עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
רק הפועל
קיבל.ה  2703 לייקים

"כולה מועדון כדורסל " , אחלה
Red_man
קיבל.ה  1592 לייקים

רק הפועל כתב: 17 אוגוסט 2025, 11:56 "כולה מועדון כדורסל " , אחלה
כולה אנשים נחטפו מהמיטה שלהם וכמעט שנתיים שהם מורעבים למוות במנהרות ומאבדים את מעט האנושיות שעוד נותרה בהם.
אני רוצה שישאר מועדון. לא אכפת לי איפה משחקים אבל הוא יכול להביא גם את ג׳ורדן עם קובי לברון ושאקיל בימיהם הגדולים וזה לא ישנה את העובדה שהציוץ הזה הוא חרפה והוא מזעזע. לא רוצה לשבות? סבבה. מותר לחשוב אחרת אבל כרגיל הדרך היא הכי גרועה שאפשר.
טכנית לארז
קיבל.ה  2168 לייקים

עוד מעט יהיה פוסט מפורט על הסיבות להחלטה. איך "הפועל לא מועדון שיכול להרשות לעצמו שביתות" או משהו בסגנון.
הקיוסקים יריעו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
Niro
קיבל.ה  1279 לייקים

זה פרק בשיט שואו שקשה שלא לסגור את הטלוויזיה אחריו. הגועל מהבוקר עדיין לא עבר אפילו קצת.
טכנית לארז
קיבל.ה  2168 לייקים

מתגעגע לוולי ג'אדג', "וולטר למון זה סטיל" ו"גייב יורק זה גאנר".
באמת אבל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
קירקגור
קיבל.ה  261 לייקים

רק הפועל כתב: 17 אוגוסט 2025, 11:50 ציוץ.מגעיל הכל נכון אבל כל אותם אנשים פה שאומרים שעופר צריך ללכת אתם באמת סבבה עם זה שהקבוצה תתפרק ? בקטנה בשבילכם ? כי אם הוא הולך זה מה שיקרה ..
הפועל תל אביב לא תתפרק. היא לא יכולה להתפרק. לא כשקהילת האוהדים שלה היא מהגדולות בארץ. לא כשהיא מועדון שחרף כל הדברים הרעים שאפשר להגיד עליו, הוא לא מכבי תל אביב ולא קרוב לזה.

הפועל לא תתפרק. השאלה מה ישאר - השם או המהות. אני מעדיף להיות הפועל מלהראות הפועל. מעדיף מועדון ערכי במקום 7 ממועדון שבעליו מתנהל בצורה הזאת במקום הראשון.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  463 לייקים

בושה. אין לי הרבה מילים מעבר לזה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
Sagicaspi

הפעולה האחרונה של עופר : ״הקש ששבר את גב הגמל״!
תודה לך עופר , סוף סוף פסקו המחשבות הקדחתנית במוחי שלא נתנו לי מנוח שבועות, כן מנוי משולב , לא מנוי משולב, כן יהיה גוש מעודד מאחורי הסל במחיר שפוי, לא יהיה. יציע, אולם, בוקס חד פעמי עם המשפחה. לא עושה מנוי, חמישה למען הדיוק. אהה, מפסיק לשרוק בוז למקהלה משער 5!
החלטה שהתקבלה בעצב רב עם דפיקות לב מואצות, על סף התקף חרדה.
תא מרבוטא
קיבל.ה  651 לייקים

קירקגור כתב: 17 אוגוסט 2025, 12:05
רק הפועל כתב: 17 אוגוסט 2025, 11:50 ציוץ.מגעיל הכל נכון אבל כל אותם אנשים פה שאומרים שעופר צריך ללכת אתם באמת סבבה עם זה שהקבוצה תתפרק ? בקטנה בשבילכם ? כי אם הוא הולך זה מה שיקרה ..
הפועל תל אביב לא תתפרק. היא לא יכולה להתפרק. לא כשקהילת האוהדים שלה היא מהגדולות בארץ. לא כשהיא מועדון שחרף כל הדברים הרעים שאפשר להגיד עליו, הוא לא מכבי תל אביב ולא קרוב לזה.

