עונת מלפפונים 21

פורום אוהדי הפועל תל אביב
redrony
קיבל.ה  858 לייקים

אורלנדיץ' כתב: 29 יוני 2021, 11:27 למה להיות כל כך שליליים? לפחות הוא אמר שהוא אוהד את הפועל וכידוע אין הרבה הגיון באהדה להפועל אז יש מצב שבסוף ישאר.
אבל קבלו פנטזיה מוגזמת
בהנחה ורוקאביציה לא מקבל חוזה ממקקי והוא מוצא את עצמו בלי קבוצה.
להפועל אחרי לכתו של אלטמן יש שתי חוזים גדולים פנויים הם מתאחדים לאחד ובום אנחנו מוצאים את עצמנו עם רואקביצה בסוף החלון.
לצערי בפועל נתחיל את העונה עם שלומי אזולאי אבל נחמד לפנטז ובלי קשר לא כזה ברור מה קרה שם עם רואקביציה
זה כאילו אתם מנותקים מהמציאות. אתם חושבים שאם שמספיק שהפועל יציעו לרוקאביצה את הסכום שהוא היה רוצה והוא היה מגיע?
למה ששחקנים בכירים (כמו בן שהר לדוגמא) יגיעו לקבוצה שאין לה שאיפות השגיות, גם לא בעתיד הנראה לעין, שנראה מהצד שלא יודעים להתייחס לשחקנים הבכירים שלהם?
שימו את עצמכם בנעליים של בן שהר, באה הפועל ובאה מכבי חיפה, מציעות אפילו את אותו סכום. למי תלכו?
אם הילד שלכם היה שחקן כדורגל, למי הייתם רוצים שיילך?
אני אשכרה לא מבין ממה אנשים מתרגשים פה שיש קבוצה שבעונה טובה תגיע לפלייאוף עליון
נערך לאחרונה על ידי redrony ב 29 יוני 2021, 11:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
redrony
קיבל.ה  858 לייקים

Carajo כתב: 29 יוני 2021, 11:43
redrony כתב: 29 יוני 2021, 11:28
Carajo כתב: 29 יוני 2021, 11:21

איזה ציוץ אומלל. נגמרה הסאגה? חתמת במקום אחר? תפאדל, תכתוב מה שאתה רוצה ותבקר את מי וכמה שאתה רוצה.
אבל עוד אין לך קבוצה, נעשים ניסיונות להשאיר אותך, ניסיונות יותר למורת רוחך או לא, אבל נעשים ואתה רץ ופותח את הפה.

עד הציוץ הזה עוד רציתי שיישאר מאוד, עכשיו כבר באמת שלא אכפת.

שייקחו את הכסף כדי להנחית פה את מלמד ומרמנטיני או כל קיצוני זר אחר ויאללה לפולין.
אתם מתעסקים בכל כך הרבה שטויות, ציוצים, כבוד, והכי חשוב, אתם חסרי מושג בפרטים. אתם לא יודעים מה קורה במו״מ, מה הציעו.
זה לא שטויות. זה זחיחות ויהירות של שחקן שהיה גרוע בדיוק כמו כל הקבוצה השנה, אז לבוא ולהגיד ״שנתיים טובות״ זאת פשוט גניבת דעת.
האיש קיבל (על פי פרסומים, לא יוב איתם בשולחן) 160 ל-3 שנים.
שחקן צריך לדעת מהן המגבלות של הקבוצה שהוא משחק בה, ולדעת שאם רוצים חיזוק זה צריך לבוא על חשבון דברים אחרים.
אי אפשר להציע חוזה לאלטמן של 200+ לעונה וגם לצפות לרכש. זה המצב הקיים.
טוב לך? תחתום ותסתום את הפה. לא טוב לך? תחתום על הצעה מקבוצה אחרת ותפתח אותו כמה שאתה רוצה.
אתה לא יורק לבאר שאתה שותה ממנה, גם אם היא קצת מלוכלכת.
מי זוכר את אלטמן אם לא הפועל? היה ממשיך לדשדש בליגה היוונית/קפריסאית.
בהצלחה עם הגישה הזו. כמו שכתבו הניסנובים: ״זו זכות לשחק במועדון כמו הפועל לעיני הקהל המדהים שלה״. השאלה אם שחקנים חושבים ככה. לפי המציאות, לא בטוח
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  330 לייקים

