עופר ינאי
- מילפורד
- קיבל.ה 2653 לייקים
תגובה רעה שלדעתי הגיעה ברגע של קלות דעת בלי לחשב את המשמעות עד הסוף.
בטח תבוא איזה התנצלות או תגובה שמנסה לתקן, אבל יש מצב שיש פה נזק שיהיה קשה לתקן.
יחד עם זאת, אין שום קשר בין זה לבין אספקטים אחרים בניהול המועדון כמו כן או לא שיפוץ האולם , בניית הסגל וכו׳.
זה גם לא מוחק פעילויות קודמות כמו המטוס האדום ו/או טקס זיכרון אדום.
זה אירוע מאבד אמון, יצטרכו לבוא אירועים בוני אמון כדי לחפר עליו.
ואני מתייחס רק לציוץ של עופר, בלי להיכנס בכלל לדיון על האם השבתת המועדון היתה נכונה או לא מלחתחילה.
בטח תבוא איזה התנצלות או תגובה שמנסה לתקן, אבל יש מצב שיש פה נזק שיהיה קשה לתקן.
יחד עם זאת, אין שום קשר בין זה לבין אספקטים אחרים בניהול המועדון כמו כן או לא שיפוץ האולם , בניית הסגל וכו׳.
ואני מתייחס רק לציוץ של עופר, בלי להיכנס בכלל לדיון על האם השבתת המועדון היתה נכונה או לא מלחתחילה.
לא חושב שזה פוליטי גרידא, אלא שלא יצוצו רחשים ביורוליג להרחיק ישראליות מהמפעל או תמריץ דומה מצידם. ועדיין מזעזע ודוחה, יש צורה גם לא להסכים עם זה
- הפועל
- קיבל.ה 1856 לייקים
- יצירת קשר:
לא חשבתי לרגע שהוא בעד השביתה. חשבתי שפשוט לא יעלו פוסט. שזה היה מגעיל בעיניי, אבל זה הדעות שלו, ושל מיעוט משמעותי בישראל. אז עוד הייתי יכול להבין איכשהו. והפועל ובעלים של הפועל עשו לא מעט דברים מגעילים לאורך ההיסטוריה שלמדנו איכשהו להשלים איתם לצערנו.
אבל מה שקרה בסוף מראה שהוא לא מכיר את הקהילה ברמה כזאת שלא מבין לא רק מה זה לא להעלות את הפוסט, אלא למחוק אותו ועוד בצורה כזאת פומבית וחסרת רגישות. וזה מה שבאמת כואב.
אבל מה שקרה בסוף מראה שהוא לא מכיר את הקהילה ברמה כזאת שלא מבין לא רק מה זה לא להעלות את הפוסט, אלא למחוק אותו ועוד בצורה כזאת פומבית וחסרת רגישות. וזה מה שבאמת כואב.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
אני בעד ההשבתה והחטופים והכל.
יחד עם זאת הוא זה שמשלם משכורות (יפות פלוס) לכל עובדי המועדון ולא אנחנו, וזכותו בעסק שלו שלא תהיה השבתה שהוא לא מסכים אליה.
הדרך לא היתה מכובדת.
יחד עם זאת הוא זה שמשלם משכורות (יפות פלוס) לכל עובדי המועדון ולא אנחנו, וזכותו בעסק שלו שלא תהיה השבתה שהוא לא מסכים אליה.
הדרך לא היתה מכובדת.
-
- קיבל.ה 1592 לייקים
כל מי שעושה שימוש בזה בשביל לנגח הם הצד השני של אותו מטבע ומנצלים ניצול ציני של המצב ואתם לא יותר טובים ממנו.הוקיץ' כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 10:30 ולכל אנשי אנטי עופר שקופצים ואומרים "נו, עכשיו אתם מבינים?", לא, אני לא מבין.
למען האמת, זה די דוחה וציני לנצל את התגובה המבישה של עופר למאבק שלכם. אנשים שלא פצו פה כשהעמותה הלינה שכר שנה אחר שנה וגיבתה את האלימות המזעזעת של האולטראס, שלא ינסו ללמד אותי עכשיו על ערכי הפועל.
זה לא קשור לערכי הפועל, לימין או שמאל זה קשור נטו ללהיות בני אדם.
בצרה קראת ואחלצך
- בז'רנו
- קיבל.ה 781 לייקים
כרגיל,המועדון הזה ,לא משנה מה,תמיד הוא,מנהליו ואוהדיו יגיבו לא נכון וינסו בכח להרוס לעצמם.