הפועל לא תתפרק. השאלה מה ישאר - השם או המהות. אני מעדיף להיות הפועל מלהראות הפועל. מעדיף מועדון ערכי במקום 7 ממועדון שבעליו מתנהל בצורה הזאת במקום הראשון.
הוא גם התנהג בצורה כזאת

https://sports.walla.co.il/item/3621500

כאמור ההתנגדות לפוסט אומללה. מאד. אבל אנשים פה כותבים כאילו הוא פרץ לשדה תימן או פיטר את היועמשית
Red_man
קיבל.ה  1592 לייקים

קירקגור כתב: 17 אוגוסט 2025, 12:05

לא בא לי להתעסק בזוטות האלה כרגע כי זה באמת שולי. אתה צודק אי אפשר להשמיד רעיון אבל במציאות זאת חברה שצריכה כסף. הפועל הייתה בדרך לחדלות פירעון והמכירה הייתה שאלה של זמן. לחזור מחר בבוקר לעמותה המשמעות היא קריסה מאוד מהירה והפסקת פעילות.
מה עם גילי רענן ומלכה? אין להם דעה בעניין? אתם בעלי מניות מהותיים. מה השותפים העסקיים שלכם במקומות אחרים חושבים על זה?
ספרא טבא
קיבל.ה  304 לייקים

מביש ומוציא את האוויר מהמפרשים
הייתי אומר שהוא לא היה מתנהג ככה בעסקיו הפרטיים אבל ברור כבר שהוא עושה את זה בשביל הטראפיק, גם הניסוח הטראמפיסטי דוחה ומעיק
לצערנו עופר ינאי והאולטראס זה שילוב מושלם של חולי צומי, מי שסובל זה האוהדים השפויים
D&3
קיבל.ה  1181 לייקים

teknoboy כתב: 17 אוגוסט 2025, 11:36
D&3 כתב: 17 אוגוסט 2025, 10:50
אוהד כורסא כתב: 17 אוגוסט 2025, 10:45
אני חושב שהרבה אנשים עברו צד הבוקר.
לא כל כך רואה איך אפשר יהיה לכפר על האירוע ולתקן את הנזק העצום שהוא גרם.
אני מאוד מדוכא ופסימי הבוקר.
אני מקווה מאוד שהרבה אנשים לא "עברו צד" כי בצד השני יש חרא גם, פשוט חרא אחר
מנצל את ההודעה שלך כדי להזכיר - וממש לא רק לך, אני רואה שיש המון שנופלים בזה, ולא מהיום - שהצד השני של להיות "בעד עופר" זה להיות "לא בעד עופר", ולא "אני בעד האולטרס ותומך בכל דבר ודבר שהם עשו מאז 1999 עד היום ועד אי פעם".
היחס לעופר והיחס לאולטרס הם שני נושאים שונים ולא חובה לכרוך ביניהם.

בתודה, אחד שלא מאה אחוז בעד עופר ועוד פחות בעד האולטרס ובגלל הדיכוטומיה המפוברקת הזאת אף אחד לא מבין אותו
נו מעולה, נשמע שאנחנו סה"כ מסכימים
אני הבנתי מההודעה שלו, בהתאם לרוח שיש היום בקהל, שיש שני צדדים וכרגע הצד של האולטראס, ה"צד השני" לעופר, הוא זה שאנשים הולכים לעבור אליו.
לא יודע כמה אפשר לקרוא מפוברק לחלוקה שיש היום בקהל... הלוואי וזה לא היה ככה
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1920 לייקים

D&3 כתב: 17 אוגוסט 2025, 12:20
D&3 כתב: 17 אוגוסט 2025, 10:50

אני מקווה מאוד שהרבה אנשים לא "עברו צד" כי בצד השני יש חרא גם, פשוט חרא אחר
מנצל את ההודעה שלך כדי להזכיר - וממש לא רק לך, אני רואה שיש המון שנופלים בזה, ולא מהיום - שהצד השני של להיות "בעד עופר" זה להיות "לא בעד עופר", ולא "אני בעד האולטרס ותומך בכל דבר ודבר שהם עשו מאז 1999 עד היום ועד אי פעם".

בתודה, אחד שלא מאה אחוז בעד עופר ועוד פחות בעד האולטרס ובגלל הדיכוטומיה המפוברקת הזאת אף אחד לא מבין אותו
אני הבנתי מההודעה שלו, בהתאם לרוח שיש היום בקהל, שיש שני צדדים וכרגע הצד של האולטראס, ה"צד השני" לעופר, הוא זה שאנשים הולכים לעבור אליו.
פשוט מצער אותי שמי שיש לו ביקורת על עופר נתפס כתומך האולטרס (ולהפך).
זה גם חוטא למציאות, וגם מונע ומעקר כל אפשרות לדיון ענייני על כל סוגיה שאינה "עופר נגד האולטרס".
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
tormenta
קיבל.ה  74 לייקים

הציוץ שלו היה מגעיל ולא במקום.