redrony כתב: 29 יוני 2021, 11:47
Carajo כתב: 29 יוני 2021, 11:43
redrony כתב: 29 יוני 2021, 11:28
אתם מתעסקים בכל כך הרבה שטויות, ציוצים, כבוד, והכי חשוב, אתם חסרי מושג בפרטים. אתם לא יודעים מה קורה במו״מ, מה הציעו.
זה לא שטויות. זה זחיחות ויהירות של שחקן שהיה גרוע בדיוק כמו כל הקבוצה השנה, אז לבוא ולהגיד ״שנתיים טובות״ זאת פשוט גניבת דעת.
האיש קיבל (על פי פרסומים, לא יוב איתם בשולחן) 160 ל-3 שנים.
שחקן צריך לדעת מהן המגבלות של הקבוצה שהוא משחק בה, ולדעת שאם רוצים חיזוק זה צריך לבוא על חשבון דברים אחרים.
אי אפשר להציע חוזה לאלטמן של 200+ לעונה וגם לצפות לרכש. זה המצב הקיים.
טוב לך? תחתום ותסתום את הפה. לא טוב לך? תחתום על הצעה מקבוצה אחרת ותפתח אותו כמה שאתה רוצה.
אתה לא יורק לבאר שאתה שותה ממנה, גם אם היא קצת מלוכלכת.
מי זוכר את אלטמן אם לא הפועל? היה ממשיך לדשדש בליגה היוונית/קפריסאית.
בהצלחה עם הגישה הזו. כמו שכתבו הניסנובים: ״זו זכות לשחק במועדון כמו הפועל לעיני הקהל המדהים שלה״. השאלה אם שחקנים חושבים ככה. לפי המציאות, לא בטוח
בוא נהיה ריאליים: לאלטמן יש פחות או יותר 3 אופציות לקיץ הזה - יציאה לחו״ל, משהו שכרגע לא נראה סביר, הארכת חוזה בהפועל או חתימה בבית״ר.
מכבי בחיים לא ישלמו 200+ לשחקן ספסל (במיוחד אחרי מהפכת החוזים של הקנדי), ב״ש לא צריכה אותו (במיוחד אם הולכים חזק על מיכה).
אם ההחלטה היא להישאר בהפועל או לחתום בבית״ר שמקצועית נמצאת בדיוק באותו מצב כמו הפועל מבחינת שאיפות, אני חושב שזה נו בריינר גם אם בית״ר תציע 20 יותר.

שוב, אני לא אומר ששחקן לא צריך להשמיע את דעתו או לבקר את המקום שהוא נמצא בו, אבל יש דרך ויש זמן לעשות את זה.
איך אתה מצפה לקבל את מה שאתה דורש כשאתה מתנהג ככה? הרי עם הלחץ של הקהל, של קלינגר ובטוח של אודליה העסקה הזאת לא הייתה נופלת על 20 אלף.
אלטמן הוא לא שחקן של 200+ לא משנה איך תהפוך את זה. הדבר היחיד שהציוץ הזה עושה זה הוא מרחיק את הפועל מהמו״מ, או פשוט סוגר את הדלת.
dino
קיבל.ה  2452 לייקים

לפי ספורט 1 מכמבי הציעה לו 220 אלף דולר
אבל לא יודע כמה זה אמין
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

ועכשיו בדף פייסבוק HTA קוראים להחרים את האימונים אם לא מחתימים את אלטמן.
מאיפה מקריצים את כל היצורים האלה?
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

אלטמן משחק את המשחק.
הוא מפעיל לחץ על ההנהלה דרך הטוייטר ודרך האוהדים.
לא יודע איך הוא הפך פתאום לאהוב הקהל שיש לחץ מהקהל להשאיר אותו.

