עונת המלפפונים 25/26
דוגמה - ספורטינג הוציאה הודעה כל הקיץ שאין שום סיכוי שהם ימכרו את גיוקרס בסכום של 60+10 מיליון יורו. אתה רוצה לנחש בכמה הוא נמכר?
-
- קיבל.ה 382 לייקים
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
עוד שם שנזרק בווטסאפ
Daniel dos santos מלוגאנו בשוויץ
https://www.transfermarkt.com/daniel-do ... ler/608212
-
- קיבל.ה 1233 לייקים
נהיה פה קן הקוקיה עם הרמזים המטומטמים שכל עלק מקורב מטריל פה.
-
- קיבל.ה 124 לייקים
היה פעם אשכול מידע שרק שמשהו מתפרסם הוא מפורסם שם ואשכול נפרד לדיונים.
פשוט הזוי כל הראשי תיבות האלה ושמות אקראיים של שחקני כנף יוגוסלבים ואפריקאים
השאלה כמה זה אמיתילוסיאנו כתב: ↑25 יולי 2025, 15:17 עוד שם שנזרק בווטסאפ
יש כאן הרבה פייק
-
- קיבל.ה 111 לייקים
לנו או להם ? אין לנו מה לעשות עם קנצפולסקי וארי כהן שני שחקנים מיותרים שלא ברמה, וישראלוב היחידי ששווה משהו אבל משחק אחד ואז 30 משחקים בחוץ.
-
- קיבל.ה 107 לייקים
אפשר להפסיק לבלבל תביצים עם ראשי תיבות?
התחלו להטריל פה גם על שחקנים שלא קיימים.
מי אתם? אוהדי מכבי שזה משעשע אותם?
התחלו להטריל פה גם על שחקנים שלא קיימים.
מי אתם? אוהדי מכבי שזה משעשע אותם?
-
- קיבל.ה 1287 לייקים
אדמין יקר- שווה לשקול חזרה לתקופת הגייטיקיפינג לפורום. זה באמת בלתי נסבל פה
-
- קיבל.ה 574 לייקים
צריך למחוק כל משתמש שמצעיר שהוא מקורב.אוגוסטוס היל כתב: ↑25 יולי 2025, 15:37 אדמין יקר- שווה לשקול חזרה לתקופת הגייטיקיפינג לפורום. זה באמת בלתי נסבל פה
בכדורסל אפשר להשאיר את רמי כהן וoferyy כי הם באמת מקורבים

-
- קיבל.ה 124 לייקים
היה פעם אשכול מידע שרק שמשהו מתפרסם הוא מפורסם שם ואשכול נפרד לדיונים.
-
- קיבל.ה 520 לייקים
אולי פיצול אשכול מידע ואשכול דיונים?
איבדתי אתכם לגמרי
איבדתי אתכם לגמרי
- רדפוקס
- קיבל.ה 5302 לייקים
אולי נפסיק לזרוק לפה כל שם שמישהו שמע בוואטספ/טלגרם כי כבר ראינו שהשמות האלה חרטה?לוסיאנו כתב: ↑25 יולי 2025, 15:17 עוד שם שנזרק בווטסאפ
בוא נשאיר את עבודת השמות רק לאנשים שבאמת הוכיחו את עצמם (talb55, אדוםאדום, אנחנו בתהליך).
-
- קיבל.ה 41 לייקים
-
- קיבל.ה 520 לייקים
אבל משיח לא באRedDrifter כתב: ↑25 יולי 2025, 15:47לא פספסת כלום… לא קורה כלום אף אחד לא יודע כלום זורקים שמות לאוויר ומקווים שיגיע המשיח
משיח גם לא מטלפן
-
- קיבל.ה 2738 לייקים
מבחינתי לוסיאנו הכי מאכזב
משתף פעולה עם כל הפייק.
אחרי כל התהילה שהיתה לו. אם היה מדובר בתוכנית ריאלטי ״המקורבים״- על היום הוא היה מועמד להדחה.
משתף פעולה עם כל הפייק.
אחרי כל התהילה שהיתה לו. אם היה מדובר בתוכנית ריאלטי ״המקורבים״- על היום הוא היה מועמד להדחה.
- בז'רנו
- קיבל.ה 762 לייקים
לי יש עדיין תחושה( שום מידע כמובן) שבסוף אחת הגדולות מנסה להחתים את דיארה ובגלל זה כל העיכובים
-
- קיבל.ה 111 לייקים
לגבי זרים אפשר להביא איזה גנאי אחד , אנחנו פוגעים איתם בדרך כלל דוגמא יבואה, ג'ון פנסטיל, עמנואל בואטנג .