אבל זה מה שיקרה בסוף, הם יבריחו אותו, אין שום מועדון ספורט שמשתתף בשביתה אבל בגלל שהוא החליט שהפועל לא משתתפת אז הוא "שטן ביביסט" שלא תואם את הערכים שלא הפועל וצריך לעוף מפה. אוהדים עם מנגנון של השמדה עצמית בדיוק כמו ביתר רק מהצד השני. זה רק שאלה של זמן עד שיהיה עניין עם ספרא.
Red_man
קיבל.ה  1592 לייקים

tormenta כתב: 17 אוגוסט 2025, 12:25
הציוץ שלו היה מגעיל ולא במקום.

אבל זה מה שיקרה בסוף, הם יבריחו אותו, אין שום מועדון ספורט שמשתתף בשביתה אבל בגלל שהוא החליט שהפועל לא משתתפת אז הוא "שטן ביביסט" שלא תואם את הערכים שלא הפועל וצריך לעוף מפה. אוהדים עם מנגנון של השמדה עצמית בדיוק כמו ביתר רק מהצד השני. זה רק שאלה של זמן עד שיהיה עניין עם ספרא.
מה הקשר לספרא עכשיו?
D&3
קיבל.ה  1181 לייקים

teknoboy כתב: 17 אוגוסט 2025, 12:23

זה גם חוטא למציאות, וגם מונע ומעקר כל אפשרות לדיון ענייני על כל סוגיה שאינה "עופר נגד האולטרס".
אבל זה לא מה שכתבתי.
לא כתבתי שמי שמבקר את עופר הוא תומך באולטראס, נטו התייחסתי להודעה פה על "לעבור צד", היה אפשר לכתוב שעופר איבד תומכים, או לנסח את זה בהרבה דרכים אחרות, המשמעות של לעבור צד בסוגיה הזו בקבל של היום זה לעבור לצד של האולטראס, אם נרצה או לא, וזה ממש לא חוטא למציאות...
LintonTownes
קיבל.ה  15 לייקים

D&3 כתב: 17 אוגוסט 2025, 12:33

אבל זה לא מה שכתבתי.
לא כתבתי שמי שמבקר את עופר הוא תומך באולטראס, נטו התייחסתי להודעה פה על "לעבור צד", היה אפשר לכתוב שעופר איבד תומכים, או לנסח את זה בהרבה דרכים אחרות, המשמעות של לעבור צד בסוגיה הזו בקבל של היום זה לעבור לצד של האולטראס, אם נרצה או לא, וזה ממש לא חוטא למציאות...
מי אמר שבהכרח יש רק שני צדדים? אני גם מתעב את עופר ינאי (עוד מהמפגש הראשון איתו בהדר יוסף) וגם לא סובל את האולטראס ואני בטוח שיש רבים וטובים כמוני שתקועים בין הפטיש לסדן
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1920 לייקים

אבל זה לא מה שכתבתי.
קודם כל אהבתי שזה גם לא מה שכתבת וגם מה שאתה מסביר שכתבת :smoke:

וזה כן חוטא למציאות, כי יש הרבה (נראה לי) ואני ביניהם, שלא רואים את זה ככה והעמדה שלהם היא לא בחירה בין האולטרס לבין עופר, ככה שהדיכוטומיה הזאת לא מצליחה להכיל אותם ולא מתארת את המציאות כפי שהיא כולל אותם.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1766 לייקים

איז השמדת ערך ונזק יכול אדם אחד לעשות לעצמו עם האימפולסיביות חסרת המעצורים שלו.
אלף ניסיונות לא יתקנו את הנזק שהוא עשה.
גרם לי להתבייש שאני אוהד של הקבוצה שהוא הבעלים שלה.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

רק הפועל
קיבל.ה  2703 לייקים

אחלה אז אנשים מעדיפים פה קבוצה בליגה א בלי עופר מאשר קבוצה כזו עם עופר , אין לי ספק שהבנאדם בעד החזרת החטופים פשוט לפעמים יוצאים לו דברים בצורה עקומה זה הכל
Red_man
קיבל.ה  1592 לייקים

