרבוטא
קיבל.ה  651 לייקים

קירקגור כתב: 17 אוגוסט 2025, 19:18
זה בהחלט נטען
לא נטען פה שזה "בא מאיזה מקום של זלזול בחטופים ו/או במשפחותיהם" - אף אחד לא טען שזאת הייתה המטרה שלו.

שים לב שזאת לא הפעם הראשונה שאתה טוען משהו שלא היה כדי לצאת על מתנגדי עופר. לא אומר שזה בכוונה, אבל שים לב לזה. מותר להיות בעד עופר, אבל
אל תתקוף "איש קש".

לדעתי, אפילו תומכיו המובהקים צריכים להרהר במידת ההתאמה שלו אחרי הציוץ של היום. אני הרגשתי בושה גדולה היום. כמו שמישהו כתב, לדעתי הוקיץ', זה בכלל לא עניין של פוליטיקה, אלא של מוסר בסיסי.
עמית טען, ככל והבנתי אותו נכון, שיש מצב שינאי מתנגד למאבק המשפחות והתומכים לשחרור החטופים, וזה לגיטימי אבל שלא יזלזל בו. וזה זכותו של עמית. וזכותם של אחרים לומר שינאי מזלזל במשפחות ובנאבקים ובחטופים
אבל אין אנשי קש.
לירון האדום
קיבל.ה  2516 לייקים

רדנקו כתב: 17 אוגוסט 2025, 21:50 אני חושב שמי שמייחס לו פה חשיבה רציונלית ברמה העסקית או הפוליטית שבגללה הוא כתב מה שהוא כתב נותן לו יותר קרדיט ממה שמגיע לו בענין הזה.
לדעתי הוא ענה מתוך אימפולס ברגע שראה את זה. בלי להקדיש לזה מחשבה כפי שהוא עשה לא מעט פעמים בעבר.

פחחח אתה מזלזל בעופר, הוא לא טיפש
קירקגור
קיבל.ה  261 לייקים

תא מרבוטא כתב: 17 אוגוסט 2025, 22:01
קירקגור כתב: 17 אוגוסט 2025, 19:18
זה בהחלט נטען

אל תתקוף "איש קש".

עמית טען, ככל והבנתי אותו נכון, שיש מצב שינאי מתנגד למאבק המשפחות והתומכים לשחרור החטופים, וזה לגיטימי אבל שלא יזלזל בו. וזה זכותו של עמית. וזכותם של אחרים לומר שינאי מזלזל במשפחות ובנאבקים ובחטופים
אבל אין אנשי קש.
עמית לא כתב שזה בא ממקום של זלזול בחטופים. הוא לא דיבר על הכוונה שלו, הוא דיבר על התוצאות. הוא לא אמר גם שעופר ינאי התכוון ליצור קרע בקהל, אלא שהוא יצר קרע בקהל (אני מציין את זה כדי להבהיר שלא דובר פה על כך שהמוטיבציה של עופר ינאי הייתה לפגוע במשפחות, אלא שזאת התוצאה.)

זה בהחלט טיעון איש קש. אף אחד לא טען שהמוטיבציה של ינאי היא פגיעה במשפחות. וזאת לא הפעם הראשונה, ולכן הסבתי את תשומת ליבו של המשתמש לוודא שהטענות אליהן הוא מתייחס באמת נטענו.
Red_man
קיבל.ה  1592 לייקים

רדנקו כתב: 17 אוגוסט 2025, 21:50 אני חושב שמי שמייחס לו פה חשיבה רציונלית ברמה העסקית או הפוליטית שבגללה הוא כתב מה שהוא כתב נותן לו יותר קרדיט ממה שמגיע לו בענין הזה.

אני לא מקבל את הטיעון הזה כי עובדה שבנופר הוא ידע למנוע מראש את הבלאגן הזה.
קירקגור
קיבל.ה  261 לייקים

אני מסכים עם הניתוח שלך. אני פשוט לא חושב שיש סתירה. זה שהוא פועל באימפולסיביות לא אומר שזה בהכרח לא רציונלי, אלא מעיד על כך שזאת החלטה שנלקחה בלי רפלקציה.