- רדפוקס
- קיבל.ה 5302 לייקים
-
- קיבל.ה 1518 לייקים
שניים מהם שיחקו בארץ קודם והשלישי היה בינוני במקרה הטוב. אז לומר שאנחנו פוגעים זאת מילה גדולה וחסרת קשר למציאות. אבל למה יש לצפות מאדם שרוצה את ויסמן ודאבור שני שחקנים גמורים שפרשו מכדורגל ושחכו לעדכן
אנחנו אשכרה משלמים לעמרי אלטמן 400 אלף יורו בעונה אה
-
- קיבל.ה 289 לייקים
-
- קיבל.ה 372 לייקים
אולי סופ"ש הבא יהיה איזה וולקאם אחד, אחרי שקבוצות יודחו מהמפעלים האירופאים וירצו לדלל סגלים.
בינתיים נאמן את המחליפים מול קטמון שבוע הבא
בינתיים נאמן את המחליפים מול קטמון שבוע הבא
-
- קיבל.ה 111 לייקים
חחחח מתי היו בהפועל שחקנים ברמה של ויסמן ודאבור ? אתה מדבר פה על שחקנים שאחד מהם שבר פה את הליגה וכיכב בהופנהיים ובשוויץ, ואחד פירק הגנות בספרד כיכבו בנבחרת ישראל שנים. אני אפילו כןעס על עצמי שאני צריך להסביר לאוהדים למה אני רוצה שחקנים כאלה בהפועל.
אבל אסכם, אם יש לך פה את אלטמן וארי כהן וקנצפולסקי, אז אני מעדיף פנסיונרים כמו דאבור וויסמן בהרכב.
- Red Wolf
- קיבל.ה 959 לייקים
אם תשימו לב, יש עדיין אשכול מידע נעוץ
אם מישהו רוצה לפתוח אשכול מידע לעונת המלפפונים אין בעיה וננעל כשיסגר חלון ההעברות
אם מישהו רוצה לפתוח אשכול מידע לעונת המלפפונים אין בעיה וננעל כשיסגר חלון ההעברות
-
- קיבל.ה 1518 לייקים
אני לא רוצה את אלטמן, ארי ואל ים בתור התחלה. לגבי הפנסיונרים גם אותם אני לא רוצה זה שבעבר הם הצליחו לכבוש בכמויות מכובדות זה אחלה. אני רק אזכיר לך את דמארי בקדנציה האחרונה שלו בהפועל כמה זה היה עצוב, הבן אדם איבד מהחדות והמהירות שלו ולא הצליח להיות אפילו הצל של עצמו. ויסמן לא כבש עשרה שערים גם אם אני מחבר את השלוש שנים האחרונות ביחד ודאבור גם כן סוס מת כבר. עדיף להביא חלוץ זר או את מלמד שאשכרה כבש בעונה האחרונה פה בליגה 21 שערים ובכללי מאז שחזר לארץ כבש בכל עונה דו ספרתי למעט עונה אחת שבה הוא כבש 9 שערים. האם מלמד יכול להגיע להפועל ולהיכשל? חד משמעית כן אבל אני מעדיף להביא חלוץ שבאופן קבוע כובש דו ספרתי מאשר אחד שבשלוש שנים האחרונות ביחד לא מגיע ל10 שערים.yoni143 כתב: ↑25 יולי 2025, 21:44חחחח מתי היו בהפועל שחקנים ברמה של ויסמן ודאבור ? אתה מדבר פה על שחקנים שאחד מהם שבר פה את הליגה וכיכב בהופנהיים ובשוויץ, ואחד פירק הגנות בספרד כיכבו בנבחרת ישראל שנים. אני אפילו כןעס על עצמי שאני צריך להסביר לאוהדים למה אני רוצה שחקנים כאלה בהפועל.
אבל אסכם, אם יש לך פה את אלטמן וארי כהן וקנצפולסקי, אז אני מעדיף פנסיונרים כמו דאבור וויסמן בהרכב.
-
- קיבל.ה 100 לייקים
-
- רדפוקס
- קיבל.ה 5302 לייקים
-
- קיבל.ה 2156 לייקים
-
- קיבל.ה 111 לייקים
עזוב נו זרים אתה רואה שאי אפשר להביא, וישראלים אין. גם את הישראלי היחיד מור בוסקילה שמתאים בקושי הוא פה ואולי גם לא. אפשר לקחת ריזיקה על דאבור, ויסמן או יונתן כהן, הרי זה צפוי שיחתמו בביתר או נתניה כזה בסוף.Red_man כתב: ↑25 יולי 2025, 21:55אני לא רוצה את אלטמן, ארי ואל ים בתור התחלה. לגבי הפנסיונרים גם אותם אני לא רוצה זה שבעבר הם הצליחו לכבוש בכמויות מכובדות זה אחלה. אני רק אזכיר לך את דמארי בקדנציה האחרונה שלו בהפועל כמה זה היה עצוב, הבן אדם איבד מהחדות והמהירות שלו ולא הצליח להיות אפילו הצל של עצמו. ויסמן לא כבש עשרה שערים גם אם אני מחבר את השלוש שנים האחרונות ביחד ודאבור גם כן סוס מת כבר. עדיף להביא חלוץ זר או את מלמד שאשכרה כבש בעונה האחרונה פה בליגה 21 שערים ובכללי מאז שחזר לארץ כבש בכל עונה דו ספרתי למעט עונה אחת שבה הוא כבש 9 שערים. האם מלמד יכול להגיע להפועל ולהיכשל? חד משמעית כן אבל אני מעדיף להביא חלוץ שבאופן קבוע כובש דו ספרתי מאשר אחד שבשלוש שנים האחרונות ביחד לא מגיע ל10 שערים.yoni143 כתב: ↑25 יולי 2025, 21:44חחחח מתי היו בהפועל שחקנים ברמה של ויסמן ודאבור ? אתה מדבר פה על שחקנים שאחד מהם שבר פה את הליגה וכיכב בהופנהיים ובשוויץ, ואחד פירק הגנות בספרד כיכבו בנבחרת ישראל שנים. אני אפילו כןעס על עצמי שאני צריך להסביר לאוהדים למה אני רוצה שחקנים כאלה בהפועל.