האולטראס- מחריבי המועדון.בא לכאן בעלים שמקביל מבחינת ההשפעה לגולדהאר מהכדורגל והם עושים הכל לגרש אותו.
ינאי- שבמקום לבחור בקלאסה,תמיד יעדיף לעקוץ,לרדת על היריבים ועכשיו עם הפוסט המפגר הזה.אפשר להוריד את הפוסט בשקט,או לפטר את הבחור שקיבל את ההחלטה בשם הפועל בלי ליידע את הבעלים,אבל למה ככה? למה לפגוע בכל כך הרבה משפחות נרצחים,חללים וחטופים שאין להם חיים כבר?
ואחרונים חביבים,כל אלו שכן שיוצאים בהצהרות:
איבדו אותי,עוף צהפועל,וכו וכו.
לא רוצים לבוא למשחקים? לא רוצים לתמוך בקבוצה? סלאמאת. הפועל היתה הרבה לפניכם והרבה אחריכם
האולטראס- מחריבי המועדון.בא לכאן בעלים שמקביל מבחינת ההשפעה לגולדהאר מהכדורגל והם עושים הכל לגרש אותו.
ינאי- שבמקום לבחור בקלאסה,תמיד יעדיף לעקוץ,לרדת על היריבים ועכשיו עם הפוסט המפגר הזה.אפשר להוריד את הפוסט בשקט,או לפטר את הבחור שקיבל את ההחלטה בשם הפועל בלי ליידע את הבעלים,אבל למה ככה? למה לפגוע בכל כך הרבה משפחות נרצחים,חללים וחטופים שאין להם חיים כבר?
ואחרונים חביבים,כל אלו שכן שיוצאים בהצהרות:
איבדו אותי,עוף צהפועל,וכו וכו.
לא רוצים לבוא למשחקים? לא רוצים לתמוך בקבוצה? סלאמאת. הפועל היתה הרבה לפניכם והרבה אחריכם
-
- קיבל.ה 652 לייקים
לא, הוא לא חירבן לנו את הקבוצה. בטח לא יותר מקודמיוLintonTownes כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 10:21 כמו שביבי חירבן לנו את המדינה, עופר ינאי חירבן לנו את הקבוצה. השתלטות עויינת מה שנקרא
הוא כן פעל פה באטימות ובחוסר רגישות ואנושיות
-
- קיבל.ה 589 לייקים
אני חושב שהרבה אנשים עברו צד הבוקר.הוקיץ' כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 10:30 ולכל אנשי אנטי עופר שקופצים ואומרים "נו, עכשיו אתם מבינים?", לא, אני לא מבין.
למען האמת, זה די דוחה וציני לנצל את התגובה המבישה של עופר למאבק שלכם. אנשים שלא פצו פה כשהעמותה הלינה שכר שנה אחר שנה וגיבתה את האלימות המזעזעת של האולטראס, שלא ינסו ללמד אותי עכשיו על ערכי הפועל.
לא כל כך רואה איך אפשר יהיה לכפר על האירוע ולתקן את הנזק העצום שהוא גרם.
אני מאוד מדוכא ופסימי הבוקר.
-
- קיבל.ה 143 לייקים
אין לי מה להוסיף על מה שכבר כתבו פה.
הכי טמבל שלך עופר.
הכי טמבל שלך עופר.
-
- קיבל.ה 1181 לייקים
אני מקווה מאוד שהרבה אנשים לא "עברו צד" כי בצד השני יש חרא גם, פשוט חרא אחראוהד כורסא כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 10:45אני חושב שהרבה אנשים עברו צד הבוקר.הוקיץ' כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 10:30 ולכל אנשי אנטי עופר שקופצים ואומרים "נו, עכשיו אתם מבינים?", לא, אני לא מבין.
תפסיקו כבר עם הצד השני. מה זה קשור לפה עכשיו?
היום עופר חצה עבור הרבה מאד אנשים את כל הקווים. זה הרבה מעבר לכל כך הרבה דברים שכבר עשה ואנשים עצמו עין.
חלאס.
היום עופר חצה עבור הרבה מאד אנשים את כל הקווים. זה הרבה מעבר לכל כך הרבה דברים שכבר עשה ואנשים עצמו עין.
חלאס.
-
- קיבל.ה 1193 לייקים
קורא פה תגובות וואלה מסכים עם 99%
אגב, יש עוד קבוצת כדורגל/כדורסל בארץ שהכריזה שהיא שובתת גם?
ועוד שאלה, מי לקח את ההחלטה? ואיך לא קיבלו את האישור של ינאי או לפחות ידעו אותו?