כלומר, בין אם זאת תגובה מתוכננת ובין אם תגובה ספונטנית (וככל הנראה היא לא או זה או זה אלא גם וגם) היא מסגירה את הלכי הרוח ואת סדרי העדיפויות בצורה גלויה, גם אם אם עופר ינאי לא היה מודע לכך באופן מלא בשעה שכתב את התגובה.
רק הפועל
קיבל.ה  2703 לייקים

עופר ינאי לא רצח אף אחד ולא עשה שום דבר פלילי , הבלגן סביב העניין הזה יוצא מכל פרופורציות גם זה שהוא לא בעד השביתה לא אומר שהוא לא בעד החזרת החטופים אז אוליי מספיק עם הפאינקה המוגזמת הזו , פשוט מעייף כבר אפשר לחשוב שבגללו יש חטופים , לא ברור לי איך אוהדים באמת מעדיפים שילך ונחזור להתמודד על המקום השמיני ואוליי על ההישארות
ranjef
קיבל.ה  1620 לייקים

מקום שמיני בליגה לאומית אולי.
בלי עופר עם הגרעון שהעמותה הביאה אותנו אליו היינו מתפרקים בוודאות, זו רק שאלה של זמן.
התבטאות אומללה של עופר היום, ולהכניס פוליטיקה זה חרא אבל במדינה שלנו הכל הפך לדיון כזה, אבל דבר אחד אי אפשר לשים בספק - את הדאגה שלו למשפחות השכולות והחטופים, כי יש עובדות של מה הוא עושה בשבילן. ואף אחד לא עשה ולא יעשה דבר כזה.
ההייטרים רק חיכו לנפילה כזאת, כאילו שבשאר הימים הם מריעים לו ושמחים שהוא מחתים את מיציץ או בנצחונות הירואיים.
יש כאלה ששום מילה טובה לא ראיתי ברשתות מהם אחרי הזכייה בפאקינג יורוקאפ ("אוהדי הפועל" כן?), אבל אחרי הפסדים או אחרי הודעה כמו היום - הרשת קורסת מהפוסטים שלהם.
amorphis
קיבל.ה  147 לייקים

ranjef כתב: 17 אוגוסט 2025, 23:10 מקום שמיני בליגה לאומית אולי.
בלי עופר עם הגרעון שהעמותה הביאה אותנו אליו היינו מתפרקים בוודאות, זו רק שאלה של זמן.
התבטאות אומללה של עופר היום, ולהכניס פוליטיקה זה חרא אבל במדינה שלנו הכל הפך לדיון כזה, אבל דבר אחד אי אפשר לשים בספק - את הדאגה שלו למשפחות השכולות והחטופים, כי יש עובדות של מה הוא עושה בשבילן. ואף אחד לא עשה ולא יעשה דבר כזה.
ההייטרים רק חיכו לנפילה כזאת, כאילו שבשאר הימים הם מריעים לו ושמחים שהוא מחתים את מיציץ או בנצחונות הירואיים.
יש כאלה ששום מילה טובה לא ראיתי ברשתות מהם אחרי הזכייה בפאקינג יורוקאפ ("אוהדי הפועל" כן?), אבל אחרי הפסדים או אחרי הודעה כמו היום - הרשת קורסת מהפוסטים שלהם.
קשקוש, הרבה ממי שכתב פה זה התומכים של עופר, אבל מה היום ביום הסולידריות עם המשפחות לחלק גדול מאוהדי הפועל איכפת יותר מערכי הפועל מאשר באיזה מקום הפועל תסיים העונה. רואה את זיו אריה מתראיין ומקנא שהוא לא מדבר גם בשם המועדון שאני אוהד.
זה לא קשור לפוליטיקה, זה קשור לאנושיות הכי בסיסית.
יאללה הפועל
shaharot
קיבל.ה  625 לייקים

מדוייק
אפשר לראות היום איך גם תומכיו (כולל אני) הרגשנו מבויישים וידענו להביא דעה נגד.
אבל שזה הפוך המתנגדים שלו לא ידעו להגיד מילה טובה, רק יחפשו אותו.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1766 לייקים

Red_man כתב:

מה בדיוק הקשר? אתה משווה את הדרך שבה נופר מנוהלת לדרך שבה הפועל מנוהלת? ברצינות?