לגוטליב הם לא שוכחים שהוא הגיב למי שבא להכות אותו, אבל לאלטמן שאחרי משחק הירידה הלך לאכול סושי סולחים.
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

הוקיץ' כתב: 29 יוני 2021, 12:08 ועכשיו בדף פייסבוק HTA קוראים להחרים את האימונים אם לא מחתימים את אלטמן.
ממש יצורים, הכי מצחיק שהם חושבים שהם אולטראס.
קוראים לכולם לבוא ! בפועל באים 10.
בדיחה
אורלנדיץ'
קיבל.ה  18 לייקים

redrony כתב: 29 יוני 2021, 11:45
אורלנדיץ' כתב: 29 יוני 2021, 11:27 למה להיות כל כך שליליים? לפחות הוא אמר שהוא אוהד את הפועל וכידוע אין הרבה הגיון באהדה להפועל אז יש מצב שבסוף ישאר.
אבל קבלו פנטזיה מוגזמת
להפועל אחרי לכתו של אלטמן יש שתי חוזים גדולים פנויים הם מתאחדים לאחד ובום אנחנו מוצאים את עצמנו עם רואקביצה בסוף החלון.
לצערי בפועל נתחיל את העונה עם שלומי אזולאי אבל נחמד לפנטז ובלי קשר לא כזה ברור מה קרה שם עם רואקביציה
זה כאילו אתם מנותקים מהמציאות. אתם חושבים שאם שמספיק שהפועל יציעו לרוקאביצה את הסכום שהוא היה רוצה והוא היה מגיע?
למה ששחקנים בכירים (כמו בן שהר לדוגמא) יגיעו לקבוצה שאין לה שאיפות השגיות, גם לא בעתיד הנראה לעין, שנראה מהצד שלא יודעים להתייחס לשחקנים הבכירים שלהם?
שימו את עצמכם בנעליים של בן שהר, באה הפועל ובאה מכבי חיפה, מציעות אפילו את אותו סכום. למי תלכו?
אני אשכרה לא מבין ממה אנשים מתרגשים פה שיש קבוצה שבעונה טובה תגיע לפלייאוף עליון
"פנטזיה היא סוגה ספרותית, שבה העלילה תלויה בקיומם של דברים שמקובל במדע המודרני לראותם כבלתי-אפשריים או כבלתי-קיימים"
לכתוב שוב פנטזיה? אף אחד לא חושב שהוא יגיע אנחנו אוהדים ומתפקידנו בין העונות לפנטז בלי להיות רציניים מדי או בלי ביסוס אמיתי אם אתה לא עושה את זה מדי פעם ואתה חושב על חלון העברות רק בצורה ריאלית כדאי שתדבר עם הניסנובס לגבי משרה ניראלי יש אנשים שמקבלים על זה כסף.

דבר שני הכל עניין של ביקוש גם בן שהר עם כל הפוזה אם ברק בכר לא נמצא בחיפה הוא כבר מעלה פוסט חזרה למועדון ילדותו האהוב

ודבר שלישי עשית מהפועל תל אביב מקסימום חדרה אחי. לא יודע בן כמה אתה אבל זה ללא ספק אחד המועדונים הגדולים בכדורגל הישראלי לא משנה מי הבעלים באיזה מקום סיימנו בעונה האחרונה. יש עוד בלחץ שתי מועדונים בליגה הזאת שיש להם בסיס של קהל נאמן כל כך גדול ועם היסטוריה כל כך מפוארת אז הרבה שחקנים יעדיפו לשחק במועדון כזה.

ושוב לא טוען לרגע שרואקביצה יגיע.
Ron.T
קיבל.ה  338 לייקים

גם אזולאי וגם ורד עדיפים על אלטמן בתפקיד שלו, כבר היה עדיף להחתים את וארן בפחות מהשכר שהציעו לו ולהגיד לו שיחפש קבוצה אחרת מאשר לשחק איתו בקקה.
קוקאין ואלכוהול
קיבל.ה  314 לייקים

אני מאוד מקווה שלוסיו הוא רק אחד מבין שני חלוצים שהם מתכננים להחתים
את הסם הכי גדול
קוקאין ואלכוהול
קיבל.ה  314 לייקים

הוקיץ' כתב: 29 יוני 2021, 12:08 ועכשיו בדף פייסבוק HTA קוראים להחרים את האימונים אם לא מחתימים את אלטמן.
מחקו את הפוסט המביך במהירות האור.
את הסם הכי גדול
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