ועוד שאלה, מי לקח את ההחלטה? ואיך לא קיבלו את האישור של ינאי או לפחות ידעו אותו?
נערך לאחרונה על ידי Xavi ב 17 אוגוסט 2025, 11:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 190 לייקים
כמה טיפש צריך להיות כדי לערבב את זה בספורט.
אתה מייצג 100-200 אלף אוהדים עם דיעות מגוונות
ואתה סותם לחלק נכבד מהם ת'פה?
כל הגדולה היא לחבק את כולם.
חרא של בוקר.
אתה מייצג 100-200 אלף אוהדים עם דיעות מגוונות
ואתה סותם לחלק נכבד מהם ת'פה?
כל הגדולה היא לחבק את כולם.
חרא של בוקר.
נערך לאחרונה על ידי תעיף ליציע ב 17 אוגוסט 2025, 11:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
זה בדיוק הקטע. שאף אחד לא.Xavi כתב:קורא פה תגובות וואלה מסכים עם 99%
ואם לא היה יוצא כלום - אף אחד לא היה אומר מילה.
כרגיל כל הדרעק בהפועל
-
- קיבל.ה 190 לייקים
ככל שעופר יוציא מהר הודעה נוספת ומתנצלת כך ייטב עם המועדון.
אני מאוד מקווה שאתה קורא כאן את הדברים.
אני מאוד מקווה שאתה קורא כאן את הדברים.
נערך לאחרונה על ידי תעיף ליציע ב 17 אוגוסט 2025, 11:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
מצחיק שאתה מתייחס לציוץ הזה כאירוע יח״צ בלבד, וגם הנחת שינאי הבין שהוא עשה טעות.
הציוץ מתקף כ״כ הרבה חששות שצצו במהלך הדרך עם עופר ינאי כמו: קהילת הפועל וערכיה, יחס של בעלים מול אוהדים (ולא לקוחות), הבנת הלך הרוח ביציע, ניהול מועדון.
וכל זה בשורה ציוץ אחת.
הציוץ מתקף כ״כ הרבה חששות שצצו במהלך הדרך עם עופר ינאי כמו: קהילת הפועל וערכיה, יחס של בעלים מול אוהדים (ולא לקוחות), הבנת הלך הרוח ביציע, ניהול מועדון.
וכל זה בשורה ציוץ אחת.
מילפורד כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 10:39 תגובה רעה שלדעתי הגיעה ברגע של קלות דעת בלי לחשב את המשמעות עד הסוף.

-
- קיבל.ה 223 לייקים
אני ליטרלי עד הבוקר הייתי בעדו.
הבנתי את החסרונות, קיבלתי אותם. יד אליהו לא כזה מפריע לי.
הציוץ שלו זה בושה. בושה. חטופים מעל הכל. לא ציפיתי מהמועדון לשבות, אבל אחרי שנלקחה החלטה לצאת ככה בפומבי נגד?
תזדיין אתה והכסף
-
- קיבל.ה 141 לייקים
אפשר להמשיך לספר סיפורים ולתרץ תירוצים
אין לזה קשר להפועל או לצד הראשון והצד השני
עופר הוכיח הבוקר שהוא איש קטן
לצאת ככה בפומבי נגד הודעה שבסך הכל מביעה סולידריות עם יום למען החטופים ?
ועוד באנגלית שכל העולם יראה
אפס
אין לזה קשר להפועל או לצד הראשון והצד השני
עופר הוכיח הבוקר שהוא איש קטן
לצאת ככה בפומבי נגד הודעה שבסך הכל מביעה סולידריות עם יום למען החטופים ?
ועוד באנגלית שכל העולם יראה
אפס
נערך לאחרונה על ידי איש גדול ב 17 אוגוסט 2025, 11:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1862 לייקים
-
- קיבל.ה 1592 לייקים
יוצא לי בעבודה לראות איך הרבה חברות מתנהלות וכזאת התנהלות של בעל השליטה עוד לא יצא לי לראות. לא מבין בשביל מה מינו מנכ״ל לקבוצה הזאת.
וואלה אני לא מבין איך צחי לא מתפדח מוות להיות מנכ״ל כזה שבעל השליטה שלו דורס ולוקח עליו רוורס. הבן אדם מתכוון לצאת לפנסיה אחרי הפועל כאילו?
גם שירי אלג׳ם אין לכם שאיפות מקצועיות אחרי הפועל? המשכורת שלכם כזאת גבוהה שיוצאים לפנסיה אח״כ?