רק הפועל כתב: 17 אוגוסט 2025, 12:43 אחלה אז אנשים מעדיפים פה קבוצה בליגה א בלי עופר מאשר קבוצה כזו עם עופר , אין לי ספק שהבנאדם בעד החזרת החטופים פשוט לפעמים יוצאים לו דברים בצורה עקומה זה הכל
זהו אין אמצע? מותר לי לרתוח על ההודעה שלו ומה שהוא גרם למועדון לעשות ועדיין לא לרצות קבוצה בליגה א׳ אלא קבוצה עם כסף גדול ביורוליג.
הדרך עקומה? אז שימחק את כל הרשתות וייצא מכל הקבוצות ווטסאפ וכשיש משהו שהוא לא אוהב שישלח לאנשים במועדון. ראבק הוא בעל מניות בחברה ציבורית שנסחרת בבורסה אם הוא היה דופק דבר כזה בנופר המנייה הייתה צוללת היום כנראה.
לא רוצה שישבתו? בסדר זכותך אבל יש דרך והוא בחר את ההכי גרועה שאפשר.
LintonTownes
קיבל.ה  15 לייקים

רק הפועל כתב: 17 אוגוסט 2025, 12:43 אחלה אז אנשים מעדיפים פה קבוצה בליגה א בלי עופר מאשר קבוצה כזו עם עופר , אין לי ספק שהבנאדם בעד החזרת החטופים פשוט לפעמים יוצאים לו דברים בצורה עקומה זה הכל
גם ביבי ואורית סטרוק וסמוטריץ ובן-גביר ושלמה קרעי וטלי גוטליב ויואב קיש ומירי רגב ״בעד החזרת החטופים״, אבל בשביל להחזיר אותם צריך לעשות מעשה ולהקריב משהו בתמורה
קירקגור
קיבל.ה  261 לייקים

יוצאים לו? מה זה יוצאים לו?
הוא עושה דברים בדרך עקומה. לא יוצאים לו דברים בצורה עקומה.
עד עכשיו, לדעתי, הוא לא עשה שום דבר שאי אפשר לסלוח עליו. לא אהבתי את הכל, אפילו לא את הרוב, היו דברים שממש ממש לא אהבתי, אבל לא חשבתי שהוא עצמו לא ראוי להיות בעלים.
עד עכשיו.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1528 לייקים

Nati כתב: 17 אוגוסט 2025, 11:47 ההסבר של עופר ינאי לסערת התגובה בנוגע לשביתה - ערוץ הספורט בעלי הפועל ת https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=515573
הוא ממשיך לחפור...

הבן אדם טיפש ברמת הטראמפ, מאסק ות'יל.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
D&3
קיבל.ה  1181 לייקים

teknoboy כתב: 17 אוגוסט 2025, 12:42
אבל זה לא מה שכתבתי.

וזה כן חוטא למציאות, כי יש הרבה (נראה לי) ואני ביניהם, שלא רואים את זה ככה והעמדה שלהם היא לא בחירה בין האולטרס לבין עופר, ככה שהדיכוטומיה הזאת לא מצליחה להכיל אותם ולא מתארת את המציאות כפי שהיא כולל אותם.

לא זה לא מה שאני מסביר שכתבתי, אבל תודה על ההתנשאות
אני הבנתי את ההודעה הראשונה שהתייחסתי אליה כאדם שחושב שעכשיו אנשים יעבור מהצד שתומך בעופר לצד הכי בולט כרגע שמתנגד לעופר - זה של האולטראס.
אולי טעיתי והוא לא התכוון את זה, אולי צדקתי והוא כן, בכל מקרה זה בשום אופן לא אומר שאני באיזשהו שלב כתבתי שמי שיש לו ביקורת על עופר נתפס כתומך האולטראס. ובטח לא ניסיתי להסביר את זה כי שוב, לא כתבתי את זה בשום שלב
Mkorman1
קיבל.ה  18 לייקים

אני מתבייש היום להגיד שאני אוהד הפועל .
tormenta
קיבל.ה  74 לייקים

Red_man כתב: 17 אוגוסט 2025, 12:46
זהו אין אמצע? מותר לי לרתוח על ההודעה שלו ומה שהוא גרם למועדון לעשות ועדיין לא לרצות קבוצה בליגה א׳ אלא קבוצה עם כסף גדול ביורוליג.
הדרך עקומה? אז שימחק את כל הרשתות וייצא מכל הקבוצות ווטסאפ וכשיש משהו שהוא לא אוהב שישלח לאנשים במועדון. ראבק הוא בעל מניות בחברה ציבורית שנסחרת בבורסה אם הוא היה דופק דבר כזה בנופר המנייה הייתה צוללת היום כנראה.
לך כנראה יש אמצע, להרבה אנשים פה אין אמצע, הכל פה שחור או לבן. תראה מה אנשים רושמים ותבין למה רק הפועל רשם את זה.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1016 לייקים