להחרים את העמוד הזה אם כבר
redrony
קיבל.ה  858 לייקים

אורלנדיץ' כתב: 29 יוני 2021, 12:13
אבל קבלו פנטזיה מוגזמת
"פנטזיה היא סוגה ספרותית, שבה העלילה תלויה בקיומם של דברים שמקובל במדע המודרני לראותם כבלתי-אפשריים או כבלתי-קיימים"
לכתוב שוב פנטזיה? אף אחד לא חושב שהוא יגיע אנחנו אוהדים ומתפקידנו בין העונות לפנטז בלי להיות רציניים מדי או בלי ביסוס אמיתי אם אתה לא עושה את זה מדי פעם ואתה חושב על חלון העברות רק בצורה ריאלית כדאי שתדבר עם הניסנובס לגבי משרה ניראלי יש אנשים שמקבלים על זה כסף.

דבר שני הכל עניין של ביקוש גם בן שהר עם כל הפוזה אם ברק בכר לא נמצא בחיפה הוא כבר מעלה פוסט חזרה למועדון ילדותו האהוב

ודבר שלישי עשית מהפועל תל אביב מקסימום חדרה אחי. לא יודע בן כמה אתה אבל זה ללא ספק אחד המועדונים הגדולים בכדורגל הישראלי לא משנה מי הבעלים באיזה מקום סיימנו בעונה האחרונה. יש עוד בלחץ שתי מועדונים בליגה הזאת שיש להם בסיס של קהל נאמן כל כך גדול ועם היסטוריה כל כך מפוארת אז הרבה שחקנים יעדיפו לשחק במועדון כזה.

בן כמה אתה חושב שאני?
הפועל ת״א הפכה להיות מועדון לא רלוונטי בליגת העל.
בגלל שהפועל היא לא הפועל חדרה או מכבי פ״ת (קבוצות שיש להם תקרת זכוכית מאוד ברורה), הם לא יכולים להרשות לעצמם להישאר לא רלוונטיים כל כך הרבה זמן. גם בגלל שלהבדיל משאר 3 הקבוצות ה״גדולות״ האחרות שלהם יש בסיס אוהדים גדול יותר להפועל מלכתחילה יש פחות אוהדים ועשור כזה (שמי יודע לכמה זמן יתפתח) יכול לגרום לנזק עצום, בטח בעידן הנוכחי של התקשורת והרשתות.

אין לי מושג על סמך מה אתה כותב על בן שהר שהוא תלוי בברק בכר. באה קבוצה, גם מציעה יותר כסף, גם יותר השגית, יותר מסודרת. למה ששחקן יילך להפועל? תנסה להיות כנה עם עצמך ותנסה להסביר לעצמך למה ששחקן שיש לו אפשרויות לשחק במועדון כמו מכבי חיפה יילך למועדון כמו הפועל?

הפועל היום היא ברירת מחדל (טובה במונחים ישראלים) לשחקנים שלא יכולים או להשיג חוזה סביר במכבי, חיפה או ב״ש, או שיודעים שלא ישחקו שם. נכון, אנחנו לא חדרה, אבל אנחנו רחוקים מאוד מאיפה שהמועדון הזה צריך להיות ומהמועדונים האחרים המובילים בכדורגל הישראלי
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  949 לייקים

redrony כתב: 29 יוני 2021, 12:47

בן כמה אתה חושב שאני?
בגלל שהפועל היא לא הפועל חדרה או מכבי פ״ת (קבוצות שיש להם תקרת זכוכית מאוד ברורה), הם לא יכולים להרשות לעצמם להישאר לא רלוונטיים כל כך הרבה זמן. גם בגלל שלהבדיל משאר 3 הקבוצות ה״גדולות״ האחרות שלהם יש בסיס אוהדים גדול יותר להפועל מלכתחילה יש פחות אוהדים ועשור כזה (שמי יודע לכמה זמן יתפתח) יכול לגרום לנזק עצום, בטח בעידן הנוכחי של התקשורת והרשתות.

אין לי מושג על סמך מה אתה כותב על בן שהר שהוא תלוי בברק בכר. באה קבוצה, גם מציעה יותר כסף, גם יותר השגית, יותר מסודרת. למה ששחקן יילך להפועל? תנסה להיות כנה עם עצמך ותנסה להסביר לעצמך למה ששחקן שיש לו אפשרויות לשחק במועדון כמו מכבי חיפה יילך למועדון כמו הפועל?