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1766 לייקים

קירקגור כתב:

אני מסכים עם הניתוח שלך. אני פשוט לא חושב שיש סתירה. זה שהוא פועל באימפולסיביות לא אומר שזה בהכרח לא רציונלי, אלא מעיד על כך שזאת החלטה שנלקחה בלי רפלקציה.

כלומר, בין אם זאת תגובה מתוכננת ובין אם תגובה ספונטנית (וככל הנראה היא לא או זה או זה אלא גם וגם) היא מסגירה את הלכי הרוח ואת סדרי העדיפויות בצורה גלויה, גם אם אם עופר ינאי לא היה מודע לכך באופן מלא בשעה שכתב את התגובה.
אני מסכים עם החלק השני לגמרי.
וזה לא מפתיע אותי.
לצערי גיליתי היום שיש הרבה מאוד אוהדי הפועל שחושבים כמוהו בענין הזה.

Red_man
קיבל.ה  1592 לייקים

רדנקו כתב: 18 אוגוסט 2025, 00:01
Red_man כתב:

מה בדיוק הקשר? אתה משווה את הדרך שבה נופר מנוהלת לדרך שבה הפועל מנוהלת? ברצינות?

אני משווה את ההתנהגות שלו. באמת אני לא מצליח להבין מה עובר לו בראש
Red roy
קיבל.ה  185 לייקים

Red_man כתב: 18 אוגוסט 2025, 00:21
רדנקו כתב: 18 אוגוסט 2025, 00:01
Red_man כתב:

מה עובר לו בראש ?
הפועל היא שלו , הפועל לפניו לא היתה כלום , הפועל והאוהדים שלה ילכו איתו כי הוא שם מליונים ומי שלא ילך איתו אז לא צריך אותו .
הוא קובע , הוא הפועל , הפועל היא מפעל והוא המנהל של המפעל .
עסק וזהו , לא יותר ולא פחות .
זו ההתנהלות , זה השיח עם הבן אדם וזו ההסתכלות שלו .
לגיטימי לגמרי.

סליחה , אני מבטיח שאני יוצא ...
איש גדול
קיבל.ה  141 לייקים

האמת מאתמול אני מרגיש בסוג של מבוי סתום עם עצמי.
מצד אחד גם אם הייתה לי ביקורת על ההתנהלות של עופר במיוחד בהתנהלות שלו מול האולטראס בגדול הייתי איתו ובעדו.
אחרי אתמול משהו בי נשבר, לא חושב שאני יכול להיות בעדו יותר.
מצד שני אין לי מושג איך מתקדמים ממנו בלי תוצאה שהפועל לא תוכל להתאושש ממנה.
Red_man
קיבל.ה  1592 לייקים

Red roy כתב: 18 אוגוסט 2025, 00:55
Red_man כתב: 18 אוגוסט 2025, 00:21
רדנקו כתב: 18 אוגוסט 2025, 00:01 מה בדיוק הקשר? אתה משווה את הדרך שבה נופר מנוהלת לדרך שבה הפועל מנוהלת? ברצינות?

מה עובר לו בראש ?
הפועל היא שלו , הפועל לפניו לא היתה כלום , הפועל והאוהדים שלה ילכו איתו כי הוא שם מליונים ומי שלא ילך איתו אז לא צריך אותו .
הוא קובע , הוא הפועל , הפועל היא מפעל והוא המנהל של המפעל .
עסק וזהו , לא יותר ולא פחות .
זו ההתנהלות , זה השיח עם הבן אדם וזו ההסתכלות שלו .
לגיטימי לגמרי.