- חלאס עם ההסתכלות הבינארית הזו, 0 או 1. כאילו שעופר חייב להיות ככה ובחיים בלי עופר אי אפשר להתמודד בליגת העל. דמגוגיה חסרת גבולות, שקר וכזב. אנחנו ראינו איך מועדון מתפקד בצורה טובה ספורטיבית לצד שמירת הזהות (עשינו גמר, היינו פוזשן מאליפות). וגם לפני עופר נצחנו דרבי.
- הבן אדם , בצורה שיטתית, כורת את כל הרעיונות והערכים שקבוצת הפועל ת״א מייצגת. זה ממש לא עצם המעבר להיכל. אלא דברים אחרים שידועים פה לכולם: החל מקריצה למנויים של מכבי שיבואו לאהוד אותנו, דרך מעשים בסגנון שימון מול השופטים ועד מתן אחוזים מהמועדון לשחקנים או הונאת המעבר.
- היום הגענו לעוד שיא. שבו הוא מרשה לעצמו לבצע אקט כזה בפרהסיה. ולירוק בפרצוף של אנשיו שקיבלו את ההחלטה ושל רוב האוהדים שלו. הדבר החמור זה התגובה והווטו שהטיל בפומבי. לא השאלה אם רוצה או לא רוצה לשבות. זו סוגיה פנימית.
- תמשיכו לזרוק בוץ על אחרים, להגן ולשפרר את אובדן הזהות. כמה יכולות ורבאליות יש פה כאשר האולטראס (המנוולים), עושים בלאגן. וכמה שקט וסובלנות יש לאירוע כמו זה. תמשיכו לרקוד סביב עגל הזהב. שכחתם מה זה להיות הפועל. שכחתם את הסיפור שלנו.
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 17 אוגוסט 2025, 13:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
Red_man
קיבל.ה  1592 לייקים

tormenta כתב: 17 אוגוסט 2025, 12:56
Red_man כתב: 17 אוגוסט 2025, 12:46
לך כנראה יש אמצע, להרבה אנשים פה אין אמצע, הכל פה שחור או לבן. תראה מה אנשים רושמים ותבין למה רק הפועל רשם את זה.
זאת לא בעיה של אוהדי הפועל זאת בעיה שקיימת במדינה ובעולם בכללי. אין יותר אמצע הכל קיצוני שחור או לבן. אנשים והחיים הם מורכבים יותר מזה. אל תטעה אני כועס בטירוף ועדיין אני לוקח נשימה לפני שאני כותב
נערך לאחרונה על ידי Red_man ב 17 אוגוסט 2025, 13:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
תא מרבוטא
קיבל.ה  651 לייקים

LintonTownes כתב: 17 אוגוסט 2025, 12:47
גם ביבי ואורית סטרוק וסמוטריץ ובן-גביר ושלמה קרעי וטלי גוטליב ויואב קיש ומירי רגב ״בעד החזרת החטופים״, אבל בשביל להחזיר אותם צריך לעשות מעשה ולהקריב משהו בתמורה
ברור אחד לאחד עופר

כאמור הדרישה למחיקה ואופן הדרישה בהחלט גרועים מכל כיוון

מה שעופר עשה בלי קשר עבור הקבוצה עולה בהרבה על מה שסטרוק וגוטליב וקרעי עשו עבור המדינה.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1920 לייקים

D&3 כתב: 17 אוגוסט 2025, 12:54
teknoboy כתב: 17 אוגוסט 2025, 12:42

אבל זה לא מה שכתבתי.