הפועל היום היא ברירת מחדל (טובה במונחים ישראלים) לשחקנים שלא יכולים או להשיג חוזה סביר במכבי, חיפה או ב״ש, או שיודעים שלא ישחקו שם. נכון, אנחנו לא חדרה, אבל אנחנו רחוקים מאוד מאיפה שהמועדון הזה צריך להיות ומהמועדונים האחרים המובילים בכדורגל הישראלי
לצערי גם קבוצות כמו הפועל חיפה מכבי נתניה ק״ש או פ״ת עדיפה עלינו עבור כמה שחקנים
עם כל הכבוד להיסטוריה של הפועל, אנחנו קבוצה בלי הווה
ככ הרבה מקרים של תביעות, ככ הרבה מקרים של משחק מלוכלך מצד הבעלים
אני עדיין מופתע שבכלל מצליחים להחתים מישהו
long live the zapta
אורלנדיץ'
קיבל.ה  18 לייקים

redrony כתב: 29 יוני 2021, 12:47

בן כמה אתה חושב שאני?

האמת אין לי השערה בן כמה אתה.
אני חושב שאנחנו מסכימים לגמרי על הכל אני גם חושב ששחקן יעדיף ללכת לחיפה כל שחקן אבל את הטענה שלי על בן שהר טענתי מתוך העובדה שהוא היה במו״מ עם הפועל ובמידה וחיפה ואף לא קבוצה אחרת לא היו בשום שלב בתמונה הוא היה חותם בהפועל בסופו של דבר.אלא אם כן היה בא לו לפרוש.
אנחנו מסכימים לגבי הכל שהפועל לא איפה שהם צריכים להיות ושאף שחקן שיש לו עוד הצעה לא יגיע להפועל בטח לא אם זה חיפה.
ושהמצב הנוכחי הוא קטסטרופה אבל שאנחנו לא מועדון קטן. אז אין בינינו באמת מחלוקת אחי.
פנטז (בדגש על פנטז )איתי על רוקאביצה יש לנו זמן עד שאיזה גיל יצחק גרסא 2 ינחת פה כחלוץ הראשי.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4735 לייקים

רדפוקס כתב: 29 יוני 2021, 08:45 הטוויטר הזה בכלל לא מאומת, מאיפה לכם שזה הטוויטר שלו?
לא שאכפת לי כן, אפשר לחשוב מה רשום.
רק שם את זה שוב פה, כי אני בכלל לא בטוח שזה הטוויטר שלו.
סמל אישי של משתמש
Nivik
קיבל.ה  243 לייקים

רדפוקס כתב: 29 יוני 2021, 13:37
רדפוקס כתב: 29 יוני 2021, 08:45 הטוויטר הזה בכלל לא מאומת, מאיפה לכם שזה הטוויטר שלו?
לא שאכפת לי כן, אפשר לחשוב מה רשום.
רק שם את זה שוב פה, כי אני בכלל לא בטוח שזה הטוויטר שלו.
הודה שזה הוא בפני רותם גרוסמן
תמונה
IdanTheLittle/״עידן הקטן״ לשעבר
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  949 לייקים

האמת בא לי להיות חבר שלו
long live the zapta
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  845 לייקים

ברור שזה הוא, היה מכחיש מזמן אם לא.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

לגמרי אנוכי. חח.
Adomi
קיבל.ה  10 לייקים

אלטמן כבד ולא מהיר, אבל הוא בהחלט שחקן חשוב שעם שחקנים טובים לידו אני מאמין שהוא יכול לבוא עוד יותר לידי ביטוי על המגרש.
הוא כן טכני חזק חכם ומסוכן מול השער, הוא הבקיע השנה שערים נהדרים במשחקי הדרבי הלחוצים מבלי להתרגש.
מאוד רוצה שהוא שיישאר, מקווה שיחתום עד אימון הפתיחה מחר ולסיים את הסאגה המתישה הזו.
רק הפועל
קיבל.ה  2399 לייקים

תאכלס ממש מוזר לי ששחקן כמו וארן מעדיף לחתום בסכנין ולא בהפועל (ממה שהבנתי היה מועמד ) או שלא היו רצייניים בקשר אליו? לדעתי כן היה יכול לתרום
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