סליחה , אני מבטיח שאני יוצא ...
מה שאתה כתבת לא באמת עונה על זה. הרי גם נופר זה שלו והוא והוא והוא ועובדה ששם הוא ידע לסגור את הדברים מראש ובשקט.
מי שמנצל את מה שקרה בשביל לשפר עמדות מנצל בצורה צינית את נושא החטופים והוא צד שני של אותו מטבע מה שהופך אותו לגרוע כמוהו.
תא מרבוטא
קיבל.ה  651 לייקים

amorphis כתב: 17 אוגוסט 2025, 23:42
קשקוש, הרבה ממי שכתב פה זה התומכים של עופר, אבל מה היום ביום הסולידריות עם המשפחות לחלק גדול מאוהדי הפועל איכפת יותר מערכי הפועל מאשר באיזה מקום הפועל תסיים העונה. רואה את זיו אריה מתראיין ומקנא שהוא לא מדבר גם בשם המועדון שאני אוהד.
יאללה הפועל
נכון- הרבה ממי שתמך בעופר במידה כזו או אחר נפגע מאד
וכדוגמא גם אני חושב שהוא נהג בצורה מביישת וזה אכן לא אמור להיות עניין של ימין או שמאל

כן מעצבן אותי, בנוסף למה שעשה, שהפכנו לשיחת היום (עע רביב דרוקר שמשום מה היה דחוף לו לדבר על זה אתמול) כשבקבוצות אחרות שלכאורה מתהדרות בגישה דומה, עע קבוצת הכדורסל המקבילה לזו של זיו אריה, צרצרים.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1766 לייקים

תא מרבוטא כתב:
יאללה הפועל
וכדוגמא גם אני חושב שהוא נהג בצורה מביישת וזה אכן לא אמור להיות עניין של ימין או שמאל

כן מעצבן אותי, בנוסף למה שעשה, שהפכנו לשיחת היום (עע רביב דרוקר שמשום מה היה דחוף לו לדבר על זה אתמול) כשבקבוצות אחרות שלכאורה מתהדרות בגישה דומה, עע קבוצת הכדורסל המקבילה לזו של זיו אריה, צרצרים.
הקבוצה של מגדל פרסמה הודעת תמיכה בלי שביתה שזה גם מה שאנחנו היינו יכולים לעשות והיה עובר כנראה בשקט יחסי (ואני אומר יחסי כי תמיד היו מוצאים סיבה להתנפל בגלל ההודעה שהוציאו בכדורגל).

תא מרבוטא
קיבל.ה  651 לייקים

רדנקו כתב: 18 אוגוסט 2025, 09:23
תא מרבוטא כתב:

יאללה הפועל

הקבוצה של מגדל פרסמה הודעת תמיכה בלי שביתה שזה גם מה שאנחנו היינו יכולים לעשות והיה עובר כנראה בשקט יחסי (ואני אומר יחסי כי תמיד היו מוצאים סיבה להתנפל בגלל ההודעה שהוציאו בכדורגל).

נכון
רק בינינו תמיכה בלי שביתה עשו גם בהסתדרות, בעיריית אשקלון ובעוד מקומות שהעדיפו לשבת על הגדר.

אנחנו תמכנו בשביתה. וזה מצוין, ואכזב אותי מאד האופן שעופר הגיב.
רק שקבוצות אחרות , חוץ מרמת גן, עקפו את זה ולא תמכו, אבל אנחנו בקו האש.
bambo_leo
קיבל.ה  179 לייקים

ההתבטאות של עופר היא לא רק "אומללה", והיא חלק משרשרת ארוכה של התבטאויות ומעשים. למי אכפת ממיצ'יץ' לעזאזל אם הפועל היא לא הפועל?
ניסחת את ההודעה הזאת עם הראש בתוך ערימת חול?
ranjef
קיבל.ה  1620 לייקים

bambo_leo כתב:
ההתבטאות של עופר היא לא רק "אומללה", והיא חלק משרשרת ארוכה של התבטאויות ומעשים. למי אכפת ממיצ'יץ' לעזאזל אם הפועל היא לא הפועל?
ניסחת את ההודעה הזאת עם הראש בתוך ערימת חול?
למה היא לא הפועל?
כי הביאו את מיציץ ואוטורו?
כי זכינו ביורוקאפ?
כי מה? כי עופר טעה בציוץ אז אנחנו לא הפועל?
אם ספרא מביא את לבנדובסקי אתה רץ ברחובות ערום. תרשה לי לנחש שאז היא עדיין היתה "הפועל".
שליחת תגובה