לא זה לא מה שאני מסביר שכתבתי, אבל תודה על ההתנשאות
אני הבנתי את ההודעה הראשונה שהתייחסתי אליה כאדם שחושב שעכשיו אנשים יעבור מהצד שתומך בעופר לצד הכי בולט כרגע שמתנגד לעופר - זה של האולטראס.
אולי טעיתי והוא לא התכוון את זה, אולי צדקתי והוא כן, בכל מקרה זה בשום אופן לא אומר שאני באיזשהו שלב כתבתי שמי שיש לו ביקורת על עופר נתפס כתומך האולטראס. ובטח לא ניסיתי להסביר את זה כי שוב, לא כתבתי את זה בשום שלב
מודה שאני לא מצליח להבין את "המשמעות של לעבור צד בסוגיה הזו בקבל של היום זה לעבור לצד של האולטראס, אם נרצה או לא" בשום צורה אחרת, אבל כיוון שבגדול אנחנו מסכימים (לשם שינוי) ולא בא לי לפתוח פה מריבה על כלום, אני לוקח אחריות על אי ההבנה הזאת.
:smoke:
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  781 לייקים

LintonTownes כתב: 17 אוגוסט 2025, 12:47
לא דומה..
מי שבממשלה יכול לקבל החלטה,האם להחזיר את החטופים או לא.הם יודעים בדיוק מה המחיר וצריכים להחליט.כן או לא.
עופר רוצה להחזיר אותם לא פחות מכל אחד אחר.
אבל לתפיסתו ההפגנות מחזקות את החמאס ומרחיק עסקה או לפחות מעלה את מחירה.
לכן הוא לא תומך בשביתה.
להפוך אותו לאיש רע ושצריך להתבייש בו,כמו שאנשים כתבו כאן,זה רחוק מהמציאות ודי טפשי.
tormenta
קיבל.ה  74 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 17 אוגוסט 2025, 12:57
- חלאס עם ההסתכלות הבינארית הזו, 0 או 1. כאילו שעופר חייב להיות ככה ובחיים בלי עופר אי אפשר להתמודד בליגת העל. דמגוגיה חסרת גבולות, שקר וכזב. אנחנו ראינו איך מועדון מתפקד בצורה טובה ספורטיבית לצד שמירת הזהות (עשינו גמר, היינו פוזשן מאליפות). וגם לפני עופר נצחנו דרבי.
- הבן אדם , בצורה שיטתית, כורת את כל הרעיונות והערכים שקבוצת הפועל ת״א מייצגת. זה ממש לא עצם המעבר להיכל. אלא דברים אחרים שידועים פה לכולם: החל מקריצה למנויים של מכבי שיבואו לאהוד אותנו, דרך מעשים בסגנון שימון מול השופטים ועד מתן אחוזים מהמועדון לשחקנים או הונאת המעבר.
- היום הגענו לעוד שיא. שבו הוא מרשה לעצמו לבצע אקט כזה בפרהסיה. ולירוק בפרצוף של אנשיו שקיבלו את ההחלטה ושל רוב האוהדים שלו. הדבר החמור זה התגובה והווטו שהטיל בפומבי. לא השאלה אם רוצה או לא רוצה לשבות. זו סוגיה פנימית.
- תמשיכו לזרוק בוץ על אחרים, להגן ולשפרר את אובדן הזהות. כמה יכולות ורבאליות יש פה כאשר האולטראס (המנוולים), עושים בלאגן. וכמה שקט וסובלנות יש לאירוע כמו זה. תמשיכו לרקוד סביב עגל הזהב. שכחתם מה זה להיות הפועל. שכחתם את הסיפור שלנו.
בוא תרשום את כל הדברים הרעים מבלי לציין את הדברים הטובים שעשה ועושה למען הפועל.

"שחכתם מה זה להיות הפועל" בוא תגיד לנו מה זה להיות הפועל... הוא בן אנוש שעושה טעויות בדיוק כמו כולם
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1419 לייקים

מי שמאמץ את תאוריית ה"שביתות מחזקות את החמאס" מבחינתי מתיישר עם מסרי הממשלה הנוראה זאת
דייייייייי!!! כבר שנתיים מספרים שלנו שמחסלים עוד רגע את החמאס, ושמחאות מחזקות את החמאס
אי אפשר להחזיק את המקל הזה משני קצותיו. אלה מסרים מחלישים שביבי ושותפיו מעבירים ומבלבלים את כולם.
בנגביר וסמוטריץ', שלא עשו כלום מלבד הרס וחורבן של המדינה טוענים שהשביתה פוגעת בחטופים ומחזקת את חמאס
מי שתומך במסר הזה, תומך בהמשך השילטון שלהם
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
ארז שדה
קיבל.ה  1089 לייקים

KingAlpaca כתב: 17 אוגוסט 2025, 12:49
Nati כתב: 17 אוגוסט 2025, 11:47 ההסבר של עופר ינאי לסערת התגובה בנוגע לשביתה - ערוץ הספורט בעלי הפועל ת https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=515573
הוא ממשיך לחפור...