גם כן מפגרים אתם יודעים מי הבעלים אז או שתדברו איתו לפני/אל תוציאו הודעה היה עדיף כבר מהדבר הזה. כן יד אליהו לא יד אליהו כן תביעות אישיות נגד האולטראס מילא. אבל זה? זה לא שיטשואו חביב זה מגה אירוע. ראבק הטסת על חשבונך אנשים למשחק יורוקאפ שנפגעו ב7/10 הקבוצה אירחה חטופים אני לא מבין מה עובר לך בראש.
-
- קיבל.ה 128 לייקים
לגיטימי להיות ימני, וגם לגיטימי להיות נגד השביתה. ונכון, האולטראס ורמי הרבה יותר גרועים, אבל אחרי המפגן הבוטה של חוסר רגישות וזריקת הזין (הרי אנחנו בפגרה, זה לא שיש משמעות אמיתית להצהרת השביתה בטוויטר).
של עופר - את המנוי שלי הוא הפסיד.
של עופר - את המנוי שלי הוא הפסיד.
-
- קיבל.ה 1592 לייקים
-
- קיבל.ה 190 לייקים
יאללה לקפל.
השמדה עצמית זה חלק בלתי נפרד מאיתנו לאורך ההיסטוריה.
ספרא בוא קח את הכדורסל.
השמדה עצמית זה חלק בלתי נפרד מאיתנו לאורך ההיסטוריה.
ספרא בוא קח את הכדורסל.
-
- קיבל.ה 141 לייקים
-
- קיבל.ה 1592 לייקים
לנצל את זה ולספח לזה סוגיות אחרות זה מביך ובזוי כמו המהלך שלו, זה צד שני של אותו מטבע בדיוק.
מי שמשתמש בזה עושה ניצול ציני על גבם של החטופים בשביל לשפר עמדות. הנזק נעשה לא צריך להוסיף דברים לא קשורים. עם כל הכבוד אין קשר בין יד אליהו לחטופים. הוא בן זונה בגלל הציוץ הזה לא בגלל יד אליהו ולא בגלל שהוא תבע אישית אנשים באולטראס. מי שמנצל את הציוץ שלו בשביל לנגח אוהדים אחרים הוא במקרה הטוב מביך ובמקרה הריאלי גרוע כמוהו. זה לא שיטשואו חביב זה מגה אירוע.
-
- קיבל.ה 831 לייקים
התגובה היא טעות גסה של עופר. מותר להיות עם דעה אחרת, אבל אל תצא נגד משהו כל כך מהותי שמרבית האוהדים והציבור בעדו .
לא לחינם אמר עמוס הנביא "והחכם בעת ההיא ידום". הסבר (של ה AI) - בזמנים של רעה או מצוקה , האיש החכם והמשכיל יעדיף לשתוק ולא להתערב, מכיוון שדיבור או פעולה בנסיבות אלו עלולים להזיק במקום להועיל
לא לחינם אמר עמוס הנביא "והחכם בעת ההיא ידום". הסבר (של ה AI) - בזמנים של רעה או מצוקה , האיש החכם והמשכיל יעדיף לשתוק ולא להתערב, מכיוון שדיבור או פעולה בנסיבות אלו עלולים להזיק במקום להועיל
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם לא היו עושים שביתה ולא כותבים כלום לא הייתה לי בעיה עם כך.
הצורה בה נעשה, באופן פומבי עם סיבוב פרסה זה העניין המביש.
יכל להרים טלפון, היו מוחקים את הפוסט ועושים פוסט הבהרה ״משפחת הפועל תל אביב מייחלת לשובם של החטופים ותומכת במשפחותיהם, במשחק הקרוב נקיים מפגן תמיכה״.
אבל ככה פומבי זה פשוט מגעיל
הצורה בה נעשה, באופן פומבי עם סיבוב פרסה זה העניין המביש.
יכל להרים טלפון, היו מוחקים את הפוסט ועושים פוסט הבהרה ״משפחת הפועל תל אביב מייחלת לשובם של החטופים ותומכת במשפחותיהם, במשחק הקרוב נקיים מפגן תמיכה״.
אבל ככה פומבי זה פשוט מגעיל
- teknoboy
- קיבל.ה 1920 לייקים
מנצל את ההודעה שלך כדי להזכיר - וממש לא רק לך, אני רואה שיש המון שנופלים בזה, ולא מהיום - שהצד השני של להיות "בעד עופר" זה להיות "לא בעד עופר", ולא "אני בעד האולטרס ותומך בכל דבר ודבר שהם עשו מאז 1999 עד היום ועד אי פעם".D&3 כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 10:50אני מקווה מאוד שהרבה אנשים לא "עברו צד" כי בצד השני יש חרא גם, פשוט חרא אחראוהד כורסא כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 10:45אני חושב שהרבה אנשים עברו צד הבוקר.הוקיץ' כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 10:30 ולכל אנשי אנטי עופר שקופצים ואומרים "נו, עכשיו אתם מבינים?", לא, אני לא מבין.