לגבי גיא מלמד , גם אני רוצה אבל שלא תטעה, הוא לא איזה עילוי, לפני העונה הזאת בהפועל חיפה שנה שעבגה, היה בינוני בכל קבןצה ששיחק כולל מפלה גדולה בהפועל באר שבע.
-
- קיבל.ה 41 לייקים
הוא לא יודע כלום הוא סתם חוזר על שטויות שאומרים בטלגרם אין לו מושג. גם אני נפלתי בזה.
-
- קיבל.ה 1518 לייקים
מלמד חזר לארץ בעונת 21/22 שבה כבש 9 שערים ואח״כ בכל עונה כבש לפחות 10. חלוץ כזה בינוני שהוא כבש 21 שערים בעונה שעברה. אתה מפנטז על חלוץ שלא כבש 10 שערים גם כשאני מחבר שלוש!! עונות ביחד. כמה פעמים הבאנו את הכוכבים האלה בסוף הקריירה שינסו לבוא לשקם אותה וגילינו שהם כלום ושום דבר? למה שהפעם זה יהיה שונה? מכל הרשימה הזאת היחיד שאני עוד חיי איתו בשלום איכשהו זה יונתן כהן וגם אז עדיף להביא את יוספי. מלמד עם דפאה זה בסדר גמור. וויסמן ודאבור אלו שני פנסיונרים שירצו משכורת עתק ויתנו אפס תרומה.yoni143 כתב: ↑25 יולי 2025, 22:48עזוב נו זרים אתה רואה שאי אפשר להביא, וישראלים אין. גם את הישראלי היחיד מור בוסקילה שמתאים בקושי הוא פה ואולי גם לא. אפשר לקחת ריזיקה על דאבור, ויסמן או יונתן כהן, הרי זה צפוי שיחתמו בביתר או נתניה כזה בסוף.Red_man כתב: ↑25 יולי 2025, 21:55אני לא רוצה את אלטמן, ארי ואל ים בתור התחלה. לגבי הפנסיונרים גם אותם אני לא רוצה זה שבעבר הם הצליחו לכבוש בכמויות מכובדות זה אחלה. אני רק אזכיר לך את דמארי בקדנציה האחרונה שלו בהפועל כמה זה היה עצוב, הבן אדם איבד מהחדות והמהירות שלו ולא הצליח להיות אפילו הצל של עצמו. ויסמן לא כבש עשרה שערים גם אם אני מחבר את השלוש שנים האחרונות ביחד ודאבור גם כן סוס מת כבר. עדיף להביא חלוץ זר או את מלמד שאשכרה כבש בעונה האחרונה פה בליגה 21 שערים ובכללי מאז שחזר לארץ כבש בכל עונה דו ספרתי למעט עונה אחת שבה הוא כבש 9 שערים. האם מלמד יכול להגיע להפועל ולהיכשל? חד משמעית כן אבל אני מעדיף להביא חלוץ שבאופן קבוע כובש דו ספרתי מאשר אחד שבשלוש שנים האחרונות ביחד לא מגיע ל10 שערים.yoni143 כתב: ↑25 יולי 2025, 21:44
חחחח מתי היו בהפועל שחקנים ברמה של ויסמן ודאבור ? אתה מדבר פה על שחקנים שאחד מהם שבר פה את הליגה וכיכב בהופנהיים ובשוויץ, ואחד פירק הגנות בספרד כיכבו בנבחרת ישראל שנים. אני אפילו כןעס על עצמי שאני צריך להסביר לאוהדים למה אני רוצה שחקנים כאלה בהפועל.
לגבי גיא מלמד , גם אני רוצה אבל שלא תטעה, הוא לא איזה עילוי, לפני העונה הזאת בהפועל חיפה שנה שעבגה, היה בינוני בכל קבןצה ששיחק כולל מפלה גדולה בהפועל באר שבע.
יהיו עוד 5 זרים זה ברור למרות שזה בלתי נסבל כבר ההמתנה הזאת.
-
- קיבל.ה 2112 לייקים
אני מתגעגע לפורום של לפני חודש וחצי. נהיה פה בלתי נסבל