איך בן אדם שבעד החטופים יכול לחשוב שלעצור את הכלכלה ליום אחד בשביל החטופים פוגעת בחטופים?
זה זלזול באינטליגנציה של כולנו
Niro
קיבל.ה  1279 לייקים

קירקגור כתב: 17 אוגוסט 2025, 12:49
יוצאים לו? מה זה יוצאים לו?
הוא עושה דברים בדרך עקומה. לא יוצאים לו דברים בצורה עקומה.
עד עכשיו, לדעתי, הוא לא עשה שום דבר שאי אפשר לסלוח עליו. לא אהבתי את הכל, אפילו לא את הרוב, היו דברים שממש ממש לא אהבתי, אבל לא חשבתי שהוא עצמו לא ראוי להיות בעלים.
עד עכשיו.
גם מבחינתי ההתנהלות היום היא קו שבר.
Danny
קיבל.ה  3 לייקים

עופר צריך להתבייש
במקרה הזה מי שלא שובת כתום
איש גדול
קיבל.ה  141 לייקים

ארז שדה כתב: 17 אוגוסט 2025, 13:29
KingAlpaca כתב: 17 אוגוסט 2025, 12:49
הוא ממשיך לחפור...

איך בן אדם שבעד החטופים יכול לחשוב שלעצור את הכלכלה ליום אחד בשביל החטופים פוגעת בחטופים?
זה זלזול באינטליגנציה של כולנו
זה כבר לנושא על פוליטיקה
יש פה צד פוליטי שעובד קשה מאוד דרך השופרות שלו לגרום לכל נושא להיות פוליטי.
מהמר שאין מצביע ביבי אחד ששובת היום או הולך למוקדי המחאה.
דאר אל כופר
קיבל.ה  13 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 17 אוגוסט 2025, 12:57

עופר ינאי עשה כמה דברים מחורבנים ואני מסכים שהאירוע הזה מטיל דופי בו, במועדון, ובאופן קולקטיבי ומצער גם באוהדים.
מה שהוא עשה זה מעבר לניהול גרוע (על גבול השפלת עובדים) וחוסר מחשבה על ההשלכות, זה עוד עדות להתנהלות הדו-קוטבית שלו ולשיגעון גדלות שהבנאדם נמצא בו.

עם זאת, לא הכל בינארי כאמור, ואני הקטן לא חושב שכל הערכים וכל הרעיונות של קבוצת הפועל תל אביב נמחקו. בעיקר כי:
(א) לא קל להגדיר אותם לעניות דעתי הלא נחשבת, ו-(ב) האם בעלים אחרים (כן, כולל העמותה) עמדו בצ'קליסט הזה אחד לאחד?

אז מה באמת הסיפור "שלנו"? אולי כדאי שתזכיר לנו, אוהדי הרולקסים כפויי הטובה מה זה אומר להיות אוהד הפועל אמיתי.
כוונתך היא שיש אוהדים ששווים יותר מאחרים? שהצבעות דמוקרטיות טובות רק אם מובטח שהתוצאות יהיו מה שהאוהדים ששווים יותר רוצים?
לאיים על אוהדים לא אמיתיים מספיק שחושבים אחרת? לזרוק חפצים? לשחק עם מתאזרחים כמו כל הליגה? לשחק עם זר אחד יותר?
לפעול נגד הסכמים? להסתיר חובות? להלין שכר? לקנות שחקנים במלא כסף? לתת משרות לאנשים באולטראס? לצאת להרפתקאות מפוקפקות כלכלית?
לא לקחת אחריות ולא להודות בטעויות? לא להתעמת עם פעולות ואנשים שפוגעים בקבוצה? לריב עם אנשים ששמים כסף?

כי עופר בהחלט עשה חלק מהדברים האלה, כמו בעלים אחרים של הפועל בסל וברגל.

בסופו של דבר לקבוצה היו בעיות תקציביות ורצו להכניס משקיע לקבוצה כדי לשרוד, ועופר נכנס למשבצת הזאת (אגב, החל לתרום גם ב-2022/23 שהגענו למרחק פוזשן מאליפות).
מקצועית, אין ספק שהייתה עליית מדרגה לאחר הכניסה שלו, על אף שהגענו לגמר גביע ולניצחנו דרבי (לדעתי כמעט כל עונה מאז שחזרנו לליגת העל).
כל הקטע שהמועדון לא תפקד באופן מדהים מבחינת הישגים ספורטיביים, וכנראה ממש לא מבחינה ניהולית.