היחס לעופר והיחס לאולטרס הם שני נושאים שונים ולא חובה לכרוך ביניהם.
בתודה, אחד שלא מאה אחוז בעד עופר ועוד פחות בעד האולטרס ובגלל הדיכוטומיה המפוברקת הזאת אף אחד לא מבין אותו
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 2168 לייקים
אוהדי הפועל ת"א,
הבוקר עלה פוסט מביש בדף הרשמי של המועדון.
הנחיתי למחוק אותו מיד.
הבוקר עלה פוסט מביש בדף הרשמי של המועדון.
הנחיתי למחוק אותו מיד.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1089 לייקים
מבין אותך ומרגיש כמוךteknoboy כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 11:36מנצל את ההודעה שלך כדי להזכיר - וממש לא רק לך, אני רואה שיש המון שנופלים בזה, ולא מהיום - שהצד השני של להיות "בעד עופר" זה להיות "לא בעד עופר", ולא "אני בעד האולטרס ותומך בכל דבר ודבר שהם עשו מאז 1999 עד היום ועד אי פעם".D&3 כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 10:50אני מקווה מאוד שהרבה אנשים לא "עברו צד" כי בצד השני יש חרא גם, פשוט חרא אחראוהד כורסא כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 10:45
אני חושב שהרבה אנשים עברו צד הבוקר.
בתודה, אחד שלא מאה אחוז בעד עופר ועוד פחות בעד האולטרס ובגלל הדיכוטומיה המפוברקת הזאת אף אחד לא מבין אותו
-
- קיבל.ה 831 לייקים
מתחבר למשפטים שהדגשתי בסיפא של דברך!teknoboy כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 11:36מנצל את ההודעה שלך כדי להזכיר - וממש לא רק לך, אני רואה שיש המון שנופלים בזה, ולא מהיום - שהצד השני של להיות "בעד עופר" זה להיות "לא בעד עופר", ולא "אני בעד האולטרס ותומך בכל דבר ודבר שהם עשו מאז 1999 עד היום ועד אי פעם".D&3 כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 10:50אני מקווה מאוד שהרבה אנשים לא "עברו צד" כי בצד השני יש חרא גם, פשוט חרא אחראוהד כורסא כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 10:45
אני חושב שהרבה אנשים עברו צד הבוקר.

השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
- קיבל.ה 202 לייקים
איזה אדיוט. לא ברור איך עשה את כל המליונים עם ההתנהלות הזאת שלו
כנראה המון אינטליגנציה ומעט אינטליגנציה רגשית
כתם על הפועל, ואני מאמין שמהר מאוד ימצא את הדרך החוצה (מעריך שרמת השנה-שנתיים גג).
נקווה שלא כל חבילת המשקיעים שהגיעה בעקבותיו לא תתקפל איתו ותצליח ליצור פה משהו אחר, שהוא הפועל.
כנראה המון אינטליגנציה ומעט אינטליגנציה רגשית
כתם על הפועל, ואני מאמין שמהר מאוד ימצא את הדרך החוצה (מעריך שרמת השנה-שנתיים גג).
נקווה שלא כל חבילת המשקיעים שהגיעה בעקבותיו לא תתקפל איתו ותצליח ליצור פה משהו אחר, שהוא הפועל.
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל בלב ב 17 אוגוסט 2025, 11:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2047 לייקים
ההסבר של עופר ינאי לסערת התגובה בנוגע לשביתה - ערוץ הספורט בעלי הפועל ת https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=515573
-
- קיבל.ה 2047 לייקים
לסיכום כתב ינאי: "לכן אני מבקש להבהיר - אין סימן שאלה לגבי הסולידריות עם המשפחות ויקיריהן, עבורנו מדובר בהזדהות עמוקה ומחויבות קדושה. אנחנו מייחלים לשובם המהירה ביתה".
-
- קיבל.ה 1592 לייקים
-
- קיבל.ה 514 לייקים
-
- קיבל.ה 2705 לייקים
ציוץ.מגעיל הכל נכון אבל כל אותם אנשים פה שאומרים שעופר צריך ללכת אתם באמת סבבה עם זה שהקבוצה תתפרק ? בקטנה בשבילכם ? כי אם הוא הולך זה מה שיקרה ..
-
- קיבל.ה 15 לייקים