רק הפועל כתב:תאכלס ממש מוזר לי ששחקן כמו וארן מעדיף לחתום בסכנין ולא בהפועל (ממה שהבנתי היה מועמד ) או שלא היו רצייניים בקשר אליו? לדעתי כן היה יכול לתרום
גם לי זה היה מוזר
כנראה בהפועל לא פנו אליו או ביקשו ממנו להמתין
עשה בשכל בסוף זו פרנסה
oleg neduda
קיבל.ה  1960 לייקים

רק הפועל כתב: 29 יוני 2021, 19:17 תאכלס ממש מוזר לי ששחקן כמו וארן מעדיף לחתום בסכנין ולא בהפועל (ממה שהבנתי היה מועמד ) או שלא היו רצייניים בקשר אליו? לדעתי כן היה יכול לתרום
מן הסתם זו הפועל שהעדיפה שחקנים אחרים
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4735 לייקים

מחר יפתחו האימונים שבסגל חתומים 0 חלוצים.
מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת ניסנוב.
BRUNO CONTI
קיבל.ה  291 לייקים

רדפוקס כתב: 29 יוני 2021, 21:34 מחר יפתחו האימונים שבסגל חתומים 0 חלוצים.
באסה
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  426 לייקים

לא אכפת לי כמה הוא מעצבן וכמה הוא דורש כסף וכו'. השחקן היחיד עם כדורגל בקבוצה הזאת כבר שנתיים ואני מקווה שהוא יישאר.
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4735 לייקים

BRUNO CONTI כתב: 29 יוני 2021, 21:55
באסה
זה לא באסה. זה מחדל עצום שנמשך כבר שנים.
תכף יספרו לכם שרז טוויזר בעצם חלוץ (הוא לא אבל הוא יהיה מאוד מסכן אם יאנסו אותו לשחק שם בלית ברירה) ו/או יחתימו את אלטמן כחלוץ (הוא לא, הוא לא כלום האמת חוץ מבזבוז של משכורת עתק במונחים שלנו).
פשוט לא יאמן שהם התחילו את הקיץ הזה בצורה ראויה אבל שוב מגיעים לפתיחת האימונים בלי חלוץ, זה פשוט הזוי, מטורף ומרתיח את הדם. אבל מעל הכל זה בעיקר ניסנוב קלאסי.
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

האמת שלא ממש מעניין אותי אם מחר יהיה חלוץ או לא.
דברו איתי כשיתחיל גביע הטוטו.
BRUNO CONTI
קיבל.ה  291 לייקים

רדפוקס כתב: 29 יוני 2021, 22:28
BRUNO CONTI כתב: 29 יוני 2021, 21:55
באסה
זה לא באסה. זה מחדל עצום שנמשך כבר שנים.
תכף יספרו לכם שרז טוויזר בעצם חלוץ (הוא לא אבל הוא יהיה מאוד מסכן אם יאנסו אותו לשחק שם בלית ברירה) ו/או יחתימו את אלטמן כחלוץ (הוא לא, הוא לא כלום האמת חוץ מבזבוז של משכורת עתק במונחים שלנו).
פשוט לא יאמן שהם התחילו את הקיץ הזה בצורה ראויה אבל שוב מגיעים לפתיחת האימונים בלי חלוץ, זה פשוט הזוי, מטורף ומרתיח את הדם. אבל מעל הכל זה בעיקר ניסנוב קלאסי.
טוב כולה פתיחת אימונים לא תגיד מחר משחק רשמי.
אפשר לסכם שלעומת שנים קודמות לאימון ראשון המצב לא רע בכלל.
ברור לגמרי שצריכים עוד שני שחקני התקפה.
לא זוכר מתי עשינו את רוב הרכש עד לאימון ראשון,
ככה שממש לא ניסנוב קלאסיקו עד עכשיו לפחות.
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

מצב הסגל בסדר גמור, לא רק ביחס להפועל אלא גם ביחס לשאר הליגה.
לשם השוואה, מכבי איבדו את פשיץ', שכטר, טיבי ודור פרץ ועד כה החתימו רק את חלאיילה (ולהם יש עוד אירופה על הראש).
בית"ר עוד לא החתימו אף אחד ואיבדו את ורד ועלי מוחמד.
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  426 לייקים