מעבר לזה, כל האמירות שלו על אוהדי מכבי זה באמת מיותר וקרינג', אבל מה לזה ולערכים של המועדון (וגם למואיז יש יציאות, אבל שם זה בסדר).
מתן אחוזים לשחקן זה מוזר מאוד, אבל מה נוגד את הערכים (אולי הכנסת אינטרסים לשיקולים מקצועיים, וואלה יש מצב) ומכבי או אף מועדון אחר לא עשו את זה.
הסיפור עם השופטים אכן שיידי, ואיכשהו נעלם לגמרי, אבל ביקורת והתנגחויות בשופטים היו גם לפניו וזה לא פסול בפני עצמו.

"הונאת המעבר" זה ניסוח שכנראה מעיד על הכל. בסופו של דבר הכל חוזר לעניין ההצבעה, ומי עוד לא עמד בחלק שלו בעניין.
האם זו הונאה? אנחנו עוד לא באמת יודעים איזו החלטה תילקח, ויכול להיות שכן תוך כמה שנים יהיה אולם חדש.
מעבר לזה, יד אליהו זו גבעה די מטומטמת למות עליה, במיוחד אם זו המוטיבציה העיקרית לכל הפילוג, בגלל הזיהוי עם מכבי.

אז נראה שאתה לא כ"כ מש מדייק בדבריך בהצגת הדברים (לא אומר חלילה כזב ודמגוגיה), וכן קצת זורק בוץ על אוהדים אחרים שסוגדים לעגל הזהב.
בעיקר בעיקר, שיש המון ביקורת על חלק גדול מההתנהלות של עופר ינאי, גם בקרב אנשים שתומכים בו ומעבר ליד אליהו.
רק היום אתה יכול לראות עד כמה אין שקט וסובלנות לציוץ המטומטם שלו, אפילו מאותם אנשים ששכחו מה זה להיות הפועל (חבל שלא שאלת אם הם אי פעם ידעו).

מקווה שעופר ועוד מלא ישראלים, יאכלו את הכאפה אחרי (אם וכאשר) שהחטופים יחזרו, שהמלחמה (שהיא לא ממש מלחמה כבר כמה חודשים...) תסתיים וממדי התהום שאליו הגענו יתחילו להתבהר.
Charlie
קיבל.ה  927 לייקים

סומך כתב:מי שמאמץ את תאוריית ה"שביתות מחזקות את החמאס" מבחינתי מתיישר עם מסרי הממשלה הנוראה זאת
דייייייייי!!! כבר שנתיים מספרים שלנו שמחסלים עוד רגע את החמאס, ושמחאות מחזקות את החמאס
אי אפשר להחזיק את המקל הזה משני קצותיו. אלה מסרים מחלישים שביבי ושותפיו מעבירים ומבלבלים את כולם.
בנגביר וסמוטריץ', שלא עשו כלום מלבד הרס וחורבן של המדינה טוענים שהשביתה פוגעת בחטופים ומחזקת את חמאס
מי שתומך במסר הזה, תומך בהמשך השילטון שלהם
נו ו...?
חצי עם חושב אחרת ממך. אולי אפילו יותר מחצי, את זה נדע בשנה הבאה כשיהיו בחירות. מאד יכול להיות שעופר ינאי שייך לחצי הזה, שרואה דברים אחרת ממך ומרבים כאן. חצי שחושב שצריך להמשיך בלחימה ובלחץ על חמאס כי זו הדרך הנכונה, ואילו עסקה פירושה ניצחון לחמאס. לגיטימי לחשוב אחרת.
יש כאלה שתמכו בהסכם אוסלו בשעתו ובנסיגה החד צדדית מעזה ויש כאלו שאמרו שזה יביא לטילים על ת"א ופשיטת מחבלים על קיבוצי העוטף. לא ניכנס למי צדק בדיעבד, אבל לכל נושא יש דעה.
ויש להפועל סל מספיק אוהדים שלא חושבים כמו החבר'ה מקפלן והפועל כקבוצה עם קהל רחב לא צריכה לצבוע עצמה בצבע פוליטי מסויים. ימי המערך הסתיימו מזמן. ההסתדרות כבר לא מנהלת את הקבוצה - והיא כבר לא הקבוצה העניה שמסתכלת על מכבי מלמטה. אולי להפך..... ומי שאחראי על זה חושב אחרת ממך בנוגע לממשלה או למלחמה בעזה וכו'.
שליחת תגובה