ברונו קבוקלו
-
Niro
- קיבל.ה 2148 לייקים
שנה שעברה שהוא היה כביכול בכושר הוא היה הדקייס בינוני שנוטה להתחרבן, אז עכשיו אחרי שלא שיחק כמעט שנה אתם רוצים להשאיר אותו? בשביל מה?
-
joshsoos
- קיבל.ה 860 לייקים
השאלה הגדולה אם הוא יילך, היא מי יבוא. כי אם מחכים להייז דייויס למשל וזה יהיה אפשרי, האם ירשמו אותו או מיציץ כזר העשירי לליגה
-
Niro
- קיבל.ה 2148 לייקים
- covid bryant
- קיבל.ה 169 לייקים
-
Charlie
- קיבל.ה 1130 לייקים
כמה חיזרו אחריו, זה לא השחקן עם הקוסקוס של אמא של עופר?
- מילפורד
- קיבל.ה 3389 לייקים
לדעתי, הוא לא נרשם ליורוליג עדיין ולכן אין לחץ לשחרר אותו מחר, יש עוד חודש למצוא לו מקום.
והוא את שלו עשה כשהצליח תוך כדי נפילה חיננית למסור לפוסטר את הכדור שניצח את ולנסיה.
והוא את שלו עשה כשהצליח תוך כדי נפילה חיננית למסור לפוסטר את הכדור שניצח את ולנסיה.
-
בני12
- קיבל.ה 2425 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 3389 לייקים
-
בני12
- קיבל.ה 2425 לייקים
אני זוכר שבתחילת השנה רשמו 15 שחקנים.מילפורד כתב: ↑05 ינואר 2026, 00:50 אם זה אינדיקציה למשהו, הוא לא מופיע פה:
https://www.euroleaguebasketball.net/en ... on=2025-26
אחד עשר הזרים (כולל קאבוקלו), מדר, גינת, טימור ופלטין ואחר כך הוסיפו את בלייזר ושגב
- מילפורד
- קיבל.ה 3389 לייקים
כרגע הוא לא רשום ליורוליג.
מה המשמעות של זה מבחינת מועד הרישום ומעבר קבוצות?
התפלפלות תקנונית שגדולה עלי…
מה המשמעות של זה מבחינת מועד הרישום ומעבר קבוצות?
התפלפלות תקנונית שגדולה עלי…
-
קובי
- קיבל.ה 515 לייקים
זה מתוך תקנון היורוליג
בהנחה שאני מבין נכון מדובר בשחקנים שנרשמו ליורוליג
סעיף 10.8
לא מתייחס לתאריכים אלא למשפט ......During the same season, a player registered in the competition may

- מילפורד
- קיבל.ה 3389 לייקים
כן , אבל אם אני מבין נכון, זה שהוא כרגע לא רשום באתר היורוליג זה אומר שהוא כבר "deregistered" ועל כן יכול לחתום בקבוצה אחרת עד המחזור ה29 (עוד חודש בערך).
-
קובי
- קיבל.ה 515 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3832 לייקים
נכון, הוא צריך להיות מוסר מהרשימות עד מחזור 20 (סופ"ש) כדי לעבור קבוצה.
זו כנראה הסיבה.
זו כנראה הסיבה.
יחד, רק יחד! 
- מילפורד
- קיבל.ה 3389 לייקים
מי שעוד רוצה לשחק ביורוליג השנה צריך להיות מחוץ לרשימה עד היום ב19:00 שעון ישראל.
אגב, היה פה גם פעם משהו על זה שאם מישהו הופיע ברשימה וירד ממנה לא יכול לחזור, אז קבוקלו באמת היה ועכשיו איננו, אז בהפועל הוא כבר לא ישחק ביורוליג השנה.
אגב, היה פה גם פעם משהו על זה שאם מישהו הופיע ברשימה וירד ממנה לא יכול לחזור, אז קבוקלו באמת היה ועכשיו איננו, אז בהפועל הוא כבר לא ישחק ביורוליג השנה.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 57 לייקים
-
איש גדול
- קיבל.ה 456 לייקים
חבל מאוד
כשבקבוצה יבינו כמה קאבוקלו היה יכול לעזור לנו זה כבר יהיה מאוחר מידי.
בלי עוד 4 ברמת יורוליג לסגל העונה הזאת תסתיים רחוק מהציפיות שיש כרגע.
שלא יגידו שהכתובת לא הייתה על הקיר
כשבקבוצה יבינו כמה קאבוקלו היה יכול לעזור לנו זה כבר יהיה מאוחר מידי.
בלי עוד 4 ברמת יורוליג לסגל העונה הזאת תסתיים רחוק מהציפיות שיש כרגע.
שלא יגידו שהכתובת לא הייתה על הקיר
-
feigenbaum99
- קיבל.ה 252 לייקים
היו כבר תקופה ארוכה (כבר מהעונה שעברה) סימנים לכך שאיטודיס לא מחזיק מברונו ומראים לו את הדרך החוצה.
לדעתי שחקן מאוד מוכשר, ארוך, עם רגליים טובות וקליעה טובה ל3, גם מבחינת אישיות נראה טיפוס חיובי, שרצה להיות פה. החסרונות שלו הן הרכות ושהוא נוטה לאבד ריכוז במהלך המשחק ולפעמים נראה קצת מבולבל.
בעיניי יכול היה מאוד להתאים לנו בעמדה 4. לא הצליח אצלנו, אבל אני עדיין מרגיש פספוס כי הוא לא קיבל צ'אנס אמיתי בעמדה 4 ובמעט שהוא כן שיחק שם, זה דווקא היה נראה טוב.
מקווה שהשחרור שלו מעיד על זה שסגרו חיזוק לעמדה הזאת. כי עם כל הכבוד לווינרייט (הפתעה חיובית) ותומר, זה לא מספיק כדי להתמודד ברצינות על זכייה ביורוליג.
לדעתי שחקן מאוד מוכשר, ארוך, עם רגליים טובות וקליעה טובה ל3, גם מבחינת אישיות נראה טיפוס חיובי, שרצה להיות פה. החסרונות שלו הן הרכות ושהוא נוטה לאבד ריכוז במהלך המשחק ולפעמים נראה קצת מבולבל.
בעיניי יכול היה מאוד להתאים לנו בעמדה 4. לא הצליח אצלנו, אבל אני עדיין מרגיש פספוס כי הוא לא קיבל צ'אנס אמיתי בעמדה 4 ובמעט שהוא כן שיחק שם, זה דווקא היה נראה טוב.
מקווה שהשחרור שלו מעיד על זה שסגרו חיזוק לעמדה הזאת. כי עם כל הכבוד לווינרייט (הפתעה חיובית) ותומר, זה לא מספיק כדי להתמודד ברצינות על זכייה ביורוליג.
-
איש גדול
- קיבל.ה 456 לייקים
מדויקfeigenbaum99 כתב: ↑06 ינואר 2026, 15:39 היו כבר תקופה ארוכה (כבר מהעונה שעברה) סימנים לכך שאיטודיס לא מחזיק מברונו ומראים לו את הדרך החוצה.
רק דבר אחד- זה לא נורא אם לא נתמודד בסוף על זכיה ביורוליג , ממש לא סוף העולם.
החשש שלי שזה לא יספיק בסוף גם להרבה פחות מזה