כן אתה ממש מגזים רדפוקס. אנחנו ביוני. עשינו את הרכש סופר מהר השנה אז באופן פרדוקסי זה נראה שהתמהמהנו עם חלוץ. אבל מפה ועד מחדל? לנוח.
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

כולם מחפשים חלוצים טובים.לא כולם מוצאים.
השוק דל מאד.
אנחנו צריכים להיות מודאגים מצד אחד אבל מאידך לשמוח שלא החתימו חלוץ כדי להגיד הנה הבאנו חלוץ.
עדיף שלא יחתימו אף חלוץ אם לא מצאו אחד שחושבים שהוא טוב.
BRUNO CONTI
קיבל.ה  291 לייקים

הוקיץ' כתב: 29 יוני 2021, 22:51 מצב הסגל בסדר גמור, לא רק ביחס להפועל אלא גם ביחס לשאר הליגה.
לשם השוואה, מכבי איבדו את פשיץ', שכטר, טיבי ודור פרץ ועד כה החתימו רק את חלאיילה (ולהם יש עוד אירופה על הראש).
בית"ר עוד לא החתימו אף אחד ואיבדו את ורד ועלי מוחמד.
השאלה מה יהיה בהמשך לגבי שחרורים פוטנציאליים כמו גרופר ודוידה.
בנוסף האם מצבת הבלמים סגורה ואם כן זה אומר שרז נשאר בסופו של דבר.
רז שטיין מה איתו?
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

אני אישית מעדיף שגרופר ימכר. בכל אופן ברור שהסגל עוד לא סגור.
רוסה אגב, כבר כותב באינסטגרם שלו שהוא שחקן הפועל.
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

היה כתוב שרוסה אמור להגיע מחר לאימון.
מתאר לעצמי שיגיע גם חלוץ זר.
מקווה שיצליחו למכור את בואטנג

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

BRUNO CONTI
קיבל.ה  291 לייקים

הוקיץ' כתב: 29 יוני 2021, 23:14 אני אישית מעדיף שגרופר ימכר. בכל אופן ברור שהסגל עוד לא סגור.
רוסה אגב, כבר כותב באינסטגרם שלו שהוא שחקן הפועל.
ואז מה? ליידנר?
אני מאד אוהב את ההתפתחות של גרופר וחושב שיש עוד לא מעט לאן להתפתח,בכל אופן אם היו אומרים לי שבכסף שיימכר ישמש לרכש איכותי הייתי זורם.
בגדול אין לי בעיה גם עם ליידנר,לתת לצעיר שניים במה יזומה לא דבר רע.
רוסה ממה שהבנתי סגור היא פשוט עדיין לא בארץ לכן אין חתימה.
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

אני לא מחזיק מגרופר. עם כל הכבוד ליכולות הפיזיות המצוינות והיכולות הטכניות הנחמדות, כל הסיפור הזה לא מתחבר לשחקן כדורגל, משני צידי המגרש.
ליידנר הרבה יותר מוכשר בעיני. אם אתה דואג לגבי האספקט ההגנתי אפשר להביא איזה עמרי בן הרוש כזה לגיבוי.
BRUNO CONTI
קיבל.ה  291 לייקים

הוקיץ' כתב: 29 יוני 2021, 23:51 אני לא מחזיק מגרופר. עם כל הכבוד ליכולות הפיזיות המצוינות והיכולות הטכניות הנחמדות, כל הסיפור הזה לא מתחבר לשחקן כדורגל, משני צידי המגרש.
ליידנר הרבה יותר מוכשר בעיני. אם אתה דואג לגבי האספקט ההגנתי אפשר להביא איזה עמרי בן הרוש כזה לגיבוי.
ליידנר מוכשר יותר אבל שחקן פחות שלם,זה גם עניין של נסיון מן הסתם.
שים את הפיזיות של גרופר על ליידנר והסתדרנו.
בן הרוש גל שהגיע לחוף
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

בן הרוש לא היה ולא יהיה שחקן, אבל יש לו יכולות פיזיות טובות והוא יכול לשמש כגיבוי במקרים ספציפיים.
שליחת תגובה